مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره و راهنمایی خرید خودرو با بودجه 15-20 میلون تومان
سلام دوستان، خسته نباشید. بنده یک پسر 22 ساله مجرد هستم از آذربایجان و تو کار فروش اینترنتی کالای دیجیتال. :n26:
اول از همه بگم که من نیاز آنچنانی به ماشین ندارم چون چند سالی هست که موتور دارم و بیشتر کارامو باش راه میندازم. فقط چون تو خونوادمون ماشین نداریم برای اینور و اونور رفتن خیلی اذیت میشیم. :n03:
از 3 سال پیش هم تصمیم داشتم پراید بخرم که تحت تاثیر یه عده احمق فکر کردم اگه تو ایران هم یه چیزی رو نخریم بالاخره قیمتش میاد پایین که معلوم شد عجب اشتباه فجیعی بوده و آقای پراید رسید به این قیمت باور نکردنی که الان روش گذاشتن! هر کاریم میکنم دلم نمیاد 20 میلیون تومن پولیو که با هزار زحمت بدست اومده بدم فرقون صفر کیلومتر بخرم و بودجمم محدوده. :n15:
یه ملاکهایی برای خودرو در نظر گرفتم اینجا بنویسم (انتظار اسپورت و جینگول بازی هم ندارم) :
1- ایمن و سالم باشه.
2- کم مصرف باشه.
3- کم خرج باشه.
4- جادار باشه و ...
تو شهر خودمون بیشتر نمایشگاهها رفتم که ماشالله هرکی میخواد یه جوری سر آدم رو کلاه بزاره منم که خیلی حساسم. بیشتر بهم پیشنهاد دادن 206 مدل پایین بگیرم اما بخاطر کوچیکی از 206 خوشم نمیاد. اینم بگم هر وقت تو 206 نشستم احساس میکنم بوی بخاری روغنی چیزی میاد که به شدت سرم درد میگیره و سرم از پنجره میکنم بیرون. نمیدونم چرا فقط با 206 اینجوریم. یکی از دوستام پیشنهاد داده پراید ارزون بگیرم یه 6 ماه بزنم به در و دیفار تا راه بیفتم که فک نکنم زیاد عاقلانه باشه خریدن و ضرر کردن و فروختن و دوباره خریدن ماشین دیگه ای؟! خودم بیشتر دوست دارم با بودجه ای که دارم مدل 88 سمند یا 405 بگیرم. :n01:
دیگه عرض کنم خدممتون 2 سال پیش با پراید گواهینامه گرفتم و همون دفعه اول هم قبول شدم. البته چون هیچ وقت ماشین نداشتیم کمی از رانندگی میترسم و تو تشخیص اندازه ماشین و فاصله یه خورده مشکل دارم که فک کنم بخاطر آماتور بودنه. یکی دیگم از مشکلاتم اینه که پارکینگ ندارم و نمیدونم ماشین گرفتم باید تو کوچه خیابون بزارمش یا کلی پول خرج پارکینگ کنم؟! :n13:
خلاصه این کل داستان من بود در مورد ماشین خریدن. البته چون خیلی سردرگم هستم و تجربه و اطلاعات فنی زیادی ندارم اینقد نوشتم تا دوستان و استادان درک درستی از نیاز من پیدا کنن و برادرانه راهنماییم کنن. :n11:
حالا به نظرتون ایده آل ترین خودور با بودجه 15 تا 20 میلیونی من و شرایط بازار چیه؟ بنزینی بگیرم یا دو گانه سوز؟ صفر یا دست دوم؟ از دور و بر خودم ماشین بگیرم یا بیام عبدل آباد تهران؟ چطوری مطمئن بشم کلاه گشادی سرم نمیره؟
ممنون از همتون که وقتتون رو گرفتم. :n16:
mohamad skystar
15-08-2014, 23:09
سلام دوستان، خسته نباشید. بنده یک پسر 22 ساله مجرد هستم از آذربایجان و تو کار فروش اینترنتی کالای دیجیتال. :n26:
اول از همه بگم که من نیاز آنچنانی به ماشین ندارم چون چند سالی هست که موتور دارم و بیشتر کارامو باش راه میندازم. فقط چون تو خونوادمون ماشین نداریم برای اینور و اونور رفتن خیلی اذیت میشیم. :n03:
از 3 سال پیش هم تصمیم داشتم پراید بخرم که تحت تاثیر یه عده احمق فکر کردم اگه تو ایران هم یه چیزی رو نخریم بالاخره قیمتش میاد پایین که معلوم شد عجب اشتباه فجیعی بوده و آقای پراید رسید به این قیمت باور نکردنی که الان روش گذاشتن! هر کاریم میکنم دلم نمیاد 20 میلیون تومن پولیو که با هزار زحمت بدست اومده بدم فرقون صفر کیلومتر بخرم و بودجمم محدوده. :n15:
یه ملاکهایی برای خودرو در نظر گرفتم اینجا بنویسم (انتظار اسپورت و جینگول بازی هم ندارم) :
1- ایمن و سالم باشه.
2- کم مصرف باشه.
3- کم خرج باشه.
4- جادار باشه و ...
تو شهر خودمون بیشتر نمایشگاهها رفتم که ماشالله هرکی میخواد یه جوری سر آدم رو کلاه بزاره منم که خیلی حساسم. بیشتر بهم پیشنهاد دادن 206 مدل پایین بگیرم اما بخاطر کوچیکی از 206 خوشم نمیاد. اینم بگم هر وقت تو 206 نشستم احساس میکنم بوی بخاری روغنی چیزی میاد که به شدت سرم درد میگیره و سرم از پنجره میکنم بیرون. نمیدونم چرا فقط با 206 اینجوریم. یکی از دوستام پیشنهاد داده پراید ارزون بگیرم یه 6 ماه بزنم به در و دیفار تا راه بیفتم که فک نکنم زیاد عاقلانه باشه خریدن و ضرر کردن و فروختن و دوباره خریدن ماشین دیگه ای؟! خودم بیشتر دوست دارم با بودجه ای که دارم مدل 88 سمند یا 405 بگیرم. :n01:
دیگه عرض کنم خدممتون 2 سال پیش با پراید گواهینامه گرفتم و همون دفعه اول هم قبول شدم. البته چون هیچ وقت ماشین نداشتیم کمی از رانندگی میترسم و تو تشخیص اندازه ماشین و فاصله یه خورده مشکل دارم که فک کنم بخاطر آماتور بودنه. یکی دیگم از مشکلاتم اینه که پارکینگ ندارم و نمیدونم ماشین گرفتم باید تو کوچه خیابون بزارمش یا کلی پول خرج پارکینگ کنم؟! :n13:
خلاصه این کل داستان من بود در مورد ماشین خریدن. البته چون خیلی سردرگم هستم و تجربه و اطلاعات فنی زیادی ندارم اینقد نوشتم تا دوستان و استادان درک درستی از نیاز من پیدا کنن و برادرانه راهنماییم کنن. :n11:
حالا به نظرتون ایده آل ترین خودور با بودجه 15 تا 20 میلیونی من و شرایط بازار چیه؟ بنزینی بگیرم یا دو گانه سوز؟ صفر یا دست دوم؟ از دور و بر خودم ماشین بگیرم یا بیام عبدل آباد تهران؟ چطوری مطمئن بشم کلاه گشادی سرم نمیره؟
ممنون از همتون که وقتتون رو گرفتم. :n16:
سلام دوست عزیز.
با توجه به صحبت های شما و بودجه ای که در نظر گرفتین
پیشنهاد من پژو 405 GLX مدل 86 هست.
البته دوگانه سوز یا بنزینی بودنش بستگی به نیاز شما داره ( وجود کپسول و محدود شدن فضای صندوق عقب رو هم در نظر بگیرید.)
شما شهر خودت میتونی مورد خوب پیدا بکنی عبدل آباد فایده نداره .
فقط نیاز به دقت و وقت میخواد اگر تجربه نداری همین جا میتونی راهنمایی بخوای از دوستان
ممنون از پاسخ شما. من فکر میکردم با 20 تومن بتونم 405 مدل 88 بگیرم حداقل چون تو آگهی های روزنامه بیشتر تو این قیمت بود. یعنی واقعی نیست اون قیمت و مشخصات؟
جدای از فضایی که کپسول گاز میگیره. در کل بنزین به صرفه تره یا گاز؟ این که همه میگن گاز خرج رو دست آدم میزاره درسته؟
چرا عبدل آباد فایده نداره؟ فک میکنم قیمتاشون نسبت به شهرستان حداقل 1 تومن فرق داره.
والا هیچ تجربه ای ندارم. دوستان هر راهنمایی میتونن بکنن ممنون میشم.
mohamad skystar
16-08-2014, 21:22
ممنون از پاسخ شما. من فکر میکردم با 20 تومن بتونم 405 مدل 88 بگیرم حداقل چون تو آگهی های روزنامه بیشتر تو این قیمت بود. یعنی واقعی نیست اون قیمت و مشخصات؟
جدای از فضایی که کپسول گاز میگیره. در کل بنزین به صرفه تره یا گاز؟ این که همه میگن گاز خرج رو دست آدم میزاره درسته؟
چرا عبدل آباد فایده نداره؟ فک میکنم قیمتاشون نسبت به شهرستان حداقل 1 تومن فرق داره.
والا هیچ تجربه ای ندارم. دوستان هر راهنمایی میتونن بکنن ممنون میشم.
والا تا جایی که من میدونم مورد تمیز و حسابی مدل 88 بالاتر از 20 میلیون تومان هست.
در حالت کلی خودرو با سوخت بنزین بهتره اما بستگی به کاربری شما داره . برخی افراد تردد زیاد دارن که مصرف گاز رو در کنار بنزین در نظر میگیرن.
عبدل آباد مواردی هست که امکان داره برا سندش مشکل پیدا کنی یا بعدا ماشین مشکل داشته باشه و به شما نگفته باشن.
پس اون 1 میلیون تومان ارزش داره که هزینه کنی
دوستان یک دونه روآ مدل 90 دو گانه سوز هست رنگ بژ. قیمت فروشنده هم 17 میلیون تومان هست. نظرتون در مورد این چیه؟
چرا بقیه دوستان کمکی نمیکنن؟ :n03: آقا محمد اینم که گفتم 1 میلیون اختلاف داره منظورم حداقل بود.
یکی از آشناها هفته پیش یه 405 مدل 87 تمیز تهران گرفته 18 تومن به گفته خودش. تو شهر خودمون امروز مدل 88 رو 22 تومن قیمت گذاشتن و سمند ال ایکس 89 دوگانه 23 تومن!
الان 405 صفر رو چند میشه خرید؟ نمایندگی ثبت نام کنم فایده نداره؟
Pourya-pc
17-08-2014, 10:14
دوستان یک دونه روآ مدل 90 دو گانه سوز هست رنگ بژ. قیمت فروشنده هم 17 میلیون تومان هست. نظرتون در مورد این چیه؟
پیشنهاد میکنم اصلا سمت روآ نرید ، با افزایش کمی بودجه میتوانید 405 تمیز و خوب خریداری نمایید .
چرا بقیه دوستان کمکی نمیکنن؟ :n03: آقا محمد اینم که گفتم 1 میلیون اختلاف داره منظورم حداقل بود.
یکی از آشناها هفته پیش یه 405 مدل 87 تمیز تهران گرفته 18 تومن به گفته خودش. تو شهر خودمون امروز مدل 88 رو 22 تومن قیمت گذاشتن و سمند ال ایکس 89 دوگانه 23 تومن!
الان 405 صفر رو چند میشه خرید؟ نمایندگی ثبت نام کنم فایده نداره؟
چون استاد محمد عزیز کاملا صحیح و بدون کوچکترین نقصی شمارو راهنمایی کردند .
405 صفر تا 27.5 هم معامله میشه حتی کمی کمتر ( اختلاف 300 هزارتومانی )
خرید صفر کاملا معقول هست و ارزش دار تر از کارکرده با قیمتهای مذکور شماست .
405 مدل 88 فوق تمیز و بکر 21 ملیون تومان سقف قیمتی دارد . با چند لکه رنگ و غیره کمی قیمت پایین میرود که بازهم درصورت سالم بودن فنی میتوانید انتخاب کنید .
نمایندگی هم قصد داره با تعلل در تحویل خودرو و نبود شرایط فروش نقدی همیشگی ، بازار رو تشنه کنه تا مردم خودروها را با قیمت بالاتر بخرند و بهانه ی افزایش دوباره قیمت دست خودروسازان داخلی بیافته ، اما تا به الان این امر به دلیل تکرر محقق نشده و قیمت های بازار نسبتا مناسب هستند .
خودروهایی مثل سمند LX و پراید در بازار امروز زیر قیمت کارخانه خرید و فروش میشوند .
