ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خود آموزی فقط برای مرحله basic ?

pick98
19-08-2014, 22:40
با سلام

من 23 سالم هستش و کارشناسی کامپیوتر هستم (تموم کردم) من به شدت به زبان نیاز دارم که یاد بگیرم من کارم برنامه نویسی هستش و بیشتر کتاب های تخصصی
کامپیوتر میخونم یعنی زبان اصلی اما بعضی جاهاش به شدت گیر میکنم که اونجا ها باید زبان عمومی بلد باشم
دوستان من چند وقت پیش رفتم تعیین سطح شدم میخواستم برم کلاس زبان اما متآسفانه افتادم کلاس های basic از اول اول abcd و ....
به من گفتن زنگ میزنیم اما زنگ نزدن چون اکثرآ تو کلاس ها بچه بودش و هم سن و سال من نبود.:n02::n08::n14:

حالا من فکر کنم جاهای دیگه هم برم اوضاع همینه میگید چیکار کنم که سطح زبانم حداقل از basic بیارم بالاتر (خیلی ضایع است:n28:) چه کتاب هایی بخونم و کلآ بگید چیکار کنم ؟

با تشکر

lamp23
20-08-2014, 00:31
رفیق شما برو توی سایت testyourvocab.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تست واژگان از خودت بگیر تا ببینی با خودت چند چندی :n02:

به نظر من اگر وقت بذاری خودت میتونی پیشرفت کنی مثلا کتاب Absolutely Essential Words 504 رو بگیر درس هاش رو یکی یکی بخون برو جلو تا گنجینه واژگانت بیشتر بشه
از طرف دیگه میتونی سریال خارجی ببینی که خیلی تاثیر داره من سریال Friends رو پیشنهاد میکنم ببینی البته اگه listening ــت میتونی با زیرنویس انگلیسی ببینی
بعدش هر کلمه جدیدی یاد گرفتی رو بذار توی جعبه لایتنر تا کامل وارد حافظه بلند مدتت بشه و سعی کن باش جمله بسازی :n01: