مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
ariobarzan2
22-10-2020, 20:45
ممنون از شما . لینکش این هست : ibb.co/JyDDrrx
اکثر مودمها آدرسش 192.168.1.1 هست و با تایپ این آدرس میشه داخل کنسول مودم شد البته پشت مودمتون آدرس را زده میتونید برای اطمینان چک کنید یوزر و پس هم معمولأ به حالت پیش فرض admin هست
mivapam830
22-10-2020, 20:46
خطم رانژه هست ولی فعلا سرویسم فعال نشده لطفا با توجه اطلاعات مودمم بگین که وضع خطم چطوره
ariobarzan2
22-10-2020, 20:57
خطم رانژه هست ولی فعلا سرویسم فعال نشده لطفا با توجه اطلاعات مودمم بگین که وضع خطم چطوره
با توجه به توضیحی که دادم وارد کنسول مودم بشید و از قسمت status عکس بگیرید و اینجا بذارید
mivapam830
22-10-2020, 21:00
خوب گذاشتم دیگه عکس مودم> ibb.co/JyDDrrx عکسو نتونستم اپلود کنم توی سایته عکسم رو اپلود کردم
mivapam830
22-10-2020, 21:10
ibb.co/JyDDrrx
mivapam830
22-10-2020, 21:12
لینکی که فرستادم عکس مودمم هست نتونستم اینجا اپلود کنم
ariobarzan2
22-10-2020, 21:25
لینکی که فرستادم عکس مودمم هست نتونستم اینجا اپلود کنم
نویزتون کمه ولی میرایی(تخریب) سيگنال بالاست حالا یه کم دیگه صبر کنید که سرویس راه بیفته اونوقت عکس بگیرید شاید اون موقع تغییری ایجاد بشه تا بشه نظر نهایی داد ضمناً از روی کنجکاوی میپرسم مودمتون چیه ؟
mivapam830
22-10-2020, 21:27
ممنون مرسی از توضیحاتون. مودمم tenda w548d هست
alottadamage
22-10-2020, 22:00
ممنون مرسی از توضیحاتون. مودمم tenda w548d هست
درود دوست عزیز، وقتی خواستید جواب بدید به کسی، از "جواب بصورت نقل فول" استفاده کنید تا فرد متوجه بشه، موفق باشید.
ariobarzan2
22-10-2020, 22:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه و قیمت بستههای اینترنت VDSL شاتل
یکی از مهمترین پرسشهای کاربرانی که میخواهند از اینترنت ADSL به اینترنت VDSL کوچ کنند؛ قیمت و بستههای VDSL است.
همه میدانیم که اینترنت VDSL گرانتر از ADSL است ولی تا چه اندازه گران است؟ قیمت بستههای مختلف آن چقدر است و آیا دارای بستههای با حجم بالا هست؟ این بستهها بهصرفهتر از بستههای حجم پایین هستند؟
دو شرکت مخابرات و شاتل که فعلا سرویسدهندهها و بازیگران اصلی اینترنت ثابت و پرسرعت VDSL هستند؛ هریک وضعیت متفاوتی در قیمت بستههای اینترنت VDSL دارند.
قبلا در چندین مقاله جداگانه از جمله «برای اینترنت پرسرعت VDSL باید چقدر هزینه کنیم؟» و «همهچیز درباره اینترنت VDSL مخابرات» درباره تعرفهها و بستههای شروع سرویس ویدیاسال مخابرات صحبت کردیم و در این مقاله سراغ بستههای اینترنت ویدیاسال شاتل میرویم.
قیمت بستههای اینترنت VDSL شاتل
در مطلب «صفر تا صد تجربه اینترنت VDSL: از ثبتنام، هزینه و مودم تا رانژه، سرعت و کیفیت» اشاره کردیم شاتل برای ثبتنام و شروع دو سرویس زیر را پیشنهاد میدهد:
سرویس ۲۴ گیگابایت یک ساله با مودم به قیمت حدودی ۲۴۰ هزار تومان ( بهروزرسانی: نزدیک ۷۰۰ هزار تومان شده است)
سرویس ۲۴۰ گیگابایت یک ساله با مودم به قیمت حدودی ۶۵۰ هزار تومان (بهروزرسانی: نزدیک ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد)
بعید است کاربری سرویس ۲۴ گیگابایت یک ساله را انتخاب کند جز اینکه مشکل مالی و محدودیت در پرداخت هزینه داشته باشد.
اما پس از انتخاب یکی از این دو سرویس و اتمام آن پیش از موعد؛ چه اتفاقی میافتد؟
کاربر VDSL میتواند به سایت مای شاتل مراجعه کرده و ترافیک جدید خریداری کند؛ جایی که شاید بشود گفت سود واقعی شرکتهای سرویسدهنده VDSL در آنجا است.
در حالت عادی و بدون اینکه از سوی شاتل جشنوارهای برگزار شده باشد؛ تعرفه و بستههای VDSL قابل انتخاب در پنل کاربری سایت مای شاتل را در زیر مشاهده میکنید:
در جشنواره، برخی بستهها با قیمت کمتر و تخفیفهای متنوعی عرضه میشوند. برای نمونه، دو بسته ۱۰ و ۵۰ گیگابایتی در جشنواره تیرماه شاتل قابل خرید بودند:
تحلیل قیمت اینترنت VDSL شاتل
شاتل ۱ گیگابایت ترافیک اینترنت ویدیاسال را ۲ هزار تومان میدهد؛ همان قیمتی که برای ترافیک اینترنت ایدیاسال نیز مصوب شده است و همه سرویسدهندهها رعایت میکنند.
۳ گیگابایت ترافیک ۶ هزار تومان و ۵ گیگابایت ترافیک ۱۰ هزار تومان است. همین معادله هر گیگابایت ترافیک اضافه به مبلغ ۲ هزار تومان برای بستههای دیگر تا ۲۰ گیگابایت رعایت شده است.
اما از بسته ۵۰ گیگابایتی شاهد ریزش قیمت و تخفیفهایی هستیم که هرچه حجم بسته بیشتر شود؛ تخفیف هم بیشتر است.
۱۰۰ گیگابایت ترافیک: ۱.۶۵۴.۰۰۰ ریال
۲۰۰ گیگابایت ترافیک: ۳.۱۰۸.۰۰۰ ریال
۵۰۰ گیگابایت ترافیک: ۶.۹۵۸.۰۰۰ ریال
در بستههای ۱۰۰ تا ۵۰۰ گیگابایت شاهد تخفیفهای بیشتری هستیم و طبیعی است که کاربران به سوی خرید این بستهها ترغیب شوند.
اما نکته بسیار مهم و قابل توجه برای کاربرانی که میخواهند از ADSL به VDSL بیایند؛ این است که قیمت ترافیک اضافه در هر دو سرویس شاتل مساوی و مشابه است. جدول خرید ترافیک اضافه شاتل روی سرویسهای +ADSL۲ را در زیر مشاهده میکنید که دقیقا مشابه VDSL است:
بنابراین، در خرید ترافیک هر دو سرویس اینترنت ثابت ADSL و VDSL مشابه هستند ولی در شروع سرویس، اینترنت VDSL گرانتر و با محدودیتهایی روبرو است. مانند ADSL خبری از سرویسهای سالیانه چند هزار گیگابایت نیست تا سرویسدهنده روی فروش ترافیک سود داشته باشد.
پیشبینی میشود با افزایش شرکتهای سرویسدهنده VDSL و ایجاد رقابت میان آنها، شاهد ارزانتر شدن اینترنت VDSL و شکسته شدن این قیمتها باشیم.
بهروزرسانی (۳۰ مهرماه)
شرکت شاتل تا اوایل شهریورماه مودم VDSL زایکسل VMG۱۳۱۲-T۲۰B را با قیمت ۳۰۰ هزار تومان به فروش میرساند ولی با توجه به افزایش قیمت مودمها در بازار، اکنون این مودم را با قیمت ۷۰۰ هزار تومان میفروشد.
بنابراین تقریبا هر دو سرویس اینترنت VDSL شروعی این شرکت نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان گران شدند. به این ترتیب، سرویس ۲۴۰ گیگابایت یک ساله شاتل در حدود ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شده است.
شاتل مدعی است این مودم در بازار قیمتی بالای ۹۰۰ هزار تومان دارد و هماکنون هم دارد با تخفیف به مشتریان خود عرضه میکند. ادعایی که به نظر میرسد تا حدودی درست باشد و تقریبا هیچ مودم VDSL در بازار زیر قیمت ۷۰۰ هزار تومان نداریم!
منبع:شبکه چی
magiteq1
23-10-2020, 00:25
الان کجا شاتل داره vdsl میده؟؟ تو سایت که نیست
تعرفه و قیمت بستههای اینترنت VDSL شاتل
یکی از مهمترین پرسشهای کاربرانی که میخواهند از اینترنت ADSL به اینترنت VDSL کوچ کنند؛ قیمت و بستههای VDSL است.
همه میدانیم که اینترنت VDSL گرانتر از ADSL است ولی تا چه اندازه گران است؟ قیمت بستههای مختلف آن چقدر است و آیا دارای بستههای با حجم بالا هست؟ این بستهها بهصرفهتر از بستههای حجم پایین هستند؟
دو شرکت مخابرات و شاتل که فعلا سرویسدهندهها و بازیگران اصلی اینترنت ثابت و پرسرعت VDSL هستند؛ هریک وضعیت متفاوتی در قیمت بستههای اینترنت VDSL دارند.
قبلا در چندین مقاله جداگانه از جمله «برای اینترنت پرسرعت VDSL باید چقدر هزینه کنیم؟» و «همهچیز درباره اینترنت VDSL مخابرات» درباره تعرفهها و بستههای شروع سرویس ویدیاسال مخابرات صحبت کردیم و در این مقاله سراغ بستههای اینترنت ویدیاسال شاتل میرویم.
قیمت بستههای اینترنت VDSL شاتل
در مطلب «صفر تا صد تجربه اینترنت VDSL: از ثبتنام، هزینه و مودم تا رانژه، سرعت و کیفیت» اشاره کردیم شاتل برای ثبتنام و شروع دو سرویس زیر را پیشنهاد میدهد:
سرویس ۲۴ گیگابایت یک ساله با مودم به قیمت حدودی ۲۴۰ هزار تومان ( بهروزرسانی: نزدیک ۷۰۰ هزار تومان شده است)
سرویس ۲۴۰ گیگابایت یک ساله با مودم به قیمت حدودی ۶۵۰ هزار تومان (بهروزرسانی: نزدیک ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد)
بعید است کاربری سرویس ۲۴ گیگابایت یک ساله را انتخاب کند جز اینکه مشکل مالی و محدودیت در پرداخت هزینه داشته باشد.
اما پس از انتخاب یکی از این دو سرویس و اتمام آن پیش از موعد؛ چه اتفاقی میافتد؟
کاربر VDSL میتواند به سایت مای شاتل مراجعه کرده و ترافیک جدید خریداری کند؛ جایی که شاید بشود گفت سود واقعی شرکتهای سرویسدهنده VDSL در آنجا است.
در حالت عادی و بدون اینکه از سوی شاتل جشنوارهای برگزار شده باشد؛ تعرفه و بستههای VDSL قابل انتخاب در پنل کاربری سایت مای شاتل را در زیر مشاهده میکنید:
در جشنواره، برخی بستهها با قیمت کمتر و تخفیفهای متنوعی عرضه میشوند. برای نمونه، دو بسته ۱۰ و ۵۰ گیگابایتی در جشنواره تیرماه شاتل قابل خرید بودند:
تحلیل قیمت اینترنت VDSL شاتل
شاتل ۱ گیگابایت ترافیک اینترنت ویدیاسال را ۲ هزار تومان میدهد؛ همان قیمتی که برای ترافیک اینترنت ایدیاسال نیز مصوب شده است و همه سرویسدهندهها رعایت میکنند.
۳ گیگابایت ترافیک ۶ هزار تومان و ۵ گیگابایت ترافیک ۱۰ هزار تومان است. همین معادله هر گیگابایت ترافیک اضافه به مبلغ ۲ هزار تومان برای بستههای دیگر تا ۲۰ گیگابایت رعایت شده است.
اما از بسته ۵۰ گیگابایتی شاهد ریزش قیمت و تخفیفهایی هستیم که هرچه حجم بسته بیشتر شود؛ تخفیف هم بیشتر است.
۱۰۰ گیگابایت ترافیک: ۱.۶۵۴.۰۰۰ ریال
۲۰۰ گیگابایت ترافیک: ۳.۱۰۸.۰۰۰ ریال
۵۰۰ گیگابایت ترافیک: ۶.۹۵۸.۰۰۰ ریال
در بستههای ۱۰۰ تا ۵۰۰ گیگابایت شاهد تخفیفهای بیشتری هستیم و طبیعی است که کاربران به سوی خرید این بستهها ترغیب شوند.
اما نکته بسیار مهم و قابل توجه برای کاربرانی که میخواهند از ADSL به VDSL بیایند؛ این است که قیمت ترافیک اضافه در هر دو سرویس شاتل مساوی و مشابه است. جدول خرید ترافیک اضافه شاتل روی سرویسهای +ADSL۲ را در زیر مشاهده میکنید که دقیقا مشابه VDSL است:
بنابراین، در خرید ترافیک هر دو سرویس اینترنت ثابت ADSL و VDSL مشابه هستند ولی در شروع سرویس، اینترنت VDSL گرانتر و با محدودیتهایی روبرو است. مانند ADSL خبری از سرویسهای سالیانه چند هزار گیگابایت نیست تا سرویسدهنده روی فروش ترافیک سود داشته باشد.
پیشبینی میشود با افزایش شرکتهای سرویسدهنده VDSL و ایجاد رقابت میان آنها، شاهد ارزانتر شدن اینترنت VDSL و شکسته شدن این قیمتها باشیم.
بهروزرسانی (۳۰ مهرماه)
شرکت شاتل تا اوایل شهریورماه مودم VDSL زایکسل VMG۱۳۱۲-T۲۰B را با قیمت ۳۰۰ هزار تومان به فروش میرساند ولی با توجه به افزایش قیمت مودمها در بازار، اکنون این مودم را با قیمت ۷۰۰ هزار تومان میفروشد.
بنابراین تقریبا هر دو سرویس اینترنت VDSL شروعی این شرکت نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان گران شدند. به این ترتیب، سرویس ۲۴۰ گیگابایت یک ساله شاتل در حدود ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شده است.
شاتل مدعی است این مودم در بازار قیمتی بالای ۹۰۰ هزار تومان دارد و هماکنون هم دارد با تخفیف به مشتریان خود عرضه میکند. ادعایی که به نظر میرسد تا حدودی درست باشد و تقریبا هیچ مودم VDSL در بازار زیر قیمت ۷۰۰ هزار تومان نداریم!
منبع:شبکه چی
با این بسته ها چند نفر میخرن ؟ تیم فروش شاتل واقعا آخرش هستند. بخصوص اون طرح افزایش 50 درصدی قیمت
Rahpooyan
23-10-2020, 14:55
شاتل باید طرح هارو ارزون بفروشه و از طریق افزایش کاربران کسب درامد کند. خیلی ها دیدن این قیمت ها از خیر شاتل می گذرند. این شاتل هم می خواد مثل مونتاژ کارهای خودرو ضرر سیم کارت هایش را از جیب بقیه مردم جبران کند.
Rahpooyan
23-10-2020, 14:58
لطفا حذف شود.
sinaking123456
23-10-2020, 22:14
کسی کد تخفیفی چیزی برا شاتل داره؟
میخوام تمدید کنم
راهی هست کمتر پول بدیم بهش؟
Rahpooyan
24-10-2020, 14:51
الان کجا شاتل داره vdsl میده؟؟ تو سایت که نیست
تهران و قم. دزفول هم عملا وی دی اس ال میده.
mf.aghaei70
25-10-2020, 00:41
سلام هرکسی کد تخفیف شاتل داره لطفا اینجا بذاره مرسی:)
magiteq1
25-10-2020, 09:49
تهران و قم. دزفول هم عملا وی دی اس ال میده.
شهر تهران یا استان تهران
ariobarzan2
25-10-2020, 09:58
شهر تهران یا استان تهران
شهر تهران منظوره
mf.aghaei70
25-10-2020, 21:11
بچه ها توسعه VDSL متوقف شده؟چون هیچ خبری نیس تو اخبار شاتل هم ک زده کابینت های FTTC رو میخان بفروشن جریان چیه؟
and-roid2
26-10-2020, 00:49
بچه ها توسعه VDSL متوقف شده؟چون هیچ خبری نیس تو اخبار شاتل هم ک زده کابینت های FTTC رو میخان بفروشن جریان چیه؟
قم یه مدت متوقف شده بود.دوباره از سر گرفتن و مناطق جدید دارن کابینت نصب میکنن
mf.aghaei70
26-10-2020, 10:19
قم یه مدت متوقف شده بود.دوباره از سر گرفتن و مناطق جدید دارن کابینت نصب میکنن
اگ دیدی دارن نصب میکنن زحمت بکش عکس بگیر برامون مرسی
ariobarzan2
28-10-2020, 12:14
بستههای ترافیک ۲۰ و ۵۰ گیگابایتی اینترنت ثابت شاتل با تخفیفهای ویژه از ۷ تا ۱۷ آبان ۹۹ در سراسر کشور ارایه میشود.
بسته ترافیک ۲۰ گیگابایتی اینترنت ثابت شاتل تنها به قیمت ۲۸٬۰۰۰تومان
بسته ترافیک۵۰ گیگابایتی اینترنت ثابت شاتل تنها به قیمت۶۶٬۵۰۰تومان
این بستهها در صورت تمدید سرویس تا یک سال اعتبار خواهند داشت.
مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به این قیمتها افزوده خواهد شد.
behzadee
30-10-2020, 22:18
سلام
دوستان پروفایل گیمینگ راضی کننده هستش؟
مشکل پینگ بالا در بازی، با شرکت هایوب دارم
میخواستم بدونم پروفایل گیمینگ شاتل بهدردبخور هستش؟
ممنون
mf.aghaei70
30-10-2020, 22:28
کد تخفیف شاتل ویژه کاربران جدید:thumbsup:
373644256
373644605
373645448
373648146
373652466
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
ariobarzan2
31-10-2020, 13:57
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
بر اساس کل پارامترهاست که رضایت مشتری را فراهم میکنه مثل سرعت،پینگ و...
shaahani
31-10-2020, 18:53
بنظر من سامانه نت سنج پلاس به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
در محدوده منزل، من با یک خط و دو خط تلفن، تقریبا از تمام آی اس پی ها در دوره زمانی مختلف سرویس گرفتم.
نتایجی که توی سامانه نشون میده، باتجریه شخصی من از این سرویس ها زمین تا آسمون متفاوته.
یعنی بهترین آی اس پی ها واسه من دقیقا همون هایی بودن که در رتبه بندی، به عنوان بدترین مشخص شدن.
نمیدونم چرا فکر میکنم یه جورایی هدف داره فقط تبلیغ شاتل رو بکنه :worried:
rahman0158
01-11-2020, 14:01
شاتل داخل پنلش فعالسازی آنلاین سرویس گیم گذاشته :headphone
indiaboy
01-11-2020, 14:44
خیابان آذر یکی از کوچه های سمت شاه حمزه vdsl شاتل راه افتاده ولی ما که چند کوچه پایین تریم خبری نیست.
ariobarzan2
02-11-2020, 00:44
طرح شاتل موبایل برای ایمنسازی اینترنت دانش آموزان فعال شد
شاتل موبایل «طرح ویژه دانش آموز» را مطابق دستورالعمل وزیر ارتباطات جهت ایجاد فضایی امن برای استفاده دانش آموزان از سیستم آموزش از راه دور، راه اندازی کرد.
به گزارش روابط عمومی شاتل موبایل، این اپراتور تلفن همراه کشور، با فعال کردن این طرح، دانش آموزان در استفاده از اینترنت سیم کارت شاتل موبایل، تنها به سامانه های آموزشی براساس فهرست اعلامی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دسترسی خواهند داشت. همچنین با غیرفعال کردن این طرح، دسترسی به اینترنت به حالت عادی باز خواهد گشت.
برای فعال کردن این طرح، کافی است مشترکین شاتل موبایل کد دستوری #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *3*4*1* را از سیم کارت خود شماره گیری کنند. همچنین برای غیرفعال کردن طرح و استفاده از اینترنت به طور عادی، کد دستوری #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *3*4*1* از سوی این اپراتور معرفی شده است.
همچنین گفتنی است شاتل موبایل پیش از این، استفاده از سامانه آموزشی «شاد» را بدون محدودیت و برای کلیه مشترکین سیم کارت های خود رایگان کرده است و بر این اساس با استفاده از اینترنت شاتل موبایل، فعالیت در این سامانه هیچ هزینه ای برای دانش آموزان و معلمان نخواهد داشت.
شاتل موبایل اپراتور نسل جدید تلفن همراه با پوشش 3G و 4G در سراسر کشور است که برای نخستین بار، از فناوری «سیم کارت هوشمند» استفاده کرده است. با استفاده از این فناوری، سیم کارت هوشمند شاتل موبایل با تحلیل آنتن های موجود در محدوده حضور مشترک، به طور خودکار، بهترین آنتن و پوشش شبکه را برای وی انتخاب می کند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این اپراتور، انتخاب شماره و خرید سیم کارت با پیششماره 0998 و کد یک، میتوانند به وبسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند یا از طریق شماره 09981000000 و به صورت 24 ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
2121
منبع:خبر آنلاین
mf.aghaei70
02-11-2020, 13:14
خیابان آذر یکی از کوچه های سمت شاه حمزه vdsl شاتل راه افتاده ولی ما که چند کوچه پایین تریم خبری نیست.
اگ دیدی کافوش تجهیز شده ازش عکس بگیر داداش
alottadamage
02-11-2020, 14:15
چشممون روشن! دوستان شاتل بازم سرویس هاشو گرون کرد و اینبار دیگه کوتاه نمیان و مطمعنم!
دقیقا هم قیمت با سرویس های آسیاتک! 8 مگ 75 تومن مثل آسیاتک بقیه هم کپی آسیاتکه! دزدا با هم هماهنگن همیشه ماشالا! تازه با حجم کمتر از آسیاتک، هم قیمتش کرده! عجب...
چشممون روشن! دوستان شاتل بازم سرویس هاشو گرون کرد و اینبار دیگه کوتاه نمیان و مطمعنم!
دقیقا هم قیمت با سرویس های آسیاتک! 8 مگ 75 تومن مثل آسیاتک بقیه هم کپی آسیاتکه! دزدا با هم هماهنگن همیشه ماشالا! تازه با حجم کمتر از آسیاتک، هم قیمتش کرده! عجب...
با این تفاوت که آسیاتک سرعت سرویساش بازه،ولی شاتل همون سرعتی که می خری محدود می کنن:thumbsdow
شاتل دزد قیمتاشو 25 درصد دوباره بالا برد،واقعا متاسفم واسشون :puke::puke::puke:
lordthunder
02-11-2020, 19:12
یک مشت دزد عوضی!
زنگ زدم ازشون اشتراک بگیرم، گفته برو سایت
رفتم سایت ثبت نام کردم
برای 50 تومن سرویس 84 تومن گرفته، پول کارشناسی که نمی خواستم رو هم گرفته
بعد دو روز زنگ زدم، میگه ما امکان ارائه سرویس روی خط شما رو نداریم!
گفتم پس پولم رو پس بدید
میگه نمیشه!
حداقل 7 تا 10 روز بعد!!!
بعد از یک هفته زنگ زدم، میگه معلوم نیست کی پولت رو برگردونیم! روال کاری ما اینه هر کسی سرویس ش رو کنسل می کنه دیر بهش پولش رو برگردونیم!
میگم من کنسل نکردم! خودتون کنسل کردید
میگه همینی که هست هیچ غلطی هم نمی تونی بکنی...
واستا هر وقت دلمون خواست پولت رو می زنیم...
پیشنهاد می کنم از این شرکت دزد خدمات نگیرید
سال های قبل هم دزدی حجم کردند که اسنادش موجود هست
وقتی تنظیم مقرارت برخورد نمی کنه، خود ما مردم باید برخورد کنیم با این دزد ها
alottadamage
02-11-2020, 19:50
یک مشت دزد عوضی!
زنگ زدم ازشون اشتراک بگیرم، گفته برو سایت
رفتم سایت ثبت نام کردم
برای 50 تومن سرویس 84 تومن گرفته، پول کارشناسی که نمی خواستم رو هم گرفته
بعد دو روز زنگ زدم، میگه ما امکان ارائه سرویس روی خط شما رو نداریم!
گفتم پس پولم رو پس بدید
میگه نمیشه!
حداقل 7 تا 10 روز بعد!!!
بعد از یک هفته زنگ زدم، میگه معلوم نیست کی پولت رو برگردونیم! روال کاری ما اینه هر کسی سرویس ش رو کنسل می کنه دیر بهش پولش رو برگردونیم!
میگم من کنسل نکردم! خودتون کنسل کردید
میگه همینی که هست هیچ غلطی هم نمی تونی بکنی...
واستا هر وقت دلمون خواست پولت رو می زنیم...
پیشنهاد می کنم از این شرکت دزد خدمات نگیرید
سال های قبل هم دزدی حجم کردند که اسنادش موجود هست
وقتی تنظیم مقرارت برخورد نمی کنه، خود ما مردم باید برخورد کنیم با این دزد ها
شکایت کن...
lordthunder
02-11-2020, 20:04
شکایت کن...
ای دوست عزیز...
سازمان تنظیم مقررات مرد..
پارسال هیچ شرکتی جرات تخلف نداشت
اما مدتی هست که راحت شده تخلف
پارسال های وب 10 روز مصوبه وزیر رو برای ما فعال نکرد، سازمان تنظیم بعد از 7 8 ماه تازه پاسخ داد و حق رو به های وب داد...
بارها شکایت کردم این یک سال اخیر
کلا طرف شرکت ها رو می گیرند
نه مصرف کننده
انگار عمدا قصد ایجاد نارضایتی دارند...
pipo4713
02-11-2020, 20:34
من یکماه پیش به همه گفتم برید سرویس بگیرید.. اینا خیلی زود شاید یکماه تا سه ماه دیگه سرویس رو گرون میکنن.. چون اجازه دارن... دیگه همه کم نمیکنه... سرویس vdsl وصل کرده میخواد روش حسابی پول دربیاره... سرویسهای بلند مدت بگیرید فکر کنم روش تخفیف داره.. پیش فاکتور قبلی رو هم تا تغییر ندادن پرداخت کنید.. اینطور حداقل یه مدت جلو هستین..
اون زمان خواست سر و صدا ها بخوابه.. گذاشت بگذره الان دیکه پا فشاری میکنه... اما بازم شاید بشه فشار آورد و این به تاخیر بیفته.. یکی از راه هاش توییتر هست که هم شاتل و هم مدیر شاتل نخجوانی رو تگ کنید و درخواست کنید دستور نامه ی ایی که برای بالا بردن قیمت اینترنت هست رو به نمایش بذارن..
sinaking123456
02-11-2020, 20:42
شاتل دزد قیمتاشو 25 درصد دوباره بالا برد،واقعا متاسفم واسشون :puke::puke::puke:
حقیقتا برگام دیروز اشتراک یک ساله تمدید کردم با قیمت قدیم
alottadamage
02-11-2020, 22:41
ظاهرا افزایش قیمت ها رو کیفیت خط هم تاثیر میذاره!!! دوستان کیفیت خط من رو از (لحظه خریدم تا دیروز) با (الان) مقایسه کنید:
امیدوارم اختلال مخابراتی باشه :thumbsdow
MeHrDaD-91
02-11-2020, 23:41
ظاهرا افزایش قیمت ها رو کیفیت خط هم تاثیر میذاره!!! دوستان کیفیت خط من رو از (لحظه خریدم تا دیروز) با (الان) مقایسه کنید:
من هم صبانت هستم همین مشکل دارم :|
snr روی 16 بود الان چک کردم روی 10 هست و همینجور نوسان رو به پایین میزنه
شما در حالت نرمال خط راحت میتونید 16 مگ گیم بگیرید
راستی کدوم مدل ایسوس دارین(دقیق) ؟ اطلاع دارید چیپستش چیه ؟
mf.aghaei70
03-11-2020, 17:38
بچه ها هر مودمی که وصل میکردم با هر سرویس دهنده قطع و وصلی داشتم تا اینکه asus ac55u خریدم و واقعا برای من معجزه کرد هیچوقت لینک نمیپره هیچوقت هم اینترنتم قطع نمیشه مکس ریتم14 مگ هست snr هم 15.6 هست سرویسم 8مگ شاتله ک رو 9.5 ست هست حالت گیم یا fastpath یبار برام فعال کرد چون کیفیت خطم بالا نیست مشنگ میزد ک غیرفعال کردمش فقط نمیدونم چطوری با اینترنت td lte لود بالانسشو انجام بدم اگ کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه
alottadamage
03-11-2020, 18:23
شما در حالت نرمال خط راحت میتونید 16 مگ گیم بگیرید
راستی کدوم مدل ایسوس دارین(دقیق) ؟ اطلاع دارید چیپستش چیه ؟
آره، خود شاتل هم گفت 16 مگ گیم به راحتی رو خطت فعال میشه، ولی چون حجم بسته 16 یکمی زیاده و گرون هم هست (و گرون هم کرد دیروز!) دیگه لازمم نمیشه و همین 350/175 کاملا کافیه واسم. snr ام همیشه 28 تا 30 هست که از دیروز افت کرده بود که امروز حدودا درست شده و 25 ایناست.
مدل مودمم آخرین نسل از n10 ها هست که زده شد (با رابط کاربری جدید) n10_c1 و چیپستش هم ralink rt3050f هست.
با سلام، بنده از ابتدای تاسیس شاتل مشتری سرویس ADSL این مجموعه بودم. چند ماهی میشه که چراغ اینترنت مودم بنده بصورت پی در پی اما نامنظم قطع میشه. یعنی قرمز میشه و بعد از حدود ۵۰ - ۳۰ ثانیه دوباره سبز میشه و ارتباط مجددا برقرار میشه.
مودم بنده D-Link # DSL-224 هستش. به متصل به یک خط، بدون دستگاه تلفن و کابل و اسپلیتر و سایر اتصالات، تنها به یک پریز سالم متصل هستش.
در کل حرف پشتیبانی فنی این بود که چون هربار بعد از قطعی، مودم IP جدید نمیگیره پس مشکل از مودم هستش و راهکار ایشان آپدیت Firmware مودم بود که البته مودم بدلیل جدید بودن، نسخه جدیدتری نداره، بعد با مودم Zyxel چک کردم که کماکان مشکل قطع پی در پی ارتباط بود با این تفاوت که IP تغییر میکرد. گفتن مودم رو سر خط بذارم، و من D-Link رو سر خط قرار دادم اما مشکل کماکان وجود داشت. بعد از این ماجرا گفتن این بار باید Zyxel رو سر خط قرار بدم که البته دیگه خسته شده بودم و فعلا بیخیالش شدم تا اینکه یاد این فروم افتادم که در گذشته کمکم کرده بود، آیا از دوستان به این مشکل برخورد کرده و یا آیا دوستان راهکاری دارن برای من؟
با تشکر ... پاینده باشید.
number-1
05-11-2020, 20:06
دوستان سرویس نقره ای ۴ مگ حجمش برام مناسبه ولی سرعتش نه
سوالم اینه اگه اینو بگیرم سرعتشو بخام رو ۹ مگ میبندن؟
اگه اینطوری نیست بگم تخلیه کنن برگردم سمت مبین نت
چون قیمتاشونم نزدیک به هم هستش ولی سرعت مبین خیلی بهتره
alottadamage
05-11-2020, 20:50
برگرد مبین نت، شما شاتل خودت رو بکشی هم از سرعت خریداری شده بالاتر نمیبندن، من خطم 16 مگ به راحتی میکشه، هر جور شده درخواست دادم گفتن نمیشه که نمیشه! باید 16 مگ بگیری اونم حجمش 700 گیگه میخوام چیکار!
8 مگ رو 9 میبندن
ehsan-75
06-11-2020, 01:22
اگه 80 گیگ ماهانه براتون جواب میده مخابرات هم گزینه بدی نیست.
من بخاطر کافو نوری شدن خطمون مجبور شدم برم مخابرات . خیلی تفاوتی نداشت برا من که شرکت قبلیم صبانت بود.
