ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کم شدن ناگهانی شارژ باتری لپتاپ از 35 به 7 درصد !

shab_2008
19-08-2014, 08:17
سلام دوستان

دوستان من یه لپ تاپ برای یکی از اقوام (Lenovo S510) حدود 3 ماه پیش خریدم و از حدود 2 ماهه پیش هر چند وقت یک بار شارژ باتری از 35 درصد به طور ناگهانی میاد روی 7 درصد !! توی اینترنت که سرچ کردم دیدم بعضی ها با لنوو این مشکل را داشتند ولی راه حلی نبود و اکثرا میگفتن باتری باید عوض بشه !

نکته جالب اینکه وقتی من از قسمت Power Option عدد گزینه Critical Battery Action را افزایش میدم همه چی برا چند روز خوب میشه ولی دوباره بعد چند روز باتری با همون مشکل روبرو میشه!

میخواستم از دوستان دوستان سوال کنم که نظرشون در این باره چیه؟

ممنون

kimia33
28-08-2014, 13:12
دوست عزیز ممکنه شما هم از اون دسته افرادی باشید که وقتی دارید برای مدت طولانی از شارژر استفاده میکنید باتری رو درمیارید و این به مدار شارژ باتری آسیب میرسونه ولی این مشکل که فرمودید تا 90 درصد مربوط به باتری شما میشه حالا دلیل بوجود اومدن این مشکل خیلی چیزا میتونه باشه که باعث خراب شدم و آسیب دیدن سلولهای باتری شده حالا راه حلهای پیشنهادی:
1- باتری رو به مدت 48 ساعت درون قسمت فریزر و یخ دانی یخچال قرار بدید بعد از این زمان به مدت 24 ساعت در دمای معمولی اتاق قرار بدید بعد استفاده کنید این کار باعث ریکاوری سلولهای باتری در اکثر مواقع میشه
2- شوک دادن به باتری هم ممکنه مشکلتون رو حل کنه
3- تعویض باتری