مشاهده نسخه کامل
: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 16-2015
Reza31001
12-08-2014, 21:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه بازیهای لیگ برتر در فصل 15-2014
پراکندگی 20 تیم حاضر در لیگ جزیره
پر افتخارترین تیم
مدافع عنوان قهرمانی
Reza31001
13-08-2014, 07:56
فراموش نشود :n01:
فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
powerslave
23-08-2014, 03:12
دوستان یه سری خبر و عکس دیدم که در مورد وضعیت پل گسکوئین و اعتیادش به الکل هست که دوباره اوج گرفته و پلیس داشت میبردش.
اون عکس ها و اون آدم واقعاً خود گسکوئین بوده؟!!! من باورم نمیشه. بابا این 96 فیکس تیم ملی بود!!! دیوید گیلمور با 66-7 سال سن از این سرحال تره!!! یه سرچ کنین میبینین چی میگم.
SA3EDLORD
02-09-2014, 01:28
این ساوتهمپتون که هر چی داشت فروخت....ramirez هم قرضی داد به هال سیتی.
بعد از سه هفته میشه کمی تیم ها رو محک زد... به نظر می رسه شانس اول قهرمانی چلسی است و نسبت به پارسال خیلی تیم بهتری شده، چلسی مهره مهمی رو از دست نداد، سه مهاجم ناکارامد رو بیرون انداخت و سه مهاجم جدید آورد که تاثیرش رو خیلی واضح داریم می بینیم. در حقیقت داوید لویزی که خودش یکی از پاشنه های آشیل تیم بود با این مبلغ فضایی رفت و تقریبا با همون هزینه دو تا ستاره (فابرگاس / کاستا) اومدن. Great business. خط دفاع چلسی یکم جای سوال داره به خصوص که تنها بکاپ با تجربه ای که برای زوج کیهیل/تری در تیم هست ایوانویچه که خودش دفاع راست اصلی تیمه و من فکر می کنم تیم ها الان حداقل به چهار مدافع وسط اختصاصی نیاز دارن توی لیگ برتر + لیگ قهرمانان. مصدومیت برای تری یا کیهیل یا ایوانویچ می تونه شرایط رو سخت کنه. به نظر میاد مورینیو قصد داره این فصل به کورت زوما و ناتان آکه اعتماد جدی کنه برای تیم اصلی.
سیتی و لیورپول به نظر می رسه رقیب های چلسی باشند برای قهرمانی یعنی مثلث رقابت برای قهرمانی فکر نمی کنم عوض شده باشه. سیتی تقریبا بازیکن مهمی رو از دست نداد و در عوض در خط دفاع و هافبک تقویت شد و امسال تیم کاملتری به نظر می رسه ولی ستاره درجه یکی اضافه نشده که انتظار تغییرات اساسی داشته باشیم (البته یووتیچ که از مصدومیت رهایی پیدا کرده خودش مثل یک بازیکن جدید هست). لیورپول سوارز رو از دست داد ولی به جاش یک تیم کامل و پر مهره ساخت که تاثیرش رو باید ببینیم و تا حالا خوب بوده و نتایجش هم قابل قبول بوده.
آرسنال شرایط خوبی نداره... تیم از همه نظر بازیکن کم داره. در خط دفاع فقط دو مدافع تخصصی، در دفاع های کناری بکاپ داره و احتمالا چمبرز و مونرال در صورت نیاز دفاع وسط بازی می کنند، در خط هافبک ترافیک تعدادی هست (آرتتا، فلامینی، دیابی، رمزی، روسیچکی، ویلشر) که به جز رمزی و ویلشر بقیه اونقدرها خوب نیستند و سنشون هم بالاست، هیچ کدوم هم بطور تخصصی هافبک دفاعی نیستند که جلوی تیم های قوی به نظر می رسه این مسئله دوباره مثل پارسال مشکل ساز بشه. در خط حمله شرایط یکم پیچیده است، هافبک تهاجمی های خوبی در تیم هستند ولی مهاجم شش دنگ هنوز هم نیست (ولبک بازیکن خوبیه ولی هیچ وقت مهاجم نوک شش دنگ نبوده بیشتر بازیکن ساپورت هست)، ژیرو مصدومه و الکسیس هم به نظر نمیاد در نوک به تنهایی خیلی موثر باشه. من فصل خیلی سختی رو برای آرسنال پیشبینی می کنم.
یونایتد در ترانزیت هست و در فصل نقل و انتقالات یکم حالت Hit & Miss داشت، به نوعی بازیکن های فوق العاده گرون قیمتی خرید که شاید نیاز اساسی بهشون نداشت (دیماریا و فالکائو) و بازیکن هایی رو نخرید که نیاز اساسی بهشون داشت (ویدال). چند خرید گرون قیمت هم داشت (شاو، هررا) که خیلی توجیه پذیر نبوده نسبت هزینه ای که شده به کیفیت بازیکنی که اومده. به هر حال باید دید ونگال چطور تیم رو می سازه و قطعا تیم اصلی ونگال رو باید در فصل 2015-2016 محک بزنیم... به نظر می رسه هدف برای یونایتد گرفتن سهمیه لیگ قهرمانانه در این فصل که اگه گرفته نشه واقعا مشکل اساسی خواهد بود.
تاتنهام نسبت به پارسال بهتر شده و مربی خیلی خوبی آورده ولی مقابل لیورپول دیدیم که باز هم جلوی تیم های منسجم و قوی در خط میانی ضعف داره ولی این تیم جلوی اکثر تیم های عادی می تونه خیلی خوب امتیاز بگیره. من انتظار دارم تاتنهام نسبت به فصل قبل هم بهتر بازی کنه و هم بهتر امتیاز بگیره و قطعا اونها هم برای سهمیه لیگ قهرمانان می جنگن. اورتون هم تقریبا همینطور.
پیشبینی نهایی من:
1. چلسی
2/3. لیورپول / من سیتی
4. رقابت بین آرسنال، یونایتد، اورتون و تاتنهام
تیم هایی مثل سوانزی، استون ویلا و ساتمپتون هم سعی می کنند پدیده باشند ولی فکر نمی کنم بتونن رقابت کنند با 7 تیم بالا.
eman619rv
07-09-2014, 14:30
خب تیم ها تقریبا جا افتادن و چیزی که مشخصه اینه که اگه مشکل خاصی و اتفاق خاصی نیافته ، قهرمانی چلسی حتمی هستش، تقویت بسیار خوب در کنار اینکه شاکله اصلی تیم حالا به اون بلوغ تاکتیکی مد نظر مورینیو رسیده، به نظرم چه در جزیره و چه در اروپا امسال سال چلسی خواهد بود. داشتن نیمکت قوی، مربی قوی، 2بازیکن سطح بالا در هر پست و البته خوب نبودن حال حریفان.
اما بریم سراغ لیگ، نقل و انتقالات بسیار داغی رو داشت لیگ انگلیس، لیگی که نشون داد در کنار جذابیت ، حالا قدرت اقتصادی خیلی خوبی رو هم دارن، اکثر تیم ها رکورد گرون ترین بازیکن های خودشون رو شکستن از هال تا کریستال پالاس تا اورتونی که لوکاکو رو با یه قیمت بسیار بالا خرید.
ارزش مارکت انگلیس 3.73 بیلیون یورو تخمین زده شده که با اختلاف فاحش تقریبا 1 بیلیونی نسبت به لالیگا در صدر قرار گرفت.
جذاب ترین بازی ها رو هم اورتون انجام داد که همه بازی هاش پر گل و البته پر هیجان بود.
سیگوردسن در ترکیب سوانزی بسیار درخشید این هفته ها و همینطور سسک فابرگاس شروع خوبی رو در چلسی داشت. استرلینگ هم انگار نه انگار که هنوز یه جوون 19 ساله ست ، عجیب بازی در کنار بزرگان اونو پخته کرده و اعتماد به نفس خیلی خوبی پیدا کرده.
بهترین تیم تازه وارد لیگ رو هم میتونیم لستر بنامیم که نشون داد اصلا حریف از پیش باخته ای نیس.
در زیر ترکیب منتخب ماه اگوست لیگ جزیره رو میبینیم
eman619rv
12-09-2014, 16:28
بهترین های ماه اگوست
گری مانک سرمربی سوانزی با 3 برد از 3 بازی عملکرد فوق العاده ای رو به جا گذاشت، از جمله برد2-1 مقابل شیاطین سرخ که واقعا بازی خوبی رو به نمایش گذاشتن
دیگو کاستا هم بی چون و چرا بهترین بازیکن ماه شد، کاستا در هر 3 بازی گل زنی کرد و با 4 گل فعلا اقای گل مسابقات هست
پر واضحه که هر جا مورینیو باشه (در هر لیگ و در هر تیمی) ؛ اون باشگاه شانس اول قهرمانی به حساب میاد بدون هیچ شک و تردیدی!!! :n12::n02::n12:
مگر اینکه مثل فصل قبل همه چیز در آخرین لحظات خراب بشه و از دستیابی به 2 جام مهم (لیگ برتر و چمپیونزلیگ) که تا یک قدمیِ کسب هر 2 جام رفته بود ، با کمال بدشانسی و بد اقبالی عوض بشه !!! :n28::n28::n28: (که البته با این وضعیتی که من دیدم از چلسی؛و دستاورد های فوق العاده ی مورینیو در این مدت خیلی بعیده این اتفاق یه بار دیگه رخ بده امسال !)
بدون شک قدرت اول اروپا ؛ تیم چلسی ِ مورینیو هست و بس....
چه برسه به قدرت اول انگلیس ...!!:n09:
eman619rv
24-10-2014, 16:43
هفته زیبا و جالبی بود، چندتا بازی دیدنی و جذاب به همراه اتفاق های عجیب:
لیورپول - QPR
لیورپول یه چیزی کم داره، جرراد افت کرده، مینوله نمی تونه انتظار ها رو بر آورده کنه و خط حمله ای که راجرز انگار نمی تونه بهترین بازی رو ازشون بگیره، سوارز رفت و استوریج مصدوم شد و حالا لیورپول حتی به ریکی لمبرت ملی پوش فرصت حضور هم نمیده!
دوتا چهره ویژه و البته منفی داشت این بازی:
بالوتلی: داره با عملکرد ضعیفش خوراک همه روزنامه ها و منتقدینش رو جور میکنه ، آمارش وحشتناکه و کیفیت بازیش هم اصلا مناسب نیس ، از اخرین گلی که با احتساب دوره قبلی حضورش در من سیتی در لیگ برتر گذشته انقدر گذشته که کمتر کسی یادش میاد.
30 شوت و دریغ از حتی یک گل ! این آمار رو با بازیکنانی مثه جکسون مارتینز پورتو مقایسه کنیم که توی 3 فصل اخیر همیشه معروف بوده به شوت های با کیفیت و ثمر بخشی بالا. به عنوان مثال مارتینز در CL با 181 دقیقه بازی و آمار 4 شوت در هر بازی 3 گل زده!!حالا سوپر ماریو!! 8 هفته 30 شوت و بدون گل زده! فاجعه ست
ریچارد دان: تاریخ ساز شد،با 10 گل به خودی رکورد دار گل به خودی در تاریخ لیگ برتر شد
من سیتی - تاتنهام
خوان اگوئرو 4 گل زد و چندتا دیگه هم نزد، درخشش هارت و لوریس دو دروازه بان دو تیم خیلی به چشم می اومد. اریکسونی که توی فرصت های کوچیک هم خودی نشون میده و بعیده که سال های بعد هم در تاتنهام موندگار باشه. جیمز میلنر هم متفاوت نشون داد و جای خالی نصری اصلا به چشم نمی اومد.