کلا الان به صرفه ترین تعرفه ها مال مخابراته
Amir1234646
07-11-2020, 21:59
مخابرات تا 4 برابر سرعت خریداری شده میبنده. 2 مگ رو 8 مگ میده. من 8 مگ دارم 18 مگ بسته که 16 مگ سرعت داشته باشم.
alireza20202003
07-11-2020, 22:12
شاتل سرویس رزرو نداره ؟ من سرویس یکساله دارم دو ماه دیگه تموم میشه تو پنل جایی برای تمدید یا خرید سرویس نمی بینم.
number-1
08-11-2020, 01:28
دوستان حالا واقا سرویس های نقره ای و برنزی با هم فرقی میکنن؟
سلام دوستان
DNS شاتل برای شما هم 85.15.1.14 ست شده؟؟!!
الان تقریبا یک ماه شده برا من رینبو pc با این dns به کل بالا نمیاد.
باید dns دستی تغییر بدم که پینگم نابود میشه!!!
یه چکی میشه بکنین ببینین dns شما هم همینه؟!
سلام دوستان
بله
85.15.1.14
85.15.1.15
جند تا DNS مختلف تست نشد دی ان اس شکن که داخلی هست بذار تست کن
indiaboy
08-11-2020, 10:25
دوستان وقتی سر کوچمون توی خیابون از این کافوها رسیده ولی میگن vdsl فعال نیست یعنی حتما فعال میشه تا چند وقت دیگه؟
alidorost
08-11-2020, 11:48
برگرد مبین نت، شما شاتل خودت رو بکشی هم از سرعت خریداری شده بالاتر نمیبندن، من خطم 16 مگ به راحتی میکشه، هر جور شده درخواست دادم گفتن نمیشه که نمیشه! باید 16 مگ بگیری اونم حجمش 700 گیگه میخوام چیکار!
8 مگ رو 9 میبندن
سلام من خطم 5 مگ بیشتر نمیکشه، بیام شاتل سرویس 8 بخرم روی 5 میبنده آیا؟؟؟
و روش پروفایل گیم فعال میکنه؟
alottadamage
08-11-2020, 12:48
دوستان حالا واقا سرویس های نقره ای و برنزی با هم فرقی میکنن؟
خب مشخصه، نقره ای حجمش خیلی بیشتره و در نتیجه گرون تره، پروفایل گیمش هم رایگانه فعال کردنش (برنزی نمیدونم میشه روش آن کرد پروفایل گیم یا نه...)
سلام دوستان
آره همینه، من که عوض کردم، پینگم هم فرقی نکرده که هیچ، شاید یه ذره بهتر هم شده (مال گوگل رو ست کردم) اصولا نباید با تغییر دی ان اس، پینگت خراب بشه در این حدی که میگی!
سلام من خطم 5 مگ بیشتر نمیکشه، بیام شاتل سرویس 8 بخرم روی 5 میبنده آیا؟؟؟
و روش پروفایل گیم فعال میکنه؟
سلام، آره شاتل کمتر میبنده، ولی بیشتر نه! :D پروفایل گیمش هم اوکیه واست فعال میکنه، البته نقره ایش رایگانه پروفایل گیم، برنزی یا کم حجم هاش یا پولیه یا اینکه کلا فعال نمیکنن، به هر حال فکر کنم تو نقره ای بخری و اون مشکلات رو نداشته باشی
در ضمن، چون خطت بیشتر از 5 مگ نمیکشه به این معنی نیست که شاتل هم نکشه بیشتر از 5 مگ، من بعد از اومدن به شاتل، کیفیت خطم خیلی بالاتر رفته و snr ام خیلی خیلی بهتر شده، 9 مگ گیم 30 هست snrام، ولی آسیاتک 8 مگ 24 بود! (هر دو هم پروفایل گیم روشن)
ممکنه اصلا کشش خطت بره بالا و روی 8 مگ گیم فعال کنن، یا اینکه پایین تر هم بیاد از 5 مگ، مشخص نیست بسته به مخابراتته، امیدوارم اگه خریدی، کشش بالاتری داشته باشی و فیکس رو 8 مگ بتونی فعال کنی. شاتل سرویس 8 مگ رو روی 9311 میبنده گیمش رو.
alidorost
08-11-2020, 12:56
خب مشخصه، نقره ای حجمش خیلی بیشتره و در نتیجه گرون تره، پروفایل گیمش هم رایگانه فعال کردنش (برنزی نمیدونم میشه روش آن کرد پروفایل گیم یا نه...)
آره همینه، من که عوض کردم، پینگم هم فرقی نکرده که هیچ، شاید یه ذره بهتر هم شده (مال گوگل رو ست کردم) اصولا نباید با تغییر دی ان اس، پینگت خراب بشه در این حدی که میگی!
سلام، آره شاتل کمتر میبنده، ولی بیشتر نه! :D پروفایل گیمش هم اوکیه واست فعال میکنه، البته نقره ایش رایگانه پروفایل گیم، برنزی یا کم حجم هاش یا پولیه یا اینکه کلا فعال نمیکنن، به هر حال فکر کنم تو نقره ای بخری و اون مشکلات رو نداشته باشی
در ضمن، چون خطت بیشتر از 5 مگ نمیکشه به این معنی نیست که شاتل هم نکشه بیشتر از 5 مگ، من بعد از اومدن به شاتل، کیفیت خطم خیلی بالاتر رفته و snr ام خیلی خیلی بهتر شده، 9 مگ گیم 30 هست snrام، ولی آسیاتک 8 مگ 24 بود! (هر دو هم پروفایل گیم روشن)
ممکنه اصلا کشش خطت بره بالا و روی 8 مگ گیم فعال کنن، یا اینکه پایین تر هم بیاد از 5 مگ، مشخص نیست بسته به مخابراتته، امیدوارم اگه خریدی، کشش بالاتری داشته باشی و فیکس رو 8 مگ بتونی فعال کنی. شاتل سرویس 8 مگ رو روی 9311 میبنده گیمش رو.
وضعیت چطوره؟
الان که پارس نه واتس اپ نه استیم نه اینستا وصل نمیشه
alottadamage
08-11-2020, 12:58
وضعیت چطوره؟
الان که پارس نه واتس اپ نه استیم نه اینستا وصل نمیشه
فعلا که خیلی راضیه، بدون پروفایل گیم، پینگش با 4.2.2.4، 110-115 هست. پکت و ... هم نداره.
alidorost
08-11-2020, 13:10
فعلا که خیلی راضیه، بدون پروفایل گیم، پینگش با 4.2.2.4، 110-115 هست. پکت و ... هم نداره.
والا اینجا پارس آنلاین به وضعیتی رسیده که همطراز های وب و همیشه قرمز و ضعیف هست توی همه موارد نت سنج پلاس! استانای اطرافم همینه، خودت برو ببین
این دو تا شرکت ریدن بد!
هفته ای حداقل 5 ساعت نت کلا قطعه انگار قدیمه که هفته ای دو سه روز قطع میشد ! من سرباز معلمم صبح ها باید مجازی درس بدم کلا یهو سه ساعت قطع میشه تا حالا کلی پول نت گوشی دادم
جیتر و پکت لاس و اف پی اس دراپ غیره که فراوون!
شکایت و غیره هم نتیجه نمیده الان شکایت بازه
این که قطع میشه و هیچ جوابی نمیدن! کار و بارمو ریختن بهم
استریم با پایین ترین کیفیت نمیشه دید قطع میشه
اصلا وضعیه
میگم شما رو pc میزنی؟ ما که خیلی وقته با هم تو این بحثا هستیم آی دی بده رفیق تر بشیم:دی
alottadamage
08-11-2020, 13:55
والا اینجا پارس آنلاین به وضعیتی رسیده که همطراز های وب و همیشه قرمز و ضعیف هست توی همه موارد نت سنج پلاس! استانای اطرافم همینه، خودت برو ببین
این دو تا شرکت ریدن بد!
هفته ای حداقل 5 ساعت نت کلا قطعه انگار قدیمه که هفته ای دو سه روز قطع میشد ! من سرباز معلمم صبح ها باید مجازی درس بدم کلا یهو سه ساعت قطع میشه تا حالا کلی پول نت گوشی دادم
جیتر و پکت لاس و اف پی اس دراپ غیره که فراوون!
شکایت و غیره هم نتیجه نمیده الان شکایت بازه
این که قطع میشه و هیچ جوابی نمیدن! کار و بارمو ریختن بهم
استریم با پایین ترین کیفیت نمیشه دید قطع میشه
اصلا وضعیه
میگم شما رو pc میزنی؟ ما که خیلی وقته با هم تو این بحثا هستیم آی دی بده رفیق تر بشیم:دی
پارس یادمه از موقعی که های وب خریدش، نابود شد، کلا های وب بلا و عذاب ازلی و جاویدان هست، هر شخصی باید از های وب دور بمونه، هیچ سودی نداره برای ایران، بی مصرف ترین و آشغال ترین شرکت ایران، این همه نارضایتی رو یه شرکت گمنام هم دیگه نداره!!!
آره PCام، چشم میفرستم الان.
mf.aghaei70
10-11-2020, 13:59
کد تخفیف شاتل ویژه مشترکین جدید:santa:
373644256
373644605
373645448
373648146
373652466
مزایا و معایب سرویس گیم چیه؟
mf.aghaei70
10-11-2020, 18:22
مزایا و معایب سرویس گیم چیه؟
خوبیش اینه ک پینگش میاد رو 80 یا 79 تو بازی های عالی جواب میده و صفحات وب رو سریعتر لود میکنه ولی یه بدی داره اگ کیفیت خطت خوب نباشه باعث میشه قطعی های پی در پی برات پیش بیاد
Gamemaster
11-11-2020, 09:41
چقدر کند شده شاتل این چند روز پکت لاست هم که نگمچخبره باز
Gamemaster
11-11-2020, 09:47
والا فقط شاتل نیست
bahram_milad
11-11-2020, 19:34
سلام دوستان
کسی اهواز منطقه انقلاب سرویس شاتل داره
سرعت پینگ و پک لاست چطوره و دوستان گرامی شاتل خط رو روی چقدر میبنده مثلا خط من 15 مگ میکشه الان پارس روی 12 بسته شاتل هم همچین کاری میکنه
سپاس
alottadamage
11-11-2020, 23:33
سلام دوستان
کسی اهواز منطقه انقلاب سرویس شاتل داره
سرعت پینگ و پک لاست چطوره و دوستان گرامی شاتل خط رو روی چقدر میبنده مثلا خط من 15 مگ میکشه الان پارس روی 12 بسته شاتل هم همچین کاری میکنه
سپاس
سلام
واسه من اوکیه
شاتل 16 مگ رو 17 میبنده
8 مگ رو 9 میبنده
هیچ عددی هم بین این دو تا نداره، سرویس 8 مگ فقط و فقط 9 و سرویس 16 هم فقط و فقط 17
پایین تر میبنده سرعتو اگه خط نویز داشته باشه، ولی بالاتر نه
خوبیش اینه ک پینگش میاد رو 80 یا 79 تو بازی های عالی جواب میده و صفحات وب رو سریعتر لود میکنه ولی یه بدی داره اگ کیفیت خطت خوب نباشه باعث میشه قطعی های پی در پی برات پیش بیاد
پینگ من حالت عادی روی 90 هست سرور اروپا
سرعت دانلود و اپلود میاد پایین؟
alottadamage
12-11-2020, 10:59
شما احتمالا سرویس گیم رو خطت فعال هست، یه شات از وضعیت خط قرار بدید اینجا.
mf.aghaei70
12-11-2020, 12:33
ن حالت گیم فقط پینگو میاره پایین ربطی ب دانلود آپلود نداره اگ کیفیت خطت خوب باشه خیلی خوبه حالت گیم
alidorost
12-11-2020, 12:57
شیرازیا!
کسی این جا از شاتل تو شیراز سرویس داره کیفیتش (قطع و وصلی، پکت لاس، پینگ به اروپا) بهم بگه؟
ببینم بگیرم شاتل یا نه؟
bahram_milad
12-11-2020, 13:47
سلام
واسه من اوکیه
شاتل 16 مگ رو 17 میبنده
8 مگ رو 9 میبنده
هیچ عددی هم بین این دو تا نداره، سرویس 8 مگ فقط و فقط 9 و سرویس 16 هم فقط و فقط 17
پایین تر میبنده سرعتو اگه خط نویز داشته باشه، ولی بالاتر نه
با بخش فروش تماس گرفتم میگن که میبندن مشکلی نیست به شرط خرید سرویس حجم بالا
Gamemaster
12-11-2020, 13:50
از شاتل نخر همش پکت لاست داره تو گیم هم که دیگه نگم
alottadamage
12-11-2020, 13:58
با بخش فروش تماس گرفتم میگن که میبندن مشکلی نیست به شرط خرید سرویس حجم بالا
یا اشتباه گفتن یا دروغ!
حجم بالا چیه دیگه! کلا دو تا سرویس حجم بالا هست 8 مگ و 16 مگ نقره ای!
8 مگ رو بالاتر 9 مگ نمیبندن و دروغ گفتن به شما، 16 مگ هم که دیگه آخرشه! مشخصه هر سرعتی بخوای میبندن، اون موقع بستن رو هر سرعتی معنا میده که 8 مگ بگیری و 16 ببندن، نه اینکه 16 بخری و هر سرعت پایین تری خواستی ببندن
شما خودت رو بکشی که سرویس 8 مگ بالای 9 نمیبندن. الکی خودتو درگیر دروغ ها نکن
16 مگ هم معلومه که هر سرعتی بخوای میبندن، چون سرعت آخره سرویس هاشون هست، پایین تر میبندن ولی بالاتر نه. 700 گیگ اگه میتونی مصرف کنی 16 مگ بگیر
فقط با سرویس 16 مگ میتونی همه سرعت هارو داشته باشی
با سرویس 8 هم تا 9 مگ
مکس سرعت که واسه 8 گیم میبندن 9311 هست و مکس گیم واسه 16 میبندن 17404 هست، خط هم نکشه میاد سرعت پایین تر آپ میشه.
alidorost
12-11-2020, 14:00
از شاتل نخر همش پکت لاست داره تو گیم هم که دیگه نگم
خب الان افراد زیادی اینجا هستن که میگن خوبه امار وزارت خونه هم میگه بهترینه
من که کلا کلافه شدم
شاتل مثلا هفته ای 5-6 ساعت قطع میشه و پکت لاسش شبا 65 هست؟
یا پینگش میشه هزار؟
وضعیت من تی پارس اینه اما رفقای من تو مخابرات و هر شرکت دیگه این وضع رو ندارن
alottadamage
12-11-2020, 14:01
خب الان افراد زیادی اینجا هستن که میگن خوبه امار وزارت خونه هم میگه بهترینه
من که کلا کلافه شدم
شاتل مثلا هفته ای 5-6 ساعت قطع میشه و پکت لاسش شبا 65 هست؟
یا پینگش میشه هزار؟
وضعیت من تی پارس اینه اما رفقای من تو مخابرات و هر شرکت دیگه این وضع رو ندارن
چرا عذاب میدی خودتو، شاتل بخر و خلاص کن خودتو.
alidorost
12-11-2020, 14:56
چرا عذاب میدی خودتو، شاتل بخر و خلاص کن خودتو.
تا هشتم اذر که بستم تموم میشه صبر میکنم بعدش
البته هنوز نفهمیدم چه شرکتی برم
کسی هم دور و برم تو شیراز شاتل نداره
h_gh_gamkhor
13-11-2020, 00:59
شاتل برا گیم تو ایران از بهترین هاست. اگر واقعا اهل گیم زدن انلاین هستید برید شاتل. پارس انلاین هم شنیدم میگن خوبه برا گیم. ولی خب همش بر میگرده به منطقه مخابراتی و کیفیت خط و اینا. اونا اوکی باشه شاتل خوبه برا انلاین
دوستان نظرتون در مورد گرون تر شدن سرویس ها چیه؟
من پارس آنلاین آسیاتک و های وب چک کردم هیچ کجا گرون نشده فقط شاتل گرون کرده
من هر ماه سرویس 4 مگ 80 گیگ ماهی 50 میگرفتم حتی الان نگا میکنم میبینم بقیه جا ها نسبت به شاتل 10 گیگ بیشتر حجم میدن با همون قیمت ولی الان شاتل هم گرون تر شده هم حجمش همون طور مونده شده 60 هزار
alottadamage
14-11-2020, 09:13
دوستان نظرتون در مورد گرون تر شدن سرویس ها چیه؟
من پارس آنلاین آسیاتک و های وب چک کردم هیچ کجا گرون نشده فقط شاتل گرون کرده
من هر ماه سرویس 4 مگ 80 گیگ ماهی 50 میگرفتم حتی الان نگا میکنم میبینم بقیه جا ها نسبت به شاتل 10 گیگ بیشتر حجم میدن با همون قیمت ولی الان شاتل هم گرون تر شده هم حجمش همون طور مونده شده 60 هزار
آسیاتک هم گرون کرده، منتهی خیلی قبل تر از شاتل... اول 50 بود، شد 63 الان هم 75. شاتل منتهی دیرتر گرون کرده.
آسیاتک هم گرون کرده، منتهی خیلی قبل تر از شاتل... اول 50 بود، شد 63 الان هم 75. شاتل منتهی دیرتر گرون کرده.
یعنی از اینم گرون تر قراره بشه؟ :دی تا چقدر میتونن گرون کنن؟
alottadamage
14-11-2020, 14:42
یعنی از اینم گرون تر قراره بشه؟ :دی تا چقدر میتونن گرون کنن؟
نه فعلا همشون این قیمت میمونن به نظرم
mehdig20
14-11-2020, 19:56
سلام دوستان. ی گروه تو تل بود واسه اشتراک فایل های دانلود شاتل لند، گروه واسه صادق بود و جواد و بهنام و امین و خیلیای دیگه ادمین بودن:biggrin: متاسفانه من گروه از تلگرامم پاک شده و شدیدا دنبال لینکش هستم، اگه داریدش یسزحمت واسه من پخ کنید.
alinice321
14-11-2020, 21:31
سلام دوستان. ی گروه تو تل بود واسه اشتراک فایل های دانلود شاتل لند، گروه واسه صادق بود و جواد و بهنام و امین و خیلیای دیگه ادمین بودن:biggrin: متاسفانه من گروه از تلگرامم پاک شده و شدیدا دنبال لینکش هستم، اگه داریدش یسزحمت واسه من پخ کنید.
درود
متاسفانه شاتلند به طور کامل جمع شده! دیگه گروهشم فایده ای نداره! :worried:
shahram83
15-11-2020, 11:21
امروز ف.لتر شدید اعمال شده. توئیچ تقریباً غیرفعال است و فقط نوشته ها در اون نمایش داده می شود. باز این خوک ها دست به کار شده اند.
Gamemaster
15-11-2020, 18:24
پینگ بالا سرعتا نصف باز چخبر شده
Gamemaster
15-11-2020, 18:30
پینگ بالا سرعتا نصف باز چخبر شده
maniya12
15-11-2020, 23:37
سلام دوستان بنظرم چند روزه شاتل پهنای باند سرعت آپلود خودشو از 2مگ آورده روی 1مگ درسته حدثم ؟برای همه همینطوری شده؟ یا فقط برای منه؟
alottadamage
16-11-2020, 10:33
سلام دوستان بنظرم چند روزه شاتل پهنای باند سرعت آپلود خودشو از 2مگ آورده روی 1مگ درسته حدثم ؟برای همه همینطوری شده؟ یا فقط برای منه؟
جسارتا "حدس" درسته. نه من رو 2 مگه آپلودم و کشش نیومده پایین. مشکل از مرکز شماست، یا هم اینکه شاتل بدون اطلاع شما، آپلود تون رو آورده پایین، Annex A شده الان؟
Gamemaster
16-11-2020, 12:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aAAAgAElEQVR4Aey9S67tug4dmgbc05vbl9ONlG5HdktOP041x QDJSyWFAAmCIAjywXog5SEP06Qkf6c9NwsLskWRIqlBUvZctv/Nf/yP/98P/v7Df/iPP/L3//7f//v5v//3//78n//zf37 9// 3z//63/9r5// T//58// B//4 e///f//vPf/tt/ /mv//W//vyX//Jffv7zf/7PP//pP/2nn3//7//9z7/7d//u59/ 23/7849//OPQ3x9//PPnX3/9/fPrzz8Oyfnnv/76 fuvf/38849jco7ak/zH8HCV/xIfz1yXq9Y75eZ6PwUD/wZFV9pvKbyaUP/ fvv3/9/JlF99Dm5SlAPVOPxEcm4DPxlLIST1sx8MjCu9WIHJ/ATwwkBhIDiYG3YCAL78Hb4m9Z6NQzk1JiIDGQGHgGBrLwZuHNW 9GJgcRAYiAxcCMGXlt459/p/v75 9efl4Hmj3/ 6 cv/b1YfjP evf/3zsrlyN3rObvSsf8773dcDfsx/UDwHl787ntL GUeXFN4asFSwrgpeLcAXFd4//vjz59ffx/ 7 grAQTfZDJS/v37 9c/x/95 O3/Lp8Df0f K//PX5zZaMve8tms97Prt2RD27IMfr4rd1hqCVje ztMJCx8ZetUd8XFRjoCe3FadMXdtS4z26CLrjz9/HX4iY/aB/0 mR lscx7PRXXEF5cWXiSDusAXgP/SwqtXuz5oR5x71Rj4E/6VedQPJvlE87 dP7IL/bDvzYUXtkiLIsv2SNHBeUnk2zZeIrdXeFmHTxzXdfy1LkJadCe 8YxzufOEc8WHP77Sl5 OIfrTwKv/ff/3861 /3Kc7jtLv9OE3znVL4RXHeYVBgwe7QSoaCJRff5YrztYVnVd4vU Tk9fUWtPD4hVfmlcDW ScbEOgiFzbMVy2zHAX9r3/ps8pCn 0cS55eIm7pau18C3/1IWHD2uKdg /Xn V5cIsfDwvcx2s6r9/6J40Iv/76z4XS07nXFyVonovx15I3Yt9ijNkwj K35Z WfqCpDrL25uqv4HcZK7x XiyozijUIq8Tf8AQrz82OtBvpG2tm/BHdNZ3ZB4eU3Qv UblmMcqj9J5rjzedqULf91SeJHoOTFoUFJA8zmDHmCvQWiey9V kiOGgZ/n88bBCbbVsdgQLNq5eNYxCGa9Op5uJU0vAFnNj7ES NMtbLVbdqb/3PbSkDI/5isbFJ7P2mTP38CPddx6q7Py0c8EnIBAZ3 pPwyOoqQovmS8eueePLsGo deIWFexBdihWmt45Z94PPsKL4sG4kIvz3/QH7ULgqpLbwaP3MslrHl1rz4gNca8tmHI/p7dkPWlrbn44iuOk75Yst8dqznCx5zlM6y8ni8CF9aeKPdYrxj nXZpzpurPB5Z6ChAGLhItFsTEwerBZXOS4HB nl8CzolEugPHbkY2DnteQmaOeFYeu/87fyRffAlrzf7X/hG8BEmRf3t37vimouBrqu50oC RZflb7gaK4QnGavFy7mbAjlodZzhBa3VRvYxD/DJfew70OFzwa/1tfByTIzYz7rxfCoL8VP/8XG5cYV8rD90wwt1WJ6nv8zRWj/2Re Y7fDGRnTW0fLBPs6vHn6ET UEODyDbnXL87Hie2nhRRERcOH3F13sGjA2 eAKbn315wWzyELg2AXn8Rr0OxITJwsrP5pX7UNioKtzBH/dkU/6QA7o8Jmdz56rT6eAqoFortgsD5 /nZ9tscfwJRKv0BkP9jzCR5gUO/iFPiV5TxjfsDbg59bGEGhljuUmALReG9nHfMAn93FRAB0 18I76B WyccsX/rdc92QzHZjfqx5iV3kl79 /vWnPJ0wbewpPj39oUvx7bH16/k4olubodPWVuVk4X3ckyi3FF4EQQ0K54qBAWWDSGhREUTgMD OAWoZM1rQwNuaU2iteT1dOfFzUEEObB7Rs8ifk86s67KPbeHjt/OzLd4xfAm8yRj2P3h6 AAd49F6skDzWuiDzWfhR1GgtrE5ZMxgDsWO/kwx/t/s4JU2so/HAJ/cx7qADhu18Hbjm/93Y22/6LW6mpuu/GVNC36Xv5l7mF7pPG1 evoznxzDNqyfpbfOez6O6Kyjlb8FPyonC /vWXgFOBpMlFj0PLgKANA5cUbjEfgWnHKOYPzrr/kWoDcu6iv8Pm9zXuc3XrafgwpyYPNQ4Z0ec KxXoDNAbq0Af3P55/ OYpwE60V98OXPfz08KFrE8wd4ZH14GOsM/eNHsMeTvxlvcc2WtE8LfvA4 k9gt t/sF8Xsvzgc7xJH2t WxssDzYBx9zTGAuaTGO 0aORa9IpvBHdNZxZJ5ojLXdjjtKt/Ly/EG3mmUxSpKbd6kA mJnix3pVLg8msry6LIjNoW8zmH6R8Gxt/AWHc2unhI4BxUCGrq2gpT1hj9nH62TMAosftt6H/ xwjv7Zo2NskaT/AAfWJMqh8ataIQ/l0brz vgHXv8jIt5Xe2V4XKD5cnmvtU8k32r/ulqE/E1gl9XBvmP9egd83wYu5JvZGshht7G9yzPi7 VbJFjZECPXhsVVvBFdNUR qPdoMPCfvDTle9ROvTPdqzQWj9dcqvZTrL1HMDnK5atMmT8WXL 2zJ08 wB5p98SH89fozvxkHMlHu7CwFcXXt3Nbtgl3uX0nOcZAZ74eMY 6ZDzkOvxuGPjKwqsJVW vbLv19rst/u9qb IjE/3viv20 xnYf2ThTXA8Axy5DrkOiYHEQGLgfAxk4b3xU1AJ4PMBnD5NnyY GEgNvw0AW3iy8j3vG7W1BlPpm4k8MJAa2YOC1hXf nc5/VGSLE1pj7WM7/FhHiy9pnwvE/G/lc3wPP 59lCZj4Jx1SD9 nx8vKbw1YOvzY/ufg uBTguweYavxzNKx/OSRx9rGp1vyzjoVp8x3fgGo7fzt3wF/B1dt gZy9bcZ9Hsc5Z2w2fXz9JH9OjZBz9 svDWja/zdELVj55PZbt7dB575nHVmfOfHpdn7Xt00YWfNd6rW8/ o/S9eiXfP34uLbxIBnWBLyiQlxZefefs8/4zGv6EfwXI6gcnOXkgfzu/ZxP3wb43F96lPeVlLGyPFE2cl0S foEKy/COe4XX47mzr66j8z3e8oKJ/d bvcuOno8j tHCe9Q/Pf67/Pet89xSeMV5XmEQ0NUrNioaNeDye7zu76 