مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون Ultra HD سه بعدی تا 12 تومن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خانواده تصمیم گرفتن یه تلویزیون سه بعدی بگیرن.بنده هم مامور شدم تحقیق کنم.إن شاء الله فردا میریم واسه خرید.
قیمت مد نظر حدود 10-12 تومنه.
ترجیحا 55 اینچ باشه.
چند تا مدل از سونی و سامسونگ ال جی دیدم. نظر دوستان چیه؟
راستی کلا اکتیو بهتره یا پسیو؟ اکتیو ها تو زاویه خیلی اذیت میکنن؟ کیفیت پسیو ها خیلی پایین تر از اکتیو هاست؟
ممنون.فقط خواهش میکنم همین امروز من رو به نتیجه برسونید که فردا داریم میریم تهران خرید.راستی از کجا بخریم بهتره؟
اگه بخواهید بعد از خرید عکسش رو هم اینجا میزارم.
در پناه حق
ببخشید میشه خواهش کنم کمک کنید؟
ما فردا داریم میریم ها.
راستی تا 22 میخواهیم هزینه کنیم.
نظرتون راجع به الترا اچ دی سه بعدی سامسونگ سری نه که 65 اینچش موجوده و حدود 22 تومنه چیه؟
یا la9650 ال جی 65 اینچ که حدود 15 تومنه؟
یا الترا اچ دی سونی سری ایکس که 55 اینچه و حدود 17 تومنه؟
romantic
12-08-2014, 20:12
ببخشید میشه خواهش کنم کمک کنید؟
ما فردا داریم میریم ها.
راستی تا 22 میخواهیم هزینه کنیم.
نظرتون راجع به الترا اچ دی سه بعدی سامسونگ سری نه که 65 اینچش موجوده و حدود 22 تومنه چیه؟
یا la9650 ال جی 65 اینچ که حدود 15 تومنه؟
یا الترا اچ دی سونی سری ایکس که 55 اینچه و حدود 17 تومنه؟
این تلویزیون ها تازه به بازار اومدن. کمتر کسی پیدا میشه که با همشون کار کرده باشه و بخواد شما رو راهنمایی کامل بکنه. اگر هم نظری بدن با توجه به بررسی های تخصصی سایت های معروفه.
با این هزینه ای که دارید می کنید بهترین کار اینه که خودتون با فایلهای تصویری نمونه ای که روی فلش یا هارد میریزید تک تک مدلها رو امتحان کنید.
من فقط چندتا چیز بهتون بگم:
در مورد تلویزیون با سایز بالاتر از 50 اصلا نباید براساس تصویر SD قضاوت کرد. بعضی ها شبکه های صدا و سیما رو روی مدلهای جدید تلویزیون های سایز بزرگ نگاه میکنن و انتظار دارن تلویزیون کیفیت مزخرف پخش این شبکه ها رو جبران کنه. بعد هم که انتظارشون برآورده نمیشه میگن فلان تلویزیون خوب نیست.
در حال حاضر محتوای 4K خیلی کمه. حتی روی نت هم چیز زیادی پیدا نمیشه. این وضعیت در مورد ستلایت قطعا تا 3-4 سال آینده باقی می مونه. پس درنظر بگیرید که با خرید یک تلویزیون Full HD رده بالا مثل 55F8880 سامسونگ یا 55W904 سونی و در کنارش تهیه یک ----- HD عالی (در رنج قیمت 500,000 تومن تا 1,500,000تومن) و بلوری پلیر میتونید نهایت کیفیت تصویری ممکن رو از همه منابع موجود داشته باشید. از بودجه درنظر گرفته فعلی هم کمتر خرج می کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.