ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاهشا همه شرکت کنید و راهنمایی کنید :: امنیت - برنامه نویسی - طراحی وب

roya.rashidi
18-08-2014, 00:17
سلام . منظورم اصلا انتخاب رشته نیست . چون جایی بهتر نبود اینجا پرسیدم.
میخام یکی از حوزه هایی که گفتمو انتخاب کنم
حالا بی زحمت با توجه به شرایط زیر راهنمایی کنید.
- بازار کارش مهمه .
- به همشون به یه اندازه علاقه دارم .
- اونی که کمتر نیاز به اپدیت(خوندن مطالب جدید ) باشه .

خاهشا همه شرکت کنید و نظرتونو بگید .

ممنون .

aref.n
18-08-2014, 00:42
شما منظورت از امنیت چی هست ؟ ؟ ؟ امنیت شهر ؟؟؟:n13:
:n01:شوخی کردم ...(اخه فقط نوشتی امنیت ادم رو میبره به فکر)

به نظر من این بستگی به خودتون داره و از نظر اپدیت بودن همشون نیاز دارن اگه میخواین موفق بشین ...
من امنیت و اطلاعات کار نکردم ولی برنامه نویسی و طراحی وب کار کردم

و طراحی وب شغل که گرافیک توش خیلی مهمه و شما باید به هنر علاقه مند باشید تا موفق بشید ...

ولی برنامه نویسی دنیای دیگه ای داره ...

و امنیت اطلاعات که نمیدونم و نظری نمیدم ...

و در اخر = = = به دلیل نزدیک بودن رشته های بالا شما در صورتی که حرفه ای باشید کار برای شما فراهم میباشد ...

Public Enemy
18-08-2014, 00:53
خوب چون بحث بازار کاره مورد اول یعنی امنیت با اختلاف آرای بالا به طور اتوماتیک کنار می ره :n02:

می مونه مورد دوم و سوم .

خوب هر کدوم رو که بخواین برین باید توجه کنین که دنبال کار دولتی نباید باشین . بیشتر موسسات خصوصی . مثلا طراحی نرم افزار برای مباحث حساب داری ( که این روزا خیلی مود شده ) و ...
توی طراحی وب هم اگر بخواین وارد مبحث " کد نویسی" ش بشین شاید یه زبانی مثل ASP خیلی کلاس های آموزشیش مناسب باشه .
و الا زبانی مثل PHP اگه کلاس هاشو برین می بینین چند جلسه اول میان تابع تعریف می کنند بعد می گن خوب بچه تا همین جا خوبه از این جا به بعد واسه سرعت بخشیدن به کار از Dreamweaver استفاده می کنیم :n29:

حال مبجث کلاس ها جداست می شه حالا با پشتکار فراوان به یه زوری از روی کتاب و جزوه مطالب رو یاد گرفت .
اما همون طور که گفتم باید برای کار دنبال شرکت های خصوصی باشین . شرکت ها هم که نمیان برنامه نویس آکبند ! استخدام کنند حداقل باید کمی سابقه کار داشته باشین .

ALt3rnA
18-08-2014, 01:11
اتفاقا امنیت درامد های نجومی داره به خصوص توی همین ایران . ولی فقط و فقط اگه بتونید جذب سپاه بشید .
برنامه نویسی هم بازار کارش به نظرم دست خیلی زیاده دیگه الان
طراحی وب درامد خیلی خوبی میتونه داشته باشه به شرط سواد بالا و گرافیست خوب و خلاق

roya.rashidi
18-08-2014, 01:23
اتفاقا امنیت....

اخه واسه امینت تو سایت اشیانه رفتم متاسفانه فک کنم حرفه ای اشون اصلا جواب نمیدن یا شاید اصلا حرفه ایی ندارن .هروقتم راهنمایی گرفتم حرفه دوتاشون شبیه هم نبود هرکی یه چیز میگفت تا میگفتم فلانی نظرش اینه بهشون بر میخورد. بعدا فهیمدم اکثرن کاربرای 15 ، 16 ساله ایی هستن که هـک رو به دید مسخره بازی و کرم ریختن نگاه میکنن کلا دیدمو نسبت به امنیت و هـک تغییر دادن .
امینت سرور و سایت دنبالش بودم .
بعد از کلی سوال و تحقیق دیدم اینجوری شده
- که با چندتا برنامه باگ پیدا میکنی با چندتابرنامه هم هـک میکنی . یعنی محدود به برنامه ایی. البته مطمعنم حرفه ایی باشی محدود نیستی .
- روز به روز مسایل امینتی سختر میشه و هـک کردنم سختر از گذشته

Public Enemy
18-08-2014, 01:38
اخه واسه امینت تو سایت اشیانه رفتم متاسفانه فک کنم حرفه ای اشون اصلا جواب نمیدن یا شاید اصلا حرفه ایی ندارن .هروقتم راهنمایی گرفتم حرفه دوتاشون شبیه هم نبود هرکی یه چیز میگفت تا میگفتم فلانی نظرش اینه بهشون بر میخورد. بعدا فهیمدم اکثرن کاربرای 15 ، 16 ساله ایی هستن که هـک رو به دید مسخره بازی و کرم ریختن نگاه میکنن کلا دیدمو نسبت به امنیت و هـک تغییر دادن .
امینت سرور و سایت دنبالش بودم .
بعد از کلی سوال و تحقیق دیدم اینجوری شده
- که با چندتا برنامه باگ پیدا میکنی با چندتابرنامه هم هـک میکنی . یعنی محدود به برنامه ایی. البته مطمعنم حرفه ایی باشی محدود نیستی .
- روز به روز مسایل امینتی سختر میشه و هـک کردنم سختر از گذشته

دوست عزیز فکر کنم شما دنبال مسایل تئوری هستین .
دوستان مباحث عملیش رو عرض کردن .

برای مباحث تئوریش هم که خوب کلی کلاس دارن می تونین برین شرکت کنین یاد بگیرین .

roya.rashidi
18-08-2014, 04:13
راستی قبل از اون حوزه هایی که گفتم عاشق عیب یابی و تمعمیر کامپیوتر های دسکتاپ و لپتابم . هم نرم افزاری هم سخت افزاری . یا مشاوره وراهنمایی واسه خرید .
حالا واسه این علایقم ، رشته یا مسیر خاصی هست که بخام تخصصی ادامه بدم ؟

بعد از اینام به شبکه های کامیپوتری علاقه دارم در مورد شبکه هم فک میکنم کلا همیناس دیگه چیزی نداره:
- وصل کردن چندتا کامیپوتر
- اشنایی با کارت شبکه ، هاب ، روتر و همه سخت افزارهای دیگه و پیکربندیشون.
- شناختن کامل دو مدل (tcp/ip , osi ) .
درسته ؟