دوستان بنده هنوز نتونستم 405 تر و تمیزی پیدا کنم با قیمت معقول البته.
آقا پویا روآ چه مشکلی داره که میگید طرفش نرم. به نظرم هم قیمتش به بودجه من میخوره هم ماشین کم خرجیه. یه مدل 89 نقره ای هست دوگانه کارخانه. چقد میرزه؟
طبق اون چیزی که تو این چند روزه فهمیدم گویا سمند خرجش بالاست و بعد از چند سال از قیافه میفته. تیبا هم که محصول سایپاست و چنگی به دل نمیزنه. واقعا گیج شدم چون نمیتونم با قیمتی که دوستان گفتن 405 پیدا کنم. این چیتگر که میگن جدیدا بورس ماشین شده چه جوریاست؟ میتونم بیام از اونجا خرید کنم؟ ممنونم از راهنماییتون.
Pourya-pc
26-08-2014, 10:30
روآ پیشرانه پیکان رو داره که متعلق به بیش از 40 سال پیش است و در زمان خود کاربرد داشته ، این موتور بسیار کم بازده هست به این معنی که مصرف بنزین زیاد و قدرت موتور کمی دارد ، صدای بسیار زیاد موتور ، ناتوانی استفاده از کولر در هر شرایطی کم آوردن تو سربالایی .
به دلیل دیفرانسیل عقب بودن میل گاردن به صدا میافته و همینطور سرنشین وسط عقبی هم اصلا راحت نیست .
همینطور محور گردشی فرمان روآ بسیار پایین هست .
فکر میکنم این دلایل محکم و کافی برای نخریدن روآ و البته عدم تولیدش میباشد .
tornado_irtr
27-08-2014, 07:20
سلام دوستان. پراید131 با این مشخصات چند می ارزه:
مدل 90 sl
سفید
بدون رنگ
بیمه تا خرداد 94
لاستیک جلو تمیزه
یه جفت لاستیک عقب نیاز داره
70 هزارتا رفته
کلا ماشین تمیزیه
؟
Pourya-pc
27-08-2014, 13:28
سلام دوستان. پراید131 با این مشخصات چند می ارزه:
مدل 90 sl
سفید
بدون رنگ
بیمه تا خرداد 94
لاستیک جلو تمیزه
یه جفت لاستیک عقب نیاز داره
70 هزارتا رفته
کلا ماشین تمیزیه
؟
131 SL مدل 90 --->15.400.000
بسیار ممنونم پویا جان. اما پژو 405 هم همچین چیز بروزی نیست. اون هم مثل اینکه تکنولوژی 1988 هست.
در کل اگر من بتونم بودجه ام رو هم افزایش بدم بازم پیشنهاد شما 405 هست؟ تیبا. سمند و یا حتی پارس سال رو چطور میدونید؟ البته بی تجربگی من رو هم مدنظر داشته باشید.
در مورد خرید از چیتگر هم خواهشا دوستان یه توضیحی بدن.
Pourya-pc
28-08-2014, 08:16
بسیار ممنونم پویا جان. اما پژو 405 هم همچین چیز بروزی نیست. اون هم مثل اینکه تکنولوژی 1988 هست.
در کل اگر من بتونم بودجه ام رو هم افزایش بدم بازم پیشنهاد شما 405 هست؟ تیبا. سمند و یا حتی پارس سال رو چطور میدونید؟ البته بی تجربگی من رو هم مدنظر داشته باشید.
در مورد خرید از چیتگر هم خواهشا دوستان یه توضیحی بدن.
خیلیها مثل شما به اشتباه فکر میکنند موتور 405 که الان روی 405 هست متعلق به ابتدای تولیدش هست . اما اشتباست . موتور XU7 در سال 1999 تولید و به بهره برداری رسید و در ایران در سال 1381 بهینه شد . موتور اصلی و قدیمی 405 ها 2000 سی سی کاربراتوری با قدرت 105 اسب بود که بسیار با موتور حال فرق میکند و تکنولوژی قدیمی دارد .
من به جای شما باشم اول سمت پراید صفر میرم ، بعدش تیبا کم کار در حد ، سمند SE مدل بالا یا LX مدل 88 و بعد 405
پارس هم پیشنهاد نمیدم چون قیمتش بی دلیل گران هست و به صرف خرید برای شما نیست .
دوستان کسی نمیتونه در مورد خرید از چیتگر توضیحی بده؟ :n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.