فرانک لمپارد در کمتر از 30 دقیقه ای که در زمین بود 2 پاس گل داد و خدا میدونه اگه تا اخر بازی سیتی با همون سیستم به بازی ادامه میداد چه بلایی سر تاتنهام می اومد.
در کنار اینها به بازی ضعیف فرناندینیو و دفاع تیمی تاتنهام میشه اشاره کرد.
داشتم به این فکر میکردم اگر جای پالاسیویی که اون موقعیت های عالی رو در فینال جام جهانی از دست میداد همچین خوان اگوئرو آماده ای رو داشت و همینطور دی ماریا هم بود آیا فینال اونجوری پیش میرفت؟بعید میدونم
ساوثهمپتون - ساندرلند
اکثر بازیکنان شون رو به لیورپول فروختند ولی هنوز هم از لیورپول هم بهتر بازی میکنند هم بهتر نتیجه میگیرن! این بازی از اون فروپاشی های تیمی بود که دیگه نمیشد جلوش رو گرفت. تادیچ در یک کلام عالی بود
آمار بازی کاملا گویاست و حرفی واسه گفتن باقی نمیذاره
آرسنال - هال سیتی
از قبل مشخص بود که آرسنال یازی سختی رو در پیش داره، با این همه مصدوم و دفاع تیمی متزلزل معلوم بود که به دردسر خواهد افتاد.
دیامه تو این چند هفته خوب خودش رو به ترکیب اصلی تحمیل کرد و بعد از ثابت شدن در 5 بازی اخیر 4 گل برای هال به ثمر رسونده که آمار خیلی خوبی برای یه هافبک مرکزی در چنین تیمی هست. ضمن اینکه اشتباهات داوری هم خیلی به چشم می اومد در این بازی
Reza31001
23-11-2014, 15:41
خوب به نظر میاد با تعویض رئیس، بخش خبر ورزشی شبکه 3 افتخار (!) دادن و اخبار لیگ جزیره رو پوشش میدن
حالا بماند که کل ماجرا فقط یک تف سربالا بود:25:
آمار تا تاریخ امروز فصل هست.
eman619rv
28-12-2014, 12:24
رکورد های این هفته:
با گلی زنی در بازی روز جمعه ،رونی حالا در تمام 7 روز هفته در لیگ برتر گل زنی کرده.
دیگو کاستا بعد 13 هفته اولین پاس گلش رو در لیگ برتر داد. یکی از بهترین مهاجم های فصل تا قبل از این فقط قدرت تمام کنندگیش رو به رخ کشیده بود.
ونگر 400 پیروزیش رو برابر QPR در تاریخ لیگ به دست آورد.
اگه به یاد داشته باشین در تاپیک سال گذشته به بررسی تعداد مصدومان لیگ برتر و تاثیراتش پرداختیم و اینکه این فشردگی بازی ها در تعطیلات چقدر این موضوع رو افزایش میده.
باید حالا ببینیم که امسال چه اتفاقی می افته و مربیان برای حفظ سلامتی بازیکنان و نتیجه گرفتن تیم شون دست به چه کار هایی میزنن.
همین حالا منچستر یونایتد یکی از قربانیان مصدومیت های زیاد بازیکنانش تا این جای فصل بوده. از اون طرف نبود استوریج چنان ضربه محلکی به لیورپول زده که وضعیت شون کاملا در شرایط قرمزه. من سیتی هم با مصدوم شدن که این سال ها ترافیک خط حمله اش بسیار شدید بوده حالا میبینیم که شدیدا با مصدوم شدن تمامی هر 4 مهاجم سر شناس تیم تغییر تاکتیک داده و حتی مجبور به بازی دادن هافبک ها به صورت داینامیک در خط حمله شده
Southampton/Ipswich v Crystal Palace
Cambridge Utd v Manchester United
Blackburn Rovers v Swansea City
Chelsea v Millwall/Bradford
CityDerby County v Scunthorpe Utd/Chesterfield
Preston NE v Sheffield United
Birmingham City v West Bromwich Albion
Aston Villa v AFC Bournemouth
Cardiff City v ReadingAFC
Wimbledon/Liverpool v Bolton Wanderers
Burnley/Tottenham Hotspur v Leicester City
Brighton & Hove Albion v Arsenal
Rochdale v Stoke City
Sunderland v Fulham/Wolves
Doncaster Rovers/Bristol City v Everton/West Ham Utd
Manchester City v Middlesbroug
نکته جالب در جدول شرایط من سیتی و چلسی است، که از همه نظر یکسان هستند. خیلی نامحتمل است ولی به فرض اینکه دو تیم در پایان فصل در چنین شرایطی قرار بگیرند دوباره با هم مسابقه پلی آف در زمین بی طرف خواهند داد.
Leah williamson به عنوان بهترین بازیکن جوان سال انگلیس انتخاب شد.
امروز دنبال جدول بازیهای متقابل و مقایسه با فصل گذشته می گشتم، چیز بروزی پیدا نکردم :n02: دیگه خودم بازیها رو بررسی کردم و درست کردم، تا پایان هفته 21 ام:
اساس جدول اینه که به جای مقایسه امتیاز های تیم ها در این فصل با امتیازهای هفته 21 ام فصل گذشته ، نگاه می کنه به 21 بازی فعلی تیم و نتیجه بازیها رو با دقیقا همین بازی ها در فصل گذشته (با احتساب Home/Away بودن) حساب می کنه. تیم هایی که به دسته پایین تر رفتند با تیم هایی که بالا اومدن جایگزین شدن. این جدول معمولا خیلی بیشتر از جدول معمولی گویای شرایط است و باهاش میشه نکات جالبی رو پیدا کرد. این سیستم به نوعی مشابه سیستم امتیاز دهی ATP تنیس هست.
* ساوتمپتون با اینکه در نگاه اول این فصل عالی بوده، فقط در بازیهای متقابل 5 امتیاز بیشتر از فصل گذشته بدست آورده. فصل پیش ساوتمپتون با 56 امتیاز هشتم شد و شرایط فعلیش در جدول رو میشه تا حد زیادی غیرواقعی دونست.
* منچستر یونایتد با اینکه به نظر می رسه این فصل شرایط بهتری نسبت به فصل گذشته داره، در بازیهای متقابل یک امتیاز کمتر از فصل گذشته گرفته و حضورش در تاپ 4 بیشتر به خاطر ضعف سایر تیم ها نسبت به سال گذشته است.
* لیورپول شرایط بسیار ضعیف تری نسبت به فصل گذشته داره و تا اینجای فصل در بازیهای متقابل 16 امتیاز کمتر گرفته. به نوعی میشه گفت تاثیر سوارز + استاریج در یک نیم فصل برای لیورپول 16 امتیاز بوده!
* آرسنال هم شرایط جالبی نداره، در فصل پیش چهارم شد و تا اینجا هم 7 امتیاز کمتر از فصل پیش گرفته در بازیهای متقابل ولی خب کلا تیم ها کمتر امتیاز گرفتند.
* تاتنهام که با اومدن پاچتینو در نگاه اول به نظر می رسه نسبت به پارسال شرایط بهتری داره، امتیاز بیشتری در مقایسه با پارسال نگرفته.
* منچستر سیتی که پارسال قهرمان شد امسال هنوز داره بهتر عمل می کنه و 4 امتیاز از پارسال هم بیشتر گرفته، و چلسی که پارسال با اختلاف 4 امتیاز از سیتی پایین تر بود، امسال 8 امتیاز بیشتر از پارسال گرفته. به نوعی این جدول هم نشون میده رقابت بسیار پایاپایی بین چلسی و سیتی برای قهرمانی وجود داره.
* وست هم و سوانزی واقعا پدیده امسال بودن که 11 و 9 امتیاز بیشتر از پارسال گرفتند.
در آستانه روز یکشنبه که همش در حال مقایسه سانچز و آگئرو هستند. رکورد گل + پاس گل الکسیس در مقابل نرخ گل/دقیقه آگئرو.
الکسیس سانچز تا کنون 12 گل + 7 پاس گل =19 تأثیر مستقیم روی گل رو ثبت کرده که اسم خودش رو در کتاب رکوردهای لیگ برتر انگلیس ثبت کرده چرا که اولین بازیکنی هست که از لیگ کشور دیگه ای به انگلستان میاد و در 20 بازی نخست چنین آماری از خودش به جا میذاره.
البته الکسیس در آمار کلی رکورد گل+پاس گل در تاریخ لیگ برتر سوم هست. در صدر جدول اندی کول هست که در فصل 94-1993 در 20 بازی اولش در لیگ برتر تونست روی 22 گل تأثیر مستقیم بذاره. (18 گل + 4 پاس گل). بازیکن بعدی کوین فیلیپس هست که در فصل 00-1999 روی 21 گل تأثیر مستقیم داشت و 19 گل +2 پاس گل به ثبت رسوند.
البته در لیست 10 نفر اول هیچ یک از بازیکنان به اندازه الکسیس پاس گل نداده.
Players with the most goals+assists in their first 20 Premier League games
Andrew Cole (18 goals + 4 assists = 22)
Kevin Phillips (19 goals + 2 assists = 21)
Alexis Sánchez (12 goals + 7 assists = 19)
Eric Cantona (10 goals + 9 assists = 19)
Sergio Agüero (14 goals + 4 assists = 18)
Alan Shearer (14 goals + 4 assists = 18)
Mick Quinn (14 goals + 3 assists = 17)
Mark Stein (13 goals + 4 assists = 17)
Ruud Van Nistelrooy (15 goals + 2 assists = 17)
Tony Yeboah (15 goals + 2 assists = 17)از طرفی آگئرو بهترین نرخ تعداد گل نسبت به دقایق حضور در زمین رو در تاریخ لیگ برتر داره که هر 109.39 دقیقه یک بار گل زده.
gunnerstrust.com
امروز به یه نکته جالب برخوردم: آرسنال و چلسی با 11 پیروزی در خانه سیتی رکورد دار هستن.
به گزارش "ورزش سه"، این اظهارنظر آنچلوتی، واکنش ژوزه مورینیو را به دنبال داشت و او در نشست خبری پیش از بازی با بردفورد در جام حذفی انگلستان، کنایه جالبی به کارلتو زد.
مورینیو به خبرنگاران گفت:" چندی پیش، مربی یکی از تیم های بزرگ، وقتی تیمش از جام حذفی کنار رفت، عنوان کرده بود که این شکست به سود تیمش خواهد شد؛ چرا که برای رقابت های دیگر فرصت بیشتری برای استراحت خواهند داشت.
مطمئن باشید از من هیچگاه چنین حرف هایی نخواهید شنید. من هیچگاه سعی نمی کنم رقابت ها را ارزشگذاری کنم.برای من، همه جام ها مهم هستند و چنانچه در کسب هرکدامشان ناموفق باشم، آن را یک ناامیدی و یک ناکامی می خوانم. هیچگاه شکستم را به بهانه هایی همچون فرصت بیشتر برای استراحت توجیه نمی کنم.من باید نزد هوادارانمان پاسخگو باشم و به شکل درستی اینکار را انجام خواهم داد."
