ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : C یا ++C ...؟

siyasiya
20-08-2014, 21:24
دوستان

به نظر شما برای داشتن سرعت اجرای بالاتر در برنامه نویسی مهندسی، کدام زبان بالا بهتر است؟

saeed_136915
20-08-2014, 21:51
سلام
C سریعترین هست فعلا
یعدا ++C و فرتن و #C و ...

siyasiya
22-08-2014, 10:24
سلام
C سریعترین هست فعلا
یعدا ++C و فرتن و #C و ...

سعید جان

من به توصیه تو از ویژوال استودیو 2010 اکسپرس استفاده کردم. اما فکر میکنم سرعت اجرای برنامه ها با ++Borland C بیشتره (نسخه 5). البته قدیمی هست و برنامه نویسی توش کمی سخته (چون IDE قدیمی تره). اما به نظرم سرعت اجرای برنامه ها در بورلند بیشتره.
میخواستم نظر تو رو در این زمینه بدونم. ممنون.

rahnema1
22-08-2014, 10:28
++c سرعت بسیار بالایی داره از c هم سرعتش بیشتر نباشه کمتر نیست به علاوه امکاناتی از قبیل template و vector و غیره که در زبان اضافه شده کار با آرایه ها و لیست و الگوریتمها را خیلی راحت کرده
بهترین گزینه سی پلاس پلاس می دونم
فرترن که اصلا سراغش نرو چون کابران کمی داره و اگه دچار مشکل شدی کسی نیست کمکت کنه همچنین سینکسش به نظرم دلچسب نیست
سی شارپ سرعتش نسبت به زبانهای دیگه بسیار کمتره ( افتضاحه)

siyasiya
22-08-2014, 12:35
++c سرعت بسیار بالایی داره از c هم سرعتش بیشتر نباشه کمتر نیست به علاوه امکاناتی از قبیل template و vector و غیره که در زبان اضافه شده کار با آرایه ها و لیست و الگوریتمها را خیلی راحت کرده
بهترین گزینه سی پلاس پلاس می دونم
فرترن که اصلا سراغش نرو چون کابران کمی داره و اگه دچار مشکل شدی کسی نیست کمکت کنه همچنین سینکسش به نظرم دلچسب نیست
سی شارپ سرعتش نسبت به زبانهای دیگه بسیار کمتره ( افتضاحه)

ممنون از نظرت
میدونی، من نرم افزار visual studio 2010 express رو دانلود و نصب کردم. محیط خوبی هست، اما به نظرم سرعت کار باهاش خیلی خوب نیست.
همچنین ++Borland C نسخه 5 رو هم دانلود و نصب کردم(روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی). محیطش کمی قدیمی هست، اما به نظرم سرعت اجرای برنامه هاش خیلی بهتر از visual studio هست.
بعضی سایتها گفته بودند ++Turbo C بهتر هست. ورژن 4.5 رو دانلود کردم اما روی ویندوز 7 نسخه 64 من نصب نشد. حالا نسخه 5 این برنامه رو هم پیدا کردم. نمیدونم سرعت کار با توربو سی بهتر از بورلند هست یا نه؟
من شخصا با ++Borland C نسخه 5 بیشتر از همه برنامه های IDE دیگه خوشم اومده. حالا اگر توربو سی بهتر باشه، از اون استفاده میکنم، چون بعضی سایتها گفته بودند سرعت اجرای توربو سی تا حدی بیشتره.

میخواستم نظر شما دوستان عزیز رو هم در این زمینه بدونم...
ممنون

rahnema1
22-08-2014, 13:45
ممنون از نظرت
میدونی، من نرم افزار visual studio 2010 express رو دانلود و نصب کردم. محیط خوبی هست، اما به نظرم سرعت کار باهاش خیلی خوب نیست.
همچنین ++Borland C نسخه 5 رو هم دانلود و نصب کردم(روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی). محیطش کمی قدیمی هست، اما به نظرم سرعت اجرای برنامه هاش خیلی بهتر از visual studio هست.
بعضی سایتها گفته بودند ++Turbo C بهتر هست. ورژن 4.5 رو دانلود کردم اما روی ویندوز 7 نسخه 64 من نصب نشد. حالا نسخه 5 این برنامه رو هم پیدا کردم. نمیدونم سرعت کار با توربو سی بهتر از بورلند هست یا نه؟
من شخصا با ++Borland C نسخه 5 بیشتر از همه برنامه های IDE دیگه خوشم اومده. حالا اگر توربو سی بهتر باشه، از اون استفاده میکنم، چون بعضی سایتها گفته بودند سرعت اجرای توربو سی تا حدی بیشتره.

