مشاهده نسخه کامل
: ترس از دندانپزشکی
سلام
من یکی از دندانم روکش میخواد و سه تاش پر کنم
میترسم. چند روز پیش نوبت کرفتم و یواشکی در رفتم :n03: اصلا خجالت اور هست. عین بچه ها
این دستگاه که روشن میکنه و میخواد دندان رو بتراشه یا سوراخ کنه . اصلا فشارم می افته . دست و پام یخ میکنه :n03:
دوست عزیز بی حس میکنه مگه میخوا بخورتت زشته بابا
قبلش ی قرص ارام بخش بخور تا مشکلی نداشته باشی
sasan.69
20-08-2014, 19:40
ترس نداره که....بقول دوستمون یه آرام بخش بخوری اوکی میشی...من تو یه روز جراحی لثه کردم و دو تا دندون عقلم که ریشه ای بود رو کشیدم
طاقت بیار رفیق:n16:
Reza31001
20-08-2014, 19:41
یه نفر همراهی هم ببرید بد نیست و کمک میکنه
اگه کلا فشارتون پایینه و لاغراندام هستید آب میوه هم ببرید بد نیست
ترس از دندونپزشکی خجالت آور نیست و خیلی ها همین مشکل رو دارن ولی
خجالت آور اونه که اون قدر دست دست کنید که سلامتی دندوناتون بدتر بشه و حتی مجبور بشید بکشیدشون
aghazadeh_hastam
20-08-2014, 20:03
اصلا نترس . خیلی راحت و سریع انجام میشه . هیچ دردی هم نداره .
eisadoraq
20-08-2014, 20:27
سلام
من یکی از دندانم روکش میخواد و سه تاش پر کنم
میترسم. چند روز پیش نوبت کرفتم و یواشکی در رفتم :n03: اصلا خجالت اور هست. عین بچه ها
این دستگاه که روشن میکنه و میخواد دندان رو بتراشه یا سوراخ کنه . اصلا فشارم می افته . دست و پام یخ میکنه :n03:
با سلام . من همین سه شنبه عصب کشی کردم نترس بیحس میزنن درد نداره
IRAN_KING
20-08-2014, 20:30
اون دمو دستگاهش که ترس نداره تازه خیلی باحالم هست :n09:
لامصب اون امپول اهنی که میزنه پدر در میاره از اون بترس :n30:
Xx Hossein xX
20-08-2014, 20:34
منم مشکل شما رو دارم، در تمام عمرم 3 بار رفتم دندون پزشکی! ولی هفته دیگه باید برم 4 تا دندون عقل که همشون نهفته هست رو جراحی کنم :دی
قبلش میتونید یه قرص پروپانول بخورید باعث میشه استرس تون خیلی کمتر بشه.
معمولا دردی در حین عملیات دندان پزشکی احساس نمیکنید، چون کاملا بی حس میکنن، حتی محلی که میخوان سرنگ بی حسی رو بزنن با لیدوکایین بی حس میکنن!
قبول دارم اون دستگاهی که مثل دریل میمونه خیلی ترسناکه ولی میشه تحملش کرد و کل داستان 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
:n16:
یک ساعت قبل از اینکه به دندانپزشک مراجعه کنید پروپرانولول و کلونازپام مصرف کنید. ( هر کدوم نصف قرص)
استرستون احتمالا به کل از بین میره.
از همه بهتر اینه که پیش یک دکتر باتجربه و ماهر برو هرچقدر هم استرس داشته باشی وقتی به کارش مطمئن باشی خیالت راحت میشه
من خودم نمیترسم از دندون پزشکی اما یکبار رفتم پیش یک تازه کار اصلا دستگاه رو میاورد نزدیک من قلبم میخواست وایسه چون کاملا معلوم بود مسلط نیست حتی این شلنگ ساکشن رو هم نمیتونست درست بزاره...
خلاصه اینکه پزشکان باتجربه مایه قوت قلب هستند:n17:
دوستانی که مشکل تپش قلب و استرس دارند حتما به دندانپزشک این موضوع را اطلاع بدهند
چون داروی تزریقی که برای بی حسی به کار میره حاوی مقداری زیادی آدرنالین میباشد آدرنالین خودش باعث تنگی عروق و تپش قلب شده و استرس را یکجور تشدید میکنه
اگر با دندانپزشک این موضوع را مطرح کنید دارویی که فاقد آدرنالین هست را تزریق میکنه و مطمئنا این تپش قلب براتون اتفاق نمیفته
bijandarbari
21-08-2014, 13:31
سلام
با یک نفر اشنا برین تو مطب که مجبورتون کنه برین داخل ( یا حداقل با حرف زدن بهتون روحیه بده تا به ترستون مسلط بشین )
مطمئن باش بعد چند دقیقه که رو اون صندلی بشینی کامل براتون عادی میشه.
ترسناک ترین قسمتش زدن آمپول بیحسی هستش.
بقیه اش هیچی نداره.
در ضمن اگه خوردگی دندون زیاد بشه باید عصب کشی کنید که نسبتا سخته و درد داره.برای شما مثل شکنجه میمونه.( هزینه زیادی هم داره )
پس تا دیر نشده برین برای ترمیم دندون.
دوستانی که مشکل تپش قلب و استرس دارند حتما به دندانپزشک این موضوع را اطلاع بدهند
چون داروی تزریقی که برای بی حسی به کار میره حاوی مقداری زیادی آدرنالین میباشد آدرنالین خودش باعث تنگی عروق و تپش قلب شده و استرس را یکجور تشدید میکنه
اگر با دندانپزشک این موضوع را مطرح کنید دارویی که فاقد آدرنالین هست را تزریق میکنه و مطمئنا این تپش قلب براتون اتفاق نمیفته
من نرمی دریچه میترال دارم
همیشه به پزشکم این موضوع رو اطلاع میدم و معمولا قبل از آمپول ۴ عدد کپسول آموکسی سیلین واسم تجویز میکنه که باید هر ۴ تا رو با هم مصرف کنم و نیم ساعت بعد واسه تزریق آمپول برم خدمتشون .
اما من نمیدونم چرا هر چی سنم بیشتر میشه این مساله برام ترسناک تر میشه
من قبلنا با اینکه خیلی بچه بودم٬ ولی دلم نمیخواست کسی همرام بیاد دندون پزشکی و همیشه خودم تنها میرفتم٬ حتی ارتودنسی رو خودم تنهایی رفتم٬ یا وقتی با ماشین خودم میرفتم واسه عصبکشی و یا کشیدن دندون عقل با اینکه برگشتنه درد یا خونریزی لثه داشتم خودم تنهایی میرفتم .
الان چندتا از دندونام یکم حساس شدن و گاهش اوقات نوشیدنی های اسیدی مثل آب آلبالو یا خود آلبالو٬ کیوی و ... میخورم درد شدیدی میگیرن و بعد از ۲ روز که هیچ کدوم رو نمیخورم دردشون کاملا از بین میره .
۶ ماهه که میخوام برم دندون پزشکی اما همش میترسم
ترس از درد ندارم٬ اما از خونریزی خیلی میترسم و اینکه تازگی ها حساس شدم و از بوها و ابزار آلات دندون پزشکی هم حالم به هم میخوره .
دوستان داروهاي خوبي معرفي كردن ولي دوزها كافي نيست. تجويز دارو اينجا ممنوعه! اگه فرد بيماري زمينه اي مثل آسم يا مشكلات قلبي داشته باشه خطرناكه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.