42kHiFf W5Du2SXgLP3Cw9YoLfPk9Xv8Wncbi6mps ZPNYozZMGtS7nzPVjAZxfdoMq05gz5qoFjXN9cVrJcCscR9Wf8 GXeR19AeGan6iT0yO6g8f8AbZ8l5ReLv2H/SftSHP/Thr e[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nm6Pe/jgddxbeOFjlaU n5Lx9MrRHj6ipCjyGK/e Ra8CX/rr7epgv8QKy1ZTGvZh3GeHaXYfe57vNBNWq/w9ugj nt2s9zR456PI7rqSBcjo/PZcXv8wzJ6/Dw2j9txzP65tPBGu8WSKJa3xji5oHBxIvF4xJAoQBi4njx2QnT MOtkxOi8FBuvn8S3otIOH/tCRi4Gd056XoCh3DdhXdlx0/nb 0K6psLJP2P/CN4KPMCk6X9 xa67rShs11rXoQnd7sMkjPMl4mR8x1MKFjjO8PF90HNnH44FP7 mPfgc74tb4WXvbPiP2sG8/Heqhc2lBZWkRneZ7 wtdaP2 eqI/t8MZEdNbR8o34DzwqJ8ChjDlKxzzZjhdd8dWlhRfJQsCFF6zrY ne 14kgbiVOLDQCB doOfg16HckJk4WkIs2mlfoXtCwTUyHHNDhM8wTterTKaBqIJor/4hX t/O37INvmzhZwQfYVLs4Be6leQ9Fc8NawN bm0MgVbmWG5iQeu1kX3MB3xyXw /JW7mTQM2D7jDwbK8Y5YvdHvOPErbWFhYHuwDZjj zli/no8jOuvI9m493uMfnqPHz2PzeLz43lJ4EYhIhJz0vMVCEGC8jI mKIALHkwNQyxgOKG s1xfNKWNb83p8bDMHFeTA5hE9i/xlsvX6PJukzxvr9T2VP9IL/fDlAj/OVWoPH6BDLlpeS/S1WuiDzWfhdwpTY3PImMFcip2N/80OXmkj 3gM8Ml9rAvosFHw2/NPz37Ray7Wy2NeU9GpVxg8ek9/tlXnmO6gYP0svXXe83FEZx2t/J7/eLxn/5l0lpXHDyu8siAaTJRY9Dy4CkAQc5BF4xH43qKjmOT3eO0/n5T/kuUi7wXoHOCf4j/2WcAefnr4UGwRZhljER55DB 3cMrjvGPEAyf sl7LzZfH2 pr2Qc T28uCqBDR2Bqq38wn9fyfJbu4ZbHeHSWF nPMuQY42x/71z8AJ94YyM66 jxjfZ59jPvUTrLyuMHFt6S5OgRCOwi8fuWtFMhRhAvdr1UpF06 8QMAdRzxgjbSFp2XRQd8vUCci9a0Y6cEzkEFOdC1FaSYW1r4c/bROgnPOqxteAf/scI7 2bG1sKHwGCAD6xJlUPjVjTCn0uj9WcdvGOPn3Exr vyatD77rInH32reSb7Vv2IUdAH/kfBlUH gw4jLccLxmthh161nXHeorM8L/5c3TesH3SUNiqsGBPRS0E067tBh5b90KvieqP/oHu244XW uqSW812kq3nAD5fsWyVIePPkrNn7uTZD8q7fJf4eP4a3YWFnCe xcCcGvrrw6m52wy7xTsfnXJ8P9MTH59cg4yDX4HfEwFcWXk2oe vtkvvX0Oy5u2uwntcSH75fES/olMXAPBh5ZeHPx71n89HP6OTGQGEgM3I BLLydtwYlKO8HZfo8fZ4YSAx8Mway8Gbhbb6u8JvBn7Zlck8MJ AY gYHXFt75dzr/UZGznGkfu HHOs6aI WcG/z538rn BN 3Pqu7MTzOf5PP36vHy8pvDVg6/Nh T3es4No/Szn jne1pxv52/bVp7/Pfo4WvSMZWvus2j2OUy74bPrZ kjevTsq3H8wScD6sbX0WHhI0O3/hl9XeWI33pjqs6c//S4xGiPLvL5WePefBG9rl/wSs2j9Gje7O9vGC4tvEgGdYF3PkDfWki98r1ArsxZAuR5/xkNf8K/oqv6wSSfyG9v54/sQj/se3PhhS3SooiwPVJ0cF5wum3jJXJ7hZd1 MRxXUfne7xadCe8Y5x9Ac/e DjT1p6PI/rRwltewLH/e8U9/jN99DvKuqXwimO9wqDBg10hFQ0E0q/8Hq/7 6uXiLdsEt7CDxxsvdUJvvwer7/zXvxMg/iTljawizHUL7GsSbnzPVsZF8X3aKKtOYPelKXzO /d5s1HD98j gND/HYnbHRG9YcPeANgea8ovEX3csFQCujy4uEo3dqQ536ctfxyS FFIDAANSgpoPmcQQ w1yDM7/FqMS6Jcbp1pYmo/U5YC4I38Fcc0KbM2uGdVz76eDknINAZj oPwqPIjZIiaFyoGL9C9 R5uo709TZViC/EyohMGdOyDzI8O4ovP/c9Xl5L0bP4p7xeET5o4XtEf89u GRL2/NxRFcdN Le08v6yo45Srfy8nysCF9aeKPdYkkUy1tjnFyQGBFEspgej/RHAcLA9eSNAIR1suN1XgoM1s/jW9BpBw/9oSMXAzunPS9Bs0w4dkzr/O38kW3wZQs/I/gIk2J4xTVfWei6hr tlY9UcHzoMeFJbJP5MaaFCx1neCPfcH9kH48BPrmPfQc6fC56M tbBxzFR6LNtsJHvbLBuPJ/Iq f184ySS9a/6 u46Yp gYWB GutH2waadkOb3xErzaaCw21f9poV7/hroWDgeKDGZdWh6N0Ky/PH1B4kSwEXHx1UILQCbzpE2cI4kWwOMlOFhmBbxecg1/nc0Bpeew5JwtLi aVcV7QsE1MhxzQ4TM7nz1Xn b3eINb8U4SNvgZwUeYFGvCtxhebiZL8p7GmKtpu569cxtDGF/mWM4LWq N7GM 4JP7evjtxTfL8o5ZvtDdcy02s92IH SMVnywPNgHfo6/M9av5 OIzjp6PhrtUznBBrD69gB9VI8ctyzIl17xAsQIRAQFJz1vQRAE GK8A0WS33rkhcDw5ALWMgS7euKhvd F1dGWbOaigP2we0bPoNSed2T/LvrZdy7GezKfyR3qhH75c4McUXhnbwwfokIuW1xJ9rRb6YPNZ G3Rbv/nP2MGc5XCsFxH0EbayD7mBT65j3UBHTYKfnv 6dkveq2u5ujK1eYT0Y3xy8fQm/t6 oMHLWzD qF/pO35OKKzjnaenv94vMo5UFh7/DxXHi La8sftxReUUCDia469Ty4CgDQOXFG4xH4npEItvwe73LDgsDlI u8FGMbZz82h/3r Y58F7OGnhw/FFmGWMRbhkcfwcQunPM47Rjxw4i/rtb/oyjwt 6CHp7fOPfkFdOgITGz1D bzWp4PdJVPa8Pz9fDJ8iL9MQ9ajMP5aCt6wSceT0RnHT2 0T6Vk4XXvTM26sMrxt1WeEuSo0cg8C1U/D4h7VSIEcSLXS8VaZdO/HBUHUe8oI20Redl0QJfLxAR/NUGShIcVJADXVtBirmlhT r/Ok2/WJM/S1obcM7 I8V3tk3M7aW/pnkB/jAmlQ5NG5FI/y5NFp/1sE79vgZFyts1Rhar7MnH32reSb7Vv2QD/rAb6SuDPIfdBhpOV4wfiXfyG7hm V58beSLfZvWD/oKG1UWDEmopeCaa78N ggcitusX5UgI/SoX 241e57KtLCi9PsOcYwOcrlk/K2TN38uwD5J1 Owtnd qccz0fV7lGuUY9DHx14dXd7IZdYs9ZSf ugEp8fNd6Znzmer4FA19ZeDWh6u2Vbbfe3rJoqeexBJP4OOa/xF/6LzFwDAOPLLy5qMcWNf2X/ksMJAYSA8/FQBbe/Czg4/7jLxPGcxNGrk2uTWLgOAay8GbhzcKbGEgMJAYSAzdi4LWFd/6dzn9U5KxdmX0sgR/rOGuOlHN8B8k zP9WPsef8OPeR2l4TfL4nDVJP36HHy8pvDVg6/Nj 5 D6wFNC7B5hq/HM0rH85JHH2sanW/LOOg2P6u37WUKb dv Qr4O7pu0TOWrbnPotnnLO2Gz66fpY/o0bMPfvxk4a0bX fphKofPZ9q7W7x27Fnndc5Of/pcYnRHl304GeN9 rV889R l69ku8fP5cWXiSDusAXFMhLC6/z6scngAb hH9FJ/WDk5w8fd/O79nEfbDvzYV3aU/5qALbI0UT5yWRb9t4ifxe4WUdPnFc19H5Hm95wUT8vVnRt8V/lz09H0f0o4W355 j9Lv8963z3FJ4xXleYRDQ1Ss2Kho1YPJ7vO7vLrjaQeIV/5bkO/b41Fv4gYOtV1zgy /x rflNBZXV2PLn2wWY8yGWZP2R7/HK28cK1gvBcTHfc059KYtjRU57 gPDNX8RJ Y3FIMosIKGRFd7aKciPEjbdE99s9R ogOOcaPPfjllsKLRM9XaFp0KaD5nEGP4lKDyHwmS/tJjhgGfp7PGwcn2FbHeomJbmnVMVNw8FVHOD/GSuBPgax26 sey sLYa/VyZ6X adbV9OrIdleO96ev4EfftxbeOFjsZ0TNOSyv9QfBkdRUhR5jFf v3JNn12D0vLepQnyNYgfztuzDGM O4svPfY8XuknL67ro17tVU3x4hbcTf57dLH/0uOfjiH6k8LJukX8w5igdcrJtF1rrn0sLb7RbLIlieWuMkwsSI ycSj0eMiQKEgevJs47wzlknS9d5aUfK nl8CzolAugPHbkY2DnteQmacteAfWXHRedv5w/tmt4Dzj5h/wvfCD7CpOh86ciuua4rbdRY16IL3e3BJo/wJONlfsRQCxc6zvDyfNFxZB PBz65j30HOuPX lp42T8j9rNuPB/roXJ1E7u 4m3xszxPf5HbWj rQ uc9fDGRXTW0fKN A88KifAoYw5Ssc82T6o8CJZCLjwAQRdbN2NzkkFyeXv/B5v80smDG716RRQNRDNFRuPt8dv57f28DmKQLPwUvHUouAUrjA pdvALXUrynnC YW3Az62NIdDKHMtNLGi9NrKP VCYuI LAujwucR8KbJxfLMs75jlC92eM49XOOz41rmnP QX3x5bv56PI7rVGTptbT3/sIyjdJaVx PF99IrXhReBCISobcj5kVDEGO80HjHzGMRONyHY4BaxkAX0Eba aE7hbc3r8bHNHFSQA5tH9Czyl8nW64ts9MZ6fU/lj/RCP3y5wA8VWozr4QN0jEfLa4m Vgt9sPmsGyVc6aJ1ij/kMmbQp9hxvkoFeq N7GM 4JP7WBfQYaMWXsfXC36lO4V5sl/0mjfjy2NeU5HpFY4ef09/1lXnwJfUdmyeej6O6KzjWp/yz3YrHzn48fzD8o7SWVYeP6zwyoJoMBAw9DwAMoKYgywaj8D3F h3FJL/Hu7wVh8TPRd4LQIzL7/H sfontwiPHg6lr4XTiAf9iAcUbukv67XcfGH8aKs6UUx6fJ7eOv fEBzp0BKa2 sebG308H/rQergFDa3l5/NIf/CixTicj7biB/jE44norKPHN9rX889R qgeOW5ZlG 54hWnlyJIj0BgF4ndvrRTIUYQL3Z0VKRdOvFjkes44gVtpC06L 4sW HqBOBetacdOCY6DCnKgaytIMbe08Ofso3USnnVY2/AO/vweL9aXcTGv6/Jq0G6QGC/eMTCHOZrxR/E1gt VbOL3dGn18XwYp4VdZC7 1jiX8Zafz734c3Wn IUOI21UWMEb0VXHhW3b3oXQ889ROvTPdllQR/1xSeEdnTwaB DzFW80ttV/lpzWHEnbB7wn C3x8d61ewJ UofEz14MfHXh1d3szp3qXocm33uCMfHxnrXKuMq1 iYMfGXh1YSqt2n8W0/ftIBpy/aElPjY7rPEWfosMXAeBh5ZeHOBz1vg9GX6MjGQGEgMPAsDWXhv/BRUgv9Z4M/1yPVIDCQGPoGBLLxZeFePynwCiDlnJsDEQGLgd8HAawvv/Dvd/BjSFYtmH7vhxzqumC9lHk8 d/Kx30oOIQft74rOzF8jv/Tj9/rx0sKbw1Yfg7tov8u1gK88zndHrDxvOTRx5p68 yhQ7f5Ocb1c7wtuW/nb9u27YMTkazoGcto/Jn99jlLu Gz62fpI7r07KtxfFHstnRs2W83wzUGSM8Wf2veM2ihfngl7sAr R/lZ47061fUL3tV8lL5Xr TL7/E2b7OWAHref0YjYDjZ6gaEEk8L3G/nb9kmNNh3dMPUK0w9Pc6io8iyPaIbzgtOt228RLen2Nfzk2e/5dFCG2zAR/itvLPOez6O6EcLb3kBR/y94qP0s/zzu8q59Iq3Vxg0WHBVTEVjTpz8TlI/sXhXvF4i8vp6i94qvDKv2KfzTzawvbCh7sZp16mg73wPtKWbl0 haulpZb GvPiRsWFu8c/Dl93j9W3WM2Rmfy59sFmNMQRvFbxTf3pr1 qICJXwFz35 gFzmH9EfGGL/YKMDmSMtz uNj iq40bcQ37RvVwwqBzKPTLmKB3zZOvH14hfbim8SPRcmARweEWd KMrnDHqAXROBA0Ttt4lheh0lz eNixy0SDrYGGg7X/3WMZNOXNih/2p jM3v8U4blpIsPXzI2sCPW39jrHz08XJOQKCv1sfgKEqKFq/e Ra8RThEf29TBf8hVsDXa1v2gdezo/jy2u/xYn5pe/Z7Orb4R/TvyWT5reOejyO66ujku9ZcHo1xfwXdk5l9/YJ8aeGNdoveDpWDC4mRE4nHIwscBQgD15M3Ag7WyY7XeSkwWD Pb0HP7/HqLX4kQMEJr7X19dZzb73Z/yJvBB9hUnS vmPXXPFhrjRgR9HFvmd4/S5emR8xxJsEyEGr4wiL6O 1kX3M58UX w50 Fz0tL4WeeyfM 335oL kf96 gt/a/0gf6Tt Tiis452nlH/CZ/KCXB4Bt3qluf9ois urTwIlloANDVRAnCOakgueT3eNtfMmFQl6Qy3U7CZ9bIxzzWO3 47v2cT lAEuJjbBM3nikencIVJceCfY0SXkrwnnG9YG9jBrY0h0Moc7du sGGvbyD4eh8LKfVwUQIfPtfAO odl9o6b9jtrZ Uxf09/8J6xfj0fR3TWEfrsabPwjhXCPb49wnNL4UWhRSLkpOcpjyDGeB nDO2bmQeBzH44BahmDTQBoI200p/C25vX42GYOKsiBzSN6FvnLZOv1RTZ6Y72 p/JHeqEfvlzgx7lK7eEDdMhFy2uJvlYLffDTSuF3Np6NAsKYwVyK nS/8Hi/s49azH37kdWYePmZ Ph6JP7t LLd3HGEIfBGddcRYtLB7vmCZsOTgR XkFW/zn2jh1zvbWwqvGCQA49/q9Dy4CgDQOaCi8Qgcz2koJvk93vm3afETApeLvBegGGc/N4f 6/mPfRawh58ePhRbTjKreA7w62GxhVNvPPchHlC4hVbWa7n5Yp6R 45Z94Pf05qIAOnQEJqJ4hdwtLWSz/cI/or Ms/wj lv9YKft752LH ATb2xEZx09vtG gpNl/DPvUTrLyuPxq vbCm9JcvNveTUY J XpkTWosniunSRYxJhHWf6RwFSdPZB2wtEFKe6K6UEzkEFOdC1F aSsN/xZ5TtXPrMOaxvewX s8M6 WWNjgaMAH1iTKofGrWiEP5dG68/r6B17/IyLeV3tVfN6nT356FvNM9m36keMgj7wPwquDPIfdPBaj5ftFx7 glzdXkNXj78Wfx88XDZhnpI0KK3gjeimIZn03YEjkVtxi/ejK9ygd mc7XmzZV5cUXp5gzzGA7wXVFnlnydkyZ47dB8RP C3x8Z61 gQ cs7Ex1UY OrCO3or6irnptxnB27i49nrk/GT6/OtGPjKwqsJVW vbLv19q2LnHYtE1u46ecAACAASURBVFjiY mPxEf6IzFwLwYeWXgTBPeCIP2d/k4MJAYSA/dhIAtvfhbwcf9qnwngvgSQvk5fJwbux0AW3iy8WXgTA4mBxEBi 4EYMvLbwzr/T Y KnLWLw2ML Nd8 1jDWfOknPN2nfnfyuf4En7c yhNYvqcdUg/fp8fLym8NWDr82PLl2ecCSQtwIPPB26dF89LHn2saeu8I OhGzYEeN3mCK MeTt/y07g7 i6Rc9YtuY i2afs7QbPrt lj6iR88 PEThfeo/YuN ZSH9vhoxI92jN2s2xjt0UUeP2ts5Y e1/Wj53eZ9yidZeXxts3BpYUXQK8LfEGBvLTw6jtnn/ef0fAn/CugVz8MPmD/dv5ekMO NxdethFFlu2RwoTzksi3v8WqV3hZh08e77Ff4oHj41P693wc0Y 8W3vICjvwe76fWvTfvLYVXlPAKg4Cu7gapaMyJM7/H6y2gl4hK8h3bJLyFHzjYesUFvvwer78L11jku1E4po3xYgz1C x41qQ98TzqKbw/Tvb6oQKk wWdAo8I7oj8wVPPTzi9otfQW3SP6kcJbdC 5oBTgZV44Su tVdL9uGO/3FJ4keg5EDQoKaD5nEGPXb1XuMUQ7Sc50gd ns8bx47g40XSQVLSdgZwHTNtGPiqI5wfY/N7vGXdptdcevjgddxbeCVpAj cgML1MTiKkqLoxnj1zrfgjbHnHfc2VfAfbPVkeH0t zDes6P4svhW/aDrWF7vCR16/oH8kXaP/aI3xz/PM6K/ZzfLGD3u Tiiq450MTI6nx3HuLc0OT9K92Rm34cLb7RbLIlieWuMgwuJEUG sAHG LiP9UYAwcD15I Bgnex4nZcCg23y Bb0gXfd2vm88xI05a4B 8ob6/W9nd zSfq89Wb/6xhaA2 8jAmTooNFu aKj/C3Nb6T49/1wfyIoaiI1HGERekb YvsY14vvji2QIcPRU/ra5HH/il0shubW2OD6LfX/uL/mZ83bz39Rd/W rF/esc9H0d01tHOMeo/4SsxPl8wrGTpRcB upWX52Oxd8sVrwYQXU2UIKSgQODVK6Dl7lkB5CQ76Ufg2wXn4N f5TFDb8d45JwtLj aVcV7QIDFJgWQ65IDeSrCsQ0lKJWBqIJKPeax3/HZ zyb0wZe8GWE8yDg j/ARJsXB782W5D3hfMPawA5ubQyBVuZYbmJB67WRfcwHfHJfD7 9 GZZo8dH7Vf KQf09IdOZ6xfz8cRnXWEPntalRNsAEXeUfoenZLnHz 3FF4EIhIhJz1vEdzEGfyjk5cYIBOgljGjBQ280u4uvI6ubDMHF fSHzSN6Fr2WydbrY1v42Bvr9TEPH3tjvT7m4WNvrNfHPFuO4Uv gTXjZ/5DVwwfoGI/WkwWa10IffD2r8Dsbz8bmkDGDOUphWOIAtJE2so95gU/uY11Ah43RFe CXzfR99rPBaanP sqx7AN62fprfOejyM662jlb8EP223lyPlRuicz /pXvbcUXlkIARjf7tHz4CoAQOfEGY1H4HuLjWSe3 Nd3kpC4HKR9wIQ4/J7vH sbt1GePRwKH0tnEY86Ec8cOIv67W/6FadGsW jjFxqnNPfLALOgJTW/0DW70Wsvfab/lH9Ld6wE7b3zsXP8An3tiIzjp6fKN9BSfL Gfeo3SWlcf9ggsf3VZ4SxGkf3aZ/hMRv FoOwV4DZR6C3r5kgyXLmNtgsAcph/G99qisw/aXiDORWva2VOC46CCHNjUClLWF/6c/bdOwrMOaxvewZ/f48X6Mi7mdbVXjet1ZszYY2AOcyB Vv2IQ8Qn/T4e4deVMRiHHu8W 7v8Hf09fr5osH5snUeFFTwRvRREs76UQ8AftSK3rivWj245H6V H82b/WPG9pPAedT6Az1e8e2SeJWfP3MkzBsBP inx8fw1 iQ cu7Ex1UY OrCq7vxDbvEq5yccp8ZwImPZ65Lxkuuy7dj4CsLryZUvb2y7db bty922lcSWuIjE3vGQmLgkxh4ZOH9pENy7gzIxEBiIDGQGLgSA 1l4B182cOUipOwM8sRAYiAx8PtgIAtvFt7VozKZAH6fBJBrnWu dGLgfA68tvPPvdOvHiM4Ekn3shh9rOHOelHUe PO/lc/xJfy491GaxPQ565B /D4/XlJ4a8DW58eWL884E0hagAefD9w6L56XPPpY09Z5R8ZDt/lZvfVzvC05b dv27Z 5WhrfESLnrGMxp/Zb5 ztBs u36WPqJLz74axx98MqBufB0dqn70fCrb3aPz2DOPq86c//S4xGiPLrrws/57devZf5S V6/ku uVkQdfZNFaqEsLr/Pqx5Yud9EQMJxs1Q9OcvJ0eju/ZxP3wb6jG6ZeYeI5rzxGkWV7RDecl0S beMl j7Fvsh3dR1//Vq89U7GlxdM7P/ebDTn2f09H0f0o4X3qH96/Gf76XeTd kVb68wCOjqFRsVjRpwf/JXXPzE4hVeLxF5fb3FLjz I0kyr9in8087W7YXNlT7aFeuoB74nmmkn5eIW7paOW/hrz4kbFhbvHPw5fd4/Vt0jNkZn8ufbBZjzB2lUfxG8e2tmdenOsja05umZFxZ3xKXpUA sY7RLF3md AOG2D/Y6Hi6Rn1RYcX4iK52bcQ9ZHbt1wuh/f7DPNn68TXil1sKLxI9FyYNSgpoPmfQA w1CP9YvjdX 0mOGA1 ns8bFzlIx65uE8kmYQ7wOmYKDi7s4fwYK4E/fStW7Xa Zxrphv4y/3TranrpPNuLcVH7Bn74cetvjJUvv8fb/Me5KOkzZhQnNr4G8MvxLPLsOc/hHS/iyRReHu8V3h698LS/J zZzXJHj3s juhHCi/rtsc/W/h5bB6PF JLC2 0WyyFeHkFy1dsSJwourKgHo/0RwHCwPXkjYCEdbLjdV7akbJ Ht CTokE kPHLcUTCQRF3OrYO387f2QffNnCzwg wqTofKLSrrmuK23UWNeCBbrbg00e4UnGa7Fy7qawrDrO8Nox3n lkH48FPrmPfQc6fC74ZayDj/0zYj/rxvNBHtqC4XlDjH60Hp3lefoLb2v9IHukZTu88RGddbR8I/4Dj2c/aNIepbOsPH5I4UUREXDhBey62J3vmSKIW4kTi4zAwTlaDn4N h2JiZMF5KKN5hW6FzRsE9MhB3T4DPNErfp0Suw1EM2VScQr/W/nb9kGX7bwM4KPMCl28AvdSvKeCuyGtQE/tzaGQCtzLDexoPXayD7mAz65r4ffEjfOxmL63jbL8o5ZvtDtOf MoLdjgVF5DZ3mwD5jh Dtj/Xo juisI9u79XiPf3iOHj PzeOHFV4EIhIhJz1vsRAEGC9joiKIwPHkANQyhgPKG v1RXPK2Na8Hh/bzEEFObB5RM8if5lsvT7PJunzxnp9T WP9EI/fLnAj3OV2sMH6JCLltcSfa0W mDzWfidwtTYHDJmMJdiZ7CYgYfbyD4eA3xyH sCOmwU/Pb807Nf9OK7ZXzMayo69QqDR /pz7bqHAf ObTn44jOOq714f99IV85 PHsZ3lH6Swrjx9WeGVBNJgIGHoeXAUgiDnIovEIfG/RUUzye7zLW3FIfFzkvQDEOP5tW/yM/uv5j30WsIefHj4UW4RZxliERx7Dxy2c8jjvGPGAwi1jynotN18 eb6uvZR/4PL117skvoENHYGKrfzCf1/J8lu7hlsd4dJYX6c8y5BjjbH/vXPwAn3hjIzrr6PGN9nn2M 9ROsvK4wcW3pLk6BEI7CLx 5a0UyFGEPNOFzRZXJdO/ABAHRcUeIyL2qLzsmhhbC8QUZyqDZTAOaggB7q2ghRzSwt/VvnOlc sw9qGd/AfK7yzb2ZsLXwIDAb4wJpUOTRuRSP8uTRaf9bBO/b4GRfzutLVjsbRep09 ehbzdOKP7Zv4H8UVrKJH/OPthwv4NHCrjazD2b7W3SW58Wfq/uG9YOO0kaFFWMieimIbNu2dyG07IdeFdfVj2P g 7Zjhda66tL/rnKTrL1HMDnK5atMmT8WXL2zJ08 0F5l 8SH89fo7uwkPMkFu7EwFcXXt3N7typ3rkIOddngj7x8Rm/J97T7787Br6y8GpC1dsn862T332h0/452SU Zl8kLtIXiYH7MfDIwptAuB8I6fP0eWIgMZAYuAcDWXjzs4DNtx tlIN4TiOnn9HNi4PfBQBbeLLxZeBMDiYHEQGLgRgy8tvDOv9P5 j4qctXu0j93wYx1nzZFyzt3p5n8rn NP HHru7ITz f4P/34vX68pPDWgK3Ph217Bm0L4LQA0/OVW3h7Y/G85NHHmnrz7KFDt/lZvG0vU3g7f8tnwN/RdYuesWzNfRbNPodpN3x2/Sx9RI effDjJwtv3fg6TydU/cwrIdn2Fj PO/O4zsn5T49LjPboogs/a7xXt55/jtL36pV8 T3e5u2VEiDP 89oBAwnW92AOMnJA/nb T2buA/2vbnwLu0prwhke6Ro4rzgdNvGS T3Ci/r8Injuo47vscr rb477Kn5 OIfrTwlhdw7P9ecY//Lv996zyXXvH2CoOArl6xUdGoAZPf43U3BrjaQeLVJKMv7h/bJLyFHzjYesUFvvwer3 rbvEzDV V0Z2jxRjqV6zJm6s637OVcVF8jybTupmkN2Xp/J3vyUJ yD gPzBU8xN9YhLyR9qosII3oh8pvEX3kgtKAV3mhaN06J6tH18jf rml8CLRcyHWoKSA5nMGPYpLDaL8Hq8W45IYp1tX T3exQbFww8nINAZj pPwqMET5QUQePXmDJ he7JGwlIb0zvzgviC7HiyfD6WvZhvGdH8WX7e7bWH/Yc8qOWr JbRYjXlWW1 Ef09 xm aPHPR9H9JbNo3PLuMg/kHGUDjnZbivClxbeaLdYEsXy1hgnFyRGTiQejyx2FCAMXE/eCFBYJzte511cpcvtQP4Nx 4yiU47eOgPHbkY2DnteQmacteAfWXHRedv5w/tmt7BzD6x BnBR5gUnS8dWazouga/PaJQcnzoMeFJbNNiNV2RtnCh4wxv5Bvuj zjMcAn97HvQGf8Wl8LL/tnxH7WjedjPVSuxJLj5xY/y/P0F7mt9bM6tM5ZD29cRGcdLd I/8Cjchz/nEWHnGwfVHiRLARcfHVQgpBuM9fbXbiCKy/HbyVOLDQCB doOfh1vh2JiZMF5KKN5hW6FzRITGIT0yEHdPgM80St nQKqBqI5oot4pX t/O3bIMvW/gZwUeYFPN7vD 4/e/htxffrbUTGseHd878XmHp8TPd0x/ylYbctCG2wC9thCGMieisI8buaT3/sJyjdJaVx PF99IrXhQRBCISISc9b7HcxBn8honA8eQA1DIGunjjor7dhdfR lW3moIL sHlEz6KXd8dg2de2aznWk/lU/kgv9MOXwJv0s/8xrocP0DEerScLNK FPth8Fn5n49nYHDJmMEcpDMt1BG2kjexjXuCT 1gX0GGj4Lfnn579otfqbsBUAHlNRSevcPT4e/qzrTpH5ytWdjyf93wc0VlHllf0ye/xWp 87fyWwitO0WCgxKLnwS4SQcxBFo1H4HuORzHJ7/F6t72X3wn1EticID/Ff yzgD389PCh2CLMMsYiPPIYPm7hlMd5x4gHFG4ZU9Zrf9EVGS37 oIenNxcF0KEjNo5b/YP5vJbns3QPt 4YWkeWF lvZWCc7e dix/gE29sRGcdPb7Rvp5/jtJH9chxy6vh2wpvSXL0CAR2kbiVI 1UiBHEi10vFWmXTvxY5DqOeEEbaYvOy6IDvl4gzkVr2r0fDHzM ixb nH20TsKzDmsb3sF/rPDOvpmxBf9J28NHpQOjhKMVjfDn0mj9WQfv2OPn5D2vq70yXK zJx99q3la8cf2DfyPwko28WP 0dYrQlrYsS619e23/HyOOIa 5Yp9wl2Vu/89BFFhhe0RvRREs74bMNTzz1E69M92WVBH/XFJ4R2dPBqHIOArlmhsq/8sOa05krYPeE/wW LjvWv3BPykDomfvRj46sKru9kNu8S9Tky dwZg4uOd65bxluv2dgx8ZeHVhKq3ifxbT29ftNT/WOJJfBzzX Iv/ZcYOIaBRxbeXNRji5r S/8lBhIDiYHnYiAL742fgspAeG4g5Nrk2iQGEgN3YSALbxbexesW 7wJezpNJLjGQGPhdMfDawjv/Tuc/KnLWgtrHbvixjrPmSDnnJqD8b Vz/Ak/4i1VidNz/Jp TD9eUnhrwJ7wHFwPpFqA6fnK3vgtdDwvefSxpi1zjo6FbvOzqu vneFuy3s7ftm39ytHW IgWPWMZjT z3z5naTd8dv0sfUSXnn01jj/4ZEDd BodevZb t/Te9RH/HJ0TNWZ858elxjt0WV ftZ4rz51/YJ3NR l79Ur fJ7vM3brCVAnvef0QgYTra6ATHJKQL42/kju9AP 45umHqFCfNd3aKIsD2iG84LTrdtvETnp9gX a uo/M93pb94NsbH5E e/p7Po7oRwtveQFHfo93z5rdwXPpFW8P AK6esVGRQOB8yu/x tuDLxEvGWT8BZ 4GDrrU7w5fd4/Vt6i59p KqM7hwtxlC/JCVN6h/8Hq9NjFhv5Jsevkf0h8yan/J7vG4usmuR537MWb/cUngRCAgMUUKLLgU0nzPosauPrui0n SIbPDzfN446wycL5IOJya6ZVPHTBsGvuoI58dY/ZRZ 3um0CVqy/zTrav8Hu8iKcD/kjSBn3IFUO5egN7DR3Q1ImvCePXOt AtWmP09zZViC/YCr5e27IPvJ4dxZdt/Pb8A/lRu4gnekWlN96zvxUfI/p7dntz9/p6Po7oqiNdjPTmieiMe2/MUbonM/v6xffSwhvtFkugLG NcXJBYuRE4vHIAkcBwsD15I2Ag3Wy43VeCgzWz Nb0CmRQH/oyMXAzmnPS9CUuwbsKzsuOn87f2hXfo93sRGJ/BQlfR4PfHIfxxbojF/GOvg4Jgqd7nZhc0vxxLrxfJDHrYz17opE GZ5nv4iW/tpo83zbTlmOzy iM46Wr4R/4Gn CD uewoHfNk2y 27KNLCy KiAYGXZWWIHQCDx SH0icMAKBg3O0HPw6HwU1xvRaThZ2bDSvjPOCBolJCiTTIQd0 MzOZ8/Vp/k9XrfAwJe8GWE86BrRx wjfIRJMb/HWwudh99efFss23OOD10r2qjasTq/849Trfhg Z7 mKPInvIU5S/QR9oIQ CN6Kwjxu5pVU5jA3GUvken5Lnrn6umRIVEaJOgXQg3cTrfuBU BI6VIecAtYwZLWgsZ3fhdXRlmzmooD9sHtGz6OXdMVj2sS18/HZ tsU7hi BNxnD/gdPDx gYzxaTxZoXgt95q9vjX9PFfIYM grhWFszcHDbWQfjwE uY91AR02Cn57/il0Z M9bY5FL75bxse8ppH9PXz39Gdb5Ri2Yf0svXXe83FEZx2t/J7/eLzKycLrbtDZT3cf33LFK0ZpMNFVp54Hu0gAnYMsGo/A9xyHAMzv8S5vNSFwuch7AYpxf5vARf/1/Mc