ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت TV و نصب برنامه های کشورهای مختلف در Smart Hub سامسونگ (برای اولین بار در ایران)

mr_peyman5623
14-08-2014, 15:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عزیزان، شاید مطلع باشید که در سری های جدید Smart TV سامسونگ امکان نصب برنامه های مختلف از سرور کشورهای متفاوت دشوار هست و نیاز به Root و نصب SamyGo دارد. به همین جهت میخواستم سرویس اختصاصی سایت Ulango رو به شما معرفی کنم.
با روشی که توضیح خواهم داد براحتی می توانید برنامه های خوبی مثل GLWIZ , WebTV2014 , SansarPlayer و حدودا ۸۰۰ برنامه ی دیگر که به مرور زمان اضافه خواهد شد رو بدون Root و تغییر سرور Smart Hub نصب کنید.
- روشی که هم اکنون ملاحظه می فرمایید در تلویزیون سامسونگ 55F8090 آلمان (برابر با سری F8000 اروپا یا F8880 ایران) تست شده است.
- توضیح روش ورود به محیط اکانت Developer در سری ها C و D و E و ES و H و HU و BlueRay Player F در انتهای همین پست ذکر شده است.
- قبل از شروع به اطلاعتون می رسونم که تلویزیون و کامپیوتر شما باید با یک IP به سایت مذکور وصل بشوند. (بدون Fیلتر شکN)

لازم بذکر است استفاده از اینترنت TV حجم زیادی از اینترنتتان را استفاده می کند و در ایران مرقوم به صرفه نیست.
مرحله اول: از کامپیوتر وارد سایت زیر می شویم و سمت راست بالای صفحه گزینه ی انگلیسی را جهت زبان پایه ی سایت انتخاب میکنیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با اکانت Gmail یا FB می توانید خودتان را ثبت نام کنید، سپس سمت راست صفحه از منوی Smart TV Apps گزینه ی UserAppStore رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرحله دوم: همانطوری که لیست برنامه ها رو مشاهده میکنید (در حال حاضر در حدود ۲۰۰ برنامه) می توانید برنامه ها را با دو گزینه ی زیر انتخاب نمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی نصب کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی عدم نصب
برای مثال من این برنامه ها رو جهت نصب در تلویزیونم انتخاب کردم:

در بخش InstallApps سمت راست صفحه، شما این نوشته رو خواهید دید: (لطفا این IP را به یاد داشته باشید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مرحله سوم: حالا می رویم سراغ تلویزیون - وارد Smart Hub می شویم (دکمه Smart Hub روی کنترل! ) گزینه ی Samsung Apps رو انتخاب میکنیم:

- دکمه ی قرمز روی کنترل را به منظور Log in در حساب کاربری فشار می دهیم:

- در صفحه پیش رو بجای Email کلمه develop را جهت ورود به اکانت Developer وارد می کنیم و Log in میکنیم: توجه: ( ورود به حساب Developer در سری F بدین صورت است و ممکن است در سری های H و ES و... متفاوت باشد)

- اگر مراحل بالا را درست پیش رفته باشید سمت چپ پایین تصویر کلمه develop به رنگ سبز را مشاهده خواهید کرد:

- حالا بر می گردیم به Smart Hub و گزینه ی More Apps را از پایین صفحه انتخاب می کنیم:

- سمت راست بالای تصویر از بخش Options گزینه ی IP Setting را انتخاب میکنیم:

- IP ای که از مرحله دوم به یاد دارید را اینجا وارد کنید:

ـ مجددا وارد بخش Options شده و گزینه Start App Sync را انتخاب می کنیم:

- برنامه های انتخابی شما در سایت یک به یک در تلویزیون نصب خواهند شد:

توجه: بعد از نصب، مجددا وارد بخش Options شده و Edit My Apps را انتخاب و برنامه های خود از بخش بالایی به پایین منتقل کنید تا در صفحه ی اصلی Smart Hub قابل مشاهده باشند:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- تبریک، برنامه های انتخابی شما در Smart Hub نصب شدند. موفق باشید. پیمان هستم از آلمان

توضیحات مختصری در مورد برنامه های GLWIZ و SansarPlayer و WebTV2014

GLWIZ مختص شبکه های ایرانی داخل و خارج کشور است. شما می توانید سریال ها، فیلم ها، اخبار و یا برنامه مورد علاقه ی خودتون را بصورت دسته بندی پیدا کنید و از مشاهده ی آن لذت ببرید[/SPOILER]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SansarPlayerبرای تمامی شبکه های ترکیه ای است. (دقیقا مثل GLWIZ ولی با رابط کاربری ضعیف تر) لازم به ذکر هست که تمامی سریال ها و فیلم های سینمایی ترکیه قابل پخش هستند

WebTV2014 برنامه ی محبوب من با پوشش اکثر شبکه های مطرح دنیا دسته بندی شده با کیفیت های SD و HD در آرشیو این برنامه اکثر فیلم های روز رو هم مشاهده خواهید کرد (نویسنده و پشتیبان این برنامه Ullrich هستش)

مراحل ورود به اکانت دولوپر در سری C و D و E و ES و H و HU و BlueRay Player F بشرح زیر می باشد: سری C [SPOILER=C Series - Samsung]۱. دکمه Internet@TV را روی کنترل بزنید ۲. بعد از لود شدن وارد Setting شوید (علامت چرخ دنده) ۳. گزینه ی Create an Acount را انتخاب کنید ۴. یوزر را develop نوشته و پسورد را 000000 یا ۱۲۳۴۵۶ بنویسید ۵. بعد از ایجاد نام کاربری به منوی Internet@TV برگردید و با دکمه قرمز وارد وارد شوید (سمت چپ پایین تصویر نوشته develop را مشاهده خواهید کرد) ۶. وارد Setting شوید و در بخش Developer وارد شوید ۷. اینجا IP سرور سایت را وارد و گزینه Synchronization را اننخاب کرده و تمام. راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۱۳ مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری D ۱. دکمه Smart Hub را روی کنترل بزنید ۲. دکمه قرمز را زده و گزینه ی Create Account را جهت ایجاد حساب کاربری انتخاب می کنیم ۳. دفت کنید که به جای ایمیل از کلمه develop استفاده میکنیم و پسورد را دلخواه انتخاب میکنیم ۴. پس از ورود به اکانت دولوپر با دکمه آبی و یا از دکمه tools کنترول وارد منوی tool و وارد بخش Setting می شویم ۵. وارد بخش Development شده و در آن قسمت تیک مربع کوچک با لای منوی موافقت نامه را زده و ok کرده تا آدرس سرور سایت در بخش Setting Server IP نمایان شود و وارد آن می شوید ۶. وقتی IP سرور سایت را وارد کردیم ok کرده و برمیگردیم و گزینه ی User Application Synchronization را انتخاب می کنیم و منتظر می مانیم تا سیستم نرم افزار مورد نظرش را دانلود و نصب کند و بعد از آن می توانید از اسمارت هاب آن برنامه ها را انتخاب و از آن استفاده کنید. تمام. راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۷.۷ مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری E وES ۱. دکمه Smart Hub را روی کنترل بزنید ۲. دکمه قرمز را زده و گزینه ی Create Account را جهت ایجاد حساب کاربری انتخاب می کنیم ۳. دفت کنید که به جای ایمیل از کلمه develop استفاده میکنیم و پسورد را دلخواه انتخاب میکنیم ۴. پس از ورود به اکانت دولوپر با دکمه آبی و یا از دکمه tools کنترول وارد منوی tool و وارد بخش Setting می شویم ۵. وارد بخش Development شده و در آن قسمت تیک مربع کوچک با لای منوی موافقت نامه را زده و ok کرده تا آدرس سرور سایت در بخش Setting Server IP نمایان شود و وارد آن می شوید ۶. وقتی IP سرور سایت را وارد کردیم ok کرده و برمیگردیم و گزینه ی User Application Synchronization را انتخاب می کنیم و منتظر می مانیم تا سیستم نرم افزار مورد نظرش را دانلود و نصب کند و بعد از آن می توانید از اسمارت هاب آن برنامه ها را انتخاب و از آن استفاده کنید. تمام. راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۷.۴ مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری F بلوری پلیر در مورد بلوری های این سری مراحل دقیقا سری F تلویزیون هستش ولی با این تفاوت که پسورد !sso1029dev هستش راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۱۵.۶ مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری H و HU ۱. از طریق منوی تلویزیون و بخش Smart Features وارد Samsung Acount می شویم ۲. گزینه ی Log in را انتخاب می کنیم، یوزر develop و پسورد خالی می نویسیم. ۳. دکمه Smart Hub را روی کنترل می زنیم و روی یکی از برنامه ها دکمه OK (وسط کنترل) را بصورت مداوم نگه می داریم تا منوی کوچکی ظاهر شود ۴. از این منوی کوچک گزینه ی IP Setting را انتخاب میکنیم و IP سرور سایت را وارد می کنیم ۵. بعد از مرحله ۴ گزینه ی Start User App Sync را از همان منوی کوچک انتخاب می کنیم و تمام. راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۲ مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
14-08-2014, 18:29
دوست عزیز
این روش بسیار مفید و کار ساز است موفق باشید.

mr_peyman5623
14-08-2014, 19:24
دوست عزیز
این روش برای سری F به بالا کار ساز است و در سری دیگر از روش روت کردن باید استفاده کرد.

در مورد نحوه ورود به محیط کاربری Developer در سری H و ES و E هم توضیح خواهم داد

asmif
15-08-2014, 21:39
develop در سری H با راهنمایی پیمان عزیز برا بنده عملی شده.

یه سوال؛آی پی برا همه سیستم ها یکی هست یا خیر؟(109.239.58.216)

دوست عزیز
این روش برای سری F به بالا کار ساز است و در سری دیگر از روش روت کردن باید استفاده کرد.

در مورد نحوه ورود به محیط کاربری Developer در سری H و ES و E هم توضیح خواهم داد

mr_peyman5623
15-08-2014, 23:10
develop در سری H با راهنمایی پیمان عزیز برا بنده عملی شده.

یه سوال؛آی پی برا همه سیستم ها یکی هست یا خیر؟(109.239.58.216)

خوشحالم که موفق شدید و تونستم قدمی کوچک برای هم وطنان عزیزم بردارم
این IP سرور سایت هست ولی همیشه شما کنترل کنید IP رو که اگر زمانی مجبور به تغییر سرور شدیم با مشکل روبرو نشوید

asmif
16-08-2014, 00:10
بنده هم همیشه از اینکه هم وطنام رو سربلند می بینم شاکر هستم و به شما و دوستتون هم خدا قوت می گم.

راستی عزیز چند برنامه رو اینستال می زنم در سایت ولی فقط وب تی وی رو بهم میده بقیه شون نصب نمیشه دلیلش می تونه از کجا باشه؟

mr_peyman5623
16-08-2014, 00:49
بنده هم همیشه از اینکه هم وطنام رو سربلند می بینم شاکر هستم و به شما و دوستتون هم خدا قوت می گم.

راستی عزیز چند برنامه رو اینستال می زنم در سایت ولی فقط وب تی وی رو بهم میده بقیه شون نصب نمیشه دلیلش می تونه از کجا باشه؟

داخل بخش Install Apps برنامه هارو دارید (داخل سایت) و بعدش توی تلویزیون نصب نمی شوند؟ (درست متوجه شدم؟)
ممکنه اون برنامه با سری تلویزیون شما سازگار نباشه!
ممکنه نیاز باشه تا مجددا امتحان کنید و AppSync رو از تی وی بزنید
ممکنه از اینترنت هم باشه

asmif
16-08-2014, 01:34
بله درست به همین شکل هست

فکر می کنم مشخصات تلویزیون رو تو کادر سایت جایی که سری ها رو ذکر کرده باید وارد کنم شاید تاثیر داشت

mr_peyman5623
16-08-2014, 11:28
بله درست به همین شکل هست

فکر می کنم مشخصات تلویزیون رو تو کادر سایت جایی که سری ها رو ذکر کرده باید وارد کنم شاید تاثیر داشت

زیر هر برنامه ای نوشته شده که با کدوم سری سازگار هستش

asmif
16-08-2014, 14:27
یه نکته رو عرض کنم سایت قسمت زبان فارسی رو گذاشته و فعال نیست و به جای پرچم کشورمون از پرچمی مثل عراق استفاده کرده محبت کن رسیدگی کنی آقا پیمان عزیز.

mr_peyman5623
16-08-2014, 15:13
یه نکته رو عرض کنم سایت قسمت زبان فارسی رو گذاشته و فعال نیست و به جای پرچم کشورمون از پرچمی مثل عراق استفاده کرده محبت کن رسیدگی کنی آقا پیمان عزیز.

ممنونم بخاطر اطلاع رسانی، اشتباه پشتیبانی سایت هستش (متاسفانه درک درستی از خاورمیانه ندارند و فقط نفت رو خوب می شناسند)
من در حال ترجمه سایت به زبان فارسی هستم و ممکنه مشکلاتی داشته باشه که با کمک شما عزیزان برطرف خواهد شد

asmif
25-08-2014, 16:22
آقا پیمان یه هفته ای هست با آدرس سایت ullrich نمی تونم برنامه ها رو نصب کنم مشکلی پیش اومده؟

mr_peyman5623
25-08-2014, 16:50
آقا پیمان یه هفته ای هست با آدرس سایت ullrich نمی تونم برنامه ها رو نصب کنم مشکلی پیش اومده؟

من در حال ترجمه آلمانی به فارسی هستم که مقداری کند پیش میره ولی خود سایت هیچ مشکلی نداره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asmif
25-08-2014, 17:18
همزمانی که در تلویزیون آی پی سایت رو وارد می کنم،باید PC هم روشن باشه...اگر این طور هست رو مرورگر صفحه سایت هم باید باز باشه یا خیر؟چندین بار با این روش نتیجه گرفتم ولی یه هفته ای هست برنامه های انتخابی رو تلویزیون بالا نمیاد.

من در حال ترجمه آلمانی به فارسی هستم که مقداری کند پیش میره ولی خود سایت هیچ مشکلی نداره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mr_peyman5623
25-08-2014, 18:37
توجه داشته باشید که از Fیلتر شکN استفاده نفرمایید
تلویزیون و سیستم شما باید از یک IP به سایت وصل شده باشند
در حین نصب برنامه ها در تلویزیون مرورگر خود را نبدید

mr_peyman5623
25-08-2014, 22:37
با تشکر از استاد متین پور عزیز، روش ورود به محیط کاربری Developer در سری های دیگر و نیز BlueRay Player سامسونگ به پست اول اضافه شد.

single_2008boy
29-08-2014, 18:58
اقا پیمان این برنامه ها در تلویزیون نصب نمیشن چی کار کنیم؟؟؟

mr_peyman5623
29-08-2014, 21:07
اقا پیمان این برنامه ها در تلویزیون نصب نمیشن چی کار کنیم؟؟؟

- کدوم مرحله مشکل دارید؟
- مدل تلویزیون رو هم بفرمایید

asmif
30-08-2014, 19:57
سلام پیمان

متاسفانه بعد 2 هفته هنوز نتونستم برنامه ها رو نصب کنم(البته2 - 3 تایی قبلانصب می شد) به نظر شما مشکل کجا هست.سری و تیپ نو تلویزیون رو هم دقیق وارد می کنم ولی نتیجه نمی ده

فکر نکنم مشکل از سایت باشه چرا که روزانه خیلی از کاربرا در دنیا هم میان کامنت می زنن.من میگم شاید از طرف نت داخلی باشه آیا این امکان داره؟

mr_peyman5623
30-08-2014, 23:15
سلام پیمان

متاسفانه بعد 2 هفته هنوز نتونستم برنامه ها رو نصب کنم(البته2 - 3 تایی قبلانصب می شد) به نظر شما مشکل کجا هست.سری و تیپ نو تلویزیون رو هم دقیق وارد می کنم ولی نتیجه نمی ده

فکر نکنم مشکل از سایت باشه چرا که روزانه خیلی از کاربرا در دنیا هم میان کامنت می زنن.من میگم شاید از طرف نت داخلی باشه آیا این امکان داره؟

جوابتون رو استاد متین پور در تاپیک خودتان دادند

single_2008boy
04-09-2014, 23:35
برنامه ها رو هم انتخاب می کنم ولی روی تلویزیون نصب نمیشه E7770
- کدوم مرحله مشکل دارید؟
- مدل تلویزیون رو هم بفرمایید

B I J A N EBL
05-09-2014, 14:00
سلام

تلوزیون مدل UA46F6400 دارم

برنامه ها را در سایت انتخاب کردم ...
همه مراحل درسته اما موقع کانکتینگ ارور میده اتصال به سرور امکانپذیر نمی باشد .

مشکل کار کجاست ؟؟ آیپی که به من داده 134.119.3.53 رو در تلوزیون وارد میکنم اما بازم وصل نمیشه کانکتینگ ارور میده .

matinpour
05-09-2014, 14:09
سلام

تلوزیون مدل UA46F6400 دارم

برنامه ها را در سایت انتخاب کردم ...
همه مراحل درسته اما موقع کانکتینگ ارور میده اتصال به سرور امکانپذیر نمی باشد .

مشکل کار کجاست ؟؟ آیپی که به من داده 134.119.3.53 رو در تلوزیون وارد میکنم اما بازم وصل نمیشه کانکتینگ ارور میده .

دوستد عزیز
از ip قدیمی استفاده کن ببینید جواب می دهد.برای من با این آدرس کار می کند.

IP-Address 109.239.58.216

B I J A N EBL
05-09-2014, 14:10
برای من اوکی شد .... آیپی رو برعکس می نوشتم // :n20:

matinpour
05-09-2014, 14:17
برنامه ها رو هم انتخاب می کنم ولی روی تلویزیون نصب نمیشه E7770

دوست عزیز
وقتی که برنامه ها را در سایت بر اساس مدل تلویزیونتان پیدا و انتخاب کردید بعد باید از تلویزیون روند کار بر اساس مدل تان انتخاب و آن را انجام و برنامه ها را اجرا کنید.

mr_khodaei2008
05-09-2014, 15:52
اقا یه سوال دارم . من مدل 6450 را دارم . و تو همون برنامه های خود کشورمون . مثلا اپارات یا نرم افارای دیگه مثل ورزش 3 و برنامه هایی که فیلم و کیلیپ پخش میکنن .

من اپارات را میگم . این کلیپ ها که میبینیم چطوری هست یعنی انلاین هست یا دانلود میشه ؟ اخه خیلی سریع و بدون هیچ مشکل و قطعی کیلپ را نشون میده انگار داری یه کیلیپ از قبل دانلود شده را میبینی . حتی اگه انلاین هست چرا با وقفه نیست مثل تو کامپیوتر که میبینیم .

قضیشون چطوری هست و دیدن اینا حجم کم میکنه ؟ من که متوجه کم کردن نشدم هرچی میبینم

matinpour
05-09-2014, 18:45
اقا یه سوال دارم . من مدل 6450 را دارم . و تو همون برنامه های خود کشورمون . مثلا اپارات یا نرم افارای دیگه مثل ورزش 3 و برنامه هایی که فیلم و کیلیپ پخش میکنن .

من اپارات را میگم . این کلیپ ها که میبینیم چطوری هست یعنی انلاین هست یا دانلود میشه ؟ اخه خیلی سریع و بدون هیچ مشکل و قطعی کیلپ را نشون میده انگار داری یه کیلیپ از قبل دانلود شده را میبینی . حتی اگه انلاین هست چرا با وقفه نیست مثل تو کامپیوتر که میبینیم .

قضیشون چطوری هست و دیدن اینا حجم کم میکنه ؟ من که متوجه کم کردن نشدم هرچی میبینم
دوست عزیز
بطور کل تمام چیزیهای که از اینترنت تماشا می کنید حجم کم می کند حتی صفحه های ساده آن و تمام کلیپ های که از آپارات می بینید قبلا آپلود شده و آنلاین نیستند.

mr_khodaei2008
05-09-2014, 20:13
میدونم ولی چرا وقتی من میبینمشون وقتی رو یک کلیپ کلیک میکنم برا نمایش همون لحظه پخشش میکنه بدون هیچ وقفه ای انگار داری از تلوزیون مثلا شبکه 3 میبینی . مگه نباید دانلود بشه و دیده بشه و یه چیز دیگه من یه بار حدود 50 تا کیلیپ دیدم با زمانهای چند دقیقه ای ولی بعد اعتبارم را دیدم چیز زیادی کم نشده بود .

single_2008boy
05-09-2014, 20:46
میشه بیشبر توضیج بدین؟؟؟
دوست عزیز
وقتی که برنامه ها را در سایت بر اساس مدل تلویزیونتان پیدا و انتخاب کردید بعد باید از تلویزیون روند کار بر اساس مدل تان انتخاب و آن را انجام و برنامه ها را اجرا کنید.

matinpour
05-09-2014, 21:33
میدونم ولی چرا وقتی من میبینمشون وقتی رو یک کلیپ کلیک میکنم برا نمایش همون لحظه پخشش میکنه بدون هیچ وقفه ای انگار داری از تلوزیون مثلا شبکه 3 میبینی . مگه نباید دانلود بشه و دیده بشه و یه چیز دیگه من یه بار حدود 50 تا کیلیپ دیدم با زمانهای چند دقیقه ای ولی بعد اعتبارم را دیدم چیز زیادی کم نشده بود .

دوست عزیز
این بر می گردد به سرعت اینترنت و همچنین سرعت پردازش سیستمتان که بدون هیچ وقفه ای نمایش می دهد.

matinpour
05-09-2014, 22:00
میشه بیشبر توضیج بدین؟؟؟

دوست عزیز

برای مثال من این برنامه ها رو جهت نصب در تلویزیونم از قسمت userAppsStore انتخاب کردم:

پس فقط برنامه های که سری E هستند برای تلویزیون من اعتبار دارند مثل webtv و sansarplyer

و پس از آن که از سایت این برنامه ها را انتخاب کردم حالا می روم سراغ تلویزیون و وارد اسمارت هاب شده و اعمالی که مر بوط به سری خودم است را اجرا می کنم . یعنی

۱.دکمه Smart Hub را روی کنترل بزنید

۲. دکمه قرمز را زده و گزینه ی Create Account را جهت ایجاد حساب کاربری انتخاب می کنیم
۳. دفت کنید که به جای ایمیل از کلمه develop استفاده میکنیم و پسورد را دلخواه انتخاب میکنیم
۴. پس از ورود به اکانت دولوپر با دکمه آبی و یا از دکمه tools کنترول وارد منوی tool و وارد بخش Setting می شویم
۵. وارد بخش Development شده و در آن قسمت تیک مربع کوچک با لای منوی موافقت نامه را زده و ok کرده تا آدرس سرور سایت در بخش Setting Server IP نمایان شود و وارد آن می شوید
۶. وقتی IP سرور سایت 109.239.58.216 را وارد کردیم ok کرده و برمیگردیم و گزینه ی User Application Synchronization را انتخاب می کنیم و منتظر می مانیم تا سیستم نرم افزار مورد نظرش را دانلود و نصب کند و بعد از آن می توانید از اسمارت هاب آن برنامه ها را انتخاب و از آن استفاده کنید. تمام.

ipجدید سایت

134.119.3.53

خواهید دید که ویدجتهای را که در سایت انتخاب کردید در اسمارت هاب تان نصب میشود.
لازم بذکر است تا وقتی که از آن برنامه ها استفاده می کنید هرگز آن را از سایت حذف نکنید چون با حذف آنها دیگر شما نمی توانید از آن برنامه ها در تلویزیونتان استفاده کنید.

mr_peyman5623
05-09-2014, 23:16
ممنونم از استاد متین پور بابت حل مشکل دوستان عزیز
همونطور که آقای متین پور فرمودند IP سایت تغییر کرد به 134.119.3.53

در ضمن زبان فارسی به خاطر برخی مشکلات بین من و ادمین سایت متاسفانه دیگر پشتیبانی نخواهد شد!

mr_khodaei2008
06-09-2014, 19:31
دوست عزیز
این بر می گردد به سرعت اینترنت و همچنین سرعت پردازش سیستمتان که بدون هیچ وقفه ای نمایش می دهد.

سرعت اینترنتم معمولی هست و با کامپیوترم وصل میشم ولی اینجوری نیس. دیگه تی وی که قدرت پردازشش از پی سی بیشتر نیس

TAK_PC
20-10-2014, 01:15
با عرض سلام برنامه GLWIZ رو نصب کردم باز میشه ولی کارنمیکنه ip اون مسدودشده

matinpour
20-10-2014, 10:20
با عرض سلام برنامه GLWIZ رو نصب کردم باز میشه ولی کارنمیکنه ip اون مسدودشده

دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بنویسید تا ببینیم آین ویجدت را پشتیبانی می کند.

امير موسر
20-10-2014, 11:39
سلام . من وقتی IP رو به TV میدم وصل نمیشه و میگه سرور مشکل داره !!

matinpour
20-10-2014, 12:14
سلام . من وقتی IP رو به TV میدم وصل نمیشه و میگه سرور مشکل داره !!

دوست عزیز
آیا از این آی پی استفاده می کنید؟

ipجدید سایت

134.119.3.53

امير موسر
20-10-2014, 13:39
دوست عزیز
آیا از این آی پی استفاده می کنید؟

ipجدید سایت

134.119.3.53

بله از همین IP استفاده میکنم !
----------------

کامپیوتر با چیز شکن وصل بود فک کنم مشکل از اون بود الان دوباره تست میکنم .

TAK_PC
21-10-2014, 02:03
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بنویسید تا ببینیم آین ویجدت را پشتیبانی می کند.

سلام مدل ES7770

matinpour
21-10-2014, 10:15
سلام مدل ES7770

دوست عزیز
این ویجدت برای سری E فعال نیست .

امير موسر
21-10-2014, 12:23
دوست عزیز
این ویجدت برای سری E فعال نیست .

برای D چی ؟! چون منم وقتی باز میکنم اررو میده .

matinpour
21-10-2014, 15:30
برای D چی ؟! چون منم وقتی باز میکنم اررو میده .

دوست عزیز
ظاهراً این ویجدت را جدیداً برای سری E-D-F-H قابل دسترسی کردند . حالا اگر برای شما اجرا نمی شود شاید دلیل آن این باشد که شما آن را بعد از نصب از سایت پاک کرده باشید و بخاطر همین نمی تواند با سایت ارتباط و از آن طریق فعال شود. دوباره بررسی کنید.

tabebeh
22-11-2014, 19:01
با تشکر از راهنمایی هایتان تلویزیون من ua40f6450 میباشد با وارد شدن در سایت و انتخاب برنامه ها هر برنامه ای که مخصوص سری f میباشد نصب میشود به جز حیاتیترین برنامه یعنی samygo مخصوص سری fرا انتخاب میکنم نشان میدهد که دارد نصب میشود ولی در آخر پیغام میدهد نصب نشد به سایت سامسونگ مراجعه شود چه کنم تو رو خدا کمکم کنید

matinpour
22-11-2014, 21:47
با تشکر از راهنمایی هایتان تلویزیون من ua40f6450 میباشد با وارد شدن در سایت و انتخاب برنامه ها هر برنامه ای که مخصوص سری f میباشد نصب میشود به جز حیاتیترین برنامه یعنی samygo مخصوص سری fرا انتخاب میکنم نشان میدهد که دارد نصب میشود ولی در آخر پیغام میدهد نصب نشد به سایت سامسونگ مراجعه شود چه کنم تو رو خدا کمکم کنید

دوست عزیز
ممکن است آن برنامه با سیستم شما سازگار نباشد

milad_mim
23-11-2014, 14:04
با سلام
وقتی به قسمت برنامه ها در سایت می روم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nO3dW3Bc930fcCbTZNL0Muik02c8e/TATpv0oVKN2J6ME6VTTmu3HfuFD7XqTqsM06mlKIplMnHkJGYG rmZ6i8JASSaxpFhlLFmImDqBNI5EXb1KHJG2RBsyKRK8QUtSFB hRlE4fDnBwLv9z9hxggf3v4vOZ3wNwdvdcdhe754v/5ey6du3aysrK22+/ffXq1StXrly+fPnSpUv9fv/NN9+8ePHihQsXEgAAgO21S1ABAABiI6gAAADREVQAAIDoCCoAA EB0BBUAACA6ggoAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANE RVAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQA QAAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAAC IjqACOcunP/XF5z9UqrnTJ0e9XwAAO42gAjnLpz/1xefvfTW/6NqX557/0BdPPN16Ffd2uDMAAGGCCuQEgsrqwk8dvdZqDa+e6JJqAAAIE1 QgJxhUkuV7y0ElbWZZrez+Tz9W7DP22HL1zh8KrB8AgDJBBXLq W1RyC5fvXQ8haRPK+q0nj36r0qJy7cuPrY9yOXn0Wx/64re+vJwAANBgBwSVpS8kF+4f1soePvHWlXfeG9ba3vr++aunx v8ZniR1Y1TmSkmjEEWefmz9DqGgUt5GpX0GALbVwl0fO7SY/vCBuxbqb06Shbs+UJbdVrg1tzRWC0dP3fTQan38lev55flf112 +8vGHlhcKi64fOnLq7lNNa77poVM3rT2qsny1Smuov1t4c3W70 W0nj1x5vcVNSf3ztg0mPagsfTF58QeSF38wWf6Dza/sC9/s3/TQqU89ef7q9SFklbdOnp//yC/+yU/90tU3Lm5+bQxHaNavQG55rNAgkg8nLYLKtS/PCSoAjFI+qAQyRiGo1CWQxUMfyz+y9Gt0Fo4Wzt1ff+Vsds69c HQ9WpQeUl5++crHj5z9+NGVyj3PHrqc+/3UculcP7l85eOlJUHVu51avqmyufDCTexk4021z9s2mOigsvQb yYs/sFov/VCy/IebWVmaUtL6T09d2GRWeev755/46Xu+8oFPf+UDnz7ys/u1q8Qi1PUrHXmytnD53ur8xV98PuvNFQ4qlfwjqAAwQrmg8rG7 7qokjBZBZeGuUL6JNqo05oSFo2fvPlo5/z61fNORs6UWlddfOXv3qeuHjhRP66sn+pXz+40HlSS4uYbmlPY 7uX6f2pta7vaWmdygsvTr6ylltX5ww1nl3pfeLDXGferJ8yvvb jCr5FPKala59XNDzyqLi4v7OwquJ7t1bm6u/dYPHz6cPurw4cPVWxcWFoI7ULpz3SHMzc31+/3qavv9frbd2dnZhYWF9ju8KjyYPt+5a0DHrXDHsMI6tagAMGL5 oHJosdIYMjiohLuM1S0evUFB5dDllbsLmSTtPVVauPprtVWhGl Ref+XskIJKdXOlvSrpsJNZ4Km9SVDZEku/VkkpabvKD2+gD1g1pWRZZQPtKm99//wTH/1sPqVsUVZZWFjY1cKePXuyn6uh4vDhw9mts7Oz7bc+PT2dPmpq aqp66/79++v2Z3p6utfrDTyEqampUnDat29f8G779+8PppqwhqCyGj8C Xb/yykElMLWxMSoAjFgxqCTlxpCBQaUukCwe+likbSrXDx0J9+9K1 k7TC2f2q32fipEg63BVOX3fyhaVysLmfl8ddrJFi0rj87YNJjG onP3NcErJskr/0fYr+/VeP5hS0vov37jQqV3l6qkLR352fzWlrGaVf3ng7dNDmw2qZVCZ m5vLft67d29pJfkY0/50v7Tpav5pCCppulhcXGxzCNma9+7d23C36nHVCgeVwnj6AaNQ StdRqa6w01VZAGALVIJKOlplLXw0Daa/ayFpaDmJtkklSZLk9VfOBoezr52mZ7EkG4xeCCq57FEerb6FY1 RWN7e+/mooytvYTjbvf93ztg0mLqicubcppaxmlR9J+oH+SFWfr2lLyde nn7rwdrus8tbr5/4k1JZSald56+T5zT0Fq/r9/kLO7t2707P23bt355f3+/26NNLv97Ple/bsab/pUmyoPjYfVLI9yTeJpNEiH1TSrlwLCwuzs7NTU1Ppwunp6SRJF hcX8yFnbm4uXVvWqpPGnlYGj1FJVoep5OYBS5Lk6VeXa9ZQmjR sdYiLoALACAWCSjocPk0ZE9iiUnT5yscfOpW1S2Sn6a+/cvamoyu5JotcUCnOALZ6zzXNs2atPrywcOXuyhRhobutObW82t qzfofQGja6k4P3P/S8bYPJCiqrc3y1qJf+dnJpvmFN12+8/2vfbGpL6dqu8tbJ80du/VxzSsnaVa6eHv48YDMzM+lZ+8zMTOmmfP+ufH+qfGNLcKhJUD7 eZEpRIR9UgjuZJpB8UMkPOMk/fHFxcXZ2tm4/9+3bVzf2Jiw061ew/aTm2o5Jstrkkl+YH39/4ukkefoxQQWAUQoGlfWoMnljVKpy5/S59oS0p1P263pQybcqVANGvkWiFA/WN7fxFpWkYeRJXvudLGlupSnv4Tb2BJugoNKmLaWUVer7gP32s cstU0qbdpW3zyx/bebONiklrSd+ZmjtKpmGoJLkhpTkWz+ylpY0NrSUxYbdu3dnzT iltFAXVErL64JKaXn+Ufv27Wu/qwCwM9UElbVJhg9N3KxfAeshpHCaXhgBUu0MliksKZ7or9z9UO W8f7NBJe3TFZjLq26XBu1kaeWtg8qAofxDNilBpWtKSeubP5pc +lpwfSffevff/Wk1lTbVf3zq/Ns1Y+uvX1l55vb/1T6ofOUDn37ip+8ZblZpDir5bldp7698w0ins/8snMzOzmahpRR1BraopEPw27So9Hq9fItQuq19+/ZtZMovANgZaoNKUr60ymRcR+X1V87eVAwP+XaP+tP0tZPyYH5o PcYjqVtDVcPd0umSB1w+pctO5tTd1Py8bYOJCCpnfnUjKWU1q/yd5PKfBtd64dqNf3Okc1b5mxvvB9f23vUbR/f9n65ZZYh9wJqDSn6YRzq7V77fV/sxHr1eL/+o/GrrkkY2RiW/sGGMytzcXGmMSpJLR3lTU1N79+7tMEAFAHaGpqBSbBmpDyqr9x yfK9PnB3WcKg7eaA4q1w8dCV6RfeXuh+qm971+6EhxLMfmg0qL q9F33Ml1jS0qtc/bNhj/oJK/quPGqjeVXP6z4LrPXH33Xz/RLav83Ddq+4DduPZO13aVP/1Xvzys69Y3B5X8HXbv3p3kTv1L95+pyLe3ZMPo05XkV5ufemvo s371+/19+/ZlAaa0Nq0rAABjZ8yDyun9m00pq+0qfze5fCS4hQvXbvzbjn3A bnuytg/Ye9dvHP353+rcB+z7Q+gDNjCo5JtQ8gmhdLmSahLIVtjv97OoM DMzk154MdvurtyUYg1BZWpqKosfzUGlOko+veDj3r17syE32To 3/wQCALCdxjmonP7ccFLKalb5e8nlrwe3c2Glc1b5VENWeefdzln lo5/dfFYZGFSSJMl3qcpO8UuXT2kIKvmoE5RlnnxQabjkfD6o7N27N 7vb7OzswA5d+R5iu3btyi4iCQDAWBjboHLmV4aZUlazyt9Prjw V3NqFlRtd+4Dd9uT5a+/WjFd5593OY+s/+tlN9gFrE1Sql03scKnE4lD4fN+wLDBk/cHqBtOX1A2mL+n3+zMzM+nQmrzSSJj2BwIAwMiNZ1A588vDTym r41V+LLmyENzm0tvvfrzj2PpPP3Xhak27yo1r73QdW3/k1s+99fq5DT9nbYJKfih814aI/Lj5UrzJTymWrnC4QSVb2/T09OzsbLqJhYWFfAcwQ+oBAMbLGAaVN35pq1LKalaZqmtXOb9y 42Mds8qnnjxfl1Xee+fdrlnlTz762Q1nlTZBJSlOn9Xp8inVNJ LJ5580[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8c0qLYNK/irv1c5UDapTBudl+Scd1z7coNLr9bJrUwZTSmmYDQAA8RuroLI V41Lq6uV/mFx9LrgX51c6X1/l009dqBtbf+Od60//5//ZuQ9Y92tBzs3NZQPWG+7W7/ezMevtz+8XFxezR2VzduWll0lJLS4u5n9tudqBfbcWFxfTY9yz Z086NqZuZwAAiN/4BJVhzUTcoV3lx5K3ngnuy7mVG12vW/8fFmrbVW68c/2Zn/vfXdtVrmxivAoAAERuTILKdralFNpV/lHdeJX+39z46cfPdM0qF1ZuBNe2kTmLf+Zzl159YyufdAAAGJk xCSrLDyUv/fBossrpA8E9+suLf/PBr57uFFR+4pE3Xr10ve4QX/7Cw52Cylc+8One57+8Zc84AACM0pgElSRJ+o8mL/6t7U4pb/xC8n7gWijPnbv2zw93Sym3/PHpv7r4Tt3BvXzvQ11TytGf/63rV69t5TMOAEymrxetrKw03/+FF15ouHVlZeX48eP5HyL074uWlpaa73/PPfc03Lq0tHT//ffnf2ArjE9QSZKk/8fJN390G1PKLwX34tmznVPKzFdPf2u5NqX0fvXBrinl2f/22zfeqW2cAQBoUAoeL7zwwsWLTdeVbg4qmZiDSil43HPPPc0Xi 2sOKhlBZUuNVVBJtrEP2Bt3Bbf/3LlrP/HIG51Syge3oC3lvXfDY102I52My0y+ADDxSsFjZWUlW3Lx4sWs peXkyZNJkhw/fjz7dWVlJbs1e0iwReWFF15o32KzDUrBY2lpKVvS6/Wylpb5+fkkSe6///7s16WlpezW7CHBFpV77rmnfYsNbYxbUEmS5M0/Sl76oa1NKafDc+b+xdK1H++YUn7yq6ePvVmbUr554A+7ppTn7j i0FSklWbu2ScPlSiKRzlkc/34CQLSqLSTpklKTyMmTJ9OWlmCLysWLF9MkUw0q2U3xqLaQpEt KTSLz8/NpS0uwRaXX66VJphpUspsYojEMKkmSvPlI8tKPbFlKCY+e/8aZzinlQ4+ePl6fUl7a/wfdU8rvvH8jPMfx5o1LUEmvAtl8ARYAoEFdUDl58mRp+EoaPPL 3zxpYsluDLSrpHbbncNqoCyrz8/Ol4Stp8MjfP2tgyW4Ntqikd9iew9khxjOoJEmy/NCWjK0/88vBrX3jzLUf/0rnlPLt/tiklERQAYAdo67r18mTJ4MtIdn9szaWJJRPqmNU4okrdV2/5ufngy0h2f2zNpYklE+qY1TElSEa26CSJMnFB4acVU5/NridZ852bkuZ+erpv24YPf/5L3cePf9f799MSun1etUEUhqUEgwq2eXeZ2dnS2PO+v1+9vB+v 3/48OH0svfVUS79fj9dSXZruunqTjZc2z67z+zs7K5du/bu3buwsJDuUvDoqgcIAKTqBtOnQ1Cy5cePHy91/cqWJEly8uTJuqCSTzv5bDNCdYPp0yEo2fL777+/1PUrW5Ikyfz8fF1QyaedfLZhM8Y5qCRJcvH3trrH19NLndtSPv jVobelHNpkW8rMzMyuXbtKC0vJpPRrv9/fu3fvrl27pqenZ2Zmpqen03iQPTxt2VhYWJidnZ2amtq1Zvfu3 flsMDc3l791amoqjTT5/en3++keZqanp4N/4aW7zczMJEmSRpe5ubnSnffu3Ts1NbXBpwwAJlfD9MT54fJZwE i7e6VxJT/UPk011R5f+S5kLWcM22oN0xPnh8tnpx9pd680ruSH2qepptrj6 4knnqiOuWeTxjyoJElyYS558Qe3qMfXU2dW/lnHtpQPP3rmlaGOS3n+zrn33nl3k0/SxoLK7t278y0V+/bty/e5SoPKnj17pqam0qaSfr+/Z8+eXbt2zc7O5u+T3iFdZ5pq8vuTbihdc5pw0mwzNTUVzCrVrl/9fj/dk/zd0oX79u3bwNMFAMDIjX9QSdI+YJtJKfcG1/rk6ZV/2rEt5cOPnqlrS3n//fdfvOf3O6eUux54/70hjEvZQFAJmpqa2r17d/pzGhh27dqVjxO9Xi+fGdLtlvJG9sD8drNsk19P2mBSEhyjkjb+ LC4uZkvm5uaqmwYAYFxMRFBJkuTi725wvEpNSvl/p1Z2/1GHiJKmlO/0wxdhvH712vO/MNc1pbzwi8NJKcnwgkp+PWlgyHcGS2UBI9jQkUqbULKfgx200s aZ6giTYFBJF+bTzu7du7NMBQDA2JmUoJIkyYXf6ZxSlr5Qt7Kv v7Hyj7sElY88VptSkiR5e+nNx/7FHaNKKclGg8rCwkLasyvtvpWNVMluDc6+lQWVhum58vtT13JS F5zqVjs9PT09PZ3+nDbIVEetAAAwLiYoqCRJcv63uqSUX2teWf uuXx957Myrl2pTSuryiTPzH/nFtinl7t8dYkpJNhRU0q5Te/fuzfpTLSwsbCCoBEeJbEVQSYfUp3299u3bNzU1Zb4vAIDxNVlB JUmSc/e16/H1K21W9vU3Vv7JVwb3+Gq4qmPepe+88fiH7mp1vZShppSkJqik 4zrqgsr09HS161S161dDUEmSZGpqKmvlyMt3/UrXWQ0V+fvk1W037WmWdkWbmpqq9kkDAGCMTFxQSZLk3P/YZFtK3pOnmwarfOjR068NakvJu/zamcd/8hcGjJ5///3uxzxAOmFX/vokaYNJQ1DJj5tP9fv9Ti0q2TpLmSENSNl6sqab/H1KC/PXXWnoUZbOR3z48GHD6AEAxt0kBpUkSc799022peT9WU27SvNM xHUufeeN+Q+H+4C9cPfvvffuja4rbCObJvjw4cMLCwvZRMP5M/4sVCwsLCwsLKRxYt++fWlbx+HDh9Ph6VmYaRNUsqmHp6en04s5 zszMZOvJHpJua8+ePenupb/mr8eSv+5KOv5k9+7dhw8fLl2GMjtMw+gBAMbdhAaVpKYP2NJvb GxlT54uZ5UPP3rmRJe2lLzLr515/MPlPmAvfvb3t6ItJZOGk9T09HR6yfb0Yo7pHbIGkzSuZBd8TKX XVDl8+PDU1FQaTtoElXS1+/fvT9ecxpXs8o75R+3fvz9/Xch0B/K3VoPNrtwVWjLphgyjBwAYd5MbVJIkOfulYkr54mZWtpDLKj/1WO31Ulq6/NrpfFbZ6pSSSjtQ5S82UtXr9fJ36Pf7Ax+yAQ3jT9IENXAN+c5 gAABMnokOKkmSnD24mlLOHtz8yv78jZWbHjp1yx+fHjjHVxuXX zv9tQ/emfb42vza4jQ3N1cdK7K4uLir5voqAACQmvSgkiTJ6QPJmc8Pa 2VPnl756+VNtaXkLf/l4l/95v99/8aQ5/iKx8zMTKl3Vq/XS6/waLA7AAANdkBQYXT6/X56gfn89SKnp6elFAAAmgkqbLnFxcW5ubn9+/eXJukCAIA6ggoAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANER VAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQ AAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACI jqACAABER1ABAACiI6gAAADREVQAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6gg oAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAA QHQEFQAAIDpxBZWV61dPLL98/PzRY+eeUUoppZRSSkVSx88fPbHce/v6lW2LBhEFlZXrV4+ff/a15d73+scWL31bKaWUUkopFUl9r3/steXe8fPPrrz79vakg4iCyonll19b7o38NVBKKaWUUkoF67Xll 7+7/PL2pIOIgsqxc0e/d0lbilJKKaWUUpHW9y4dO3bu6Pakg6iCyjMjf+qVUkoppZRSDX Xs3DPbkw4EFaWUUkoppVTbElSUUkoppZRS0ZWgopRSSimllIqu BBWllFJKKaVUdCWoKKWUUkoppaIrQUUppZRSSikVXQkqSimllF JKqehKUFFKKaWUUkpFV4KKUkoppZRSKroSVJRSSimllFLRlaCi lFJKKaWU2or61ssnjvz5t//ildzCV14/8uffXnj54uCHCypKKaW2uE586ZMHv/TMyHdjs/XgnXfccvMdt9xceywP3nnHZx4p/KCUUju50pSS1mpWeeX18pKGElSUUmpH1nOfuTk97b7jlpvv+MR 9J769eOnBO1d/GHYFgsqWbWvL6pnHP3HzAw823kdQUUqpfH3n5JVXv/Xd9WTy/HpKOfqdt777/UFrEFSUUmrn1YkvfXI7c8JEtKg88sAtdz7XfB9BRSmlSlXKKh1 SyqKgopRSO7HCyWH99PqZxz+Ra2+55eYHHly89NR9Bz/zyHo7TD7nrPWJCi+85c7Hgy0q6bYaVrtajzzQ2PJTOJb1jX7y8 acGLVlfSWUTpSVP3Xcw/2vdDpSCylP3Hcw2+u3FS99efO4z9d3GlFJqUquUVdqmlEVBRSm ldmQ9dd/BWyodmdbOs0986ZNZg8D6uXXhIc88/on88tWmhvUHFs7RH3mgOq4jH1SCq12r5z4T2s9gTqgEg5ol5b2 tbiKw0XyLSsugUkomuU0rpdROqty4lLajU9ISVJRSaofWWqNB1 klpcFBZP8/O7lNo0Fi7T34N5fsUt1W32vxjy80sNTkh/NjKkvDeFjcR6hq3kaBy6cE776imOKWU2kGVSylPPvPdbllFUFF KqZ1dz30m16Wq2vUrOyN/6r6DxbPzrNEg30ksPS8v9XEaEFRCqy3fudR3K5QTqh2rgkuqex vYRGDJhoLK+hD8Zx7/RLFtRymlJr9eKYye/94bxbH1Zv0KEFSUUipfa6fg66fXoYHjNYkiONylW4vKwKCS7UC 2n7mHZGmkupU2S8KbCCypDSrrcSg0mH71iMZvljOllNp8ff/KX79UGJeyPl7lpfNm/QoRVJRSKlfZOXRNeFitukQRHHrRaYxKy6CSRYX8yp+67+AtN29 sjErTJgJLcjfV7UB41q9HHrjlkwdzY29OfOmTdxisopTaIfXaq bdeP10YPf+dk1deXey/fury4IcLKkoptfOq2AMq11AQnPVrYKJYn1nr5tDCO5978M4NB5 X8rmYD3E986ZPhlXea9Wttb6ubCG20kGHCO1AzPfFzn7n5jvJj BRWl1A6u77ze7p6CilJKqUKVRlO0uNChGvB83mwYvVJKdS9BRS mlVKGK3Z+qvadUp3rwzjs8gUoptZESVJRSSpUq3znKSfaGa+0y kdqjlFJqQyWoKKWUUkoppaIrQUUppZRSSikVXQkqSimllFJKqe hKUFFKKaWUUkpFV4KKUkoppZRSKroSVJRSSimllFLRlaCilFJK KaWUiq4EFaWUUkoppVR0JagopZRSSimloqudGFSOnzv6vf7xkT/1SimllFJKqWB979KxY+eObk86iCionFh++bXl3siffaWUUkopp VSwXlt++cRyb3vSQURB5e3rl4+ff/a15d5i/9jIXwOllFJKKaXUevWPvbbcO37+2bevX9medBBRUEmSZOX61RP LLx87d/TYuWeUUkoppZRS0dTRE8u9bUspSWxBBQAAIBFUAACACAkqAABA dAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACIjqACAABER1ABAACiI6gAAADREV QAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6ggoAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEA AKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI 6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOrEF lVMP337rrbfeevvDp1rf9+CzQ9zMJtYZi86H8OzBW7f1mLu8xg AA7FCCytDWGQtBBQCA8SeoDG2dsRBUAAAYf+McVOLfzHgQVAAA iI6ggqACAEB0xjmo1PVxWl2eKa5s9bT81vBdqutMl6yvo/D42v0s7cPa+tIHN0SCUGgo7UHosFcfdvvDpxq7fhWPvbhToQd0 Pormp37Qk99uHQAA7ASTFlSCZ8KFNW4iqIRXXjlhr9mHg8+2CC prdyk+Aek+pA/L/xx8TDiolE//cwceDipdj6JmA8VjGRRUBr98AADsDJMVVNbOc0On8YH00Wow/VpQebh8Op+dmRfWsn6qnd+JtSxwcHBQGZBUAjmltM/N+a26V6s7Fdrf1kexnlJCe1Y6mtonv/XLBwDAxJuooBI6xe+4mbqgEjxVXrupGl5C+xA++W9zXMl6Pjn1 8O3hELN+9/r81navuh5F9Xmo7l5uXXVPfvuXDwCAiSeoDFjnelCpH8NR7lZW twdt2waCnbfWE0JzTql7Wtrv1QbvX3tU5VE+ggoAAANNVFBp30 uoe1AJ71Hx3HrgzreeXys0CiTcLlI9uy8fwoDcUdmrrkcx+Lot 4dkA2nb9AgBgJ5qsoJJUhmPXrKh7UAmfPBdjwsAc0n4i4Nr8ER wSExoC0rrBo3yHDd5/sDZJqN3LBwDAxJu4oFK+NXzGG31QqekvdfvtxaH0oZaXsQ4q5a MQWAAAdqjJDSrrhjHrV6ugMryuX5Xtrg2iL0z61TgR8XZ3/WqfJTo+QIcwAICdaCcElUBA2JqgMigTNM6OVbfyg8+u/Ziu9tmDawvLjS51O9x1r4Z8/7oVtE82XfIdAACTYaKCyqlnn22cqGrLg0rjxL411xppkCWV9XC SrIeWukmyNjRxWejZaX0UTffvMD1x+5cPAICJN0FBJRsrER6PE jx1X++09XBdb6pOQaVuFuH8CJMOZ9yrqy8NTEm7gd1et1vNF3w MjM9fXdVmjmIjF3wsPfldXj4AACZepEFlgPRctu4KImGNk4Nlt 286qATXvbaBzk0D4QDQ3DZTs8N1Y94PPhvuktb1KOqf/JoLplSe/A4vHwAAk26igsqqynlw0zVQsvPgU6fC6+weVKrH0XpasLrno+2 kZYN2uPjUNFzMfoNHUX75alvGgk9+aB+bVgIAwOSKLahMtskYb DEZRwEAQJ7ruPkAAA1KSURBVNQElW3UdXqsOE3GUQAAEDdBZZh C11/MNM6NFZPJOAoAAMaaoDJU4Wmu8mM3xuEEfzKOAgCAcSaoDFvTd ADjc34/GUcBAMDYElS2RN3sx+NlMo4CAIBxJKgAAADREVQAAIDoCCoAAE B0BBUAACA6ggoAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANER VAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQ AAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACI jqACAABER1ABAACiI6gAAADREVQAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6gg oAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAA QHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0R FUAACA6AgqQFSW5g/cdtuhXuVnAGrF83G5FXuyXUfXO3TbbQfmlxq337wv8bwOE0JQA UZlaf7AbXkH5pcEFWD8lD7MhvKp1TvUaT1D+rgMrKbu5H1Te7J NR1f+lmmxW0MNKh0PkypBBRiVpfkDzd9/ggoQvd6h2wqfZEtL7U/qm9c6uUFlu46u8C0z8CunXVDpoOthUiWoAKMS/Nao/8dV7l9jPvmBONSdwi7NH7jtUC9NMWt3CH2IFf/nn34gFpfVPza38ND8dgSV9MR79ZiK6Sy8J6M+uuK3zPrBFQJJ7 pjT5fOVA2z1xVTsFFA6zPni912L0ESSJIIKMDqdgkrv0G3FrxI f8MDI1Z5wZuep+W5AoQ+x9QaY/LpKgSH42NzC1UC0HUGl7kM5vCcjPrq6FpWmoBI6wBZfTIEnsNI NrEvjDilBBRiVYO/hmk/5wteK5nQgDtUz1VWVU9EWH2K5j7z6c9zsscVNb0vXr5pNttuTU Rxd6VumsJXaoBLYapsvpuqeBvJYrlHJl1grggowKl1aVLK+BpU vHICRaW5RyZ+L1n2IlZfXncpXHls8S962oBLYZMOejPjo6l6e5 q5f1a0OJagkS/MHbjswvySndCGoAKPSNajIJkBs6ppUgkGl8iFWHIjfrs0hvOVh BpXCpvJLOraojP7oWgWVmj5sww8qqwuGNJxohxBUgFHZ6BiVJB nWvDoAm5T2LqqcDFdPrUMfYtUT5vxH3vpKgx+A+YXpXgzj7Le0 qcKvbcao5PZk9EdXF1QqXy5bMkalGmTWuqL5t1trggowKh1n/Sr0D/AxD0Sj2Hmp8j/44P2qPb/S+bSyYeil0fihD8D1IRjpVFVD+jd94XCq42yqk2LV7smoj65+0 Pr6BvM7Vjet2QZm/QoeZnUyawYYu6DS0Pqnzx/N4nyHbN1exXm8E2kDT3U8r048ewJETh/cTRvZU5hLX70t/9Qf4vdKtEGlPB3QWlat9GvMtRX6up0gzeP5hrbO4arpAFCxFe/btv/P21nKQzS36tuh3VO9TZ9XXf92vE+AlgSVTdrQ523pjHhDH9eFD W/9p/6ALQTOWGpFG1TWNB5rcXo/X7cTpd04xKhkf3kD3oXDn1vXjOw1Sm+aYV1oYOM7sx3bFlSALR L/F3G8Vk8Ruj595a5iGxyfuc2v3KDuT+U+3Q27NnZBJfu9GDCzJa Feg76Cx1Lt/OPBF3dpvnwN4MI7JNTCkEv0xSF9uf6pXd48q3tYOR0tdGDt1b9 vS2kj9+vAN3P4E6h2bt/8Fbcm+28kPJCx2Ou4+kYq/5sn1AU58GbL9bSudHEe9Hk1zHdjc1Bp3nkA4tHw+dz+W6PwBVT snFT9Rqh+ha0/vNQ0UL+wYWKzwCx52aLqid6B+aXxDSrV22rmYZD/x1XhnLI0j3vlxa0MWOswaWBl7sXwtCQDZAGlcTKTpOF9Wzjg0v yOA97M6W43HG9+UeWiv5P7N1I9sgHPQOCpqHkFC5/PdRPI1E0ak2zlu3FwUKnfeQCiUdtdovO3RuEbpHTeUfhGyK+h0 J89PMnb+nrz35X13ReCR7S2ktxRLc0fuO3AgQO3HZif0KBSmRH Pt/BYyl7H8p9h9cWtvPcDfyblFoZQc03hhg5ncOUz1eBnQ3Ct4UcW c0qbN3P1/+6V3R/8NE6amtxRzSRrz0D1bVP3ClYbaqrZJKl8H9R+Xg3x3dgiqNTuP ADRCDQ/hJa3+NZoCiqFb4TCGipNHPWnJXVffSXBG7LHFrqYpH1QDk1wUC mYzH8XT77Vv4bCKx1+cUPv/VLvm9ooW/v31/4MrjTUbf1kt1tQCf1bodubOf//j9CGSjPaT/rfSFOLSt0zUHrbDH4Fk4avg9ZBZYjvxhZBpamJD4A41LWodP/WaAoqhc//Sgqp6edR/vas++prc0TVf9L2DmUrneCgMpHnXTtO+koW5k8fOB4jsIpKmGn 8b0T3U8PyPtV8aATXWvw1vX9v/kBTm0zLnSmsufzhsDP+RipHWer5Vf8MZG+bDQWVIbaobDCo1I7 MEVQAxkVNk0r3b41hB5XKt2fLFpXQEeUXpU0p2Vlf79B4B5WG/FZ6IlzEemytBffceyD44la7OS01/kE29e/sfGo48P/2tf/erm5krW2mdpRL6M3c6xWfnkqLSuB/GDvibyTwVJcalUrPQOBtU30FWwSV0CdR/es+1HdjdZcH9CATVAAiVfreKizu8q0xzKASPn8ox42675Xybev/TV7f5IED6/s93kFlvcNNoWtbKt80Nfn/OZ5cgbEmoRe38seWv0tDE1zxHhs6NQw2ZOYW5rYTGs8cfIuHQk XDm7nYDls9JS33TCucUk/y30i5gTrU3ly4LfC2qb6Cbbp+NV65OfC6D+vdGDzycGtf/RIAotHwFd/6W2OoQSUJnz+s71GpJ0zLI8rftr6h6IMKwDjZGZ3qAGDrCSrA6 PQOTdz/8gUVIEmSift8m5jDaXkgE3O8Y05QAUam19g4PJ4EFSBJJu7zbW IOp+WBTMzxjjtBBRiJ4sCZ9Dq2pbHma7NuVS70Xl6BbxNgVIqf ZZWxieP2CTVZh1PY80O9wIG0PV7fOCMiqACjEpqaOTcmLze8vT qJVulHbRjAiKxPmtg8FfiYmKTDaTO/fKvj9Y0zMoIKMCqBb4LKJG41c7NXJiYZuy9QYPKUZ4Uf8w+msT +cwLyhTQdSe7y+cUZHUAFGJTQ184H5pfo5FYtBpcA/uIDRKH8cjfOZfTK5h1PXNNTmeH3jjI6gAoxKtQl+/sDacJX8ZV0HtagAjEjxcnWT0QQxOYeTWT+uQAIZfLy+cUZHUAF GpvLhvzZcsXiV2gFjVJIk38sYYPtUOgXVNAePiQk7nOybodSfO HhFw6bj9Y0zMoIKMDqFi7UnSVL+/1bThd6DV8YF2F65T6J0hsLKpcPHqiFiog4n/y1RbJnPlrQ+Xt84oyGoADEp/9duLP+LBwBsnqACxKPaDVpQAYAdSlABorDarF4OJYIKAOxQggo AABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAAQ HQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0RF UAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACIjqACAABER1ABA ACiI6gAAADREVQAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6ggoAABAdQQUAAIi OoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCC gAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAAB AdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACIjqACAABER1ABAACiI6gAAADRE VQAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6ggoAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAE AAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAi I6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoI KAAAQHUEFAACIjqACAABER1ABAACiI6gAAADREVQAAIDoCCoAA EB0BBUAACA6ggoAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANE RVAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQA QAAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAAC IjqACAABER1ABAACiI6gAAADREVQAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6g goAABAdQQUAAIiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgA AQHQEFQAAIDqCCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0 RFUAACA6AgqAABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACIjqACAABER1A BAACiI6gAAADREVQAAIDoCCoAAEB0BBUAACA6ggoAABAdQQUAA IiOoAIAAERHUAEAAKIjqAAAANERVAAAgOgIKgAAQHQEFQAAIDq CCgAAEB1BBQAAiI6gAgAAREdQAQAAoiOoAAAA0RFUAACA6AgqA ABAdAQVAAAgOoIKAAAQHUEFAACIzv8H4syiPVe7ODEAAAAASUV ORK5CYII=
مشکل دارد:n13:

milad_mim
23-11-2014, 14:08
این مشکل را دارد:n13:

matinpour
23-11-2014, 16:05
این مشکل را دارد:n13:

دوست عزیز
من سایت را بررسی کردم و هیچ مشگلی ندیدم شما اگر مشگل دارید آن را توضیح دهید.

milad_mim
23-11-2014, 16:53
در صفحه لیست برنامه ها
دکمه ای برای نصب برنامه وجود ندارد و کلمات نامرتبط نوشته می شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nO3dO5brOIIm4Fmt9sFFzPRpg34ZZXMLbbTBRVSdQ6O eWZ2ZdesxozFCIvGkqAhJAUR8n3OvGCQIUNTjF0Dwf/3zn//8xz/+8ePHjx8/fvz973//9ddff/nll59//vlvf/vbTz/99Ne//vUvf/nLn//85z/+8Y9/+MMfzgAAAC/3hz/84Y9//OOf//znv/zlL3/9619/+umnv/3tbz///PMvv/zy66+//v3vf39LNP/4xz/++c9//utf//rXv/7173//+9///vf/vfp/gc9uzRf048eP3/3ud8uy/OlPf/pfQiYAANA4IbNxQiYAANATIbNxQiYAANATIbNxQiYAANATIbNx QiYAANATIbNxP378+O///u/f/va3//mf/ylkAgAArRMyG/fjx4/f/va3v//973/99VchEwAAaJ2Q2bgfP378x3/8x6+//ipkAgAAHRAyG/cWMn/55ZdffvlFyAQAAFonZDZuDZk///yzkAkAALROyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyc kAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGzcGjL/53/+R8gEAABaJ2Q27i1k/vzzz3/9609CJgAA0Dohs3E/fvz4zW9+8/vf//6nn4RMAACgeUJm4378+PFf//Vfv/nNb/73//nfQiYAANA6IbNxP378+N3vfrcsy5/+9CchEwAAaJ2Q2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2 TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2Tg hEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghE wAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwA A6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6 ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6Im Q2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2 TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2Tg hEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghE wAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwA A6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6 ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6Im Q2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2 TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2Tg hEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghE wAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwA A6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6Em3IXMeT+P8wv19FiETAADoy StD5jyeNsO0fKjiTw2Z8/jh+m2WaTiN83mZhrDMeTxVGrBMw+UYjbOQCQAA9OUlIfMas5Yo Y30sxnXUkzmPw7SEIXOZhtMwDMUGXI7V23anYRIyAQCAnjw5ZL 71yhXi5FvkWqYh6M+bx8uqyzSM89bvOc7n6MF15TCjBdlsfXzZ 7brtWo15PI1zULWgi/VtnbDwrWMxaEdSw/28/BYyz/O4hsdhWiopOervXKZhEDIBAICePC9kzmM1fQUJcEuHQd9mlD2j craVsowW9Y2upQbhc/tvXLVC2lsXhTUNH0Q13JZHA4LDSFxQDpnx0nk8CZkAAEBPnhUy 3+JWKWNmA2WXaTiNYzEiZg+2EJZntCSlXjNmodi4ClGQjPeS9o +uG8Z/SFc7RMgEAAC+oOcOl70MNY0nvMmTZxrzytHwsnk1ZEYRMB0qG3 Ut5heEXtYLOkyLK5bDa5Re9WQCAADf2Ssn/tn7a9qT+Z6QeV017tIs9KbWZh0Kw+LNnsxSyLyHazIBAIAv6NX 3yczu3FEagfrekHlr5G22z0LtopC5d03mQ0Pmdo2n2WUBAICef W7IjMfJro/eHTIvA1azGYGS4atxyMz/fmh22SeFzLBCw7S4TyYAANCVV4dM7iRkAgAAPREyGydkAgAAPR EyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREy GydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGy dkAgAAPekoZM7jaZiWvvdwwDINp3FeHwqZAABAT14SMpPc9E6P jIDz+IAKPUV6rIRMAACgJ08Omcs0nE5bNlymYZzn8XSxhql5PI 1ztO660pYr45C5lXJd+LZ9slGyx6yAKLau0TOvZ6HSwf7KC4M/lJtTqNUyDcO0BFURMgEAgJ48L2TOY5rhLhHsGsiWaYgiZZQMr2 sF/w1CZrDpOSsselDbY1SjYA9ryNy2iipX7E6dx8vaYTfktmapOZW u1HWjdUUhEwAA6MmzQmahn/C89dNtK709jKNbtNaW0IqpLVsrKTn+Q2Hc7qXrMU5+0XrxRsV0 eF1YDJnF5hTyblz4dSshEwAA6Mlzh8teElzYxRgmq7BfrzgSNh pzuq2UdyemS9aS4z1GeTHPwWHILParhuskI2PzhUHnZ6k56x+i DtgoEA/TImQCAABdee3EP0lP4pGezHO+dmGFvZ7MUshcB7imezgcMqMSt uRZ6OisNCerU7rePJ7GeRYyAQCAnrz2FiY712QWezgj770ms9a TmbszZEYzDhU2vG+v5e7ZQcgEAAB68vKQOUxTcXbZPGAVZmh91 +yyzwmZwe6GaZ6GvTG0heaUFhSuYD2dhEwAAKAnnxAyH3Srywb VLjn9CCETAADoiZD5QPEFmeUJZO8lZAIAAD0RMh8qmkn2IU0VM gEAgJ68NmRyNyETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCE TAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoSashcx5P4/y44volZAIAAD35xiFzHk/DtDx3Hzct07DfUCETAADoyUtC5s0klXtoyGy3W/T2kREyAQCAnjw5ZC7TcDpFHYbzeLoYpuV8XqZhnLdla+AKc+Fb Ids22dJw0/LKl91GPZfrLvI6FCoU7q64MPjDuvm2v63EpA3DtMStncfoMAiZ AABAT54XMucxTXVvoSxetEzDlqmCP4cJcNtkexB2AW7jXisrx3 sLouC2i7CwrdrFEbVrCqzXIQi843yudqWuGwXbzOMwjsNWgJAJ AAD05Fkhs9BzWBwceu3L2zZ7e3iNZekm1xWKAa+2clyDa8yMQm bUObmVUUyHpbqFddj2eV2jkHfjwtet5vE0zsEOhEwAAKArzx0u e8l0Ox2DScjM+v7STbZgVxgXW1+5lHrDkJnnwmSdZGRsfWxuMC 42Hlt7+UPU0brt6FKHy/7e/lmm4WS4LAAA0JWXTvyTJMrwTxeHezKLnYy1laPLHMO/Hg6ZyYWS2YjbqA57c9auxafrRV2YwSMhEwAA6Mlrb2HyuGsyy2 Hu1jWZkTtD5nWVoMbVOuxMGLv1VSabzuNpGIat3/NyaaaQCQAA9OTl98nMZ5cdpunjs8veWLlSk+PDZbdih2megol5 SnUIh8yuHaHpglKfbtKMYVqETAAAoCsvD5mJG6NLD272jhtxft xr6iBkAgAAPek0ZMYXQ94aGPscr6mDkAkAAPSk05CZzOL6+oT5 sjoImQAAQE8+O2Ryg5AJAAD0RMhsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD0RM hsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD05BuE zHffirOJXQuZAABATz4lZC7TcBrnJ7ZqHoPia0lvHk+PCp/LNJxSw7QImQAAwHfzkpCZhMoXZMzTgZB5dPtdSVuSLYVMAADgm 3lyyHzr4ouDVpS85jHs+Tsv0zDO27ItsIV9hdelcVfkpdi4U3G cL3+Y4v1cNr+UtO1w/evbor2EWGpaMWSWd53X/Fxq/ixkAgAAPXleyJzHckoLAtYyDXkA3UJk/udruW9r1KJa3pN5Ku3yutZOv+VbkMz+WmtaKWTWdl0LmVGGPp0 GIRMAAOjJs0JmtScwiGGFYbPJ+NLiZZNrCXeEzLhLdN18nM+1L LutncbMvU7OQsis7LoaMtf13x4ImQAAQE+eO1z2ktG2QBWlqEK ETELmtno+CvaekBmvloTMy/+T5HhrvGzWtMKe93ZdC5npsRIyAQCAnrx24p8sdBVCZjKPzjAt 4RDZc7UnM3h0f8iM/xbtbt89E//UQub2SMgEAAA699JbmKRdl4evyUyu4wx6N6PFQcisZtm9kHnPt LLVFh4JmbWaC5kAAEDnXhkyS1dY5rPLhtOxRtcnXlebpyGMoeu q87iWvi5fZ5fdCZnB3LIfvrPKwZBZq7mQCQAAdO6lPZm3PeDGk od9uNvyJYRMAACgJ0Jm44RMAACgJ98yZF7HqnaQMYVMAACgK42 FTFJCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs 3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0JNnh8x lGk7j/MQGzOODip/HU17TdOE8njb7O16mIVvvjs2vhEwAAKAnTw6ZL8iYjyh/mYbTMCRVLSxcpmGYloP1uq65/ff45hshEwAA6MlzQ+aWqpZpGOetI2/LWluH39a3l6xc7AkcpiXcdF1rXWXdxTyexvlt3UrEm8dhWtK8W lq4TEMaaZdpCGo4j287iTZbj0Jh87ikQquFTAAAoCdPDZlBd16 UxZZpKOS9bWhqZeVSr2UWAq8Pt//OYz1e1osqLgyHu8Y5eZyj9mabXf9e2DysfN5qIRMAAOjJM0Nmm LTicbPlUbTr+smw0mt2K2XTcpdhtI8g6u46EDLjPyStG4P9hFW dx8IFmIUrQMutFjIBAICePC9kZrEySFBJj2M65jWJW2FJl87Ae CzsdcVoXp21uOeEzEJsjvYSzPszlS7FzHN2udVCJgAA0JOnhcw 8MpVCZtShF/ZkJqNNk5AWjYWtJdn65mX3h8yo4zLqybxdRl7XcquFTAAAoCfP CplpsquHzMJVm7cv4FxzW7yf4jDcx4XMZcnH8Ib/Le0+qH5x862trskEAAD696SQmQW72nDZbVTpMM3XyVeXaRimKZ tdNhwNG10OWZxddl30wJAZDu0NhvvGF4KusxSVJgjKGhCFzEKr hUyA7+A9N7n6elXo32PurBY/F9dvFH08O+n3svP5/LDDAvTjyffJfJ/v+TlXbrWQCfAd1D/55jH6ep48PFx6ZS72chXiO4Yd38/Rn3Xv9KRib4vnjUiTU8njQ+Yj7zj+rpPnSCHRZUxhzYuT7rche HKTbpDiU12YsXFdXj477y7qHbV6YXOqW+015wNb0b1vFjKzqYE aOsGFTIDvq/rJl93E+R0fXIcyZnhX5zHsRfuGP/uWHTkWjw+ZD8xnDymqVEg0QK10jNoLmcGty8MLm7aXxpzeM2Co 3BhhGIpNvruoeq1KV2i9ujmVrfab8+6t+BK+WchsmZAJ8H0ll0 wEl+1vv4pO2XzsyzSM85xdXhJd5L8/FV+w8Y250PN95TveskSpL7TY13JHsXGzwi6X5BKVNEUv03Aaxj GZ4mEeT8M0jXGJ4YPkaJSD0hw/Z+nd27L2ZnNJ7D0X4QkwTMs8nsb5bVmQIm4d0uK5lHzlz9dPqr RbyJLX9jTOyekQHeb8oJT2/irr+ZLeCm8NecO0lJ7/6xNSqPS9Re3U6sAcl09vTmWrm81531Z8DU2GTDZCJsB3sEzD9g U7vNx/tyezMlFelsZKN59O9lMeJxfkrqjQeTydCr0r19oVvj9G+0o6W4 4WW584cOfP29LSwqivZxjHYStpb26JUqOuld7mnCi1txYyq89F cCyjw3PwkO6cS2ErSuuXDmypkKSTLMqO6UaVJ+tz08bagLgmtw YRbL99FFLZfUW9v1Yvas7u3m9W6X1b0Tshs3FCJsB3EHe+1b/TZyGzkh9rW4QP81G0eadjsU7ppmuZ1//k4SvtXJyLE7PfKHZdZazFmv0QmkTmuLdnHk/jHDQgC4973bzZ4a22txIy689FHDKTy+1uH9L9fFgoqNoPVngy8 lJvhMximfnZ8lLVocn7qSzMzU8ImUGpye8EN670ek5zdmsuZFI kZDZOyAT4DuKvdu8MmYXQk4eXahdn8dvllssqmSOqVGFUZLED7 3aUqRabZZI5nW1h3WaNXFF2Tvd6+e9lH2//ZAeyOlQ2PWJBX265vZWQWX8uqiHz2CE9FjJL69cPbFjIzi8VhZ BZKTM9W16ncsYVHsUP499qksHE+WDQnaKirYq1Cocplwe1P785 lUKONUfI/KaEzMYJmQDfwbtDZvI1MvkCmqfQ+lfZchfGB9JguOJet9tdxe7 3ZOZ7Lvb+RQujLszk0c1d1ELmwZ7MSu/jh3syHxEyK63e/Znjrp7MYk1eGTyy3aUnY1TXZAxAau+Vt1PUgVpFdjZ9ZnN2d68 nkyIhs3FCJsB3sBcM6iNilxvXZO5unPQJztfrAJd5XgqrvC9kl kfQBg/uK7YUympfyrM4upYwDNlhGYYtyQWXZlYPW6FRcZ132hsN5C0t3 56L807IPHZIq+dS1Iri+uUDmwb0bFj0Xsi8FSNfGDyKNam/8Op1qwTn9xR16/jsDCx+dnP2thIyKRIyGydkAnwH9T7GtZth+5a+PlziOWmjTbJe vNLozmD84ji/TfqYjGks9xjeSINhCdtqQYdJpYNlv9j4K3b4qLy/t8WF1JvPrhpPlbo7dDFZf75zdtlo8XbMa8/FXsg8dEir59LtkFk5sEEhN7rOCyGzVGbl2XuuWwN38768+1PZ3 UXtDFEuF/TS5lS3EjIpEjIbJ2QCUHNj9OHLdfC9MU6UADyFkNk4IROAGiHz XuFAVACe5bUhM7m0OLz4YO8tv/ShtbvJPO5dTPF4T9yDkAlATTsh8/oB327GbL+GAF/HS0JmOFNZfLHFsff6e38Zzafie9hn8Mt/pBUyAQCAnjw5ZL79bhjNfRZfkZ/OG5dOo3y9JLzUk7ldTR50jcYFXDePpwtPOlJrl82Pc77uWkB5H uhkq7dZF5JrsKM2FhcGf5iFTAAAoCfPC5nzmM9lFYXMYF640m2 lgmi4FzL3A2haUj75894c44Vp4aPtTkHODSb9i2b0CtqQd6euf bnlhi/TcBIyAQCAnjwrZBa6+85pd10+S/k7QmbpnkHVkFmeh7y4bvyHwu2HLm2Jk26WogszsddakTV8mYZh EjIBAICePHe47CWIVYbLblO8FYfLlm60tCnccimcR6gcMvPuxN Idlo/dNSq59dgaMm/e7qsctQsNn8fTSU8mAADQlc+c+Gd7WL5d7+rAkNio8L2ezL0Bv Oe0GzEPmeXJiu4JmVEJuw3XkwkAAHTn9bcwicegJj2Z5cnYj4X MaB6hpJ/xXddk1noyc3eGzGjGoZ2GuyYTAADozafeJzO8DHFvKGkwf+y6O OwYrE/V+qHZZZ8TMoPdDdM8DXsNN7ssAIe1c9dMvg9nHZ+vdhYeufPgB 85gJ/+u14bMG5Ln6kay+0J2Gt5lyNyutg0XPeq5nMfvcVb0rn4f3O0X lWTwfLZwv5wHVbOB06nUxvXnsGi66vTXsOLmxd/NyjuqHvZ3NMEn7WMc++SrHPD3feMpvQqiy1zy0+n4C/b46z04xatXwxR3cXzh4Wrf0eq9F1H8YXjnu9zRO4s/4h21kbPuM7zvXTF+Zuun7vmet+5HOPRpsr9J/ROk/tfdI/ASN0PmzoeUkHnI/olR1FTIjINIad7YL2qn4Z2GzGFInrzHhcwHxlWeZZmG0zCUv7Q EX2aKEz+HHwR75TzG559OpTYWb5o0hl9odg7Rso6PKFwNEO8on sP7m7zdtu5jv66+6xtP6VVwrUb5dDr+gj3+ek8uJUlfEMGgn+w 94ejCw9W+o9WVMtcFw1Bo1aF3uVutvvsIH9vXOzzsrHu5974rx s/szql7z1v3U5pz66v08U+Qvb/uHoEX0ZP5ZPsnRkVTITMZGPtNnrfz+bzT8F5D5rRko5TDszP9x WuZhnHeDkL84+12WPZHU8fTC7+t+51OonbM4zAtlbf2dEj5MC2 VhfvlPEB+OiVnTnwOR5XMz7p3KrXx1qdW9AVy9xDtrxk9uOejM r6C4XpVwno9QPm1zCHX5yGdQD18kD6TweGepijTZM9TdupWrtS oThNw7dw8+IK94/WetKj8giie8EcXvu99Zr/VlTLXRmyL7t37rVbvNeq9+/rks+7ljr4rLtsEGus60fOTn7rJJmt5B9+6H9Wc4is5qNsdJ/9ec+ov3verfZTUPpeXaRimqbh+WsmsbznZNjxixc/68sn/jRz+KaGxkEmq05B5/ca+noXFt51thegNbPuNpLRV3u0b/Na7vpWIl5+v/FETL91OlXzhfjlPqWRy5ux8mOVn3eOqEX/e5SdyPhyqeohKXSuVr1PvOs7h19f91zLHrM9Y/HV0HIPL9+M4EB3jbQxfeGYWO7jivq7kqS934axLj79g73m9ryd 28qrKK1P7PLmx8H3vM/utrpZ5+W/hJXJs7wdb/ZB31EbOus9y+ySJ3tWyZ7Z46pZS2R1v3Y9qTvHTJKvb7ZO/GDLnqNO3+OL9gNpHyd7ncimKZiGz/CtLPE/L3qlbOfm/lfInRIGQ2bieQ2b4lnrj4zH5se16/pa+ou7+Mr2+hXzDF31z+gyZpfPwzXqylc+6x1VjHk/RF5qsj+DGLy+rwm/Y6csnvi3vnQ1JvmXtvpY5JHh+4h6+oH8kTjzJCRiepflJVDl1s/OneEJVem4eFzLP13N854eRnfo9J2TeanU9MKevh/v2frTVj3hHbeSs+zR3vSvW3ulKp278tzveuj/k0KfJoWrsD29J/7p3BN6j9lGyFzJLJ2X2oix8sYy3rQ5eWH9xKO3nG7mjzUJm4/oOmVvMjD/FsoEyhbfrsIRTOhY22FNMyGzHlw2Z5bPucdWId1v+shkvKx2ic vpN1txejPcP+ikMDcwXP/B37W8g+6YTjGR7+yf/ip6cs8HhD95poy/N+albOCtKv/S/J63d8Xqfo/6wvP8g8KqQeaDVtxa+L2Qeb/XH31EbOes+0R3visVntnLqlvd0+637o+77NKku33/rzkcbHDsCd6h9lOyEzNr6+RmXfLGMtw03zU/d+sn/Pdz3mS5kNq73kHl9Vw1f5tHrfP1iuvNdP1oh/dFxb1AXn6n8eZb+NHjtss4X7pfzlEruhszyD/NPqEYlvQXSd/lsnerHQP1g3nmYq8/SzdcyNcVjGn9D2p6lW31KxWe0curGa+YrZafT8Rfs8dd7ORdV3 +LfEzLve5851urCwvh31DVw3bH3O1r94XfURs66z3T4XbHyzO5 G+tjNt+4HuPPTpLj8roR540eN96p9lFQ+l/fWr/2sUe6yrC0u1+t7hcy7fzUWMhvXf8i8jE0YhvVlHv3kuX0xDX8g zL+Xhu8TpTeDZN1v9KJvVvpRl1+yUfx4yJ69Z4fM4ufVWunobC 1/mD2mGvGnVrirYVrOyzyX61XZvFa9ysEsvub265usHoXM/dcyZcWDur5zns/RRXLxAQ8HegSnzs3vR6U9p9UobnL8BXv49Z7+/nhNnofzyYGF76r2jVbvlXnOOvkO7f1Iqx/1jtrIWfepbr8rlrrnoj7q/NS9bnLPW/czmlP4NMmbc/vkL55v4fb5Efio2kfJ3udyaf2dkFn5MWtrYvV9oHTyf3nv+eYj ZDbuK4TM+MW//RY4TPN1RuSlPC1YOFZhLXEtYPsIzYfhfJcXfcsqX4nOwVOWdBv mC7NyHi46nbIzJ/jlepzf5uFLant6yNCgrI1z+mIId7h/iOa90bzJjqoHfVfye37cD1V5LXNL4W0r/i4Yfp+Kn8nwbNnO0vhpKqwcfyNbt8++BZdPp+Mv2KOv97DCpT6 LnV0cX3is2ve1eu9llPUk3d77oVY/6B21kbMub+wr3X5X3A+ZpVN32+T4W/dzmlP4NNkPmcWTv9ycrczCEfio+kdJ+XN5qc9GG4fMwslYC5nl tWsn/xe3+9WiRshsXJch837fa8ABfF1ey01InobHd75DxlnH4/go+QqEzMYJmUBHvJabUB0yB0/jrONxfJR8Bf2HzGgseGTrUS92sycb1cspFvyqn+eETKAjXsuN2 B2lB0/hrONRfJR8BS8JmR8OZbVh65cZZarXbB+9GH6vnLz+T2tOadffJ GQCAABfxJND5lu/4VuYS7NZPPlT8sPXPJ7GOdz6bZV0jrRhWiqRbSnN4F1cuFdOWI Ok5Mc3p7hrIRMAAOjJ80LmPBZCYTJbVzof8vbfwtbXFdJRreWQ GS+d779BcaUGQSOe05xkbSETAADoybNCZrmnLohlYSgrRLXaHN 6XSyp3wmFx6d0hs9rTWJn8+3HNSXYtZAIAAD157nDZS4Yq3OY5 vo1tfueVPJUdin21pe/oySzWPxkj+4zmJLsWMgEAgJ68euKfy3/jPsDdQamXR/Wpcj5+TeZeOVH9s7o+oTnJroVMAACgJy+/hckyDadxLF7NGKqNLy2IwuEyDafs2sibs8vm5dT2lFbq8c1JCJ kAAEBPPuE+mfNYmrsnHl76gJAZFhsWVVyYlVPZUbmT8qHNSQiZ AABATz4hZHIPIRPgG/nwnZhvmccHFX/0yo87rhC5uwIfvV37ZfqD5IfnbWlS76wpxTWzhcFean/Y2/xGxaPK15Zfah/eWK0wLUQ05X1a61vP4QOejiY8+tn/ZF+sOXRFyGyckHzcPvoAAA/ySURBVAnwfbwgYz6i/GUaTsNwqKrzOIzj0OQ31GVa6xXc6rpyXU2hyXdflhMvLa4ZbLO X2uLzZMsL8fJlGuI7dgf/H8YxnUJimYaghU8/FduQvCCe/ew/2xdrDn0TMhsnZAJ8G9vcccs0jPN28UV84X/auZSsnN6O61pC3De1fXlMdjGPp3F+W7fytXIeh2k5llfn8W3Hc UdhUttS1W9XLLmlWLR26SjdOvLlG5Gt4S9r8v0TDK6NqG5e30G lunmh+V3RCjFhHk/jlKw7j6dx3iqwGzLjmfSv0+ivdSifjU2Kz+JnP/tP98WaQ9+EzMYJmQDfRXL35TBEFvJe3H9VWLmUArMvoXmmKA+l LNb2VoCofVtNJk/I++6OVCxKVtX6Hhytu+76rhtq33mrtOhAvGfzsJztT+Vu2LRhW cicS805GDILDYqejhunbkP2jvijn/0X+GLNoW9CZuOETIBvIvwWl497zL/glTvFtjRR+oK/232xdkkdigW3v3RGkSoaq1dp57XIQxULVt6ryJHvxreyX/HhO76X5zkvWTN8ygrzCoYVzjulz6VjEWX0dOdRqk+6UpNrMosV CZ+nW2djY/ILZfPe+Y5S2RdrDl+DkNk4IRPgW8hiZTIVTfG7f/FrfVjSZdhiOdrEgx6DcY+PCZlp8VsLarf9uhZ5qGLBypUpbI6N 2CxXodjGD34vv715NNPKdHS47DyGw4SP92RGv0ekHbm3ezLj06 4WMhu/tvOLdf19sebQNyGzcUImwHeQfzUvhcxo8GcUTOJvg/mULlt3Vi3J1jcvu/Wls/ad9kDIPFSx+srlo1SURaDd69B2+4FvXca29wwXG7xT86Ta4RWl Wd/pdUGxG/VtgyiJHgyZ1WNz82xsSnyQn/fsv8gXaw59EzIbJ2QCfAPpV/F6yCxctXn7Krj1C2W8n2KQeFDIzP6c9ZrlNagFlWLFopXTr8/Fa1tTxb0EC7MjkX2Fz9esbp4VtrejWxcz5qOpSz2Z8YDb8ljdS 89p0PO9EzK3o5nXOO6L3T0bW5Kcps969l/lizWHvgmZjRMyAb6+UgIphsFtNOUwzddbcCzTMExTNp9nOOh0/Tq5FrB9eUxWekjILEWUS8FHQuaRipVXXq9GzY5SqQHF8bzbH3a vaK2uWVpYvao2XbO670h6CV6Y6QK16J0du0K/b2kX1/xY2k3cU52fjd14wrP/mb5Yc+iJkNk4IROAfUay0Q5nI3A+f37IvPleVPmldNvuHVcif9 Yb4HsaK2QCsO95n2pZZ1/5E/fgap+o/RrWdFdzIRM4n9sNmeuojv5CZv1a+fc0VsgEYJ+v9bTD2Qiczy8 KmTtTlDXTk/n+qZlrc7wd2++tSgiZAABAT54cMt+uDS9eQhxMMjfFyy6r5bOt b9sGd48KVwguRU+vds92Gsw7t5WUbrhMwzjPefVqrUuC5AMaK2 QCAAA9eV7InMdyKstn8I5mGk+jY3mK8nk8ZWtGKwQPijtdh6dm XYtvyTGcXK00EXepdee4xMc0VsgEAAB68qyQWegVLI4kzW/1lMSt4GbL5RvMVlYIb8hV2OkwLbXBq+E9oyrVK7YuqvbDGitkA gAAPXnucNlLXgu6/wp3Gy7eRyrLXcm2ecgs3Mj6NM7VnQ75SNdCdqxVr9S65O8Paqy QCQAA9OSlE/8U+g4P566P9GQWdnq9mXA0ADefr2c3ZKZLs5Uf0VghEwAA6Mlr b2Gyc3nk+vdK7nrKNZmVaHm7eiWlrtSPN1bIBAAAevLy+2TWJ3 o97+euaNtxnseHzC4bT+2TuSNkliYRekBjhUwAAKAnLw+Z3EfI BAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBA AAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAA eiJkNk7IBAAAetJByFymYZiWpxTdASETAADoSUshcx5PpTT5vp A5j+P8seo8yDye0mbN4+lw5YRMAACgJy8Jmcs0HE9Vpa3vD5n3 5LgHqexyHodhiGOmkAkAAHxVTw6ZyzSc1o68MFvN4yl6MExL9v c347SFzLfiNpfV15Xf1ovXGufzeZmGcd6K3BJfuOp138nK43yO HpzTGgb58W1ZHInncZiWuJM2aOjNCgiZAABAT54XMucxzVtBh+ Y8DuM4XB5cuyrX7LVMQdffNtw07BDdUluwNNpBGAiXaYgyXGFY 7pZ6o5WjVtzaabi3sIRxjlN1sSezUgEhEwAA6MmzQmapT28b+D qPp3G+Rq146TmLbevfiyEzGky7rZGHzO1hefRuFHHXP8frZlUu F3fpnkxqsqXI8nDZsAJb6UImAADQk+cOl72krTUyXeLT1rk3zo VgmEwAtBSHywa9i7FKyAxKTLoh0013EmRQw9JOi9k6qMk1ZlaG yxYrIGQCAAA9efHEP1EXZvLoZk9msQuwMi3QoZCZXhh6OGQWdx qVVqnJ2zqFzs1zrStVyAQAAHry6luYzONpGIatay+4NPPmNZnl bFcd/BrHykrIjPpID4fMe+bLTYLxMg3bEahWwDWZAABAn14dMqMA9fY ojJOl2WXneSzPLltYOZ7eZ11QGy67lTdM8zQcD5mVnZZkva/hIahXYDK7LAAA0KFXh8wPSPoxP3bzzZa5JhMAAOhWRyEznzC2d DHmFyBkAgAA3eooZCaTun7RhHkWMgEAgI51FTK/IyETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOC ETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoyWtDZnQHyI95YFHP8LDq CZkAAEBPGg6Z83jaWble1DyO8+2iN+na83gKdrxMQ2W9WrVO4/zAlgqZAABAT14SMq/J6yU9mfMYxMHowe1t37YYhvXPa81rSTBYIXqoJxMAAPiWnhwy3/oB17i1TMMwTWs3YhjD1s7FdeEWELfexK1PsVhUvOLb1m8FR4lv mYZKt+Q8nsZ5C4hRVExyY9K0ZJWHtVTIBAAAevK8kDmPWQZ7y1 BhL+EWycKYtabDa6fg2lm4dSfWiqp3Xm4jXsPRskn8i4e6xmWt j0pNi2v3uJYKmQAAQE+eFTIL/YfndHBpeWzpuvR2yCwUVQuZ1z7C0gWY6YY3Qma5acnaD2upkAk AAPTkucNlL8kuHi67hH+9hqxTMkr0XBlEequoQsishsJoy2Czm z2ZpablsfIxLRUyAQCAnnzmxD83ZsnZolepc/JYyAw6Kut1G6YlvRbykvL2rsncb8PDWipkAgAAPfnMW5hsyTCZ o/VNYfjqgaJu3PnkfD6flyW6DDNbOyj6cLnpXx/WUiETAADoSRsh8xwPJI2nwylPGlsval271oUZFXfzDif5ZLAFW QJ9WEuFTAAAoCevDZnvUbhzyP4A2G4VWypkAgAAPWk/ZMaXKYY3K/lqii0VMgEAgJ60HzKTKVm/asI8n8/FlgqZAABAT3oImd+akAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREy GyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPTkS4T MeTyN80dLaPQunEImAADQk55D5jxeQuF+yFxXq1qm4WhKXabhF Hh+KBUyAQCAnrwkZN4R4t7lGjLf26N5cLt5zFLlMg1PDppCJgA A0JMnh8y3jr8whl0Hpm4Ll2kY53XxaZzP0YOwoHjhmg2DkPi2a ZT71r8mO3pbKSw4WxKUs0zD5dFWwmmcL6XWKxltcC1vZ0l6rIR MAACgJ88LmfOYDycNujS3/y7TcIpDYpC88m7CeTyl2TLriXxLe5dlYcjcdhT2QQbbR12TwYP rKlvWPM/jGkqzftCtknlfZ3lJ8bAM0yJkAgAAPXlWyCz0KEYJLYhT0WDae GRtcRxrni3z1S59ivEg2rjs4NG2fTqw9xpzr0EyaEHYtVmMwnn jiruoHJbrv0ImAADQk+cOl71kvXyUaDimtBw9rxsE6S/Zrhwy83Qbhsx4/GseMtO+0yDyHQiZhUrmnbHFJflhua4mZAIAAD156cQ/ccoL/norZG6jT897PZnRaue0kCMhc6cnM5nIdhv0es2YxUrmTT6y5Kw nEwAA6NNrb2FSnGb2WMgMOhBvX5MZuSdkVq/JXLe99lYO05L30xYqeec1mdlqQiYAANCTl98nMxwbWsh+leGy2 0DUYZqvE+08I2RG+4qy4O27lRQrGTX5wOyyp7g71OyyAABAV14 eMrsWX3SZTWz0DEImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzc UImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUI mAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQky8aMufxN EzLfVuM8wc2P1anU7CPg4RMAACgJy8Jmcs0vCNevdQ8PqKGe6X M4zCOw907ETIBAICePDlkLtNwOkW9gm9LTqdo8TyexjlYN1jpd DpdOgDDhdestkzDOM9jVuI17W1/2rbKyon3Ns5xWCxWuLbf6x7zftB5HKZlmYb4L3kR6RIhEwAA6M nzQuY85mFrmYZtUfAgXjfs+CwOXN0Gni7TECXOoMC4zzCLd3E5 yQbro1qFa/sNGxoOjr3uPqpGvl1hiZAJAAD05Fkhs9ihlw6bXRNkHCVvhsw4 BEZR7vIoCZnFiBmtVg6Z1QrX9hs1dYuZwf7n8fq/fKvSEiETAADoyXOHy16iVjAUNMp6a6gq/aE0RLU09LWYTqPMmETMUjmVkFmtcG2/52K8jgftnrY6Jsm3tETIBAAAevLSiX8O9mQWJ9CJ5mYNezJvhc wkYpbLeUdPZmm/5Qlkk9YEhec9vdkSIRMAAOjJa29hsnNNZtLXmI1uDVYJLoi8GT KzzsFyOcl6R67JrPVkZrLEfN2XazIBAIAv5+X3yazNLlsbLluY FHaY5mk4FDKTWWqTmWuDcoLFR2eXPRgyS3/bmmt2WQAA4Gt5eci8rXAJZeM32XwmIRMAAOhJgyEzHl5auD/ItyJkAgAAPWkwZCazsX7nhHkWMgEAgL40GTLZCJkAAEBPhMzGC ZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZk AAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAA EBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEB PhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPh MzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMz GCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGC ZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZk AAEBPhMzGhSHz/wNfJtTtPujamQAAAABJRU5ErkJggg==

