PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما یک سایت آگهی خوب باید چه امکاناتی داشته باشه ؟

Web Design
17-08-2014, 00:15
سلام
به فکر برنامه نویسی یک سایت آگهی خیلی خوب هستم
یک سری امکانات توی ذهن خودم هست .
ممنون میشم شما هم پیشنهاداتون رو بگید :n12:

roya.rashidi
17-08-2014, 00:41
یعنی سایت کلا مخصوص تبلیغه دیگه ؟
ببخشید منکه به شخصه اصلا از تبلیغ خوشم نمیاد واسه همین فک نکنم بتونم کمک کنم
ولی
تنها تبلیغی که نظرمو جلب کرده بود یه انیمشن چند ثانیه ایی بود که اولش ازطریق شماره معکوس شروع میشد همینش باعث شد نگاش کنم .

Web Design
17-08-2014, 00:42
نه نه سایت های نیازمندی ها .... نه تبلیغاتی
مثل istgah.com

roya.rashidi
17-08-2014, 00:48
اهان .
خب حتما قیمت داشته باشه . بنظرم این از همه مهمتره .
کنارش ارشیو داشته باشه .
ساده باشه
اگه لوازم ارایش باشه حتما حساسیات یا نکات پزشکیشو بگه کلا اطلاعات کاملی داشته باشه . طوری نباشه واسه گرفتن یه اطلاعات دیگش ادم مجبور بشه یه سرچ جدا کنه .
واسه دیدن جزییات کامل محصول اصلا صفحه چدید باز نشه . اینایی که چند باز میشه واقعا ازار دهندس .
کنارش یا بالا تبلیغش کم باشه .
لوگوش خیلی خاص و ساده باشه . مثل سایت خارجیا باشه .

mtchabok
17-08-2014, 09:33
سلام
مواردی که به ذهنم رسید رو میگم که شاید مفید باشه .
- اول تا اونجاییکه امکانش هست صفحات و یا قالب رو کم حجم طراحی کنین ( اما نباید کیفیت فدای کم حجم شدن بشه ) .
- حتما در طراحی قالب به سئو دقت کنید ، چون سایتتون وابسته هست به بازدید بیشتر .
- سعی کنید از گسترش موضوعی خوبی استفاده کنین ، در ضمن اگه در موضوعی آگهی موجود نبود نیاز نیست که نمایش داده بشه و فقط در هنگام اضافه کردن آگهی همه موضوعات نمایش داده بشن .
- دسته بندی یا همون موضوعات سایت رو درست و با آینده نگری خوبی انتخاب کنین که بعدا مجبور به تغییرش نشین .
- قابلیت زماندار کردن آگهی ها روش بیشتر کار کنین . خیلی میتونه براتون مفید باشه . چند مورد هست :
- تاریخ انقضا به صورت دقیق مشخص کردن . مثلا 10 مهر
- تاریخ انقضا به صورت روزشمار. مثلا 12 روز
- انقضای آگهی به اساس تعداد کلیک . مثلا 2000 بازدید
- انقضای آگهی بر اساس تعداد کلیک . مثلا 500 کلیک
- یکی از مواردی که برای تبلیغات مهم هست ، نمایش آگهی به صورت هدف داره ، یعنی از طریق فرمولهایی باید بفهمید هر بازدید کننده مایل به دیدن کدوم آگهی هاست و سعی بشه بیشتر آگهی های مورد پسند بازدید کننده نمایش داده بشه ( باید هوشمند عمل بشه ، خیلی شاید طراحیش سخت باشه اما واقعا میتونه کاربردی و همینطور کیفیت نمایش آگهی رو افزایش بده )

این مواردی بود که الان به ذهنم رسیده بود . امیدوارم که کمکتون کنه :n16:

Web Design
17-08-2014, 10:25
گزینه آخری که گفتید حتما بررسی می کنم خیلی میتونه مفید باشه موافقم

ممنون از همکاریتون واقعا

aref.n
17-08-2014, 11:50
دوست عزیز من حودم طراحی می کنم ولی تا حالا اصلا سراغ این سایت ها نه برای طراحی و نه برای فعالیت رفتم ولی چون خیلی از این سایت هارو دیدم تنها نظری که دارم به جز نظر دوستان قالب سایت هست و تمام تلاشت رو بکن تا یه قالب قشنگ و ساده به کار ببری شاید فلت خوب باشه چون الان این سایت های اگهی که من تا حالا بودن مثل یه انباری خرابه بودن و اصلا به ظاهرشون اهمیت ندادند ...
(ببخشید که نمیتونم کمک بیشتری بکنم)
موفق باشی و راستی سایتت اماده شد به ما بگو :n18: