ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع انحصار پهنای باند = فصل جدید اینترنت در کشور



wichidika
16-08-2014, 18:34
رفع انحصار پهنای باند = فصل جدید اینترنت در کشور





[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک کارشناس مسائل فناوری اطلاعات معتقد است: وقتی انحصار کابل‌های مسی به دست مخابرات داده می‌شود این موضوع مشکلاتی برای شرکت‌های خصوصی ایجاد می‌کند.

محمدامیر وفایی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید انحصار کابل‌های مسی را از شرکت مخابرات بگیرد چرا که زیرساخت یک کشور عمومی است و به همه‌ی مردم تعلق دارد. حال اگر این وسیله عمومی در دست یک شرکت خاص باشد، عادلانه نیست. درحقیقت باید به همه به یک میزان ارائه شود.

وی در رابطه با مبحث خصوصی سازی اشاره کرد و گفت: باید رقابت را بصورت آزاد گسترش داد. باید توجه کرد که حتما خصوصی‌سازی صورت بگیرد نه مانند بحث مخابرات در این صورت واردات پهنای‌باند بدست دولت باشد بهتر است. همچنین باید به شرکت‌های خصوصی اجازه داد تا در زمینه ورود پهنای باند به کشور فعالیت خود را آغاز کنند. این موضوع باعث می‌شود تا فضایی رقابتی بوجود آید و دیگر نیازی به تعیین قیمت در رابطه با پهنای باند نیست. درحقیقت قیمت پهنای باند در این مرحله توسط بازار که از عرضه و تقاضا تشکیل شده تعیین می‌شود.

این کارشناس درباره مقوله کم فروشی اینترنت هم اعتقاد دارد: بحث کم‌فروشی به دلیل کمبود پهنای باندی که شرکت‌ها دارند، رایج بود. در حال حاضر وزارتخانه در حال افزایش ظرفیت پهنای باند در کشور است و همین موضوع می‌تواند تاثیر خود را روی مقوله کم فروشی بگذارد. بسیاری از شرکت‌ها به دلیل نداشتن پهنای باند آن را بین افراد بیشتری تقسیم می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود که کاربر در هنگام اتصال احساس کندی کند.

به اعتقاد این کارشناس نمی‌توان گفت کم‌فروشی در زمینه اینترنت وجود ندارد چراکه در هیچ جای دنیا مانند ایران اینترنت بصورت حجمی به کاربران فروخته نمی‌شود.

وفایی در پایان گفت: درصورت تامین پهنای باند و رفع انحصار مخابرات فصل جدید از اینترنت در کشور گشوده خواهد شد. البته باید درنظر داشت که محدودیت 128 کیلوبیتی نیز دست کاربران را بسته و این محدودیت را هم باید از میان برداشت.
انتهای پیام

SAEED 120
16-08-2014, 19:14
جمش کنن همه راحت شیم..والا به مولا..یه اینترنت میخوان بدن یا خرابه یا سرورهای خارجی سرعتش کمه یا گرونه یا حجم دزدی میشه..بابا جمش کنین ما بدون اینترنت راحتتریم..هم به زندگیمون میرسیم هم کپی رایت بیشتر رعایت میشه.

اصلا اینترنت خانواده هارو ا زهم دور کرده ..داداشم تو وایبر از صبح تا شب ..خواهرم تو فیس بوک..بابام د رحال پوکر آنلاین..مامانم در حال گشتن گوگل برای نمیدونم صاف کردن پوست و خواص میوه ها و غذاهای جدید..خودمم که دارم همش FPS آنلاین بازی میکنم ..

هر کی سرش تو یه چیزیه ..خداوکیلی جمش کنن اصلا آمار درک تو خانواده ها بالا میره.

steps
21-08-2014, 19:44
از مدیران انجمن عاجزانه تقاضا دارم برای ثبت نام تو انجمن شرایط سنی ایجاد کنن واقعا دیگه داره وضعیت سخت میشه

Doublex
22-08-2014, 02:21
جمش کنن همه راحت شیم..والا به مولا..یه اینترنت میخوان بدن یا خرابه یا سرورهای خارجی سرعتش کمه یا گرونه یا حجم دزدی میشه..بابا جمش کنین ما بدون اینترنت راحتتریم..هم به زندگیمون میرسیم هم کپی رایت بیشتر رعایت میشه.

اصلا اینترنت خانواده هارو ا زهم دور کرده ..داداشم تو وایبر از صبح تا شب ..خواهرم تو فیس بوک..بابام د رحال پوکر آنلاین..مامانم در حال گشتن گوگل برای نمیدونم صاف کردن پوست و خواص میوه ها و غذاهای جدید..خودمم که دارم همش FPS آنلاین بازی میکنم ..

هر کی سرش تو یه چیزیه ..خداوکیلی جمش کنن اصلا آمار درک تو خانواده ها بالا میره.


ما چه گناهی داریم خانواده شما جنبه استفاده سالم از فناوری رو نداره ؟

M.Amorous
22-08-2014, 13:30
ما چه گناهی داریم خانواده شما جنبه استفاده سالم از فناوری رو نداره ؟
حرف ایشون درسته و درست نیست این حرفو بزنید که خانواده ایشون «جنبه» اینترنت رو ندارن.

J@viD
22-08-2014, 15:09
حرف ایشون درسته و درست نیست این حرفو بزنید که خانواده ایشون «جنبه» اینترنت رو ندارن. حرف ایشون درسته منتها برای خودشون. دلیلی نداره اگه یکنفر یا هرتعداد نفر دلش نمی خواد یا بلد نیست از اینترنت استفاده کنه بقیه تحت فشار قرار بگیرن. من برای کارم و تفریحم احتیاج به اینترنت پرسرعت نامحدود دارم.مثل همه دنیا.الان باید کیو ببینم؟ مشکل اینه که اینجا تصمیم گیرنده میاد نظر شخصی خودشو به منافع کل افراد جامعه تحمیل میکنه.دقیقا مثل حرف این دوستمون که شما ازش حمایت کردی. در صورتی که کلا نظر شخصی اون مسئول مهم نیست هرکیم میخواد باشه.نیاز جامعه امروز اینترنت پرسرعت میطلبه.تمام مشاغل و بخش های دیگه همینطور. هر یه روزی که ورود تکنولوژی به کشور عقب بیفته منجر به عقب افتادن کشور توی همه زمینه ها میشه که متاسفانه مطابق میل بیشتر مسئولین مملکتمونه.