به گزارش "ورزش سه"، این اظهارنظر آنچلوتی، واکنش ژوزه مورینیو را به دنبال داشت و او در نشست خبری پیش از بازی با بردفورد در جام حذفی انگلستان، کنایه جالبی به کارلتو زد.
مورینیو به خبرنگاران گفت:" چندی پیش، مربی یکی از تیم های بزرگ، وقتی تیمش از جام حذفی کنار رفت، عنوان کرده بود که این شکست به سود تیمش خواهد شد؛ چرا که برای رقابت های دیگر فرصت بیشتری برای استراحت خواهند داشت.
مطمئن باشید از من هیچگاه چنین حرف هایی نخواهید شنید. من هیچگاه سعی نمی کنم رقابت ها را ارزشگذاری کنم.برای من، همه جام ها مهم هستند و چنانچه در کسب هرکدامشان ناموفق باشم، آن را یک ناامیدی و یک ناکامی می خوانم. هیچگاه شکستم را به بهانه هایی همچون فرصت بیشتر برای استراحت توجیه نمی کنم.من باید نزد هوادارانمان پاسخگو باشم و به شکل درستی اینکار را انجام خواهم داد."
یک روز بعد...:n02:
دقیقا همین الان داشتم به پست بالا فکر می کردم : D عجب نتبجه هایی رقم خورد امروز!! کلا این تیم های ناشناخته تو بازیهای حذفی حکم لپ لپ دارن معمولا!
eman619rv
25-01-2015, 10:02
یک روز بعد...:n02:
خیلی جالب بود این جدول.
میخواستم در همین مورد بیام بنویسم که دیدم معراج جان بسیار ساده و خوب کل مطلب رو رسونده.
به هر حال نقش اتفاقات و شرایط خاص هر بازی همینطور انگیزه خیلی تاثیر داشت توی این نتایج. به هر حال تیم هایی که موندن میتونن با یکم جدی گرفتن و تلاش بیشتر یه جام خوب رو به خونه ببرن . من شانس آرسنال رو بیشتر از همه تیم ها میدونم.
یه صحنه جالب از بازی چلسی-لیورپول:
فرم فعلی تیم ها در شش بازی اخیر:
امسال یونایتد، ساوتمپتون، آرسنال، تاتنهام و لیورپول برای گرفتن دو سهمیه لیگ قهرمانان با هم رقابت دارند و 4 تیم اول در جدول بالا جزو اون 5 تیم هستند و فاصله یونایتد هم خیلی زیاد نیست.
vahidgame
03-02-2015, 13:28
نقل و انتقالات ژانویه هم تموم شد و توی انگلیس هم این روز آخری چند تا جا به جایی داشتیم
مهمترینش به انتقال کوادرادو به چلسی ، دارن فلچر به وست بروم و همین طور انتقال قرضی آرن لنون از تاتنهام به اورتون اشاره کرد
یه سری بازیکن هم از لیگ برتر رفتن مثل شورله که به وولفسبورگ رفت یا محمد صلاح که به طور قرضی به فیورنتینا رفتش
کلا نقل و انتقالات خیلی شلوغی نبود و بیشتر انتقال های قرضی رو داشتیم
ورودی ها و خروجی های یه سری تیم های بزرگتر توی ژانویه به این صورته:
Arsenal
In
Krystian Bielik (Legia Warsaw) Undisclosed
Gabriel (Villarreal) Undisclosed
Out
Lukas Podolski (Inter Milan) Loan
Matt Macey (Accrington Stanley) Loan
Yaya Sanogo (Crystal Palace) Loan
Benik Afobe (Wolverhampton Wanderers) Undisclosed
Joel Campbell (Villarreal) Loan
Chelsea
In
Juan Cuadrado (Fiorentina) Undisclosed
Out
Fernando Torres (AC Milan) Undisclosed
Mark Schwarzer (Leicester City) Free
Lewis Baker (Sheffield Wednesday) Loan
Todd Kane (Nottingham Forest) Loan
John Swift (Swindon Town) Loan
Alex Kiwomya (Barnsley) Loan
Tomas Kalas (Middlesbrough) Loan
Marko Marin (Anderlecht) Loan
Nathan Chalobah (Reading) Loan
Mohamed Salah (Fiorentina) Loan
Stipe Perica (Udinese) Loan
Andre Schurrle (Wolfsburg) Undisclosed
Ryan Bertrand (Southampton) Undisclosed
Liverpool
In
Out
Kevin Stewart (Cheltenham) Loan
Lloyd Jones (Cheltenham) Loan
Jack Dunn (Cheltenham) Loan
Oussama Assaidi (Al Ahli) Undisclosed
Suso (AC Milan) Undisclosed
Connor Randall (Shrewsbury Town) Loan
Sheyi Ojo (Wigan Athletic) Loan
Manchester City
In
Wilfried Bony (Swansea City) Undisclosed
Out
Sinan Bytyqi (SC Cambuur) Loan
Matija Nastasic (Schalke 04) Loan
Devante Cole (MK Dons) Loan
Jordy Hiwula (Walsall) Loan
Scott Sinclair (Aston Villa) Loan
Manchester United
In
Victor Valdes (Unattached) Free
Sadiq El Fitouri (Unattached) Salford City
Andy Kellett (Bolton Wanderers) Loan
Out
Ben Pearson (Barnsley) Loan
Sam Johnstone (Preston North End)
Michael Keane (Burnley) Undisclosed
Will Keane (Sheffield Wednesday) Loan
Marnick Vermijl (Sheffield Wednesday) Undisclosed
Jesse Lingard (Derby County) Loan
Saidy Janko (Bolton Wanderers) Loan
Darren Fletcher (West Bromwich Albion) Free
Southampton
In
Eljero Elia (Werder Bremen) Loan
Filip Djuricic (Benfica) Loan
Ryan Bertrand (Chelsea) Undisclosed
Out
Artur Boruc (Bournemouth) Loan extension
Jos Hooiveld (Millwall) Loan
Jack Cork (Swansea City) Undisclosed
Tottenham Hotspur
In
Dele Alli (MK Dons) Undisclosed
Out
Milos Veljkovic (Charlton Athletic) Loan
Grant Hall (Blackpool) Loan
Dominic Ball (Cambridge United) Loan
Kyle Naughton (Swansea City) Undisclosed
Nathan Oduwa (Luton Town) Loan
Jordan Archer (Millwall) Loan
Benoit Assou-Ekotto Released
Aaron Lennon (Everton) Loan
Dele Alli (MK Dons) Loan
vahidgame
07-02-2015, 18:23
قبل از بازی تاتنهام و آرسنال می خواستم بیام اندر تعریف هری کین بگم که نشد و جالبه دوباره توی این بازی هم درخشان ظاهر شد :دی
با اینکه دوس داشتم این بازیو آرسنال ببره ولی تاتنهام نیمه دوم با دو گل هری کین بازی باخته رو تونست ببره
کلا این بازیکن جلوی تیمای بزرگ خیلی خوب گل زده و توی سال 2015 هم اکثر بازی ها گل زده
شاید بشه گفت پدیده این فصل هم بوده و در آخر سال احتمالا جایزه بهترین بازیکن جوان سال رو هم می گیره
فقط حیف به نظر می رسه از اون بازیکنایی هست که توی انگلیس به جز تاتنهام توی تیم دیگه ای بازی نمی کنه
میشه گفت نسل جدید مهاجمای انگلیس خیلی خوبن با وجود همین هری کین ، استوریج و ولبک
مقایسه آماری کین و ولبک رو هم در زیر می بینید که البته برای قبل بازی امروزه:
+
بازی تاتنهام و آرسنال بازی زیبایی بود
غیر اون یه دربی دیگه هم توی انگلیس امشب برگزار میشه یعنی دربی مرسی ساید که باید دید اون بازی چه جوری درمیاد
کلا شب بسیار فوتبالی و پر دربی توی کل اروپاست! :دی
یه نکته جالب هم اینه که اگه لیورپول هم بازی امشب رو ببره رقابت برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد خیلی نزدیک میشه و لیورپول هم می تونه به جمع تیم هایی مثل منچستر ، ساتهمپتون ، تاتنهام و آرسنال اضافه بشه و تا آخر فصل واقعا رقابت جذابه
تیم هایی که در رقابت برای سهمیه هستند کماکان در این جدول (فرم تیم ها در شش بازی اخیر) شرایط خوبی دارند. منچستر سیتی اگه به خودش نجنبه احتمالا این تیم ها بهش می رسند.
امروز دنبال جدول بازیهای متقابل و مقایسه با فصل گذشته می گشتم، چیز بروزی پیدا نکردم :n02: دیگه خودم بازیها رو بررسی کردم و درست کردم، تا پایان هفته 21 ام:
اساس جدول اینه که به جای مقایسه امتیاز های تیم ها در این فصل با امتیازهای هفته 21 ام فصل گذشته ، نگاه می کنه به 21 بازی فعلی تیم و نتیجه بازیها رو با دقیقا همین بازی ها در فصل گذشته (با احتساب Home/Away بودن) حساب می کنه. تیم هایی که به دسته پایین تر رفتند با تیم هایی که بالا اومدن جایگزین شدن. این جدول معمولا خیلی بیشتر از جدول معمولی گویای شرایط است و باهاش میشه نکات جالبی رو پیدا کرد. این سیستم به نوعی مشابه سیستم امتیاز دهی ATP تنیس هست.
جدول آپدیت شد تا پایان هفته 25 ام:
ترتیب و شرایط تقریبا یکسان است.
albertxx
22-02-2015, 20:24
سوالات پیامکی شبکه ورزش :n02:
نام ورزشگاه لیورپول ؟
آنفیلد ؟ وایت هارت لن ؟
لغب تیم آرسنال ؟
لک لک ها ؟ توپچی ها ؟
در آینده
نام لیگ انگلستان ؟
جزیره ؟ شبه جزیره ؟؟ :n02:
لغب تیم منچستر ؟
شیاطین سرخ ؟ فرشته های صورتی ؟
----------
واقعا من نمیدونم مردم رو چی فرض کردن ؟
یکسری سوالات احمقانه که واقعا آدم تعجب میکنه !
حالا اینا خوبه
بعضی مواقع یه سوالاتی میپرسن عملا به شعور بیننده توهین میکنن !!
فقط یه سوالی طرح کرده باشن که ملت پیامک بدن
همین و دیگر هیچ !
هیچ جنبه دیگه ای نداره !
چه رقابتی بین رتبه 3 تا 7. به ترتیب 48, 47, 46, 45, 44 امتیاز! :n02:
vahidgame
23-02-2015, 18:38
چه رقابتی بین رتبه 3 تا 7. به ترتیب 48, 47, 46, 45, 44 امتیاز! :n02:
جالبه اگه توی این جدول وستهام هم 43 امتیاز بودش دیگه یه چیز بی سابقه میشد!
در هر صورت امیدوارم امسال لیورپول سهمیه رو نگیره و به جاش دو تا تیم لندنی سهمیه بگیرن :دی
ولی واقعا امسال رقابت برای گرفتن سهمیه CL حسابی سخت شده!
همین ساتهمپتون که تا چند هفته پیش سوم بود الان پنجمه و این هفته هم بازی حساسی رو به لیورپول باخت
لیورپول الان خیلی روی فرمه و بازی های حساسی رو مقابل همین رقیبانش برای CL برده
در حالی که همه این تیم ها شانس دارن ولی ساتهمپتون فک کنم با این باخت یکمی وضعش بد شد و به نظر من سهمیه رو نمی گیره
در مقابل آرسنال بیشتر مصدومانش برگشتن و با این بازیکنایی که داره حداقل از لحاظ بازیکن نسبت به این تیم ها بهتره و فک کنم یه سهمیه برای اون باشه
اون یه سهمیه باقی مونده رو هم باید منچستر ، لیورپول و تاتنهام با هم بجنگن
ولی خب 12 هفته باقی مونده و هیچی مشخص نیست
شاید برای تاتنهام و ساتهمپتون خیلی مهم نباشه که سهمیه رو نگیرن ولی برای منچستر و آرسنال و لیورپول نگرفتن سهمیه یه جورایی ناکامی خیلی بزرگه
اگه تاتنهام یا لیورپول توی لیگ اروپا قهرمان بشن بهتره و حداقلش اینه که اونجوری یه تیم بیشتر به CL راه پیدا می کنه
واقعا حیفه از همچین لیگی با همچین رقابتی فقط 4 تا تیم به CL بیان
جالبه اگه توی این جدول وستهام هم 43 امتیاز بودش دیگه یه چیز بی سابقه میشد!
در هر صورت امیدوارم امسال لیورپول سهمیه رو نگیره و به جاش دو تا تیم لندنی سهمیه بگیرن :دی
ولی واقعا امسال رقابت برای گرفتن سهمیه CL حسابی سخت شده!
همین ساتهمپتون که تا چند هفته پیش سوم بود الان پنجمه و این هفته هم بازی حساسی رو به لیورپول باخت
لیورپول الان خیلی روی فرمه و بازی های حساسی رو مقابل همین رقیبانش برای CL برده
در حالی که همه این تیم ها شانس دارن ولی ساتهمپتون فک کنم با این باخت یکمی وضعش بد شد و به نظر من سهمیه رو نمی گیره
در مقابل آرسنال بیشتر مصدومانش برگشتن و با این بازیکنایی که داره حداقل از لحاظ بازیکن نسبت به این تیم ها بهتره و فک کنم یه سهمیه برای اون باشه
اون یه سهمیه باقی مونده رو هم باید منچستر ، لیورپول و تاتنهام با هم بجنگن
اگه تاتنهام یا لیورپول توی لیگ اروپا قهرمان بشن بهتره و حداقلش اینه که اونجوری یه تیم بیشتر به CL راه پیدا می کنه
البته فقط در صورتی که تیمی که قهرمان میشه خودش سهمیه رو در لیگ نگیره :n02:
لیورپول و آرسنال به نظر من بیشترین شانس رو دارن برای کسب سهمیه، صرفا روی این حساب که فرم فعلیشون از سایر رقیب ها بهتر است و شرایط کلی هر دو تیم بطور محسوس رو به بهبود است و روی غلطک افتاده.
هفته آینده لیورپول و من سیتی با هم بازی دارن در آنفیلد. اگه لیورپول بتونه برنده بشه تقریبا تکلیف قهرمانی چلسی مشخص میشه، و بقیه تیم ها می تونن به سه امتیازی من سیتی برسن که کار رو از همینی که هست باز هم جذاب تر می کنه! الان 5 تیم دارن برای 2 سهمیه می جنگند، و خیلی جالب تر میشه اگه 6 تیم برای 3 سهمیه رقابت داشته باشند! :دی
البته فقط در صورتی که تیمی که قهرمان میشه خودش سهمیه رو در لیگ نگیره :n02:
تبریک ویژه به لیورپول و تاتنهام :n02: البته این حذف کمک می کنه بهشون در ادامه لیگ.
Sepehr SS
27-02-2015, 12:03
اتفاقا لیگ انگلیس امسال خیلی ضعیف شده و به نظر من، هر سه تیمش از CL هم حذف میشن، لیگ انگلیس خیلی افت کرده.
Masoud King
27-02-2015, 12:34
آخه بیان تو اروپا دقیقا چکار کنن؟ :دی
الان این تیم هایی که حیف هستن نهایتا دو تیم در مراحل بعدی مسابقات اروپایی حضور دارن.
Sepehr SS
27-02-2015, 12:44
آخه بیان تو اروپا دقیقا چکار کنن؟ :دی
الان این تیم هایی که حیف هستن نهایتا دو تیم در مراحل بعدی مسابقات اروپایی حضور دارن.
کاملا درسته، تیمهای انگلیسی خیلی ضعیف شدن. لیگ انگلیس فقط بازیهای جذاب داره وگرنه جلوی تیمهای دیگه لیگ های دیگه حرفی برای گفتن ندارن.
vahidgame
05-03-2015, 01:28
شنیدین میگن از آب گل آلود ماهی می گیرن؟!
خب بگذریم :دی
همون طور که می دونید بازی های هفته قبل چلسی و تاتنهام به خاطر اینکه توی فینال جام اتحادیه بازی داشتن لغو شد
حالا جالبه تاتنهام این بازیشو همین شنبه که میاد با QPR انجام میده ولی بازی عقب افتاده چلسی با لستر سیتی می افته برای چند هفته بعد و توی ماه آوریل!
نمی دونم دلیل این چیه چون نه لستر سیتی شنبه توی جام حذفی بازی داره نه چلسی و برام واقعا سواله :n13:
البته در هر صورت چلسی به قهرمانی خیلی نزدیکه و ما از الان خودمون رو برای جشن قهرمانی آماده کردیم :دی
Masoud King
05-03-2015, 14:07
شنیدین میگن از آب گل آلود ماهی می گیرن؟!
خب بگذریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید جان میگن آفتاب آمد دلیل آفتاب
بنده آّبی به این زلالی ندیدم :دی
در یک نظر سنجی هوادارهای چلسی و میلوان بیشترین امتیاز منفی رو از نظر تاثیر هواداری گرفتند:
تاثیر مثبت
تاثیر منفی
هافبک QPR شاون رایت عکس زیر رو از جای برخورد ندم اونوها توی فیسبوکش گذاشته که از برخورد با هم تیمی خودش استیون کالکر در جریان بازی دیشب با آرسنال هست.
Luis Suarez will make an emotional return to Anfield for an all-star charity game later this month.The Barcelona striker, who left Liverpool last summer, has been confirmed to play along with Fernando Torres, Pepe Reina, Xabi Alonso, Thierry Henry, John Terry and Didier Drogba.
لوییز سوارز اواخر این ماه برای بازی خیریه آل استار به آنفیلد باز می گردد.
مهاجم بارسلونا که تابستان گذشته لیورپول را ترک کرد، در این بازی در کنار فرناندو تورس، پپه رینا، ژابی آلونسو، تیری هانری، جان تری و دیدیه دروگبا به میدان خواهد رفت.
Sky SPORTS
vahidgame
10-03-2015, 10:19
جدول گلزنان لیگ خیلی جالب شده و پدیده این فصل یعنی هری کین هم به جمع مدعیان آقای گلی اضافه شده
اگه کاستا و آگوئرو به خودشون نیان آقای گلی رو از دست میدن
آمار سه گلزن برتر این فصل به این صورته:
جالبه هری کین توی سال 2015 هم بین 5 لیگ بزرگ اروپا در رده سوم گلزنان برتر قرار داره
جدول بازیهای متقابل تا پایان این هفته:
اساس جدول اینه که به جای مقایسه امتیاز های تیم ها در این فصل با امتیازهای هفته 28 ام فصل گذشته ، نگاه می کنه به 28 بازی فعلی تیم و نتیجه بازیها رو با دقیقا همین بازی ها در فصل گذشته (با احتساب Home/Away بودن) حساب می کنه. تیم هایی که به دسته پایین تر رفتند با تیم هایی که بالا اومدن جایگزین شدن. این جدول معمولا خیلی بیشتر از جدول معمولی گویای شرایط است و باهاش میشه نکات جالبی رو پیدا کرد. این سیستم به نوعی مشابه سیستم امتیاز دهی ATP تنیس هست.
چند نکته:
* آرسنال با اینکه این فصل 2 امتیاز کمتر از فصل قبل گرفته ولی بالاترین شانس سهمیه رو بین تیم هایی که برای رتبه 3 و 4 رقابت می کنند داره، چون پارسال 79 امتیاز گرفت و امسال همه تیم های رقیب کمتر امتیاز گرفتند و طبیعتا با 77 امتیاز (به فرض امتیاز گرفتن مشابه در ادامه راه)، قطعا می تونه سهمیه رو بگیره.
* یونایتد فقط 1 امتیاز نسبت به پارسال بیشتر گرفته و رتبه فعلیش در جدول رو بیشتر از اینکه مدیون پیشرفت خودش باشه، مدیون ضعف رقیب هاست.
* لیورپول با اینکه در این 10-12 هفته اخیر عالی بوده ولی کماکان 16 امتیاز کمتر از فصل پیش گرفته که فکر می کنم برای گرفتن سهمیه این اختلاف باید کم بشه. حتی اگه لیورپول بقیه بازیهاش رو دقیقا مثل فصل پیش نتیجه بگیره (که عالی بود) در نهایت به 70 امتیاز می رسه که احتمالا کافی نیست برای سهمیه لیگ قهرمانان. بازیهای حساس و مستقیم با رقیب ها (چلسی، یونایتد و آرسنال) بسیار مهم هست.
* نتایج ضعیف ساتمپتون در هفته های اخیر باعث شده نسبت به فصل گذشته فقط 1 امتیاز بیشتر داشته باشه... و میشه تصور کرد ساتمپتون از کورس رقابت برای تاپ 4 خارج شده با اینکه شاید در جدول اصلی اینطور به نظر نرسه.
* من سیتی پارسال قهرمان شد، و امسال 2 امتیاز هنوز هم بیشتر گرفته ولی شانس قهرمانیش دیگه تقریبا صفر است که نشون میده چلسی چقدر پیشرفت داشته! به خصوص بازیکن هایی مثل فابرگاس و دیگوکاستا که یک کلاس چلسی رو بالا آوردن (کاری که خریدهای گرون قیمت یونایتد نتونستن انجام بدن).
* تاتنهام شرایط خوبی داره و قطعا در رقابت هست برای تاپ 4... رقابت تقریبا تبدیل شده به آرسنال/یونایتد/لیورپول/تاتنهام ... چهار تیمی که 15 سال پیش اگه اسمشون میومد قاعدتا تصور میشد برای قهرمانی رقابت می کنند!
باخت منچستر سیتی باعث شد عملا قهرمانی چلسی قطعی بشه، و رقابت کسب سهمیه هم از الان بین شش تیم برای سه سهمیه خواهد بود!
آمار پر فروش ترین پیراهن ها در لیگ برتر اعلام شد که دیماریا در صدر جدول قرار داره و بعد از اون سانچز از آرسنال و کاستا از چلسی قرار دارند.
همین طور اینکه؛ اسپانسر لیگ برتر (Premier Leageu) از سال 2016-17 تغییر میکنه. قرارداد لیگ برتر از فصل 2001 با بانک Barclays شروع شد و پایان فصل آینده این قرارداد به اتمام میرسه.
