ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پورت Usb2 رو چگونه وصل كنم...؟

saamz
02-09-2006, 21:24
سلام
من يه پورت براي usb2 براي مادربردم گرفتم ولي نمي دونم چه جوري وصلش كنم... دفترچه مادربردم رو هم خوندم چيزي سر درنياوردم.... :jealous: اين عكس كابل و جاي پورت روي مادربردم... اگه ميشه بگيد چه جوري اينها رو وصل كنم...
رنگ قرمز بالاخره كدوم طرفه؟ به رديف بالا بزنم يا پايين....؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lord_theOne
03-09-2006, 05:30
ببين Usb2 جاش فرق مي كند معمولا يك جايي دارد به رنگ زرد يا سياه وقتي فيش Usb 2 رو مي بيني بزرگ است و جاشو بايد پيدا كني زير جا فيشيش هم نوشته Usb 2

saamz
03-09-2006, 09:32
ببين Usb2 جاش فرق مي كند معمولا يك جايي دارد به رنگ زرد يا سياه وقتي فيش Usb 2 رو مي بيني بزرگ است و جاشو بايد پيدا كني زير جا فيشيش هم نوشته Usb 2

Lord عزيز ... من جاي فيشها رو روي مادربردم پيدا كردم ولي همونطور كه گفتم نمي دونم اين 4 تا رشته رو به رديف بالايي بزنم يا پايين و رنگ قرمز به كدوم سمت باشه؟
ممنون

Mehdi_Full
03-09-2006, 20:51
Lord جان آيا همه مادربوردها اين USB2 رو ساپورت ميكنه يا نه ؟
مادربورد من Asus P4P800-X هستش

Mohammad Modarresi
04-09-2006, 01:36
بترتيب رنگهاي مشكي سبز سفيد قرمز

Lord_theOne
04-09-2006, 05:32
مادربرد شما USB 2 ساپورت مي كند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چيزي در اين مورد نگفته ولي چيپهاي 865PE همشون USB 2 ساپورت مي كنند
و اگر توي عكس دقت كني فكر كنم يكي از اون آبيها USB 2 باشد
يك احتمال كوچولو هم هست اينكه پورت Usb جدا است و بايد روي مادربردتون باشد اگر نباشد مشكل از شركت ASUS است

saamz
04-09-2006, 08:45
بترتيب رنگهاي مشكي سبز سفيد قرمز

ممنون ... ولي به رديف بالا يا رديف پايين بزنم...؟

Mohammad Modarresi
04-09-2006, 21:12
فرقي نمي كنه توي سيتم من كه اينجوريه روي سيتم هاي ديگه كه تست كردم هم جواب داد