ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حالت sleep خودکار تنها یک هارد از چند هارد کامپیوتر ؟؟؟؟

behking
09-08-2014, 20:00
سلام
من دو هارد سه ترا بایت دارم که فیلم روشون هست و یک هارد یک ترا که ویندوز روش نصب هست برای همین دلم می خواد وقتی که فیلم نمی بینم دو تا هارد3 ترام خاموش بشن . تا جایی که من اطلاع دارم توی تنظیمات ویندوز خاموش شدن اتوماتیک هارد همه هارد ها ( از جمله هارد ویندوز ) رو به حالت sleep میبره که من نمی خوام _چون از کامپیوتر به عنوان ریسیور ماهواره استفاده می کنم و معمولا در طول روز روشنه _ نمی خوام این کار رو با قطع فیزیکی سیم پاور و با باز کردن مداوم کیس هم انجام بدم .
آیا گزینه ای یا نرم افزار خاصی وجود داره که اجازه انتخاب فقط یک یا چند هارد رو برای تنظیمات پاور و مدیریت روشن و خاموش هارد فراهم کنه ؟؟؟

ata.royalfalcon
10-08-2014, 08:15
سلام
من دو هارد سه ترا بایت دارم که فیلم روشون هست و یک هارد یک ترا که ویندوز روش نصب هست برای همین دلم می خواد وقتی که فیلم نمی بینم دو تا هارد3 ترام خاموش بشن . تا جایی که من اطلاع دارم توی تنظیمات ویندوز خاموش شدن اتوماتیک هارد همه هارد ها ( از جمله هارد ویندوز ) رو به حالت sleep میبره که من نمی خوام _چون از کامپیوتر به عنوان ریسیور ماهواره استفاده می کنم و معمولا در طول روز روشنه _ نمی خوام این کار رو با قطع فیزیکی سیم پاور و با باز کردن مداوم کیس هم انجام بدم .
آیا گزینه ای یا نرم افزار خاصی وجود داره که اجازه انتخاب فقط یک یا چند هارد رو برای تنظیمات پاور و مدیریت روشن و خاموش هارد فراهم کنه ؟؟؟

سلام .

قبل از هركاري ، بررسي كنيد آيا هارد ديسكهاي مورد نظر از APM پشتيباني ميكنند يا خير . براي اين كار ميتوانيد از برنامه Crystal Disk Info استفاده كنيد كه در قسمت Supported Features قابليتهايي كه هارد ديسك از آن پشتيباني ميكند نوشته ميشود (در عكس زير مشخص هست) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورتيكه هارد ديسكهاي مورد نظر از APM پشتيباني ميكنند از منوي Function و از قسمت Advanced Feature گزينه AAM/APM Control را انتخاب كنيد .

طبق عكس زير هر چه قدر Slider را به سمت راست بكشانيد حداكثر پرفورمنس را خواهيد داشت و بلعكس . پس از انتخاب level مورد نظرتان دكمه Enable را بزنيد .

در جدول زير انواع كدها و levelـهاي مربوط به آن ديده ميشود .

Level
Count

Reserved
00h

Minimum power consumption with Standby
01h

Intermediate power management levels with Standby
02h-7Fh

Minimum power consumption without Standby
80h

Intermediate power management levels without Standby
81h-FDh

Maximum performance
FEh

Reserved
FFh

نكته : براي هارد ديسكها WD Green با استفاده از برنامه WDIDLE3 ميتوان تنظيمات مربوط به APM را تغيير داد و مديريت كرد (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

behking
10-08-2014, 14:44
ممنون از توضیحات خوبتون
متاسفانه هر سه هارد من وسترن دیجیتال گرین هستند و گویا از apm پشتیبانی نمی کنند و برنامه WDIDLE3 هم که گویا روی داس فقط اجر میشه و باید سیستم مجازی راه انداخت . , و با توجه به اینکه تازه یه هارد رو از گارانتی آوردم و ممکنه با ناشی بازی به هارد صدمه بزنم فکر کنم بی خیالش بشم .
خلاصه دوستان اگه روش دیگه ای رو میشناسن که بدون تغییر در فیرم ور ، مثلا نرم افزارهای مدیریت مصرف انرژی پیشرفته تر از power options ویندوز که بشه اینکار رو کرد لطفا راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
10-08-2014, 14:53
ممنون از توضیحات خوبتون
متاسفانه هر سه هارد من وسترن دیجیتال گرین هستند و گویا از apm پشتیبانی نمی کنند و برنامه WDIDLE3 هم که گویا روی داس فقط اجر میشه و باید سیستم مجازی راه انداخت . , و با توجه به اینکه تازه یه هارد رو از گارانتی آوردم و ممکنه با ناشی بازی به هارد صدمه بزنم فکر کنم بی خیالش بشم .
خلاصه دوستان اگه روش دیگه ای رو میشناسن که بدون تغییر در فیرم ور ، مثلا نرم افزارهای مدیریت مصرف انرژی پیشرفته تر از power options ویندوز که بشه اینکار رو کرد لطفا راهنمایی کنید

هارد ديسكهايي مثل WD Green و يا WD Red از APM پشتيباني ميكنند اما همانطوريكه گفتم براي تغيير دادن آن ميبايستي از نرم افزار WDIDLE3 استفاده كرد و فكر نميكنم راه ديگري وجود داشته باشد .