C9jDTw8fii3CLGMswiOP4eMWTnmcd4x44MRf1mt/0ZV5WvZBD09vLgqgQ0dgYqt/MJ/X8nygt zv4ZPlRfpjHrQYh/PRVvwAn3g8EZ119PhG 4qflvHPvEfpLCuPx28331Z4S5Kjf3bJ7/H /POPP oVu01cPRDDn/PVwDoJIwHZwimy38F/rPDOvvFfsgKfc0Fjv1c6foOkjeKKJmMmuksLCjjPh2OPn5P3vK 72yjBOsJDN7Wqelv5sH936RUGCLOiJ894asD7RsS1CI/a38M3yPP1d3TesH9sRFVaMieilIJr13aCDyF34XjE84 MoHfpnO15s2VeXFF6eYM8xgM9XLJ Us2fu5NkHyDv9dhbO7tQ553o rnKNco16GPjqwqu72Q27xJ6zkv5dAZX4 K71zPjM9XwLBr6y8GpCNbdW3rIgqef1ySPxcb2PE8fp48RAjIF HFt5csHjB0jfpm8RAYiAx8G4MZOHNzwI 7l/tM6m8O6nk uX6JQbaGMjCm4U3C29iIDGQGEgM3IiB1xbe Xe6 TGOK3ZZ9rEEPC5xxVwps71LHPVP/rfyuX70Xsc4uhY57py1SD9 lx8vKbxIfIvnyC7672ItwPR85ZkAxfOCRx9rOlMnyIJus4/Xz/FirNe nd zCX3A39F1i56xxDxXtvY5S7vhs tn6SO69eyDHz9ZeOvG1 SPnv2Ljbn o2X7RRYj/hodU3We5rUx2qPLPPys8ei8dlxdP/MCHIw7SoecbLdvCi4tvEgGdYEvKJCXFl7n1Y9PABn8Cf KTuoHk5wiXd/OH9mFftj35sILW6RFkWF7pGjivCTybRsvkdsrvKzDJ47rOm78H q/oKvHA8fEJ/WXOno8j tHCW17Akd/j/dS69 a9pfCKEl5hENDV3SAVjRpw T1e93cXLxGX5Du/maa18G/hBw62XnGBL7/H6 /ENRZXV2PLn2wWY8yGWZP6g7/Hi3wTFd4R/YGhmp/oE5Ot2LK0qLBiXEQ/UniL7iUXlAK8zAtH6dA9Wz RvxyS FFoudA0KJLAc3nDHrs6r3CLQZqP8mRPvDzfN64yEGLpLNIUDOA 65hpw8BXHeH8GCuv3JsCWe3Wr6uU1yPC3kg39Jf5y1WO51 Mi9o38MOPewsvfCw 4AQEuT18RElR5DFevXP1r8FltBa9/t6mCus/ih3M17IPYzw7ii f/z1eXl/YI 2I/p7dLGP0uOfjiK460sXI6Hx2HOPe0uT8KN2TmX39gnxp4Y12iyV RLG NcXJBYuRE4vHIAkcBwsD15I2Ag3Wy43VeCgzWz Nb0AfedWvn885L0JS7Buwrb6zX93Z zybp89ab/a9jaA288TImTIr0SUHoYNdc8RH tjb2dSKZHzEUFRHouXVzAr6WXBnjxRfHFujwocizvhY57J9Cn2 2DjWwD 57nE1n2T/1EsVj15k0z0Vmep//MP2 07Zyj52yHxxPRWUfLN I/8KicAIcy5igd82S7xmXLJ5cWXgS1Bgbt/ksQOoGX3 Md/l1KfToFVA1E8nFr0YX2dv6WfSgCvBmxxYDPFY UmCE7TIrTZy5rwagJfrmZLMV3wvmGtcH83NoYAq3MsZwXtF4b2 cd8KEzcx0UBdPhcC gf1gmH7N86bfnPHbUfvXftMYsz9Mf8ovsY vX83FEZx2hz55W5WThXW3W9vjyTJ5bCi8KLRIhJz3PGAQxxssY 3jEzDwKH 3AMUMsYbAJAG2mjOYW3Na/HxzZzUEEObB7Rs8hfJluvL7LRG v1PZU/0gv98OUCP85Vag8foEMuWl5L9LVa6DN/vWjsipdlMmbQr9hxPgIPeq N7GM 4JP7WBfQYaMWXsfXC36lOxvvqTCKXutNTenjNd1iPxegnv6sqx zDNqyfpbfOez6O6KyjlV/w5/jI2Tyy3VaOnB lezKzr3/1e0vhlYXQYCJg6HlwFQCgc5BF4xH43mKjmOT3eJe3zBC4XOS9A MQ4 1lB9F/Pf yzgD389PCh2CLMMsYiPPIYPm7hlMd5x4gHTvxlvZabL4 31deyD3ye3jr35BfQoSMwsdU/mM9reT7Qt9gP3eA/lhfpj3nQYhzOR1vxA3zi8UR01tHjG 0rflrGP/MepbOsPO4XXPjotsJbkhw9ApHf483v8dZbtLJ7XxeRmjCD4gcQ 27bysXxnk1fHOTSRWemQQ NWNBkz0V3aBhs8fk7e2PisrwrjBGt91LLPm1/ngn30 zgKEnigJ84XOpL/PH2iPluEevZ7c0Mvtbujv8fPvz9Henr9UWHF2IheCqK5qt2AIZ G78L1ieMbHUTr0z3a82LKvLim8PMGeYwCfr1g KWfP3MmzD5B3 u0snN2pc871fFzlGuUa9TDw1YVXd Mbdok9ZyX9uwIq8fFd65nxmev5Fgx8ZeHVhGpurbxlQVLP65NH 4uN6HyeO08eJgRgDjyy8uWDxgqVv0jeJgcRAYuDdGMjC6zyQn6 B N6hz/XL9EgOJgSdjIAtvFt7HPVz 5IBJ3TKhJwYSA0cx8NrCO/9ONz/GcdQZHj8eg8K/5vNjCd747Pt8UOZ/K5 zBvDj3kdpMhbOWYf04/f58ZLCWwMWzz9Ke9F/F2sB3vl8YA/QeF7w6GNNvXn20KEbNgTec7AtuW/nb9u27YMTkazoGcto/Jn99jlLu Gz62fpI7r07KtxfFHsjuhYN75Gh579i435lIf2 GhERzum6sz5T4/Ls o9usizzy7bOUbO6/oFr4w8Sh/RIcf4m4ZLCy AXhf4ggJ5aeHN7/G6t6GxnlhfCS5dB5Mco6A7yh/JRT/kH90w9QoT5ru6RZFhe0Q3nJdEvn4BSU vp9gX6VnXMb/H68Zh5DfpLy/gyO/xtnz0SdothVcM9BKzBH69YqOkXQMuv8frBpyXiEvynd9M0wLVW/iBg613S8CX3 P1d9ve1aDGIW2MF2OoX3ClST2/x vGpo273uYmoh 54i34L7mgFOBlXjhKtzbmuR9nLb/cUniR6PkKSYsuBTSfI3FKMsCu3ivcYpj2kxzpAz/P542LHLNIOovbRTOA65hpw8BXHeH8GCuvrMvv8dbXRHr44HXcW 3jhY5WlPp S0fS60h4 oqQo8hiv3vkWvAl/66 3qYL/ECstWUxr2Ydxnh0lmef3eOGjVtvzcUQ/UnhZH6/wnklnWXncjmP2z6WFV3fRU HipFASxfLWGCcXFK4ejxjiJQbpZ B68tgJ0THrZMfovIurdPniDP GMxdp1Ye 2MK6QX/oyMXAzmnPS1CVuwbsKzsuOn87f2jXVFjZJxZzvAbwPY8X2WFSp LWEDhYruq7hb2tjXyeS RFDLVzoOMIidOq1kX3MB3xyH/sOdPhQ9LS Fl72DzYK4KidhQAAIABJREFUsK22ZAPrxvOxHjj27C/ n/3HmzeW5 kvcgv/MoYx35aW7fD4IjrraPlG/AcelRPgUMYcpWOebMeLrvjq0sKLZKGBQVelJQgpKOpV5VS4BhI nFhqBg3O0HPw6HwU1xvRaThZ2bDSvjPOCBolJkjvTIQd0 MzOZ8/Vp1NA1UAkH9vx9vzt/NYePocvuZAyHmQsn0f4CJPi4PdmS/KecL5hbdgWHNsYQn ZY7mJBa3XRvYxH/DJfT389uKbZXnHLF/o9px5Ru1X/005gOXBPmCG46/IPrZ PR9HdNaR7d16rHKy8DbvKG316Rnjbym8CEQkQk56nhEIAoyXMV ERROB4cgBqGcMB5Y31 qI5ZWxrXo PbeagghzYPKJnkb9Mtl6fZ5P0eWO9vqfyR3qhH75c4Me5Su3hA 3TIRctrib5WC33mrxeNXfGyTMYM hU7zledQO 1kX3MB3xyH sCOmwU/Pb8U jOxnsqjKJXvQqum/LSx2u6xX4uQD392VY5hm1YP0tvnfd8HNFZRyu/5z8ez3ZzP46P0iEn2wde8cqiaDDRVaeeB1cBADoHWTQege8tPI pJfo93ecsMgctF3gtAjMvv8f6x2jFHePRwKH0tnEY86Ec8cOIv 67XcfGH8aKs6UUx6fJ7eOvfEBzp0BKa2 sebG30836JvcNMB3eA/lhfpj3nQYhzOR1vxA3zi8UR01tHjG 1TOXnFu4rfUf9dNe6WK15RvhTB Z lajDwjnYqxC2ayvK 5StyTCGvckz/qDOLzsuiBd5eIM5Fa9q9U4LjoIIc6NoKUsytPljd7lwn4VmHtQ 1Yj/nK4on85Xlc/n2OfRAdw5ezbWtsqA BowAfKzk0bkUj/Lk0Wv9Ib/R7/IyLeV3tleF6nSHTa1fzTPat hGjoHe ZytzuTLIf54 UR/HS5Ed3DGoP71MuIHefy LH8vz4s/VfcP6sR1RYcWYiF4KplnfDTqI3AX 1RczPo7SoX 226504a9LCi E720BfL7i3SPrLDl75k6efYC802 Jj ev0Z14yLkSD3dh4KsLr 5mN wS73J6zvOMAE98PGMdMh5yHX43DHxl4dWEam6t/G4Lm/bGySzxEfsmcZO SQxcj4FHFt5c OsXPn2cPk4MJAYSA5/BQBbezluDEpifAWb6Pf2eGEgMfCsGsvBm4X3cv9p/a7ClXVlIEgOJAcHAawvv/Dud/6jIWQC3j93wYx1nzZFyzg3G/G/lc/wJP259nCvxfI7/04/f68dLCm8NWHqO7qrg1QK88/nAHrDxvOTRx5p68 yhQ7f5Wb31c7gtuW/nb9uW3 Nt Qe06BlS0Gscf/DJgLrxNTrY51C9DXHVv/ECCdh6Zlt15vynxyVGe3TRhZ813qtbz/6j9L16Jd9FV7xYUAQDzu0LLs5YgEsLb36P170NjfXE so66jqY5Bit71H SC76If/ohqlXmDDf1S02SWyP6Ibzksi3bbxE56fYF/mvrqPzPV7m8fxTXkARf4 W a887vk4oh8tvD37j9Kv9NnvIPvSK95eYhbQ1Ss2Sto14PJ7vEH hK2/uQeIVoJbkO7 ZpgVeN1Ft2GTcxQ8cbL1bAr78Hq9/q27xMw1fldGdo8UY6lesyZurHvQ9XtGJC1hZ/xILpcAs40L7OvoDQzU/0SdKW7FlaayXpVm9ma46Uk5kWu 4a7 sa3hnw69N3/S/bhjv9xSeJGouRBr0aWA5nMGPYpLdEWl/SRHjAM/z eNY0fw8SLpcGKiW1Z1zBQcfNURzo x T3e6bNr0603/YDB8rV vI57C68kTeCHE3C4PgZHraTJeBVd7fkWvDH2vOPepgrxBVs9GV 5fyz6M9 wovnzQ93gbm0Zed9g0or9nN/i3tD0fR3TVcWfhZf08 8 ks6w87hdc OjSwhvtFkuiWN4a4 SCxMiJxOMRI6IAYeB68uCAVss62XE6LwUG6 fxLegD77q183nnSCBcYLxxUd/b UO7pncwt/Azgo8wKTpfOrJrrvigjRrrWrBAd3uwuSM8yXiZHzHEm0iWVccZ XjvGO4/s47FefLHvQEeMiZ6Mdchi/4zYz7rxfJAn7Yh/CsadK97JX57 Iru1fqxD75jt8MZG9MhmkTHiP8zl2Q aytKLgKV/ttB5bB4/pPAiWWiA0NVECcI5qSC5/I0PyQ8kTiwyAgfnaDn4db4diYmTBeSijeYVuhc0SExSDJgOOaD DZ5gnakvSmW4XTVeMW35Dfzt/5Bf1/wB RvARJsXVByqA5eVmsiTviUb4b ke0WwMYVyZYzkvaL02so/5gE/u6 G3F98syztm UK35x5P5B/lNRsglgf7vPg7Y/16Po7orKNn72ifZz/zHqWzrDx WOFFIOIKhJOet1gIAoyXMVERROB4cgBqGTNa0FhONKeMac3r8b HNHFSQA5tH9Czyl8nW62Nb Ngb6/UxDx97Y70 5uFjb6zXxzxbjuHLBX6cq9QePkC3c/NaWpp3Dn2wMSr8KNbUNjaHjBnModgZ/DQeeLiN7OMxwCf3sS6gw0bBb88/PftFr3kzvjzmNY10WvXvLLyQA9uwfugfaXs jujsYztPz388XuUY 8 ks6w8fljhlQXRYKLEoufBVQCAzkEWjUfge4uOZJ7f413eSkLgc pH3AhTj8nu8 T1eji8uCog/xCwwFcUryxk95vk8HsztFUYX1zt 6oGd3vytPvEDfOKNi g9mz1ZXp9nP487SmdZefzAwluKIP2zy3Q7cLGznQpxDST89iUt FWmXbsYICOo44t0CjqLzsmiBvxeIc9Gaduy06eCgghzo2gpSzK 22rW53Lq AdQxuQTs7XqzH7P8n8uf3eLE jIsVtmqc Fhl3PAxMIc5EGOrfshHfA4ULlfG3jik Qqu29/blTFa KF3baefZkieF3 u7hS/7MPecVRYwRfRS0FcXu1v SfDlv09/4zQoX 248WWfXXJP1fxBHuOAXy 4v2knD1zJ88 QN7pt7NwdqfOOdfzcZVrlGvUw8BXF17dze7cqfYcl/T3B1fi4/1rmHGYa/hGDHxl4dWEqreXtt16e MCps7bE0/iY7vPEmfps8TAeRh4ZOHNBT5vgdOX6cvEQGIgMfAsDGThzc8Cu q lzEB9VqDmeuR6JAa BwNZeLPwZuFNDCQGEgOJgRsx8NrCO/9Ot3zU6OxdoX3shh/rOHuulHfOjjb/W/lcP255jCUxfI7v04/f7cdLCi8SX30 UP7R6aL/LtYCvPP5wB648bzk0ceaevPsoUO32cfr53Bbct/O37Ytv8fb8g9o0TOkoNc4vih2MY/X2udQ7Ya3hV 7Wa4xcpMd4fx4Je7qGXw8rzvHMD/r7/lnpK un/Mcv/AfpY/okGP8DcSlhRfBUhf4ggJ5aeFtfPXkk4CCP Ff0UX9MJhY3s7f8z3sO7ph6hWmnh5n0VFk2B7RDecl0c9Je3Te p9jX09faj/Xdgn8t5Bfkn57uPR9H9KOFt7yAI/4e8VF6z 6k wUXfrml8MpkXmHQYMBbZahoILB 5fd43d9dbCIS/5bkO/b41Fv4gYOtd0vAl9/j9YNfYxFxxy0VpsUY6lesyZufOt zlXFRfAtt6x8XqK34LePnjYkWnY7 wFC9WqZPTG7RnfX2 CL6kcJbdKe3dJkr3qN0z47s24bpWwovAoV3qBqUFNB8zqDHrt4 r3LLY2k9ypA/8PJ83LgLLIulwYiIA1zHThoGvOsL5MVYS1xTIarfegtp2e7TMX 5KJ59/INvS/gR9 3Ft44WPFhPp8SkbT60p7 IiSoshjvHrn6l DS/h a9vbVGH9ESuj8lv2QYZnR7lauvZ7vJhfWs/ Lfi1Nozob3lYny3HPR9H9COFl/UrtsYb8qN0niuPx4vvpYU32i3aHagsGAcXEi4nEo9H KIAYeB68kZAwjrZ8Trv4ir9z59fi99wlmBn/Vk36A8duRjYOe15CZry xD7yo6Lzt/OH9o18llAel8vfG99GCZF50tHFiu6rrRRY11RKDk 9JjwJONlfoxp4ULHGV6eLzqO7OPxwCf39fDLWAcf cs 0fw6 pCaw/7gAH4ubV sGmk7fk4orOP7Tyj/hO 4qNlLmJ5R ksK48fUngBYk0MtPsvQTgnFSSX/B5v 0smDGz16ZTYayCSj3msd/x2fs8m9CGJciG1CZjPFY9O4QqT4sA/x4guJXlPON wNrCDWxtDoJU55tuo6B9pI/uYF4WJ 7gogA6fS8z34ptljR5b /V8AP qn1nbnv7Qqfj22Pr1fBzRWUfos6c9Wlh7/Ht0Sp5//Fx6xYvCi0BEIuSk5y0CghjjZUyRsd65IfA9OQC1jIEu3rioL5p Txrfm9fjYZg4qyIHNI3oW ctk6/W17Xovf2QX uHLBX6cq9QePkCHXLS8luhrtdBn/vqP3B1xNp6mQLBMxgz6FTtf D1e2Mct2 9h3e2bvs7FOBCZLGsk/uz6sV694whD4IvorCPGoi34G8OPygnuvIi8o3TolO341a746pb CKxMJwPi3Oj0PrgIAdA6YaDwCx1t4BGN j3e5YUHgcpH3AhDj8nu8 T1eji8uCog/xCwwFcUryxk9hmy7ccFcIsfDr rmbGZG9Le6wU7b3zsXP7CednxEZx0tz5Zzzy/Mf5TOsvJ4vPjeVnhLEaRHIPJ7vD///OOPeuWM5NIKUgY2/Glv0y/G5Pd462 kSNpL/0zfde1sAKuPaRzWq9LkCnaiuzSnALAufOzxMy7mDZG96llusFi md7yap6U/2zfwG lKNvF7unCfx8v2y9ge/kHnzTvm4KKGgoo5ZR4cL9Z2w/phHmmjwooxEb0URLO G3QQuQv99Q7LjI jdOif7XixZV9dUnh5gj3HAL4XNFvknSVny5w5dh8QP G3xMd71uoT Mg5Ex9XYeCrC290q kqZ6bcdwVq4uNd65Xxlev1LRj4ysKrCdXcWvmWBUs7jiefxMdx HyYO04eJgf0YeGThzQXdv6Dpu/RdYiAxkBh4Ngay8O54fV2C tmgzvXJ9UkMJAaejIEsvFl4N78398mATt0y4SYGEgNPx8BrC /8O938GMcVzsZjCfjXfPtYwxVzpsxjiSP/W/mY/4A/ JGfvwct23N8nH78Pf14SeGtAav/4DQ9T7bhGbQtYNQCTM9XbuHtjcXzkkcfa rNs4cO3bAhwOs2R2W9nb9lJ/B3dN2iZyxbc59Fs89Z2g2fXT9LH9GjZx/8 MnCWze Tv6o gVvZlr40OEf8dGeMVVnzn96PH3UZOCVo/ys8R4dhKfnn6P0vXol301vrqoLfEGBvLTw5vd43dvQWE9O9roO g8ntKH8vcCH/zYWXbUSRZXukqOC8JPrlK0CZPzruFd6I767 uo6/fi3eeifzlxdMxN b1aI74RFy8IKTu/SXeXo juhHC2/PP0fpd/rwG e69Iq3l5g1OLArpKSNQMnv8fq3YbxEXJLv/GaaFljfwg8cbL3iAl9 j9fHz JnGsSftLQxXoyhfsGVJu3O92xlXBTfLWwyrW7m6E1ZOr 9a5gvRSQJe4LvpcbEd6cjOgPDM13lOaNDuvYO44KK/giuupIORHjR9qie8s/8sa2/fQRHXKMH3vwyy2FF4meC7EGJQU0nzPosauvQfjH8r252k9yxDD w83zeODjBtjqWE1I9ngO8jsGuWq Op1tJ0fdeMVYSSX6P9we3xz188DruLbzwscpSn0/JJlofg6MoKYo8xqt3vgVvwt/6622q4D/ESksW01r2YZxnRyl2136Pd1UogyLkFl5aa7GjyCo/eYmPRvT37IZPtrQ9H0f0I4WX9fP8cyadZeVxO47ZP5cW3mi3GO 9Il4mRE4nHI4ZEAcLARSFmeeyE6LiV8HReSgasn8e3oNMOHvpD R94sRHqhHwmECwxoI 3b SMb4Uteb/a/8I3gI0yKzpeO7Jrruga/PRZdnHfpEp5ER5kfMdTChY4zvJFvuD yj8cAn9zHvgMdPhc9ra Fl/0zYj/rxvOxHirXFNnaJ/6ov6XKhri8l7sW3slfnv4io7V VofWOdvhjYvoTZvrO9hnfChOHAyonACHos9RumdT9vUL8KWFF8 lCwMW3sUoQGtDoVeXyirGVOLG4CByco Xg1/kcUGJs1HKysGOieWWcFzRITKOBb ez5 rTKaBqIjNXbJaHz9/Oz7bYY/Y1aIwH6ePzCB9hUqwJ3WJ4eXuzJO9pzIa1gc7c2hgCrcyxnBe0 XhvZx3wezhnfoMPnWngH/cPz8DHLl357vhprCouOp3yiMqa7HFvi74z16/k4ordsZvt7x8UX8506O/4o3crL837RFR/dUnhRaFFIOel5C4UgxngZExVBBL4nB6CWMdgEeOOivmhOGd a1 NjmzmoIAc2j hZ5C TrdfXtuu9/JFd6IcvF/hxrlJ7 AAdctHyWqKv1UIfbD4Lvy3ay89mWnmMGdAUO1/4PV7xO670bctrKn7wCkeJheVvshwf7MuR LPrB/ PtBGGwBvRWUeMRbsFP55/IEfao3SWlcdjRVf8dEvhlYk0mOiqU8 DqwAAnYMsGo/A8RYdwZbf413ueBG4XOS9AMS4/B7v8v8KKp4D/HpYbOHUG899iAcUbqGV9Vpunphn5Fh1opj0eDy9de6JD3ToCEx F8erN0evj exYD7cyppVvWF6kv50H42x/71z0gE 8sRGddfT4Rvsi/4D/KB1ysh0vuuKr2wqv3YUiUBc72imRtWiitEuXW0smEdZxpn8UJE XnZdECby8Q56I17d4pwXFQQQ50bQUp5lYfrG7nrZPwrMPaBqzH 7P8n8k/fyyXfsQ iY/hytm2NDfXhdPvR4gZyV3IIRysa4c lbbDB42dczOtqrwzX6wxbvHY1Tyv 2L6B/1FYySZ T5dWH8cLxmlhFZmLv9n 1fy8dh39V7wyx4b1g47SRoUVYyJ6KYjGvg069PxzlA79s91WcO GvSwovhO9tAXy 4t0j6yw5e ZOnn2AvNNviY/nr9GdeMi5Eg93YeCrC69eTW7YJd7l9JznGQGe HjGOmQ85Dr8bhj4ysKrCVVvQc23nn63hU1742SW Ih9k7hJ3yQGrsfAIwtvLvz1C58 Th8nBhIDiYHPYCALb etQQnMzwAz/Z5 TwwkBr4VA1l4s/A2X1f4rcBPuzKpJwYSA5/CwGsL7/w7nf oyFkOtY/d8GMdZ82Rcs5NAPnfyuf4E37c yhN4vqcdUg/fp8fLym8NWD5GbuL/rtYCzA9o3cmSPG85NHHms7UCbKg2/wc4/o5XIz12rfzezahD/g7um7RM5aY58rWPmdpN3x2/Sx9RLeeffDjJwtv3fia/DFif9V/ykN7fDTiRzum6sz5T49LjPboIs97dtnO0zuf7ff/yfQovTd/0uMNw6WFF0CvC3xBgby08OpLKnzQfhJU8Cf8K7qoH0xyinR8O3 9kF/ph35sLL2yRFkWG7ZGiifOSyLdtvERur/CyDp84ruvofI 3Zz KG3z0Cf1HfBytwdHCW17AEX v Cj9U/78lnlvKbziLK8wCOjqFRsVjRpwf/7586vuGv3E4hVeLxF5fb1FLDx 4ZV5pfDp/M6OGjZU hF7gr6ge ZRvp5ibilq5XzFv7qQ8KGtcU7B19 j9ffcTNmZ3wuf7JZjDEb5lH8RvHtrZnXpzrI2tObprxxWG/eiEYFTfhH9IdM9s eIt7SQ3SJ6KrjRtzDN0X3krdUDuUetV/f2Lafjnmy9eNrxC 3FF4kehsY/Ko DdIpwBn0AHsNwvwer/4zVEmM062r6TNh7N/e4r Bv JgYwKqfNM3j8UXnIBAZ3 pP0yBiZKiyGO8eueevN6aRPTepgrxhViJ5Nj ln0Y69lRfPmM7/GKntb co6rPWzu5437iP6e3fDJlrbn44iuOm7EvacX4/4Kuicz /oF dLCG 0Wa2D8c375PCcXJEZOJB6PLHAUIAxcT94IOFgnO17npcBg/Ty BZ128NAfOnIxsHPacyQQ8TP7yo6Lzt/OH9pFn4DDGPa/9I3gI0yKzpeO7JrruporjaUuKAjUEp5krMyPGGrhQscZXszVai P7mAf45D72HeiMX tr4WX/FPpsG2zk35JZN56P9cCxtb/Kp41UwTpd5U3 8vQXua31w7wjLdvhjY/oLZurffVu4ORLBwNstzf/UbonM/s XHiRLDQwOAhWL/hHEOIKbv5oNRbRC2ahIXAwDi2P16B3QImxUcvJwo6J5pVxXtAg MUmBZDrkgA6f2fnsufp0Suw1EMnHdrw9fzu/tYfP4UvejDAeZCyfR/gIk2IHv9ClJO8J2xvWBvzc2hgCrcwxX82hf6SN7GNe4JP7evgt cYOY5nZMT5Yv89pz1sWzn9cWY7mP5cE YIbjr8g tn49H0d01hE27GlVTrABFHlH6Xt0Sp6bvk6EQEQi5CDwFgFBgP EKkOAfnRA4nhyAWsZwQHljvb7dhdfRlW3moIL sHlEz6LXMol5fZ5N0ueN9fqeyh/phX74coEf5yq1hw/QIRctryX6Wi30wU8rhZ8L0nTc2BwyZjBXKQxLHIA20kb2MS/wyX2sC iwUfDb80/PftGrXgWbqzpe08h yOexrFNPf7ZVjmEb1s/SW c9H0d01tHKh30rHzn4UTlZeB/3roJLbzVzEdFgImDoeXAVAKBz4ETjEfgWnHKOYpLf413 gxgCl9fHC1CMy /xzj JAGcRHkG3bQundqw9Rzxw4i/rtb/oyhyqE8WknbeOMXHKRQF2QUdgaqt/vLnRx/Mt v6O7df5yTa2leVF mMetBiH89FW9IBPPJ6Izjp6fKN9KicL7 9beEsRnH LRKAudm1TgLdoAjiXLjtjmyA631vtgbfovCxa4OkF4ly01lczH FSQA5taQYq51Qer253rJDTrsLYB6zH7/4n8 T1erA/jYl5Xe2W4XmfGjD0G5jAH4mfVj6tOxOfA/yi4Mkx8Wn2ic44XGTNi/2p KsIsz4u/Fa/YT/yRnl5/VFgxNqKXgmnWd4MOIreuK9aPCvBROvTPtv97ruejS654vYm29A H4fMW7hR9jz5IDednuA9lT/Zb4 K71fCrOUq/EmcXAVxde3c1u2CVa5 T5dwdM4uO71zfjN9f3qRj4ysKrCVVvr2y79fbURUq9zk0giY9z/Zn4TH8mBrZh4JGFNxdx2yKmv9JfiYHEQGLgPRjIwpufBXzcf/xlAnlPAsm1yrVKDGzHQBbeLLxZeBMDiYHEQGLgRgy8tvDOv9Ot HyM6cwdmH7vhxzrOnCdlbd81Rj7L/1Y x5fw495HaaL1yf5z1if9 F4/XlJ4a8DW58f2PwfXA5cW4J3PB/Zk43nBo4819ebZQ4du87N66 dwW3Lfzt 2bf3K0db4iBY9YxmNP7PfPmdpN3x2/Sx9RJeefTWOP/hkQN34Gh169vf8N KfvWOqzpz/9LjEaI8u8/Kzxrv1wHsM6PldllXXdyedZeXxtk3ApYUXyaAu8AUF8tLC67z6 8QkAgz/hX9FJ/WCSU6Tr2/kju9AP 45umHqFCfNd3aLIsD2iG85LIt 28RKdn2Jf5L 6jju x8syPf8x/crjno8j tHCW17AgS80rZ/uOEq/0me/g xbCq840isMArp6xUZFowZcfo/X/d3FSyQl a4DzAPxW/iBg623OsGX3 P1d Eai6urseVPNosxZsOsSXvge9JRfHuY9PpqzqA3ZXnjsN68EbXj uMCN6A ZNT/t/AIYz2t1kvOIrjpSTvR4o76ie8kFpcAu88JRejRv9vvx5vnllsK LRM BoUFJAc3nDHrs6msQ5vd4tRiXxDjdusrv8S42KB5 OAGBznhUfxIeJViipAgaXrHonXvyvAAc6ettqhBfiJURmdCZfe DxeXYUXz73e7zWDuu/Ef09u63ckfMWhoQ/oquOOwsv68W4534cH6VDTrbjRVd8dWnhjXaLJVEsb41xcCAxci LxeMSAKEAYuJ68EaCwTna8zkuBwfp5fAs67eChP3TsJULWowRN uWvAvuIxreO380e2wZfsE/a/8I3gI0yKzpeO7Jrruoa/nf3588u74iQ8iY4yP2KohQsdZ3gj33B/ZB PAT65j30HOnwuelpfCy/7p9Bn22Aj39lg3Xg 1gPHkf3aP/mZ/cfyPP1Fbmv9MO9Iy3Z44yM662j5RvwHHpUT4FDGHKVjnmwfVHg Bdg0AupooQegE3vS1EQRxK3FioRE4OEfLwa/z7UhMnCwgF200r9C9oGGbmA45oMNnmCdqS1KZbidNV7x8BRbxo f/t/LDDa HLFn5G8BEmxdUHKoDl5WayJO JRvj3dO712RjC DLHcl7Qem1kH/MBn9zXw28vvlmWd8zyhW7PmWfUfvYfy4N9wAzHX5F9bP16Po7o rCPbu/VY5WThXdwR2 rDK8ZfesULECMQkQg56XlGIQgwXsZERRCB48kBqGUMdPHGRX3R nDK Na/HxzZzUEEObB7Rs8hfJluvr23Xe/kju9APXy7w41yl9vABOuSi5bVEX6uFPtgYFX4Ua2obm0PGDOZS 7DQ jYdxURvZx OBT 5jXUCHjYLfnn969ote9SrY3BngNd1iP vMx57 bKscwzasn6W3zns juiso5Xf8x PVzlZeH/PwitA0GCixKLnwVUAgM5BFo1H4DDYcIxilN/jtf9cUW51cpH3AnQO8E/xH/ssYA8/PXwotgizwFXFc4BfHofjFk4xJmoRD5z4y3otN08Rf9Tfsg88nt 5cFECHjsBUFK Qu6Xl cC3xX7oBv xvEh/zIMW43A 2oof4BOPJ6Kzjh7faF/x0zJ mfconWXl8fjt5luueGVBSpKjRyDqM2a0u50SWQ0U3u1SknPpMp bG6JyYw/SPAqTo7IO2F4jRWQZ7AAAgAElEQVRz0ZrsowTOQQU5sKkVpKw3/DlfGayT8KzD2oZ38B8rvLNv1tgYwQfWpMohHK1ohD XRuvP6 gde/yMi3ldKXY0Vtbr7MlH32qeyb5VP IQ9IH/UXBlkP gw0jL8SLje/Z7cy/819Hf4 ffn0d0xpiosPbopSCa9d2AId34YN1qO PjKB36ZztebNlXlxRenmDPMYDPVyyflLNn7uTZB8g7/XYWzu7UOed6Pq5yjXKNehj46sKrV5Mbdok9ZyX9uwIq8fFd65n xmev5Fgx8ZeHVhLrj1ttbFi31PJZgEh/H/Jf4S/8lBo5h4JGFNxf12KKm/9J/iYHEQGLguRjIwnvjp6AyEJ4bCLk2uTaJgcTAXRjIwpuF93HPuN 0F/pwnE21iIDHwCQy8tvDOv9P5j4qc5Uz72A0/lnDWHCnn3ODP/1Y x5/w495HaRLX56xD vH7/HhJ4a0BW58fy /xnh0862cZ18/xtuZ8O3/btvweb8s/oPWeMa1x/MEnA rG1 hg8Ws3xJb 94E3fMFfo23VmfOfHpcY7dFlHvvs8ujcPK6uX/DmqqN0niuPt20OLi28CIa6wDsfoG8tql75XiBX5iwBMj903tLj Thr8Cf/K3OoHk5wind7OH9mFfth39DnwXmHCfFe3KCJsj iG84LTbRsv0fkp9kX q u48Xu84NsbH5E e/p7Po7oRwtveQFHfo93z5rdwXNL4RVDvMIgoKtvBaKigcD5ld/jdX9/9RLxlk3CW/iBg623OsGX3 P1d GLn2n4qow2sIsx1C xrEn9wd/j7eF7RH9gqOan/B6vm4vuKFLfOMcthReBwDtQLboU0HzOoMeu3ivctaCTHE0M06s