ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ حرفه ای برای برنامه نویسی و اکترونیک در حد4-5 میلیون

kv7_shadow
18-08-2014, 22:34
سلام
من یه لپ تاپ میخوام در حد 4 تا 5 میلیون
خوشگل باشه
4 هسته ای باشه
رمشم حداقل 8 باشه
تا حد امکان SSD داشته باشه
سبک هم باشه
من برای برنامه نویسی C و linux/umix میخوام
رشتمم مندسی الکترونیکه نمیدون چی خواهد خواست چون تازه واردم :) ولی اگه میدونین اونم در نظر بگیرین
البته همراشم شروع کردم مهندسی نرم افزارم میخونم. اونم اگه برنامه و ابزار خاصی میخواد بگین
برا گیمینگ نمیخوام پس کارت گرافیک به اون صورت مهم نیست
همچنین DRIVE DVD/Blue ray هم فرقی نداره
mac book pro 15 اینچی چطوره؟ نسخه بدون کارت گرافیک Nvidia؟
ممنون

HOJ-JAT
18-08-2014, 23:06
مک بوک پرو انتخاب خوبه
خصوصا که روی مک میتونید با c کار کنید لینوکس هم مجازی میشه راحت نصب کرد ویندوز هم که مثل اب خوردن با بونت کمپ یا پارال نصب میشه
چون شما کار طراحی مهندسی میکنید انتخاب خوبیه ... حتی فک کنم نرم افزاری های شبیه سازی الکترونیک هم روی مک براحتی نصب بشن
در ضمن مک بومک از pci flash strong استغاده میکنه که تا ۳ برابر سریع تر از ssd هست
من خودم نرم افزار بودم و تو ازمایشگاه ها با نرم افزار های برق خیلی کار کردم هیچ کدوم خیلی سیستم بالای نمیخوان مثلا رندر گیری و ...

ولی برا خرید چند روزی صبر تا مدل های جدید ب بازار بیان چون فرکانس cpu کمی بهبود یافته و فک کنم مدل های ۱۵ اینچی داری ۱۶ گیگ رم شده اند با قیمت قبل
موفق باشی

mg_mahyar
19-08-2014, 01:21
واقعیت اینه که نیازی به پردازنده 4 هسته ای ندارید و اگر مک هم بخری 4 هسته نداره.
توصیه میکنم مانیتور بزرگ باشه زیر 14 اصلا نخر.
اگر لپ تاپ میخویا بخری گزینه های MSI GE60 2OE و مدلهای N56JR گزنیه های خوبی هستند. نیازی به این همه هزینه هم نداری.
انتخاب های زیادی دارید به نظرم خیلیو وسواس نداشته باش و ملاک ها رو در نظر بگیر و انتخاب کن بر اساس سلیقه خودت. هر لپ تاپی هم خریدی تا نیاز نداشتی SSD براش نصب نکن. چون هر چی دیر تر بخری مدلها ارزون ترو و قوی تر میشه.
نیاز های شما اینه :
1- پردازنده Core i5 4200U کمتر نباشه. با این سایت میتونی خودت مقایسه کنی و هر لپ تاپی از اون کمتر بود ردش کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب هر چی قوی تر بهتر. اگر 4 هسته ای بو قدرتمند بخوای Core i7 4700 کمتر نخر.
2- مانیتور حتما Full HD بگیر و در درجه دوم IPS بودن مهمه. اگر نبود به مانیتور مات هم بنده کنی کافیه ولی دیگه براق نخر چون برنامه نویسی دیوانه میشی با مانیتور براق. مانیتور لنوو کلا مضخرفه برای کار شما.
3- سلیقه شما اهمتی داره. همین.
من شخصا جای شما باشم Gigabyte Q2556N میخرم. با حدود 3900
به نظرم گزینه هاتون زیاده خودتون یک نگاهی بکنید به بازا و هر چیزی اون 2 مورد رو داشت تهیه کنید به سلیقه خودتون
قوی ترین مدل الترا بوک برای شما LIFEBOOK U904 هست که پردازنده Core i7 4600U داره و 1.3 وزن و 512 SSD. رزولوشن نمایشگر هم 1800*3200 هست. ولی براق. و پورت شبکه هم داره ولی یه نمه من میترسم یعنی خر کار نیست این پورتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sastwhc
19-08-2014, 01:47
يه نگاهي به thinkpad x1 carbon ultra book با i7 بنداز يكم گرونه ولي كلا بد نيست

kv7_shadow
19-08-2014, 19:46
خیلی ممنون
یه سوال رم بالای 8 گیگ لازمه؟
یکی هم این که مدلای جدید مک بوک پرو کی میان ایران؟ و چقدر قیمتشون میشه؟
قیمت نسخه بدون کارت گرافیکش الآن 5.7 میلیونه

