ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین موتورجستجوگر اینترنتی (Search Engine) اینترنتی کدام است؟ (بدون در نظرگیری رتبه جهانی)

kian98
17-08-2014, 21:56
باسلام

هدف این تاپیک این هست که بهترین موتور جستجوگر اینترنتی جهان از نظر کاربران انجمن پی سی ورلد رو پیدا کنیم!
خواهشا توی الکسا نرید و از روی رتبه حرف نزنید.

هدف فقط و فقط کیفیته!

برای اینکه نامردی نشه از نام موتور جستجوگر ایرانی هم قرار داده میشه.

دلیل رو هم حتما ذکر کنید

( زود هم تا اسم گوگل رو دیدید روش کلیک نکنید) فراموش نکنید یاهو و بینگی هم وجود دارند که در امسال چندبار در الکسا رتبه شون از گوگل زده بالا)

بر حسب استفادهتون رای بدید.

باتشکر

kian98
17-08-2014, 22:02
راستی این رو هم بگم

ابر موتورجستجوگر به جستجوگرهایی میگن که نتایج سایر موتورهای جستجوگر رو با هم مخلوط کرده و نمایش میدند.

باتشکر

befermatooo
17-08-2014, 22:10
یاهو و بینگ اصلا جستجو خوبی در پیدا کردن منابع ایرانی ندارند . من هر بار چیزی رو به فارسی سرچ کردم اطلاعات ناقص رو نشونم داد اما گوگل واقعا محشره .

بنابراین گوگل بخاطر همه چی :n02:

aref.n
17-08-2014, 22:45
با نظر دوستمون موافقم و باید این رو حساب کنیم که گوگل فارسی هستش و امکاناتش نسبت به بقیه عالیه مثلا گوگل ساده است و طراحی فلت بسیار قشنگی داره و امکاناتش برای ایرانی ها از بقیه بهتره و مثلا همین ترجمه گوگل یا جستجو صوتی که برای ایرانی هم کمی هستش ولی دیگر موتور های جستجو ندارند و گوگل بسیار سریع هستش که بقیه اصلا این طوری نیستند و به عنوان یه وبلاگ نویس قدیمی : بیشتر از 50 % بازدید های وبلاگ های ایرانی از گوگل هستش و بقیه اون ها هم بین بقیه تقسیم میشه ...

kian98
18-08-2014, 08:37
سلام
بنده طبق مقایسه گفتم.
خوب از نظر خودم هم هیچ سایتی مثل گوگل تابه حال نیومده و نخواهد اومد.
ولی عادت کردم تا توی بینگ جستجوهام رو انجام بدم وگرنه کی جرئت داره به بزرگترین سایت دنیا رای نده! :)

aref.n
21-08-2014, 01:39
سلام
بنده طبق مقایسه گفتم.
خوب از نظر خودم هم هیچ سایتی مثل گوگل تابه حال نیومده و نخواهد اومد.
ولی عادت کردم تا توی بینگ جستجوهام رو انجام بدم وگرنه کی جرئت داره به بزرگترین سایت دنیا رای نده! :)

موافقم ...:n06:
بینگ هم با اینکه اصلا به پای گوگل نمیرسه ولی خوبه و یه اشکال بزرگش اینه که rtl نیست ...
و از نظر شخصی من بینگ از یاهو بهتره و در جایگاه دوم هستش

kian98
05-07-2016, 10:41
درسته ... اول گوگل بعد بینگ بعد یاهو : دی