مشاهده نسخه کامل
: من یه مشکل خیییییییلی بد و فوری دارم در رابطه با بازی بتل فیلد3
alidanger18
13-08-2014, 14:10
سلام خدمت دوستان عزیز...من بازی بتل فیلد 3 رو نصب کردم کامل منتها هر موقع میخوام واردش بشم تصویر سیاه میمونه صدا هم نداره فقط سیاه میمونه.............مشخصات سیستمم هم به شرح زیرن:
کارت گرافیکم Nividia GFORCE 210 هستش و رم هم 2 گیگ و سی پی یو هم 2.40 گیگا هرتز ویندوز 7 32 بیتی.....اعصابمو خراب کرده خواهشمندم کمکم کنین منتظرتونم
سلام خدمت دوستان عزیز...من بازی بتل فیلد 3 رو نصب کردم کامل منتها هر موقع میخوام واردش بشم تصویر سیاه میمونه صدا هم نداره فقط سیاه میمونه.............مشخصات سیستمم هم به شرح زیرن:
کارت گرافیکم Nividia GFORCE 210 هستش و رم هم 2 گیگ و سی پی یو هم 2.40 گیگا هرتز ویندوز 7 32 بیتی.....اعصابمو خراب کرده خواهشمندم کمکم کنین منتظرتونم
Patch update 5 March ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اول آپدیت را با نرم افزار تورنت دانلود کن
تو محل بازی بریز
اگه مشکل حل نشد
اپدیت دسامر رو هم دانلود کن
alidanger18
13-08-2014, 16:41
دادا مال دسامر رو دانلود کردم ولی و محل نصب بازی ریختم ولی باز فایده نداره :n28:
دادا مال دسامر رو دانلود کردم ولی و محل نصب بازی ریختم ولی باز فایده نداره :n28:
اول باید آپدیت 5 مارس و دان کنی
alidanger18
13-08-2014, 22:02
دادا پچ 5 مارچ رو نبود هرچی گشتم ولی یه چیز دانلود کردم به این اسم= 5march.torrent بعد حجمش هم بسیار کمه
دادا پچ 5 مارچ رو نبود هرچی گشتم ولی یه چیز دانلود کردم به این اسم= 5march.torrent بعد حجمش هم بسیار کمه
عزیز همونه
فایل تورنت
اونو باید با نرم افزار uTorrent دان کنی
حجم برنامه تورنت 2 مگه .
حجم پچ هم نزدیگ 8 مگ
alidanger18
13-08-2014, 22:53
واقعا مرسی دادا دمت گرم داره دانلود میشه تا ببینیم درست میشه.
دادا میشه بیشتر توضیح بدی؟؟اون فایلو الآن دقیقا باید چیکارش کنم؟باید بذارمش تو نرم افزار یو تورنت؟
اگه نرم افزار تو رنت رو نصب کنی ...
ایکون اون فایل چند کیلوی اتوماتیک به شکل ایکون برنامه تورنت در میاد
رو ش که دوبل کلیک کنی با تورنت باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alidanger18
13-08-2014, 23:13
واقعا مرسی دادا بابت زحماتت...این کارو کردم دانلود هم کردم و باز هم ریختم تو بازی ولی باز نیومد کلافه شدم از دستش:n27:
واقعا مرسی دادا بابت زحماتت...این کارو کردم دانلود هم کردم و باز هم ریختم تو بازی ولی باز نیومد کلافه شدم از دستش:n27:
خواهش می کنم
شاید سیستمت نمی کشه
نرم افزار های Runtimes
NET Framework .Microsoft Visual
DirectX رو قبلا نصب کردی؟
باید ورژن درایو گرافیکت هم 312 به بعد باشه (اخرین نسخه 340)
alidanger18
14-08-2014, 01:47
ورژن کارت گرافیکمم 337 هستش همه نرم افزار های کمکیم دارم...مرسی داداش زحمت کشیدی...بیخیالش شدم.
ali_mohandes
14-08-2014, 03:56
بازی رو به درستی کرک کردید؟
alidanger18
14-08-2014, 17:32
والله دادا داخل سی دی چیزی به اسم کرک نبود ولی دانلود کردم اونم نسخه 5 مارچ و دسامبرش رو ولی باز فایده نداشت...
والله دادا داخل سی دی چیزی به اسم کرک نبود ولی دانلود کردم اونم نسخه 5 مارچ و دسامبرش رو ولی باز فایده نداشت...
بجای Blacops.exe
Bf3.exe رو اجرا کن
کرک های زیر و هم امتحان کن
fix battlefield-3-v10-all ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 fix battlefield-3-v10-all ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
battlefield-3-v108-all-no-dvd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز اجرا نشد نام بوشه را به Battlefield 3 تغییر بده
ali_mohandes
15-08-2014, 10:52
من تاحلا به این مشکل برخوردم یکی از دلایلش سالم نبودن کرک هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.