مشاهده نسخه کامل
: گرفتگی
سلام
دیشب خواب که بودم یهویی ماهیچه پشت ساق پا (ماهیچه دو قولو) به طرز فجیحی گرفت. که یهو از خواب بلند شدم و داشت اشکم در میامد. انقدر بد گرفت که یه لحظه داشت نفسم بند میامد. ولی خب در عرض 2 دقیقه ساکت شد.
یکی ساعت 2 شب اتفاق افتاد یکی ساعت 2.5 شب.
اولین بار بود چنین چیزی پیش امد.
اینجا که علامت گذاشتم درد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش چیه؟؟؟
گرفتگی های عضلانی در هنگام خواب گرفتگی عضلانی در هنگام خواب ، معمولاً به علت فشردگی یک عصب یا رفلکس خاص عضلانی – تلزونی بوجود می آید.اگر در هنگام خواب فرد غلت بزند، ممکن است که عصبی تحت فشار قرار گیرد، در این هنگام یک پیام از محل فشردگی آغاز و به عضله مربوط به آن امتداد می یابد. در این هنگام عضله درست شبیه به هنگامی که پیام از مغز به سوی آن بیاید منقبض می شود.علت دوم این حالت ، تشدید یک رفلکس طبیعی در بدن است.در هنگام غلت زدن در خواب ، عضلات منقبض می شوند. این عمل باعث کشیدگی تاندونهای متصل به عضله می شود.در تاندونها ، گیرنده هایی وجود دارند که در هنگام کشیدگی ، پیام هایی به نخاع ارسال می نمایند.در این هنگام یک پیام به عضله رفته و باعث انقباض آن می شود.در این حالت فرد احساس گرفتگی دردناک می نماید. با کشش دادن به عضلاتی که معمولاً دچار گرفتگی می شوند، پیش از خواب ، می توان از بروز این حالت جلوگیری کرد.
استفاده بیش از حد از عضلات، کمآبی بدن، فشار عضلانی یا قرارگیری در وضعیتی خاص برای مدتی طولانی هر کدام میتوانند سبب گرفتگی عضلات شوند. به همین دلیل ورزشکارانی که پس از ورزش و بخصوص در آب و هوای گرم خسته شده و دچار کمآبی بدن میشوند، معمولا چنین شرایطی را تجربه خواهند کرد.
منبع: پزشکان بدون مرز
اینم من اضافه کنم که از قبل شنیدم کمبود ویتامین گروه B خصوصا B2و B12 و همچنین کم خونی در بروز گرفتگی عضلات نقش داره
:n17:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.