مشاهده نسخه کامل
: بهترین موتورجستجوگر اینترنتی (Search Engine) اینترنتی کدام است؟ (بدون در نظرگیری رتبه جهانی)
باسلام
هدف این تاپیک این هست که بهترین موتور جستجوگر اینترنتی جهان از نظر کاربران انجمن پی سی ورلد رو پیدا کنیم!
خواهشا توی الکسا نرید و از روی رتبه حرف نزنید.
هدف فقط و فقط کیفیته!
برای اینکه نامردی نشه از نام موتور جستجوگر ایرانی هم قرار داده میشه.
دلیل رو هم حتما ذکر کنید
( زود هم تا اسم گوگل رو دیدید روش کلیک نکنید) فراموش نکنید یاهو و بینگی هم وجود دارند که در امسال چندبار در الکسا رتبه شون از گوگل زده بالا)
بر حسب استفادهتون رای بدید.
باتشکر
راستی این رو هم بگم
ابر موتورجستجوگر به جستجوگرهایی میگن که نتایج سایر موتورهای جستجوگر رو با هم مخلوط کرده و نمایش میدند.
باتشکر
befermatooo
17-08-2014, 22:10
یاهو و بینگ اصلا جستجو خوبی در پیدا کردن منابع ایرانی ندارند . من هر بار چیزی رو به فارسی سرچ کردم اطلاعات ناقص رو نشونم داد اما گوگل واقعا محشره .
بنابراین گوگل بخاطر همه چی :n02:
با نظر دوستمون موافقم و باید این رو حساب کنیم که گوگل فارسی هستش و امکاناتش نسبت به بقیه عالیه مثلا گوگل ساده است و طراحی فلت بسیار قشنگی داره و امکاناتش برای ایرانی ها از بقیه بهتره و مثلا همین ترجمه گوگل یا جستجو صوتی که برای ایرانی هم کمی هستش ولی دیگر موتور های جستجو ندارند و گوگل بسیار سریع هستش که بقیه اصلا این طوری نیستند و به عنوان یه وبلاگ نویس قدیمی : بیشتر از 50 % بازدید های وبلاگ های ایرانی از گوگل هستش و بقیه اون ها هم بین بقیه تقسیم میشه ...
سلام
بنده طبق مقایسه گفتم.
خوب از نظر خودم هم هیچ سایتی مثل گوگل تابه حال نیومده و نخواهد اومد.
ولی عادت کردم تا توی بینگ جستجوهام رو انجام بدم وگرنه کی جرئت داره به بزرگترین سایت دنیا رای نده! :)
سلام
بنده طبق مقایسه گفتم.
خوب از نظر خودم هم هیچ سایتی مثل گوگل تابه حال نیومده و نخواهد اومد.
ولی عادت کردم تا توی بینگ جستجوهام رو انجام بدم وگرنه کی جرئت داره به بزرگترین سایت دنیا رای نده! :)
موافقم ...:n06:
بینگ هم با اینکه اصلا به پای گوگل نمیرسه ولی خوبه و یه اشکال بزرگش اینه که rtl نیست ...
و از نظر شخصی من بینگ از یاهو بهتره و در جایگاه دوم هستش
درسته ... اول گوگل بعد بینگ بعد یاهو : دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.