نامزدهای بهترین بازیکن فصل و بهترین بازیکن جوان فصل در لیگ جزیره:
نامزدهای بهترین بازیکن فصل: کاستا، کوتینیو، ده خیا، هازارد، کین، سانچز
نامزدهای بهترین بازیکن جوان فصل: ده خیا، کورتوا، کوتینیو، استرلینگ، هازارد، کین
برای ما که مشخصا دخیا بهترین بازیکن فصل انتخاب میشه :n02: ولی موضوعی که جالبه خیلیا نظرشون روی هازارد هست با اینکه اگر یه مقایسه ای بین آمار هازارد و سانچز داشته باشیم می بینیم که سانچز بهتر کار کرده با اینکه یه دوره ی کوتاهی افت داشت. نه تنها از لحاظ آماری کلا به نظرم بازیکن خیلی موثری برای آرسنال بود به خصوص در دوره ای که آرسنال هنوز به فرم عالی الانش نرسیده بود.
vahidgame
18-04-2015, 15:26
نامزدهای بهترین بازیکن فصل و بهترین بازیکن جوان فصل در لیگ جزیره:
نامزدهای بهترین بازیکن فصل: کاستا، کوتینیو، ده خیا، هازارد، کین، سانچز
نامزدهای بهترین بازیکن جوان فصل: ده خیا، کورتوا، کوتینیو، استرلینگ، هازارد، کین
برای ما که مشخصا دخیا بهترین بازیکن فصل انتخاب میشه :n02: ولی موضوعی که جالبه خیلیا نظرشون روی هازارد هست با اینکه اگر یه مقایسه ای بین آمار هازارد و سانچز داشته باشیم می بینیم که سانچز بهتر کار کرده با اینکه یه دوره ی کوتاهی افت داشت. نه تنها از لحاظ آماری کلا به نظرم بازیکن خیلی موثری برای آرسنال بود به خصوص در دوره ای که آرسنال هنوز به فرم عالی الانش نرسیده بود.
تقریبا مشخصه که بهترین بازیکن هازارد میشه
حالا در مورد بهترین بازیکن جوون یکمی شرایط سخته و به نظرم هری کین گزینه متاسبیه که عملکرد فوق العاده و فراتر از انتظار داشته
بازیکنای جوون هم باید جوری باشن که دیگه بالای 23 سال نباشن و الان یه سری از این بازیکنا مثل ده خیا و هازارد 24 سالشونه و شاید همین جلوی اینو بگیره که هری کین بشه :دی
در مورد مقایسه عملکرد سانچز و هازارد هم از لحاظ مجموع گل و پاس گل فک کنم سانچر یکی دو تا بیشتر باشه ولی این ملاک نمی تونه باشه
چون سانچز پست اصلیش مهاجمه و توی آرسنال هم بعضی وقتا به عنوان مهاجم بازی کرده ولی هازارد توی چلسی هافبک کناری بازی می کنه
اگه امتیاز این دو تا بازیکن رو از لحاظ سایت های مختلف مقایسه کنیم شرایط هازارد بهتره
کلا امسال هازارد عملکرد فوق العاده داشته و توی اکثر بازی های برای چلسی تاثیرگذار بازی کرده
به احتمال زیاد اگه انتخاب بشه کاملا استحقاقش رو داشته
البته بازیکنای دیگه لیست هم عملکردشون خیلی عالی بوده
تقریبا مشخصه که بهترین بازیکن هازارد میشه
حالا در مورد بهترین بازیکن جوون یکمی شرایط سخته و به نظرم هری کین گزینه متاسبیه که عملکرد فوق العاده و فراتر از انتظار داشته
بازیکنای جوون هم باید جوری باشن که دیگه بالای 23 سال نباشن و الان یه سری از این بازیکنا مثل ده خیا و هازارد 24 سالشونه و شاید همین جلوی اینو بگیره که هری کین بشه :دی
در مورد مقایسه عملکرد سانچز و هازارد هم از لحاظ مجموع گل و پاس گل فک کنم سانچر یکی دو تا بیشتر باشه ولی این ملاک نمی تونه باشه
چون سانچز پست اصلیش مهاجمه و توی آرسنال هم بعضی وقتا به عنوان مهاجم بازی کرده ولی هازارد توی چلسی هافبک کناری بازی می کنه
اگه امتیاز این دو تا بازیکن رو از لحاظ سایت های مختلف مقایسه کنیم شرایط هازارد بهتره
کلا امسال هازارد عملکرد فوق العاده داشته و توی اکثر بازی های برای چلسی تاثیرگذار بازی کرده
به احتمال زیاد اگه انتخاب بشه کاملا استحقاقش رو داشته
البته بازیکنای دیگه لیست هم عملکردشون خیلی عالی بوده
بله منم در مورد بهترین بازیکن فصل فکر میکنم هازارد انتخاب میشه و در مورد بازیکن های جون هم کاملا باهاتون موافقم اگر زیر 20 سال یا همون 23 سال مد نظر بود واقعا بهتر بود. من فکر میکنم رقابت بین کین و استرلینگ باشه.
در مورد سانچز هم منظورم فقط آمار نبود از لحاظ کلی هم بنظرم نتایج حساسی رو به نفع آرسنال رقم زده و بازیکن کاملا موثری بوده براشون (کلا این ونگر کم خرید میکنه اما وقتی خرید میکنه خوب خرید میکنه :n02: ) و همین طور در مورد نقش کاملا تاثیر گذار هازارد در چلسی هم شکی ندارم یه برهه هایی واقعا هازارد با خلاقیتش تیم مورینیو رو نجات داده. ولی فقط چون بیشتر این روزا بحث از هازارده وقتی این لیگ و بازیاشو دنبال میکنی دیدم سانچز هم واقعا کمتر از هازارد نبوده برای تیمش هرچند آرسنال تیمیه که به بازی تیمی و گروه وابسته ست تا تک بازیکن و ستاره.
vahidgame
26-04-2015, 15:46
خب تیم منتخب سال PFA هم انتخاب شد که به این صورته:
دخیا - کیهیل - تری - ایوانوویچ - برتراند - ماتیج - کوتینیو - سانچز - هازارد - کین - کاستا
جالبه 6 تا بازیکن از چلسی توی لیست قرار دارن
یه فابرگاس هم توی لیست می اوردن دیگه همه چی تکمیل بود :دی
در مورد بهترین بازیکن و بهترین بازیکن جوان هم که توی پستای قبلی بحثش بود ظاهرا تا آخر امروز اعلام میشه
vahidgame
27-04-2015, 12:31
خب عنوان بازیکن سال همون طور که پیش بینی میشد به ادن هازارد رسید:
عنوان بازیکن جوان سال هم به هری کین رسید که توی این تاپیک قبلا زیاد ازش تعریف شده بود :دی :
به نظرم انتخاب ها مناسب بودش
در مورد هازارد که اون قدر عملکردش عالی بود که حرفی باقی نمی مونه
کین هم پدیده این فصل بودش و با توجه به سن کمش عملکرد فوق العاده ای داشت
البته در مورد تیم منتخب سال یه سری جاها دیدم که اشاره کردن چرا آگوئرو و فابرگاس که توی صد جدول بهترین گلزن و بهترین پاسور هستن توی این تیم نیستن
ولی شاید دلیلش این بود که این بازیکنا در طول کل فصل در یه سطح بالا بازی نکردن و فراز و نشیب زیاد داشتن
فابرگاس رو من بازی هاشو دیدم و نیم فصل اول فوق العاده بود و حتی می تونست نامزد بازیکن سال هم باشه ولی نیم فصل دوم عملکردش زیاد خوب نبود و به خاطر همین شاید قابل قبول باشه
Iman-Emperatour
11-05-2015, 01:07
امروز آخرین بازی استیون جرارد بازیکن دوست داشتنی لیورپولی ها با لباس لیورپول بود..تجربه و حس خیلی غم انگیزی که خیلی از اسطوره ها نسبت به ترک تیم محبوبشون داشتند رو مطمئنا امروز جرارد حسش کرد
بازیکن فراتر از محبوبیت واسه قرمزها و با 17 سال حضور درخشان در تیم محبوبش حالا داره تیم لیورپول رو ترک میکنه ؛ حالا حتی بدون یک قهرمانی لیگ و فقط یه قهرمانی اروپایی 2005 داره زمین آنفیلد برای همیشه ترک میکنه..ولی چنین بازیکنانی بدون کسب قهرمانی های مختلف؛همیشه واسه طرفداراش یه قهرمان و یه اسطوره باقی می مونه
تشویق 40000 هزار نفری طرفداران چلسی و مورینیو از خداحافظی با لباس لیورپول؛که بازم نشون دادن محبوبیت حد و مرز نداره..
البته چندتا (خیلی محدود) امروز طرفدار نما پای تلوزیون تو ورزشگاه مخصوصا کنار پرچم کرنر که تو دید باشند رو دیدم که چیزی نمیشه به اینا گفت..!
pcforlife
11-05-2015, 16:18
تیری آنری: داوید دخیا باید بهترین بازیکن جوان لیگ می شد، نه هری کین!
"از نظر من دخیا باید بهترین بازیکن جوان لیگ انتخاب می شد. ببینید او در این فصل چه کارهایی برای منچستریونایتد انجام داده است.
او امتیازات زیادی را برای منچستریونایتد به ارمغان آورده است و به همین خاطر انتخاب من برای بهترین بازیکن جوان لیگ، دخیاست.
برای یک دروازه بان کار سختی ست بتواند امتیازات یک بازی را برای تیمش به ارمغان آورد اما او این کار را انجام داده است.
او مانع بزرگی برای کریستال پالاس بود. این را بارها در این فصل مقابل تیم های دیگر دیده ایم."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/ منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع ترجمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
befermatooo
16-05-2015, 23:18
سریعترین هتریک تاریخ لیگ برتر جزیره در عرض 3 دقیقه !
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیم ها : ساوتهمپتون – استون ویلا
زننده هتریک : سادیو مان
جهت اطلاع : رکورد سریعترین هتریک جهان در دست تامی روس (Tommy Ross) بازیکن سابق تیم انگلیسی Ross County است. او در سال 1964 برابر تیم Naim County سه گل در 90 ثانیه بثمر رساند.
vahidgame
24-05-2015, 23:51
روزی روزگاری در لیگ برتر...
این دو اسطوره امروز آخرین بازیشون رو در لیگ برتر انجام دادن :n14:
Sh-Meteor
25-05-2015, 00:25
آمار جرارد و لمپارد
جالبه که هر دو شون تو آخرین بازیشون تو لیگ برتر، گلزنی کردن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
MƐΛИĪИƓĿƐSS
09-06-2015, 16:25
عناوین روزنامه های ورزشی انگلیس در روز سه شنبه 9 ژوئن به شرح زیر می باشد:
میرور اسپورت:
بچه لیورپولی گفت همه چیز را دارد از دست می دهد
“تو داری رحیم را نابود می کنی”
حمله آلدریج به مدیر برنامه های استرلینگ، تو باعث افت او شدی
ما تیم رویایی وستهام هستیم
ردنپ می خواست با ریو در وستهام باشد ولی ظاهرا بیلیچ در اولویت است
دیلی اکسپرس اسپورت:
بیلیچ در صندلی وستهام
زمان آزمایش برای مو
پس از رسوایی مربی، داده های پزشکی فرح در حال بررسی است
دیلی میل اسپورت:
تیم ملی انگلیس چطور انقدر حوصله سر بر شد؟
از مو پرس وجو می کنیم
ورزشکاران بریتانیا خون فرح را آزمایش می کنند
مورگان به دنبال دوره ای جدید
استار اسپورت:
بازیکن اضافه یونایتد به دنبال قرارداد ۱۰ میلیون پوندی
یووه به دنبال رابین
پیشنهاد ۸ میلیون پوندی لیورپول به اینگز
ویلشیر اصرار دارد که تغییر نخواهد کرد
تایمز اسپورت:
ویلشیر: جریمه اتحادیه فوتبال خیلی سنگین است
مورگان به برنامه های خود ایمان دارد
Sh-Meteor
08-07-2015, 22:11
ده مربی برتر تاریخ لیگ برتر چه کسانی هستند؟
10. روی اوانز که 184 بازی هدایت لیورپول را بر عهده داشت و هیچ جامی کسب نکرد.
9. ژرار هولیه که 249 بازی هدایت لیورپول را بر عهده داشت و هیچ جامی کسب نکرد.
8. رافائل بنیتز که لیورپول و چلسی، 254 بار تحت هدایت وی بودند اما هیچ جامی کسب نکرد و میانگین 1.91 امتیاز برای هر بازی کسب کرد.
7. کارلو آنجلوتی که 76 بازی هدایت ابی های لندن را بر عهده داشت و 2.07 امتیاز از هر بازی کسب کرد و 1 جام هم به ارمغان آورد.
6. کنی داگلیش اسکاتلندی که 238 بازی روی نیمکت تیم های بلکبرن، نیوکاسل و لیورپول نشست و یک جام نیز کسب کرد.
5. مانوئل پیگرینی که 76 بازی منچستر سیتی را تحت هدایت داشت و از هر بازی 2.17 امتیاز کسب کرد و یک بار موفق به فتح لیگ برتر شد.
4. روبرتو مانچینی که در مجموع 133 بار روی نیمکت منچستر سیتی نشست و یه جام کسب کرد و از هر بازی 2.05 امتیاز به دست آورد.
3. ژوزه مورینیو، سرمربی فعلی چلسی که 3 بار موفق به کسب جام شده، در 196 بازی که چلسی را تحت هدایت داشت، از هر بازی 2.29 امتیاز به دست آورد.
2. آرسن ونگر، که 714 بازی ارسنال را تحت هدایت داشت. موفق به کسب 3 جام شد و از هر بازی 1.99 امتیاز کسب کرد.
1. سر آلکس فرگوسن که منچستر یونایتد، 810 بازی تحت هدایت وی بود، 11 جام کسب کرد و از هر بازی، 2.16 امتیاز به دست آورد.
به گزارش ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و به نقل از اسکای اسپورت
albertxx
22-07-2015, 22:55
پر بیننده ترین باشگاه های انگلستان بر اساس بازدید تلویزیونی در بریتانیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبکه اسکای اسپورتس با انجام یک بررسی، پر بیننده ترین باشگاه های انگلیسی را در سراسر مناطق بریتانیا شناسایی کرده است که بر اساس آن منچستریونایتد دارای بیشترین تعداد بیننده تلویزیونی است.
طرفداری- پر بیننده ترین تیم انگلیسی در کل بریتانیا کدام تیم است؟ این سوالیست که اسکای اسپورتس آن را مورد بررسی قرار داده است و پس از به دست آمدن جواب تحقیقات، مشخص شده است که منچستریونایتد به طور کلی در بریتانیا بیش از هر تیم دیگر بیننده تلویزیونی دارد.
به گزارش Sky Sports، قهرمان 20 دوره لیگ برتر نه تنها در شهر منچستر، بلکه در 48 ناحیه دیگر در بریتانیا نیز دارای بیشترین تعداد بیننده تلویزیونی می باشد. اسکای اسپورتس به آنالیز عادت های تلویزیونی 500 هزار خانه در 118 کد پستی شهری در سراسر بریتانیا که مشترک برنامه های اسکای بوده اند پرداخته است که حداقل بیش از سه بار بازی های لیگ برتر را به طور زنده تماشا کرده اند.
نتایج این بررسی نشان داده اند که چلسی و لیورپول به طور چشم گیری در اسکاتلند از سایر حریفان بزرگ خود در لیگ برتر پر بیننده تر هستند. این در حالیست که آرسنال در جنوب شرق انگلستان بسیار پر بیینده است. همچنین لسترسیتی در بخش های حومه منطقه Hebride، پر بیننده ترین تیم لیگ برتر است.
منچستریونایتد به طور جالبی در منطقه ای که حریف سنتی شان - لیدز یونایتد -مستقر هستند، بیشترین تعداد بیننده تلویزیونی را دارند. همچنین مردم ساندرلند و استوک-آن-تورنت با وجود داشتن نماینده در لیگ برتر انگلستان، بازی های شاگردان لوییز فن خال را بیش از هر تیم دیگری تماشا کرده اند. این حرف قدیمی که منچستریونایتد محبوب ترین تیم در لندن به شمار می رود اما درست به نظر نمی آید. آرسنال - دومین تیم پر بییینده بریتانیا - دارای بیشترین تعداد بیننده تلویزیونی در پایتخت انگلستان می باشد.
توپچی ها در این مناطق از لندن بر سایر حریفان خود چیره هستند: شمال لندن، شمال غربی لندن، شرق لندن، جنوب شرقی لندن، جنوب غربی لندن و غرب لندن. نتایج مرکز مایل به شرق و مرکز مایل به غرب ناشناخته بوده است.تیم تحت هدایت آرسن ونگر حاکم بلا منازع جنوب شرقی انگلستان می باشد و حمایت بخش های دیگر از جنوب را در مناطق سالیسبری و اکستر و پلایموث در اختیار دارد.
لیورپول در این مطالعه در رتبه سوم قرار گرفته است. قرمزهای مرسی ساید در 21 منطقه ار بریتانیا دارای بیشترین تعداد بیننده تلویزیونی هستند و حمایت مردم غرب انگلستان و همچنین مناطق آبردین، پیزلی و پرث در اسکاتلند را از آن خود می بینند.
با این وجود، این تیم تحت هدایت ژوزه مورینیوست که صاحب بیشترین تعداد بیننده تلویزیونی در شمال بریتانیا می باشد. حدودا 75 درصد نواحی شمال بریتانیا که در اسکاتلند واقع هستند از چلسی حمایت می کنند. این مناطق شمال دندی، ادینبورگ، فالکریک، اینورنس و مازرول می شود. تنها مناطقی در جنوب بریتانیا که چلسی در آن پر بیینده ترین تیم به حسب می آید شامل کینگستون اپان تیمز که در نزدیکی لندن می باشد و براملی در کنت می باشد. آن ها همچنین در هیرفورد دارای بیشترین تعداد بیننده هستند.
متیو رابرتس - رییس قسمت ورزش و پژوهش های خبری اسکای اسپورتس - درباره این بررسی گفته است:
این اطلاعات برای اسکای اسپورتس بی اندازه با ارزش هستند، چرا که به ما اجازه می دهند تا بدانیم که مشترکانمان از چه چیزی لذت می برند و چه چیزی را می خواهند. این بررسی ها همچنین موجب شگفتی های منطقه ای شد. آرسنال به طور کاملی در قسمت جنوب شرقی انگلستان، پر بیننده ترین تیم محسوب می شود. این در حالیست که مردم اسکاتلند از تماشای بازی چلسی بیش از هر تیم دیگری لذت می برند. با این حال، منچستریونایتد و لیورپول دارای گستره ای از بییندگان تلویزیونی در جای جای انگلستان، اسکاتلند و ولز هستند.
منچستریونایتد (49): بث، بیرمنگام، بلکبرن، بلک پول، بولتون، بورنموث، بردفورد، کمبریج، کارلیسله، کولچستر، کرو، دارلینگتون، دونکاستر، دورچستر، دامفریز، گالاشیلز، گلاسکو، هالیفکاس، هادرزفیلد، ایلفورد، کیلمارناک، کیرکالدی، کیرکوال، لیدز، لینکلن، لندریندولد ولز، منچستر، ناتینگهام، اولدهم، آکسفورد، پیتربرو، پورتسمورث، ردینگ، ردهیل، شفیلد، شروزبری، ساوتهمپتون، استوک پورت، استوک-آن-تورنت، ساندرلند، سوئیندون، تاونتون، تیسید، تلفورد، تورکوای، والسال، وولورهمپتون، وورسستر، یورک
آرسنال (33): برایتون، کانتربری، چلمسفورد، کاونتری، کرویدون، دارتفورد، شرق لندن، اِنفیلد، اکستر، گیلفورد، هارو، همل همپستید، ایپسویچ، لوتون، میلتون کینیز، شمال غربی لندن، شمال لندن، نورویچ، پلایموث، روچستر، رامفورد، سالیسبری، اسلاف، جنوب شرقی لندن، جنوب غربی لندن، سادند-آن-سی، سنت آلبانز، استیوینج، ساتون، تونبریج، واتفورد، غرب لندن
لیورپول (21): آبردین، بریستول، کاردیف، چستر، دربی، گلوسستر، هروگیت، هال، لنکاستر، لیورپول، لاندادنو، نیوپورت، نورتهمپتون، پیزلی، پرت، پرستون، ترورو، توئیکنهام، ویکفیلد، ورینگتون، ویگان
چلسی (8): براملی، دندی، ادینبورگ، فالکریک، هیرفورد، اینورنس، کینگستون اپان تیمز، مازرول
نیوکاسل (3): دورهام، لویک، نیوکاسل اپان تاین
لسترسیتی (2): لستر، حومه هبرایدز
سوانزی (1): سوانزی
وست بروم (1): دادلی
----------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7
-----------------------------------
جالبه اصلا سیتی نیست ! :n13:
بعد تو انگلیس منچستر پرطرفدار تر و تو لندن آرسنال
تو کل بریتانیا هم به طور کلی لیورپول و چلسی آمار فوق العاده ای دارن
چون برای فصل 16-2015 تاپیک جدید نداشتیم و الان نیمی از فصل گذشته دیگه تاپیک فصل گذشته رو تبدیل کردم به این فصل.
نیم فصل لیگ برتر به پایان رسید و جدول شرایط جالبی داره:
* حضور لستر سیتی در صدر جدول در کنار آرسنال بسیار جالب است. هیچ کس انتظارش رو نداشت و واقعا فراتر از حد انتظار بوده. هم رانیری خیلی خوب کار کرده و هم چندین بازیکن لستر سیتی در حد ستاره ظاهر شدن... شاید اوایل فصل انتظار نمی رفت لستر سیتی تا نیم فصل بتونه در صدر باشه ولی باید در نظر داشت حتی الان شرایط براشون بهتر از رقیب ها هم هست چون (1) در لیگ کاپ حذف شدن، (2) در FA Cup هم ممکنه در همین مرحله حذف بشن، و (3) بازیهای اروپایی ندارند در حالی که تمام رقیب ها برای صدر جدول (آرسنال، سیتی، تاتنهام، یونایتد و لیورپول) بازیهای اروپایی خواهند داشت.