ieT7lN OiBV0kHU5MdMumjpk2DHzVAf1X82OsvLJuCuSy ZCrlW23R8v8062r/B7vIinA//CxYkJ9Xu5egL5aH4MPWRsew3hhvEq/Pd CN5brHfc2VYgvxIonw tr2Yfxnh3laurZ3 NtxceI/p7d8MmWtufjiK460sXIljl5bLE1vmt3lM5z5bG/0fX8cmnhjXaLJVEsb41xckFi5ETi8YhBUYAwcD15njNsH tkaTovBQbr5/Et6J13xdq5ovMSNOWuAfsqGm/7385v7cG5t97sfxk3go8wKTpfOrJrXhK/n/CKLnS3B5s7wpPoKPMjhqINQB1neOGLVhvZxzxefLHvQIfPRU/ra5HH/hmxn3Xj Vg3HKufHPsjfLM8T3 R21o/zDvSsh3e IjOOlq Ef Bp/jAx6GMOUrHPNmOF13x1aWFF8lCA4OuJkoQzkkFyQX/AIEg5mLiBbMYgMCxC8/jdT4nMC2PPedkYWnRvDLOCxq2iemQAzp8Zuez5 rT6Qq8BiL52I6352/nt/bwOXzZws8IPsKkmN/j/cHtfw /vfjmtfKOOT6Ebs ZR d3/nGqhW W5 kP UX2lKc2xBb4pY0whDERnXXE2D2tyqE7dVbGUbqVl djBfiWwotARCLkpOctlJs4Ndmtd24IHE8OQC1jRgsay9ldeB1d 2WYOKugPm0f0LHp5dwyWfWwLH7 dn23xjuFL4E3GsP/B08MH6BiP1pMFmtdCH3w9q/A7G8/G5pAxgzlKYRhbc/BwG9nHY4BP7mNdQIeNgt ef3r2i17zZnx5zGsa2d/Dd09/tlWOYRvWz9Jb5z0fR3TW0crv Y/Hq5wsvIufotg/nzq pfCKcRpMlFj0PNhFAugcZNF4BL7nQARgfo93uWFB4HKR9wIU4/42gYv 6/mPfRawh58ePhRbhFnGWIRHHsPHLZzyOO8Y8cCJv6zX/qIr87Tsgx6e3lwUQIeOwMRW/2A r X5QG/Z38Mny4v0xzxoMQ7no634AT7xeCI66 jxjfYVPy3jn3mP0llWHo9d7Yqfbiu8JcnRIxD4Vi5 35J2KsQI4sWul4q0Syd AKCOI17QRtqisw/aXiAi KsNlMA5qCAHuraClHWGP6t853bbrMPahnfwHyu8s29mbC18CAw G MCaVDk0bkUj/Lk0Wn/WwTv2 BkX87ourwbtBsmTzX2reSb7Vv2IUdAH/kfBlUH Yz16xxwvMnbE/ha WZ4Xf67uG9aP7YkKK8ZE9FIQzfpu0EHkVtxi/WgDfZQO/bMdL7bsq0sKL0 w5xjA5yuWT8rZM3fy7APknX47C2d36pxzPR9XuUa5Rj0MfHXh1 d3shl1iz1lJ/66ASnx813pmfOZ6vgUDX1l4NaHq7ZX1Lda3LEzqeV0SSXxc59v Ebfo2MdDHwCMLby5cf HSR mjxEBiIDHwTgxk4c3PAj7uX 0zmbwzmeS65bolBsYwkIU3C28W3sRAYiAxkBi4EQOvLbzz73T oyJn7bzsYwn8WMdZc6ScsV3iqJ/yv5XP8Sf8iLdUjfo/x53j//Tj9/rxksJbA7Y P5bf4z07iNbPMm57mcLb Vv BP6OPo4WPWPZmvssmn3O0m747PpZ ogePfvgx08W3rrxdZ5OWPjI0Bcb8ykP7fHRiB/tmKoz5z89LjHao4s8ftbYyh89r tHz 8y71E6y8rjbZuESwsvgF4XeOcD9K1F1QC7QK7MWQLkef8ZDX/Cv6Kr sEkn8hvb eP7EI/7Htz4YUt0qLIsj1SdHBecLpt4yVye4WXdfjEcV3H4Hu82BBgHF 7AI7pKPHB8fEJ/mbPn44h tPCWF3Dk93g/te69eW8pvKKEVxgEdPXtKlQ0EEj5PV5/F Ul4i2bhLfwAwdIsD0wgw6 /B6vjx NxdXV2PInm8UYs7HVpP7B7/EW/C43Gnbz0Sq8I/oDQzU/5fd48zfgE38DvqXwItHzDlSLLgU0nzPosav3Cnct6CRH sDP8ym/GYdEbdtF0lkkqPnqt46ZNgwc OH8GJvf4y0bsek1lx4 eB33Fl5JmsBPuQIo6xeuj8FHdDUiujFevfMteLP4s e9TRX8B1stf3Tesg88nh3Fl5/7Hi vpehZ/FM28fCB6M3xD3t0/ED8eXazjNHjno8jutpIFyOj89lx1ldn0628PPc3u9YvlxbeaLc Y71iXiRFBJEp7PNIfBQgDF4mW5VlHeOethKfzUmCwfh7fgj7wr ltPH9tXgmqZcOyY1vnb SPbvPVm/wvfCD7CpJjf421/FrDjn7IWdLcLm1uKJ/Y9r9Vi7ernGeXqt7zXGzGu8Qm50pJslof8AcygWBf eaMdYa3Xz3Z4YyM662j5RvwHHpUT/MYrY47SMU 2YwUXfrq08ALEAi7 /YV3qFyc83u87S ZYNGkVZ9OAVUD0Vyx8Xh7/HZ aw fI4kiCQttVXipOCgeKTFDVpgUa8K3xWN5 3OR/DesDebn1sYQaGWO5byg9drIPuZDYeI Lgqgw cS8734ZlneMcsXunuuRXW2G/PzmrNs9d 0xizP0x98xbfTGu9cv56PIzrrCH32tConC /jbpPfUngRiAgKmwQtoLwgKjLWO1AEjpUh5wC1jMEmwBsX9UVzy vjWvB4f28xBBTmweUTPIn9OOqKP19e26738kV3ohy BN/UPFVqM6 EDdIxHy2uJvlYLfbD5LPy2aC vyqw8xgxoih3nq1Sg99rIPuYDPrmPdQEdNmrhdXy94Fd6bL/otdyQz eypgXr888IIruHfy5APf1ZV5Xd YqVHc/nPR9HdNaR5RV9/vz5xVfzOHY2j2y3laOy9Lb7Oq9ibI8f47J94BWvLIoGEwFDz4N dJIKYE2c0HoHvLTyCMb/HuwwsJH4u8l6AYZz93Bz6r c/9lnAHn56 FBsEWYZYxEeeQwft3DK47xjxAMKt4wp67XcPHm8rb6WfeDz9Na 5J7 ADh2Bia3 wXxey/OBrvJpbVrzQTf4j VF mMetBiH89FW9IJPPJ6Izjp6fKN9KieveH/PK14Bid2l1mDAbk3aqRC3aCoLO1DmJX6AssoJCjzGRW3ReVm0M LYXiChOdedOSYKDCnKgaytIMbe08GeV71z5zDqsbXgH/7HCO/tmxtbCh8BRgA sSZVD41Y0wp9Lo/VnHbxjj59xMa/rfCVYdFyvsycffat5WvHH9g38j8JKNvFj/tGW4wU8K/mdtVn4r6P/SrbovmH9oKO0UWHFmIheCqZZ3w06iNyKW9Ff/2Z8HKVD/2y3XenCX5fcaobwvS2Az1cse2SdJWfP3MmzD5B3 i3x8fw1uhMPOVfi4S4MfHXh1avJDbvEu5ye8zwjwBMfz1iHjId ch98NA19ZeDWhmlsrv9vCpr1xMkt8xL5J3KRvEgPXY CRhTcX/vqFTx njxMDiYHEwGcwkIX3xNeAJYg/A L0e/o9MZAYeBMGsvBm4X3cv9q/KYBS10z4iYHEwFYMvLbwzr/T Y KbHVENN4 dsOPJUQ82f/ZQMz/Vj7H//Dj3kdpMg7OWYf04/f58ZLCWwO2Pj 2/zm4Hui0ANMzfL3xW h4XvLoY01b5hwdC93mZ/W2vUzh7fwtPwF/R9ctesayNfdZNPucpd3w2fWz9BE9evbBj58svHXja55OaNlfeT j/yLGRMeKjPWPC fFRkIFXjnrPLm/Vpa5f8AKNo/St uT4eQNxaeFFMqgLfEGBvLTwaoDMD50/BTjwJ/wreqkfBhPL2/l76wD73lx42UYUGbZHiibOS6LftvES b3Cyzp84riuY/A93i3260bmgvzT80vPxxH9aOEtL DI7/H21udT9FsKrxjnFQYNBuxKqWjUgPuT30nqJxav8HqJyOvrOb3w IVX5pXCp/NPNnAhhA3zFeksR4Ni4HumkX5eIm7pauW8hb/6kLBhbfHOwZff45132OwnxuyMz VPNosxpmCN4jeKb9aldaw6yNrTm6a88Vhvjj8eV/A 548R/SGT/YNCz7J7x1FhBV9EVx034h4yi 4l36gcc8V7lI55svXja8QvtxReJHoODA1KCmg Z9AD7DUI//hj8c9A2k9yxGjw83zeuMhBOhYbgkU7F886ZgoOLuzh/BirLyZvf8800g39Zf6STDz/YlzUvoEfftx6i7Dy5fd4F7FisRAlfR6nOLHxNYBfjmeRZ895Du 94EU/dwls26MgVVp61oRSjdvxZHitz9Lzn44h pPCybl7hPZPOsvJ4vBBfWnij3aLdgcqC8RUbEicHkscjfFGAMH A9eSMgYZ3seJ2XdqSsn8e3oFMigf7QkTcLdk57jgQifmZf2XHR dv5Q7umdzCzT9j/wjeCjzApOl/fsWuu62quNKBv0QXvz6WW8CRjtVg5d1MgB62OM7ygtdrIPuYBP rmPfQc649f6WnjZPyP2s248H uB45b9ri4D8ddaP8w70rId3viI3rJ5xH YS UEOJQxR mYJ9vxoiu urTwoohoYNCuuQQhJZx6VYkruOVHrRUgTrKTfgS XXgOOJ1vR2LiZGHlR/OqrhTY4ENikmLAQQU5oMNn4Ita9ekUUDUQyccRH/rfzg87vBa bBZewlOEjzApDvxzjOhVkveE8w1r49lkYwhjyhzzbVT0j7SRfc wLfHJfD7 9 GZZ3jHLF7o9Z56e/Uo3sc/yYB8ww/FXZB9bv56PIzrryPZuPVY5WXibd362 vSM8bcUXgQiEiEXRc8IBAHGy5ioCCJwPDkAtYzhgPLGen3RnDK 2Na/HxzZzUEEObB7Rs8hfJluvz7NJ ryxXt9T SO90A9fLvBDhRbjevgAHePR8lqir9VCn/nrW/y/C7QBNQWCZTJm0K/Ycb5KBXqvjexjPuCT 1gX0GGj4Lfnn0Inu7HxnuwXvfhuGR/zmvbsxzzMI3b09GdbdXznK1Z2PJ/3fBzRWUeWV/QZx4/KycL7exZeAYsGEyUWPQ uAhDEHDDReAS BacCVK9M/vrJ7/HOv01z4HKR9wIUiSu/x7v8v4KK5wC/HhZbOPXGcx/iAYVbaGW9lpsv5hk5Vp0oJj0eT28uCqBDR2Aqildvjl4fz4exI/ZH9rG8SH/MgxbjcD7aih/gE48norOOHt9oX/HTMv6Z9yidZeXx O3mW654ZUHKFdX8WyQClXezSCwtmsrCDhQ7ZbQmEVY5pn8UIEV nH7S9QJyL1rR7pwTHQQU50LUVpKw3/Dn7b52EZx3WNryDP7/Hi/VlXMzraq8M1 vMmLHHwBzmaMafxNgURyP4XckmfqtH75znk7Ej9gPfvHnHPCzP iz9Xd4pfyBlpo8IK3oiuOiKvod2gg8it6wp uvI9Sof 2Y4XW/bVJYWXJ9hzDOB7QbNF3llytsyZY/cB8RN S3y8Z60 gY cM/FxFQa uvDqbnbDLvEqJ6fcZwZw4uOZ65Lxkuvy7Rj4ysKrCVVvr2y79f bti532lYSW MjEnrGQGPgkBh5ZeD/pkJw7AzIxkBhIDCQGrsRAFt78LODj/tX SsCn7EyoiYHEwKcxkIU3C28W3sRAYiAxkBi4EQOvLbzz73TzYw 5X7GLwWAL NZ8f67hivpR5fDee/6183IeCQ/hx67uyE8Pn D/9 L1 vKTw1oCtz49d9y1MLcA7n9PtARvPCx59rKk3zx46dMOG4O NbzB6O3/LZ8Df0XWLnrFszX0WzT5naTd8dv0sfUSPnn3w4ycLb934mqcTR uyv tPzqyN OTqm6sz5T4/Ls/Y9uszPzxrv1adn/1H6Xr2S76Z3NdcFvqBAXlp483u87u0nrCcne10HkxyjADvKH8l FP S/ufDCFmlRZNgeKZo4L4l8/QIVluEd9wqvx3NnX13HHd/jLS giL9He5cdPR9H9KOFt2f/Ufpd/vvWeS694u0lZgFdvWKjpF0DLr/HGxS 9WfQSvIde3zKS RP5AcOtl5xgS /x vfqlv8TMNXZbQxXoyhfkmEmrQHvicdxfdoMq2bOeejIywD6418 U85LLJQCs4yLEf0hs annV8Aiwor9I/oqiPlRIwfabv265v/Gv7p0Ed0yDF 7MEvtxReJHoEhkyuQUkBzecMeuzqaxDm93i1GJfEON260g8AtN 8JiwVH wb ioONCajyUbLkBAw641H9QXgERnkMfAcaXqHonXvymH/LcW9ThPhCrIzKjpI 83t2FF 2v2fL8Szy7DnP4R3zVXyvCLXs53XHPCP6e3aDf0vb83FE79k8q oNnP/MepbOsPG4XW/bPpYU32i2WQFneGuPkgsTIicTjEUOiAGHgevLYCdEx62TH6LxU EFg/j29Bpx089IeOUaK388t5CZpy14B95Y31 t7O79mkfpne5c0 Yf/rGFoD J7Hy5gwKTpfOrJrrusa/LZYdKG7PbjqJDxhfsRQCxda1Ayv8Pf IvuYD/jkPo4t0OFD0dP6WnjZPyP2s248H uB45b9BePOFe/kL09/kdtaP8w70rId3viI3rJ5xH Yy7MfNGmP0llWHvdjDj66tPAiWWhg0NVECUIn8Uz/IIQg5kToBbMYgcCBQWh5vM63IzFxsoBctNG8QveChm1iOuSADp 9hnqhVn06JvQYi TjiQ//b WGH18KXLfyM4CNMivk93h/c/vfw24tvb824j ND u05j9X5G/9YqLxmA8TyPP0hv8ie8tSG2AK/tBGGMCais44Yu6f17Gc5R ksK48fVngRiEiEnPS8xXITZ/CPTggcTw5ALWNGCxrL2V14HV3ZZg4q6A bR/Qsenl3DJZ9bAsfv52fbfGO4UvgTcaw/8HTwwfoGI/WkwWa10If3Jou/M7Gs7E5ZMxgjlIYxtYcPNxG9vEY4JP7WBfQYaPgt efnv2iF670bctrOmK/V1h6 rOtcgzbsH6W3jrv Tiis45Wfs9/PN6z/0w6y8rjhxVeWRANJkoseh7sIgF0DrJoPALfW3QUmPwer7nV5vw m7AXoHOCf4j/2WcAefnr4UGwRZhljER55DB 3cMrjvGPEAyf sl77i67M07IPenh6c1EAHTpi47jVP5jPa3k 0EftL MMfulnhkh/zIMW43A 2oof4BOPJ6J7Nnv8vT7PfuY5SmdZefzAwluSHD0C4X1TdyrECO LFbpeKtEuX38lojICgjjP9owApOi DFry9QJyL1rR7pwTOQQU50LUVpJhbbVvd7lwn4VmHtQ1Yj9nHT Q/Vnhn29bYUB8CgwE sCZVDo1b0Qh/Lo3Wn9fRO/b4GRfzutorw/U6e/LRt5pnsm/Vj9 gQR8oXK4M8h90GGk5XmT8iP1a KF3bYt/WJ4Xf67uG9aPbYoKK8ZE9FIQzfpu0KFlv8x9lA79sx0vtuyrS3 7j5Qn2HAP4fMXySTl75k6efYC8029n4exOnXOu5 Mq1yjXqIeBry68upvdsEvsOSvp3xVQiY/vWs Mz1zPt2DgKwuvJlS9vbTt1ttbFi31PJZgEh/H/Jf4S/8lBo5h4JGFNxf12KKm/9J/iYHEQGLguRjIwjvwooEE8HMBnGuTa5MYSAy8DQNZeLPwdt9w9D ZQp76ZiBMDiYEnYyAL7wcLL/6rFm8BuhIo/AjFlfOk7Ex4iYHEQGKgjYFLCm8tKPX5ueu x3vlAkfP2I3O2eOvfrrhP68/UXh79o/6Mce1gzj9k/5JDLwLA5cWXjz0XwvMzgfoPwWqo4XjKP ZdmfhfVdgnrn2KSvXPjHwLAzcUnhl0b1nJqUw1bcCOVd9C7pcP U9jUMj5BRteYVnwG/mQUeenT8jNj5uQfjL/4MZhhH8xxshVW0743unCfvLfSBCu/TM/mgVa5P FbXzXw9g5okeOeVbCyPXI9UgMHMfALYUXr3jDFbAsnBYFSsS9c y6svcQ/Il LA83vgUl0Yp29Ma2 EX5PD7V12gioX/TrK X1iSh2PX9ZOvuvpbPQ4F 2XfXcsfFhGb15k348oNOH6cPEwPMxcGnh9a4mBRSlEC/fDczvRXbp9H5YFAYUIZW5oP/588t8Kozly/hyVTZfxXlgHSmcHh/6RvjDwjsVOdBhsxQy1z/0RSSXTv6BflFrfSXjWCZ0ifwPuSP2Y2y2z08WuUa5RomBczBwa eHF1c7q6mv1gn/c0i3F2E38VDh6ib/wQya3y2Jfiu9Ed65 jxaOEX4UVgY0X52CDpu18B70H8/lHfP8oGN KbZ8XOm0PugbsR9jsz0noNOP6cfEwPMxcEvhRSHEFRJfPXkg8Q qvFqDBW509 XZOFBL7G 7RwjHCj8LKOnHhAx06Rle8C366 kU/ w99Uev5n30KXbCeIod1htwR zE22 cni1yjXKPEwDkYuKXwymJJEsY/R9Vz5ypTaEjsuGLWpG7 OUjlTfwo7KPyPfCgwDFtS7FiPhyP8HvzchED3fqE7cd8aO1Yz3 8Y67WWX8a01s/zv/D07C/FXO44tG/5ezpm3zkJIP2YfkwM3I B2wovkjOukpDc XdgvuLEeKXLla65lbmgS KWq7zpiliA1JLv0ogXQFyNCzYKGG/biH/Vj//8xUaCbI0KryuD9Fv4x/Gf1dWez0VxuhVv/LOQ7/hf5K10JP0KXX6Lz8JrfZ/n9yfC9Hn6/E4MXFJ4rzCArwKvkJ8yM/ASA4mBxEBi4A4MZOH94Csj71jgnCMTSWIgMZAYeBYGsvBm4c2P JCQGEgOJgcTAjRh4TeHNHduzdmy5HrkeiYHEQGJgHway8N64y0 mQ7gNp i39lhhIDHwTBrLwZuHNW0yJgcRAYiAxcCMGXlt49TEb8xjOFTu i5WMzx97dfIV KXN9JYDHmPDoWvpo7aMRn8CP/Hz8CF O2efv9Nvv47dLCm8NWBRGac1zoGeBDM 5niWP5eBZ1icmcOg2Pwe9fB0m2 Edv53fswl9wN/RdZOXhuAlLpB9V6svLKH4sXrY9bP0ET179sGPV8XuiI514 vkj6qf8wKWM/wzop83pupM61filF JOz0fvxgzx/AZj0 2/CN6H6V7tmff2Obh0sKLZFAX2LxA4YxFurTwOq9ePEPnozLgT/hX5KkfnOTkzfV2fs8m7oN9by68S3vKi0bYHimaOC Jfk7azNs67hXeFu8dtLqOv36tNu7lbWx//fzrX7/cN5 d4Z8zbOz5OKIfLbw9/xyln Gb31nGLYVXHOwVBgFdvWKjolED7k 82UjG YnFK7xeIvL6egtfePzXGcq8Uvh0/mnXyoUQNlT7aFeuoB/43m6kH3bzSLwyrqWrlfMW/upDwoa1xTsH368/y6cU Wpj9tUST4wPXtN5/dbfY47wq3P8wXMXnPN6eXq3 qIEzXMx/lqyRuxbjDEb5lH8tvzT0g801UHWnt7kNttb4rIUED9GIQd4gH9 G9AcPr/ e9Wutm gX0VXHjbhf2hv7p9i2n455sh27uvX8dEvhRaIH8EURDUoKaD5n 0APsNQj/ GPxTwDaT3JENvh5Pm c5xDp07GLW0DYIMwBXsdMwcGJO5wfYyWRdL63G mG/jJ/KR6efzEuat/ADz9uvdVZ SYfiw84QYPew0eUFEUe49U7V/8aXEZr0evvbaqw/oiVnjzQW/ZhjGdH8WW54lY/7PheNORH7SKeTOFlHl5X7udj658R/T27Webocc/HEV113Fl4Wbeef47Sea48Hi/ElxbeaLdYAsG74ph2YdPVAicSj0cWOgoQBi4SLcsbAUkr4em8F Bisn8e3oFMigf7QkYtBT8cSNPuvpt7OH/kHvuT1Zv8L3wg wqT4x7HvPRddsJmjlvAkOpaiVugtXOg4wxv5hvsj 3gM8Ml97DvQ4XPR0/paeDkmRuxn3Xg 1kPl6iZ23hBbupxb/7A8T3/h0X66S XJHeljO7zxEZ11tHwj/gOPymnYcZSOebIdL7riq0sLL5KFAp92/yUIKeHUq0tcwZXbdK3EiYVG4OAcLQe/zrcjMXGygFy00bxC94IGiUlsYjrkgA6fYZ6oVZ9OAVUDkXwc8a H/7fyww2vhyxZ RvARJsXO95ChU0neE843rA34ubUxBFqZY7mJBa3XRvYxH/DJfT389hCukJcAACAASURBVOKbZXnHLF/o9px5lNYoLJ5/WB7sA2Y4/grvsfXr Tiis45s79bjnn O0rfqk NLgb6l8CIQkQg56XkLgSDAeBkTFUEEjicHoJYxHFDeWK8vmlPG tub1 NhmDirIgc0jehb5y2Tr9Xk2SZ831ut7Kn kF/rhywV nKvUHj5Ah1y0vJboa7XQB1/fKvzOxrOxOWTMYC7FTvC/DxjTaiP7mAf45D7WBXTYKPjt adnv jFd8v4mNdUdGoVjsg/Pf3ZVp0Dv9fv2Dz1fBzRWce1Pvy/L QrBz8t//T8N0K3uuX52JXvLYVXFkODiYCh5wGQEcQcZNF4BL634Cgmf/3VvhXl8Upf4fd5m/NOgcpFlO3noIIc2Mw8oV5aRJaPungBNie4pQ3o57meyT/9gxLhJvIJ98OXPfz08KFrE8wd4ZH14GOsM/eNHsMeFG7hK u13HyNysO4ln2LMSZOR/C71T Yz2t5Pkv3cCtjWv5heVgX JhjgufCOO4bORY/RDKFP6KzjiPzRGMi/2D8UTrkZDtWcOGn2wpvSXL0CAR2kfU28/xfowgC3ukuko7HK3JsgsA40w/je 3ewityUdyqDZTAOagQ0LC5FaSsL/xZ5TtXPrMOy8Kr q1ul66T Of5jxXe2TdrbJQ1muQH MCaVDk0bkUj/Lk0Wn9eR /Y42dczOtCVzsaR t19uSjbzXPZN qHzEK sD/KLgyyH/QYaTleMF4LezQq7bF/p5/WJ4Xf67uG9YPOkobFVaMieilIJr13aBDyz/Qq La G EDv2z3VZw4a9LCi E720BfL5i2SPrLDl75k6efYC802 Jj ev0Z14yLkSD3dh4KsLr 5mN wS73J6zvOMAE98PGMdMh5yHX43DHxl4dWEqrdPtt16 90W/3e1N/GRif53xX7a/QzsP7LwJjieAY5ch1yHxEBiIDFwPgay8N74KagE8PkATp mTxMDiYG3YSALbxbexSs43wbg1DeTbmIgMfA2DLy28M6/0/mPipy1EPaxHX6s46w5Us65iSP/W/kcf8KPW9 VnXg x//px /14yWFtwZsfT4sv8d7dhCtn1VcP4fbmvPt/G3b1q8cbY2PaNEzltH4M/vtc5h2w2fXz9JHdOnZV P4g08G1I2v0aFnf9UdOWjnM8QjfrRjqs6Yu7YlRnt0kcfPGlv5 o ezD/x/Mj1KH9Ujx603EJcWXiSDusAXgF vfC QK2ApAeKD9pNggj/hX9FF/WCSU6Tj2/kju9AP 44 B94rTJjv6hZFhu0R3XBecLpt4yU6P8W yH91HZ3v8bbsBx/iw55H813R3/NxRD9aeMsLOOLvFR lX Gr30nmLYVXHOoVBgFdfXsKFQ0Eyq/8Hq/7 6uXiLdsEt7CDxxsvdUJvvwe73qnXWOxXoVRDNIGtvVTjibtge9 JR/E9mmBrzqA3ZXm8WO9aaPWtbMsNMxeyEf0hs Yn sSkp0PUFxVWjI/orC/GjrZF92K/yjEfkThKH9Ujx/nxJ365pfAi0SMwZGINSgp0PmfQY1dfgzC/x6vFuCTG6daV8 7mHujfwF9xQJuynl1Cr3yULDkBgc54VH8QHoFRHsNzM14xll9Z 6slj/i3HvU0V4guxMio7SvrM79lRfPmM7/GKrtZ XmvYwj4c0d zG7K2tD0fR3TVcSPuPb08X/C4o3SWlcdxobW ubTwRrvFEijLW2OLwPj/2/vyr0uKKtu/oP afj/26vWeyqyFczmLjYrSooBagjPO4gCCA43aoKBPWh6KTTsxiAwiU EBBjRTUSA1UFUMxjxJv7ci7M09GRuRwb96s797c31r5ZWaMJ07 sOPtEZGTeyTeWrSGJ5UFjUgPEApeG1pYXKiJ2b2UK4329ZmBY WL5SvHGg6f8lDFl6MP6cZ8NmmzG0rVty5A/phPfrhb4aYOPpFGM/NJR2Oe X4OZBuXNsGBmmpx9GjwhLernGKrDhU8X5GVddedU 2we4tOGWd0x3uLXYp35rH7atN/KZutjefYctp/lc0xQtrX8Gc0W46 u/2zdTde2HbG0qfi6NrN9xEZ jmDAl5PAIeSZNT7WJoU1E/BciZfGwg8MM5vIBmFhVHLgTD70z4HCgeMBEjF2COfADzvbDn5f XwSUYZ7w3hqLMC5VL9LFBo1tk41nOYynzsL6wnuvUxqSyYzXzr jC9OH9oucP22Pvqcs6/LTBR9IoVn5gglguO5OZ8Z7EGfxbWdteh2OI bI6yvUyrumcap/NR3zasCb8No1vW1bs2paP PDe5km1vyzD1W7N6jXuao6XFsSLOvrovyYdp Lr2mzb33TtyxHxRh/ZNelunvGDEC8HAQ2hNXqxxkUNZ S5DfLGDAPLJKiRpi2hMS/OUxNvRFbbZjuoKD/b3EbOTK6ysY2F2bbY61jaWJjNY69jaWNhNo 9jqWNhdk8Xa6pS INea3 WVYTPhjP9DzHymJc7Ex56Bhl UnW5lzjHFrMsI6MGMo4YFybc6p9Ni/xacOsLIxnG4HfJv00tR9yFc54 dr2aZf2e5knzk T/LatuGbb2H9hfN19k45T8VbGsPwm/dn0vhwR7ziJF0Dwg8kYFn fmAUQ6HaQpdJz4Fuw8ZrGXL/HG2w0iTwTjg3QYoAfqfyz/SxgE36a8OGxZTBLXOV4TuDXpuN1HU6ZJnXmeLCGP uv6UkXddW1j7LE5LakwHjKSMcxNV5ZbpezrY/5urQ/S1tg2JaXkp/18Mx0vG97hh6ok1ieVLyVMZavbVjY9jDfrPFhebpvXmaGjgaZ8 aKizMiZVyD4W7l8voUzPdKaOF9WLN7kZ fTGLBchrc9ZzIXA9bmaxqIBWlNPHZjwO2gYjmUtW6Q2vqpz2Jm UDXChQzVNixG/tmIt9BNga2SDomjBIGyT/JyTLpKnMFfNM70v5Uhdh3Lb3FR9Gt5NshnmLEyY2GVeurGn21f i6XaStkmf0yWujA7XpCuTfs98aNOHIHubXmx8ReVPSijTl4bly JWpknFZ4QY9G8HGUrtpx7MzHfWeMqvczuiDfU0F INK l6T DbGUvXMpC r3KmqVt5pgPkkHoTPlZ Hw2JB9UlPAyFgaUmXu/NdvASh1K66lkZA1z4WBn9oPGgfhgbBpaSeL1B9csr1SXWsXWw2 ls1asJHVSfCiXQiDAyHgRVJvALAcACQrqVrYUAYEAaGxYCIVz8 LuOK22ssIDGsEpG/pWxgYFgMiXhGviFcYEAaEAWFgQAwsLPEWz nir4r05cGFr93Y1zr6qkPl9OttardyP/qkHsPXcYTXfvQrPY5Xj3Mh3nzA5u PVd l6wt0noDN 5V9lYty L7grK819SkTy6Js Tumk89tMr7pvOj569pH/M3ab6l3LOvq7isufM8ydPjC/gvj28jR1D7q8UgQb3P7J 9408ZEbEAu/yTNNDpqo8cwTeish2O0KR7l2XeNw/Lb3hftj28ynTW rRxKV3Uw5kq8BHrewZHBMWunzJV4I59 nFXePvJTn9QvyvR6aPnq1KLnb9Ih27fIxGvbSJK17QEx8T4z5N UPqNgyYtdNxBvLcyTCwvazf4n/8B4yktyooyMhN ps0nEqflbizT7Aod/jPVL93lTvIMQLIWLEANDl3qAhDQ4k/R5v1VOCLkND5MM6OAmLkp846DrjYj79Hm8cP34scqZoz8YxLqU x4R5r HLVAL/Hi7p4WILKSLU8iwuJyqZnGTz7tA3yE0O5fTI/Mcly2pzr5ED VHzYnjZ1MU0me6afjIADXfkvtk0fz3p0LvDZVReDEC8NPT1UCA nA2U852nsLenqsMeJGOT48NAyTTwHa mLpUsoqGR1rmMwn1/I0E4fBzjoof6V poXhmgxk326/TJwtnbG9KdkYntWfzXJi mW61HkR8lOP0xIvdQwdWAPEciv9E AoZRRRnsVr7N7rNygv1RdN4TGisXnY/22xw7x17WOaWDsyXc7393hZP85h 21fMp1Nk mDsz0698WKQBv5Y 1mXV3OTTpOxXsZzWSkS502bUxXfcbbsnTdnojnSrwpbzEfGP/rn3KPtjxwqiQUy4OOTg0QC1wa2q6GycoUgsrXawaGlS WrxTf4lu3YX2xexoQSzCxdKmwRc fbNfE8bL9bfWPfG3wkTSKkZ oDPvc48M4albWTBYSgjkbPCE96ucYsk6CLStPF QN08TuU 2zaWPjy qO8RxjkDPUNcqz pm1/czP/mXd/FY1461jn2HdzPIm orJD3nr s/qp m6ScepeKvjsI68faVJQXwfjW13WA7uZ42PlamwZgKeK/HSWHgDYrz/bBAWRoXGZa1 j7f2l0wsoL1OJ4Y9H4hGxzZt7HrR88faxDAaYhpmhGc6MrMeQ5 4ejxHiShpFv6yfxi/lyIz3JF2HvmF ew7HEOOyOop2MbzNOdU m5fEZMMsKTCeOvfE21I/tsym67D9ZRsS/N6u6VuWa/u/SX7m6aP/mnScircyUp5pzrMSa1P aWRSnoF nYiDhIbQDoJYJ3AQMz3SZGWUn1UgnAM/Vg5BjTR0AmLpUmGpOpvqjeWzbbaDivKzzW3kzMovG9tYWH27Fj d/ql0Mpy5L IkY4yZ8MJ7l8mz7kmF1Z8rDGViWP0LcEfJnuRYzDMuIodyPjGt zTrXP5iU bZiVhfFsoyfeiK5L X387O0vlemfO6/2K2jUb6r/m S35eKabWP/hfF19006TsVbGcPy2b5iwjLRZQQ/vpzEyotvm3/sVbWrrLMpP9Pp3DzLtToaZMaLCgEw 6zO3ydmAQS6HTip9Bz4tlG8Jhnp93jLA4sD15J8bIAxHZfwcr1 ODOf888/2s4BN GnCh8dWxJjleE7gl3qy5zqc2nSxa44Ha/iz/pqedFFPXfsoR0xuX/dEL4ynjMREaryy3C5nlm3bb/PHsBvaG9vWNvLb8nHNdobhTfeQgzqJpU3FWxlj dqGxXRj884ab8vSdXvyHYx4MyNnXoHgb6Ha5xQTQ5YPtEgcOjc aj7SBIczTBeFtAZLJXCYt5m0aiAVpVb1RO6hYDmWtG6Ss2 ugspxXNcKFDNU2sD8Kr3kl5p NeIu2VbHhdUgMJvDBPsnLMekqcQZ/0bgEgds 