PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 4000

hosseinmahdavi
16-08-2014, 01:58
سلام ،
میخام یه لپ تاپ بخرم با بودجه 2 تا 4 تومن ، کاربرد هم بیشتر فیلم دیدن ، وبگردی و dota 2 بازی کردنه ( شاید گهگداری فیفا ) و البته یحتمل تا 2 3 سال آینده یکمی نرم افزار های مهندسی و این حرفا هم بش اضافه میشه که خب من قصد تعویض لپ تاپ تا حداقل 2 3 سال آینده رو ندارم ، پس باید اونا رو هم در نظر بگیرم . نظر خودم روی N56 اسوسه ، ولی وزن زیادش یه مقدار به شک میندازتم . ممنون میشم پیشنهاد بدید

Public Enemy
16-08-2014, 02:31
سلام ،
میخام یه لپ تاپ بخرم با بودجه 2 تا 4 تومن ، کاربرد هم بیشتر فیلم دیدن ، وبگردی و dota 2 بازی کردنه ( شاید گهگداری فیفا ) و البته یحتمل تا 2 3 سال آینده یکمی نرم افزار های مهندسی و این حرفا هم بش اضافه میشه که خب من قصد تعویض لپ تاپ تا حداقل 2 3 سال آینده رو ندارم ، پس باید اونا رو هم در نظر بگیرم . نظر خودم روی N56 اسوسه ، ولی وزن زیادش یه مقدار به شک میندازتم . ممنون میشم پیشنهاد بدید

معلوم نیست این قضیه خرید لپ تاپ چقدر فکرتونو مشغول کرده که باعث شده ساعت ۳ شب تاپیک ایجاد کنید ! :n02:
جدا از شوخی . اگر منظور از ۲ ۳ سال بازی های ۲ ۳ سال آیندست که همین مدل لپ تاپ می تونه بازی های چند سال آینده رو حداقل تا سطح جزییات متوسط اجرا کنه .

اگر هم وزنش واستون مهمه MSI GE60 2oe با مشخصات زیر و البته وزن 2.4 کیلوگرم نیز هست .
Intel Core I7 4800MQ 2.7 GHz - 3.7 GHz . 1TB . 8 GB RAM . Nvidia GTX 765M . 15.6 FHD .
قیمتش هم حدود 3900 هستش .