ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن و هنگ کردن هارد

amin khan
09-08-2014, 22:25
سلام
یه هارد hv610 1TB دارم ، یه مدتیه که یه جوری شده ، مثلا به سیستم وصلش میکنم ، بعضیا وقتا نمیشناسه ، بعضی وقتا هم دیر میشناسه، سیستم کند میشه ، توی فولدرهای هارد هم میرم کند عمل میکنه ، یا یهو هنگ میکنه و مجبورم کابلشو بکشم تا سیستم به حالت عادی برگرده (چون safe remove نمیشه ، میترسم بسوزه)، خلاصه مثل قبلا نیست دیگه ، خودم حس میکنم از آخرین باری که چند تا فیلم و عکس و آهنگ ریختم توش اینجوری شده ، حالا میخوام همونا رو پاک کنم نمیشه ، چون یا انقدر کند عمل میکنه یا انقدر هنگ میکنه که بیخیال میشم ، چیکار کنم به حالت عادیش برگرده ، پیشاپیش ممنون

EXTREME
09-08-2014, 22:46
سلام
یه هارد hv610 1TB دارم ، یه مدتیه که یه جوری شده ، مثلا به سیستم وصلش میکنم ، بعضیا وقتا نمیشناسه ، بعضی وقتا هم دیر میشناسه، سیستم کند میشه ، توی فولدرهای هارد هم میرم کند عمل میکنه ، یا یهو هنگ میکنه و مجبورم کابلشو بکشم تا سیستم به حالت عادی برگرده (چون safe remove نمیشه ، میترسم بسوزه)، خلاصه مثل قبلا نیست دیگه ، خودم حس میکنم از آخرین باری که چند تا فیلم و عکس و آهنگ ریختم توش اینجوری شده ، حالا میخوام همونا رو پاک کنم نمیشه ، چون یا انقدر کند عمل میکنه یا انقدر هنگ میکنه که بیخیال میشم ، چیکار کنم به حالت عادیش برگرده ، پیشاپیش ممنون

اول چک کنید ویروسی نباشه اگه روی چند تا سیستم چک شده و بازم اینطوری است یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

nini bad
09-08-2014, 23:10
سلام

درود بر شما ... من چند روزی بود که چنین مشکلی با هارد سیگیت خودم داشتم حتی موقع انتقال فایل با usb3 سرعت از حد استاندارد هم پایین بود و به صفر میرسید همه جوره هارد بررسی شد آخر به گارانتی بردم مشکل سخت افزاری بود... اما امیدوارم هارد شما این مشکل را نداشته باشد و فقط نرم افزاری باشه.