ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پریدن اطلاعات هارد اینترنال 3 ترابایتی

toxi
13-08-2014, 09:29
سلام دوستان من روی PC چند تا هارد 3 تراباتی دارم! مین بوردم مشکل پیدا کرده بود مجبورم شدم هارد ها رو قطع کنم و مین رو هم دادم درست کنن! ولی وقتی دوباره هارد ها رو وصل کردم یکی از هازدهام که 3 تراش کامل پر بود هنوز توی مای کامپیوتر نشون میده که ظرفیت پر شده! ولی وقتی وارد درایو میشم از چند فولدر فقط یکیش مونده که حجمش هم 1.5 ترا بایته! و 1.5 ترابایت باقیش گم شده و فولدرش هم نیست! همی تیک های تو فولدر اپشن هم زدم ولی نیومد! لطفا کمک کنید بدجور به مشکل خوردم!!!!!

EXTREME
13-08-2014, 09:56
سلام دوستان من روی PC چند تا هارد 3 تراباتی دارم! مین بوردم مشکل پیدا کرده بود مجبورم شدم هارد ها رو قطع کنم و مین رو هم دادم درست کنن! ولی وقتی دوباره هارد ها رو وصل کردم یکی از هازدهام که 3 تراش کامل پر بود هنوز توی مای کامپیوتر نشون میده که ظرفیت پر شده! ولی وقتی وارد درایو میشم از چند فولدر فقط یکیش مونده که حجمش هم 1.5 ترا بایته! و 1.5 ترابایت باقیش گم شده و فولدرش هم نیست! همی تیک های تو فولدر اپشن هم زدم ولی نیومد! لطفا کمک کنید بدجور به مشکل خوردم!!!!!

اگه فایل ها هیدن نشده باشه و ویروسی نباشه هارد اول از همه یک چک دیسک روی هارد برای فیکس کردن فایل سیستم هارد انجام بدید درست نشد تنها راه ریکاوری کل پارتیشن است با نرم افزار easeus data recovery است

toxi
13-08-2014, 10:19
چجوری باید چک دیک برای فیکس کردن نجام بدم؟ میشه توضیح بدید

EXTREME
13-08-2014, 12:28
چجوری باید چک دیک برای فیکس کردن نجام بدم؟ میشه توضیح بدید

روی پارتیشن مورد نظر در my computer راست کلیک کنید گزینه peroperties سپس تب tools گزینه check now تیک اولی فقط باشه