مشاهده نسخه کامل
: کم بودن ضخامت هارد
سلام دوستان من لپ تاپم یک هارد هیتاچی 2.5 اینچی داشت ک خراب شد و بجاش ی هارد وسترن 2.5 اینچی بصورت اینترنتی سفارش دادم ک امروز بدستم رسید ولی الان ک میخوام بزارمش توی لپ تاپ میبینم ک درست جا نمیگیره یعنی هم اندازه هارد قبلم هست ولی یک خورده ضخامتش کمتره و همین باعث شده ک بخوبی جا نگیره یعنی باید ی چیزی بزارم زیرش تا بیاد بالا و بعد دیگه مشکلی نداره.
حالا بنظر شما من باید چکار کنم ک مشکلم حل بشه؟
یعنی ی روش استاندارد باشه ک بعدا واسم مشکل ساز نشه.
بنظرتون یک شی از چ جنسی قرار بدم زیر هاردم ک یخورده بیاد بالا و ببندمش؟ و جنس این چیزی ک زیرش قرار میدم از چی باشه ک وقتی هارد گرم میکنه مشکلی بوجود نیاره؟ خواستم کاغذ بزارم ک گفتن خوب نیست.
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
ata.royalfalcon
14-08-2014, 16:09
سلام دوستان من لپ تاپم یک هارد هیتاچی 2.5 اینچی داشت ک خراب شد و بجاش ی هارد وسترن 2.5 اینچی بصورت اینترنتی سفارش دادم ک امروز بدستم رسید ولی الان ک میخوام بزارمش توی لپ تاپ میبینم ک درست جا نمیگیره یعنی هم اندازه هارد قبلم هست ولی یک خورده ضخامتش کمتره و همین باعث شده ک بخوبی جا نگیره یعنی باید ی چیزی بزارم زیرش تا بیاد بالا و بعد دیگه مشکلی نداره.
حالا بنظر شما من باید چکار کنم ک مشکلم حل بشه؟
یعنی ی روش استاندارد باشه ک بعدا واسم مشکل ساز نشه.
بنظرتون یک شی از چ جنسی قرار بدم زیر هاردم ک یخورده بیاد بالا و ببندمش؟ و جنس این چیزی ک زیرش قرار میدم از چی باشه ک وقتی هارد گرم میکنه مشکلی بوجود نیاره؟ خواستم کاغذ بزارم ک گفتن خوب نیست.
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
سلام .
بنظرم از کاغذ و یا اگر ضخامت آن کم هست میتونید از مقوا هم استفاده کنید .
خواستم کاغذ بزارم ک گفتن خوب نیست.
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشد . اگر نگران سوختن کاغذ بر اثر حرارت هستید ؛ لیبلی که روی هارد دیسک چسبیده از جنس کاغذ هست .
مرسی ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
از خود فروشنده هارد هم پرسیدم گفتن ک یک نوع پلاستیک ک اسم کاملشو گفتن ولی یادم رفت تعمیرکارها دارن ک میتونی ازشون بخری و قرار بدی زیر هاردت. ولی متاسفانه توی منطقه ما تعمیرکارها گفتن همچین چیزی رو ندیدیم(البته فقط چندتا بودن).
آیا شما اسم کامل این نوع پلاستیک رو میدونین شاید یطوری گیرش اوردم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.