HOJ-JAT
19-08-2014, 20:17
رم بالای ۸ گیگ برا مک لازم نیس حتی برای ویندوز هم لازم نیس
قیمتشون دقیقا تو سایت اپل با قیمت های قبلی یک هستند اما فروشندکان محترم کلاش ایرانی میکشن روش
یک شنبه دو هفته دیگه ظاهرا قراره وارد بشه حالا تا ببینم چی میشه
شما رو مدل ۱۳ اینچی هم میتونی فک کنی هم ارزون تره حدود ۴.۵ و هم سبک تر ۱،۵کیلو
بنظر من روش فک کنید اخه شما حداقل باس ۳۰۰ وسیله بخرید مثل مجیک موس و کاور و کیف و حتی هارد دیسک اکسترنال
این اپدیت های جدید اپل بیشتر روی مدل ۸۶۴ هست که رمش از ۴ شد ۸ با همون قیمت
بقیه رو اپل کمی فرکانس رو برده بالا بنظرم و مدل های ۱۵ شدن با رم ۱۶
ویرایش...
ظاهرا برخی مدل های جدید وارد کشور شدن با اختلاف قیمت حدود ۲۰۰ هزار تومان نسبت ب قبل

kv7_shadow
20-08-2014, 05:21
رم بالای ۸ گیگ برا مک لازم نیس حتی برای ویندوز هم لازم نیس
قیمتشون دقیقا تو سایت اپل با قیمت های قبلی یک هستند اما فروشندکان محترم کلاش ایرانی میکشن روش
یک شنبه دو هفته دیگه ظاهرا قراره وارد بشه حالا تا ببینم چی میشه
شما رو مدل ۱۳ اینچی هم میتونی فک کنی هم ارزون تره حدود ۴.۵ و هم سبک تر ۱،۵کیلو
بنظر من روش فک کنید اخه شما حداقل باس ۳۰۰ وسیله بخرید مثل مجیک موس و کاور و کیف و حتی هارد دیسک اکسترنال
این اپدیت های جدید اپل بیشتر روی مدل ۸۶۴ هست که رمش از ۴ شد ۸ با همون قیمت
بقیه رو اپل کمی فرکانس رو برده بالا بنظرم و مدل های ۱۵ شدن با رم ۱۶
ویرایش...
ظاهرا برخی مدل های جدید وارد کشور شدن با اختلاف قیمت حدود ۲۰۰ هزار تومان نسبت ب قبل
مدلای 13 اینچی CPU 2 هسته ای دارن :n03:
هارد که دارم، مجیک ماوس اینا هم فک نکنم نیاز شه :n02:
الآن مدل MGXA2 رو کجا عرضه میکنه؟ یعنی 5 و 900 تومنه ؟
یکی هم این که صفحه رتینا بازتاب نور زیاد نداره؟

HOJ-JAT
20-08-2014, 08:48
مدلای 13 اینچی CPU 2 هسته ای دارن
البته خودت میدونی که تعداد هسته بیشتر ب معنای سریع تر بودن نیست 4 هسته ای فقط برای یک سری نرم افزار گرافیکی رندر گیری هست

لآن مدل MGXA2 رو کجا عرضه میکنه؟ یعنی 5 و 900 تومنه ؟
من خودم قصد خرید mgx72 دارم فعلا این مدل رو اپل نایک اورده
احتمالا بزودی همه میارن

یکی هم این که صفحه رتینا بازتاب نور زیاد نداره؟

kv7_shadow
20-08-2014, 10:49
البته خودت میدونی که تعداد هسته بیشتر ب معنای سریع تر بودن نیست 4 هسته ای فقط برای یک سری نرم افزار گرافیکی رندر گیری هست

من خودم قصد خرید mgx72 دارم فعلا این مدل رو اپل نایک اورده
احتمالا بزودی همه میارن

دستت طلا :)
اینا که خوبن
موقع کد نویسی چطور؟ اذیت نمیکنه؟

HOJ-JAT
20-08-2014, 11:32
شیشه های براق نور انعکس میدن خوب شما که زیر نور خورشید نمیخوای کد بزنی تو خونه و محیط دانشکاه هم اگه نور پنجره یا چیزی اذیت کرد با کمی تغغیر زاویه صفحه نمایش مشکل حل میشه چون پنل ips هست با تغییر زاویه مشکلی در سیاه شدن تصویر و غیره نخواهید داشت
قبل از خرید هم اکر تا حالا محصول اپل نداشتید حتما یک اپل ایدی خودتون بسازید خیلی راحته تا مجبور نشید محصول رو ب نام غروشنده تو سایت اپل ثبت کنید
وقتی لپ تلپ رو روشن میکنید برای اولین بار ازتون اپل ایدی میخواد تا فعال بشه و گارانتیش شروع بشه
در ضمن حتما ب سفلن تی دقت کنید عکس هاش در نت موجود میباشد
و حتما قبل از اینکه پلمپ رو باز کنید شماره سریال رو در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنید تا فبلا استفاده نشده باشد