matinpour
23-11-2014, 21:21
در صفحه لیست برنامه ها
دکمه ای برای نصب برنامه وجود ندارد و کلمات نامرتبط نوشته می شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nO3dO5brOIIm4Fmt9sFFzPRpg34ZZXMLbbTBRVSdQ6O eWZ2ZdesxozFCIvGkqAhJAUR8n3OvGCQIUNTjF0Dwf/3zn//8xz/+8ePHjx8/fvz973//9ddff/nll59//vlvf/vbTz/99Ne//vUvf/nLn//85z/+8Y9/+MMfzgAAAC/3hz/84Y9//OOf//znv/zlL3/9619/+umnv/3tbz///PMvv/zy66+//v3vf39LNP/4xz/++c9//utf//rXv/7173//+9///vf/vfp/gc9uzRf048eP3/3ud8uy/OlPf/pfQiYAANA4IbNxQiYAANATIbNxQiYAANATIbNxQiYAANATIbNx QiYAANATIbNxP378+O///u/f/va3//mf/ylkAgAArRMyG/fjx4/f/va3v//973/99VchEwAAaJ2Q2bgfP378x3/8x6+//ipkAgAAHRAyG/cWMn/55ZdffvlFyAQAAFonZDZuDZk///yzkAkAALROyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyc kAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGzcGjL/53/+R8gEAABaJ2Q27i1k/vzzz3/9609CJgAA0Dohs3E/fvz4zW9+8/vf//6nn4RMAACgeUJm4378+PFf//Vfv/nNb/73//nfQiYAANA6IbNxP378+N3vfrcsy5/+9CchEwAAaJ2Q2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2 TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2Tg hEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghE wAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwA A6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6 ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6Im Q2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2 TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2Tg hEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghE wAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwA A6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6 ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6Im Q2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2 TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2Tg hEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghE wAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwA A6ImQ2TghEwAA6ImQ2TghEwAA6Em3IXMeT+P8wv19FiETAADoy StD5jyeNsO0fKjiTw2Z8/jh+m2WaTiN83mZhrDMeTxVGrBMw+UYjbOQCQAA9OUlIfMas5Yo Y30sxnXUkzmPw7SEIXOZhtMwDMUGXI7V23anYRIyAQCAnjw5ZL 71yhXi5FvkWqYh6M+bx8uqyzSM89bvOc7n6MF15TCjBdlsfXzZ 7brtWo15PI1zULWgi/VtnbDwrWMxaEdSw/28/BYyz/O4hsdhWiopOervXKZhEDIBAICePC9kzmM1fQUJcEuHQd9mlD2j craVsowW9Y2upQbhc/tvXLVC2lsXhTUNH0Q13JZHA4LDSFxQDpnx0nk8CZkAAEBPnhUy 3+JWKWNmA2WXaTiNYzEiZg+2EJZntCSlXjNmodi4ClGQjPeS9o +uG8Z/SFc7RMgEAAC+oOcOl70MNY0nvMmTZxrzytHwsnk1ZEYRMB0qG3 Ut5heEXtYLOkyLK5bDa5Re9WQCAADf2Ssn/tn7a9qT+Z6QeV017tIs9KbWZh0Kw+LNnsxSyLyHazIBAIAv6NX 3yczu3FEagfrekHlr5G22z0LtopC5d03mQ0Pmdo2n2WUBAICef W7IjMfJro/eHTIvA1azGYGS4atxyMz/fmh22SeFzLBCw7S4TyYAANCVV4dM7iRkAgAAPREyGydkAgAAPR EyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREy GydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGydkAgAAPREyGy dkAgAAPekoZM7jaZiWvvdwwDINp3FeHwqZAABAT14SMpPc9E6P jIDz+IAKPUV6rIRMAACgJ08Omcs0nE5bNlymYZzn8XSxhql5PI 1ztO660pYr45C5lXJd+LZ9slGyx6yAKLau0TOvZ6HSwf7KC4M/lJtTqNUyDcO0BFURMgEAgJ48L2TOY5rhLhHsGsiWaYgiZZQMr2 sF/w1CZrDpOSsselDbY1SjYA9ryNy2iipX7E6dx8vaYTfktmapOZW u1HWjdUUhEwAA6MmzQmahn/C89dNtK709jKNbtNaW0IqpLVsrKTn+Q2Hc7qXrMU5+0XrxRsV0 eF1YDJnF5hTyblz4dSshEwAA6Mlzh8teElzYxRgmq7BfrzgSNh pzuq2UdyemS9aS4z1GeTHPwWHILParhuskI2PzhUHnZ6k56x+i DtgoEA/TImQCAABdee3EP0lP4pGezHO+dmGFvZ7MUshcB7imezgcMqMSt uRZ6OisNCerU7rePJ7GeRYyAQCAnrz2FiY712QWezgj770ms9a TmbszZEYzDhU2vG+v5e7ZQcgEAAB68vKQOUxTcXbZPGAVZmh91 +yyzwmZwe6GaZ6GvTG0heaUFhSuYD2dhEwAAKAnnxAyH3Srywb VLjn9CCETAADoiZD5QPEFmeUJZO8lZAIAAD0RMh8qmkn2IU0VM gEAgJ68NmRyNyETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCE TAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoSashcx5P4/y44volZAIAAD35xiFzHk/DtDx3Hzct07DfUCETAADoyUtC5s0klXtoyGy3W/T2kREyAQCAnjw5ZC7TcDpFHYbzeLoYpuV8XqZhnLdla+AKc+Fb Ids22dJw0/LKl91GPZfrLvI6FCoU7q64MPjDuvm2v63EpA3DtMStncfoMAiZ AABAT54XMucxTXVvoSxetEzDlqmCP4cJcNtkexB2AW7jXisrx3 sLouC2i7CwrdrFEbVrCqzXIQi843yudqWuGwXbzOMwjsNWgJAJ AAD05Fkhs9BzWBwceu3L2zZ7e3iNZekm1xWKAa+2clyDa8yMQm bUObmVUUyHpbqFddj2eV2jkHfjwtet5vE0zsEOhEwAAKArzx0u e8l0Ox2DScjM+v7STbZgVxgXW1+5lHrDkJnnwmSdZGRsfWxuMC 42Hlt7+UPU0brt6FKHy/7e/lmm4WS4LAAA0JWXTvyTJMrwTxeHezKLnYy1laPLHMO/Hg6ZyYWS2YjbqA57c9auxafrRV2YwSMhEwAA6Mlrb2HyuGsyy2 Hu1jWZkTtD5nWVoMbVOuxMGLv1VSabzuNpGIat3/NyaaaQCQAA9OTl98nMZ5cdpunjs8veWLlSk+PDZbdih2megol5 SnUIh8yuHaHpglKfbtKMYVqETAAAoCsvD5mJG6NLD272jhtxft xr6iBkAgAAPek0ZMYXQ94aGPscr6mDkAkAAPSk05CZzOL6+oT5 sjoImQAAQE8+O2Ryg5AJAAD0RMhsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD0RM hsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD0RMhsnJAJAAD05BuE zHffirOJXQuZAABATz4lZC7TcBrnJ7ZqHoPia0lvHk+PCp/LNJxSw7QImQAAwHfzkpCZhMoXZMzTgZB5dPtdSVuSLYVMAADgm 3lyyHzr4ouDVpS85jHs+Tsv0zDO27ItsIV9hdelcVfkpdi4U3G cL3+Y4v1cNr+UtO1w/evbor2EWGpaMWSWd53X/Fxq/ixkAgAAPXleyJzHckoLAtYyDXkA3UJk/udruW9r1KJa3pN5Ku3yutZOv+VbkMz+WmtaKWTWdl0LmVGGPp0 GIRMAAOjJs0JmtScwiGGFYbPJ+NLiZZNrCXeEzLhLdN18nM+1L LutncbMvU7OQsis7LoaMtf13x4ImQAAQE+eO1z2ktG2QBWlqEK ETELmtno+CvaekBmvloTMy/+T5HhrvGzWtMKe93ZdC5npsRIyAQCAnrx24p8sdBVCZjKPzjAt 4RDZc7UnM3h0f8iM/xbtbt89E//UQub2SMgEAAA699JbmKRdl4evyUyu4wx6N6PFQcisZtm9kHnPt LLVFh4JmbWaC5kAAEDnXhkyS1dY5rPLhtOxRtcnXlebpyGMoeu q87iWvi5fZ5fdCZnB3LIfvrPKwZBZq7mQCQAAdO6lPZm3PeDGk od9uNvyJYRMAACgJ0Jm44RMAACgJ98yZF7HqnaQMYVMAACgK42 FTFJCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs 3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0BMhs3FCJgAA0JNnh8x lGk7j/MQGzOODip/HU17TdOE8njb7O16mIVvvjs2vhEwAAKAnTw6ZL8iYjyh/mYbTMCRVLSxcpmGYloP1uq65/ff45hshEwAA6MlzQ+aWqpZpGOetI2/LWluH39a3l6xc7AkcpiXcdF1rXWXdxTyexvlt3UrEm8dhWtK8W lq4TEMaaZdpCGo4j287iTZbj0Jh87ikQquFTAAAoCdPDZlBd16 UxZZpKOS9bWhqZeVSr2UWAq8Pt//OYz1e1osqLgyHu8Y5eZyj9mabXf9e2DysfN5qIRMAAOjJM0Nmm LTicbPlUbTr+smw0mt2K2XTcpdhtI8g6u46EDLjPyStG4P9hFW dx8IFmIUrQMutFjIBAICePC9kZrEySFBJj2M65jWJW2FJl87Ae CzsdcVoXp21uOeEzEJsjvYSzPszlS7FzHN2udVCJgAA0JOnhcw 8MpVCZtShF/ZkJqNNk5AWjYWtJdn65mX3h8yo4zLqybxdRl7XcquFTAAAoCfP CplpsquHzMJVm7cv4FxzW7yf4jDcx4XMZcnH8Ib/Le0+qH5x862trskEAAD696SQmQW72nDZbVTpMM3XyVeXaRimKZ tdNhwNG10OWZxddl30wJAZDu0NhvvGF4KusxSVJgjKGhCFzEKr hUyA7+A9N7n6elXo32PurBY/F9dvFH08O+n3svP5/LDDAvTjyffJfJ/v+TlXbrWQCfAd1D/55jH6ep48PFx6ZS72chXiO4Yd38/Rn3Xv9KRib4vnjUiTU8njQ+Yj7zj+rpPnSCHRZUxhzYuT7rche HKTbpDiU12YsXFdXj477y7qHbV6YXOqW+015wNb0b1vFjKzqYE aOsGFTIDvq/rJl93E+R0fXIcyZnhX5zHsRfuGP/uWHTkWjw+ZD8xnDymqVEg0QK10jNoLmcGty8MLm7aXxpzeM2Co 3BhhGIpNvruoeq1KV2i9ujmVrfab8+6t+BK+WchsmZAJ8H0ll0 wEl+1vv4pO2XzsyzSM85xdXhJd5L8/FV+w8Y250PN95TveskSpL7TY13JHsXGzwi6X5BKVNEUv03Aaxj GZ4mEeT8M0jXGJ4YPkaJSD0hw/Z+nd27L2ZnNJ7D0X4QkwTMs8nsb5bVmQIm4d0uK5lHzlz9dPqr RbyJLX9jTOyekQHeb8oJT2/irr+ZLeCm8NecO0lJ7/6xNSqPS9Re3U6sAcl09vTmWrm81531Z8DU2GTDZCJsB3sEzD9g U7vNx/tyezMlFelsZKN59O9lMeJxfkrqjQeTydCr0r19oVvj9G+0o6W4 4WW584cOfP29LSwqivZxjHYStpb26JUqOuld7mnCi1txYyq89F cCyjw3PwkO6cS2ErSuuXDmypkKSTLMqO6UaVJ+tz08bagLgmtw YRbL99FFLZfUW9v1Yvas7u3m9W6X1b0Tshs3FCJsB3EHe+1b/TZyGzkh9rW4QP81G0eadjsU7ppmuZ1//k4SvtXJyLE7PfKHZdZazFmv0QmkTmuLdnHk/jHDQgC4973bzZ4a22txIy689FHDKTy+1uH9L9fFgoqNoPVngy8 lJvhMximfnZ8lLVocn7qSzMzU8ImUGpye8EN670ek5zdmsuZFI kZDZOyAT4DuKvdu8MmYXQk4eXahdn8dvllssqmSOqVGFUZLED7 3aUqRabZZI5nW1h3WaNXFF2Tvd6+e9lH2//ZAeyOlQ2PWJBX265vZWQWX8uqiHz2CE9FjJL69cPbFjIzi8VhZ BZKTM9W16ncsYVHsUP499qksHE+WDQnaKirYq1Cocplwe1P785 lUKONUfI/KaEzMYJmQDfwbtDZvI1MvkCmqfQ+lfZchfGB9JguOJet9tdxe7 3ZOZ7Lvb+RQujLszk0c1d1ELmwZ7MSu/jh3syHxEyK63e/Znjrp7MYk1eGTyy3aUnY1TXZAxAau+Vt1PUgVpFdjZ9ZnN2d68 nkyIhs3FCJsB3sBcM6iNilxvXZO5unPQJztfrAJd5XgqrvC9kl kfQBg/uK7YUympfyrM4upYwDNlhGYYtyQWXZlYPW6FRcZ132hsN5C0t3 56L807IPHZIq+dS1Iri+uUDmwb0bFj0Xsi8FSNfGDyKNam/8Op1qwTn9xR16/jsDCx+dnP2thIyKRIyGydkAnwH9T7GtZth+5a+PlziOWmjTbJe vNLozmD84ji/TfqYjGks9xjeSINhCdtqQYdJpYNlv9j4K3b4qLy/t8WF1JvPrhpPlbo7dDFZf75zdtlo8XbMa8/FXsg8dEir59LtkFk5sEEhN7rOCyGzVGbl2XuuWwN38768+1PZ3 UXtDFEuF/TS5lS3EjIpEjIbJ2QCUHNj9OHLdfC9MU6UADyFkNk4IROAGiHz XuFAVACe5bUhM7m0OLz4YO8tv/ShtbvJPO5dTPF4T9yDkAlATTsh8/oB327GbL+GAF/HS0JmOFNZfLHFsff6e38Zzafie9hn8Mt/pBUyAQCAnjw5ZL79bhjNfRZfkZ/OG5dOo3y9JLzUk7ldTR50jcYFXDePpwtPOlJrl82Pc77uWkB5H uhkq7dZF5JrsKM2FhcGf5iFTAAAoCfPC5nzmM9lFYXMYF640m2 lgmi4FzL3A2haUj75894c44Vp4aPtTkHODSb9i2b0CtqQd6euf bnlhi/TcBIyAQCAnjwrZBa6+85pd10+S/k7QmbpnkHVkFmeh7y4bvyHwu2HLm2Jk26WogszsddakTV8mYZh EjIBAICePHe47CWIVYbLblO8FYfLlm60tCnccimcR6gcMvPuxN Idlo/dNSq59dgaMm/e7qsctQsNn8fTSU8mAADQlc+c+Gd7WL5d7+rAkNio8L2ezL0Bv Oe0GzEPmeXJiu4JmVEJuw3XkwkAAHTn9bcwicegJj2Z5cnYj4X MaB6hpJ/xXddk1noyc3eGzGjGoZ2GuyYTAADozafeJzO8DHFvKGkwf+y6O OwYrE/V+qHZZZ8TMoPdDdM8DXsNN7ssAIe1c9dMvg9nHZ+vdhYeufPgB 85gJ/+u14bMG5Ln6kay+0J2Gt5lyNyutg0XPeq5nMfvcVb0rn4f3O0X lWTwfLZwv5wHVbOB06nUxvXnsGi66vTXsOLmxd/NyjuqHvZ3NMEn7WMc++SrHPD3feMpvQqiy1zy0+n4C/b46z04xatXwxR3cXzh4Wrf0eq9F1H8YXjnu9zRO4s/4h21kbPuM7zvXTF+Zuun7vmet+5HOPRpsr9J/ROk/tfdI/ASN0PmzoeUkHnI/olR1FTIjINIad7YL2qn4Z2GzGFInrzHhcwHxlWeZZmG0zCUv7Q EX2aKEz+HHwR75TzG559OpTYWb5o0hl9odg7Rso6PKFwNEO8on sP7m7zdtu5jv66+6xtP6VVwrUb5dDr+gj3+ek8uJUlfEMGgn+w 94ejCw9W+o9WVMtcFw1Bo1aF3uVutvvsIH9vXOzzsrHu5974rx s/szql7z1v3U5pz66v08U+Qvb/uHoEX0ZP5ZPsnRkVTITMZGPtNnrfz+bzT8F5D5rRko5TDszP9x WuZhnHeDkL84+12WPZHU8fTC7+t+51OonbM4zAtlbf2dEj5MC2 VhfvlPEB+OiVnTnwOR5XMz7p3KrXx1qdW9AVy9xDtrxk9uOejM r6C4XpVwno9QPm1zCHX5yGdQD18kD6TweGepijTZM9TdupWrtS oThNw7dw8+IK94/WetKj8giie8EcXvu99Zr/VlTLXRmyL7t37rVbvNeq9+/rks+7ljr4rLtsEGus60fOTn7rJJmt5B9+6H9Wc4is5qNsdJ/9ec+ov3verfZTUPpeXaRimqbh+WsmsbznZNjxixc/68sn/jRz+KaGxkEmq05B5/ca+noXFt51thegNbPuNpLRV3u0b/Na7vpWIl5+v/FETL91OlXzhfjlPqWRy5ux8mOVn3eOqEX/e5SdyPhyqeohKXSuVr1PvOs7h19f91zLHrM9Y/HV0HIPL9+M4EB3jbQxfeGYWO7jivq7kqS934axLj79g73m9ryd 28qrKK1P7PLmx8H3vM/utrpZ5+W/hJXJs7wdb/ZB31EbOus9y+ySJ3tWyZ7Z46pZS2R1v3Y9qTvHTJKvb7ZO/GDLnqNO3+OL9gNpHyd7ncimKZiGz/CtLPE/L3qlbOfm/lfInRIGQ2bieQ2b4lnrj4zH5se16/pa+ou7+Mr2+hXzDF31z+gyZpfPwzXqylc+6x1VjHk/RF5qsj+DGLy+rwm/Y6csnvi3vnQ1JvmXtvpY5JHh+4h6+oH8kTjzJCRiepflJVDl1s/OneEJVem4eFzLP13N854eRnfo9J2TeanU9MKevh/v2frTVj3hHbeSs+zR3vSvW3ulKp278tzveuj/k0KfJoWrsD29J/7p3BN6j9lGyFzJLJ2X2oix8sYy3rQ5eWH9xKO3nG7mjzUJm4/oOmVvMjD/FsoEyhbfrsIRTOhY22FNMyGzHlw2Z5bPucdWId1v+shkvKx2ic vpN1txejPcP+ikMDcwXP/B37W8g+6YTjGR7+yf/ip6cs8HhD95poy/N+albOCtKv/S/J63d8Xqfo/6wvP8g8KqQeaDVtxa+L2Qeb/XH31EbOes+0R3visVntnLqlvd0+637o+77NKku33/rzkcbHDsCd6h9lOyEzNr6+RmXfLGMtw03zU/d+sn/Pdz3mS5kNq73kHl9Vw1f5tHrfP1iuvNdP1oh/dFxb1AXn6n8eZb+NHjtss4X7pfzlEruhszyD/NPqEYlvQXSd/lsnerHQP1g3nmYq8/SzdcyNcVjGn9D2p6lW31KxWe0curGa+YrZafT8Rfs8dd7ORdV3 +LfEzLve5851urCwvh31DVw3bH3O1r94XfURs66z3T4XbHyzO5 G+tjNt+4HuPPTpLj8roR540eN96p9lFQ+l/fWr/2sUe6yrC0u1+t7hcy7fzUWMhvXf8i8jE0YhvVlHv3kuX0xDX8g zL+Xhu8TpTeDZN1v9KJvVvpRl1+yUfx4yJ69Z4fM4ufVWunobC 1/mD2mGvGnVrirYVrOyzyX61XZvFa9ysEsvub265usHoXM/dcyZcWDur5zns/RRXLxAQ8HegSnzs3vR6U9p9UobnL8BXv49Z7+/nhNnofzyYGF76r2jVbvlXnOOvkO7f1Iqx/1jtrIWfepbr8rlrrnoj7q/NS9bnLPW/czmlP4NMmbc/vkL55v4fb5Efio2kfJ3udyaf2dkFn5MWtrYvV9oHTyf3nv+eYj ZDbuK4TM+MW//RY4TPN1RuSlPC1YOFZhLXEtYPsIzYfhfJcXfcsqX4nOwVOWdBv mC7NyHi46nbIzJ/jlepzf5uFLant6yNCgrI1z+mIId7h/iOa90bzJjqoHfVfye37cD1V5LXNL4W0r/i4Yfp+Kn8nwbNnO0vhpKqwcfyNbt8++BZdPp+Mv2KOv97DCpT6 LnV0cX3is2ve1eu9llPUk3d77oVY/6B21kbMub+wr3X5X3A+ZpVN32+T4W/dzmlP4NNkPmcWTv9ycrczCEfio+kdJ+XN5qc9GG4fMwslYC5nl tWsn/xe3+9WiRshsXJch837fa8ABfF1ey01InobHd75DxlnH4/go+QqEzMYJmUBHvJabUB0yB0/jrONxfJR8Bf2HzGgseGTrUS92sycb1cspFvyqn+eETKAjXsuN2 B2lB0/hrONRfJR8BS8JmR8OZbVh65cZZarXbB+9GH6vnLz+T2tOadffJ GQCAABfxJND5lu/4VuYS7NZPPlT8sPXPJ7GOdz6bZV0jrRhWiqRbSnN4F1cuFdOWI Ok5Mc3p7hrIRMAAOjJ80LmPBZCYTJbVzof8vbfwtbXFdJRreWQ GS+d779BcaUGQSOe05xkbSETAADoybNCZrmnLohlYSgrRLXaHN 6XSyp3wmFx6d0hs9rTWJn8+3HNSXYtZAIAAD157nDZS4Yq3OY5 vo1tfueVPJUdin21pe/oySzWPxkj+4zmJLsWMgEAgJ68euKfy3/jPsDdQamXR/Wpcj5+TeZeOVH9s7o+oTnJroVMAACgJy+/hckyDadxLF7NGKqNLy2IwuEyDafs2sibs8vm5dT2lFbq8c1JCJ kAAEBPPuE+mfNYmrsnHl76gJAZFhsWVVyYlVPZUbmT8qHNSQiZ AABATz4hZHIPIRPgG/nwnZhvmccHFX/0yo87rhC5uwIfvV37ZfqD5IfnbWlS76wpxTWzhcFean/Y2/xGxaPK15Zfah/eWK0wLUQ05X1a61vP4QOejiY8+tn/ZF+sOXRFyGyckHzcPvoAAA/ySURBVAnwfbwgYz6i/GUaTsNwqKrzOIzj0OQ31GVa6xXc6rpyXU2hyXdflhMvLa4ZbLO X2uLzZMsL8fJlGuI7dgf/H8YxnUJimYaghU8/FduQvCCe/ew/2xdrDn0TMhsnZAJ8G9vcccs0jPN28UV84X/auZSsnN6O61pC3De1fXlMdjGPp3F+W7fytXIeh2k5llfn8W3Hc UdhUttS1W9XLLmlWLR26SjdOvLlG5Gt4S9r8v0TDK6NqG5e30G lunmh+V3RCjFhHk/jlKw7j6dx3iqwGzLjmfSv0+ivdSifjU2Kz+JnP/tP98WaQ9+EzMYJmQDfRXL35TBEFvJe3H9VWLmUArMvoXmmKA+l LNb2VoCofVtNJk/I++6OVCxKVtX6Hhytu+76rhtq33mrtOhAvGfzsJztT+Vu2LRhW cicS805GDILDYqejhunbkP2jvijn/0X+GLNoW9CZuOETIBvIvwWl497zL/glTvFtjRR+oK/232xdkkdigW3v3RGkSoaq1dp57XIQxULVt6ryJHvxreyX/HhO76X5zkvWTN8ygrzCoYVzjulz6VjEWX0dOdRqk+6UpNrMosV CZ+nW2djY/ILZfPe+Y5S2RdrDl+DkNk4IRPgW8hiZTIVTfG7f/FrfVjSZdhiOdrEgx6DcY+PCZlp8VsLarf9uhZ5qGLBypUpbI6N 2CxXodjGD34vv715NNPKdHS47DyGw4SP92RGv0ekHbm3ezLj06 4WMhu/tvOLdf19sebQNyGzcUImwHeQfzUvhcxo8GcUTOJvg/mULlt3Vi3J1jcvu/Wls/ad9kDIPFSx+srlo1SURaDd69B2+4FvXca29wwXG7xT86Ta4RWl Wd/pdUGxG/VtgyiJHgyZ1WNz82xsSnyQn/fsv8gXaw59EzIbJ2QCfAPpV/F6yCxctXn7Krj1C2W8n2KQeFDIzP6c9ZrlNagFlWLFopXTr8/Fa1tTxb0EC7MjkX2Fz9esbp4VtrejWxcz5qOpSz2Z8YDb8ljdS 89p0PO9EzK3o5nXOO6L3T0bW5Kcps969l/lizWHvgmZjRMyAb6+UgIphsFtNOUwzddbcCzTMExTNp9nOOh0/Tq5FrB9eUxWekjILEWUS8FHQuaRipVXXq9GzY5SqQHF8bzbH3a vaK2uWVpYvao2XbO670h6CV6Y6QK16J0du0K/b2kX1/xY2k3cU52fjd14wrP/mb5Yc+iJkNk4IROAfUay0Q5nI3A+f37IvPleVPmldNvuHVcif9 Yb4HsaK2QCsO95n2pZZ1/5E/fgap+o/RrWdFdzIRM4n9sNmeuojv5CZv1a+fc0VsgEYJ+v9bTD2Qiczy8 KmTtTlDXTk/n+qZlrc7wd2++tSgiZAABAT54cMt+uDS9eQhxMMjfFyy6r5bOt b9sGd48KVwguRU+vds92Gsw7t5WUbrhMwzjPefVqrUuC5AMaK2 QCAAA9eV7InMdyKstn8I5mGk+jY3mK8nk8ZWtGKwQPijtdh6dm XYtvyTGcXK00EXepdee4xMc0VsgEAAB68qyQWegVLI4kzW/1lMSt4GbL5RvMVlYIb8hV2OkwLbXBq+E9oyrVK7YuqvbDGitkA gAAPXnucNlLXgu6/wp3Gy7eRyrLXcm2ecgs3Mj6NM7VnQ75SNdCdqxVr9S65O8Paqy QCQAA9OSlE/8U+g4P566P9GQWdnq9mXA0ADefr2c3ZKZLs5Uf0VghEwAA6Mlr b2Gyc3nk+vdK7nrKNZmVaHm7eiWlrtSPN1bIBAAAevLy+2TWJ3 o97+euaNtxnseHzC4bT+2TuSNkliYRekBjhUwAAKAnLw+Z3EfI BAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBA AAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAAeiJkNk7IBAAA eiJkNk7IBAAAetJByFymYZiWpxTdASETAADoSUshcx5PpTT5vp A5j+P8seo8yDye0mbN4+lw5YRMAACgJy8Jmcs0HE9Vpa3vD5n3 5LgHqexyHodhiGOmkAkAAHxVTw6ZyzSc1o68MFvN4yl6MExL9v c347SFzLfiNpfV15Xf1ovXGufzeZmGcd6K3BJfuOp138nK43yO HpzTGgb58W1ZHInncZiWuJM2aOjNCgiZAABAT54XMucxzVtBh+ Y8DuM4XB5cuyrX7LVMQdffNtw07BDdUluwNNpBGAiXaYgyXGFY 7pZ6o5WjVtzaabi3sIRxjlN1sSezUgEhEwAA6MmzQmapT28b+D qPp3G+Rq146TmLbevfiyEzGky7rZGHzO1hefRuFHHXP8frZlUu F3fpnkxqsqXI8nDZsAJb6UImAADQk+cOl72krTUyXeLT1rk3zo VgmEwAtBSHywa9i7FKyAxKTLoh0013EmRQw9JOi9k6qMk1ZlaG yxYrIGQCAAA9efHEP1EXZvLoZk9msQuwMi3QoZCZXhh6OGQWdx qVVqnJ2zqFzs1zrStVyAQAAHry6luYzONpGIatay+4NPPmNZnl bFcd/BrHykrIjPpID4fMe+bLTYLxMg3bEahWwDWZAABAn14dMqMA9fY ojJOl2WXneSzPLltYOZ7eZ11QGy67lTdM8zQcD5mVnZZkva/hIahXYDK7LAAA0KFXh8wPSPoxP3bzzZa5JhMAAOhWRyEznzC2d DHmFyBkAgAA3eooZCaTun7RhHkWMgEAgI51FTK/IyETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoiZDZOC ETAADoiZDZOCETAADoiZDZOCETAADoyWtDZnQHyI95YFHP8LDq CZkAAEBPGg6Z83jaWble1DyO8+2iN+na83gKdrxMQ2W9WrVO4/zAlgqZAABAT14SMq/J6yU9mfMYxMHowe1t37YYhvXPa81rSTBYIXqoJxMAAPiWnhwy3/oB17i1TMMwTWs3YhjD1s7FdeEWELfexK1PsVhUvOLb1m8FR4lv mYZKt+Q8nsZ5C4hRVExyY9K0ZJWHtVTIBAAAevK8kDmPWQZ7y1 BhL+EWycKYtabDa6fg2lm4dSfWiqp3Xm4jXsPRskn8i4e6xmWt j0pNi2v3uJYKmQAAQE+eFTIL/YfndHBpeWzpuvR2yCwUVQuZ1z7C0gWY6YY3Qma5acnaD2upkAk AAPTkucNlL8kuHi67hH+9hqxTMkr0XBlEequoQsishsJoy2Czm z2ZpablsfIxLRUyAQCAnnzmxD83ZsnZolepc/JYyAw6Kut1G6YlvRbykvL2rsncb8PDWipkAgAAPfnMW5hsyTCZ o/VNYfjqgaJu3PnkfD6flyW6DDNbOyj6cLnpXx/WUiETAADoSRsh8xwPJI2nwylPGlsval271oUZFXfzDif5ZLAFW QJ9WEuFTAAAoCevDZnvUbhzyP4A2G4VWypkAgAAPWk/ZMaXKYY3K/lqii0VMgEAgJ60HzKTKVm/asI8n8/FlgqZAABAT3oImd+akAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREy GyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPREyGyckAkAAPTkS4T MeTyN80dLaPQunEImAADQk55D5jxeQuF+yFxXq1qm4WhKXabhF Hh+KBUyAQCAnrwkZN4R4t7lGjLf26N5cLt5zFLlMg1PDppCJgA A0JMnh8y3jr8whl0Hpm4Ll2kY53XxaZzP0YOwoHjhmg2DkPi2a ZT71r8mO3pbKSw4WxKUs0zD5dFWwmmcL6XWKxltcC1vZ0l6rIR MAACgJ88LmfOYDycNujS3/y7TcIpDYpC88m7CeTyl2TLriXxLe5dlYcjcdhT2QQbbR12TwYP rKlvWPM/jGkqzftCtknlfZ3lJ8bAM0yJkAgAAPXlWyCz0KEYJLYhT0WDae GRtcRxrni3z1S59ivEg2rjs4NG2fTqw9xpzr0EyaEHYtVmMwnn jiruoHJbrv0ImAADQk+cOl71kvXyUaDimtBw9rxsE6S/Zrhwy83Qbhsx4/GseMtO+0yDyHQiZhUrmnbHFJflhua4mZAIAAD156cQ/ccoL/norZG6jT897PZnRaue0kCMhc6cnM5nIdhv0es2YxUrmTT6y5Kw nEwAA6NNrb2FSnGb2WMgMOhBvX5MZuSdkVq/JXLe99lYO05L30xYqeec1mdlqQiYAANCTl98nMxwbWsh+leGy2 0DUYZqvE+08I2RG+4qy4O27lRQrGTX5wOyyp7g71OyyAABAV14 eMrsWX3SZTWz0DEImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzc UImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUI mAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQEyGzcUImAADQky8aMufxN EzLfVuM8wc2P1anU7CPg4RMAACgJy8Jmcs0vCNevdQ8PqKGe6X M4zCOw907ETIBAICePDlkLtNwOkW9gm9LTqdo8TyexjlYN1jpd DpdOgDDhdestkzDOM9jVuI17W1/2rbKyon3Ns5xWCxWuLbf6x7zftB5HKZlmYb4L3kR6RIhEwAA6M nzQuY85mFrmYZtUfAgXjfs+CwOXN0Gni7TECXOoMC4zzCLd3E5 yQbro1qFa/sNGxoOjr3uPqpGvl1hiZAJAAD05Fkhs9ihlw6bXRNkHCVvhsw4 BEZR7vIoCZnFiBmtVg6Z1QrX9hs1dYuZwf7n8fq/fKvSEiETAADoyXOHy16iVjAUNMp6a6gq/aE0RLU09LWYTqPMmETMUjmVkFmtcG2/52K8jgftnrY6Jsm3tETIBAAAevLSiX8O9mQWJ9CJ5mYNezJvhc wkYpbLeUdPZmm/5Qlkk9YEhec9vdkSIRMAAOjJa29hsnNNZtLXmI1uDVYJLoi8GT KzzsFyOcl6R67JrPVkZrLEfN2XazIBAIAv5+X3yazNLlsbLluY FHaY5mk4FDKTWWqTmWuDcoLFR2eXPRgyS3/bmmt2WQAA4Gt5eci8rXAJZeM32XwmIRMAAOhJgyEzHl5auD/ItyJkAgAAPWkwZCazsX7nhHkWMgEAgL40GTLZCJkAAEBPhMzGC ZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZk AAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAA EBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEB PhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPh MzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMz GCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGC ZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZkAAEBPhMzGCZk AAEBPhMzGhSHz/wNfJtTtPujamQAAAABJRU5ErkJggg==