* کریستال پالاس رو هم نمیشه در نظر نگرفت... این تیم خوب ظاهر شده ولی فکر نمی کنم برای تاپ 4 در رقابت جدی باشه. احتمالا به رده های 7-8 سقوط خواهد کرد در ادامه فصل.
* لیورپول و یونایتد (رقیب های سنتی) الان 30 امتیاز بصورت مشترک دارند که اصلا خوب نیست ولی فاصله تا رتبه چهارم براشون فقط 5 امتیاز است که کاملا قابل جبرانه. باید در نظر هم داشت لیورپول مقابل یونایتد، چلسی، آرسنال، سیتی و تاتنهام در این نیم فصل خارج از خانه بازی کرده و در نیم فصل دوم همگی باید بیان به آنفیلد، در حالی که یونایتد باید مقابل لیورپول، سیتی و چلسی خارج از خانه بازی کنه در ادامه فصل. فکر می کنم رقابت سختی خواهد بود بین این دو برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان. لیورپول که در میانه فصل مربی عوض کرده، و یونایتد هم مشخص نیست ولی ممکنه تغییر مربی در کار باشه.
* امسال بهترین فرصت آرسنال برای قهرمانی است. سیتی تیم متزلزلی است، یونایتد، تاتنهام و لیورپول تیم های قهرمان نیستند، چلسی در شرایط بد به سر می بره و لستر سیتی بی تجربه است. بهترین فرصت که آرسنال یک قهرمانی لیگ رو نصیب خودش کنه و فکر می کنم در شرایط فعلی بیشترین شانس رو هم داره.
* چلسی فقط 3 امتیاز تا آستانه حذف فاصله داره ولی فکر نمی کنم ریسک جدی درباره حذف شدن داشته باشه... حضور در تاپ 4 یا حتی سهمیه لیگ اروپا (بوسیله لیگ) غیرمنطقی است ولی چلسی در صورتی که قهرمان لیگ قهرمانان بشه میتونه سهمیه تیم چهارم لیگ رو از آن خودش کنه. به هر حال با حضور گاس نمیشه چلسی رو دست کم گرفت در رقابت های حذفی.
* لیورپول، یونایتد و تاتنهام علاوه بر رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان در لیگ، در لیگ اروپا هم رقیب هم هستند که نه تنها برای قهرمانی رقابت می کنند بلکه قهرمان لیگ اروپا یک سهمیه لیگ قهرمانان هم می گیره و این سهمیه از سایر سهمیه های لیگ کم نمی کنه (برعکس سهمیه لیگ قهرمانان). در صورتی که یکی از این سه تیم قهرمان لیگ اروپا بشه ولی جزو 4 تیم نباشه، سال آینده 5 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان خواهیم داشت.
* نقل و انتقالات زانویه برای تیم ها مهم است. به نظر می رسه تیم های در حال رقابت همگی تیاز به تقویت دارند. هافبک دفاعی برای آرسنال، مهاجم برای یونایتد، ...
گواردیولا تاثیر زیادی بر فوتبال انگلیس می گذارد
سرمربی اورتون از حضور پپ گواردیولا در رقابت های لیگ برتر انگلیس استقبال کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، حضور پپ گواردیولا در منچستر سیتی واکنش های زیادی را طی 24 ساعت اخیر در پی داشته است. روبرتو مارتینز سرمربی اورتون یکی از افرادی است که از حضور گواردیولا در لیگ برتر استقبال کرده و می گوید این سرمربی می تواند تاثیرات خوبی بر این لیگ بگذارد.
مارتینز پیرامون همین مسئله گفت:" گواردیولا یکی از بهترین سرمربیان دنیا است و تصور می کنم که هیچ فردی روی این مسئله شکی نداشته باشد. حضور او اتفاق فوق العاده ای برای لیگ برتر محسوب می شود. او تاثیرات زیادی را روی مربیان جوان گذاشته است و قطعا می تواند تحولات و تغییرات تاکتیکی مهمی را در فوتبال بریتانیا اعمال کند. او یک کاتالان است و به همین علت مطمئن هستم که او را خوب می شناسم. گواردیولا فوق العاده روی جزئیات حساس است و شما کمتر سرمربی را همچون او پیدا می کنید."
پپ گواردیولا تابستان آینده جانشین مانوئل پیگرینی در منچستر سیتی خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%AF
Guardiola will have HUGE impact on English football
Captain_America
04-02-2016, 16:57
استون ویلا یکی از تیم هایی هست که از شروع لیگ برتر در اون حضور داشته و تا حالا سقوط نکرده، ولی با این وضع امتیازشون امسال دیگه خیلی بعید هست 13 امتیاز از 24 بازی و چسپیده به قعر جدول که بتونن تو لیگ باقی بمونن، اصلا دوست ندارم مثل فولام و یا لیدز بشن تیم های خوبی بودن که لیاقت یه تیم وسط جدولی بودن رو دیگه داشتن تو لیگ برتز.
sale2000
07-02-2016, 19:38
چه وضعی شده حقا که فوتبالشون فوتباله! بقیه لیگ ها یه تیم اسرائیله باقی فلسطین ولی اینجا هیجان حساسیت و لذت واقعی فوتبال رو شاهدیم:n10: بیخود نیست درامد حق پخش تلوزیونی بیشتر از مجموع لیگ های تاپ دیگس.
+وقتی لستر میبره و هر لحظه به معجزه نزدیک میشه حالم از به اصطلاح کارشناسانی که میگفتن لستر شخصیت(!) قهرمانی نداره بهم میخوره و صرفا به خاطر این خل و چل ها دوست دارم لستر قهرمان شه البته بعد از ارسنال!
تیم هفته پریمیر لیگ از نگاه سایت گل
چلسی 5-1 منچستر سیتی
جام حذفی انگلیس فصل 2016-2015
پریمیر لیگ بعد از مشورت با اتحادیه بین المللی فوتبال به این نتیجه رسیده که گل خوان ماتا در FA Cup آفساید هست و باید مردود میشده. سه بازیکن منچستر یونایتد با یک تاکتیک عجیب هنگام ضربه آزاد جلوی دروازه بان حریف دیوار تشکیل دادن.
به باشگاه های لیگ نامه زده شده که همچین سناریویی در آینده آفساید گرفته میشه.
شروزبری 0-3 منچستر یونایتد
آدام جانسون گناهکار شناخته شد / ۱۰ سال زندان در انتظار ملی پوش سابق ساندرلند
وبسایت رسمی برنامه نود - هافبک ملی پوش سابق ساندرلند به جرم سو استفاده جنسی از یک دختر ۱۵ ساله گناهکار شناخته شد.
به گزارش وبسایت نود، هیئت منصفه دادگاه بردفورد کروان انگلیس پس از برگزاری چند جلسه دادگاه در طی دو هفته گذشته امروز رای به گناهکار بودن آدام جانسون، ملی پوش سابق باشگاه ساندرلند، در یک فقره سو استفاده جنسی دختری ۱۵ ساله داد. هیئت منصفه همچنین این بازیکن را در مورد اتهام برقراری رابطه نامشروع با این دختر بی گناه تشخیص داد.
آدام جانسون ۲۸ ساله که سابقه بازی برای منچستر سیتی را هم دارد در روز نخست دادگاهش به یک فقره سو استفاده جنسی این دختر ۱۵ ساله اعتراف کرده بود که منجر به اخراجش از باشگاه ساندرلند شد.
مدت محکومیت جانسون طی دو یا سه هفته آینده مشخص خواهد شد و این بازیکن می تواند به ۵ تا ۱۰ سال زندان محکوم شود.
Johnson found guilty of one count of sexual activity with child
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الکس فرگوسن: لستر سیتی سه بازی مانده به پایان قهرمان پریمیر لیگ خواهد شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لوییز انریکه: فکر نمی کنم لستر سیتی در لیگ اسپانیا اتفاق بیفتد، بعید است تیم های بزرگ فصل بدی داشته باشند
ضربه سر عجیب اوریگی مقابل اورتون
دیووک اوریگی، گلزن لیورپول که در جریان بازی دچار مصدومیت شدیدی شد، با یک ضربه سر عجیب شب گذشته دروازه اورتون را باز کرد.
به گزارش "ورزش سه"، او روی سانتر ارسالی، توپ را در ارتفاع 2 متر و 71 سانتی متری میزند و حدود 85 صدم ثانیه در آن ارتفاع باقی میماند. ضربه سر او نیز به زیبایی وارد دروازه شد تا یکی از زیباترین گلهای هفته رقم بخورد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D8%B3%29
Captain_America
21-04-2016, 17:32
لیگ چمپیونشیب (سطح ۲ فوتبال باشگاهی انگلیس) هم فصلش رو به اتمام هست. فعلا جدول اینجوریه:
۱.میدلزبرو ۸۶
۲. بورنلی ۸۴
۳. برایتون اند هوو الویون ۸۴
۴. هول سیتی ۷۶
۵. دربی کانتی ۷۶
۶. شفیلد ونزدی ۷۰
تیم های اول و دوم مستقیم به پرمیرلیگ صعود میکنن به همراه یکی از تیمهای سوم تا ششم که باید با هم پلی اف بازی کنن.
وضعیت انتهای جدول هم:
۲۲. میلتون کینز دونز ۳۹
۲۳. چارلتون اتلتیک ۳۷
۲۴. بولتون واندرز ۲۷
که ۳ تیم آخر هم به لیگ دسته ۱ سقوط خواهند کرد.
در پرمیرلیگ هم فعلا سقوط استون ویلا به چمپونشیب (برای اولین بار در تاریخ پرمیرلیگ) قطعی شده که احتمالا نیوکاسل و یکی از دو تیم ساندرلند یا نورویچ سیتی اونها رو همراهی خواهند کرد.
داورهای لیگ جزیره طرفدار چه تیم هایی هستند؟
هفته گذشته شاهد بودیم که کوین فرند داور مشهور فوتبال انگلیس از قضاوت بازی تاتنهام مدعی قهرمانی با استوک سیتی کنار گذاشته شد و همچنین در تساوی 2-2 تیم های لستر سیتی و وستهم یونایتد، اتفاقات رخ داده پیرامون جان موس یکی دیگر از داورهای فوتبال جزیره، توجه همگان را به خود جلب نمود.
طرفداری- هفته گذشته شاهد بودیم که کوین فرند داور مشهور فوتبال انگلیس از قضاوت بازی تاتنهام مدعی قهرمانی با استوک سیتی کنار گذاشته شد و همچنین در تساوی 2-2 تیم های لستر سیتی و وستهم یونایتد، اتفاقات رخ داده پیرامون جان موس یکی دیگر از داورهای فوتبال جزیره، توجه همگان را به خود جلب نمود.
جالب اینجاست که استدلال کمیته داوران فدراسیون فوتبال انگلیس این بود که کوین فرند هوادار لستر بوده و چون تاتنهام جدی ترین رقیب لستر برای رسیدن به عنوان قهرمانی محسوب می شود، مصلحت ایجاب نمود که کوین فرند داور بازی تاتنهام نباشد. فرند به جان آن بازی، مجبور به قضاوت دیدار تیم های منچستر سیتی و نیوکاسل یونایتد در وسط هفته شد.
