ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نصب پرینتر کانن

alireza_
11-08-2014, 18:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
این پرینتر نصب بود و کار میکرد در اثر اشتباه ریمو کردم حالا هر کاری میکنم نصب نمیشه
همه پورت هاشم امتجان کردم !
دستگاه با کابل USB به پرینتر وصل میشه
از رجیستری هم حتی همه چیز رو پاک کردم تا از نو نصب کنم .. از چند طریق خواستم نصب کنم نشد .. درایورش رو دانلود کردم از رو سی دی خودش هم اقدام کردم ولی متاسفانه خطا میده
کسی راه حلی نداره

Shabdisk
14-08-2014, 10:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
این پرینتر نصب بود و کار میکرد در اثر اشتباه ریمو کردم حالا هر کاری میکنم نصب نمیشه
همه پورت هاشم امتجان کردم !
دستگاه با کابل USB به پرینتر وصل میشه
از رجیستری هم حتی همه چیز رو پاک کردم تا از نو نصب کنم .. از چند طریق خواستم نصب کنم نشد .. درایورش رو دانلود کردم از رو سی دی خودش هم اقدام کردم ولی متاسفانه خطا میده
کسی راه حلی نداره
سلام
از گزینه ی restore استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza_
17-08-2014, 08:36
سلام
از گزینه ی restore استفاده کن

منظورتون از ریستور چیه ؟ :n13:

Shabdisk
17-08-2014, 13:33
منظورتون از ریستور چیه ؟ :n13:
با عرض سلام و ادب
گزینه restore از مسیر زیر در ویندوز 7
Start<All Programs<Accessories<System Tools<System Restore
موفق باشید
((البته مشکل کار شما در نصب کردن پرینتر هست که حدس میزنم این حرفم رو قبول نمی کنین... اما فعلا شما همین ریستور رو استفاده کن.))

alireza_
18-08-2014, 17:00

این پورت USB چرا نداره پس ؟:n13:

h_khozooei
24-08-2014, 12:26
پورت یو اس پی رو خودش پیدا می کنه اینطور نیست که بتونی تیک بزنی چون ادرس دهی داره.