مشاهده نسخه کامل
: تا 3.5 میلیون
ARASH119
18-08-2014, 02:05
سلام
دنبال یه لپتاپ تا 3500 هستم
گرافیک مهمه برام
اگر هارد 7200 یا هیبرید ssd بشه تو این بودجه پیدا کرد که خیلی عالی میشه
چندتا پیدا کردم ولی خوشحال میشم راهنمایی کنید
Y510p
56JR
Y50-70
سپاس
سلام
گرافیک مهمه برام
Y510p
56JR
Y50-70
سپاس
من حدود 3 هفته تحقیق کردم - با اینکه لپ تاپ های 4 تومنی هم در نظر داشتم (مثل N550JV ) به خاطر برخی فاکتورها ترجیحم بین تمام گزینه ها N56JR شد !! لنوو کیفیت صفحه نمایش خوبی در مقایسه با ایسوس نداره و همینطور کیفیت صدا و زیباییش چند پله پایین تر از ایسوس هست - واسه بازی اگه میخوای بازهم N56 با گرافیک 2GB GTX760M و مانیتور فول اچ دی میتونه بهترین گزینه باشه:n06:
sajjadgameactor
18-08-2014, 11:26
به نظر من y50 رو بگیرید. کیفیت صفحه نمایش به درد کارهای گرافیکی نمیخوره اما برای بازی مناسب هست. قیمتش هم دقیقا به بودجه شما میخوره.
سلام
گرافیک مهمه برام
Y510p
56JR
Y50-70
سپاس
برای کار گرافیکی می خواین یا بازی؟
ARASH119
18-08-2014, 12:51
سلام
ممنون از پاسخ هاتون من صبح بازار رضا بودم
بعد از ظهر میرم برای خرید
هنوز بین دوتا شک دارم
Y50
کانفیگ رم 8 و فول اچ دی رو میگفت 3430
56jr هم 3240
.....
چون آنلاین بازی میکنم fps اهمیت داره و 860 واقعا یه سر و گردن بالا تره
از طرفی نبودن درایو نوری صفحه نمایش پایین تر باتری چهار سلولی تصمیم زو سخت کرده
.....
از لحاظ سرعت هارد و کیفیت صدا و اضافه کردن ssd یا مچ بودن قطعات کدوم از این دو مدل رو پیشنهاد میدید؟
سلام
ممنون از پاسخ هاتون من صبح بازار رضا بودم
بعد از ظهر میرم برای خرید
هنوز بین دوتا شک دارم
Y50
کانفیگ رم 8 و فول اچ دی رو میگفت 3430
56jr هم 3240
.....
چون آنلاین بازی میکنم fps اهمیت داره و 860 واقعا یه سر و گردن بالا تره
از طرفی نبودن درایو نوری صفحه نمایش پایین تر باتری چهار سلولی تصمیم زو سخت کرده
.....
از لحاظ سرعت هارد و کیفیت صدا و اضافه کردن ssd یا مچ بودن قطعات کدوم از این دو مدل رو پیشنهاد میدید؟
این مقایسه GTX 760M و GTX850M هست ببین کمکت میکنه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حافظه رام گرافیکی 4 گیگ نیازی نداری !! اینو بخون
در آخر پیشنهاد من N56JR هست - واسه کیفیت ساخت خیلی عالی تر و کیفیت نمایش بهتر
این مقایسه GTX 760M و GTX850M هست ببین کمکت میکنه !!
حافظه رام گرافیکی 4 گیگ نیازی نداری !! اینو بخون
در آخر پیشنهاد من N56JR هست - واسه کیفیت ساخت خیلی عالی تر و کیفیت نمایش بهتر
جای نقطه چین اینو بنویس shahrsakhtafzar دات کام - یا تو گوگل سرچ کن گرافیک 2 یا 4
ARASH119
18-08-2014, 13:14
عزیز گرافیگ gtx 860m
شما مقایسه با gtx 850m رو گزاشتی
سلام به نظر من y50 رو بگیرید چون هم جدید تر هست و هم کارت گرافیک سرتری داره کیفیت صدا هم که JBL هست و خوبه
مقایسه ی کارت گرافیک ها:
شما چند تا نکته رو در نظر بگیر :
1: قویترین کارت گرافیک دنیای لپتاپها در مدل لنوو بکار رفته و بدون شک در این مورد فوق العادست .. همینطور پردازنده مدل لنوو مقداری قویتر هست
2 : مدل لنوو فاقد درایو نوری هست. بنابراین باید به فکر درایو نوری اکسترنال (حداقل 100 هزار تومن ) باشید .
