مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ Lenovo Flex 2
سلام
من واسه یکی از آشنایان(که دختره) میخوام لپ تاپ بخرم(بودجه 3تومن). مثل اینکه تازه دانشگاه قبول شده و کاربرد آنچنانی هم از لپ تاپ نداره, در عوض زیاد فیلم میبینه, اینترنت میره,بیشتر زیباییش واسش مهمه و میخواد لمسی باشه.
حالا بنظر شما این مدل لنوو میتونه واسش مناسب باشه:
Lenovo Flex 2
Intel core i7 4510u
8 ddr3
1T
NVIDIA GeForce GT 840M 4GB
Full HD 1920*1080 IPS touch
قیمت حدودا 2,900
نظرتون در مورد قدرت سخت افزاری این مدل چیه؟ مخصوصا سی پی یوش؟
این لپ تاپ از پس اجرای بازیهای نچندان با گرافیک(مثل pes) بر میاد؟
و در آخر اینکه کلا نظرتون در مورد لپ تاپ های لنوو چیه؟ یوقت من شرمنده طرف مقابل نشم
Public Enemy
14-08-2014, 11:44
با سلام .
این لپ تاپ بسیار مناسبه چه از نظر قدرت سخت افزاری چه طراحی . براحتی از پس بازی های امروزی با سطح جزییات متوسط بر میاد .
نه نترسین حتما خوشش میاد و شرمنده نمی شین .
نیاز به توضیحات نداره چون حتما قبلا در ارتباط با این مدل مطالعه کردین .
فقط یه نکته : این لپ تاپ تا حدی شبیه به سری های قبلی Lenovo یعنی مدل های Z500/Z510 هستش . اگر دیده باشین حتما دیدین رنگ سفید این دو لپ تاپ بسیار جذاب تره . اگر هم این مدل رنگ سفیدش گیر بیاد ( که نیست ! ) زیباتر به نظر میومد
mg_mahyar
14-08-2014, 13:57
گزینه خوبیه ولی به شرطی که نخواد 24 ساعت بازی کنه یا رندر بگیره. یعنی برای کاربر خانگی یا بازی کم و کار محاسباتی که خیلی خفن نباشه مناسبه.
البته اگر کاربردش همین هایی که فرمودید هست پس نیازشون رو یک تبلت هم برطرف میکنه.
البته قدرت لپ تاپ به راتب بالاتره. مثلا
Microsoft Surface Pro 2 - 128GB
یا
Microsoft Surface Pro - 128GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .
این لپ تاپ بسیار مناسبه چه از نظر قدرت سخت افزاری چه طراحی . براحتی از پس بازی های امروزی با سطح جزییات متوسط بر میاد .
نه نترسین حتما خوشش میاد و شرمنده نمی شین .
نیاز به توضیحات نداره چون حتما قبلا در ارتباط با این مدل مطالعه کردین .
فقط یه نکته : این لپ تاپ تا حدی شبیه به سری های قبلی Lenovo یعنی مدل های Z500/Z510 هستش . اگر دیده باشین حتما دیدین رنگ سفید این دو لپ تاپ بسیار جذاب تره . اگر هم این مدل رنگ سفیدش گیر بیاد ( که نیست ! ) زیباتر به نظر میومد
ممنونم دوست عزیز
آره خیلی مطالعه کردم, دیدم مناسبه
گفتم واسه اینکه خیالم راحت بشه از اساتیدی مثل شمام مشورتی بگیرم
راستی نگفتین کلا نظرتون در مورد لپ تاپ های شرکت لنوو چطورن؟
گزینه خوبیه ولی به شرطی که نخواد 24 ساعت بازی کنه یا رندر بگیره. یعنی برای کاربر خانگی یا بازی کم و کار محاسباتی که خیلی خفن نباشه مناسبه.
البته اگر کاربردش همین هایی که فرمودید هست پس نیازشون رو یک تبلت هم برطرف میکنه.
البته قدرت لپ تاپ به راتب بالاتره. مثلا
Microsoft Surface Pro 2 - 128GB
یا
Microsoft Surface Pro - 128GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اصلا اهل بازی کردن آنچنانی نیست. خودشون مد نظرشون لپ تاپ بود
Public Enemy
14-08-2014, 18:02
دوست عزیز این لپ تاپ در ادامه دو سری پرفروش Ideapad Z500 و Ideapad Z510 ساخته شده و نحوه طراحیشو از اون دو الهام گرفته .
اگر قبلا این دو مدل رو دیده باشین حتما در جریان هستین یکی از خوش ساخت ترین و پرفروش ترین لپ تاپ های بازار ایران در دو سال گذشته همین دو مدل بودند .
