ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پرینتر hp 1160 در ویندوز 7 (64bit)

mamad_rammstein_1
20-08-2014, 21:22
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک پرینتر 1160 hp دارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که تقریبا با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1320 یکیه ولی دورو نمیزنه ایرادش هم اینه که در ویندوز 7 مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره یعنی وقتی از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) word چاپ می کنم برگه ها رو توهم توهم میزنه ولی pdf رو بدون مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چاپ میکنه ولی سرعت چاپش کم میشه.
مثلا برگه شماره یک و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 رو در یک صفحه میزنه.درایورش رو هم سایت hp برداشته و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگه برای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ویندوز 7 حتما از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت کنترل پنل و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) add printer و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در ادامه update لیست از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماکروسافت دانلود کن که من اینکارم کردم جواب نداد.میشه کمک کنید؟ممنونم.

Shabdisk
21-08-2014, 03:31
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک پرینتر 1160 hp دارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که تقریبا با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1320 یکیه ولی دورو نمیزنه ایرادش هم اینه که در ویندوز 7 مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره یعنی وقتی از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) word چاپ می کنم برگه ها رو توهم توهم میزنه ولی pdf رو بدون مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چاپ میکنه ولی سرعت چاپش کم میشه.
مثلا برگه شماره یک و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 رو در یک صفحه میزنه.درایورش رو هم سایت hp برداشته و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگه برای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ویندوز 7 حتما از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت کنترل پنل و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) add printer و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در ادامه update لیست از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماکروسافت دانلود کن که من اینکارم کردم جواب نداد.میشه کمک کنید؟ممنونم.

با عرض سلام و ادب
بنده شخصا بعید میدونم مشکل شما ربطی به درایور داشته باشه چون درایور جهت شناسایی دستگاه به سیستم عامل هستش ضمن اینکه در پی دی اف شما مشکلی ندارین ...
توصیه بنده اینه که ی تست پرینت بگیرین اگه اوکی بود تو ورد قسمت تنظیمات پرینت رو چک کنین...
موفق باشین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_khozooei
24-08-2014, 12:35
تو قسمت پراپرتیز یا پریفرنس همه چیزا رو disable کن درست می شه. مثلا print optimaization و ret و سایر.

mamad_rammstein_1
06-09-2014, 13:04
تو قسمت پراپرتیز یا پریفرنس همه چیزا رو disable کن درست می شه. مثلا print optimaization و ret و سایر.
آقا خدا پدر و مادرتو بیامرزه کارو مارو حل کردی
فقط یه سوال این پرینتر چرا در تعداد چاپ بالا سرعتش کم میشه
چون سرعتش خیلی بالاست ولی در یکسری چاپا سرعتش پایین میاد.
ممنون

h_khozooei
06-09-2014, 20:50
سلام خوب اگر گرافیک تو متنت باشه سرعت پایین می اد چون باید دونه دونه به زبان پرینتر ترجمه کنه.
ولی خوب چون اون گزینه ها رو هم غیر فعال می کنی می تونه باعث کاهش سرعت بشه

mamad_rammstein_1
06-09-2014, 21:00
سلام خوب اگر گرافیک تو متنت باشه سرعت پایین می اد چون باید دونه دونه به زبان پرینتر ترجمه کنه.
ولی خوب چون اون گزینه ها رو هم غیر فعال می کنی می تونه باعث کاهش سرعت بشه
آخه قبل از اون تیک ها هم اینجوری بود.شاید تو pdf اینجوری باشه چون گرافیکی تو متن نبود.
قبلا که مشکل داشتم،حتی می خواستم از یه صفحه 2 تا یا بیشتر بزنه ایراد داشت.اگه shape داشتم حتی یک صفحه توهم تو هم میزد.
الان که آروم میزنه دستگاه لود میشه یه دونه میزنه بعد آروم میشه و لود میکنه باز میزنه.خیلی کنده راهی نیست؟

h_khozooei
07-09-2014, 20:21
من نظرم اینه که توی برنامه word یه بیست سی صفحه سفید یا متن با کراکتر کم اماده کن و پرینت بگیر اگر بین صفحات مکث کنه یعنی مشکل داره. مثلا 100 صفحه سفید پرینت بگیر.

TeVeN
20-04-2016, 21:06
----- مشکل حل شد