5XUsv8VF0a/hrLHazywzdq7UM2lfJZzjkPEt9ihEyzD6i8nDsFhe236k88RKu SK6rZRh0jSNv0pe1GPyU8425xSxMm8qPiPEoH87yFDSD/VkZr6zxlN nduTrdXVXIjXVjDNNYFvZyxHspxp6lae6QA5pN76wtmQMquulY 8r9ZH6qAkDS028dnmpSRGKH99gET7G1 ca5 rzlYCBpSReb1D98kq3pbeV0CGSYf6GQfiYv46FY lYGEhjYEUSrzos3WHSjXQjDAgDwsBiY0DEaz5LJzAvNpjVf o/YUAYWAQMiHhFvPnXwxYBsJJRhlUYEAYWHQMLS7zFc7r4qyJ9dU z42k34WkNf9aic/oyJdiv3o0vqcdpXaYTpfvpBelw Pc6FePMBm78/Nv17cE2g8wTc8v3AprLCeL4vOetrTWG5fdxTtvwdU/0ebz5zJ/5m7bfUO5Z99F9TGeF7lqHDF/Z/GN9UPuKb2kc9HknizR3fyDusuXzm/VTb7pIOI/lt2j6vc5mt/fPX2bvyTfGQxb5rPK1sTfqZNX5auZRvqE9GNnyoYJaOmCvxdvi pvVna0DUvB4w1tl4PLY3Loudv0hfbt8jEa9tIkrXtAanwPjPk1 Q g2DJi103EG8szZFjejxdeWPmARfaBCf4CUfXtBU 6k/HAcsIP7AzRliYdp JnJd4m/cwaP4TulrmOuc54m4jBDw56hYY0OFD0e7zxJZaYIc6Mb9UAxcC 7KPmJg64zLubT7/HG8VN6TMPxh7NZOSqlMeHAkzfaDb9ni3Sp8R3DZCwsdybNl7J8/d6Rz7CeEUgZ9xm y46IdU7ayE8MFStKhaMTkzUVliJWpk/FexmNTWT6NudM9jr94Itw08e3kUFp4mOPehmEeGnoLRH7QWkGt L23oKdXnw/Cfyp ShCN8OGmHIQxv60vlo5KCM8 rTVI XUxwPM09Kr97HiylDSZ4VfqZ1r/YfL63zMNZQrvs/pZ32p34dr6b8IuYn7247TEC6NJ/FgDzXIr/RPgKGUUoUuL19h9F7yFfRPeNzlVHF9sa5g/dV/XPuaJtSPTZT1 m/TD8lPnClEmSMj2K8sKw7Kyss8vQkdt5I 1m V3OTfpOBXvZUy0uUv9oS7CvLPGh Xpvp5wqZ 5Em/KW0x7pBMvbEJc1pDE8qARqQFigUtDa8ujAurOdQbP12sGhpUvl q8Ubzx4yk8ZLRnUyYa4bNAUBqUpfRi/6PnD9vCeurT9bfWPdG3wkTSKkV/fCfvc92vi2WMmS/AdXjh3Bk Q0ZPXxOmrw4VPF SlLurOqfbZPMSnDbO6Yzx1DjlDXSOv1U b9lvZbH1WDl ud2ILhzgPgz7y75nDQS1 49uWF5MfZdT1XyhD3b1tRyxdKt7KGOZroz/m8eUkcIg0s8azHp3bES71NFfipbEAuOwyVjYII4ZHv8db 0sm7DScvU4nAyofiMGMzaYPrxc9f9gee08SqCVeQ54ejxHiShr F3KCHGC4vb2bGe5KmQ9/YtvA6HEMMz oo18u4pnOqfTYficmGWVJgPHXuibelfmyZ9tqWj/DwvpI2IJaMTKD3Qi UD5iw5cXkZ/mZbmfrvyYdp KtjJRnmnOmi7JjYsuZNd6Wpev25DsI8ZJoaQhjHrHtNDtIGG49 ZobhzIFjw3hNUCMNnQDGtTmn6kTeunpj Wyb7aBiOWxzGzmz8gujAnliYak2xtLGwlZq/pRcDKcuiTeEW/0zXRM GM/0PMfKYlzsTHnofGb5Q9KuznhtWRYzDPfYMeTC8LbnVPtsfuLTh llZGM82euI1To3Nx um9kMuu1pmr22forwYcWRYLh4z HT2UVDHFSe2jf3HdrQ5N k4FW91HNbTpD bPqafPuNtWbpeYcSLDvGDycwq/H1iFkCg20GWSs BH t0kol j7fs8XLgWpKPDVCm0 /xlvcV5HhO4DeGxTqcxtLbMI4Ha/iz/io7XzZPm2svkxmTsTwxuS0pMJ4yElOp8RqroynM1hemjeEWaer sjS0vJX9YD9OF4U33kIM6iaVNxVsZY/nahqX0w/yzxrMcnduTLnQ1yIwXFYVeKAeq9WZpWOrifFl8PSnf9BRfDsrL 6WAgLYAymcukxfimgViQ1kQ2Y DsoGI5lLVukLJur4PKcl7VCBcyVNvA/ij0vxLz6/d42T8WF0W/hjPDaj9bzITXxBzrqB1/GGuTcdQGv5WyTf5QjqZ7Wx/TemINx79Zcq7Ub2yALS82/ip5UY8Zv5ShzTlFrMybivcyhu3rIEOTfmaNp/w6dyNc6msuxMvCpz0T HbGO01ZfZUzTd3KMx0gh9Sb8LHy 2hIPKgu4WEoDCw18XpvtoOXOJTSVc/KGODCx8roB40H9cPYMLCUxOsNql m6bb0NrbOH2t7hQ8Z rFiX 1eGdhfkcQrcKwMcKgf1A/CgDAgDPSPARGvfhYw/3EBDbD B5h0Kp0KA8JAiAERr4hXxCsMCAPCgDAwIAYWlniL53TFaw6hV9 HHffjajX2to4/yVUb/3rB2K/ejU px2ldphO1 kF6XD49zoV48wFr30Ob0 5iT8DmHb0 Qcr3JWd9ralPmVgWZcvfwez4BaNFz089xM7E36z9lnrHMlZn32 Hhe5ahwxf2XxjfRp6m9lGPR5J4c8c3Yj9y cz7u2x3ERd/x5/p5nHOZbb2z19n78o3xUMm 67xtDIWOohvMp01flq5lG gD2jkHTwHgpwr8fqPVMRBeyTBQ31aY v1EDFOMTkXPX sTTaM7Vtk4i23J/v1KdsekCbvM0Ne/QCKLSN23US8sTxDhuX92PH3eJmP4yO8H7INTTpOxc9KvNkHONK/Vzxr/JA6XMa65jrjJfChuBgxAHT5jM2QBgeKfo83vsTC2Q4NL/SbGd92TsKi5CcOus64mE /xxvHjx LldlY ZFNKU3gMHujvZJ/jzfiMFsiayM/MZTbJ/MTk12IIEWsLCMVb Vl2rbnTPbMFvhyghWBWePbyqF08fEHvQxCvDT0log96ZoBbe8t 6EkuMeJGA3y4KQdhzG/ri6VLAaNkdEoGqiC2PM3EYbCzjmT9TKvf4836Lf81qvjvCVOP0 xIvjCbxYw0Qy23CR8ooAjcWr7H7LnhL4ZDhTU4VxxfbynxN57r 2MW sHZkuF f3eNEWq8M28sfaTZ10OTfpOBXvZTSTkS512rQW9zac17PGsxyd 0yQb081ciTflLWaGorw0VhoY j3eVjsMaUAswcQ6ORW26PmT7WqBH992OkKR9Cg7aRQjv75j8Yu 8mWNWOGpWVhKlHR/ OjC0qJ9prJNgy6KcXZ0T5qsrF2liBGR1x3jrzDSP78zRYtvys2 m/1b2tL2x7huGynqlfOiKUjT/2YcuLyZ 3O5gphnW3ubftiKVPxVsZw3xsX643Tg6M/pgnph/G4TxrvC1L1 3Jd67Ey0HtDYiZlWZGqjAqBYAmmw8ihjA2mNHRHDhhp9v0vr4I KMM84X1oTG18ql6kiQ0aDn4YAxvPchhPndm6YtdepxPDkA9Eo NYHhu26PltW8Jr6pKGF/EWD F9Ch9Jo1j5gQpiuexM r6lUezQN2F7cB OIabJ6ijXy7imc6p9Nh/xacOa8Ns0vm1ZsWtbPuLDe5vHx0UIsizD1W7N6jXuao6Xlj8L2 Ef/Nek4FV/XZtv puuUfphv1niWo3N70oWuBiFeDgIawtAIhp0WNZyR5zbIFzMMLI gRpq2hMa8OGdyl71pxtfVG8tn22wHFcthm9vImZVfNraxMMoan mNpY2FhPt7H0sbCmD48x9LGwsJ8be pS IN az WU4TPhjP9DzHymJc7Ex58l/38TNmkrU51ziHFjOsw2On42525sU51T6bhvi0YVYWxrONwG TfrJ40246J5P2Q67CGS9f2z6FTE3EQbl9uonz0yQ/8/DMtrH/GN7m3KTjVLyVMaynSX82fZN Zo23dem6PfkOQrzoED YjGHx94lZAIFuB1kqPQd rNNpzPV7vGXngQPXknxsADIdl ioY4bPP/9sPwvYhJ8mfHhsGcyy/TmeE/i16Xhdh1OmSZ05Hqzhz/qr7Hyl8qfC69rHPDG5fd0TvTCeMhITqfHKcrucbX1hvhhum9LY 8lLyh2UwXRjedA89UCextKl4K2MsX9uwJv3MGt9WDqUrk/JgxJsZObPZZbKcXPJs6ZHWxKEDOchLeeE1B4YwTxeEtwVBJnOZ tJi3aSCSnHIZjQG3g4rlUNa6Qcq6vQ4qy51VI1zIUG0D yOXLzJzOvL5ZyPeom1VbHgdEmcJfLBP8nJMukqcwV80zvS/7cfYdSy/xUXRL XZYOggxcq2YZV6Ju2rhHNGyvgWS7XRMoz rBxN13a8MK0ndsqVnwucl ID3dvyYuMvKntQBuVoOqeIlflS8RkhBv3bQYZS 5v0M0U85de5TKht9TEX4m1beSodgW9nLKm0deF9lVNXh KmA95K0Jvwsbh9txLwIxmEn2kxsNTE673ZDl7itEpUvsUcgMLH Yvabxpv6bdExsJTE6w2qXz4plp4WvaMkf3/GRvjoT5fCpXQpDHTHwIokXnVk946UzqQzYUAYEAYWAwMi3gF/CkqDYjEGhfpJ/SQMCAPzxICIV8Tb6itZ8wShypaREwaEgTFhQMQr4hXxCgPCgDA gDAyIgV6Jd8OGDe70009XBw7YgWPyEtVWzYqEAWFgGTDQG/E OCDTsSrQbEMg0JtEI6FAWFgnhiYmngfe wx98gjj7iHH37YPfTQQ07EK6DOE6gqW/gSBoSBZcHA1MT7 OOPi3i1pKzHCsKAMCAMCAMdMdAb8W7btk1LzR2Vvyzem9qhmYg wIAwIA 0x0Cvxbty4UZurRL7yfoUBYUAYEAZqMNCaeJ977jn3zDPPuKee eso98cQTDkvNjz76qDtw4IB/xosZr4i3vccj71C6EgaEAWFgnBiYmngPHz5cId5NmzZpxlvj5W iQjXOQqd/V78KAMGAx0Ip4X3jhBRfOeEG82Nl88OBBt2fPHrd9 3a3efNmT7yYFdcdVgBdC5DCgDAgDAgDY8JAJ J99tln3dNPP 2efPJJv9xM4t27d6/buXOn27Jli4hXM1492xEGhAFhQBiowUCJeHft2u127tzl/vGPf/jj5Zdfdi KLDjPf55593IfHylaL9 /e7Xbt2ua1bt4p4a5Q9Jo9ObdUMRhgQBoSBOAYaifell14qES83 WGHWy e89iMa GRk3TIz4tQZ8c6QXqQXYUAYEAaWHwNR4n3llVfyGS IF7NezHjtc95wuXnfvn1 uRnEmzr V/f6ONOO 10p0M6EAaEAWFAGBgjBloTb91y86FDhxyWm/HpSGyyuv/ x12OK9fv96tW7fO3X333W7t2rXuX1Z/xd1 3uxhv/7m644W/u utvddddd4u79tqbdUgHwoAwIAwIA6PAwFTEy VmvM/L5Wbsbib57tixw3 7Gc98sdMZ7/fiBxT 9R3f9ER82233uFtvvcsft9yy1t188506pANhQBgQBoSBUWCgkX ixwSpcbo5tssLHNEi eL1o9 7dDgSMD2s88MADfuPV/37Xd/xM K67Nro771zvjzvuuM/dfvu9OqQDYUAYEAaEgVFgoJZ4sbvZEq9dbuasl5usuMMZ5IvNV njmi6VnEDBeNcIS9P95z/mehO 9d6tbt 5 t27dFnfPPZt1SAfCgDAgDAgDo8FAknhjG6xIvNhkhVlvjHwx88 UzX3xKEkvPIGDMgEHCrzrpAk/CmzbtcBs3bncbsX3G1wAAFDtJREFUNmxz69c/6O677wEd0oEwIAwIA8LAKDDQinhjs16SLz6ogVeE7MwX5Ivf6u XslwT86vd93xPw/ffvdlu27HKbN /0B4hYh3QgDAgDwoAwMAYMVIgXH9HAbJczXrvczGe9duaLWW MfPFVK5AvZr8k4Nec/EM/A37wwb3ugQf2 GPr1oecDulAGBAGhAFhYCwYqCVeki9mvHWzXku 3OmMZ74gX85 QcBHvf8ivwS9Y8fDbvv2/f7Ytm2f0yEdCAPCgDAgDIwFA62Il7PetuTLj2vgVSNLwEd94GI/A969 5DbteugP3buPOB0SAfCgDAgDAgDY8FAa Il WK5ObbkHHvmi9mvnQEf/cEf xnwnj2PuoceesQfIGEd0oEwIAwIA8LAWDAQJV7nXP6cl8vNJF7 OekPy5ScludvZPvflDPiYU37iP7ixb9/jDsfevY/pkA6EAWFAGBAGRoWBVsTbhnzthiuQb0jA2Pl8zCn/6Xc/P/zwE47H/v2HnQ7pQBgQBoQBYWAsGOhMvKmZr/35QDv7JQFjA9axH7rE74A cOApVxxPugMHdEgHwoAwIAwIA PAQJJ4w VmO u15BtbeubslwTM57/HfvhSPxM dOgZx PgwaedDulAGBAGhAFhYCwYqCXeJvK1BGw3XWH2yxmwJeHjTv2Z/2nBRx99zvF45JFnnQ7pQBgQBoQBYWAsGOhMvJj5tpn9cvOVJeH jTv25AxE//vgL7rHHntchHQgDwoAwIAyMDgONxBub9cbI185 sfxsl6A5Gz7 3y/zM HDh190OqQDYUAYEAaEgTFioBXxgnzxR8KNnUG89iD52vPxH7nc vwP8xBMvOR3SgTAgDAgDwsAYMdCJeJvIl4RsCdheH/ RX/iZ8JNPvux0SAfCgDAgDAgDY8RAZ LN5r7ZfxJtmzMIGMSL81NP6ZAOhAFhQBgQBsaJgZmI15Jwm9nw Caf9wi9XP/30K06HdCAMCAPCgDAwRgz0SrwhEYf3J5z2SxGvnA45XcKAMCAM jBoDgxMvyPiZZ3RIB8KAMCAMCAPjxICIV06AHCFhQBgQBoSBAT Eg4h1Q2fJux ndqt/V78KAMGAxIOIV8crTFQaEAWFAGBgQAyLeAZVtPR5dywMWBoQBY WCcGBDxinjl6QoDwoAwIAwMiAER74DKlnc7Tu9W/a5 FwaEAYsBEa IV56uMCAMCAPCwIAYEPEOqGzr8ehaHrAwIAwIA PEgIhXxCtPVxgQBoQBYWBADIh4B1S2vNtxerfqd/W7MCAMWAyIeEW88nSFAWFAGBAGBsSAiHdAZVuPR9fygIUBYUAY GCcGRLwiXnm6woAwIAwIAwNiQMQ7oLLl3Y7Tu1W/q9 FAWHAYkDEK KVpysMCAPCgDAwIAZEvAMq23o8upYHLAwIA8LAODEg4hXxytMV BoQBYUAYGBADIt4BlS3vdpzerfpd/S4MCAMWAyJeEa88XWFAGBAGhIEBMSDiHVDZ1uPRtTxgYUAYEAb GiQERr4hXnq4wIAwIA8LAgBgQ8Q6obHm34/Ru1e/qd2FAGLAYEPGKeOXpCgPCgDAgDAyIARHvgMq2Ho u5QELA8KAMDBODIh4RbzydIUBYUAYEAYGxICId0Bly7sdp3erf le/CwPCgMWAiFfEK09XGBAGhAFhYEAMiHgHVLb1eHQtD1gYEAaEgX FiQMQr4pWnKwwIA8KAMDAgBkS8Aypb3u04vVv1u/pdGBAGLAZEvCJeebrCgDAgDAgDA2JAxDugsq3Ho2t5wMKAMCAM jBMDIl4RrzxdYUAYEAaEgQExIOIdUNnybsfp3arf1e/CgDBgMSDiFfHK0xUGhAFhQBgYEAMi3gGVbT0eXcsDFgaEAWFgn Bg4IsR76NArTod0IAwIA8KAMDBGDIh45QTICRIGhAFhQBgYEAM i3gGVPUbPTm3WjEYYEAaEgTIGRLwiXnm6woAwIAwIAwNiQMQ7o LLl9ZW9PulD hAGhIExYkDEK KVpysMCAPCgDAwIAZEvAMqe4yendqsGY0wIAwIA2UMLB3x7t//gtu /fEOx2F38OA/BvH2tm7dOkg9AnkZ5NJHvT527HjC/f3vm91VV/250/G3v23046wP/Y51bBw48LLX4bXX/t1deul/ud/ 9jq3d 9zshNLPiFaKuLdv/9Fd//9B93NN9/b oDxeOihZwYh37Ealz4Ms8qoJ89p9QOn8/e/v9mdeeZZ7vWvf2On42Mf 4Qn6j4c1zGODegNEwU4PND/GWescbBHsGPT9qfyzWec9K3XpSFeGpCzzvqCe8c73t36OOmk97 uvf/08t379Q3Mn3zEal74Bq/L6NSwPPvio /73/9OtWnWie9WrXuWPY4451r35zW9173nP 9zq1W93Rx99tDv66GN82Hvfe7IPx/1rX/s69 1v/8A98MAjDjO3WfpmTGMDtmr79sPu uvvdN/85vfcBz7wYfe6161yb3/7u9z3vnexu yy/ euueav7o477u9tRWGWvlHefscc9Lk0xIvl5Qsu In32EMD8ra3vdOHv/rVr3YwKm95y2r3zne x73pTW9xRx11lHvrW9/m/vSnv/mZ7zxBNoRxuem8VW7VqjXuii3twLL5V2vcmb/a75Dv/Bvb5anqaJ07fxXqvcjdtORLRNW2T6uzVL797oozhtPl2rUPuHP O aYnXIwPEOqnPvU5d GFP/WkCsf0hBNe6z75yc/4sO9 90eeKDCOMM7OPvuL7vbbt7iHH35pYYkXY2DVqlnwn rLcjh0BDK98so/ugsv/InX8xvf Gbv2ECXxx9/gndqTj75FHf66Z90X/jC19z55/ H 8UvfutuvXW9wyOBPlYX5o/hcrtVX1UfS0O8d921zX3 81/NDcgxxxzjwYvZ7Gc 8yX3rne91x177HHuE5/4tPvGN873Ye9 90l5 ssuu8pt3XpoJuPRBLCVSLxNMreLF/G201N1AFbzDUu8N920zpMnDD cUIyJ3/zmWk mP/vZrx2c1pNOOtkvh4I0fv7zK93q1e/IyeLjHz/b3XDDWrdv3wszjZ0hxkZV11l/DEW80NGf/3ybtz/QKYgWzg4nCrEzHCGsOnzpS e6q6 3m3atG/m1YWUHhTeZnz2k2ZpiPevf73He UAL5bGsFSGZ1fwxi DJPvJjl3njj3X4jyQUX/NjPdAn2H/zgEnfffbtnMh5NwB3CuHSd8R668SLv7cPjX3XeuinbnybebCYN MonMwrdc48484xq3WbNko/dhiRf7IT796XO88Ydj pWvfNvdffc2/6wRDiqWoBGGmTE2YGFpFOle85rX DxwZP/yl7tmfi45xNhIjc hiBf17979tN9/8sMfXupOPfVj7sQT3 DtFQgYjg9WF4477vg8jPYJZzhFcHx27XrK4KUfIkjpRuHz0e9S Ei NxYYNe7yHedZZn/fLy9/61vf986hrrrnRnXHGp3LjAVCPknhBfH6JGEubk2Mq8k0Tb58Dt 5bEl4a8hyVekCmWNDEGYPDxzHbdup1 BouNPp/73Ff8sujdd2/3YUiP8QSCQB4sS9966wYRb0v8cUMVyBOz10suucJhOR TBUwM8Lwdjg5mxOgP6JgHiBl267// y8i3pb67tP 9FnW0hAvBv/ZZ3/BgxS7MzGjxQ5nLB9ffvlv3Jo1n3UXXfQz/5xky5YD7qc//b8e3AT1xRdf7gdCn8oNyxrCq6/OeGnII88NJ7NdPOOFrNW8bb29BPHa2fQAz9BCfYf3nNl0eZ6X6 WTilAwyO2d/lZ XJ2UPdLyqo4x33fVg/owXM9mvfe27Do9toLtt2x7zRh5OKdIxDEvR2B BsYNnvFiCXrZnvEl9HyLW6axGVnJakgI2pG3e/LD74x9vdeec8w3/aAw7nO 8c6vfeAUbBgKmjcIZS/8g5xDbum9rq1ZGuqUhXgz z372yx6kWL7B7kAQLwCJZTIQ7Y9 dKknXoTBm8dzE4IanicIeZ4A7ot4aRRim6FC8iwRB2a11jDHZr yrVvnNVt30QGNkyCJatonPDZgNs4MiUmbFoLVJMykzJKjGDWgs mwZ2ci6tCJAk08aX o/1FXVcTsMyjV7qZK/EhU7CfnfFeenlfMxkv/zlb/lxgH0RH/rQR/yzxHvv3eWN/7nnXuhfcwHZIgzLylhu5i5o7J/A FopxMuxQWeSOrbnMA3v8z6q6NT2bwIXBk bf3VR682NkGvPnmf9IzDsZv7d727w99AnnB2QLzay8VkwNmNh5 c62R9fWbizG9dIQL55LcXMVXnPANcJ27nzSn3/5y6vdV7/6HYflZ4Th2e95512UEy9AT6KeF5D7It6yoS4DLYujoaCRgBGnQ S/v3qTRyZea yJeGq8JUVVltrKV2 D1T K2jkKFeNkmtndSDus2eW39eZtLJGplYLn2uXdMXqYL6s/lbIrP6qQ8GVkwT0G8nWRn2/noIHS2ctmyukGmGBdwQGHcsbwJMsWuZixB496GffGLX/f3fMYLZxfkvVJeJ7K6So5j6mjS/9Q/ideWwbj0/gfiwjpoKTxYjJWv8e4uZr/Yg4J3eyE7dIrNWG94w5vyx2JYjsbKXbJtQf8qXVnPK0UfS0O89 9yzI39WBaNw4omv9 /D/eEPt/jnVlh xmtEv/717x3C8BwFBM0ZL5ajF2VXszUMIZCyuMnAD8krMDjxvD3PeD35 kUysQaLBKgimJE8oe9SgxMrFQGM4nQzes/6wbsZnslC/obEt6dbLw3wsNxzkTfFZehr3OPGGZYSyh3XinmlABgn9TvQJY4 8ZFJ4xciy0PSMPVo02bty7RMQ7jb75mCYjXxJ4Cc9R/Mb6rhyGFQa834vnu3CM8JoR9qj0UbbKKOt6SH0sDfFiRzKek9B zB1DxIQ1sXADh4h5b8/FaEcKwZEOvHXmuuOIa/0wLykdZ CoPDgC/rw7pa8ZbNtQGPCSrfNnLGGB494w3M8G8bSTlmmexVeJh3UU9hd GhATMzAVsv67NhJeNk8kfT1MeHOsrJ1BMR85Iwzf2vJru8gzpZ XonIqM8acivysS7qLDtX4ylLQZj1stvyin5o y43ZlpXXvkH92//9sHOxIvnj3BY /jSUl9jw 7SL7BodETcGZyzD5i vb7LhFu3vJ2PsxLGjVyRcCw3480MrDhwNQJLz/joyTTlKU 9vofUz9IQL14uxxZ9bvro4rWDoPGtVDxrgfKxc5P58Wyrrw7pz bjkBt QmllaLBkAY2jscnLyunH5NUYg1uDHZbL1vdXISmMX1XFDO7MyY/K84mhMC110k9HK23Rd1BEb2CTSer0UZTB9QbzlGWx9OZC1KCsm TzkMu2zxiOW66273 yDgvMJRBf7xHBefMvzxjy93eKc3PPDRmU2b9vfyUYfexka SbBBTwbnxEqBxTRW3m2wm MicNKiWI4Qa1M6TABg0/h8FzvMMRGY9Xl6U72KL4 ReehjaYgXz0Ouv/4Ov4T8/vd/yC/PYIYLAwKPES/9n3LKv1eO0047078usWHDXofl6uuuu8PhYxokXnxhBmF4JjxrB/RpXPLZa8kQxEnILr3mxqKULzNS9QabhBCrI22oWCaNG on8RaGrh7oxQwkMKbGeIZ9wzxhHVaOsi7WuDP9F6OCOqgnXxd1 UKRh 8L6K/dJB8gSLPTAOsLwwpkoyz2FLBESwHNFfDb13HMv8O 342tueMaLHbdYSsZjmPDo82P vY4NtC/ptFXxS0y0wUqJeOdEuMAOVhHwgwkf/vBH/UrdRz/6cf8ZSXxqsoKtSH8qTb1NOdL6WRripSIx88XHNPAKBJeT3/e D/gdzdj5HB4gW24MwQ5OEm54xvtzrGPac /GpcOAIxG1XYKMtZFlhAYqX96boyGKyRMPI3EFO7ipK0OArUmTe Y/0uavsIJ GPsGMFzMovFeKsYFniPgeM0gX74vC0OPAuEIa/KAIVoZAuvv2Pe/z9vEZwyM5NuI4esXluG69igDsVYk9Vj7f54UOoU/oFR/X4HHbbZv8JAIbq0C IGEtMa9sMo31cyps6YgXJIqdmviUHV7yB2ixoxkfcgfAwwMGhI ZjuYg3PgutkGYXMjGGPzbrmqnsLnLE0lZmOMWMkQ5DSeaa2XJq sFTCWxBbJc hycy1Zf1zk32iQ8ysuMsfr9t98IOnuu9854fuf/7nJgfjf8st9/kDr9/h/VI4qhhf PgDXr/bseOwJ2COoVh724TNlXiB2wYHhDLOW9 oB7qC3YFN2rx5v99Tgo W4C0MOD/4mhjep4YDhJkuPhUJp2dWHbONOh95Al8a4gUo4T3CIOAldIAWz 6fwYQxs0cdrRFgywzMpPNOC94gfVoDRIaDx3VosM MdYM548QF5hGEn9KyAnatxqZBRQLwtDX1jG6PkW5BcY/6KnD0NAkO8oQNQNqYrQNYOOpi37BgDGBt4dojnieeff7H73e/ 4m67LSNarhCBdHHg3VIc99yz3R8gYYwnrhpN2//Djo005uatb gHy/r4OMm6dTu8DkG40Cn0i37Ae9KYOOB81VV/8n0BkuZrRtPqWPnS/T60bpaGeDGTBZmCPPFcFkvDeDcXH3DHZil82QoHrgFygB5GAx4 niZfKn9fmKpav88oZAOoL9YUwIAwMjYGlIV5s/MByDXZawnO/5JL/8ks2 KpO3YE8obcu4tVAHHogqj5hThgYDwaWhngF2vGAVn2tvhYGhIF FxoCIt8PztkXuaMkuQyUMCAPCwMrAgIhXxDvzpjEN5pUxmNUP6 gdhYDEwIOIV8Yp4hQFhQBgQBgbEgIh3QGXLG10Mb1T9pH4SBoS BeWJgcOI94bRfOh3SgTAgDAgDwsBYMTAo8Tr9SQPSgDQgDUgDI 9eAiHfkAFDzpQFpQBqQBobVwP8HB0DRrAq8gtUAAAAASUVORK5 CYII=
Gamemaster
16-11-2020, 12:43
درست حدث زدید
شاتل کلا تو این ماه گند زده همهجوره
Battlefield2
16-11-2020, 14:18
سلام شاتلی ها. من هم شاتلی شدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت خطش نسبت به بقیه بهتره اما..
چرا اینها اینطورین؟ بین 8 و 16 هیچ سرعتی ست نمیکنن! مگه میشه؟
باید زنگ بزنی با التماس بگی سرویس من رو بزارید روی فلان سرعت با سرویس گیم. میگن نمیشه و نمیکنیم و باید از داخل سایت سرویس گیم بزارید و پشتیبانی قراره دیگه سرویس گیم فعال نکنه. توی سایتش هم فقط 8 مگ گیم دارن که خیلی کمه. این خط راحت تا 14 مگ با فست مد میکشه با این SNR. واقعا این یک مورد نا امیدم کرد.
maniya12
16-11-2020, 14:48
جسارتا "حدس" درسته. نه من رو 2 مگه آپلودم و کشش نیومده پایین. مشکل از مرکز شماست، یا هم اینکه شاتل بدون اطلاع شما، آپلود تون رو آورده پایین، Annex A شده الان؟
با تشکر از جوابتون نه روی گزینه multimode هستش
maniya12
16-11-2020, 14:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید زنگ بزنی با التماس بگی سرویس من رو بزارید روی فلان سرعت با سرویس گیم. میگن نمیشه و نمیکنیم و باید از داخل سایت سرویس گیم بزارید و پشتیبانی قراره دیگه سرویس گیم فعال نکنه. توی سایتش هم فقط 8 مگ گیم دارن که خیلی کمه. این خط راحت تا 14 مگ با فست مد میکشه با این SNR. واقعا این یک مورد نا امیدم کرد.
شما وضعیت خطت تهش 16 مگ هستش تازه اونم احتمالا نویز پیدا کنی قطع و وصلی داشته باشه یه زنگ به پشتیبانی بزن شما
alottadamage
16-11-2020, 17:01
با تشکر از جوابتون نه روی گزینه multimode هستش
پس ظاهرا مرکز مخابراتی شما اختلال هست، باید از مرکز پیگیری بشه، طبق تجربه ام، افت کشش رو شاتل هیچوقت پاسخگو نبوده و الکی سر به سر آدم گذاشته و میذاره...
maniya12
16-11-2020, 17:02
پس ظاهرا مرکز مخابراتی شما اختلال هست، باید از مرکز پیگیری بشه، طبق تجربه ام، افت کشش رو شاتل هیچوقت پاسخگو نبوده و الکی سر به سر آدم گذاشته و میذاره...
کاملا با نظرتون موافقم:thumbsup:
alottadamage
16-11-2020, 17:02
سلام، ست میکنن اتفاقا! مشکل مال شماست! سریعا پیگیری کنید، سرویس چند مگ گرفتید؟ قاعده قانونی شاتل 1 مگ بالاتر از سرعت خریداری شده هست، 14 مگ متاسفانه واستون نمیبندن اگه 16 مگ نباشید. محدودیت دارن کلا (به گفته خودشون من که باورم نمیشه.)
به هر حال، سرویس 8 مگ حالت فست باید و باید روی 9311 ست بشه. 16 مگ هم در صورت کشش، 17404 ست میشه حالت فست
من الان 8 گیمم و روی 9311 بسته شده، نه تنها من، بلکه هر کسی که کشش 8 مگ رو داره، خطش روی 9311 بسته میشه حالت گیم.
Battlefield2
16-11-2020, 23:48
سلام، ست میکنن اتفاقا! مشکل مال شماست! سریعا پیگیری کنید، سرویس چند مگ گرفتید؟ قاعده قانونی شاتل 1 مگ بالاتر از سرعت خریداری شده هست، 14 مگ متاسفانه واستون نمیبندن اگه 16 مگ نباشید. محدودیت دارن کلا (به گفته خودشون من که باورم نمیشه.)
