ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقاط ضعف و قوت تلویزیون های خود را به اشتراک بگذارید

sansa
19-08-2014, 18:35
با سلام به همه دوستان عزیز و دوستداران و طرفداران مطالب مربوط به حوزه صوت و تصویر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اجاره همه اساتید و مدیران بزرگوار داشتنی بخش صوت و تصویر تصمیم گرفتم تا این تاپیک را ایجاد کنم تا همه دوستان عزیز به اشتراک نقاط ضعف و قوت تلویزیون های منزل خود بپردازند تا راهنمای خوبی برای خریداران تلویزیون باشد .

مطابق همه تاپیک ها این تاپیک نیز قوانینی به شرح ذیل دارد :

1. تحت هیچ شرایطی در این تاپیک مشاوره و راهنمایی جهت خرید تلویزیون انجام نمی پذیرد .

2. تلویزیون های LCD - پلاسما - تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED ، تلویریزیون های هوشمند و سه بعدی هوشمند . با حفظ احترام (! ) از بحث در مورد تلویزیون های CRT لطفاً خودداری نمایید .

3. هر نقطه ضعف یا قوت هرچند بزرگ یا کوچک که در تلویزیون خود تجربه کرده اید در این تاپیک به همراه ذکر مدل و برند تلویزیون اعلام فرمائید. ذکر مدل و برند الزامی می باشد و تجربه ای که بدون ذکر مدل باشد بدون اعتبار تلقی خواهد شد .

5. پس از اعلام نقاط ضعف و قوت تقاضا داریم قیمت خرید تلویزیون خود را اعلام نموده و از نظر خودتان ارزش خرید تلویزیون خود را در صورتی که در زمان ارسال پست همچنان در بازار موجود است و همچنین ارزش خرید نسبت به رقبای هم رده را لطفاً بدون تعصب شخصی ذکر نمائید .

6. در صورتی که احساس می کنید نقطه ضعفی را فقط در تلویزیون خود مشاهده کرده اید و در تلویزیونهای هم مدل دیگر مشاهده نگردیده و به نظر می رسد مشکل فقط از تلویزیون خودتان است آن را ذکر کرده اما حتماً این نکته را متذکر شوید .

7. جهت تشکر از پست های مفید صرفاً از دکمه تشکر در پایین سمت راست هرپست استفاده نموده و از ارسال پست صرفاً به منظور تشکر جداً خودداری فرمائید .

از همکاری همه دوستان عزیز و بزرگوار و مدیران عزیز بخش در حفظ نظم این تاپیک و مشارکت کلیه دوستان جهت پربار شدن محتوای تاپیک صمیمانه سپاسگزارم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_peyman5623
19-08-2014, 19:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%D9%88%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D 9%86%DA%AF%2055%20%20%208880_resize.jpg

55F8090 برابر با 55F8880
بی نهایت راضی هسنم
- هارد NAS رو بخوبی باهاش وایرلس ارتباط برقرار میکنه، خیلی باهاش فیلم می بینم ۹۹٪ همیشه BlueRay و گاهی اوقات هم 3D کاملا بدون مشکل و با کیفیت فوق العاده عالی پخش میکنه.
- با زیرنویس فارسی مشکل داشتم(بخاطر پنل آلمان) که اون هم بواسطه ی راهنمایی استاد متین پور حل شد.
- ماوس بی سیم (از هر مارکی) براحتی شناسایی میشه و کار میکنه
- !!! یک ایراد کوچیک داره که TimeShift روی کانال ها بصورت اتوماتیک شروع بکار نمیکنه و حتما باید بصورت دستی دکمه Play زده بشه تا.....

زمان خرید دو دل شده بودم بین LG 55LA96500 و همین مدل سامسونگی که الان دارم (بخاطر قیمت خیلی نزدیک) ولی از UHDبودن LG بخاطر امکانات بیشتر Samsung چشم پوشی کردم و همین سامسونگ رو با ۲۳۹۹€ خریدم که چون نزدیک ژانویه بود دو تاهم تبلت سامسونگ (هدیه) بهم دادن (هرکدوم ۴۰۰€) که با فروش اونها مجموعا برام ۱۵۹۹€ دراومد.
قیمت Evo Kit هم یکم پایین تر بیاد، یدونه SEK-2000/XC هم میگیرم که کنترلش هم مثل کنترل های سری H بشه، یک تغییرات گرافیکی زیباتر هم توی منو ایجاد بشه

موضوع تاپیک خیلی جالبه و منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم

ziba12
19-08-2014, 20:17
تلویزیون من Sony 46EX520 هستش .