دوست عزیز
در سایت وقتی وارد شدید روی SMART-TV-APPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفته واز لیست کشویی (new app store (alpha را انتخاب کرده و لیست برنامه ها پیدا می شود و هر برنامه ای را که می خواهید انتخاب و متناسب با ورژن سیستم تلویزیون نتان آن را نصب کنید و باقی مطلب را هم از پست اول دنبال کنید
لازم بذکر است که تازمانیکه از آن برنامه ها استفاده می کنید نباید آن را از سایت حذف کنید.

graphicc2000
14-12-2014, 09:29
سلام مدل tv من 48H6390 هست اما هر کاری میکنم اکانت تو تلویزیون بسازم نمیشه میشه من رو راهنمایی کنید برای این تلویزیون چطوری باید عمل کرد.باتشکر

matinpour
14-12-2014, 10:28
سلام مدل tv من 48H6390 هست اما هر کاری میکنم اکانت تو تلویزیون بسازم نمیشه میشه من رو راهنمایی کنید برای این تلویزیون چطوری باید عمل کرد.باتشکر
دوست عزیز
در پست اول بطور کامل شرح داده شده

مرحله سوم: حالا می رویم سراغ تلویزیون - وارد Smart Hub می شویم (دکمه Smart Hub روی کنترل! ) گزینه ی Samsung Apps رو انتخاب میکنیم:

- دکمه ی قرمز روی کنترل را به منظور Log in در حساب کاربری فشار می دهیم:

- در صفحه پیش رو بجای Email کلمه develop را جهت ورود به اکانت Developer وارد می کنیم و Log in میکنیم: توجه: ( ورود به حساب Developer در سری F بدین صورت است و ممکن است در سری های H و ES و... متفاوت باشد)

- اگر مراحل بالا را درست پیش رفته باشید سمت چپ پایین تصویر کلمه develop به رنگ سبز را مشاهده خواهید کرد:

لازم بذکر است بجای پسورد چهارتا صفر قرار دهید.

graphicc2000
14-12-2014, 12:36
ممنون از جوابتون من مراحل سایت رو انجام دادم و ای پی هم گرفتم.مشکل من با تی وی هست h6390 که اصلا این مراحل رو نداره من رفتم تو
Smart Hub .بعد گزینه اکانت سپس log in با اسم develop و پسورد دلخواه لاگین میشه ولی تو Samsung Apps دکمه قرمز کار نمی کنه و فقط اپ های خود سامسونگ گذاشته دیده میشه

matinpour
14-12-2014, 12:56
ممنون از جوابتون من مراحل سایت رو انجام دادم و ای پی هم گرفتم.مشکل من با تی وی هست h6390 که اصلا این مراحل رو نداره من رفتم تو
Smart Hub .بعد گزینه اکانت سپس log in با اسم develop و پسورد دلخواه لاگین میشه ولی تو Samsung Apps دکمه قرمز کار نمی کنه و فقط اپ های خود سامسونگ گذاشته دیده میشه

دوست عزیز
فکر کنم شما پست اول را به درستی مطالعه نکردید در آن گفته شده است که اول شما بوسیله کامپیوترتان وارد سایت شده

- قبل از شروع به اطلاعتون می رسونم که تلویزیون و کامپیوتر شما باید با یک IP به سایت مذکور وصل بشوند. (بدون Fیلتر شکN)

مرحله اول: از کامپیوتر وارد سایت زیر می شویم و سمت راست بالای صفحه گزینه ی انگلیسی را جهت زبان پایه ی سایت انتخاب میکنیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با اکانت Gmail یا FB می توانید خودتان را ثبت نام کنید، سپس سمت راست صفحه از منوی Smart TV Apps گزینه ی UserAppStore رو انتخاب کنید

مرحله دوم: همانطوری که لیست برنامه ها رو مشاهده میکنید (در حال حاضر در حدود ۲۰۰ برنامه) می توانید برنامه ها را با دو گزینه ی زیر انتخاب نمایید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی نصب کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی عدم نصب

برای مثال من این برنامه ها رو جهت نصب در تلویزیونم انتخاب کردم:

در بخش InstallApps سمت راست صفحه، شما این نوشته رو خواهید دید: (لطفا این IP را به یاد داشته باشید)کد:

You can download this InstallApps list using the IP-Address 134.119.3.53 from your Smart TV.

اینم لوگین سری H

۱. از طریق منوی تلویزیون و بخش Smart Features وارد Samsung Acount می شویم
۲. گزینه ی Log in را انتخاب می کنیم، یوزر develop و پسورد خالی می نویسیم.
۳. دکمه Smart Hub را روی کنترل می زنیم و روی یکی از برنامه ها دکمه OK (وسط کنترل) را بصورت مداوم نگه می داریم تا منوی کوچکی ظاهر شود
۴. از این منوی کوچک گزینه ی IP Setting را انتخاب میکنیم و IP سرور سایت را وارد می کنیم
۵. بعد از مرحله ۴ گزینه ی Start User App Sync را از همان منوی کوچک انتخاب می کنیم و تمام.
راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۲ مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در سایت وقتی وارد شدید روی

SMART-TV-APPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفته واز لیست کشویی (new app store (alpha را انتخاب کرده و لیست برنامه ها پیدا می شود و هر برنامه ای را که می خواهید انتخاب و متناسب با ورژن سیستم تلویزیون نتان آن را نصب کنید و باقی مطلب را هم از پست اول دنبال کنید

لازم بذکر است که تازمانیکه از آن برنامه ها استفاده می کنید نباید آن را از سایت حذف کنید.

asmif
14-12-2014, 20:47
دوست عزیز،

بنده معدل 6490 را دارم که برای اکانت ساختن دقیقا مشکلات شما رو داشتم که با کمک آقای متین پور و پیمان دوست داشتنی اکانت فعال شد.

حالا،اگر درست فکر کرده باشم منوی تلویزیون هامون چندان تفاوتی رو نداشته باشه که مال بنده شامل منو > Smart Hub > حساب Samsung > ایجاد حساب.حالا تنظیمات تلویزیونتون رو با تلویزیون بنده تطبیق کنید اگر مشابه هم باشند کمکتون کنم.

تلویزیون های جدید سری 6 در قسمت Smart Hub دکمه قرمز تعریف نشده و به نوعی کارایی ندارد.

graphicc2000
15-12-2014, 20:48
بله دوست عزیز یکی هست ممنون میشم مراحلی که تو تلویزیون رفتید رو بگین
من مراحل سایت رو رفتم ای پی هم گرفتم اپ هم انتخاب کردم مشکلم با تی وی هست که نتونستم انجام بدم

[/QUOTE]

asmif
16-12-2014, 00:28
خوب دوست عزیز
ابتدا ثبت نام در سایت و دریافت ip سایت هست که باید اپلیکشن های دلخواه روانتخاب ونصب کرده باشی و اگر در این مورد مشکلی داشتی در پست اول کامل نحوه ثبت نام و نصب اپلیکشن ها توضیح داده شده.

شروع کار: منو > اسمارت هاب > حساب سامسونگ > ایجاد حساب > حساب جدید
توجه داشته باش اگر قبلا با ایمیل ثبت نام کردی حساب رو برای آسانی کار حذف کن.حالا باید یوزر و پسورد رو وارد کنی،برای کلمه یوزر کلمه develop و پسورد any و اوکی(چون دقیق یادم نیست اگر پسورد any نباشد از 6 تا صفر استفاده کن یا اصلا چیزی ننویس)
اگر مراحل رو درست رفته باشی عبارت ورود با کاربر develop درج میشه.

مرحله بعد: به اسمارت هاب رفته و روی یکی از اپلیکشن های کلید اوکی رو چند ثانیه نگه دارید؛حالا اگر حساب درست فعال شده باشد عبارت ip setting و start app sync رومشاهده می کنی که قبلا نبودند.حالا آی پی که در سایت ثبت نام کردی رو در قسمت ip setting وارد کن و اگر با کنترل لمسی مراحل رو انجام میدی باید عرض کنم که بعد از وارد کردن چهار عدد اول آی پی،خودکار وارد مستطیل بعدی میشه و این عمل تا آخر کار انجام بده و در آخر اوکی کن.

حال روی عبارت start app sync رفته و اوکی کن تا یک به یک اپلیکشن های مورد نظر نصب بشوند.

چند نکته:
1- برای بنده برخی از اپلیکشن های مورد نظر نصب نشدن.
2- هنگام وارد کردن آی پی و تایید تا نصب نباید کامپیوتر خاموش باشد.

اگر مشکلی بود بفرمایید.

graphicc2000
16-12-2014, 18:38
تشکر تا مراحل ای پی پیش رفتم بعد
عبارت start app sync رو کلیک کردم پیغام user Apps Sync is requested میده چیزی نصب نمیشه

شرمنده مزاحم شدم و وقت شما رو گرفتم

asmif
16-12-2014, 19:13
باور کن برای بنده اوایل همین طور بود کافی چندین بار آی پی رو وارد و اوکی کنی و همچنین سعی کن تلویزیون رو خاموش روشن کنی و از نوع وارد حساب بشی و حساب فعلی(develop) رو تایید کنی و بعد آی پی و تایید آن.همچنین ارتباط کامپیوتر با اینترنت رو بررسی نمایی آیا وصل هست یا نه.

نکته مهم صحیح وارد کردن آی پی هست - انتخاب کردن سری تلویزیون در سایت که باید H باشد - TYP NO
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و ممکنه اپلیکشنی که انتخاب کردی با تلویزیون سازگار نباشد.
برا بنده
WEB TV [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SMART IP TV [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GL WEB TV [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نصب شده شما هم سعی کن از این چند تا فاکتور و مجدد مراحل رو انجام بدی.

عبارت start app sync رو کلیک کردم پیغام user Apps Sync is requested میده چیزی نصب نمیشه
[/RIGHT]

graphicc2000
19-12-2014, 12:22
سلام دوستان امروز یه ایمیلی از سامسونگ امد که این متنش هست داستان چیه و آیا ایمیل و اکانتم -- شده و باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
شخصی از کشوری به غیر از کشوری که معمولاً وارد سیستم می شده اید، وارد Samsung Account شما شده است.گرامی m a,
سابقه دسترسی به حساب شما از کشوری به جز کشوری که معمولاً وارد سیستم می شوید یافت شده است.

لطفاً تأیید کنید که سابقه ورود به سیستم زیر به فعالیت مجازی مربوط است.
• شناسه شما: abasigraphicc@gmail.com
• دفعات ورود به سیستم: 2014.12.19 AM 07:29 (GMT+00:00)
• کشور محل دسترسی: Romania
• آدرس IP: 188.211.101.156

لطفا راهنمایی کنید

matinpour
19-12-2014, 12:56
سلام دوستان امروز یه ایمیلی از سامسونگ امد که این متنش هست داستان چیه و آیا ایمیل و اکانتم -- شده و باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
شخصی از کشوری به غیر از کشوری که معمولاً وارد سیستم می شده اید، وارد Samsung Account شما شده است.

گرامی m a,
سابقه دسترسی به حساب شما از کشوری به جز کشوری که معمولاً وارد سیستم می شوید یافت شده است.