3 : مدل لنوو فاقد کیف و ماوس اورجینال و بالعکس مدل ایسوز به مراه ساب ووفر . کیف و ماوس اورجینال ارائه میشه
4: صفحه نمایش مدل ایسوز احتمالا به دلیل اینکه سری مالتی مدیا و تخصصی تره قویتر باشه (چون هنوز بررسی جدی نشده در مقایسه با مدل لنوو احتمالا رو به کار بردم)
5: مدل لنوو هنوز حداقل در ایران جواب پس نداده و اما اگر روش زیاده به نظر میاد بهتره اگر قصد خرید دارید حداقل یک هفته ای صبر کنید .
6:با یه حساب سر انگشتی شما تقریبا باید 400 هزار تومن هزینه مجزا برای مدل لنووو داشته باشید (کیف + ماوس + درایو نوری + ازونجایی که مدل گیمینگ هستش حیفه براش گیم پد اورجنیال ایکس باکس نخرید) و مدل ایسوز انتخاب به صرفه تریست
اینها فقط نظرات من بود و بس .. وگرنه در نهایت انتخاب با خود شماست
ARASH119
18-08-2014, 22:21
سپاس از همه ی دوستان عزیز
بنده y5070 رو خریدم
عرض به خدمتون من امروز کل بازار رضا رو زیر رو کردم ولی کسی y5070 رو باز نداشت و امکان دیدن از نزدیک یا کار کردن باهاش نبود(مگر بعد از خرید برای تست)
به پاساژ پایتخت رفتم خوشبختانه اونجا اوضاع بهتر بود
ظاهر لپتاپ واقعا خوبه صداش با n56jr برابری میکرد اگر چند به نظر صدا بلند تر ولی کیفیت کم تر بود صفحه کمی تاریکتر هست اما نه خیلی که تو زوق بزنه.
دی وی دی رایتر اکسترنال در جعبه لپتاپ موجوده شاید همین باعث شد انتخاب به این سمت بیات.
قیمت تمام شده اش 3420 تموم شد
چون لپتاپ اول هم نیست نیازی به کیف و کول پد و موس و... نداشتم
در کل ممنون که نظرات رو گفتید
سوالی در مورد لپتاپ داشتید حتما بپرسید حالا چه اینجا چه پ.خ در خدمتم
سپاس
سپاس از همه ی دوستان عزیز
بنده y5070 رو خریدم
عرض به خدمتون من امروز کل بازار رضا رو زیر رو کردم ولی کسی y5070 رو باز نداشت و امکان دیدن از نزدیک یا کار کردن باهاش نبود(مگر بعد از خرید برای تست)
به پاساژ پایتخت رفتم خوشبختانه اونجا اوضاع بهتر بود
ظاهر لپتاپ واقعا خوبه صداش با n56jr برابری میکرد اگر چند به نظر صدا بلند تر ولی کیفیت کم تر بود صفحه کمی تاریکتر هست اما نه خیلی که تو زوق بزنه.
دی وی دی رایتر اکسترنال در جعبه لپتاپ موجوده شاید همین باعث شد انتخاب به این سمت بیات.
قیمت تمام شده اش 3420 تموم شد
چون لپتاپ اول هم نیست نیازی به کیف و کول پد و موس و... نداشتم
در کل ممنون که نظرات رو گفتید
سوالی در مورد لپتاپ داشتید حتما بپرسید حالا چه اینجا چه پ.خ در خدمتم
سپاس
full hd خریدین؟
ARASH119
18-08-2014, 23:23
full hd خریدین؟
بله دوست عزیز
اما روی لپتاپ نوشته شده Ultra HD screen توی پرانتز نوشته option این قسمت نفهمیدم منظور چیه
اما رزولوشن صفحه الان روی 1080
بله دوست عزیز
اما روی لپتاپ نوشته شده Ultra HD screen توی پرانتز نوشته option این قسمت نفهمیدم منظور چیه
اما رزولوشن صفحه الان روی 1080
مبارکه دوست من .
درایور کارت گرافیکت روآپدیت کن و یادت نره قدرت سخت افزاریش خیلی بالاست و لپتاپت احتمالا برای بازی زیاد داغ میکنه باعث میشه به اصطلاح کرش بشه . بهمین دلیل حتما کول پدهای سه فنه DEEP COOL رو بخر چون مسلما با این بازیهای کرک شده مشکل دار داخل کشور زیاد با این حالت روبرو میشی .
hossein_0907
19-08-2014, 01:48
دوست عزیز مبارکتون باشه
چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- شما با چه ارانتی خریدید که دی وی دی رایتر اکسترنال روش هست ؟(دیجیکالا حرفی از دی وی دی رایتر نزده !!!!!!!)
