مشاهده نسخه کامل
: در خواست راهنمایی از طراح های وب حرفه ای
سلام به دوستان عزیز :n18:
من راستش 16 سالم هست و الان هنرجو نمونه هنرستانمون هستم و خیی علاقه به اینترنت دارم و الان از شما یه کمک میخواستم ...
وضعیت من الان این طوری هست :
Html = 98%
Css = 97%
Javascript = 72%
jquery = 51%
و قراره از ماه بعد یکی از دوستام که php خیلی عالی بلده بیاد و بهم یاد بده و الان سوال اصلی :
این زبان هایی که من بلدم خیلی جالب نیستن و الان میخوام برم سراغ زبان های حرفه ای و سخت مثل :
Python
Perl
Ruby
چون این زبان ها به نظرم جالب تر هستند و حرفه ای ترند و تقریبن میخوام برم سراغ سمت سرور اونم حرفه ای هاش و الان خیلی asp & php کار داریم ودوست دارم برم سراغ اون سه زبان بالا چون به نظرم یه متخصص تو اون زبان ها خیلی میتونه خوب باشه و دوستان نترسید با مشکل یاد گیری اون ها سریع کنار میام چون سخت تر ها به نظر من جالب تر هستند و الان تمام اون چهار زبان رو خودم یاد گرفتم تو مدت کمتر از یه سال و الان در صد بقیه زبان هایی که کم هستند رو براتون مینویسم ...
ajax = 22%
python = 3%
ruby = 6%
perl = 2%
و این در صد ها هم تست زدم و حالا میخوام بپرسم کدوم یک از این زبان ها برای یاد گیری حرفه ای بهتره ؟؟؟ ( گزینه های بالا یا اگه زبان دیگری هست بهم بگید ...)
و راستی یادم رفت بنویسم html5 & css3 و سئو رو کاملا بلدم ...
ممنونتون میشم کمکم کنید :n16:
سلام
اگه پیتون رو یاد بگیرید که محشر میشه چون این زبان بسیارقوی هست.
ولی کمی سخته. میتونید پرل رو یاد بگیرید با امکانات مساوی و کمی هم راحت تر از پیتون هست.
زبان روبی هم از نظر من توصیه نمیشه.
در کل برای یادگیری زبان برنامه نویسی پیتون پیشنهاد میشه.
آجاکس هم جزو چیزهایی هست که برای یک طراحی حرفه ای و زیبا پیشنهاد میشه.
باتشکر
سلام
اگه پیتون رو یاد بگیرید که محشر میشه چون این زبان بسیارقوی هست.
ولی کمی سخته. میتونید پرل رو یاد بگیرید با امکانات مساوی و کمی هم راحت تر از پیتون هست.
زبان روبی هم از نظر من توصیه نمیشه.
در کل برای یادگیری زبان برنامه نویسی پیتون پیشنهاد میشه.
آجاکس هم جزو چیزهایی هست که برای یک طراحی حرفه ای و زیبا پیشنهاد میشه.
باتشکر
واقعا از راهنماییت ممنونم ...:n16:
درباره ی ای جکس هم باید بگم وقتی Jquery قوی بشه ای جکس هم تقریبا قوی میشه چون به هم ربط دارند ولی درباره ی پیتون و پرل و روبی دقیق نفهمیدم منظورت رو عزیز
چرا میگی پایتون قوی تره و بهتره و منظورت از پرل با امکانات مساوی چی هست ؟؟؟ چرا روبی رو توصیه نمیکنی لطف میکنی یکم بیشتر توضیخ بدی ...
راستی نظرت رو درباره ی خودم نگفتی به نظرت اگه این طوری پیش برم پیشرفت میکنم ؟؟؟
تا الان یه دو ساعتی هست دارم درباره ی پایتون میخونم و فقط دوستان میشه درباره ی پایتون بیشتر بگید ... منظورم برنامه نویسیش نیست منظورم کار در اینده با پایتون و در امد و کار هایی که میشه باهاش کرد و بقیه باهاش میکنن چون شنیدم الان تو مراکز نظاهی هم هست و از این جور چیزا و فقط یه چیز دیگه اونم :
من برم سراغ پایتون فقط و اون قدر اونو یاد بگیرم که خدای پایتون شم بهتره یا فقط حرفه ای بشم و برم سراغ یه زبان برنامه نویسی دیگه ؟؟؟
سلام
چرا میگی پایتون قوی تره و بهتره و منظورت از پرل با امکانات مساوی چی هست ؟؟؟ چرا روبی رو توصیه نمیکنی لطف میکنی یکم بیشتر توضیخ بدی ...
سلام
عینه اینه که بگید php بهتره یا asp. دوتاشون تقریبا مساوی هستند ولی استفاده از php بیشتره.
دلایل زیادی داره.
یکیش اینه که پیتون معروفتره و امکانات قویتری داره.
امکانات پرل و پیتون تقریبا مساوی هستند ولی امکانات پیتون پیشتره.
مثلا از پیتون میشه توی ساخت نرم افزارهای کامپیوتری هم استفاده کرد ولی از پرل نه.
قدرت محاسباتی پیتون هم بیشتره.
زبان روبی رو هم به این خاطر پیشنهاد نمیکنم چون پیتون و پرل هم به اندازه کافی قوی هستند. روبی هم میتونه از این دو قویتر باشه ولی یادگیریش بسیارسخته.
این نظرشخصیم هست.
راستی نظرت رو درباره ی خودم نگفتی به نظرت اگه این طوری پیش برم پیشرفت میکنم ؟؟؟
پیشرفتتون راجع به زبان های برنامه نویسی کمه ولی برای سایر زبان ها خوبه.
تا الان یه دو ساعتی هست دارم درباره ی پایتون میخونم و فقط دوستان میشه درباره ی پایتون بیشتر بگید ... منظورم برنامه نویسیش نیست منظورم کار در اینده با پایتون و در امد و کار هایی که میشه باهاش کرد و بقیه باهاش میکنن چون شنیدم الان تو مراکز نظاهی هم هست و از این جور چیزا و فقط یه چیز دیگه اونم :
در مورد قدرت محاسباتي Python :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينجا با هر زباني ميتونيد پیتون رو مقايسه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همينطور نگاهي بندازيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به درآمدش در آینده هم صددرصد شکی نیست که آینده داره چون بیشتر جمعیت دانشجوهای برنامه نویسی آمریکا طبق اخبار به پیتون روی آوردند.
من برم سراغ پایتون فقط و اون قدر اونو یاد بگیرم که خدای پایتون شم بهتره یا فقط حرفه ای بشم و برم سراغ یه زبان برنامه نویسی دیگه ؟؟؟
به نظرم پیتون رو در حد حرفه ای یادبگیر و بعدش هم برو سراغ یک زبان اسکریپت نویسی دیگه مثل php.
اگر هم فقط پیتون رو یادبگیری اشکالی نداره. خود پیتون امکانات کامل برای ساخت یه سایت رو و حتی بیشتر هم داره.
گرچه بهتره فقط پیتون رو یادبگیری چون اگه بخوای دو زبان رو یادبگیری باید مدام در حال خوندن باشی چون همیشه هی یادت میرند.مثلا چند خط کد پیتون می نویسی ولی یکمی از php یادت میره و همین طور برعکس
باتشکر :n16:
این هم یک منبع :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون دوست عزیز که راهنماییم کردی ...
امیدوارم همیشه موفق و سلامت و پیروز باشی :n18::n01::n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.