میخواستم نظر شما دوستان عزیز رو هم در این زمینه بدونم...
ممنون

این کامپایلرهایی که نام بردید با عرض معذرت مال عهد بوقه که از استاندارد c++11 پشتیبانی نمی کنند. مثلا قبلا من بورلند 5.5 را با کامپایلر gcc مقایسه کردم و برنامه ای که تولید شد سرعتش کمتر بود
همون ویژوال استادیو نسخه جدیدش خیلی خوبه
یا اگه یه محیط سبکتر می خواهید می تونید از codeblocks استفاده کنید که کامپایلرش هم gcc هستش برنامه را می تونید دانلود کنید و حجمش حدود 100 مگ هست اینها که گفتم از c++11 پشتیبانی می کنند

siyasiya
22-08-2014, 16:41
این کامپایلرهایی که نام بردید با عرض معذرت مال عهد بوقه که از استاندارد c++11 پشتیبانی نمی کنند. مثلا قبلا من بورلند 5.5 را با کامپایلر gcc مقایسه کردم و برنامه ای که تولید شد سرعتش کمتر بود
همون ویژوال استادیو نسخه جدیدش خیلی خوبه
یا اگه یه محیط سبکتر می خواهید می تونید از codeblocks استفاده کنید که کامپایلرش هم gcc هستش برنامه را می تونید دانلود کنید و حجمش حدود 100 مگ هست اینها که گفتم از c++11 پشتیبانی می کنند

از code::blocks و کامپایلر gcc استفاده کردم، اما حجم برنامه های اجرایی تولیدی این کامپایلر نسبت به بورلند خیلی بیشتر هست.
راستش مشکل من با ویژوال استودیو اکسپرس این هست که وقتی دستورات include# رو مینویسم، بیشتر موقعها (و نه همیشه) زیر این کلمات خط قرمز میکشنه و بهشون گیر میده. واقعا نمیدونم چرا....؟!؟
اما این موضوع همیشگی نیست. بعضی وقتها هم بدون مشکل برنامه ها اجرا میشه.
نکته ای که باعث شده من به کامپایلرهای بورلند (هر چند که مال عصر حجر هستند...) علاقمند بشم اینه که هیچوقت از اینجور خطاهای بیخودی ندارند و در 99% برنامه ها بدون هیچ مشکلی در این کامپایلرها اجرا میشن.
نکته جالب تر اینه که ++Borland C نسخه 5 هم به خوبی روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب میشه و هم اینکه برنامه های اجرایی تولید شده اون بدون هیچ خطا یا مشکلی در ویندوزهای 32 و 64 بیتی اجرا میشه

rahnema1
22-08-2014, 17:19
برنامه را به صورت release کامپایل کنید نه به صورت debug و همچنین گزینه s- را جزو option های کامپایلر بذارید تا حجمش کمتر بشه
اینکه ویژوال استادیو به هدر ها گیر میده علتش اینه که احتمالا شما مثلا از iostream.h استفاده می کنید در حالیکه در استاندارد جدید به جاش <iostream> باید گذاشت
بنابراین خطاها بیخودی نیست سعی کنید دانش خودتون را آپدیت کنید. ضرر نمی کنید. از ما گفتن بود (چون خودتون گفتید پیشنهاد بدین)

siyasiya
22-08-2014, 20:05
برنامه را به صورت release کامپایل کنید نه به صورت debug و همچنین گزینه s- را جزو option های کامپایلر بذارید تا حجمش کمتر بشه
اینکه ویژوال استادیو به هدر ها گیر میده علتش اینه که احتمالا شما مثلا از iostream.h استفاده می کنید در حالیکه در استاندارد جدید به جاش <iostream> باید گذاشت
بنابراین خطاها بیخودی نیست سعی کنید دانش خودتون را آپدیت کنید. ضرر نمی کنید. از ما گفتن بود (چون خودتون گفتید پیشنهاد بدین)

مرسی دوست عزیز
به نظر شما از چه منبعی استفاده کنم (برای آپدیت دانش برنامه نویسی)

rahnema1
22-08-2014, 20:28
مرسی دوست عزیز
به نظر شما از چه منبعی استفاده کنم (برای آپدیت دانش برنامه نویسی)

کتابهای جدیدی هست مثلا یک کتاب که زیاد پیشنهاد میشه کتاب ++c اثر دایتل - دایتل هست یا سایتهای زیادی به آموزش ++c پرداختن مثل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین انجمنهای ایرانی مثل همین سایت یا سایتهای تخصص تر هم هست مثل barnamenevis.org یا سایتهای مختلف ایرانی که پرسش و پاسخ و آموزش سی پلاس پلاس داخلشون هست
خلاصه اگر بگردید می بینید منبع خیلی زیاده