مشاهده نسخه کامل
: تبدیل همه برنامه ها به یک برنامه مشخص در ویندوز با open with !!!!!
سلام
من یک مشکل عجیب در ویندوز پیدا کردم.
مثلا وقتی روی فایلی که از نوع cad است گزینه open with را می زنم و برنامه کد را انتخاب می کنم کلیه برنامه ها هم تبدیل به cad می شود .حتی برنامه هایی که در استارت ویندوز هم هست همینطور تبدیل میشوند .
به نظر شما مشکل از کجا است ؟
آنتی ویروس نود هم که هر روز آپدیت می شود روی سیستم نصب است .
سلام
من یک مشکل عجیب در ویندوز پیدا کردم.
مثلا وقتی روی فایلی که از نوع cad است گزینه open with را می زنم و برنامه کد را انتخاب می کنم کلیه برنامه ها هم تبدیل به cad می شود .حتی برنامه هایی که در استارت ویندوز هم هست همینطور تبدیل میشوند .
به نظر شما مشکل از کجا است ؟
آنتی ویروس نود هم که هر روز آپدیت می شود روی سیستم نصب است .
خودم جواب را فهمیدم
این یک ویروس هست که تنظیمات رجیستری را تغییر میده و برنامه را باپسوند lnk. باز میکنه . باید در رجیستری همه کلیدهای lnk. را پاک کنیم
خودم جواب را فهمیدم
این یک ویروس هست که تنظیمات رجیستری را تغییر میده و برنامه را باپسوند lnk. باز میکنه . باید در رجیستری همه کلیدهای lnk. را پاک کنیم
سلام مشکل مشابه برای من ایجاد شده
چه طوری شما
.در رجیستری همه کلیدهای lnk. را پاک کردید مرسی
roya.rashidi
06-09-2014, 00:40
سلام کاربرa-soft عزیز
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])واقعا ممنون بابت اطلاع رسانی .:n16:
سلام مشکل مشابه برای من ایجاد شده
چه طوری شما
.در رجیستری همه کلیدهای lnk. را پاک کردید مرسی
با این برنامه ها که رجیستری رو پاک میکنن رجیستری تونو درس کنید. البته مطمعین شید ویروسی نیست
. البته چک کنید ببیندی تغییری تو شرتکات ها بوجود نمیاد یانه . چون فک کنم این کلید ها مربوط به شرتکاتها باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.