لطفاً تأیید کنید که سابقه ورود به سیستم زیر به فعالیت مجازی مربوط است.
• شناسه شما: abasigraphicc@gmail.com
• دفعات ورود به سیستم: 2014.12.19 AM 07:29 (GMT+00:00)
• کشور محل دسترسی: Romania
• آدرس IP: 188.211.101.156

لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
ممکن سیستم شما ه-ک شده باشد باید رمز عبورتان را تغییر دهید و سعی کنید از حروف کوچک و بزرگ و عدد و فضای خالی که با کلید Space از کیبرد ایجاد می شود استفاده کنید تا سیستمتان دوباره ه-ک نشود.

graphicc2000
19-12-2014, 15:41
ممنون از جوابتون.ایمیلم ه ک شده یا اکانتمبعد در صورت ه ک به چه اطلاعاتی میتونه دسترسی پیدا کنه(مثلا هارد به تی وی وصله می تونه ببینه) می تونه ربطی به این دانلود اپ ها داشته باشه که ای پی میدادیم و سامسونگ فکر کرده ه ک شده

matinpour
19-12-2014, 20:31
ممنون از جوابتون.ایمیلم ه ک شده یا اکانتمبعد در صورت ه ک به چه اطلاعاتی میتونه دسترسی پیدا کنه(مثلا هارد به تی وی وصله می تونه ببینه) می تونه ربطی به این دانلود اپ ها داشته باشه که ای پی میدادیم و سامسونگ فکر کرده ه ک شده
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان دوربین دار باشد می توانند زندگی تان را رصد کنند و یا سیستم تلویزیونتان را دردست گرفته و مزاحمت ایجاد کنندو یا وارد ایمیل و یا اطلاعات شخصی تان که بوسیله تلویزیونتان از آنجا ایجاد کردید شوند .
در نتیجه همانطور که توضیح دادم عمل کنید.
واسلام

shahab_f
29-12-2014, 23:42
مرسی از mr_peyman5623 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). من مراحل رو انجام دادم٬ اما زیر برنامه مینویسه تا ۱۵ ژانویه (۲۰ روز دیگه) برنامه به صورت trial قابل استفاده است. باید کار خاصی بکنم که کامل بشه؟

matinpour
30-12-2014, 15:56
مرسی از mr_peyman5623 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). من مراحل رو انجام دادم٬ اما زیر برنامه مینویسه تا ۱۵ ژانویه (۲۰ روز دیگه) برنامه به صورت trial قابل استفاده است. باید کار خاصی بکنم که کامل بشه؟
دوست عزیز
خیر اگر طبق دستورالعملهای پست اول انجام دادید کار خاصی لازم نیست انجام دهید شاید این پیام بخاطر باز نگری سیستم برای سال جدید به صورت trial در حال انجام است صبر کنید تا بعداز آن تاریخ بعد ببینید باز همانطور است یا خیر.

amingh2914
14-01-2015, 11:52
سلام
چطور به تمامی نرم افزارهای فارسی اسمارت هاب دسترسی داشته باشم؟
اسمارت هاب باز میکنم خبری از نرم افزارهای فارسی نیست!همه نرم افزارها خارجیه

matinpour
14-01-2015, 14:50
سلام
چطور به تمامی نرم افزارهای فارسی اسمارت هاب دسترسی داشته باشم؟
اسمارت هاب باز میکنم خبری از نرم افزارهای فارسی نیست!همه نرم افزارها خارجیه
دوست عزیز
در این روش و سایت نرم افزارهای خاص برای استفاده سری های گفته شده موجود است و برای نرم افزارهای ایرانی باید در اسمارت هاب و از قسمت samsung apps آنها را نصب کنید.

amingh2914
14-01-2015, 20:17
دوست عزیز
در این روش و سایت نرم افزارهای خاص برای استفاده سری های گفته شده موجود ات و برای نرم افزارهای ایرانی باید در اسمارت هاب و از قسمت samsung apps آنها را نصب کنید.

متاسفانه متوجه نشدم!:n37:

matinpour
14-01-2015, 20:58
متاسفانه متوجه نشدم!:n37:

دوست عزیز
برای نرم افزار های فارسی اول اگر در اسمارت هاب تان ثبت نام نکردید اول باید ثبت نام کنید بدین ترتیب.
وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه tools را زده و وارد منوی آن می شوید و در قسمت تنظیمات وارد شده و در آنجا ثبت نام تان را انجام داده و شرایط را قبول می کنید و سپس در اسمارت هاب به قسمت samsung apps رفته و نرم افزارهای مورد نظرتان را نصب کنید.

amingh2914
14-01-2015, 22:55
دوست عزیز
برای نرم افزار های فارسی اول اگر در اسمارت هاب تان ثبت نام نکردید اول باید ثبت نام کنید بدین ترتیب.
وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه tools را زده و وارد منوی آن می شوید و در قسمت تنظیمات وارد شده و در آنجا ثبت نام تان را انجام داده و شرایط را قبول می کنید و سپس در اسمارت هاب به قسمت samsung apps رفته و نرم افزارهای مورد نظرتان را نصب کنید.

بعد از اینکه وارد اسمارت هاب میشم دکمه تولز کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
از قسمت منو کنترل--> اسمارت هاب --> حساب سامسونگ ثبت نام کردم ولی وارد اسمارت هاب میشم سامسونگ آپس داره ولی غیر فعاله!

matinpour
15-01-2015, 13:28
بعد از اینکه وارد اسمارت هاب میشم دکمه تولز کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
از قسمت منو کنترل--> اسمارت هاب --> حساب سامسونگ ثبت نام کردم ولی وارد اسمارت هاب میشم سامسونگ آپس داره ولی غیر فعاله!
دوست عزیز
در اسمارت هاب در روی samsung apps رفته دکمه tools را بزنید از منوی آن نصب مجدد را انتخاب و آن را ok کنید.

amingh2914
15-01-2015, 22:35
دوست عزیز
در اسمارت هاب در روی samsung apps رفته دکمه tools را بزنید از منوی آن نصب مجدد را انتخاب و آن را ok کنید.

برادر samsung apps داره ولی غیر فعاله یعنی نمیشه روی samsung apps برم که بعدش تولز بزنم

matinpour
15-01-2015, 22:40
برادر samsung apps داره ولی غیر فعاله یعنی نمیشه روی samsung apps برم که بعدش تولز بزنم

دوست عزیز
بله در پست بالا هم که همین را گفتم.

deutschmann
25-01-2015, 19:30
سلام من در آلمان هستم و برنامه جی ال ویز رو نمیتونم نصب کنم . از طریق روش شما وارد شدم و در انتهای کار با ارور User App Sync is requested روبرو میشوم
مدل تلویزیون من 50h6470
با تشکر

1328
03-02-2015, 10:50
با سلام
راهنمایی های شما بسیار جامع و گیرا بود .مرسی اکثر اپلیکیشن های انتخابی نصب شدند ولی متاسفانه glwizبرای مدل ua50f6400ar نصب نشد. چرا ؟؟؟؟ ضمنا هر بار که اپلیکیشن دیگری را انتخاب میکنم دوباره قبلی ها را هم سرچ و دوباره پاک و نصب میشوند کجا اشتباه میکنم ؟؟؟؟/ مرسی

matinpour
03-02-2015, 12:34
با سلام
راهنمایی های شما بسیار جامع و گیرا بود .مرسی اکثر اپلیکیشن های انتخابی نصب شدند ولی متاسفانه glwizبرای مدل ua50f6400ar نصب نشد. چرا ؟؟؟؟ ضمنا هر بار که اپلیکیشن دیگری را انتخاب میکنم دوباره قبلی ها را هم سرچ و دوباره پاک و نصب میشوند کجا اشتباه میکنم ؟؟؟؟/ مرسی
دوست عزیز
ممکن است که شما آن برنامه ها را غیر فعال یا حذف می کنید.

لازم بذکر است تا وقتی که از آن برنامه ها استفاده می کنید هرگز آن را از سایت حذف نکنید چون با حذف آنها دیگر شما نمی توانید از آن برنامه ها در تلویزیونتان استفاده کنید.

amingh2914
04-02-2015, 23:29
دوست عزیز
بله در پست بالا هم که همین را گفتم.
متاسفانه علیرغم راهنماییاتون نتونستم نرم افزارهای فارسی بیارم
در اسمارت هاب فقط گزینه samsung apps سمت چپ بالا داره ولی فعال نیست نمیدونم چرا اینطوریه

matinpour
04-02-2015, 23:54
متاسفانه علیرغم راهنماییاتون نتونستم نرم افزارهای فارسی بیارم
در اسمارت هاب فقط گزینه samsung apps سمت چپ بالا داره ولی فعال نیست نمیدونم چرا اینطوریه
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید.

amingh2914
05-02-2015, 15:28
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید.
samsung 48h6390:n03:

matinpour
05-02-2015, 20:03
samsung 48h6390:n03:
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید.
راه اندازی برنامه
رفتن به صفحه نرم افزار اسمارت هاب را انتخاب کنید و سپس نرم افزار بیشتر More Apps را روی صفحه نمایش واقع در پایین صفحه نمایش را انتخاب کنید. لیست از برنامه های کاربردی در حال حاضر در تلویزیون خود نصب شده است، نمایش داده می شود. از این لیست، برنامه را که شما می خواهید برای راه اندازی انتخاب کنید . نمایش View (بالا سمت راست از روی صفحه نمایش) جهت تغییر آرایش لیست برنامه های کاربردی دانلود شده توسط تاریخ دریافت فایل چکیده - به تازگی افتتاح شد - و یا عنوان را انتخاب کنید.
جستجو برای نرم افزار
جستجو برای برنامه های کاربردی با نام بر روی صفحه نمایش نرم افزار سامسونگ، جستجو نرم افزار سامسونگ را انتخاب کنیدو با صفحه کلید نام برنامه را وارد کنید و پس از آن Done. انجام شده را انتخاب کنید.
نصب و راه اندازی برنامه های کاربردی
نرم افزار که شما مایل به نصب آن هستید به همراه صفحه نمایش با اطلاعات دقیق در مورد نرم افزار را انتخاب کنید. دانلود برای نصب برنامه انتخاب شده را انتخاب کنید. با این حال، بعضی از برنامه های کاربردی را باید خریداری کنید قبل از اینکه شما بتوانید آنها را نصب کنید. وب سایت تلویزیون در Samsung Apps در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنید.
ویرایش نرم افزار های من
انتقال برنامه به نرم افزار من. رفتن به صفحه نرم افزار های بیشتر More Apps ، را انتخاب کنید، و سپس ویرایش نرم افزار را انتخاب کنید. شما می توانید صفحه نمایش نرم افزار را سفارشی کنید.
تغییر سفارش
از ویرایش روی صفحه نمایش برنامه های کاربردی من، انتخاب برنامه های کاربردی که می خواهید جهت تغییر آرایش، تغییر جهت و سپس بر روی پد لمسی ضربه بزنید.
از بین بردن برنامه های کاربردی
حذف برنامه های بلا استفاده از لیست نرم افزار نرم افزار من. برنامه های حذف شده به نقل مکان کرد لیست برنامه دریافت کنید. از ویرایش روی صفحه نمایش برنامه های کاربردی من، انتخاب برنامه های کاربردی که می خواهید به حذف و سپس انتقال آن به ردیف اول یا آخر از لیست برنامه من است.'X' در بالا و یا پایین آیکون ظاهر می شود برنامه های کاربردی انتخاب شده است. حرکت برنامه های کاربردی در جهت 'X'. یک پنجره ظاهر خواهد شد. از پنجره را انتخاب کنید بله برای حذف برنامه های انتخاب شده از لیست برنامه های من است. از ویرایش روی صفحه نمایش برنامه های کاربردی من، انتخاب حذف همه برای حذف تمام برنامه ها را از لیست نرم افزار من است.
اضافه کردن برنامه های کاربردی
برنامه های کاربردی که بر روی تلویزیون نصب شده اند اما نشان نمی دهد که در لیست نرم افزار اضافه شده است را می توان به لیست انتخاب برنامه های کاربردی که می خواهید برای اضافه کردن از لیست برنامه ها در بالای صفحه نمایش ویرایش نرم افزار های من. برنامه های انتخاب شده به لیست نرم افزار اضافه شده است.
حذف برنامه های کاربردی
حذف برنامه های نصب شده بر روی تلویزیون و حذف نرم افزار حذف تمام داده های مرتبط با آن نرم افزار است. رفتن به صفحه نرم افزار های بیشتر More Apps ، انتخاب کنید، و سپس حذف را انتخاب کنید. تمام برنامه های کاربردی که می خواهید حذف کنید را انتخاب کنید، انتخاب حذف، و سپس بله Yes را از پنجره popup انتخاب کنید. برنامه های کاربردی به رنگ خاکستری را نمی توان حذف کرد.

amingh2914
06-02-2015, 01:47
فکر کنم samsung apps برای ایرانیا غیرفعاله
samsung apps تلویزیونم غیر فعاله

matinpour
06-02-2015, 11:47
فکر کنم samsung apps برای ایرانیا غیرفعاله
samsung apps تلویزیونم غیر فعاله
دوست عزیز
خیر تلویزیون شما ممکن مشگل داشته باشد حتماًبه یک متخصص نشان دهید.

amingh2914
07-02-2015, 18:06
دوست عزیز
خیر تلویزیون شما ممکن مشگل داشته باشد حتماًبه یک متخصص نشان دهید.
به نمایندگی تهران زنگ زدم گفتن 48h6390 ، samsung apps نداره .گفتم نرم افزارهای فارسی میخوام تکلیف چیه؟ گفتن ریموت بده.ریموت دادم چندتا نرم افزار فارسی اضافه کردن ولی فکر نکنم همشو اضافه کرده باشن. بهشون گفتم میتونین راهی بهم بگین هر وقت خواستم samsung apps خودم آپدیت کنم؟گفتن نه این مدل شما دسترسی ندارین!!!:n36:
برادر راهی بلدی samsung apps ام فعال بشه(آخه کارشناسه میگفت samsung apps دارم ولی فقط نمادینه!!!!)
بدون samsung apps که مسخره بازیه.هر وقت نرم افزار خواستم زنگ بزنم تهران.باو گندشو در اورن.این تلویزیون بیشتر بخاطر اسمارت هاب و نرم افزاراش گرفتم

matinpour
07-02-2015, 19:54
به نمایندگی تهران زنگ زدم گفتن 48h6390 ، samsung apps نداره .گفتم نرم افزارهای فارسی میخوام تکلیف چیه؟ گفتن ریموت بده.ریموت دادم چندتا نرم افزار فارسی اضافه کردن ولی فکر نکنم همشو اضافه کرده باشن. بهشون گفتم میتونین راهی بهم بگین هر وقت خواستم samsung apps خودم آپدیت کنم؟گفتن نه این مدل شما دسترسی ندارین!!!:n36:
برادر راهی بلدی samsung apps ام فعال بشه(آخه کارشناسه میگفت samsung apps دارم ولی فقط نمادینه!!!!)
بدون samsung apps که مسخره بازیه.هر وقت نرم افزار خواستم زنگ بزنم تهران.باو گندشو در اورن.این تلویزیون بیشتر بخاطر اسمارت هاب و نرم افزاراش گرفتم

دوست عزیز
افزایش apps
برای افرایش apps نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .

amingh2914
07-02-2015, 23:20
دوست عزیز
افزایش apps
برای افرایش apps نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .
متاسفانه در sub option و در هیچ منوی دیگر گزینه info link server type وجود ندارد

matinpour
08-02-2015, 13:27
متاسفانه در sub option و در هیچ منوی دیگر گزینه info link server type وجود ندارد

دوست عزیز
ممکن است این آیتم مخفی باشد و باید با کنترول مخصوص و یا دست ساز آن را پیدا کنید.

mobina1234
09-02-2015, 10:25
تلوزون سامسونگ اسمارت es6960 پس از ورود به منو مخفی بل تغییر اپدیت سام سونگ هنگ کرد منم خاموشش کردم دیگه روشن نشد کمکم کنید

matinpour
09-02-2015, 12:32
تلوزون سامسونگ اسمارت es6960 پس از ورود به منو مخفی بل تغییر اپدیت سام سونگ هنگ کرد منم خاموشش کردم دیگه روشن نشد کمکم کنید

دوست عزیز
متاسفانه شما نباید این کار را می کردید چون تلویزیون در حال ارتقا بوده و برای رفع آن
از این دو روش استفاده کنید اگر انجام نشد به تعمیرگاه مراجعه کنید.

رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
روش اول
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

روش دوم

1- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

2- سیستم عامل به روز رسانی را در درایو فلش USB قرار دهید و آن را به پورت USB تلویزیون وصل کنید.
3- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
4- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
5- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و برای حدود یک دقیقه اجرا شود .
6- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. تلویزیون را هنگامی که انجام شود خاموش کنید

shahram-ac
13-03-2015, 16:57
راه کار بسیار خوبی هست این روش ولی من می خوام فقط برنامه Plex رو روی TV نصب کنم که متاسفانه نه از خود TV قابل دسترسی چون اصلا توو لیست برنامه ها نیست، هم این که در این سایت که معرفی کردید برای نصب شدنش باید پول پرداخت بشه...

pooria-ir
15-03-2015, 22:07
دوستان سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاس یا نه ؟

من هم به تازگی یه دستگاه اسمارت 6430 گرفتم

مشکلی که با اسمارت دارم
1-با مودم خونه که بهش وصل میشم بعضی مواقع دستگاه خاموش روشن میشه مخصوصا اگر بخوام با یه دیوایس دیگه بهش وصل شم
2- هروقت با Smart view میخوام وصل شم حالا چه با گوشی چه با تبلت و یا هر وسیله ی دیگه نمیتونم عکس و فیلم از داخل اینها رو بیارم توی tv ‍و نشونشون بدم

این ارور رو میگیرم

pooria-ir
15-03-2015, 22:17
دوستان سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاس یا نه ؟

من هم به تازگی یه دستگاه اسمارت 6430 گرفتم

مشکلی که با اسمارت دارم
1-با مودم خونه که بهش وصل میشم بعضی مواقع دستگاه خاموش روشن میشه مخصوصا اگر بخوام با یه دیوایس دیگه بهش وصل شم
2- هروقت با Smart view میخوام وصل شم حالا چه با گوشی چه با تبلت و یا هر وسیله ی دیگه نمیتونم عکس و فیلم از داخل اینها رو بیارم توی tv ‍و نشونشون بدم

این ارور رو میگیرم

hoomi_gta
20-03-2015, 05:03
دوستان مدت زمان رایگان glwiz تموم بشه راهی هست دوباره برنامه و ریست کرد یا حتما باید نسخه اصلی و خرید؟

matinpour
20-03-2015, 19:27
دوستان مدت زمان رایگان glwiz تموم بشه راهی هست دوباره برنامه و ریست کرد یا حتما باید نسخه اصلی و خرید؟
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید و کشور کانادا را انتخاب کنید تا بتوانید از اسمارت هاب آن و همچنین آن برنامه مورد نظر استفاده کنید ولی دیگر در اسمارت هاب apps های ایرانی در آن موجود نیست.
تغییر کد کشور اسمارت هاب و استفاده از اسمارت هاب آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojtabaakbari55
21-03-2015, 17:32
سلام تروخدا کمک کنید
تلویزیون سری H لینک دانلود بزار
من رفتم دانلود کردم ولی کار نمیکنه
کمک کنید

mociuamin
07-04-2015, 21:16
سلام
متاسفانه وقتی وارد glwiz می شم سرعا از برنامه میاد بیرون و می گه مجددا تلاش کنید
مشکل از چیه؟

amir2122000
10-04-2015, 17:49
سلام خسته نباشید تلویزیون من سری e هست هرکاری میکنم نمیتونم کشورشو عوض کنم من خارج از ایران هستم . ممکنه راهنمایی کنید ممنون

matinpour
10-04-2015, 22:10
سلام خسته نباشید تلویزیون من سری e هست هرکاری میکنم نمیتونم کشورشو عوض کنم من خارج از ایران هستم . ممکنه راهنمایی کنید ممنون

دوست عزیز

تغییر کشور اسمارت هاب
.برای تغییر کشور اسمارت هاب دستور زیر رو در محیط اسمارت هاب وارد کنید.
1-2. اول دکمه forward روی کنترل میزنید
2-2.بعد به سرعت عدد 289 رو وارد کرده
2-3.سپس بلافاصله کلید backward رو زده
بعدش بستگی به سرعت اینترنتتون داره باید یه چیزی حدود 10تا 60 ثانیه صبر کنید بعدش با یه عالمه اسم کشور روبرومیشید ومیتونید هر کدوم رو انتخاب کنید فقط حواستون باشه بعد از تغییر کشور نرم افزار های کشور قبلی پاک میشه.
از این تایپیک استفاده کنید.

afshin_mrh
14-04-2015, 22:49
با سلام خدمت دوستان من تونستم برنامه ها رو نصب کنم فقط glwize بعد از باز شدن ارور میده. مینویسه: اشکالی دز حین استفاده از نرم افزار بوجود آمده است. لطفا دوباره سعی کنید
هر چی هم سعی میکنم همینه :n28:

hoomi_gta
18-04-2015, 17:32
دوستان این ulangotv پولی شده و خیلی از برنامه ها را نمیشه نصب کرد و این web-tv هم دیگه 3 تا کانال بیشتر نداره. سایت مشابه دیگه ای نیست؟

علی احسانی راد
20-04-2015, 11:38
سلام . تشکر از مطالب خوبتون . من یه led h 7000ا از بانه گرفتم می خواستم بدونم کسی هست بیاد اینترنت tv راه اندازی کنه . جون من وارد نیستم . ممنون میشم جواب بدین . اگه هست شماره تماس بده

11qwe
26-04-2015, 16:05
glwiz چرا دیگه باز نمیشه ؟

matinpour
27-04-2015, 09:36
glwiz چرا دیگه باز نمیشه ؟
دوست عزیز
از این پست استفاده کنید و کشور را به کانادا تغییر داده و apps مربوطه را نصب کنید.
#96 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

11qwe
27-04-2015, 13:09
دوست عزیز
از این پست استفاده کنید و کشور را به کانادا تغییر داده و apps مربوطه را نصب کنید.
#96 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب من دکمه forward روی کنترل ندارم
ینی پیداش نمیکنم :n03::n04:

matinpour
28-04-2015, 09:08
جناب من دکمه forward روی کنترل ندارم
ینی پیداش نمیکنم :n03::n04:

دوست عزیز
باید از کنترول معمولی سامسونگ استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.

11qwe
28-04-2015, 11:47
دوست عزیز
باید از کنترول معمولی سامسونگ استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.

کنترل معمولی هست ماله من

11qwe
28-04-2015, 12:13
من طبق دستورات اون منو رو پیدا کردم و کشور کانادا رو انتخاب کردم ولی در مرحله 7 به این مشکل برخوردم هر چیزی میزنم میگه وجود نداره INVAID

matinpour
28-04-2015, 15:27
من طبق دستورات اون منو رو پیدا کردم و کشور کانادا رو انتخاب کردم ولی در مرحله 7 به این مشکل برخوردم هر چیزی میزنم میگه وجود نداره INVAID

دوست عزیز

در آنجا نوشته شده است
ارائه دهنده خدمات خود را انتخاب کنید. آنها از نوع خدمات است که داخل پرانتز نشان داده شده است. که در بالا مثالی ذکر شده
و بعداز انتخاب مکانتان ارائه دهنده خدماتتان آن را نشان خواهد داد.

hamid_p25
03-07-2015, 14:27
سلام جناب متین پور جی ال ویز رو نصب کردم ولی تا حالا یکبار هم نتونسته به سرورش وصل بشه به خاطر قیلتر بودنشه یا راه دیگه ای داره؟ شما الان میتونید وصل بشید؟ممنون

matinpour
03-07-2015, 19:15
سلام جناب متین پور جی ال ویز رو نصب کردم ولی تا حالا یکبار هم نتونسته به سرورش وصل بشه به خاطر قیلتر بودنشه یا راه دیگه ای داره؟ شما الان میتونید وصل بشید؟ممنون

دوست عزیز
ممکن است سایت آن دیگر پشتیبانی نمی کند.

siamakmalki
07-07-2015, 02:13
با سلام
من ساکن اروپا هستم و کشور ایران رو انتخاب کردم برای اینکه app های ایرانی رو داشته باشم . ولی متاسفانه یوتیوب توی برنامه ها نبود .ممنون میشم بفرمایید چطوری یوتیوب رو اضافه کنم و برنامه های ایرانیاز بین نره.

matinpour
07-07-2015, 11:17
با سلام
من ساکن اروپا هستم و کشور ایران رو انتخاب کردم برای اینکه app های ایرانی رو داشته باشم . ولی متاسفانه یوتیوب توی برنامه ها نبود .ممنون میشم بفرمایید چطوری یوتیوب رو اضافه کنم و برنامه های ایرانیاز بین نره.

دوست عزیز
به علت اینکه یوتیوپ در ایران فیلتر است این apps در فروشگاه سامسونگ ایران کاربرد ندارد.
شما می توانید از آپ استور سایت زیر که طریقه استفاده از آن را در پست اول توضیح داده شده استفاده کنید و در صورتی که آن ویدجت مورد نظر در استور آن نبود با مکاتبه با آن سایت بخواهید تا آن را برایتان در سایت آپلود کنند.

mehdi7688
21-08-2015, 23:37
آقا دست شما درد نکنه عالی بود فقط حیف که سرعت نت افتضاحه ....... حیف دوستان اگه پیشنهادی برای نت پرسرعت دارند بگن بهم ممنون میشم ..... فعلا که از مخابرات ۲ مگ دارم و اصلا راضی نیستم
فداتون بشم یا علی

Server-CEO
05-09-2015, 21:21
درود بر دوستان عزیزمن روی سامسونگ مطابق راهنما عمل کردم و برنامه های موردنطرم را نصب کردمآیااین سایت برای اسمارت تیوی های ال جی هم کاربرد دارد؟

sadeq54
22-09-2015, 13:24
سلام کسی میتونه جی ال ویز رو باز کنه الان

matinpour
22-09-2015, 21:23
درود بر دوستان عزیزمن روی سامسونگ مطابق راهنما عمل کردم و برنامه های موردنطرم را نصب کردمآیااین سایت برای اسمارت تیوی های ال جی هم کاربرد دارد؟

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
اینترنت TV و نصب برنامه در Rodina.tv برای LG SmartTV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eeeeeeehsan
16-11-2015, 15:01
سلام خدمت همه دوستان
من این تلویزیون
UA55H6400AK رو خریداری کردم اخیرن، ولی وقتی میرم تو تو هاب واسه برنامه ها تو کتگوری بازی ها همش 160 تا بازی میاره و امکان وصل شدن به اپ استور نیست که بازی های بیشتر رو سرچ و دانلود کنم. هیچ راهی نیست واسه اینکار؟ چون واقن بازی هاش مسخرست!!

sabzefosfori
28-11-2015, 19:02

سلام آقای متين عزيز اين سايت چه کارايی ميشه انجام دادم ميشه برنامه اضافه کرد به tv :n16:

matinpour
29-11-2015, 10:07

سلام آقای متين عزيز اين سايت چه کارايی ميشه انجام دادم ميشه برنامه اضافه کرد به tv :n16:
دوست عزیز
بله و در پست اول توضیح داده شده و باید در این سایت عضو شوید.

ebim1360
03-12-2015, 20:23
با درود
من در انگلستان هستم و چند روزي هست كه اسمارت تي وي سامسونگ خريدم قبلا اطلاع نداشتم كه با چنين روسي ميشود كه بطور رايگان از جي ال ويز استفاده كرد مدل تي وي من هست H6200 ممنون ميشم اگر منو راهنمايي كنيد با سپاس

matinpour
07-12-2015, 11:04
با درود
من در انگلستان هستم و چند روزي هست كه اسمارت تي وي سامسونگ خريدم قبلا اطلاع نداشتم كه با چنين روسي ميشود كه بطور رايگان از جي ال ويز استفاده كرد مدل تي وي من هست H6200 ممنون ميشم اگر منو راهنمايي كنيد با سپاس
دوست عزیز
در پست اول و برای سری H هم روش کار موجود است پست اول را بطور کامل مطالعه و به آن عمل کنید.

behzadp30word
20-12-2015, 21:31
با سلام
ممنون از راهنمایی تون دستتون درد نکنه
من از همین روش رفتم و با این ip که بهم داد 176.221.43.123 سه تا برنامه نصب کردم
ولی glwiz ,و یه سری برنامه های دیگه که شیلتر هستن باز نمیشن آیا روشی هست که اینترنت
pc را که از شیلتر استفاده میکنه share کرد رو tv یا اینکه>>>؟ این smart phone ها برنامه فیلتر شکن هست براشون ؟؟؟
در ضمن من وقتی اسمارت هاب را به کانادا تغییر دادم voice کنترل هیچی و نمیشناسه .. هرچی میگی ..