به هر حال، سرویس 8 مگ حالت فست باید و باید روی 9311 ست بشه. 16 مگ هم در صورت کشش، 17404 ست میشه حالت فست
من الان 8 گیمم و روی 9311 بسته شده، نه تنها من، بلکه هر کسی که کشش 8 مگ رو داره، خطش روی 9311 بسته میشه حالت گیم.
من سرویس 16 گرفتم ازشون. مشکل هم همینه که پروفایل گیم رو بالاترین سرعت ممکن می خوام .اما میگین فقط 8 مگ میشه. 10 و 12 و 14 چرا نیستن بینشون؟
alottadamage
17-11-2020, 00:07
من سرویس 16 گرفتم ازشون. مشکل هم همینه که پروفایل گیم رو بالاترین سرعت ممکن می خوام .اما میگین فقط 8 مگ میشه. 10 و 12 و 14 چرا نیستن بینشون؟
اون سرعت ها رو کلا نمیبنده شاتل، باید بگید 17404 ببندن، بعد با تغییر تنظیمات dsl setting کاری کنید که خط استیبل تر بشه تا رو سرعت پایین تری آپ بشه. یا اینکه به 9 مگ بسنده کنید.
و اینکه از administration قسمت dsl setting اونجا stability خط رو مثبت 10db کنید، ببینید کشش تغییری میکنه؟ و بعد نتیجه رو بگید.
mf.aghaei70
17-11-2020, 10:40
کد تخفیف شاتل ویژه مشترکین جدید:santa:
373644256
373644605
373645448
373648146
alidorost
17-11-2020, 10:53
اون سرعت ها رو کلا نمیبنده شاتل، باید بگید 17404 ببندن، بعد با تغییر تنظیمات dsl setting کاری کنید که خط استیبل تر بشه تا رو سرعت پایین تری آپ بشه. یا اینکه به 9 مگ بسنده کنید.
و اینکه از administration قسمت dsl setting اونجا stability خط رو مثبت 10db کنید، ببینید کشش تغییری میکنه؟ و بعد نتیجه رو بگید.
what are you talking about?
alottadamage
17-11-2020, 13:25
what are you talking about?
مخصوص مودمای ایسوسه :D
mf.aghaei70
17-11-2020, 20:52
مخصوص مودمای ایسوسه :D
سلام داداش من سرویس 8مگ رو خریدم رو 9.4بستن کاری ک گفتیو انجام دادم کشش خط از 10مگ شد 18 مگ عکسو ببین بنظرت سرویس 16مگ میتونم بگیرم یا نمیشه؟
alottadamage
17-11-2020, 22:06
سلام داداش من سرویس 8مگ رو خریدم رو 9.4بستن کاری ک گفتیو انجام دادم کشش خط از 10مگ شد 18 مگ عکسو ببین بنظرت سرویس 16مگ میتونم بگیرم یا نمیشه؟
سلام، نه نمیکشه متاسفانه دوست من، هزینه الکی نکن. 16 مگ رو خطی میکشه که مثل من روی 9 مگ، snr بالای 25 داشته باشه (من 30 هستم روی 9، اگه بذارن خط هم میکشه و مشکلی نداره) ولی خط شما کشش 16 رو نداره، همین 9 مگ اوکیه واستون و snr هم تقریبا مطلوبه، البته میتونید پروفایل فست یا گیم رو هم روشن کنید.
mf.aghaei70
17-11-2020, 22:37
سلام، نه نمیکشه متاسفانه دوست من، هزینه الکی نکن. 16 مگ رو خطی میکشه که مثل من روی 9 مگ، snr بالای 25 داشته باشه (من 30 هستم روی 9، اگه بذارن خط هم میکشه و مشکلی نداره) ولی خط شما کشش 16 رو نداره، همین 9 مگ اوکیه واستون و snr هم تقریبا مطلوبه، البته میتونید پروفایل فست یا گیم رو هم روشن کنید.
پکت لاست خیلی بوجود اومد غیرفعال کردم این dbi رو
alottadamage
17-11-2020, 23:24
پکت لاست خیلی بوجود اومد غیرفعال کردم این dbi رو
والا تا جایی که میدونم stability بالا پایین کردنش هیچ ربطی به کیفیت اینترنت نداره، من هر مقداری بردمش هیچ تغییری نکرده، مودم رو خاموش کنید آیپی جدید بگیره احتمالا حل بشه.
maniya12
18-11-2020, 03:49
سلام این تنظیمات برای مودم های zyxel هم هست؟
دوستان شما هم این مشکل رو دارید که اینترنت به صورت تصادفی برای 2-3 ثانیه قطع میشه، با اینکه چراغ های مودم روشنه و خط مشکلی نداره؟ یه چند روزی بود این طوری نشده بود، اما الان چند بار این اتفاق افتاد.
mf.aghaei70
18-11-2020, 11:10
دوستان شما هم این مشکل رو دارید که اینترنت به صورت تصادفی برای 2-3 ثانیه قطع میشه، با اینکه چراغ های مودم روشنه و خط مشکلی نداره؟ یه چند روزی بود این طوری نشده بود، اما الان چند بار این اتفاق افتاد.
اره برای منم جدیدا اینطوری میشه
alidorost
18-11-2020, 13:56
اینترنت من کاملا هر روز تقریبا جند ساعت چراغش میپره اما چراغ دی اس ال روشنه
آیا این همون مشکل شماست؟
چون من گمان می کردم فقط مشکل های وب و پارس آنلاینه
وسط تدریسم یهو قطع میشه و من باید بسته نت موبایل بخرم
alinice321
18-11-2020, 14:08
درود
بخاطر کمبود پهنای باند در منطقه هست دوست عزیز! بخاطر انلاین شدن مدارس بیشتر مناطق با کمبود پهنای باند مواجه شدند!
alottadamage
18-11-2020, 14:44
سلام این تنظیمات برای مودم های zyxel هم هست؟
سلام، متاسفانه اطلاعی ندارم و تا حالا با این برند تجربه کار نداشتم.
اینترنت من کاملا هر روز تقریبا جند ساعت چراغش میپره اما چراغ دی اس ال روشنه
آیا این همون مشکل شماست؟
چون من گمان می کردم فقط مشکل های وب و پارس آنلاینه
وسط تدریسم یهو قطع میشه و من باید بسته نت موبایل بخرم
برای من چراغ اینترنت هم روشنه.
درود
بخاطر کمبود پهنای باند در منطقه هست دوست عزیز! بخاطر انلاین شدن مدارس بیشتر مناطق با کمبود پهنای باند مواجه شدند!
آخه چرا کلا قطع میشه؟ باید سرعتش بیاد پایین دیگه، اما حتی سایت شاتل هم نمیاد.
بله چند روزی هست که با اینکه هم لینک آپ هست هم چراغ اینترنت روشنه قطع میشه اینترنت
Gamemaster
19-11-2020, 18:19
ما که هی داریم شاتل گند زده
بله دقیقا مشکل شما رو داریم
mf.aghaei70
20-11-2020, 10:45
کد تخفیف ویژه مشترکین جدید شاتل
373644256
Gamemaster
20-11-2020, 13:22
واقعا کی این وضع میخاد درس بشه :thumbsdow
alinice321
20-11-2020, 15:11
برای من چراغ اینترنت هم روشنه.
آخه چرا کلا قطع میشه؟ باید سرعتش بیاد پایین دیگه، اما حتی سایت شاتل هم نمیاد.
درود
چون انقدر که شلوغه ارتباط با مرکز کلا قطع میشه! یکی از اشناها که تو شاتل کار میکنه اینو بهم گفته! پهنای باند بیشتر مراکز حسابی کم اومده بخاطر اینترنتی شدن مدارس همه رفتن اینترنت گرفتن!
number-1
21-11-2020, 02:31
دوستان کنار انتن وای فای گوشی علامت ! میاد اما نت بدون مشکل کار میکنه
نت هم شاتله
دلیلش چیه؟
alottadamage
21-11-2020, 08:34
دوستان کنار انتن وای فای گوشی علامت ! میاد اما نت بدون مشکل کار میکنه
نت هم شاتله
دلیلش چیه؟
سلام، بله تقریبا اکثریت شاتلی ها این مشکل رو دارند، دلیلش مشکل در DNS های شاتل هست. کافیه DNS دیگه ای ست کنید مثل DNS گوگل یا اصلا DNS داخلی دیگه.
mf.aghaei70
21-11-2020, 22:05
کد تخفیف ویژه مشتریان جدید شاتل :santa: 373644256
mahdyshr
22-11-2020, 00:15
با عرض سلام خدمت دوستان
من تازه شاتل گرفتم البته وایرلس شاتل
مشکلی که دارم اینه که ویدیوهای آپارات رو تقریبا 30 ثانیه طول می کشه باز کنه و وسطش هم دایم بافر می کنه
در صورتی که یوتیوب رو البته با فیلی شکن حتی 4k رو به راحتی پخش می کنه
دلیلش چیه ؟
alidorost
22-11-2020, 09:50
کد تخفیف ویژه مشتریان جدید شاتل :santa: 373644256
آقا من دیشب بالاخره برای شاتل پرداختمو زدم و از کد تخفیف شما نهایت استفاده رو بردم:devil:
خیلی متشکر امیدوارم زود قبلی جمع بشه و این وصل بشه (شاتل گفت مرکز شما کنده ممکنه طول بکشه!)
shahram83
22-11-2020, 12:02
امروز باز مانند چند روز پیش اتصال اینترنت شاتل دچار اختلال شدید شده است. منظورم از اختلال ف.لتر شدید هست بطوریکه نه تنها بیشتر وبسایتهای خارجی که بیشتر وبسایتهایی که روی سرور داخلی هم هستند قابل دسترسی نیستند. این نادان ها باز دست بکار شده اند.
من یه هفته هست منتظرم خط رانژه نمیشه زنگ زدم شاتل میگن پورت خالی نداره مرکز مخابراتی
قبل از اینم که از مخابرات سرویس میگرفتم اینترنت هی قطع میشد و پکت لاس داشتم
زیرساخت مملکت تحمل یدونه آموزش آنلاین رو نداره
شاتل میگه ممکنه 1 ماه طول بکشه تخصیص پورت. من الان چیکار کنم بهم پورت بدن؟ 195 از شاتل شکایت کنم؟
ariobarzan2
22-11-2020, 19:27
من یه هفته هست منتظرم خط رانژه نمیشه زنگ زدم شاتل میگن پورت خالی نداره مرکز مخابراتی
قبل از اینم که از مخابرات سرویس میگرفتم اینترنت هی قطع میشد و پکت لاس داشتم
زیرساخت مملکت تحمل یدونه آموزش آنلاین رو نداره
شاتل میگه ممکنه 1 ماه طول بکشه تخصیص پورت. من الان چیکار کنم بهم پورت بدن؟ 195 از شاتل شکایت کنم؟
با توجه به زیاد شدن کاربران دارن راستشو میگن چون قبلاً که مسئله کرونا نبود ممکن بود طول بکشه ولی حرفی از خالی نبودن پورت نبود اگر پورت خالی نباشه شکایت به 195 هم فایده نداره به نظرم چند روز دیگه صبر کنید و از یک روش دیگه جایگزین فعلاً استفاده کنید تا یک نفر تخلیه کنه و جا برای شما باز بشه
mf.aghaei70
22-11-2020, 22:00
آقا من دیشب بالاخره برای شاتل پرداختمو زدم و از کد تخفیف شما نهایت استفاده رو بردم:devil:
خیلی متشکر امیدوارم زود قبلی جمع بشه و این وصل بشه (شاتل گفت مرکز شما کنده ممکنه طول بکشه!)
قربانت داداش مخلصیم:D
mf.aghaei70
22-11-2020, 22:02
کد تخفیف شاتل ویژه مشترکین حدید:santa:
361358552
361361065
361361238
361372752
361373134
Gamemaster
22-11-2020, 22:51
امروز باز مانند چند روز پیش اتصال اینترنت شاتل دچار اختلال شدید شده است. منظورم از اختلال ف.لتر شدید هست بطوریکه نه تنها بیشتر وبسایتهای خارجی که بیشتر وبسایتهایی که روی سرور داخلی هم هستند قابل دسترسی نیستند. این نادان ها باز دست بکار شده اند.
دقیقا اوضاع شاتل خرابه
بفکر جایگزین باشیم
sadeghbb
22-11-2020, 23:03
دوستان مودم تا 3-4تومن چی پیشنهاد میدین مچ باشه با شاتل ؟
خط نویز زیادی داره
الان ASUS N10 11N دارم زیادجالب نیست
دوستان مودم تا 3-4تومن چی پیشنهاد میدین مچ باشه با شاتل ؟
خط نویز زیادی داره
الان ASUS N10 11N دارم زیادجالب نیست
asus ac51
VDSL & ADSL
VPN
sadeghbb
23-11-2020, 14:16
asus ac51
VDSL & ADSL
VPN
بسیار عالی
خط نویز زیادی داره و انگار چیپ های برادکام روش بهتر سازگارن
البته یه مدل 9970 هم دارم از تی پی لینک که چیپش برادکام هست ولی انچنان فرقیم نمیکنه با N10
بنظرتون ارزش خرید داره ASUS DSL-AC88U به نسبت قیمت و کاراییش؟
این مدلی که معرفی کردین پایداری خوبی داره ؟
hosseinzfff
23-11-2020, 14:26
بسیار عالی
البته یه مدل 9970 هم دارم از تی پی لینک که چیپش برادکام هست ولی انچنان فرقیم نمیکنه با N10
dsl-ac51 برادکام نیست مدیاتکه . dsl-ac88u برادکامه ولی ارزش خرید نداره اصلا بهتره جای خرج کردن برای مودم که تاثیر زیادی هم نداره سیم کشیت رو درست کنی.
sadeghbb
23-11-2020, 14:29
dsl-ac51 برادکام نیست مدیاتکه . dsl-ac88u برادکامه ولی ارزش خرید نداره اصلا بهتره جای خرج کردن برای مودم که تاثیر زیادی هم نداره سیم کشیت رو درست کنی.
متاسفانه از بیس مشکل داره
سیم کشی که تا کافو میاد مشکل داره فک کنم
وگرنه از کافو تا منزل رو قبلا تعویض کردم که البته جنس کابل دو زوجی که استفاده کردم زیاد جالب نبود
مجددا هم دنبال یه مدل سیم باکیفیت هستم برا تعویض مجددش
تقریبا میشه گفت هزار راه نرفته رو رفتم :)
hosseinzfff
23-11-2020, 14:40
متاسفانه از بیس مشکل داره
سیم کشی که تا کافو میاد مشکل داره فک کنم
وگرنه از کافو تا منزل رو قبلا تعویض کردم که البته جنس کابل دو زوجی که استفاده کردم زیاد جالب نبود
مجددا هم دنبال یه مدل سیم باکیفیت هستم برا تعویض مجددش
تقریبا میشه گفت هزار راه نرفته رو رفتم :)
فاصلت تا مرکز چقده؟ پارامترهای خطت رو هم بذار ببینیم وضعش خرابه یا نه
sadeghbb
23-11-2020, 14:57
فاصلت تا مرکز چقده؟ پارامترهای خطت رو هم بذار ببینیم وضعش خرابه یا نه
فاصله 3نهایتا 4 کیلومتر هست
الان بدترین حالت ممکنش هست
معمولا 5مگ میکشه
با CRC بالا
بسیار عالی
بلی ، پایداری خوبی داره ، به مدت ۶ ماه بدون خانوش شدن استفاده کردم ، کیفیت ساختش خیلی عالیه ، نسبت به مودم های دیگه سایز بزرگتری داره ، الان تقریبا نزدیک به دو میلیون و پانصد هست
مودم کمی گرما تولید میکنه ، سه نوع vpn میخوره و دو باند وای فای داره
اگر مودم ac ایسوس میخوای بگیری همین مدل رو بگیر بسه و نیاز نیست هزینه زیادتری کنی ، هر چند که من گذاشتمش تو کارتنش و دارم از n10 استفاده می کنم اما زمانی که PS5 گرفتم بیرون میارمش ، در هر صورت مودم های AC گرما تولید میکنن یک کول پد لپ تاپ بنداز زیرش دیگه خیالت راحت باشه ازش ، هر چی میدونستم ازش بهت گفتم دیگه...در ضمن نویز خط با تعویض مودم درصد کمی بهتر و بدتر میشه بنابراین پیشنهاد اولم اینکه نویزت رو اگر نمیتوتی برطرف کنی ، کمش کن
sadeghbb
23-11-2020, 15:10
بلی ، پایداری خوبی داره ، به مدت ۶ ماه بدون خانوش شدن استفاده کردم ، کیفیت ساختش خیلی عالیه ، نسبت به مودم های دیگه سایز بزرگتری داره ، الان تقریبا نزدیک به دو میلیون و پانصد هست
مودم کمی گرما تولید میکنه ، سه نوع vpn میخوره و دو باند وای فای داره
اگر مودم ac ایسوس میخوای بگیری همین مدل رو بگیر بسه و نیاز نیست هزینه زیادتری کنی ، هر چند که من گذاشتمش تو کارتنش و دارم از n10 استفاده می کنم اما زمانی که PS5 گرفتم بیرون میارمش ، در هر صورت مودم های AC گرما تولید میکنن یک کول پد لپ تاپ بنداز زیرش دیگه خیالت راحت باشه ازش ، هر چی میدونستم ازش بهت گفتم دیگه...در ضمن نویز خط با تعویض مودم درصد کمی بهتر و بدتر میشه بنابراین پیشنهاد اولم اینکه نویزت رو اگر نمیتوتی برطرف کنی ، کمش کن
بسیار عالی
بین N10 و AC51 تفاوتی هم مشاهده کردین تو نویز و سرعت و پینگ ؟
بسیار عالی
بین N10 و AC51 تفاوتی هم مشاهده کردین تو نویز و سرعت و پینگ ؟
درصد خیلی کم اما از نظر پینگ از دید من گیمر پایدار تر بوده
hosseinzfff
23-11-2020, 15:20
فاصله 3نهایتا 4 کیلومتر هست
الان بدترین حالت ممکنش هست
معمولا 5مگ میکشه
با CRC بالا
خب وضعش خرابه تو یک دقیقه هم 14 تا crc داده که نشان از نویز بالای خط شماست. اگر مودم معمولی ADSL2+ با چیپ برادکام بخوای که ارزون هم باشه تندا d8XR هست که برادکام هستند همشون مدل 6338
خب وضعش خرابه تو یک دقیقه هم 14 تا crc داده که نشان از نویز بالای خط شماست. اگر مودم معمولی ADSL2+ با چیپ برادکام بخوای که ارزون هم باشه تندا d8XR هست که برادکام هستند همشون مدل 6338
من میگم ، پروفایل گیمش رو غیر فعال کنه تا درصد SNR بالا بره و کیفیت خطش بهتر بشه! بعدش روی چهار مگ یا سه مگ قفلش کنه...
hosseinzfff
23-11-2020, 15:38
من میگم ، پروفایل گیمش رو غیر فعال کنه تا درصد SNR بالا بره و کیفیت خطش بهتر بشه! بعدش روی چهار مگ یا سه مگ قفلش کنه...
خب نمیشه میگه استفاده گیم دارم پروفایل گیم روی SNR تاثیری ندارد فقط دیگه تو این حالت ارورها فیکس نمیشن نسبت به پروفایل نویز و به همین دلیل مقدار CRC ERROR بیشتره.مودم ایسوس stability adjustment داره از اونجا میتونه SNR رو 1-2 دسی بل ببره بالاتر تا پایداری خط بیشتر بشه.
sadeghbb
23-11-2020, 15:39
دارم یه مدل برادکام W9970 V2
سیم باکیفیت مدل خاصی مدنظرتون هست ؟
hosseinzfff
23-11-2020, 15:46
دارم یه مدل برادکام W9970 V2
سیم باکیفیت مدل خاصی مدنظرتون هست ؟
خب هر دو مودمت رو تست کن در شرایط کاملا یکسان و مساوی ببین کدومش کمتر crc میده و پایدارتره همون مودم رو بذار ...سیم با کیفیت هم کابلهای outdoor مشکی رنگ خوبند . کابلهای طوسی رنگ خوب نیستند اصلا
sadeghbb
23-11-2020, 16:21
خب هر دو مودمت رو تست کن در شرایط کاملا یکسان و مساوی ببین کدومش کمتر crc میده و پایدارتره همون مودم رو بذار ...سیم با کیفیت هم کابلهای outdoor مشکی رنگ خوبند . کابلهای طوسی رنگ خوب نیستند اصلا
این مدل کابل چطوره ؟
کابل تلفن دو زوج 06 شیلددار سیمیا
hosseinzfff
23-11-2020, 16:50
این مدل کابل چطوره ؟
کابل تلفن دو زوج 06 شیلددار سیمیا
نه این همون کابلهایی هست که بدرد جرز دیوار نمیخورن. منظورم این نمونه کابلهاست کابل چهار زوج 06 کرمان مشکی outdoor .که البته گران قیمت و نایاب هستند شما دو زوجش هم بخری کافیه و نیازی به چهار زوج نیست اصلا. این جور کابلا رو مخابرات هم داره
sadeghbb
23-11-2020, 17:08
نه این همون کابلهایی هست که بدرد جرز دیوار نمیخورن. منظورم این نمونه کابلهاست کابل چهار زوج 06 کرمان مشکی outdoor .که البته گران قیمت و نایاب هستند شما دو زوجش هم بخری کافیه و نیازی به چهار زوج نیست اصلا. این جور کابلا رو مخابرات هم داره
سخت پیدا میشه این مدل کابل
بعد طریقه اتصالش به چه صورت هست
چون داخل کافو فقط دو رشته سیم هست
الان هم سیم هر زوج رو گره زدم و به یکی از سیم های کافو وصل کردم
hosseinzfff
23-11-2020, 17:25
خب دو رشته سیم برای یک خط تلفن کافیه دیگه .کابل های مخابراتی در دو دسته ی اصلی و فرعی تقسیم میشوند .رنگ های اصلی به ترتیب :سفید-قرمز-مشکی-زرد و بنفش بوده و رنگهای فرعی شامل آبی-نارنجی-سبز-قهوه ای و طوسی هستند .ترکیب یک رنگ اصلی با یک رنگ فرعی یک زوج را تشکیل میدهد.قبل از دستکاری کردن سیمها یک عکس با گوشیت ازشون بگیر به همون شکل وصلش کن .رنگ اصلی به اصلی باید وصل بشه و فرعی به فرعی
گفتی کافو ، اره ، ممکنه اونجا بر اثر رطوبت و یا ممکنه نفوذ باران و یا فرسوده بودن سولفاته شده باشه ، در ان صورت اره تاثیر مستقیم میزاره ابتدا اونجا رو چک کن
در هر صورت من این کارو کردم ، داخل کافو سیم هارو مسفیم وصل کردم و به کافو وصل نیست ، بعد از داخل خونه کابل ۲ زوجی افشان گرفتم و چون قطرش کمتره نسبت به دو زوجی های مخابراتی راحت سوکتش زدم و مستقیم وصلش کردم به خود مودم (یعنی پریز رو حذف کردم) من هم میرابی م ۴۸ هست مثل شما و در بدترین حالت روی ۵.۵ مگ میاد و در بهترین حالت روی ۷ مگ ، من سرویس رو روی ۴ مگ گیم فیکس کردم... اگر میبینی هیچ کاری هم نتونستی کنی تیر اخرت پروفایل گیم ۲ هست دیگه...
اینم وضعیت خطم
hosseinzfff
23-11-2020, 18:57
گفتی کافو ، اره ، ممکنه اونجا بر اثر رطوبت و یا ممکنه نفوذ باران و یا فرسوده بودن سولفاته شده باشه ، در ان صورت اره تاثیر مستقیم میزاره ابتدا اونجا رو چک کن
در هر صورت من این کارو کردم ، داخل کافو سیم هارو مسفیم وصل کردم و به کافو وصل نیست ، بعد از داخل خونه کابل ۲ زوجی افشان گرفتم و چون قطرش کمتره نسبت به دو زوجی های مخابراتی راحت سوکتش زدم و مستقیم وصلش کردم به خود مودم (یعنی پریز رو حذف کردم) من هم میرابی م ۴۸ هست مثل شما و در بدترین حالت روی ۵.۵ مگ میاد و در بهترین حالت روی ۷ مگ ، من سرویس رو روی ۴ مگ گیم فیکس کردم... اگر میبینی هیچ کاری هم نتونستی کنی تیر اخرت پروفایل گیم ۲ هست دیگه...
کابل افشان :n36: روی همون کابل مفتولی هم میشه سوکت زد نیازی به کابل افشان نیست والله ..
کابل افشان :n36: روی همون کابل مفتولی هم میشه سوکت زد نیازی به کابل افشان نیست والله ..
تمیزتر در میاد و این که احتمال بازی سیم داخل سوکت نیست و محکم میشه
hosseinzfff
23-11-2020, 19:17
تمیزتر در میاد و این که احتمال بازی سیم داخل سوکت نیست و محکم میشه
کابل افشان خوب نیست کیفیت رو کم میکنه اونم بدون شیلدش من خودم رو کابل مخابرات سوکت زدم سیم داخل سوکت نه بازی میکنه نه چیزی بدون هیچ مشکلی ..
کابل افشان خوب نیست کیفیت رو کم میکنه اونم بدون شیلدش من خودم رو کابل مخابرات سوکت زدم سیم داخل سوکت نه بازی میکنه نه چیزی بدون هیچ مشکلی ..
تست می کنم ببینم ایا تفاوت دارند یا نه اما طول استفاده از کابل افشان ۴ متره فقط
sadeghbb
23-11-2020, 20:43
اینم وضعیت خطم
تقریبا همدردیم
البته خوب اینم بی تاثیر نیست که شمام جنوبی منم جنوب :worried:
وضعیتتون با اون یکی مودم AC51 چجوریه ؟
ندارید دم دست تست کنید
sadeghbb
23-11-2020, 20:45
کابل دو زوج رو هم میشه سوکت زد مستقیم ؟
hosseinzfff
23-11-2020, 20:54
فقط به یک زوجش نیاز داری اضافش رو قیچی کن همین کابلی که سوکت زدم روش دو زوج 0.6 هست اینجوری شیک و تمیزتره .خیلی هم محکم و بادوام
اره دیگه ، تو کابل های دو زوج دو رنگ سفید و یک رنگ ابی و یک رنگ نارنجی هسا
شما کافیه یکی از سفید ها با یکی دیگه از رنگ ها مثلا ابی که زوج هستند رو سوکت کنی و زوج نارنجی رو قطع کنی راحت میشه سوکت زد ، مثل همین عکسی که دوستمون فرستاده
تقریبا همدردیم
البته خوب اینم بی تاثیر نیست که شمام جنوبی منم جنوب :worried:
وضعیتتون با اون یکی مودم AC51 چجوریه ؟
ندارید دم دست تست کنید
تقریبا مثل هم هستند منتها میرابی اون بالاتره و اما کیفیتش بیشتر ، فکر می کنم بخاطر چیپشون باشه
sadeghbb
23-11-2020, 21:03
بسیار عالی
الان اون سر این کابل به چه صورت وصله به کابل اصلی؟
چون تو کافو تا جایی که دیدم یه سیم ابی رنگ بود و نارنجی اگه اشتباه نکنم
------------
به این صورت الان وصل کردم از کافو:
4رشته سیم ابی زرد سبز قرمز
سبز و ابی رو بهم پیچیدم و به سیم ابی یا نارنجی کافو وصل کردم
و زرد و قرمز رو هم بهم پیچیدم و به اون یکی وصل کردم
اینطرف هم تو پریز تلفن به همین صورت وصل کردم
بسیار عالی
------------
غلطه! باید زوج وصل کنی ، کابل های زوج مثلا سفید و ابی دور هم تنیده شدن و برای حذف نویز بهتر عمل میکنن ، وصل کردن تعداد زیاد سیم هیچ تاثیری روی بهبود نداره و باعث افزایش نویز هم میشه
بسیار عالی
------------
مشکل شما بیشتر مجبور به سیم و فاصله زیادتون هست از مرکز مخابراتی. مودم تا یه حدی تاثیر داره. اگر روی چندین مودم یکی بوده زیاد فرقی نمیکنه با یک مودم بسیار گرونتر
alidorost
24-11-2020, 19:47
wow من الان اشتراک شاتلم بالاخره وصل شد عجب امکاناتی توی پنل داره!
پشتیبانی هم کلا انلاینه، برای اکثر تغییرات هم لازم نیس زنگ بزنی، گزارش کامل داره و...
acs داره!! فکر نمی کردم همچین چیزی اصلا باشه!
خیلی حال کردم واقعا حس خوبی داره
امیدوارم کیفیتشم خوب باشه
alidorost
24-11-2020, 19:49
wow من الان اشتراک شاتلم بالاخره وصل شد عجب امکاناتی توی پنل داره!
پشتیبانی هم کلا انلاینه، برای اکثر تغییرات هم لازم نیس زنگ بزنی، گزارش کامل داره و...
acs داره!! فکر نمی کردم همچین چیزی اصلا باشه!
خیلی حال کردم واقعا حس خوبی داره
امیدوارم کیفیتشم خوب باشه، فعلا که سرعت خوب بوده
شما احتمالا سرویس گیم رو خطت فعال هست، یه شات از وضعیت خط قرار بدید اینجا.
نه تا به حال فعال نکردم
سرویس 8 مگ
karwan125
26-11-2020, 08:06
نه تا به حال فعال نکردم
سرویس 8 مگ
مودم ت رو دستي بذار رو حالت Annex A يكمي كيفيت خط ت بهتر بشه
مودم ت رو دستي بذار رو حالت Annex A يكمي كيفيت خط ت بهتر بشه
ممنون.گذاشتم سرعتم بیشتر شد:»
sadeghbb
27-11-2020, 05:23
تست می کنم ببینم ایا تفاوت دارند یا نه اما طول استفاده از کابل افشان ۴ متره فقط
فقط به یک زوجش نیاز داری اضافش رو قیچی کن همین کابلی که سوکت زدم روش دو زوج 0.6 هست اینجوری شیک و تمیزتره .خیلی هم محکم و بادوام
این کابلای شبکه CAT6 چطورن به نسبت این کابلی که گفتید ؟
بعنوان مثال کابل شبکه CAT6 لگرند مدل CCA
این کابلای شبکه CAT6 چطورن به نسبت این کابلی که گفتید ؟
بعنوان مثال کابل شبکه CAT6 لگرند مدل CCA
دوست گرامی قبلا عرض کردیم که باید کابل تلفن بگیرید
کابل های شبکه بخاطر جنس رویشان سریع از بین میروند و پیشنهاد نمی شودند هر چند که جنس مغزی کابل خوبه اما پیشنهاد نمیشه
mehdi_nin
27-11-2020, 22:32
سلام
دوستانی که گیم میزنن شبا ساعت 8-9 به بعد تا 1 شب مشکل تایم اوت یا افزایش پینگ دارید ؟ یا فقط از من اینجوریه یه یک ماهی هست این مشکل رو دارم
Gamemaster
27-11-2020, 23:45
سلام
دوستانی که گیم میزنن شبا ساعت 8-9 به بعد تا 1 شب مشکل تایم اوت یا افزایش پینگ دارید ؟ یا فقط از من اینجوریه یه یک ماهی هست این مشکل رو دارم
اره شاتل گند خورده
alottadamage
28-11-2020, 00:07
سلام
دقیقا همین الان اومدم که این مشکل رو مطرح کنم! پس فقط من نیستم که این مشکل رو شاتل دارم! صبح تا ظهر خوبه، ساعت 8 شب به بعد، میره رو هوا، پینگ 200 با پکت لاس و تایم آوت، پینگ داخلیم 200 هم میشه شبا! مال من چند روزه شروع شده، شاید یه هفته چون توجه نکرده بودم این سه روزه متوجه شدم، و فقط هم مشکل شاتله، چون دوستام پارس و فن آوا دارن همون موقع پینگ فن آوا 80 بدون پکت با اروپا بود و پارس هم 100...
دوستان اینجا کسی روی خطوط فیبر از شاتل سرویس گرفته ؟
وضعیت سرویس چطوره ؟
شاتل در مراکز مخابراتی تهران ک خطوط فیبر هستن هم داره سرویس میده .
سلام
فقط شاتل نیست... چند isp دیگه هم هستند.... البته همه نه
Gamemaster
28-11-2020, 12:41
این وزع پکت لاست کی میخاد تموم شه؟
sadeghbb
28-11-2020, 14:51
عجب !
