ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با مودم Asus DSL-N12U B1

godsmak
15-08-2014, 01:27
درود دوستان.
من یه مودم Asus DSL-N12U B1 خریداری کردم که یکی از بهترینهای بازاره.
ولی نمیدونم چرا وقتی سیستمم رو خاموش میکنم چراغ اینترنتش خاموش میشه و کسانی که از طریق Wifi بهش وصل شدن نمیتونن از اینترنت استفاده کنن؟!!!
ضمنا وقتی داخل کنسول مودم هم میرم میزنه ارتباط کابل تلفن قطع شده، در صورتی که با روشن کردن سیستم، این مشکل حل میشه و چراغ اینترنت مودم هم روشن میشه!
ممنون میشم اگه راه حلی برای مشکلم میدونید، کمک کنید...

ali20400
15-08-2014, 01:57
سلام.از داخل تنظیمات بایوس سیستم یه جایی داره که network نوشته اون رو باید enable کنی.

EXTREME
15-08-2014, 09:21
درود دوستان.
من یه مودم Asus DSL-N12U B1 خریداری کردم که یکی از بهترینهای بازاره.
ولی نمیدونم چرا وقتی سیستمم رو خاموش میکنم چراغ اینترنتش خاموش میشه و کسانی که از طریق Wifi بهش وصل شدن نمیتونن از اینترنت استفاده کنن؟!!!
ضمنا وقتی داخل کنسول مودم هم میرم میزنه ارتباط کابل تلفن قطع شده، در صورتی که با روشن کردن سیستم، این مشکل حل میشه و چراغ اینترنت مودم هم روشن میشه!
ممنون میشم اگه راه حلی برای مشکلم میدونید، کمک کنید...

نباید اینطوری بشه و با خاموش شدن لن اینترنت قطع بشه مودم روی حالت pppoe ست شده ؟ فریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید

godsmak
15-08-2014, 09:37
نباید اینطوری بشه و با خاموش شدن لن اینترنت قطع بشه مودم روی حالت pppoe ست شده ؟ فریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید
خودم هم موندم چرا اینطوری شده؟
امروز صبح که بیدار شدم این مشکل رفع شده بود!
تابحال چند بار اینطوری شده...
هم فریمویر آپدیته و هم تنظیمات درسته!
والا من دیگه سر در نمیارم...

godsmak
16-08-2014, 06:15
متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست...

EXTREME
16-08-2014, 12:44
شاید آداپتور ایراد داره به گارانتی نشون دادید؟

godsmak
17-08-2014, 06:06
نه، اگر بتونم باید پنج شنبه ببرم سازگار.
با Asus تماس گرفتم، گفتن اگر مودم رو Reset و دوباره کانفیگ کردی و مشکل همچنان پابرجا بود، مشکل از سخت افزاره و باید مودم رو عوض کنم...

ariadaveh
26-09-2014, 20:46
با سلام. منم دقیقا همین مشکل رو دارم وقتی از طریق لن کامپیوتر به اینترنت وصل می شم همه چی خوبه ولی وقتی کامپیوتر خاموش میشه بعد از ۲ الی ۳ دقیقه دیگه اینترنت قطع میشه و پیغام میده خط تلفن وصل نیست. نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه. ممنون

godsmak
27-09-2014, 20:35
با سلام. منم دقیقا همین مشکل رو دارم وقتی از طریق لن کامپیوتر به اینترنت وصل می شم همه چی خوبه ولی وقتی کامپیوتر خاموش میشه بعد از ۲ الی ۳ دقیقه دیگه اینترنت قطع میشه و پیغام میده خط تلفن وصل نیست. نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه. ممنون

درود.
دوست گرامی مودمتون رو ببرین گارانتی، باید براتون عوضش کنن!
مودم من رو عوض کردن!

satan6666
06-04-2015, 18:48
متاسفانه منم همین مشکل رو با این مودم دارم و حتی دادم عوضش کردن اما باز هم همین مشکل رو داره، کسی راه حلی داره؟

behzad20120
28-03-2018, 23:21
سلام
دوستان عزیز برام یک مودم آوردن (البته با این شد دوتا با مشکل مشابح) مدل ASUS DSL-N12U B1 مشکلش اینکه وقتی به برق میزنی فقط یک لحظه چراغ ADSL روشن میشه (چراغ پاور روشن نمیشه)بعد خاموش میشه حال وقتی خط تلفن را بهش وصل میکنم چراغ ADSL شروع میکنه به چشمک زدن و بعد چند تا چشمک ثابت میشه و وقتی لن رو وصل میکنی چراغ لن روشن نمیشه ولی طبق عکس زیر میشه ولی داخل تنظیمات نمیره بجز چراغ ADSL هیچ چراغی حتی پاور روشن نمیشه وقتی دکمه ریست را از پشت میزنی چراغ ADSL خاموش و روشن میشه و مشخصه ریسیت کار میکنه من ولتاژ گیری کردم همه چیزش نرماله در ضمن این مدل دو تا آیسی فلش داره من نتونستم فایل فلش پیدا کنم و تست کنم خواستم دوستان راهنمایی کن و اگر فایل فلش این مدل را دارن یا میتونن پیدا کنن ممنون میشم کمک کنن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]