kv7_shadow
20-08-2014, 11:48
شیشه های براق نور انعکس میدن خوب شما که زیر نور خورشید نمیخوای کد بزنی تو خونه و محیط دانشکاه هم اگه نور پنجره یا چیزی اذیت کرد با کمی تغغیر زاویه صفحه نمایش مشکل حل میشه چون پنل ips هست با تغییر زاویه مشکلی در سیاه شدن تصویر و غیره نخواهید داشت
قبل از خرید هم اکر تا حالا محصول اپل نداشتید حتما یک اپل ایدی خودتون بسازید خیلی راحته تا مجبور نشید محصول رو ب نام غروشنده تو سایت اپل ثبت کنید
وقتی لپ تلپ رو روشن میکنید برای اولین بار ازتون اپل ایدی میخواد تا فعال بشه و گارانتیش شروع بشه
در ضمن حتما ب سفلن تی دقت کنید عکس هاش در نت موجود میباشد
و حتما قبل از اینکه پلمپ رو باز کنید شماره سریال رو در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنید تا فبلا استفاده نشده باشد
دارم :)
سفلن تی چیه؟ انگلیسیش چیه؟

rostamipc
20-08-2014, 11:52
یه لپ تاپ سامسونگ دارم مدل2010 r538 وقتی شارژز اونو در میارم نورش حد اقل میشه نه نظرتون مشکل ازچیه؟؟؟؟ کسی میتونه کمکم کنه

rezalive
20-08-2014, 12:01
عزیزم من خودم کدنویسم
باید بدونی بدون شک pc بهترینه اما مشکل جا به جای اون است
شما میتونید یه لپ تاپ razer بگیرید فرق نمیکنه کدوم مارکش زیاد
هم برای بازی هم برای کد و هم سخت افزار خیلی خوبی داره

HOJ-JAT
20-08-2014, 12:25
دارم :)
سفلن تی چیه؟ انگلیسیش چیه؟
من اشتب نوشتم سلفن درستشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*ne.ir/forums/thread77387.html
ستاره رو بردار

HOJ-JAT
20-08-2014, 12:26
یه لپ تاپ سامسونگ دارم مدل2010 r538 وقتی شارژز اونو در میارم نورش حد اقل میشه نه نظرتون مشکل ازچیه؟؟؟؟ کسی میتونه کمکم کنه

اینجا ب مشکلات جواب داده نمیشود در بخش مشکلات لپتاپ ها تاپیک بزنید

HOJ-JAT
20-08-2014, 12:28
عزیزم من خودم کدنویسم
باید بدونی بدون شک pc بهترینه اما مشکل جا به جای اون است
شما میتونید یه لپ تاپ razer بگیرید فرق نمیکنه کدوم مارکش زیاد
هم برای بازی هم برای کد و هم سخت افزار خیلی خوبی داره
لپ تاپ های ریز ب توجه ب قیمتی که دارن نمیارزن مثلا ی مدل با قیمت ۸۱۰۰ دیدم که صفحه اش فول اچ دی نبود و مشخصاتشم تقریبا با مک بود یکی بود بجز کرافیک
مورد بهدی تو ایران کم گیر میان و خراب شدنشون درد سر فراوان دارد

rezalive
20-08-2014, 12:43
اینا بد نیستن:
MSI GS70 Stealth - ASony VAIO Fit multi-flip 15A SVF15N26CXB
Sony VAIO Fit multi-flip 15A SVF15N2ACXB
ببین اینا چطورن

Public Enemy
21-08-2014, 02:32
تاپیک هارو خوندم . یه سری نکات هست که باید بگم

۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

اول اینکه خودمم رشتم برقه . شما نیازی به این همه خرج کردن برای لپ تاپ ندارین . لپ تاپ 2 میلیونی هم برای مصارف رشته برق عالی هست.
اما اگر از نظر مالی بهتون فشار نمیاد می تونین لپ تاپ های گران قیمت و بعضا مارک خریداری کنین .

به نظر بنده هم همون مک بوک مناسب به نظر می رسه .
برای نصب Linux/unix رو مک بوک شما نیازی به مجازی سازی ندارید . به صورت عادی و روی سیستم واقعی نیز کار خواهند کرد.
رم 8 هم عموما واسه اجرای برخی بازی های جدید به کار می ره. البته می تونی مصارف در ضمینه مجازی سازی نیز داشته باشه
در آخر پردازنده های مورد نظر شما سری I5 با دو هسته فیزیکی هستند . البته اگر بخوایم تعداد هسته های منطقیشو حساب کنیم ( چیزی که شما توی سیستم عامل خواهید دید ) این تعداد 4 تاست ( دقیقا چیزی که نیاز دارین )

m.rajbi
23-08-2014, 14:34
برادر اگر چیزی به جز مک بوک بگیری واقعا کار فوقالعاده اشتباهی کردی.... مک 15 مدل 2014 با 16 گیگ رم 4 هسته ای و همینطور کارت گرافیک فوف العاده iris pro واقعا وسوسه کنندس

kv7_shadow
23-08-2014, 21:51
برادر اگر چیزی به جز مک بوک بگیری واقعا کار فوقالعاده اشتباهی کردی.... مک 15 مدل 2014 با 16 گیگ رم 4 هسته ای و همینطور کارت گرافیک فوف العاده iris pro واقعا وسوسه کنندس
خبر دارین این نسخه کی وارد ایران میشه؟ mgxa2 رو میگم
راستی استفاده از unix چه سودی برای یprogrammer داره؟

HOJ-JAT
23-08-2014, 23:26
خبر دارین این نسخه کی وارد ایران میشه؟ mgxa2 رو میگم
راستی استفاده از unix چه سودی برای یprogrammer داره؟
منم مثل شما منتظرم این مدلا برای فروش حاضر بشن
دوست عزیز حتما تا هفته اینده تو بازار میان چون من از چند تا فروشنده بزرگ که کارشون اپل هست پرسیدم

m.rajbi
23-08-2014, 23:31
ببخشید وقتی اومدن میشه یه خبر بدی منم یکی میخوام اوکی ؟

m.rajbi
23-08-2014, 23:35
یا شماره چند تا فروشنده اپل رو اگه میتونی برام بقرستی ممنونت میشم داداش

HOJ-JAT
24-08-2014, 08:08
سایتهای مثل اپل نایک و ایفون دات ای ار و اپل بازار هرموقع وارد بشه اعلام میکنن

m.rajbi
24-08-2014, 11:01
berooznet.com/?p=4072
این خبر رو بخونید

kv7_shadow
25-08-2014, 08:10
berooznet.com/?p=4072
این خبر رو بخونید
دومین مدل مک بوک پرو 13 رو هم آورد :)
اختلاف قیمتش 200 تومنه فک کنم خوب باشه
راستی یه سوال پرسیده بودم
استفاده از unix برای مهندس نرم افزار چه مزیتی دارر؟

HOJ-JAT
25-08-2014, 08:33
ما ی بحث پروکرامیگ داریم یعنی برنامه نویسی
ی بحث دولوپرینگ یعنی توسعه
یونکس بیشتر برای دولوپر استفاده میشه
مثلا ی نسخه از لینوکس رو اونجوری که ی سازمان میخواد تغییر میده و برای کار کارمنداش استفاده میکنه

kv7_shadow
25-08-2014, 09:34
ما ی بحث پروکرامیگ داریم یعنی برنامه نویسی
ی بحث دولوپرینگ یعنی توسعه
یونکس بیشتر برای دولوپر استفاده میشه
مثلا ی نسخه از لینوکس رو اونجوری که ی سازمان میخواد تغییر میده و برای کار کارمنداش استفاده میکنه
مهندسی نرم افزار جزو کدومه؟
آخه من شنیدم unix خیللی مناسبه برا همین قید همه ویندوزیا رو زدم افتادم به فکر مک
خودشم 15 اینچی بدون کارت رو میخوام چون کار گرافیکی به اون صورت ندارم :) ولی 4 هسته واقعیش لازمه!

HOJ-JAT
25-08-2014, 12:08
مهندسی نرم افزار جفتشونو شامل میشه ولی دولوپریگ بصورت حرفه ای هست و همه کسی بلد نیس

kv7_shadow
02-09-2014, 10:28
دوستان تو تهران کسی مک بوک mgxa2 همون 15 اینچی بدون dvga و مدل 2014 رو آورد؟
میشه یه شماره از یه مغازه مطمئن تو تهران بدین؟
ممنون

HOJ-JAT
02-09-2014, 11:03
c2 که با قیمت گزاف 8.2 وارد شده و ال دیجیتال داره میفروشه
احتمالا a2 هم وارد شده
احتمال میدم قیمت a2 در حدود 6.5 باید باشه که اصلا توصیه نمیشه بخرید مگر اینکه صبر کنید تا بیاد پایین
بنظر بنده همون 293 مناسب هست