مشاهده نسخه کامل
: تبدیل PSD به html
Mohammad Yek110
20-08-2014, 13:59
سلام
دوستان من توانایی فتوشاپی برای طراحی رو دارم ولی نمیدونم چطوری به html تبدیلش کنم.
html و css رو هم تا حدودی بلدم.
میشه لینک یه کتاب خوب بدین؟سرچ کردم چیز درست و حسابیی پیدا نشد.
ممنون
Thor God
20-08-2014, 14:17
تبدیل psd به html نکته خاصی نداره. لازمه اش فقط اینه که زبان های طراحی رو به خوبی یاد بگیرید.:n26: html + css و اگر قالب افکت خاصی داره jQuery
سایر آموزش های درون اینترنت مناسب نیستند تا جایی که من بررسی کردم.
البته آموزش های خارجی رو اصلا بررسی نکردم متاسفانه. اما فارسی ها کیفیت خوبی ندارند و فقط عکس های قالب رو کات می کنن و میارند تو قالب :n29:
موفق باشید
سلام
این سایت های خارجی کارش خوبه!
PSD TO WEB - Convert .psd files to html online.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSDgator: PSD to HTML, PSD to WordPress web ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pixel2HTML — PSD to HTML by Experts! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت ها و فیلم های زیر:
آموزش تبدیل psd به html و وردپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e1zj2_Z0&ei=fIb0U7GMFIX4yQP1nYCgAw&usg=AFQjCNGO_HZr9pJcv0ddkFJvKN2H4JgJgg)
تبدیل قالب فتوشاپ PSD به HTML ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8_%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE_PSD_%D8 %A8%D9%87_HTML)
آموزش تصویری تبدیل PSD به صفحه HTML و قالب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت تبدیل آنلاین و رایگان psd به html و css ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب های زیر:
آموزش تبدیل قالب فتوشاپ به html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار تبدیل قالب فتوشاپ به html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب آموزش طراحی وب و تبدیل PSD به HTML ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه خوب نبودند شرمنده. (همین هارو پیدا کردم):n06:
باتشکر :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.