در کل باید بگم خیلی تلویزیون خوبی هستش . پنل بسیار با کیفیتی داره . چند تا از اشناهای ما قبل از برند ال جی و سامسونگ تلویزیون خریده بودن . دقیقا هم قیمت این تلویزیون .

وقتی که اومدن خونه من دیدن کیفیت تلویزیون من بالاتره از خریدشون پشیمون شدند . اما دیگه مدتی بود خریده بودند . میگفتن برگردیم سونی میخرم .

مزایا :
پنل بسیار با کیفیتی داره که خیلی از رقبای هم قیمتش بهتره
طراحی بسیار شیکی داره که جلوه خوبی به دکور خونه میده .
رنگ های زنده و طبیعی داره .
گیرنده داخلی ----t HD داره و نویز گیر دیجیتال داره که حتی تو بارون و برف هم با کیفیت بالا میگیره
و صدای هوشمند (کم کردن صدای تلویزیون به طور خودکار در بین افزایش ناگهانی صدا هنگام پخش پیام بازرگانی یا میان برنامه)

معایب :
عیبش اینه که صدای تلویزیون در حد هم رده های خودش نیست . یکم در بخش صدا ضعیف عمل کرده .
و عدم ساپورت زیر نویس فیلم هست .

هر دو عیبش با سینمای خانگی رفع میشه . مهم پنله که با کیفیته .
نمره 8.8 از 10 بهش میدم .
در کل واقعا از انتخابم راضی هستم . الا بخوام بخرم مدل جدید ترشو میخرم و اگر برگردم هم دوباره این مدل رو میخرم .
راستی بگم که این نسل دیگه تولید نمیشه و مدل جدیدتر و بهترش (که فکر کنم مشکل صدا رو هم حل کرده باشه) تولید میشه که sony ex-620 و مدل سه بعدیش sony - ex720 اسمش هست .

m-530
19-08-2014, 20:29
samsung f8880
1: تنظیمات پیش فرض افتضاح( نه به افتضاحی la860 و نه به خوبی h8000): تقریبا تمام رنگ ها اشباع هست و دمای رنگ و گاما بیش از مقدار استاندارد به عنوان مثال به دلیل دمای رنگ بالا تصویر کمی به مایل به ابی سرد هست.
ولی به لطف تعبیه پروفایل از پیش کالیبره شده ( movie) اوضاع خیلی بهتر میشه و پس از کالیبره دقت رنگ به حد اعلا میرسه.( این مشکل 100دردصد تلویزیون ها هست در تمام رده ها حتی oled و نیاز به کالیبره هست)
2: زاویه دید خوبه با توجه به پنل va هر چند انتظار ام بیشتر بود.
3:ریموت لمسی بلوتوث سه سوت باتری تموم میکنه
4: رابط کاربری بسیار عالی طراحی شده و به راحتی میتونید تظیمات دلخواه رو اعمال کنید
5:نشت نور بسیار کمی داره در مقدار نور پس زمینه پیش فرض و صفحه نمایش به شدت یکدست
6: نمایش عالی جزییات در سایه ها
7: کنترل حرکتی بی مصرف
8: بدنه بر روی پایه خیلی شل و ول هست البته یک بند حفاظتی داره که از پشت میتونید متصل کنید به دیوار یا میز
9: طراحی ظاهری جذاب با قاب بسیار باریک
10: دکمه 3d باید به شکل فیزیکی بر روی ریموت طراحی میشد( مثل سری h) با توجه اهمیت اش ولی باید از داخل منو فعال کنید که زیاد جالب نیست برای من.
11: هوشمند ترین tv جهان
12: از بیش 70 دردصد امکانات هوشمند اش استفاده نمیکنم
13:در تاچ ریموت در هنگامی که انگشت رو به سمت بالا میکشید حتی اگر کمی انگشت عرق کرده باشه حس اصلا خوبی بهتون نمیده و البته کمی بی دقت عمل میکنه.( این مشکل در سری H رفع شده)
14: کنتراست عالی و سیاه عمیق و به مدد صفحه یکدست لذت چند برابر در هنگام تماشای صحنه های تاریک با نور کم اتقاق.
15: 3D عمیقی داره و نسبت به لامپ های رشته ای پر مصرف FLIKER نداره در کل در هر نوری کمترین میزان FLIKER رو داره( افتاب , لامپ رشته ای , لامپ کم مصرف) بدون CROSSTALK هم هست
15: پشتیبانی از طیف بسیار وسیعی از فرمت ها تصویری و همچنین زیرنویس فارسی که این یه برتری هست نسبت به رقیب اش W904 هست که از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکنه.
16. قیمت 6 تومنی ایش برای بسیاری غیر قابل دسترس اش کرده و به نظر من بخش عظمی از این گرانیش به دلیل امکاناتی که شاید اصلا کاربردی نداشته باشه
به عنوان مثال مدل F6450 با قیمت کمتر از نصف 8880 سیاه عمیق تری داره و همچنین کنتراست بیشتر و این یعنی فاجعه
و کاملا واضح هست خریدار داره پول زرق و برق اش رو میده( این نکته برای LA860 بسیار فاحش تر هست).
در کل گول زرق و برق رو نخورید و بر اساس واقعیت یپش برید و در برابر تبلیغات عظیم برندها تسلیم نشید.