جنوب کشورم وضعیت همینه الان یه هفته س پینگ رفته رو 170-180
تایم اوت هم که نگم بهتره
alidorost
28-11-2020, 15:47
برا من مشکلی نداره
pipo4713
28-11-2020, 21:47
برا من مشکلی نداره
همینطور من.
alottadamage
28-11-2020, 23:25
دوباره پینگ 200... صبحا 80-90 شبا 200
امروز اروپا پینگم 62-77 بود! سرور شمال کانتر، ولی الان...
ariobarzan2
29-11-2020, 22:43
خبر خوش برای طرفداران بازیهای آنلاین (گیمرها)
۸ آذر ۱۳۹۹
علاقهمندان بازیهای آنلاین از این پس میتوانند ویژگیهای سرویس خود را به صورت رایگان برای انجام بازی آنلاین متناسبسازی کنند.
پیرو نیازسنجیهای انجام شده از کاربران طرفدار بازیهای آنلاین، شاتل امکانی فراهم آورده است که به کمک آن، این دسته از کاربران میتوانند، تنظیمات سرویس خود را برای انجام بازیهای آنلاین متناسبسازی کنند.
این تغییر برای کاربران فعلی شاتل تنها از طریق مراجعه به پورتال کاربران (My.Shatel.ir) امکانپذیر است و با تغییر جزییات سرویس از جمله مدت زمان پینگ (Ping) یا آهنگ تبادل اطلاعات بین سرورها، تجربهی لذتبخشتری را برای گیمرها ایجاد میکند.
اگر شما هم از علاقهمندان این بازیها هستید از همین امروز میتوانید از مسیر زیر این تغییرات رایگان را برای پروفایل سرویس اینترنتتان، تنظیم کنید:
مایشاتل > خدمات شاتل > اینترنت پرسرعت > درخواستها > فعالسازی تنظیمات بازی آنلاین
alottadamage
29-11-2020, 23:07
خبر خوش برای طرفداران بازیهای آنلاین (گیمرها)
۸ آذر ۱۳۹۹
علاقهمندان بازیهای آنلاین از این پس میتوانند ویژگیهای سرویس خود را به صورت رایگان برای انجام بازی آنلاین متناسبسازی کنند.
پیرو نیازسنجیهای انجام شده از کاربران طرفدار بازیهای آنلاین، شاتل امکانی فراهم آورده است که به کمک آن، این دسته از کاربران میتوانند، تنظیمات سرویس خود را برای انجام بازیهای آنلاین متناسبسازی کنند.
این تغییر برای کاربران فعلی شاتل تنها از طریق مراجعه به پورتال کاربران (My.Shatel.ir) امکانپذیر است و با تغییر جزییات سرویس از جمله مدت زمان پینگ (Ping) یا آهنگ تبادل اطلاعات بین سرورها، تجربهی لذتبخشتری را برای گیمرها ایجاد میکند.
اگر شما هم از علاقهمندان این بازیها هستید از همین امروز میتوانید از مسیر زیر این تغییرات رایگان را برای پروفایل سرویس اینترنتتان، تنظیم کنید:
مایشاتل > خدمات شاتل > اینترنت پرسرعت > درخواستها > فعالسازی تنظیمات بازی آنلاین
دوستان دقت کنند این همون پروفایل گیم یا فستی هست که قبلا زنگ میزدیم تنظیم میکردن، فرقش اینه که الان دست خود کاربره و سرعت ها بدین شکله (چپ دانلود و راست آپلود):
1/2
2/2
3/2
4/2
8/2
16/2
و هر سرویسی بخرید تا همون سرعت در اختیار تون هست، مثلا اگه سرویس 4 مگ بخرید فقط این سرعت ها در اختیارتون هست.
1/2
2/2
3/2
4/2
hosseinzfff
29-11-2020, 23:38
واقعا خسته نباشن من که شبدیزم خیلی وقته اینو داره تازه سرعت های بیشتری تو پنلش هست مثل 5-6-7 مگ تا هر چقدر خطت بکشه نشون میده .هم پروفایل فست داره هم پروفایل نویز هر وقت دلت خواست میتونی جا به جا کنی...
Gamemaster
30-11-2020, 12:08
شاهکاری دیگر از شاتل
موقع اپلود نت کلا قط میشه :blink:
Gamemaster
30-11-2020, 15:34
واقعا موندم چی بگم
درست میشه زندگی فقط 100 ساله اولش بد :rambo: با این زیر ساخت داغون و انحصاری هیچ شرکتی موفق نمیشه :rambo:
mohammad026
30-11-2020, 16:23
دوستان کسی میتونه بگه پینگ شاتل توی بازی warzone در حال حاضر به چه صورته؟
من قبلا شاتل داشتم و نسبت به شرکت های دیگه بهتر بود ولی جمع کردم و یه مدت td-lte گرفتم اما اونم خوب نبود و احتمالا دوباره شاتل بگیرم
Gamemaster
30-11-2020, 16:49
با شاتل نمیشه گیم زد
وسط وارزون تایم اوت میده میندازه بیرون از بازی
خودم الان رفتم
سمت نت همراه و تا الان که تو گیم مشکلی نبوده
واقعا خسته نباشن من که شبدیزم خیلی وقته اینو داره تازه سرعت های بیشتری تو پنلش هست مثل 5-6-7 مگ تا هر چقدر خطت بکشه نشون میده .هم پروفایل فست داره هم پروفایل نویز هر وقت دلت خواست میتونی جا به جا کنی...
شاتل هم خیلی وقته این رو داره. پیشتر باید زنگ میزدی واست فعال میکردن الان دیگه راحت ترش کردن و از پنل میتونی خودت فعال کنی.
hosseinzfff
30-11-2020, 23:36
شاتل هم خیلی وقته این رو داره. پیشتر باید زنگ میزدی واست فعال میکردن الان دیگه راحت ترش کردن و از پنل میتونی خودت فعال کنی.
این رو میدونم که با زنگ زدن میشد فعالش کرد همه شرکتها با زنگ زدن برات فعال میکنند منظور من از تو پنل کاربری هست که شبدیز جز اولین شرکتها هست که از تو پنل کاربری میتونی پروفایل فست یا نویز رو فعال کنی همه سرعتها رو هم داره مث شاتل نیست که محدوده...
alottadamage
30-11-2020, 23:45
لعنت به شاتل، دقیقا سر ساعت 8 شب شروع شده باز! پینگ داخلی 80 تا 200، پینگ خارجی هم کلا تایم آوت، هر وقت هم زنگ میزنی یا چت میگی بهشون اینو تکرار میکنند:
در حال حاضر با اختلال خارج از شبکه مواجه هستیم! در حال پیگیری هست این مورد!
mehdi_nin
01-12-2020, 00:11
لعنت به شاتل، دقیقا سر ساعت 8 شب شروع شده باز! پینگ داخلی 80 تا 200، پینگ خارجی هم کلا تایم آوت، هر وقت هم زنگ میزنی یا چت میگی بهشون اینو تکرار میکنند:
در حال حاضر با اختلال خارج از شبکه مواجه هستیم! در حال پیگیری هست این مورد!
شما کدوم شهر هستید ؟
viking_vp3
01-12-2020, 02:29
حالا وقتی فعال کنی چه تغییری ایجاد میشه ؟!
الان سرویس من 16 هست. دانلودم روی 16 هست اپلود روی 2
سرویس گیم فعال کنم چه میکنند؟
ممنون
Gamemaster
01-12-2020, 09:59
کسی هست موقع اپلود فایل نتش کلا قط شه؟
h_gh_gamkhor
01-12-2020, 11:16
کسی هست موقع اپلود فایل نتش کلا قط شه؟
شما SNR اپلودت زمانی که نت قطع میشه رو چک کن ببین چنده. اپلود کردن دلیل قطع شدن نباید باشه. چون به طور عادی هر لحظه نت در حال هم دانلود و هم اپلود هست. فقط میزان اپلود بسته به کاری که میکنید فرق داره.
ممنون
پینگ بهتر میشه.سرعت باز شدن سایت ها بیشتر میشه.
فکر کنم برای سرعت های تا هشت مگابیت باشه و برای شما فعال نشه.
در هر صورت باید از شرکت بپرسید.
برای من که اینطور گفتن.
Gamemaster
01-12-2020, 15:41
شما SNR اپلودت زمانی که نت قطع میشه رو چک کن ببین چنده. اپلود کردن دلیل قطع شدن نباید باشه. چون به طور عادی هر لحظه نت در حال هم دانلود و هم اپلود هست. فقط میزان اپلود بسته به کاری که میکنید فرق داره.
- - - Updated - - -
سرویس منptp هست
pipo4713
01-12-2020, 18:15
- - - Updated - - -
سرویس منptp هست
برای حل این مشکل باید باهاشون تماس بگیری یا اگر خودت میتونی از داخل آنتن تنظیمات رو تغییر بدی.. احتمالا max tx rate زیاد باز هست و باید بسته بشه.. یا باید به آنتن دیگه وصلتون کنن.
مدل آنتن رو هم بگید...
Gamemaster
01-12-2020, 18:29
برای حل این مشکل باید باهاشون تماس بگیری یا اگر خودت میتونی از داخل آنتن تنظیمات رو تغییر بدی.. احتمالا max tx rate زیاد باز هست و باید بسته بشه.. یا باید به آنتن دیگه وصلتون کنن.
مدل آنتن رو هم بگید...
SXT 2 mikrotik
یوزر پس و ندادن بهم
تل که ج نمیدن این چند روز نمیدونم چرا
ممنون
اگه خطتون نویز زیاد داشته باشه ممکنه به ضررتون باشه.
سلام
دوستان کسی سابقه استفاده از سرویس های eco رو داره؟
کاهش سرعت هم داشتین؟ که مثلا بعضی اوقات خوب باشه و بعضی اوقات کاهش داشته باشه مثلا حتی برسه به سرعت پایه و قراردایشون!
الان سرعت fair optimal 1024 رو دارم تا حالا کاهش محسوسی نداشته الان میخوام eco1 رو بگیرم میخاستم بدونم کسی سابقه استفاده ازش رو داره؟
ممنونم
pipo4713
02-12-2020, 00:23
SXT 2 mikrotik
یوزر پس و ندادن بهم
تل که ج نمیدن این چند روز نمیدونم چرا
جواب میدن.. حتما کد اشتراکتون رو وارد کنید و توی روز تماس بگیرید.. یکم زمان میبره اما جواب میدن
احتمالا یوزر admin و پسورد یا کد اشتراک .. یا شناسه کاربریتونه.. یا ۴ روقم اول یکدومشون... اگر نبود حتما برای بعد ازشون بپرسید ولی بذارید خودشون تغییر بدن..
behroz3666
02-12-2020, 08:39
سلام دوستان
کسی بازی Call of Duty Modern Warfare رو انجام میده؟
تو بازی پبنگم 80 هست ولی پکت لاست دارم شدید در حدی که بعضی وقتا نمیشه بازی کرد
سرویس گیم هم فعال کردم بازم همون جور هست
اینم وضعیت خطم
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
25.4
9.5
db
Line Attenuation
:
12.6
8.5
db
Data Rate
:
9311
1151
kbps
Max Rate
:
20564
1155
kbps
POWER
:
19.8
12.2
dbm
CRC
:
5
81
pashangparsi6
02-12-2020, 16:53
دوستان کسی اگر کد تخفیف شاتل خواست این دو کد الان فعال هست ( این کد تخفیف مربوط به زمان راه اندازی سرویس جدید هست به نام تخفیف دعوت از دوستان )
369547921
369548606
اگر این دو کد سوخته بود می تونید برای دریافت تخفیف جدید هم به این نشانی وبلاگ برید کدهای جدید اینجا گذشته می شه ( البته اگر اجازه گذاشتن این نشانی رو داشته باشم ؟ ):
ariasoft.blogfa.com/
alidorost
02-12-2020, 16:56
سلام دوستان
اینم وضعیت خطم
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
25.4
9.5
db
Line Attenuation
:
12.6
8.5
db
Data Rate
:
9311
1151
kbps
Max Rate
:
20564
1155
kbps
POWER
:
19.8
12.2
dbm
CRC
:
5
81
ببین استاد سرورای کالاف هر کدوم یه طوره برای ما و من کلا پکت لاس ندارم بلکه یه مشکله که سه ماهه پیش اومده و بهش میگن اف پی اس دراپ و نت مملکت رو به گند کشیدن هنوزم درستش نکردن
بر اساس تحقیق من مخابراتیا این مشکل رو اصلا ندارن و احتمالا مربوط به مشکل کمبود ip4 هست که وزیر گفت و تو این کشور نمی دونم چرا نمیرن رو ip6
الان این طوره که پکت لاس ندارم اما بعضی سرور اونی که گفتمو دارم و توی بقیه گیم ها هم میاد و میره ولی به اندازه پارس آفلاین که داشتم شدید نیس
و میشه بازی کرد
اما اگر برات میزنه که پکت لاس داری دیگه واقعا داری و....
من خطم فیبر نوریه و سالها گرفتار مخابرات بودم. این تبلیغات جدید شاتل که میگه روی فیبر نوری سرویس میده واقعیه. سرویس من امشب فعال شد (5 روزه).
alidorost
02-12-2020, 18:26
من خطم فیبر نوریه و سالها گرفتار مخابرات بودم. این تبلیغات جدید شاتل که میگه روی فیبر نوری سرویس میده واقعیه. سرویس من امشب فعال شد (5 روزه).
وضعیت کیفیت خط چطوره؟ و سرعتش
karwan125
02-12-2020, 18:45
ميشه لطفا يه عكس از وضعيت خط ت بگيري ( Status Modem )
Rahpooyan
02-12-2020, 19:09
تانوما یا آذرخش های وب بهت نمیدن؟ اینترنت Adsl هم شد سرویس که بخوای از مخابرات بگیری یا شاتل یا ...؟
franchescaolsonEqP
02-12-2020, 23:00
سلام دوستان
اینم وضعیت خطم
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
25.4
9.5
db
Line Attenuation
:
12.6
8.5
db
Data Rate
:
9311
1151
kbps
Max Rate
:
20564
1155
kbps
POWER
:
19.8
12.2
dbm
CRC
:
5
81
خطت عالیه! مال منو ببینی از زندگی نا امید میشی...:mellow:
تنها راهی که میتونی بکنی اینه که از یه v--p--n خوب مثل نورد یا سورف شارک استفاده کنی ترجیحا هم کانکشن tcp کلا دیگ پاکت لاس نداری( من cod بازی نکردم نمیدونم v--pn ساپورت میکنه یا نه! بن شدی به من ربطی نداره!:whistle:)
v--pn خوب پینگ رو خیلی بالا نمیبره مثلا به این تستی که با سایت gameserverping کردم دقت کن.
تست پینگ بدون vp
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تست با vp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم بگم خطم 2 مگ پروفایل interleave با پینگ داخل 54 !!
musican33
03-12-2020, 15:12
سلام
دوستان کسی سابقه استفاده از سرویس های eco رو داره؟
کاهش سرعت هم داشتین؟ که مثلا بعضی اوقات خوب باشه و بعضی اوقات کاهش داشته باشه مثلا حتی برسه به سرعت پایه و قراردایشون!
الان سرعت fair optimal 1024 رو دارم تا حالا کاهش محسوسی نداشته الان میخوام eco1 رو بگیرم میخاستم بدونم کسی سابقه استفاده ازش رو داره؟
ممنونم
من اکو یک مگ دارم سرعت رو تا کشش خط باز می ذارن، تا جایی که من یادم هر سرویس اکویی که می گرفتی سرعت باز بود تا کشش خط که اکثرا 16 مگ بود
قبلا بسته رایگان شبانه رو اگر می گرفتی و چند شب زیاد دانلود می کردی برای یه مدت سرعت رو از یک شب تا سه محدود می کردن، ولی الان رو نمی دونم چون سرویس شبانه اش رو حذف کردم
وضعیت کیفیت خط چطوره؟ و سرعتش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی میدونه کدام ار مدم زیر بهتر هستم
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده
pipo4713
06-12-2020, 00:02
سلام کسی میدونه کدام ار مدم زیر بهتر هستم
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده
اینجا بخش شاتل هست نه بخش مودم ..برای همین بهتره بخش شبکه و مودمها بپرسی اما.. احتمالا یکیش برای آسیا و یکیش برای اروپا و اینکه VDSL داشتن و پروفایلهاش مهمه..
بهتره هم تو سایت های ایرانی سرچ کنی بخش فروش هم توی خود سایت دیلینک در ضمن فکر کنم مشکلی سریه جدید باشه.. سفید سریه قدیم
همچنان منتظر تخصیص پورت:44:
dimah2005
09-12-2020, 15:00
دوستان کسی تجربه فیبر نوری شاتل رو داره؟
من تا حالا (تو خونه قبلی) اینترنت مخابرات داشتم، والا راضی بودم هم قیمتش خیلی مناسب بود هم سرعتش و هم حجمش (هشت مگ 90 گیگ، 25 تومن)،
حالا اینجا، فیبر نوریه، تعرفه های شاتل که مشخصه، زنگ زدم گفتن همون تعرفه های اینترنت معمولیه، (تعرفه های مخابرات گه گیجه ست)
تجربه شرکت دیگه ای رو نداشتم تا حالا، نظرتون چیه، شاتل بگیرم یا همون مخابرات؟ شاتل رو فیبر نوری خوبه؟
alidorost
09-12-2020, 15:35
بدون شکایت تو 195 به هیچ جا نمیرسی
من تا شاتل خریدم رفتم تو 195 شکایت زدم
تازه 4 روزم طول کشید
دوستان کسی تجربه فیبر نوری شاتل رو داره؟
من تا حالا (تو خونه قبلی) اینترنت مخابرات داشتم، والا راضی بودم هم قیمتش خیلی مناسب بود هم سرعتش و هم حجمش (هشت مگ 90 گیگ، 25 تومن)،
حالا اینجا، فیبر نوریه، تعرفه های شاتل که مشخصه، زنگ زدم گفتن همون تعرفه های اینترنت معمولیه، (تعرفه های مخابرات گه گیجه ست)
تجربه شرکت دیگه ای رو نداشتم تا حالا، نظرتون چیه، شاتل بگیرم یا همون مخابرات؟ شاتل رو فیبر نوری خوبه؟
منم خط فیبر نوری دارم. 5 روزه وصل شد. کیفیت هم خیلی خیلی بهتر از مخابراتیه که داشتم. روی یه خط خیلی نویزی داره حدود 11 بهم SNR میده (با سرعت 16 فول) و قطعی و پرش لینک هم نداره.
صدالبته که به مرکز مخابراتیتون بستگی داره ولی فکر نمیکنم از وضعیت قبلی من داغون تر باشه!
بگیرید ایشالله که برای شما هم عین من خوبه.
dimah2005
09-12-2020, 15:49
منم خط فیبر نوری دارم. 5 روزه وصل شد. کیفیت هم خیلی خیلی بهتر از مخابراتیه که داشتم. روی یه خط خیلی نویزی داره حدود 11 بهم SNR میده (با سرعت 16 فول) و قطعی و پرش لینک هم نداره.
صدالبته که به مرکز مخابراتیتون بستگی داره ولی فکر نمیکنم از وضعیت قبلی من داغون تر باشه!
بگیرید ایشالله که برای شما هم عین من خوبه.
مرسی، مرسی
5 روز کاری؟ کدوم مرکزید شما؟ من کاشانی
شما چه بسته ای رو گرفتید؟
مرسی، مرسی
5 روز کاری؟ کدوم مرکزید شما؟ من کاشانی
شما چه بسته ای رو گرفتید؟
کلاً 5 روز، وسطش تعطیلی نبود خدا رو شکر.
مرکز مخابرات پیروزی (شرق تهران)
بسته 16مگ 700 گیگ (350 بین الملل)
Homayun Khan
15-12-2020, 15:30
کسی کد تخفیف شاتل داره ؟ میخوام تمدید کنم یک ساله بگیرم
mosa1365
15-12-2020, 20:31
سلام دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم الان تو پنل دو تا بسته نشون میده یکی پایه، یکی هم روزشمار. پایه که حجم کل رو نوشته. ولی روزشمار ده گیگه و مدت زمان هم داره. حالا سوال من اینه که اگه اون بسته ده گیگی رو در مدت زمانی که گفته مصرف نکنیم، حجمش میسوزه یا انتقال پیدا میکنه به بسته روزشمار هفته بعد؟ ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن، خیلی ذهنمو درگیر کرده. چون من ممکنه نتونم ده گیگ رو تو یه هفته تموم کنم.:sad:
rahman0158
15-12-2020, 21:18
سلام دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم الان تو پنل دو تا بسته نشون میده یکی پایه، یکی هم روزشمار. پایه که حجم کل رو نوشته. ولی روزشمار ده گیگه و مدت زمان هم داره. حالا سوال من اینه که اگه اون بسته ده گیگی رو در مدت زمانی که گفته مصرف نکنیم، حجمش میسوزه یا انتقال پیدا میکنه به بسته روزشمار هفته بعد؟ ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن، خیلی ذهنمو درگیر کرده. چون من ممکنه نتونم ده گیگ رو تو یه هفته تموم کنم.:sad:
از اسمش مشخصه پایه 30 روزست که میسوزه اون روزشمار هم مصرف نکنی میسوزه فقط اگه ترافیک عادی بخری 365 روزه هست که هر سرویسی بخری پابرجاست و نمیسوزه
دوستان الان دقیقا یه ماهه که سرویس خریدم و هنوز پورت ندادن بهم
از 195 هم شکایت کردم فایده ای نداشت الکی بهم زنگ زدن از شاتل گفتن به محض اینکه پورت خالی بشه تو اولویتی
حالا کو تا پورت خالی بشه برم مخابرات به نظرتون یافایده ای نداره؟ چطور میتونم از مخابرات شکایت کنم؟
ariobarzan2
16-12-2020, 00:44
از 195 هم شکایت کردم فایده ای نداشت الکی بهم زنگ زدن از شاتل گفتن به محض اینکه پورت خالی بشه تو اولویتی
حالا کو تا پورت خالی بشه برم مخابرات به نظرتون یافایده ای نداره؟ چطور میتونم از مخابرات شکایت کنم؟
به احتمال زیاد بخاطر کرونا و زیاد شدن تعداد کاربراست چون قبل از این مسائل امکان نداشت یک ماه طول بکشه مسئله تحریمها و مشکلات اقتصادی و نبود تجهیزات هم هست فعلاً از یک روش جایگزین استفاده کنید و یه کم دیگه صبر کنید
شما نمی توانید از مخابرات شکایت کنید ، تو این مواقع کاری از 195 بر نمیاد ، یک اینترنت جایگزین پیدا کن و فعلانه با اون استفاده کن تا پورت خالی بشه
هرچی بیشتر میگذره بیشتر از شاتل راضی میشم!
شرق تهران / روی بستر فیبر نوری / 16مگ فول / اینم پینگ عادی و پینگ Apex Legends
خیلی راضیم!
karwan125
17-12-2020, 16:57
خیلی راضیم!
از كيفيت خط تون هم يه عكس ميگيريد
قسمت Status مودم.
از كيفيت خط تون هم يه عكس ميگيريد
قسمت Status مودم.
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 8.2 db
output power upstream: 12.3 dbm
attenuation downstream: 18.5 db
Upstream:
noise margin upstream: 13.0 db
output power downstream: 19.3 dbm
attenuation upstream: 11.4 db
near-end interleaved channel bit rate: 16383 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 1025 kbps
attain upstream: 1368
attain downstream: 23824
خیلی راضیم!
وضعیت ما هم همینطور هست ، منتها خط من فیبر نوری نیست و از اهوازم
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=51 time=106.1 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=51 time=106.3 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=51 time=106.1 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=51 time=106.3 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=108 time=63.4 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=108 time=62.9 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=108 time=62.2 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=108 time=62.4 ms
شهرنوش.انوار
17-12-2020, 19:13
خیلی راضیم!
خوبه که همیشه راضی ای:rolleye::biggrin:
مخابرات - فیبر - 16 مگ فول
شهرنوش.انوار
17-12-2020, 20:02
Downstream:
noise margin downstream: 8.2 db
output power upstream: 12.3 dbm
attenuation downstream: 18.5 db
Upstream:
noise margin upstream: 13.0 db
output power downstream: 19.3 dbm
attenuation upstream: 11.4 db
near-end interleaved channel bit rate: 16383 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 1025 kbps
attain upstream: 1368
attain downstream: 23824
اگه ممکنه تست تک کانکشن سرور فرانکفورت بذارید:دی
and-roid2
17-12-2020, 21:40
خوبه که همیشه راضی ای:rolleye::biggrin:
مخابرات - فیبر - 16 مگ فول
پینگ itna.ir و s oft98.ir و185.179.202.146 چنده؟
شهرنوش.انوار
17-12-2020, 23:13
شهرنوش.انوار
17-12-2020, 23:16
مال کدوم بازیه این آخربه؟
and-roid2
17-12-2020, 23:21
مال کدوم بازیه این آخربه؟
سرور امارات یکی از vp.n هاست.
سلام اساتید چندتا سوال دارم
من سرویس گیم رو فعال کردم اما همونطور که میبینید زده showtime. باید زنگ بزنم بگم بزارن رو فست یا فرقی ندارن؟
سوال دوم هم اینکه بعد از فعال کردن annex m سرعت دانلودم افت کرد آخه تو مای شاتل زده بود دانلود 16 مگ آپلود 2 مگ
h_gh_gamkhor
19-12-2020, 17:19
من سرویس گیم رو فعال کردم اما همونطور که میبینید زده showtime. باید زنگ بزنم بگم بزارن رو فست یا فرقی ندارن؟
سوال دوم هم اینکه بعد از فعال کردن annex m سرعت دانلودم افت کرد آخه تو مای شاتل زده بود دانلود 16 مگ آپلود 2 مگ
اون شو تایم ربطی به فعال بودن پروفایل گیم نداره. شما یه پینگ بگیر با سایت Speedtest.net ببین پینگ داخلیت چنده. من با فعال کردن پروفایل گیم پینگ داخلیم میشد تقریبا 20
مودم شما رو نمی دونم که ایا حالت فست رو نشون میده یا نه.
سرعت دانلود هم با فعال کردن پروفایل گیم کاهش پیدا میکنه مقداری که طبیعیه.
اون مربوط به مدت زمان متصل بودن مودمتان به اینترنت هست ، تو مودم های دی لینک ، تی پی لینک ایسوس نشان داده میشه که تایپ سرویس روی گیم هست یا نه. برای دانستن این مورد هم می تواتید در پروفایلتان درخواست فعال کردن سرویس گیم دهید اگر زده بود که روی سرویستان فعال هست که هیچ اگر نبود درخواست بدید فعال کنن ، طبق چیزی که در سایت شاتل زده فعال و غیر فعال کردنش محدودیت داره و همیشه نمی تونید فعال و غیر فعال کنید.
اما با توجه به مقدار متصل که ۱۳ مگ هست مشخص است که فعال نیست چون شاتل تا پروفایل ۸ مگ گیم داره و بالاترش نداره ، سر انکس m بله مقداری از دانلود رو کم می کنه اما با فعال کردن پروفایل گیم روی ۹.۲۰ مگ قفل میشه و کار خاصی دیگه ای نیاز نیست انجام بدید ...
alottadamage
19-12-2020, 23:45
اون مربوط به مدت زمان متصل بودن مودمتان به اینترنت هست ، تو مودم های دی لینک ، تی پی لینک ایسوس نشان داده میشه که تایپ سرویس روی گیم هست یا نه. برای دانستن این مورد هم می تواتید در پروفایلتان درخواست فعال کردن سرویس گیم دهید اگر زده بود که روی سرویستان فعال هست که هیچ اگر نبود درخواست بدید فعال کنن ، طبق چیزی که در سایت شاتل زده فعال و غیر فعال کردنش محدودیت داره و همیشه نمی تونید فعال و غیر فعال کنید.
اما با توجه به مقدار متصل که ۱۳ مگ هست مشخص است که فعال نیست چون شاتل تا پروفایل ۸ مگ گیم داره و بالاترش نداره ، سر انکس m بله مقداری از دانلود رو کم می کنه اما با فعال کردن پروفایل گیم روی ۹.۲۰ مگ قفل میشه و کار خاصی دیگه ای نیاز نیست انجام بدید ...
بخش آخر حرفتون درست نیست، ایشون سرویسش 16 مگه، سرویس گیم چه روشن باشه چه نباشه، خط تا حدی که بکشه، آپ میشه، واسه همین خط ایشون 16 مگ رو نمیکشه، میاد یکم پایین تر آپ میشه (13 مگ) و اینکه دوست من سرویس 16 مگ گیم داره.
واسه اینکه ببینن هم پروفایل گیم فعاله یا نه کافیه پنل چک کنن
بخش آخر حرفتون درست نیست، ایشون سرویسش 16 مگه، سرویس گیم چه روشن باشه چه نباشه، خط تا حدی که بکشه، آپ میشه، واسه همین خط ایشون 16 مگ رو نمیکشه، میاد یکم پایین تر آپ میشه (13 مگ) و اینکه دوست من سرویس 16 مگ گیم داره.
واسه اینکه ببینن هم پروفایل گیم فعاله یا نه کافیه پنل چک کنن
من تا جایی که یادم هست شاتل سرویس گیم ۱۶ نداره شاید جدیدا اضافه کرده باشه در هر صورت اره از طریق پنل میشه چک کرد و خودم سرویس گیم فعال دارم
در ضمن من نگفتم ایشون سرویس ۱۶ مگ نداره گفتم وقتی فعال کنی خودکار کم می کنه میاره روی سرویس گیم ۸ حالا ممکنه جدیدا اضافه کرده باشه که من بی خبرم .
alidorost
20-12-2020, 13:06
من تا جایی که یادم هست شاتل سرویس گیم ۱۶ نداره شاید جدیدا اضافه کرده باشه در هر صورت اره از طریق پنل میشه چک کرد و خودم سرویس گیم فعال دارم
در ضمن من نگفتم ایشون سرویس ۱۶ مگ نداره گفتم وقتی فعال کنی خودکار کم می کنه میاره روی سرویس گیم ۸ حالا ممکنه جدیدا اضافه کرده باشه که من بی خبرم .
شاتل سرویس 16 نداره؟؟؟
عجب!
اصلا هم کم نمیکنه الان توی پنل راحت هر سرعتی هر سرعتی خطتت بکشه انتخاب میکنی
منتهی باید بکشه
این مسئله خیلی ربطی به شاتل نداره، ولی خواستم اینجا بگم:
اگه خونتون قدیمیه خیلی احتمالش هست که سیم های تلفنتون از توی جعبه برق رد شده باشه و سیم های برق روی سیم های تلفنتون نویز بندازن. من نیم متر فویل آلومینیومی کلفت بریدم و رفتم کل قسمتی که سیم تلفنم از توی جعبه برق رد شده بود رو عایق کردم باهاش.
نتیجه: SNR دانلود از 9.3 اومد روی 14.
mohammadgh6
27-12-2020, 23:30
سلام دوستان،آیا قدیمی بودن مودم،باعث میشه مصرف حجم بره بالا؟
ariobarzan2
28-12-2020, 00:50
سلام دوستان،آیا قدیمی بودن مودم،باعث میشه مصرف حجم بره بالا؟
سلام نه ربطی نداره
karwan125
28-12-2020, 16:59
سلام
اين مشكل شما بعد چند روز درست شد ؟
چه مدت طول كشيد كه بهتون پورت تخصيص بدن ؟
kasra2012
29-12-2020, 16:01
دوستان شاتل تو تهران وي دي اس ال ميده؟ چون زنگ زدم گفتن ٤٨ ساعت ديگه خبر ميديم ك ميشه يا نه
ميخوام ببينم اگ نميشه خودمو علاف نكنم و برم مخابرات يدفعه
ariobarzan2
29-12-2020, 17:13
دوستان شاتل تو تهران وي دي اس ال ميده؟ چون زنگ زدم گفتن ٤٨ ساعت ديگه خبر ميديم ك ميشه يا نه
ميخوام ببينم اگ نميشه خودمو علاف نكنم و برم مخابرات يدفعه
بله در تهران و قم امکانش هست ولی در همه مناطق فکر نکنم
karwan125
29-12-2020, 23:27
سلام
دوستان ي كه سرويس 16 مگ رو خريداري كردن پهناباند دانلود رو مثل سابق روي 17404 قرار ميدن ؟
چون من قبلا چند ماه پيش سرويس شاتل رو داشتم روي 17 مگ ست ميكردن اگر خطت اوكي بود .
ولي الان ميگن بالاي 16 نداريم :weird::wink:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.