ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از Bootstrap ها

Web Design
13-08-2014, 00:34
سلام
امروزه استفاده از بوت استرپ های CSS ظاهری خیلی مرتب و سازماندهی شده به وبسایت ها میدن و خیلی کار های طراح هارو راحت کرده .
با این حال سوالی که دارم چرا کاربران ایرانی اینقدر مقاومت می کنن مقابل این قضیه ؟
شما چطور ؟ استفاده می کنید ؟

Web Design
13-08-2014, 22:58
دوستان طراح کجا هستید پس :n13:

دشئل
16-08-2014, 01:32
من یه لحظه تعریف های این دو رو قاطی کردم
خب خیلی کم استفاده میشه شاید بخاطر اینکه زیاد تعریف درستی ازش نشده

Web Design
16-08-2014, 01:33
از Bootstrap های CSS درون فلش ؟ :n04:

دشئل
16-08-2014, 01:40
من یه لحظه تعریف های این دو رو قاطی کردم :n13::n13:

خب خیلی کم استفاده میشه شاید بخاطر اینکه زیاد تعریف درستی ازش نشده

kian98
16-08-2014, 10:07
سلام
یکی از مهم ترین دلایلش اینه که کارباهاش کمی سخته (البته این نظرمنه) و منابع آموزشی زیادی توی وب براش نیست و اگر هم باشه بیشترشون انگلیسی هستند.
دلیل دیگه هم میتونه این باشه که زیاد توی ایران شناخته شده نیست و معروفیت چندانی نداره.
یکی از نقاط ضعفش هم عدم پشتیبانی کامل از CSS3 و HTML5 هست.
در کل زیاد در رابطه اش تبلیغ نشده و خیلی ها نمیدونن همچیت چیزی وجود داره.
گرچه این دلایل دربرابر مزایاش چیز کوچیکی هستند.
یکی از مزایای خوبش اینه که برعکس CSS توی همه مرورگرها قابل استفاده هست و با استاندارد همشون سازگاره.
خوبی دیگه اش هم اینه که از نسخه 2 به بعد از طراحی واکنشگرا هم پشتیبانی میکنه.
در کل چون بوت استرپ چیز جدیدیه خیلی ها به اون اعتماد ندارند و به خاطر گستردگی CSS از نظر آموزش ها و معروفیت CSS رو ترجیح میدند.
بنده استفاده ای از بوت استرپ نمی کنم و بیشتر سرم به CSS گرمه.
این هم به عنوان آموزش : برای دانلود بوت استرپ میتونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید.
اگر نظرات دیگه ای دارید اینجا بیان کنید!

باتشکر:n16:

Web Design
16-08-2014, 10:47
کیان جان شما سرتون به CSS گرمه مگه Bootstrap چیه ؟ یک کتابخانه کامل CSS هست . یاد گرفتنش کلا 1 روز طول می کشه :n13:

منابع آموزشی فارسی زیادی هم موجوده مخصوصا جدیدا TwitterBootsrap هم یکی از دوستان فارسی کردن .

درضمن Bootstrap از کجا شما خوندی که ساپورت CSS3 , HTML5 نداره ؟

kian98
16-08-2014, 10:59
سلام
حرف شما متین. منظورم اینه که خودم هم تازه دو سه ماهه فهمیدم چیزی به اسم بوت استرپ هم وجود داره.
میدونم که بوت استرپ کتابخانه سی اس اس هست ولی دلیل نمیشه هرکس سی اس اس بلده باید بوت استرپ هم بلد باشه. عین اینه که بگید کسی که جاوا اسکریپت بلده حتما باید جی کوئری هم بلد باشه.
همین طور بنده منظورم از کمی منابع این بود که در اون حد زیاد نیستند که بشه چیزی به طور کامل ازشون یادگرفت (در حد سی اس اس منبع آموزش نداره)
بنده یک مقاله آموزش توی کامپیوترم دارم که توش نوشته بود بوت استرپ به طور کامل از HTML5 و CSS3 پشتیبانی نمی کنه. البته صحت این موضوع هنوز برای من نامعلومه.

باتشکر

Web Design
16-08-2014, 13:05
دلیل خاصی برای پشتیبانی نکردن آخه نداره من کار کردم ساپورت می کنه .
ببینید شما همین الان بوت استرپ بلدی کلاس های اونو بلد نیستی پس رابطه ای مثل jQuery و javascript ندارند :n06:

در هر صورت استفاده از اون فقط سرعت و استاندارت و ریسپانسیو بودن رو همراه با سرعت لود بیشتر برای شما همراه داره :n11:

Web Design
25-08-2014, 11:54
ممنون از همه طراحان فعال تالار که نهایت همکاری رو با من داشتند . :n01:

kian98
25-08-2014, 12:06
سلام
پدرام جان شاید به خاطر این هست که مردم اطلاعات زیادی درباره بوت استرپت ندارند برای همین نمی تونند توی این تاپیک شرکت کنند.
ولی به هرحال ممنونم که برای افزایش اطلاعات مردم و تلاش می کنی! :n11: