مشاهده نسخه کامل
: پیغام جعلی بودن ویندوز اورجینال بعد از ریستور!!!
سلام دوستان عزیز
بنده لپ تاپمو با اسم ویندوز اورجینال home basic خریدم. حالا از دردسرای خود لپتاپه که بگذریم، ویندوز رو قبلا چن بار ریستور کرده بودم مشکلی هم نداشت. اما این دفعه بعد از ریستور پیغام جعلی بودن میده. آیا این اتفاق میتونه برا ویندوز اورجینال بیفته؟راه حلش چیه؟
سلام
مثلا چه پیغامی؟
خوب ویندوز اورجینال یعنی ویندوزی که توش اصلا دستکاری نشده باشه.
یعنی ویندوز دقیقا اصله.
شاید منظورتون از جعلی بودن اینه که پیغام اکتیو کردن میده.
خوب این عادیه. احتمالا ویندوز لپ تاپتون اورجینال بوده ولی کرکش نکردند.
چیزی هم که زیاده کرکه. توی اینترنت سرچ کنید کرکش رو هم پیدا می کنید.
باتشکر
سلام
مثلا چه پیغامی؟
خوب ویندوز اورجینال یعنی ویندوزی که توش اصلا دستکاری نشده باشه.
یعنی ویندوز دقیقا اصله.
شاید منظورتون از جعلی بودن اینه که پیغام اکتیو کردن میده.
خوب این عادیه. احتمالا ویندوز لپ تاپتون اورجینال بوده ولی کرکش نکردند.
چیزی هم که زیاده کرکه. توی اینترنت سرچ کنید کرکش رو هم پیدا می کنید.
باتشکر
صفحه دسکتاپ سیاه میشه و پایین سمت چپ مینویسه این کپی از ویندوز genunie نیست. خودتون که دارید میگید ویندوز اورجینال نباید دستکاری بشه. پس چطور باید کرک میشده؟ من میخوام بدون دستکاری باقی بمونه. یعنی کسی که لپ تاپش دستمه اصرار داره. من بلدم فعالش کنم دوباره اما میخوام بدونم اگه ویندوز اورجینال بوده چرا این اتفاق افتاده؟ و آیا راهی هست که کلید قبلیش درست بشه؟
از windows loader استفاده کن.
از windows loader استفاده کن. ممنون. چی هست؟:n13:
اینا همه کرک هستن به نظر من دوباره ریکاوریش کن
HAMEDMAKER
25-08-2014, 08:37
به نظر ویندوزی که بهت داده اورجینال نبوده اول از فروشنده پیگیری کن اگه به نتیجه نرسیدی
میتونی از کرک windows loader استفاده کنی که استفاده ازش خیلی راحته
roya.rashidi
26-08-2014, 22:52
صفحه دسکتاپ سیاه میشه و پایین سمت چپ مینویسه این کپی از ویندوز genunie نیست. خودتون که دارید میگید ویندوز اورجینال نباید دستکاری بشه. پس چطور باید کرک میشده؟ من میخوام بدون دستکاری باقی بمونه. یعنی کسی که لپ تاپش دستمه اصرار داره. من بلدم فعالش کنم دوباره اما میخوام بدونم اگه ویندوز اورجینال بوده چرا این اتفاق افتاده؟ و آیا راهی هست که کلید قبلیش درست بشه؟
لینک های دانلود
راهنمای دانلود
گزارش خرابی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D8%B1%DA%A9%20%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8% B2%207%20-%20%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%20%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D B%8C%20%D9%88%20%D8%B1%D9%81%D8%B9%20%D9%85%D8%AD% D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA%20%D8%B2%D9%85%D8%A7 %D9%86%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B 2%207)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام: WAT Fix
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ابزار حذف تمام کرکهای قدیمی نصب شده روی ویندوز، در صورتی که قبلاً از کرکی استفاده کردهاید و قصد استفاده از کرک دیگری دارید جهت جلوگیری از تداخل کرکها ابتدا این فایل را اجرا و مراحل آن را تا آخر انجام دهید، سپس یکی از کرکهای زیر را استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود - 400 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام: Windows Loader v2.2.1 | تاریخ انتشار: 1391.11.10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال سازی ویندوز ویستا، 7 و سرور 2008 و 2012
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود - 1.67 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود برنامه Microsoft Toolkit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت فعال سازی نسخههای Volume مانند Windows 7 Enterprise
رمز فایل
پی سی دانلود . هستش . تو لینکام جای نقطه پی سی دانلود بزار . میتونی خودتم تو گوگل سرچ کنی دانلود کنی . اگه درباره این فایلام سوال داشتی بگو .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.