مکس میکنه انگار کر شده :n02::n02:

qazallleh
06-02-2016, 18:15
zaban farsi vase type chejury nasb konim pas :n03:

dxcess
15-02-2016, 21:14
جناب متین پور عزیز بنده از طریق تبلت وارد سایت میشم ...ای پی وارد میکنم
Smart sync app میزنم اوکی می کنم هیچ اتفاقی نمیفته داخل سایت که میرم باید انیستال بزنم درسته مدل UA48H5500

benzahra
22-02-2016, 22:45
با سلام
عزیزان بنده چندین برنامه از این روش گفته شده در پست اول را نصب کردم اما امروز نمیدونم چه چیزی را در منو مخفی دستکاری کردم که اون قسمت دادن آی پی و آپدیت برنامه ها از بخش گزینه ها محو شده و دیگه اصلا نیست
اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره که این قسمت برگرده ممنون میشم کمکم کنه

ehsan3dm
26-02-2016, 00:58
چطور میشه مرورگر تی وی 48h6400 را به روز رسانی کرد یا از یه مرورگر به روز دیگه استفاده کرد که بتوان سایت فیلمو را باز کرد ایراد از فلش و مرورگر قدیمی میگیرد

mojtaba.msa
14-03-2016, 04:06
سلام خسته نباشید من در ایران زندگئ میکنم ال ای دی مدل f6450سامسونگ دارم البته شرگتی به این روشی که شما گفتید برای برنامه glwiz انجام دادم ولی پیام میده اتصال به سرور امکانپزیر نمیباشد در فرصت دیگر ی دوباره سعی کنید ممنون میشم کمکم کنید .متشکرم

matinpour
14-03-2016, 11:44
سلام خسته نباشید من در ایران زندگئ میکنم ال ای دی مدل f6450سامسونگ دارم البته شرگتی به این روشی که شما گفتید برای برنامه glwiz انجام دادم ولی پیام میده اتصال به سرور امکانپزیر نمیباشد در فرصت دیگر ی دوباره سعی کنید ممنون میشم کمکم کنید .متشکرم
دوست عزیز
این برنامه رایگان نمی باشد. و برای همین نمی توانید از آن استفاده کنید.

benzahra
20-03-2016, 22:01
با سلام
عزیزان بنده چندین برنامه از این روش گفته شده در پست اول را نصب کردم اما امروز نمیدونم چه چیزی را در منو مخفی دستکاری کردم که اون قسمت دادن آی پی و آپدیت برنامه ها از بخش گزینه ها محو شده و دیگه اصلا نیست
اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره که این قسمت برگرده ممنون میشم کمکم کنه

دوستان کسی نبود کمک کنه

h2007kh
25-03-2016, 01:47
دوست عزیز برای سری J چطور آی پی وارد کنم مدل تلویزیونم j6950

matinpour
25-03-2016, 15:32
دوست عزیز برای سری J چطور آی پی وارد کنم مدل تلویزیونم j6950
دوست عزیز
برای این مدل هنوز راهکاری ارایه نشده.

h2007kh
25-03-2016, 20:56
دوستان من با تغییر کشور به ایالات متحده امریکا تونستم glwiz رو نصب کنم . مشکل نت ندارم چطور می تونم ازش استفاده کنم اخه ظاهرا فیلتره ...بعد از چند ثانیه پخش از کار میفته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

matinpour
26-03-2016, 00:31
دوستان من با تغییر کشور به ایالات متحده امریکا تونستم glwiz رو نصب کنم . مشکل نت ندارم چطور می تونم ازش استفاده کنم اخه ظاهرا فیلتره ...بعد از چند ثانیه پخش از کار میفته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست عزیز
فکر می کنم این برنامه یک مقدار رایگان و بعد از آن پولی است به سایت آن مراجعه کنید.

Lockheed Martin
28-03-2016, 21:47
سلام
مشكل من اين هست كه ميخوام توي اسمارت هاب سامسونگ كشور رو به آمريكا تغيير بدم . مدل تلويزيونم 55js8980 هست. تلويزيون رو ريست فكتوري كردم ، اسمارت هاب هم ريست كردم وقتي با آي پي آمريكايي وصل ميشم ، خودش تشخيص ميده و برنامه هاي اون كشور رو نشون ميده ولي اجازه دانلود نميده. ظاهرا بايد كشور رو توي منوي مخفي تغيير داد. من تونستم وارد منوي مخفي بشم اما هر چي گشتم جايي واسه تغيير كشور پيدا نكردم. ميشه دوستاني كه تخصص و تجربه دارند راهنمايي بفرمايند. باتشكر

Lockheed Martin
31-03-2016, 21:38
سلام
مشكل من اين هست كه ميخوام توي اسمارت هاب سامسونگ كشور رو به آمريكا تغيير بدم . مدل تلويزيونم 55js8980 هست. تلويزيون رو ريست فكتوري كردم ، اسمارت هاب هم ريست كردم وقتي با آي پي آمريكايي وصل ميشم ، خودش تشخيص ميده و برنامه هاي اون كشور رو نشون ميده ولي اجازه دانلود نميده. ظاهرا بايد كشور رو توي منوي مخفي تغيير داد. من تونستم وارد منوي مخفي بشم اما هر چي گشتم جايي واسه تغيير كشور پيدا نكردم. ميشه دوستاني كه تخصص و تجربه دارند راهنمايي بفرمايند. باتشكر
از اينكه هيچ پاسخي نداديد و حتي نظرتان را هم نگفتيد ممنونم. سر انجام با آزمون و خطا و كمي كمك از فروم هاي خارجي توانستم راه حل را پيدا كنم . نيازي هم به ورود به منوي مخفي نبود و توانستم بدون هيچگونه دستكاري منوي مخفي ، اپليكيشن هاي اسمارت هاب آمريكا رو روي تلويزيون سري j نصب كنم. اگر كسي بود كه نياز به دانستن اين روش داشت ، من با كمال ميل برايش توضيح ميدهم .

hamidreza_4u
31-03-2016, 23:38
از اينكه هيچ پاسخي نداديد و حتي نظرتان را هم نگفتيد ممنونم. سر انجام با آزمون و خطا و كمي كمك از فروم هاي خارجي توانستم راه حل را پيدا كنم . نيازي هم به ورود به منوي مخفي نبود و توانستم بدون هيچگونه دستكاري منوي مخفي ، اپليكيشن هاي اسمارت هاب آمريكا رو روي تلويزيون سري j نصب كنم. اگر كسي بود كه نياز به دانستن اين روش داشت ، من با كمال ميل برايش توضيح ميدهم .
از همون ⏩289⏪ استفاده کردین؟

sent from my Xperia C3-Dual

Lockheed Martin
01-04-2016, 00:32
از همون ⏩289⏪ استفاده کردین؟

sent from my Xperia C3-Dual
نه . اين كد اصلا روي تلويزيون من جواب نداد. ضمن اينكه بحث سر انتخاب كشور نيست. شما به جاي اينكار ميتونيد براحتي با موبايلتون با يك آي پي آمريكايي به اينترنت وصل بشيد بعد اون رو با هات اسپات بديد به تلويزيون. با اينكار پس از ريست كردن اسمارت هاب ،خود به خود و بدون انتخاب كشور ، اپ هاي پيش فرض آمريكا براتون نصب ميشه. اما مشكل اينجاست كه خودتون نميتونيد هيچ اپ ديگه اي رو نصب كنيد و دكمه دانلود براي همه اپ ها غيرفعاله .
اين روش هايي كه دوستان تا اينجا گفتند براي تلويزيون هاي قديمي تر شايد جواب بده اما واسه دو تلويزيوني كه من دو هفته پيش خريدم و هر دو هم سري j هستند (اما مدل هاي متفاوت) جواب نداد. شايد يه دليلش اينه كه در اين سري از تلويزيونها از سيستم عامل تايزن استفاده شده.

matinpour
01-04-2016, 14:02
دوست عزیز
چون در این تایپیک هنوز سایت مورد نظر برای سریهای جدید راه کاری ارایه نداده اگر برای سریهای جدید راه کاری بلد هستید. آن را بطور کامل توضیح دهید تا در پست اول و با نام خودتان اضافه کنیم.

ذهب
13-04-2016, 00:42
با سلام و تشکر از راھنمایى شما، من سریf5590 دارم ھمھ کارھاىى کھ گفتید رو انجام دادم اما بھ نتیجه نرسیدم موندم چکار کنم لطفا بىشتر راھنمایى کنىد

سید علی تولیت
07-05-2016, 09:19
شرکت سامسونگ، یکی معتبر‌ترین و شناخته شده‌ترین برندهای موجود در جهان به‌ویژه در بازار ایران است. این شرکت در زمینه‌های مختلفی از جمله ساخت لوازم صوتی و تصویری، گوشی‌های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موبایل)هوشمند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موبایل)، لوازم‌خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و غیره فعالیت‌های گسترده‌ای دارد.همچنین سامسونگ با استفاده از تکنولوژی های جدید همواره جزو گزینه های اول برای انتخاب تلوزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون/سامسونگ/Samsung)میباشد.

UFNS
08-05-2016, 13:02
واقعا ممنون به شما باید افتخار کرد

hadink
21-05-2016, 11:09
سلام ببخشید تلویزیون ما سری6 هست میشه اموزش با این تلویزیون رو هم بگین

matinpour
21-05-2016, 13:44
سلام ببخشید تلویزیون ما سری6 هست میشه اموزش با این تلویزیون رو هم بگین
دوست عزیز
بسته به سری c-d-e-es-f-h-hu تلویزیونتان از پست اول استفاده کنید.

hadink
22-05-2016, 09:47
سلام ببخشید تلویزیون من سری ۶ هستش میشه اموزش این تلویزیون رو هم بگین:n06:

hadink
22-05-2016, 09:55
سلام من یه مشکل کوچیک دارم اونم اینه که من ip setting سه تا کادر میاره در تلویزیون های سری ۶ یکی
Ip address
Subnet mask
و gateaway
هستش اگه یکمی کمکم کنید خیلی ممنون میشم هم چنین جای sync apps هم نمدونم کجاست اگه بشه کمکم کنید خیلی ممنون
با تشکر:n06:

matinpour
22-05-2016, 10:27
سلام من یه مشکل کوچیک دارم اونم اینه که من ip setting سه تا کادر میاره در تلویزیون های سری ۶ یکی
Ip address
Subnet mask
و gateaway
هستش اگه یکمی کمکم کنید خیلی ممنون میشم هم چنین جای sync apps هم نمدونم کجاست اگه بشه کمکم کنید خیلی ممنون
با تشکر:n06:

دوست عزیز
سری 6 چی است ؟
c یا d یا e یا es یا f یا h یا hu کدام است ؟ وقتی که معلوم کردید به پست اول مراجعه و مطابق همان مدلتان انجام دهید.

hadink
23-05-2016, 19:27
از کجا بدونم کدوم مدله

matinpour
23-05-2016, 19:32
از کجا بدونم کدوم مدله
دوست عزیز
پشت تلویزیون یک بر چسب است که مدل تلویزیون را رویش هک کردن مانند ua40h6400mw یا مدلهای دیگر

hadink
23-05-2016, 22:20
اونو میدونم ولی از کجا بدونم سری h یا f یا و....لطفا راهنمایی کنید

matinpour
23-05-2016, 23:12
اونو میدونم ولی از کجا بدونم سری h یا f یا و....لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
شما به جوابی که در پست قبل دادم توجه نکردید . گفتم برچسب پشت تلویزیونتان را ببینید بعد از عدد اینچ تلویزیونتان ua40h آن حروف معلوم کننده مدل تلویزیونتان است . و اگر تشخیص نمی دهید آن را یادداشت و اینجا بنویسید تا به شما بگویم که مدل تلویزیونتان چیست؟

hosseinaliad
24-05-2016, 01:11
سلام. تیوی مدل UA48JC6960AW چطور میتونم برنامه های کشورهای مختلف رو نصب کنم؟
تشکر.

matinpour
24-05-2016, 09:19
سلام. تیوی مدل UA48JC6960AW چطور میتونم برنامه های کشورهای مختلف رو نصب کنم؟
تشکر.
دوست عزیز
مدلهای جدید رو هنوز در سایت خارجی نگذاشتن تا شما را راهنمایی کنیم.

hadink
24-05-2016, 10:43
دوست عزیز
شما به جوابی که در پست قبل دادم توجه نکردید . گفتم برچسب پشت تلویزیونتان را ببینید بعد از عدد اینچ تلویزیونتان ua40h آن حروف معلوم کننده مدل تلویزیونتان است . و اگر تشخیص نمی دهید آن را یادداشت و اینجا بنویسید تا به شما بگویم که مدل تلویزیونتان چیست؟
مدلش j هستش
با تشکر
خب میشه اموزششو بگین

matinpour
24-05-2016, 11:24
مدلش j هستش
با تشکر
خب میشه اموزششو بگین

دوست عزیز
یکی از دوستان دراین پست مطلبی برای این مدل داده که از درستی این روش اطلاعی ندارم.
#135 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NEED FOR PC
08-06-2016, 15:28
دوستان چرا دیگه اسمارت ویو کار نمیکنه ؟
روی لپ تاپم نصب بود
همش مثه فشنگ به تلویزیون وصل میشد،فکر میکنم بعد از آپدیت tv دیگه خراب شد و لپ تاپ بهش وصل نمیشه الان فقط باس با hdmi وصل کنم :(

Lockheed Martin
07-07-2016, 11:00
دوست عزیز
یکی از دوستان دراین پست مطلبی برای این مدل داده که از درستی این روش اطلاعی ندارم.

#135 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونطور كه در پست قبليم هم گفتم من اين روش را روي تلويزيون سري j پياده كردم و جواب داده . اگر سوالي داريد بپرسيد تا براتون توضيح بدم. ضمنا سايت هاي خارجي هم روشش رو گذاشتن.
روش هم اينه:

ابتدا با هر طریقی كه ميتونيد استور آمريكا را رو نصب کنید كه روش هاي مختلف اين كار رو توي همين تاپيك توضيح دادن . اما از روش های عجیب و غریب استفاده نکنید و لطفا منوي مخفي رو هم دستكاري نكنين و خودتون رو بدبخت نكنيد. به راحتي با لپ تاپتون يا گوشي با يه آي پي آمريكايي به اينترنت وصل بشن بعد اون رو با hotspot بديد به تلويزيون و با ريست كردن smart hub استور آمريكا رو نصب كنيد.
اما مشکل اصلی از اینجا شروع میشه. بعد كه وارد استور آمريكا ميشيد ميبينيد داره اپليكيشن هاي پيش فرضش رو نصب مي كنه اما بعد از نصب اونها باز هم شما نميتونين خودتون چيزي دانلود كنيد. يعني دكمه دانلود براي اپ ها غير فعاله.
علت اين موضوع اينه كه تا وقتي تمام اپليكيشن هاي پيش فرض استور آمريكا نصب نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد ، توي اين اپ هاي پيش فرض ، يه اپ به نام M-Go هست كه براي نصبش نياز به يه لايسنس يا قطعه سخت افزاري هست كه فقط در تلويزيون هايي كه براي آمريكا توليد ميشه وجود داره و چون اين در تلويزيون هاي ما نيست ، نصب اين اپليكيشن توي يه لوپ ميفته و تا وقتي هم از اين لوپ خارج نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد.
براي حل اين مشكل بايد يه DNS جديد روي كانكشن اينترنتتون تنظيم كنيد كه توي اون دامين cloudfront.net و تمام زير دامنه هاش block بشه تا با عدم دسترسي به اين آدرس ، نصب اپليكيشن از لوپ خارج بشه و شما بتونيد از استور دانلود كنيد.
براي اين كار هم اگر توي روتر خودتون امكان تنظيم DNS و بلوكه كردن هست ميتونيد اين كار رو اونجا انجام بدين يا اينكه از سايت هايي كه خدمات DNS ميدن يه DNS بگيرين و روي روترتون تنظيم كنيد و توي تنظيمات اون DNS داميني كه گفتم رو بلاك كنيد.
اگر سوالي بود همينجا بپرسيد ، خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.

alinaqi
27-07-2016, 15:12
با تشکر!
اگر مراحل اجرای

براي حل اين مشكل بايد يه DNS جديد روي كانكشن اينترنتتون تنظيم كنيد كه توي اون دامين cloudfront.net و تمام زير دامنه هاش block بشه تا با عدم دسترسي به اين آدرس ، نصب اپليكيشن از لوپ خارج بشه و شما بتونيد از استور دانلود كنيد.

براي اين كار هم اگر توي روتر خودتون امكان تنظيم DNS و بلوكه كردن هست ميتونيد اين كار رو اونجا انجام بدين يا اينكه از سايت هايي كه خدمات DNS ميدن يه DNS بگيرين و روي روترتون تنظيم كنيد و توي تنظيمات اون DNS داميني كه گفتم رو بلاك كنيد.

را هم به ترتیب بفرمائید خیلی خوب است!

مدل تلویزیون بنده j6950 است وبا نگاه داشتن ok گزینه تنظیم ip فعال نمی شود!

Lockheed Martin
27-07-2016, 16:34
با تشکر!
اگر مراحل اجرای
را هم به ترتیب بفرمائید خیلی خوب است!

مدل تلویزیون بنده j6950 است وبا نگاه داشتن ok گزینه تنظیم ip فعال نمی شود!

دوست عزيز
تنظيمات DNS در روتري كه با آن اينترنت را تامين مي كنيد انجام مي شود. اين تنظيمات بسته به نوع مودم روتر متفاوت است . پيشنهاد مي كنم اگر دوستي داريد كه در تنظيمات شبكه تبحر دارد از ايشان كمك بگيريد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kavian_CBF
06-08-2016, 13:45
همونطور كه در پست قبليم هم گفتم من اين روش را روي تلويزيون سري j پياده كردم و جواب داده . اگر سوالي داريد بپرسيد تا براتون توضيح بدم. ضمنا سايت هاي خارجي هم روشش رو گذاشتن. روش هم اينه:ابتدا با هر طریقی كه ميتونيد استور آمريكا را رو نصب کنید كه روش هاي مختلف اين كار رو توي همين تاپيك توضيح دادن . اما از روش های عجیب و غریب استفاده نکنید و لطفا منوي مخفي رو هم دستكاري نكنين و خودتون رو بدبخت نكنيد. به راحتي با لپ تاپتون يا گوشي با يه آي پي آمريكايي به اينترنت وصل بشن بعد اون رو با hotspot بديد به تلويزيون و با ريست كردن smart hub استور آمريكا رو نصب كنيد.اما مشکل اصلی از اینجا شروع میشه. بعد كه وارد استور آمريكا ميشيد ميبينيد داره اپليكيشن هاي پيش فرضش رو نصب مي كنه اما بعد از نصب اونها باز هم شما نميتونين خودتون چيزي دانلود كنيد. يعني دكمه دانلود براي اپ ها غير فعاله.علت اين موضوع اينه كه تا وقتي تمام اپليكيشن هاي پيش فرض استور آمريكا نصب نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد ، توي اين اپ هاي پيش فرض ، يه اپ به نام M-Go هست كه براي نصبش نياز به يه لايسنس يا قطعه سخت افزاري هست كه فقط در تلويزيون هايي كه براي آمريكا توليد ميشه وجود داره و چون اين در تلويزيون هاي ما نيست ، نصب اين اپليكيشن توي يه لوپ ميفته و تا وقتي هم از اين لوپ خارج نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد.براي حل اين مشكل بايد يه DNS جديد روي كانكشن اينترنتتون تنظيم كنيد كه توي اون دامين cloudfront.net و تمام زير دامنه هاش block بشه تا با عدم دسترسي به اين آدرس ، نصب اپليكيشن از لوپ خارج بشه و شما بتونيد از استور دانلود كنيد.براي اين كار هم اگر توي روتر خودتون امكان تنظيم DNS و بلوكه كردن هست ميتونيد اين كار رو اونجا انجام بدين يا اينكه از سايت هايي كه خدمات DNS ميدن يه DNS بگيرين و روي روترتون تنظيم كنيد و توي تنظيمات اون DNS داميني كه گفتم رو بلاك كنيد.اگر سوالي بود همينجا بپرسيد ، خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.دوست عزیز این DNS و قبل از شروع ریست کردن هاب تعریف کنم یا بعد از اینکه روی دانلود اون اپ گیر کرد؟البته من فقط اسپاتیفای رو میخوام :دیاینکاررو بکنیم میشه اپلیکیشن ها و خود تلویزیون اتوماتیک آپدیت شه؟فرق این روش با موضوع این تاپیک چیه؟فرقش با اونی که از توی خود تلویزیون ریجن و عوض میکنن چیه؟( یه سری دکمه رو پشت هم میزننlمیره توی منو مخفی)

Lockheed Martin
06-08-2016, 18:19
دوست عزیز این DNS و قبل از شروع ریست کردن هاب تعریف کنم یا بعد از اینکه روی دانلود اون اپ گیر کرد؟البته من فقط اسپاتیفای رو میخوام :دیاینکاررو بکنیم میشه اپلیکیشن ها و خود تلویزیون اتوماتیک آپدیت شه؟فرق این روش با موضوع این تاپیک چیه؟فرقش با اونی که از توی خود تلویزیون ریجن و عوض میکنن چیه؟( یه سری دکمه رو پشت هم میزننlمیره توی منو مخفی)

بهتر است ابتدا آي پي آمريكايي داشته باشيد بعد اسمارت هاب را ريست كنيد تا هاب آمريكا نصب شود . همانطور كه توضيح دادم به اپليكيشن مورد نظر كه رسيد تلويزيون را خاموش كنيد و DNS را تنظيم كنيد . مجددا تلويزيون را روشن كنيد تا ادامه نصب انجام شود.
اين روشي كه گفتم دقيقا هماني بود كه خودم انجام دادم اما چنانچه از همان ابتدا هم DNS را تنظيم كنيد قاعدتا بايستي اشكالي پيش نيايد و نصب انجام شود.
اون روشي كه ريجن رو عوض مي كنند من نتونستم در تلويزيون خودم انجام بدم بنظرم براي تلويزيون هاي قديمي تر امكانپذيراست.

hosseinaliad
07-08-2016, 15:15
همونطور كه در پست قبليم هم گفتم من اين روش را روي تلويزيون سري j پياده كردم و جواب داده . اگر سوالي داريد بپرسيد تا براتون توضيح بدم. ضمنا سايت هاي خارجي هم روشش رو گذاشتن.
روش هم اينه:

ابتدا با هر طریقی كه ميتونيد استور آمريكا را رو نصب کنید كه روش هاي مختلف اين كار رو توي همين تاپيك توضيح دادن . اما از روش های عجیب و غریب استفاده نکنید و لطفا منوي مخفي رو هم دستكاري نكنين و خودتون رو بدبخت نكنيد. به راحتي با لپ تاپتون يا گوشي با يه آي پي آمريكايي به اينترنت وصل بشن بعد اون رو با hotspot بديد به تلويزيون و با ريست كردن smart hub استور آمريكا رو نصب كنيد.
اما مشکل اصلی از اینجا شروع میشه. بعد كه وارد استور آمريكا ميشيد ميبينيد داره اپليكيشن هاي پيش فرضش رو نصب مي كنه اما بعد از نصب اونها باز هم شما نميتونين خودتون چيزي دانلود كنيد. يعني دكمه دانلود براي اپ ها غير فعاله.
علت اين موضوع اينه كه تا وقتي تمام اپليكيشن هاي پيش فرض استور آمريكا نصب نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد ، توي اين اپ هاي پيش فرض ، يه اپ به نام M-Go هست كه براي نصبش نياز به يه لايسنس يا قطعه سخت افزاري هست كه فقط در تلويزيون هايي كه براي آمريكا توليد ميشه وجود داره و چون اين در تلويزيون هاي ما نيست ، نصب اين اپليكيشن توي يه لوپ ميفته و تا وقتي هم از اين لوپ خارج نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد.
اگر سوالي بود همينجا بپرسيد ، خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.

سلام. من فقط region رو انتخاب کردم روی united states of america بعد اپ های پیشفرض خودشون نصب شدند. اپ M-Go ایی هم ندیدم. بعد الان میشه اپ های دیگه ای رو هم دانلود کرد. فقط الان مشکل اینجاست که اکثر اپ ها بعد از دانلود اجرا نمیشن یعنی اپ باز میشه و پیام میده که این اپ در منطقه شما قابل دسترسی نیست.
چیکار میشه کرد؟؟؟

Kavian_CBF
07-08-2016, 20:16
سلام. من فقط region رو انتخاب کردم روی united states of america بعد اپ های پیشفرض خودشون نصب شدند. اپ M-Go ایی هم ندیدم. بعد الان میشه اپ های دیگه ای رو هم دانلود کرد. فقط الان مشکل اینجاست که اکثر اپ ها بعد از دانلود اجرا نمیشن یعنی اپ باز میشه و پیام میده که این اپ در منطقه شما قابل دسترسی نیست.
چیکار میشه کرد؟؟؟

چه اپایی این ارور و میدن؟ ببین مثلا Pandora اینا کلا کار نمیکنن با آی پی ایران (تو گوشی هم بزنی کار نمیکنن چون مخصوص آی پی آمریکان یعنی بخواد باز شه آی پی تو میخونه)

hosseinaliad
08-08-2016, 11:06
چه اپایی این ارور و میدن؟ ببین مثلا Pandora اینا کلا کار نمیکنن با آی پی ایران (تو گوشی هم بزنی کار نمیکنن چون مخصوص آی پی آمریکان یعنی بخواد باز شه آی پی تو میخونه)

بیشتر اپ ها این ارور رو میدن. pandora و glwiz و خیلی دیگه. چطور تیوی رو به یه آی پی آمریکایی وصل کنم؟؟

Lockheed Martin
08-08-2016, 21:37
چیکار میشه کرد؟؟؟

اگر ميتوانيد دانلود كنيد يعني مشكل حل شده و شما از اين مرحله با موفقيت عبور كرديد. شايد اپليكيشن m-go از اپليكيشن هاي پيش فرض حذف شده يا ديگر آن مشكل وجود ندارد.
در مورد اجرا نشدن برخي اپ ها ، همانطور كه دوستمون گفتند مي تواند مربوط به آي پي باشد ، بسياري از آنها فقط با داشتن آي پي آمريكايي كار مي كنند حتي اگر *يلتر نشده باشند.

hosseinaliad
17-08-2016, 22:23
اگر ميتوانيد دانلود كنيد يعني مشكل حل شده و شما از اين مرحله با موفقيت عبور كرديد. شايد اپليكيشن m-go از اپليكيشن هاي پيش فرض حذف شده يا ديگر آن مشكل وجود ندارد.
در مورد اجرا نشدن برخي اپ ها ، همانطور كه دوستمون گفتند مي تواند مربوط به آي پي باشد ، بسياري از آنها فقط با داشتن آي پي آمريكايي كار مي كنند حتي اگر *يلتر نشده باشند.

چطور میتونم به تیوی آی پی آمریکای رو بدم؟
سپاس فراوان

لیلا1374
02-09-2016, 00:17
سری j دارم میخوام اسکایپ نصب کنم خیلی لازم دارم این برنامه رو لطفا کمکم کنین

matinpour
02-09-2016, 11:51
سری j دارم میخوام اسکایپ نصب کنم خیلی لازم دارم این برنامه رو لطفا کمکم کنین

دوست عزیز
بسته به مدل تلویزیونتان اگر تلویزیونتان اسمارت هاب داردکافیست از روی کنترول دکمه اسمارت هاب که همان مکعب رنگی است را زده و وارد اسمارت هاب شده و در قسمت samsung apps وارد شده و از قسمت جستجو آن مورد را جستجوکرده و نصب کنید. لازم به ذکر است که باید به اینترنت متصل باشید. برای درک بیشتر می توانید از مسیر زیر رفته و آن را مطالعه کنید.
منو---> پشتیبانی---> e-manul و قسمت ویژگیهای پیشرفته اسمارت هاب را مطالعه کنید.