2: کیفیت صفحش به نظرتون بد نیست ؟
3:مدل دقیق هاردش چیه ؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید چون من شنبه رفتم n56jr را بخرم ولی دیدم دیجیکالا اینو اورده و دست نه داشتم والان هم واقعا بین این دوتا موندم و از یه طرفی نمیتونم از کیفیت صفحه عالی ایسوس بکذرم و از طرف دیگه هم طراحی و وزن کم این مدل لنوو واقعا وسوسه کننده هست
ARASH119
19-08-2014, 11:28
دوست عزیز مبارکتون باشه
چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- شما با چه ارانتی خریدید که دی وی دی رایتر اکسترنال روش هست ؟(دیجیکالا حرفی از دی وی دی رایتر نزده !!!!!!!)
2: کیفیت صفحش به نظرتون بد نیست ؟
3:مدل دقیق هاردش چیه ؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید چون من شنبه رفتم n56jr را بخرم ولی دیدم دیجیکالا اینو اورده و دست نه داشتم والان هم واقعا بین این دوتا موندم و از یه طرفی نمیتونم از کیفیت صفحه عالی ایسوس بکذرم و از طرف دیگه هم طراحی و وزن کم این مدل لنوو واقعا وسوسه کننده هست
ممنون
1-گارانتی بهین...دی وی دی راتر درجعبه هست.ساخت خوده لنووه.دی جی کالاهیچ حرفی ازش نزده و خیلی عجیبه
2-توی خونه یه Z510 هست کیفیت صفحه خیلی بالاتره از نظر جزییات ولی نور صفحه مشابه کنتراست هم همونه...حقیقتا ایسوس صفحه اش خیلی روشن تر
3-مدل دقیق هارد و نمی دونم از تنظیمات بایاسباید ببینم؟!
طراحی دستگاه از ایسوس مدرن تره
سیستم خنک کنندگی لپتاپ به نظرم عالیه SKYRIM رو روی تنظیمات HIGH با FPS بالای 60 اجرا میکرد و یک ساعت هم بازی کردم دما هسته ها به 80 نرسید
وزن نزدیک به 500 گرم کمتره
صدا لپتاپ مطمئنم راضی تون نگه میداره-ساب زیر دستگاه قرار داره
سلام مبارکتون باشه انشالله فنش براتون بچرخه
فقط اگه زحمتی نیست لطف کنید تو بازی های واچ داگز و کالاف گوست ببینید روی الترا چند فریم میدهد و کیفیت صدا نسبت به z510 چطوره
ARASH119
19-08-2014, 13:55
سلام مبارکتون باشه انشالله فنش براتون بچرخه
فقط اگه زحمتی نیست لطف کنید تو بازی های واچ داگز و کالاف گوست ببینید روی الترا چند فریم میدهد و کیفیت صدا نسبت به z510 چطوره
سالام
ممنون
صدا بلندی و شفافیت بهتری داره مخصوصا به خاطر وجود ساب بیس بهتری داره
بازی ها رو هم اگه گیر بیارم تست می کنم حتما
hossein_0907
19-08-2014, 14:55
ممنون دوست من
مدل دقیق هارد رو از سایت notebookcheck دیدم (از بایوس - بوت منو - hdtune pro و فک کنم device manager میتونید مدل هارد رو ببینید)
من z510 رو دیده ام و اصلا از صفحش خوشم نیومد و این مدل هم که میگید نور و کنتراستش مثل همونه پس فک نکنم کیفیت صفحش چندان تعریفی داشته باشه !!!!
بازم از راهنمایی هاتون ممنون
ARASH119
19-08-2014, 18:12
مدل هارد از نوع sshd که واسه افزایش سرعت بوت استفاده میشه حتی فروشنده هم بی اطلاع بود!
afshin b
19-08-2014, 22:09
مدل هارد از نوع sshd که واسه افزایش سرعت بوت استفاده میشه حتی فروشنده هم بی اطلاع بود!
تبریک دوست عزیز بابت خرید لپتاپ
میتونید لطف کنید یه عکس از صفحه اول نرم افزار GPU-Z بذارید؟
ویرایش:
دیگه نیاز نیست، از سایت نوتبوک چک دیدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.