Yi Yi
19-08-2014, 21:35
Samsung F6800

نقاط ضعف

• ظاهر نه چندان دلچسب
• طراحی بد کتترل لمسی
• اضافه نشدن امکانات جدید بوسیله ی آپدیت
• فراموش کردن همیشگی تنظیمات ساعت و تاریخ و در نتیجه بی مصرف شدن فهرست برنامه ها
• عدم امکان استفاده از پرو-ک-سی سر-ور
• تعداد کم اپلیکیشن های به دردبخور
• محدود بودن screen mirroring به موبایل و تبلت سامسونگ

نقاط قوت

• اپلیکیشن Plex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rznrz06
21-08-2014, 00:42
اينم خفن ترين TV
فقط ميتونم بگم حرفى براى گفتن نميگزاره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sansa
21-08-2014, 11:18
اينم خفن ترين TV
فقط ميتونم بگم حرفى براى گفتن نميگزاره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگر امکانش هست کمی از ایرادات و مزایای این TV بگو ... اخه این تاپیک برای بیان مزایا و معایب خریداران هست . با سپاس فراوان:n16:

rznrz06
24-08-2014, 17:05
مزایا:
یکی از بهترین مزیت های این 4K TV خاصیت UP SCALER هست.
طوری که اگه یه فیلم FULL HD داخلش نگاه کنید، کیفیت بس بمراتب بالاتر از نگاه کردن در یک FULL HD TV هست.یعنی ترمیم فیلم و ارتقای کیفیت.
تعداد پیکسلها حداقل 4 برابر یک FULL HD TV هستش.
از نظر صوت هم دقیقاً کارایی یک سینماخانگی عالی رو داره.
حداقل به 4 روش با گجتها بصورت بیسیم وصل میشه.
معایب:
از نظر سخت افزاری USB 3.0 هست ولی از نظر نرم افزاری فعلاً USB 2.0 هست و تا موقعیکه SONY صلاح بدونه باید صبر کنیم.(ورژن USA آپدیت شده به USB 3.0)
با این TV فعلاً هیچکس امکان دیدن محتوای 4K رو نداره چون موجود نیست.(در خاورمیانه)
فقط از تابستان پارسال در USA فقط با دستگاه دانلودر 4K که بنام SONY FMP-X1 هست شما میتونید فیلم و سریال و کلیپهای 4K رو از سایت SONY VIDEO DOWNLOADER خریداری و اجاره کنید.
البته من این دستگاه رو تهیه کردم ولی متاسفانه باید اکتیو شه.که تو ایران امکانش نیست.
البته از تابستان امسال هم دستگاه 4K MEDIA دیگری برای اروپا عرضه شده که بنام SONY FMP-X10 هست.و حتی قادر به استریم فیلمهای 4K از شبکه فیلم NETFLIX هم هست.که شبیه PS4 هست.
SONY XPERIA Z2

ali_phd71
24-08-2014, 17:09
panasonic d40

اسمش رو نمیدونم درست نوشتم یا نه خیلی وقت پیش توی همین انجمن این تی وی رو بهم پیشنهاد دادن
کیفیت خوبی داره ولی اصلا هیچ فرمتی رو اجرا نمیکنه..پشیمونم این رو گرفتیم وقتی نمیتونم چهار تا فیلمو... باهاش ببینم.:n03:

magiteq1
24-08-2014, 19:45
samsung f8880
1: تنظیمات پیش فرض افتضاح( نه به افتضاحی la860 و نه به خوبی h8000): تقریبا تمام رنگ ها اشباع هست و دمای رنگ و گاما بیش از مقدار استاندارد به عنوان مثال به دلیل دمای رنگ بالا تصویر کمی به مایل به ابی سرد هست.
ولی به لطف تعبیه پروفایل از پیش کالیبره شده ( movie) اوضاع خیلی بهتر میشه و پس از کالیبره دقت رنگ به حد اعلا میرسه.( این مشکل 100دردصد تلویزیون ها هست در تمام رده ها حتی oled و نیاز به کالیبره هست)
2: زاویه دید خوبه با توجه به پنل va هر چند انتظار ام بیشتر بود.
3:ریموت لمسی بلوتوث سه سوت باتری تموم میکنه
4: رابط کاربری بسیار عالی طراحی شده و به راحتی میتونید تظیمات دلخواه رو اعمال کنید
5:نشت نور بسیار کمی داره در مقدار نور پس زمینه پیش فرض و صفحه نمایش به شدت یکدست
6: نمایش عالی جزییات در سایه ها
7: کنترل حرکتی بی مصرف
8: بدنه بر روی پایه خیلی شل و ول هست البته یک بند حفاظتی داره که از پشت میتونید متصل کنید به دیوار یا میز
9: طراحی ظاهری جذاب با قاب بسیار باریک
10: دکمه 3d باید به شکل فیزیکی بر روی ریموت طراحی میشد( مثل سری h) با توجه اهمیت اش ولی باید از داخل منو فعال کنید که زیاد جالب نیست برای من.
11: هوشمند ترین tv جهان
12: از بیش 70 دردصد امکانات هوشمند اش استفاده نمیکنم
13:در تاچ ریموت در هنگامی که انگشت رو به سمت بالا میکشید حتی اگر کمی انگشت عرق کرده باشه حس اصلا خوبی بهتون نمیده و البته کمی بی دقت عمل میکنه.( این مشکل در سری H رفع شده)
14: کنتراست عالی و سیاه عمیق و به مدد صفحه یکدست لذت چند برابر در هنگام تماشای صحنه های تاریک با نور کم اتقاق.
15: 3D عمیقی داره و نسبت به لامپ های رشته ای پر مصرف FLIKER نداره در کل در هر نوری کمترین میزان FLIKER رو داره( افتاب , لامپ رشته ای , لامپ کم مصرف) بدون CROSSTALK هم هست
15: پشتیبانی از طیف بسیار وسیعی از فرمت ها تصویری و همچنین زیرنویس فارسی که این یه برتری هست نسبت به رقیب اش W904 هست که از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکنه.
16. قیمت 6 تومنی ایش برای بسیاری غیر قابل دسترس اش کرده و به نظر من بخش عظمی از این گرانیش به دلیل امکاناتی که شاید اصلا کاربردی نداشته باشه
به عنوان مثال مدل F6450 با قیمت کمتر از نصف 8880 سیاه عمیق تری داره و همچنین کنتراست بیشتر و این یعنی فاجعه
و کاملا واضح هست خریدار داره پول زرق و برق اش رو میده( این نکته برای LA860 بسیار فاحش تر هست).
در کل گول زرق و برق رو نخورید و بر اساس واقعیت یپش برید و در برابر تبلیغات عظیم برندها تسلیم نشید.

ایا شما واقعا این tv رو داری؟ اگر داری پس چرا پست من رو در این سایت به اسم خودت اینجا کپی کردی؟( پست شماره 4)

خجالت اور هست

m-530
26-08-2014, 23:07
ایا شما واقعا این tv رو داری؟ اگر داری پس چرا پست من رو در این سایت به اسم خودت اینجا کپی کردی؟( پست شماره 4)

خجالت اور هست

این تی وی رو دارم . اینم پست خودم هست نه شما !!!!!

اگه راست میگی یک عکس از تی وی ت بزار . همش حرف های پوچ ..

magiteq1
27-08-2014, 00:05
این تی وی رو دارم . اینم پست خودم هست نه شما !!!!!

اگه راست میگی یک عکس از تی وی ت بزار . همش حرف های پوچ ..

mr_peyman5623
27-08-2014, 00:59
جالبه !
خوب بدون درد و خونریزی هر دوتای شما از TV هاتون عکس بگیرید با نوشته ای از نام کاربری خودتون
چیزی نیست که

matinpour
27-08-2014, 09:00
دوستان و کار بران عزیز

magiteq1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و m-530 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اینکه مدل تلویزیون و عقاید شما نسبت به آن مدل و برند خواص یکی است شکی نیست و عیبی ندارد که از نوشته های هم برای ابراز عقایدتان استفاده کنید . آلان دوره فناوری اطلاعات است و همه باید از این اطلاعات استفاده کنیم . برای همین است که بزرگان می گویند( زکات علم یاددادن است) در یاد دادن علم سخاوتمند باشید تا خداوند صاحب علم هم دریچه های بیشتری را برویتان بگشاید .
با هم دوست و مهربان باشید
موفق و پیروز باشید