لیلا1374
02-09-2016, 11:58
تو اسمارت هاب این برنامه نیست اصلا اسکایپ نداره تو هیچ بخشی

Lockheed Martin
02-09-2016, 12:00
تو اسمارت هاب این برنامه نیست اصلا اسکایپ نداره تو هیچ بخشی

پشتيباني اسكايپ براي smart hub به پايان رسيده يا به زودي به پايان مي رسد. چند وقت پيش پيغامش روي تلويزيون ميامد.

Lockheed Martin
02-09-2016, 12:03
توي اين لينك هم اين موضوع رو شرح داده كه ديگه ساپورت نميشه:

mf5036
22-09-2016, 18:37
مهندس سری j رو چیکار کنم؟:n34::n03:

محسن بابا
09-10-2016, 05:50
تلویزیون من مدل UE49K5579 هست و روی کنترل دگمه smart hub وجود نداره خودش لطفا راهنم

bjoudi
10-10-2016, 20:43
با عرض سلام من مراحل فوق طی کردام تنها برنامه ای که کار می کند فقط UlangoTV است و سایر برنامه ها نصب شده اند مانند GLWIZ و غیره قابل کانکت شدن نیست با تشکر از راهنمایی که میفرمایید

mojtaba2321
20-10-2016, 16:33
سلام
در کدام سایت باید ثبت نام کنیم؟
در صفحه اول آدرسی نیست!

saeiddieas
21-10-2016, 19:32
سلام می‌خواستم بپرسم چطوری توی تلویزیون سامسونگ اسمارت بازی دانلود کنم

matinpour
21-10-2016, 21:53
سلام
در کدام سایت باید ثبت نام کنیم؟
در صفحه اول آدرسی نیست!
دوست عزیز
از این سایت استفاده کنید.

matinpour
21-10-2016, 21:54
سلام می‌خواستم بپرسم چطوری توی تلویزیون سامسونگ اسمارت بازی دانلود کنم
دوست عزیز
وارد اسمارت هاب شده و از قسمت samsung Apps استفاده کنید.

atoosa90
27-11-2016, 22:22
[QUOTE=asmif;8346223]develop در سری H با راهنمایی پیمان عزیز برا بنده عملی شده.

یه سوال؛آی پی برا همه سیستم ها یکی هست یا خیر؟(109.239.58.216)[/QUOمن اصلا نمیدونم ای آی پی چیه

atoosa90
27-11-2016, 22:24

یه سوال؛آی پی برا همه سیستم ها یکی هست یا خیر؟(109.239.58.216)[/QUOمن اصلا نمیدونم ای آی پی چیه
درود بر دوستان در مورد این آی پی بیشتر توضیح دهید
من پیداش نمیکنم

matinpour
28-11-2016, 00:56

درود بر دوستان در مورد این آی پی بیشتر توضیح دهید
من پیداش نمیکنم
.
دوست عزیز
نسبت به سری تلویزیونتان در پست اول توضیحات کامل است.

hashemjon
20-01-2017, 23:22
سلام
همه مراحل رو رفتم و در زمانی که Start App Sync را انتخاب میکنم خطای ERROR_DEVELOPMENT_002 را میدهد :(

lordlost73
26-02-2017, 20:39
سلام هموطن عزیز تلوزیون من f6450 هست و هر جی تلاش میکنم نرم افزار spotify رو نصب کنم نمیشه و ارور میده چهار نسخه از این نرم افزار در لیست هست بجز یکیش که زده باید اکانت پرمیوم باشه و نمی گذارد نصب کنم سه تای دیگه ارور میده در توضیحات هم گفته مخصوص سری f ورژنش موجوده ولی نمی گذاره نصب شه و ارور میده راهکار چیه؟ در ضمن هنوز خود تلوزیون رو به فریمور 2139 اپدیت نکردم.....خواهش می کنم کمک کنید

hashemjon
27-02-2017, 09:11
اصلا این تلویزیون رو آپدیت نمیشه، منم هرچی تلاش کردم نشد.

mojtaba2321
23-03-2017, 19:03
سلام دوستان
من سایت یوتیوب رو از مرورگر اسمارت هاب باز میکنم
اما روی ویدیوها که کلیک میکنم باز نمیشه و صفحه سیاه میشه.
علتش چیه؟ضمنا یوتیوب روی isp من باز هست یعنی با موبایل و لپتاپ میشه ویدیوهاش رو دید!

siryan.m30
01-04-2017, 01:46
سلام.اقا من glwiz نصب کردم ولی روی هر کانالی میرم مینویسهfail to conect و تصویر نمیاد.ایراد از کجاس؟

shhin 2
17-06-2017, 21:56
سلام به دوستان
عزیزان لطفا راهنمایی کنید ایا می شود روی tv سامسونگ مدل 46f7770 برنامه نصب کرد چون نمایندگی سامسونگ میگه ای مدل قابلیت دانلود و نصب نداره من هم از طریق پست اول نتونستم میگه به سرور وصل نمی شه مجددا تلاش کنید ممنون راهنمایی کنید برای دیدن فیلم های نماوا پلیر احتیاج دارم ممنون

abdanan11
14-08-2017, 14:14
درود بر مهندس متین پور
ال ای دی سامسونگ اسمارت مدل 48h6400 دارم که مدتی هست قسمت اسمارت هاب گزینه حساب سامسونگ و تنظیم برنامه بصورت کم رنگ وغیر فعال شده و برنامههای اسمارت هاب هم که میزنم میگه در فرصتی دیگر ابدیت میشود نا گفته نماند که تلویزیون فوق بعضی از گزینهای منو مخفی دستکاری شده سپاسگزارم میشم اگر طریقه فعال کردن حساب سامسونگ راهنمایی کنید

matinpour
15-08-2017, 20:15
درود بر مهندس متین پور
ال ای دی سامسونگ اسمارت مدل 48h6400 دارم که مدتی هست قسمت اسمارت هاب گزینه حساب سامسونگ و تنظیم برنامه بصورت کم رنگ وغیر فعال شده و برنامههای اسمارت هاب هم که میزنم میگه در فرصتی دیگر ابدیت میشود نا گفته نماند که تلویزیون فوق بعضی از گزینهای منو مخفی دستکاری شده سپاسگزارم میشم اگر طریقه فعال کردن حساب سامسونگ راهنمایی کنید
دوست عزیز
با استفاده از خودآموز اسمارت هاب
پشتيبانی> خودآموز اسمارت هاب
Suppo rt > Smart Hub Tutorial
از منوی پشتيبانی، خودآموز اسمارت هاب را انتخاب کنيد. اين شما را با اصول اوليه اسمارت هاب و پانلهای آن آشنا خواهد کرد .
تنظيم مجدد اسمارت هاب
اسمارت هاب > تنظيم مجدد اسمارت هاب
Smart Hub > Reset Smart Hub
تمام اطلاعات ذخيره شده مربوط به حساب های سامسونگ و حساب خدمات مرتبط، و همچنين موافقتنامه خدمات اسمارت هاب و برنامه
های کاربردی تنظيم مجدد می شود.
ايجاد يک حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ
برخی از خدمات اسمارت هاب سرويسهای هزينه دار هستند. برای خريد چنين خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و يا حساب
تلويزيون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نياز است. شما می توانيد يک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس
ايميل خود ايجاد کنيد.

برای ايجاد يک حساب سامسونگ، شما بايد به اين توافقنامه کاربر نهايی حساب سامسونگ و سياست حفظ حريم شخصی کاربران
را تاييد کنيد. در غير اين صورت، شما نمی توانيد يک حساب سامسونگ را ايجاد کنيد. شما می توانيد تمام موارد محتوای را با مرور
به اسمارت هاب > حساب سامسونگ> قوانين و مقررات و مشاهده مقررات، حريم خصوصی ببينيد.
برای ID ايجاد کنيد. شما می توانيد يک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش ديگر، شما می توانيد يک حساب سامسونگ در
هر دو تلويزيون و وب سايت استفاده کنيد.
ايجاد يک حساب سامسونگ با استفاده از ثبت نام فهرست حساب کاربری سامسونگ
۱- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ايجاد حساب کاربری و ايجاد يک حساب کاربری سامسونگ را انتخاب کنيد .
۲- موافقت با استفاده از يک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنيد .
۳- با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمايش ايجاد حساب کاربری ايجاد يک حساب سامسونگ .
هنگامی که يک حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار به اسمارت هاب وارد سيستم شوديد.
ايجاد يک حساب سامسونگ با استفاده از يک حساب فيس بوک
کاربران فيس بوک به راحتی می توانيد اطلاعات لازم رااز فيس بوک و ايجاد يک حساب سامسونگ به دست آورند .
۱- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ را انتخاب کنيد و وارد شويد .
۲- انتخاب اين آيکون + و ايجاد با فيس بوک را انتخاب کنيد .
ID-۳ فيس بوک خود و کلمه عبور را وارد کنيد و (ورود به سيستم) را انتخاب کنيد .
۴- موافقت با استفاده از يک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنيد .
۵-با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمايش ايجاد حساب کاربری ايجاد يک حساب سامسونگ. هنگامی که يک
حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار وارد سيستم می شويد.
ورود به حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ورود به سيستم
ورود به سيستم و صرفه جويی به حساب سامسونگ
اگر شما به حساب سامسونگ خود در تلويزيون وارد نشده ايد، شما بايد حساب کاربری سامسونگ خود را به روی تلويزيون ذخيره
کنيد.
۱- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ را انتخاب کنيد و وارد شويد.
۲- انتخاب اين آيکون + و ورود به سيستم را انتخاب کنيد.

ID-۳ و رمز عبور خود را وارد کنيد و سپس ثبت نام را انتخاب کنيد.

abdanan11
17-08-2017, 14:23
درود بر شما . مهندس مشکل اینجاست که در تلویزیون گزینه حساب سامسونگ کم رنگ و غیر فعال شده یعنی میزنه در دسترس نیست و نمیتونم وارد حساب سامسونگ تی وی بشم برای ثبت نام

abdanan11
01-09-2017, 23:29
درود
دوستان کسی نبود جواب سوال بالا را لطف کنه چند هفته هست داره خاک میخوره خ

matinpour
02-09-2017, 14:02
درود بر شما . مهندس مشکل اینجاست که در تلویزیون گزینه حساب سامسونگ کم رنگ و غیر فعال شده یعنی میزنه در دسترس نیست و نمیتونم وارد حساب سامسونگ تی وی بشم برای ثبت نام
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید
و همچنین یک بار
تنظیم مجدد اسمارت هاب
اسمارت هاب > تنظیم مجدد اسمارت هاب
smart Hub > Reset Smart Hub

و برخی از گزینه های موجود در تلویزیون شما غیر قابل دسترس / خاکستری هستند زیرا این تنظیمات برای تنظیماتی که شما در حال تغییر آن هستند، قابل اجرا نیستند. گزینه های منو در بسیاری از تلویزیون های سامسونگ به شرایط تنظیم زیر بستگی دارند:

● کانالی که تماشا می کنید

● منبع ویدئویی که انتخاب کرده اید. منبع ورودی را تغییر دهید و یک به یک امتحان کنید. TV, av, hdmi و غیره که معمولا روی TV جواب می دهد.

● اندازه صفحه نمایش که شما انتخاب کرده اید.

● وضوح منبعی که انتخاب کرده اید.

● قالب (آنالوگ، دیجیتال) منبع که انتخاب کرده اید.

● سایر تنظیمات منو به عنوان مثال اگر راه حل اکو یا صرفه جویی در انرژی را روشن کرده باشید، نور پس زمینه به رنگ خاکستری بیرون می آید.

برای هر کانال داده شده، وضوح، اندازه صفحه نمایش، منبع ویدیو، و غیره، همیشه انتخاب های منویی وجود دارد که در دسترس نیستند. به عنوان مثال، در بسیاری از تلویزیون ها، عملکرد فیلم Mode تنها زمانی کار می کند که منبع که شما انتخاب کرده اید دارای وضوح 480i است. اگر منبع ویدئویی دارای رزولوشن دیگری مانند(480p، 720p، 1080i یا 1080p) باشد، این امکان در دسترس نخواهدبود.

abdanan11
03-09-2017, 12:09
درود بر شما
مهندس جان فرمایش شما در مورد سایر گزینه ها درسته واگر قابل بدونید خودم تعمیر کارم و مشکل تلویزیون من عدم دسترسی به حساب سامسونگ و اسمارت هاب هست که احتمالا مربوط به سرور هست و خطای ۴۰۰۱ میده که باید ابدیت بشه ولی وقتی ابدیت انلاین میزنم میگه ابدیت جدید برای شما وجود ندارد من حتی ایپرام تی وی را خام کردم ولی باز فایده نداشت تلویزیون هم لیبل پشتش زده ساخت مصر هر فایل ابگریدی هم که براش دانلود میکنم چه از سرور ایران و چه امارات نمیشناسه و میگه فایلی پیدا نشد از طریق usb

matinpour
03-09-2017, 21:37
درود بر شما
مهندس جان فرمایش شما در مورد سایر گزینه ها درسته واگر قابل بدونید خودم تعمیر کارم و مشکل تلویزیون من عدم دسترسی به حساب سامسونگ و اسمارت هاب هست که احتمالا مربوط به سرور هست و خطای ۴۰۰۱ میده که باید ابدیت بشه ولی وقتی ابدیت انلاین میزنم میگه ابدیت جدید برای شما وجود ندارد من حتی ایپرام تی وی را خام کردم ولی باز فایده نداشت تلویزیون هم لیبل پشتش زده ساخت مصر هر فایل ابگریدی هم که براش دانلود میکنم چه از سرور ایران و چه امارات نمیشناسه و میگه فایلی پیدا نشد از طریق usb
دوست عزیز
تاریخ و منطقه زمانی تان را تغییر داده اید؟ شاید مشگل این هم باشد.!
اینم سایت مصر برای ua48h6400aw

و برای مدل ua48h6400ar

از قسمت التحميلات یا همان دانلودها فایل
Upgrade File(نوع USB) الاصدار 2180.4, All OS را دانلود کنید

abdanan11
04-09-2017, 20:17
مهندس بسیار سپاسگزارم فایلو دانلود میکنم و نتیجه را خدمتتان عرض میکنم در مورد تاریخ و منطقه زمانی روی هر کدام که میزارم بی فایده هست خدا کنه با ابدیت مشکلش حل بشه .

abdanan11
04-09-2017, 20:25
این نوع پسوند توشون نبودua48h6400awxmv ایا اگر پسوندی دیگه ازش دانلود کنم بهش میخوره با باید خودش باشه ؟ و این مدل هم نداره ua48h6400arxrq

abdanan11
04-09-2017, 20:53
فعلا مدل مورد نیاز ua48h6400arxrq هست اگر لطف کنید و لینک مستقیم برام ارسال کنید سپاسگزار میشم

majidjan
04-10-2017, 14:18
سلام.
دوستان راهي براي نصب مرورگر اينترنتي روي تلويزيون سامسونگ مدل B7000 هست ؟
يا هر راهي براي تماشاي شبكه هاي آنلاين مثل نماوا.
ممنون.

meysamtehrani93
24-11-2017, 18:34
سلام
از آموزش شما متشکرم فقط یه سوال من توی سایت اصلی وقتی ثبت نام می کنم میگه که یک ایمیل فعال سازی برای من فرستاده وقتی به ایمیل روجوع می کنم چیزی نمی یاد مشکل از کجاست؟
:n13:

امین ۴۱
10-12-2017, 20:05
سایتش بازنمیشه

all68
11-12-2017, 12:26
سلام دوستان طبق راهنمایی شما عمل کردم وارد develop هم در تلویزیون شدم کدی که در سایت هنگام نصب نرم افزار بهم داد رو زدم لیکن نوشت ارتباط با سرور امکان پذیر نمیباشد مدل من هم F5570 هستش

all68
11-12-2017, 13:08
سلام
از آموزش شما متشکرم فقط یه سوال من توی سایت اصلی وقتی ثبت نام می کنم میگه که یک ایمیل فعال سازی برای من فرستاده وقتی به ایمیل روجوع می کنم چیزی نمی یاد مشکل از کجاست؟
:n13:

تو قسمت اسپم هستش اونجا برید مشاهده می کتنید

all68
12-12-2017, 12:50
سلام دوستان تمام مراحل که در پست اول گفته بودید مو به مو اجرا کردم در سایت مذکور رفتم آی پی مورد نظر هم بهم داد که مخصوص خودم بود وارد تلویزیون شدم اکانت develop طبق آموزش شما درست کردم بعدش به مرحله start app sync میرم ارورر میده چه کار کنم دوستان راهی هست به من پیشنهاد بدید تلویزیون من هم smart F46F5570 هستش

morady-
27-12-2017, 03:55
سلام استاد عزیز اگرممکن روش ثبت نام کردن را به درستی یا به صورت تصویری شرح بدهی ممنون میشم چون برای ثبت نام بامشکل مواجه میشم منتظرم باسپاس

morady-
28-12-2017, 02:13
جوابی بما نرسید تشکر
:n10::n13:

ccirco
10-02-2018, 09:10
سلام مدل تلویزیون هوشمند من سامسونگ سری J هست

48J6950
لطفا برای ورد به develop و دادن IP راهنمایی کنید

ahmadreza.abtahi
23-02-2018, 15:25
سلام مدل تلویزیون هوشمند من سامسونگ سری J هست

48J6950

لطفا برای ورد به develop و دادن IP راهنمایی کنید

منم سری j دارم و مشکل دادن آی پی
میشه راهنمایی بکنید
ممنون

anzaldaryadel
01-03-2018, 01:40
سلام من تلویزیون مدل UA50KU6990WSدارم.بعد انجام تمام مراحل تو قسمت اسمارت هاب جایی برای وارد کردن IP نیست

anzaldaryadel
01-03-2018, 01:43
سلام مدل تلویزیون من UA50KU6990WSدارم.بعد انجام کلیه موارد.ولی در اسمارت هاب جایی برای IP نیست یه راهنمایی بکنید لطفا.من مراحل مربوط به سایت.و دولوپ اکونت رو انجام دادم فقط مرحله وارد کردن IP مشکل دارم

hamid1373t
03-03-2018, 19:34
با سلام . لطفا برای تلویزیون سامسونگ مدل 7975 نیز توضیح دهید. متشکرم :n16:

Ahmadmiryahya
06-03-2018, 02:06
سلام خدا قوت ممنون از لطف شما برای تلویزیون مدل Es لطفا توضیح بدید

morady-
22-03-2018, 05:26
سلام استاد عزیز تمام مراحل راهنمایی شمارا انجادادم ولی بااین ارور مواجه میشم لطفآراهنمایی کنید که اشکال چیست ممنون میشم
Error/development_002
مدل tv AU55F8880 هست لطفا

morady-
23-03-2018, 02:06
سلام بزرگوار اگر زحمتی نیست پاسخ بدهید

morady-
27-03-2018, 05:12
سلام استاد عزیز من برنامهارا نصب کردم اما هیچ کدام قابل اجرا نمی باشند مثال glwiz کامل نصب شده اما وقتی بازش میکنم پیغام میدهد که درحین نصب برنام اختلالی بوجودآمده لطفآراهنمایی کنید که مشکل چیست

meysamtehrani93
27-03-2018, 21:03
سلام
حدود ۵ماهی است که دیگر این روش کار ساز نیست*
چون از طرف ایران کلا مسدود شده است

morady-
29-03-2018, 03:16
سلام واقعن یعنی الان هیچ راهی نیست که ورود کنیم
:n31:

morady-
29-03-2018, 03:18
کسی جواب نمیدهد:n13:

rezafi21588
01-04-2018, 19:19
سلام داداش.اقامن یه تلوزیون سامسونگ مدلUA49K5300یاهمون k5950خریدم ضمانتم داره وگیرنده دیجیتالشم فعاله فقط میخواستم بدونم چجوری میتونم برنامه های مثل نت فلیکس یا جی ال ویزو باهاش ببینم الان میزنم رو اپ نت فلیکس ارور میده استمارت هاب اینا رو چجوری باید ردیفش کرد که بشه باهاش راحت رفت تو نت اونم تو ایران ممنونم داداش وممنون از زحماتی که بابت جواب دادن به مامیکش،موفق باشی

Iranuk2002
03-04-2018, 03:03
سلام،من تلويزيون سامسونگ MU5500 دارم، و اپ glwiz ريختم ولي تا ٣٠ روز رايگان ايا روشي هست كه كلا مجاني بشه ؟ در ضمن من از انگليس هستم. يك بار پاك كردم اپ و باز ريختم انگار اسمارت تي وي كدش رجيستر ميشه ،در ضمن ميخوام اپ تلوبيون و ايو بريزم تو اپ ها نيست و از طريق مرورگر هم نميشه،.لطفا راهنمايي كنيد

meysamtehrani93
04-04-2018, 09:11
نه فعلا راهی نیست

meysamtehrani93
04-04-2018, 09:14
سلام
حدود ۵ماهی است از طرف ایران کلا مسدود شده است.
فقط کسانی که در خارج از ایران زندگی می کنن میتونن به همه اطلاعات و اپ های موجود دست پیدا کنن.

meysamtehrani93
04-04-2018, 09:18
سلام
اگه اپ رو پاک میکنی و دوباره میریزی و ۳۰ روز اون دوباره تمدید میشه که خوبه همین کار رو ادامه بده ولی اگه پاک میکنی و دوباره اون اپ رو نصب میکنی و دیگه اون ۳۰ روز رو بهت نمیده مشکل برای خود اپ هست*
تا جایی که من می دونم این اپ glwiz کاملا رایگانه.

mahdi141
08-04-2018, 09:51
باسلام
تلوزیون ما اصلا اون گزینه های بالایی ( گزینه تنظیمات و ورود) که گفتین و نداره از تنظیمات خود تلوزیون وارد تنظیمات اسمات هاب شدم و یوزر develop و فعال کردم ولی تو خود اسمارت هاب جایی برای تغییر آی پی پیدا نکردم .تلوزیون ما سری c هست

sabzefosfori
25-04-2018, 04:08
سلام دوستان در حال حاضر ميشه از برنامه اسکايپ رو tv استفاده کرد ؟

مدل تلويزيونم samsung hc9000

hamid1373t
01-06-2018, 12:39
سلام . ضمن تشکر لطفا برای سامسونگ خمیده مدل 7975 هم توضیح دهید 4k uhd هست و فقط قسمت my apps دارد . ممنون

r-lajevardi
03-08-2018, 22:06
سلام دوستان
آیا امکان نصب glwiz روی سری UA43KU7970W امکان پذیر هست ؟ اگر هست چجوری میشه نصب کرد .

با تشکر فراوان

r-lajevardi
04-08-2018, 17:04
سلام
آیا امکان نصب glwiz روی سری UA43KU7970W امکان پذیر هست ؟ اگر هست چجوری میشه نصب کرد .

با تشکر فراوان

r-lajevardi
04-08-2018, 17:05
سلام

با تشکر فراوان

dav60ord
05-08-2018, 12:40
سلام بر دوستان
خیلی وقته برام سواله که چطوری میتونم برنامه های روبیکا و آنتن و ... رو بر روی تلویزیون اندرویدی خودم نصب کنم ولی هیچ جا راه حلی پیدا نکردم
میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
مدل : M6975 خمیده 55 اینچ فول اچ دی

armin3000
03-12-2018, 15:53
جالب بود. من بالاخره هاب رو به یه کشور دیگه تغییر دادم و همه چیز هم نصب شد. ولی یوتیوب هم با اینکه نصب هست اما هنوز چیزی رو باز نمیکنه. ضمنا ترافیک تلوزیون هم از VPN میکروتیک داره عبور میکنه ولی نمیدونم چه نوع فیلتری هست که با این روش VPN هنوز اجازه‌ی دسترسی به یوتیوب رو نمیده! دوستانی که میکروتیک آشنایی دارن لطفا راهنمایی کنن.

nicknafs
12-02-2019, 11:06
دوستان عزيز
لطفا من را راهنمايي كنيد

من يك سامسونگ هوشمند ٦٣٩٠ دارم
اولش خريدم فقط تو بازارچه ايرونى مي وفت و بس

والله نمي دونم از روى اينترنت چى خوندم و انجام دادم خلاصه الان رو samsung store خارجى چون يكسرى برنامه ها خاص ميخواستم

حالا الان متاسفانه يكسرى برنامه هاى ايرانى مثل نما آوا و .... داخل اين استور نيست

چيكار بايد بكنم
كه بتونم هر دو سرى برنامه را داشته باشم و دانلود كنم

ممنون

matinpour
13-02-2019, 00:24
دوستان عزيز
لطفا من را راهنمايي كنيد

من يك سامسونگ هوشمند ٦٣٩٠ دارم
اولش خريدم فقط تو بازارچه ايرونى مي وفت و بس

والله نمي دونم از روى اينترنت چى خوندم و انجام دادم خلاصه الان رو samsung store خارجى چون يكسرى برنامه ها خاص ميخواستم

حالا الان متاسفانه يكسرى برنامه هاى ايرانى مثل نما آوا و .... داخل اين استور نيست

چيكار بايد بكنم
كه بتونم هر دو سرى برنامه را داشته باشم و دانلود كنم

ممنون

دوست عزیز
ازاین پست استفاده کنید. #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و می توانیداز برنامه mkvtoolnix استفاده کنید. وقتیکه برنامه رابازکردید از قسمت add source file که در پایین برنامه است فایل زیرنویس و فایل فیلم را وارد کنید و بعد از تعیین مقصد خروجی که در قسمت out put file است روی دکمه start muxing بزنید و بعداز چند ثانیه فیلم میکس شده را تحویل بگیرید.لازم بذکر است که شما میتوانید فایل زیرنویس اصلی فیلم را حذف و یا تیک آن را غیرفعال کنید.
شما می توانید این برنامه را از همین سایت دانلود کنید.

kamran06163
30-03-2019, 18:46
Ua48h6400 دارم.دکمه اوکی رو نگه میدارم روی برنامه هیچ اتفاقی نمیوفته.با develop هم لاگبن کردم

Iran viewer
22-06-2019, 18:40
دوست من ایا میشود این کار را با تلویزیون philips 903 انجام داد؟ این مدل اخرین مدل smart tv در سری های philips است

hojat3005
09-07-2019, 10:40
سلام
امکان نصب نرم افزار فیلمیمو روی تلویزیون سامسونگ هست مثل ال جی که مستقیم نصب میشود سامسونگ هم این قابلیت را دارد؟

arh2067
16-11-2020, 16:31
hi<br
آیا اطلاع دارید جرا تلوزیون سامسونگ برنامه جی ال ویز رو از لیست اپلیکیشن ها حذف کرده . تی وی من دیگه اونو پیدا نمی کنه .<br>با تشکر . هنرور alexhonar@web.de

- - - Updated - - -

hi<br
آیا اطلاع دارید جرا تلوزیون سامسونگ برنامه جی ال ویز رو از لیست اپلیکیشن ها حذف کرده . تی وی من دیگه اونو پیدا نمی کنه .<br>با تشکر . هنرور alexhonar@web.de

- - - Updated - - -

hi<br>با سلام<br>آیا اطلاع دارید جرا تلوزیون سامسونگ برنامه جی ال ویز رو از لیست اپلیکیشن ها حذف کرده . تی وی من دیگه اونو پیدا نمی کنه .<br>با تشکر . هنرور alexhonar@web.de

mohsenirvani33
16-11-2021, 23:06
برنامه glwiz رو در حال حاضر فک کنم توی ایران فیلتر باشه ولی بنظرم گزینه معادلش میتونه برنامه sibiptv باشه . تقریبا همون محتوا رو پوشش میده حتی شبکه های زنده بیشتری رو هم پوشش میده .

shabnam1986
13-01-2023, 09:33
سلام ببخشین زبان تلویزیون au7000 رو چجوری فارسی کنم؟

mkhaje
15-02-2023, 08:41
تشکر خیلی عالی