این مدل نیز در ادامه راه دو مدل قبلی ساخته شده با این تفاوت که دو ایراد بزرگ سری قبل یعنی صفحه نمایش و سرعت پایین لن رو اصلاح کرده .
استفاده از صفحه نمایش IPS اونهم با قابلیت لمسی هم چنین قابلیت تا شوندگی 300 درجه ای در کنار طراحی نازک اونو به یکی از خوش ساخت ترین لپ تاپ های بازار ایران تبدیل کرده
لنوو هم در این چند ساله عملکرد قابل قبولی رو در بازار ایران داشته . لذا به راحتی می تونین به این لپ تاپ اعتماد کنید .
اما نکته مهم : هر چند طراحی نازک ، استفاده از صفحه نمایش IPS و قابلیت چرخش 300 درجه ای دستگاه در کنار بهره گیری از سخت افزار مناسب باعث شده این لپ تاپ به " اولین انتخاب زیر 3 میلیون برای اکثر کاربرد ها " تبدیل بشه .
اما چیزی که هست این لپ تاپ تا اونجایی که من دیدم فقط در رنگ مشکی عرضه شده . همون طور که می دونین سلیقه دختر ها متفاوته . ممکنه به رنگ دیگه ای فکر کنند ( ممکنه لپ تاپ رو ببره دانشگاه ببینه هم رنگشو دوستشم داره برگرده لپ تاپ رو دو دستی بکوبه تو سرتون ! :n02: ) لذا بهتره خود خریدار هم یه سری به بازار بزنه و مدل ها و البته رنگ بندی های متفاوت رو ببینه و نظر بده .
البته هر چند قابلیت های ویژه این لپ تاپ بدجور تو چشه !!! هم چنین سخت افزار مناسبی نیز برای بازی داره ( والا دخترا که میرن دانشگاه مخصوصا خوابگاهیاشون بعد از ترم اول بدجور اخلاقشون عوض می شه و از سر بی کاری ! به سراغ بازی های رایانه ای هم کشیده می شن . دختر های دانشگاه ما که سر کانتر و NFS باهات کل میندازن ! )
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون. من احتمالا فردا میرم واسه خریدش, چند سوال دارم:
1.آیا این لپ تاپ ویندوز روش هست؟ اگه نیست به خود فروشنده باید بگم واسم نصب کنه؟ چه ویندوزی بهتره؟ ویندوز7 یا ویندوز8 یا 8.1 ؟
2. درایورهای این لپ تاپ واسه ویندوز 8.1 موجوده؟ آخه شنیده بودم بعضی از این لپ تاپ جدیدا درایورهاشون واسه ویندوز 8.1 نیومده هنوز؟
3.دی وی دی ریکاوری رو باید از فروشنده بگیرم یا خودمم میتونم اون رو بسازم؟
بسیار ممنون
Public Enemy
16-08-2014, 16:32
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون. من احتمالا فردا میرم واسه خریدش, چند سوال دارم:
1.آیا این لپ تاپ ویندوز روش هست؟ اگه نیست به خود فروشنده باید بگم واسم نصب کنه؟ چه ویندوزی بهتره؟ ویندوز7 یا ویندوز8 یا 8.1 ؟
2. درایورهای این لپ تاپ واسه ویندوز 8.1 موجوده؟ آخه شنیده بودم بعضی از این لپ تاپ جدیدا درایورهاشون واسه ویندوز 8.1 نیومده هنوز؟
3.دی وی دی ریکاوری رو باید از فروشنده بگیرم یا خودمم میتونم اون رو بسازم؟
بسیار ممنون
۱ - نخیر نیست باید بگین براتون نصب کنند . بیشترین هماهنگی رو هم 8/8.1 داره
۲ - بله واسه 8.1 نیر موجوده می تونین از سایتش دریافت کنین
۳ - خیلی وقته دیگه به دلیل سوء استفاده از دی وی دی های ریکاوری هیچ شرکتی نمیاد دی وی دی ریکاوری رو همراه لپ تاپ بده. اگر سیستم ویندوز اورجینال داشته باشه یه درایو ریکاوری توی خود لپ تاپ درست می کنند . اگر نداشته باشه که درایو ریکاوری ندارین و خودتون باید به وسیله DVD درایو ریکاوری بسازین
اگر هم به دنبال DVD ریکاوری اورجینال هستین باید کل بازار رو بگردین . این چیزا فقط در اختیار نمایندگان کارخونست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.