یکی از مباحثی که این روزها درباره جامعه داوری فوتبال جزیره مطرح می گردد، طرح این پرسش است که آیا زادگاه یا محل سکونت داور و همچنین هوادار یک تیم بودن چه تأثیری بر انتخاب داور برای هر بازی لیگ برتر یا سایر دسته ها خواهد داشت؟
یکی از نکات آموزنده درباره جامعه داوری انگلیس، وجود صداقت نزد آنها است و می توان با قاطعیت گفت که اکثر داورها وقتی در ابتدای هر فصل فُرم های مخصوصی را پُر می کنند، یکی از الزاماتی که باید در این فُرم ها بنویسند، نام تیم محبوبشان است. در فوتبال جزیره این موضوع بر کسی پوشیده نیست که داور هم به عنوان یک انسان و یک هوادار فوتبال، حق دارد که طرفدار تیم محبوبش باشد و حتی آن را به طور علنی و رسمی بگوید.
کیث هکت رئیس سابق کمیته مسابقات فوتبال در انگلیس در مصاحبه با BBC SPORT اعلام کرد که علاوه بر ذکر نام تیم های محبوب، داورها وظیفه دارند که تاریخچه مختصری از سوابق فوتبالی (اگر در تیم هایی به عنوان بازیکن یا هر سمت دیگری حضور داشته اند) و همچنین سوابق مربوط به محل تولد و محل سکونت خود را بیان کنند. بنابراین همه این عوامل بر انتخاب یک داور برای هر مسابقه مؤثر بوده و به عنوان مثال، یک داور اهل شفیلد نمی تواند بازی شفیلد ونزدی یا شفیلد یونایتد با تیم های دیگر را قضاوت نماید. مارک هالسی داور بازنشسته انگلیسی می گوید:
من هرگز نمی توانستم بازی بولتون را قضاوت کنم چرا که خودم در آنجا زندگی می کردم. اگر شما در شهر لیدز زندگی کنید، قضاوت بازی لیدز یونایتد را به شما نمی دهند.
هدف اصلی کمیته برگزار کننده مسابقات نیز همین می باشد که با بررسی این عوامل و انتخاب صحیح داور برای هر بازی به خصوص، اجازه ندهد فشارهای بیرونی مضاعف و بعضاً غیر منصفانه و موشکافانه به داورها تحمیل شود. البته هرگز کمیته مسابقات و مقامات رسمی مرتبط، در رسانه ها به طور علنی نگفته اند محل سکونت داور یا حتی تیم های مورد علاقه های آنها تأثیر مستقیمی بر انتخاب داور برای هر مسابقه دارد ولی در عمل چنین قانون نانوشته ای بنا به مصلحت اندیشی و دوری از هر نوع شائبه اعمال می گردد.
البته می توان از صحبت های مارک هالسی متوجه شد که این قانون نانوشته و یا شاید قانون نوشته (ولی محرمانه) قدمت چندانی نداشته و طی سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. مارک هالسی که خود هوادار تیم کوئینز پارک رنجرز (QPR) است، پیش از اینکه چنین سختگیری هایی اعمال گردد، دو بار بازی تیم محبوب خود را قضاوت کرد!
هالسی می گوید:
من در فاصله 35 مایل از لوفتوس رود (استادیوم خانگی QPR) زندگی می کنم و دو بار بازی این تیم را داوری کردم. یک بار QPR باخت و یک بار هم پیروز شد. من هرگز به کسی نگفته بودم که به چه تیمی تمایل دارم و فکر می کردم که شاید هرگز چنین فرصتی برای قضاوت بازی های QPR نصیبم نشود. این قضیه به دهه 1990 بر می گردد که هنوز الزامی برای اعلام نام تیم های محبوب داورها در فُرم های رسمی ابتدای فصل وجود نداشت. راستش را بخواهید آن روز، وقتی QPR پیروز شد می خواستم از فرط خوشحالی با بازیکنان تیم محبوبم جشن بگیرم ولی ناگهان به خودم تلنگر زدم که مراقب باش! تو داور بازی هستی و باید حرفه ای و بی طرف باشی!
هم مارک هالسی و هم کیث هکت اعتقاد دارند که هنوز هم تناقض هایی در اجرای این قانون وجود دارد. به عنوان مثال، هالسی این پرسش را مطرح می کند که چرا باید کوین فرند از قضاوت بازی تیمی که به عنوان رقیب لستر سیتی محسوب می شود، محروم گردد اما مایکل اولیور به عنوان هوادار تیم نیوکاسل یونایتد، در بازی تیم نوریچ سیتی که به همراه نیوکاسل از نامزدهای جدی سقوط محسوب می شوند، در تیم داوری حضور یابد آن هم پس از باختی که به کریستال پالاس دادند و رقابت نوریچ با نیوکاسل در قعر جدول شدید تر شد.
مایک دین به علت سکونت در «ویرال» که بخشی از مرسی ساید است و در حالی که خودش به عنوان هوادار تیم ترنمر محسوب می شود، اجازه قضاوت بازی فینال جام حذفی 2006 بین لیورپول و وستهم را پیدا نکرد. جالب تر اینکه مایک دین تا آن زمان یک بازی برای لیورپول و دو بازی برای اورتون را قضاوت کرده بود ولی حتی پس از تغییر دادن محل سکونتش به ولز شمالی، دیگر نتوانست قضاوت بازی تیم های اهل مرسی ساید را انجام بدهد.
در ضمن، آنتونی تیلور که در یکی از محله های شهر منچستر زندگی می کند، سابقه قضاوت بازی های منچستر یونایتد و منچستر سیتی را دارد که باز هم یک نوع تناقض محسوب می شود.
هکت می گوید:
وقتی شما هوادار اورتون باشی و برای بازی نیمه نهایی جام حذفی مقابل منچستر یونایتد، ناگهان محل زندگی آنتونی تیلور را ببینی، شاید از فرط تعجب، شاخ در بیاوری!
کمیته مسابقات می گوید که برای انتخاب داور هر بازی، عوامل و شرایط متفاوت بوده و همه آنها به صورت موردی بررسی می شود اما هالسی و هکت به عنوان منتقدین این انتخاب ها، با اینکه همه انتخاب ها را زیر پرسش قرار نمی دهند، اما معتقدند که یکدستی در این فرایند انتخاب داورها وجود ندارد.
آرسن ونگر پس از کنار گذاشتن کوین فرند از قضاوت بازی تاتنهام به علت فشار هواداران این تیم در شبکه های اجتماعی، یکی از منتقدان این تصمیم جنجالی بود. ونگر این تصمیم را یک بدعت خطرناک دانست که می تواند در آینده برای انتخاب داور هر مسابقه ای، چنین جریان سازی صورت گرفته و کمیته مسابقات و خود داورها را تحت تأثیر قرار بدهد و تبدیل به یک کابوس شود. راه حل ونگر چنین است:
نباید نگاه کنید که داور از کجا می آید یا هوادار چه تیمی است. شما باید بهترین داور را برای هر بازی انتخاب کنید.
مارک هیوز هم از منتقدان این تصمیم بود و اعتقاد داشت که نباید به این نوع مسائل در چیدمان داوری توجه کنیم زیرا به جامعه داوری لطمه وارد می کند.
در پایان، اشاره ای داریم به داورهای حرفه ای فوتبال جزیره و تیم های محبوبشان و اینکه هر داوری اهل کجاست، در کجا زندگی می کند و چند بازی را برای تیم محبوبش قضاوت کرده است. این اطلاعات توسط BBC SPORT جمع آوری شده و جزو اسناد رسمی نمی باشد:
Captain_America
27-04-2016, 15:46
در پایان، اشاره ای داریم به داورهای حرفه ای فوتبال جزیره و تیم های محبوبشان و اینکه هر داوری اهل کجاست، در کجا زندگی می کند و چند بازی را برای تیم محبوبش قضاوت کرده است.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد. فکر میکردیم به خاطر بازنشستگی فرگی تیممون اینجوری شده ولی غافل از اینکه به خاطر بازنشستگی هاوارد وب بوده.
Captain_America
03-05-2016, 00:43
لستر سیتی قهرمان پرمیرلیگ شد.
دقایقی پیشی اسپورز با تساوی ۲-۲ مقابل چلسی متوقف شد و لستو عملا قهرمان شد ، تبریک به روباه ها لیاقتش رو داشتند و تبریک به فوتبال دوستان چون یه بار دیگه فوتبال روی زیباش رو به نمایش گذاشت و هم لستو هم اسپورز شایستگی قهرمانی و نایب قهرمانی رو داشتند.
شرط بندی طرفدار لستر
pcforlife
03-05-2016, 08:13
با تلاش چلسی و متوقف کردن تاتنهام لستر قهرمان شد... حالا نکته جالب اینه که چلسی هفته آخر باید تو استمفوردبریج برای لستر تونل افتخار بگیره...
ونگر: از قهرمانی لستر ناراحت شدم
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال عنوان کرد که از قهرمانی لیتر در لیگ برتر ناراحت شده است و اگر تیمش می خواهد فصل بعد برای قهرمانی بجنگد باید برای حریفان خطرناک تر باشد.
به گزارش "ورزش سه"، آرسنال شروع خوبی در لیگ داشت و هواداران این تیم امیدوار شدند که امسال پس از ۱۱ سال قهرمان خواهند شد. با این حال نتایج ضعیف در ژانویه باعث شد تا تیم ونگر دچار افت شده و صدر جدول را از دست دهد.
در چنین فضایی لستر موفق شد قهرمان لیگ شود و این در حالی بود که هیچکس شانسی برای آنها قائل نبود. حال ونگر عنوان کرد که از قهرمانی روباه ها ناراحت است و تیمش برای رقابت با حریف برای فصل بعد باید فکری کند.
او گفت:" قهرمان شدن لستر من را ناراحت کرد. اگر تیمی از شما بهتر باشد باید آن را قبول کرد و لستر از همه ی تیم ها بهتر بود. آیا فکر می کنید تاتنهام و منچسترسیتی از قهرمانی آنها خوشحالند؟ رقابت به همین شکل است. ما مقابل تیم های پایین جدول دچار لغزش شدیم و دلیلش را خودم هم نمی دانم. مشکل اصلی ما در گلزنی بود و نمی توانستیم در بازی ها دروازه حریف را باز کنیم.
آمار دفاعیمان خیلی خوب بوده و ما ۱۵ بازی گلی نخوردیم ولی هر بار که دروازه مان باز شده، به تعدد گل خوردیم. در بازی های خارج از خانه هم گل های زیادی دریافت کردیم.
در تقابل با لیورپول، یونایتد و وستهام ۳ گل خوردیم و در چنین شرایطی قهرمانی سخت می شود. باید در دفاع قوی تر شویم و در حمله بی رحم تر و کشنده تر باشیم. مثلا در یک بازی مثل بازی با وستهام، ۳ گل زدیم ولی ۳ گل راحت خوردیم و به همین خاطر مجازات شدیم."
صفحه اول روزنامههای امروز انگلیس
روزنامههای امروز انگلیس به شکست شب گذشته لیورپول مقابل سویا پرداخته است.
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که لیورپول با گل استوریج از حریف خود پیش بود، در نهایت با گل گامیرو و دو گل کوکه، 3-1 مغلوب حریف خود شد.
روزنامه میرر اسپورت در صفحه اول خود به دو گل کوکه مقابل لیورپول و شکست شاگردان کلوپ پرداخته است.
ادامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3(%D8%B9%DA%A9% D8%B3)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.