مشاهده نسخه کامل
: بالا بردن حساسیت میکروفون در کیت الکترونیکی
pashangparsi6
14-08-2014, 19:10
با درود
دوستان من یکی از این کیت های آموزشی شنود رو خریداری کردم و ساختم ولی میکروفونی که روشون هست خیلی حساسیتشون کم هست. بهترین میکروفونی که می شه خرید و جایگزین کرد چه قطعه ی الکترونیکی هست؟ کلا برای اینکه صداها بهتر بیاد چه میکروفون یا قطعه ای می شه به کیت افزود؟
با سپاس
مدار رو که نمیشه راحت تغییر داد ، ولی تعویض میکروفون میتونه کمی بهتر باشه. اما باز هم تاثیر زیادی نخواهد داشت و برای حساسیت بیشتر از میکروفون خازنی سه پایه یه همراه مدار مناسبتر میشه استفاده کرد.
pashangparsi6
16-08-2014, 11:30
مدار رو که نمیشه راحت تغییر داد ، ولی تعویض میکروفون میتونه کمی بهتر باشه. اما باز هم تاثیر زیادی نخواهد داشت و برای حساسیت بیشتر از میکروفون خازنی سه پایه یه همراه مدار مناسبتر میشه استفاده کرد.
یعنی می تونم یه میکروفون خازنی سه پایه بخرم و جایگزین این میکروفون کنم؟
اگر سه پایه هست سومین پایه رو باید کجا وصل کرد؟ چون میلکروفون کنونی روی این کیت دو تا پایه یا اتصال داره
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-08-2014, 15:33
سلام . قرار دادن میکرفون در یک قیفِ کوچک هم میتونه قدرتِ جذبِ صدا رو بالا ببره اما قیف باید به سمت منبع صدا باشه
یعنی می تونم یه میکروفون خازنی سه پایه بخرم و جایگزین این میکروفون کنم؟
اگر سه پایه هست سومین پایه رو باید کجا وصل کرد؟ چون میلکروفون کنونی روی این کیت دو تا پایه یا اتصال داره
منظور اینه که مدار حساستری پیدا کنید که با میکروفون خازنی سه پایه کار کنه. ( تجربیه و نمیشه همینطوری گفت کدوم مدار بهتره )
البته میشه به جای دوپایه از سه پایه استفاده کرد ولی مقاومتی به پایه سومش و مثبت تغذیه باید وصل بشه که مقدارش تجربی بدست میاد ( از چند صد کیلو تا چند کیلو - پیشنهادم پتانسیومتر 100 کیلو هست )
و همینطور مقاومت پایه وسطی هم شاید کمی نیاز به تغییر داشته باشه.
اگه نتونستید جواب بگیرید دنبال مدار گفته شده باشین. ( من نمیتونم مدارش رو پیشنهاد بدم چون خودتون باید تجربه کنید )
بخاطر همین گفتم مدار مناسبتر بهتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.