مشاهده نسخه کامل
: چگونه از پایگاه داده برنامه پشتیبان بگیرم؟؟؟
سلام من با ویژوال 2010 و از vb استفاده میکنم میخام از بانک اطلاعاتی برنامه بکاپ بگیرم (اس کیو ال کلاینت) خواستم خیلی راحت کپی پیست کنم ولی مثل اینکه جواب نمیده:) اگه راهی میرسه به ذهنتون ممنون میشم بگید!
البته اخرین راه فک کنم ساخت پایگاه داده و خوندن از جدول اصلی و اضافه کردن داده ها به اون باشه
سلام
بهترین راه استفاد از امکانات خود SQLServer است.
شاید ساده ترین راه اجرای دستوری شبیه این باشد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که به سادگی هم انجام میشود ولی restore کمی مشکل تر است و connection های باز قالبا کمی دردسر ساز شده و کد را افزایش میدهند.
برای اطلاعات تکمیلی میتوانید مروری روی تاپیک های زیر داشته باشید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون من از نسخه سرور استفاده نمیکنم از اکسپرس استفاده میکنم این دستورات جواب نمیدن
از کپی پیست استفاده کردم جواب داد فقط باید اون فایل لوگ رو حذف کنیم تا دوباره ساخته بشه و فایل mdf رو کپی کنیم
ghasem110deh
10-09-2014, 18:59
سلام ...
واسه copy و paste بانک sql باید پایگاه رو تو sql manegment ... detach کنی ...
اینم سورس واسه بکاپ و ری استور :
تابع / متد بکاپ :
متد / تابع ری استور :
اینم کلیدها ...
نام بانک خودتون رو بجای IRAN بنویسین ...
کنترل های open و save دیالوگ یادت نره ...
یا علی !
ممنون ولی فک کنم این متد های که گفتید برای اسکیوال سرور باشه من از نسخه اکسپرس استفاده میکنم که با خود ویژوال نصب میشه با کپی پیست کارم راه افتاد فقط باید فایل لوگ رو حذف میکردم منتها نیازم با این چیزا درست نمیشه
نیاز اصلی من این نیست که پایگاه داده بکاپ گرفته بشه نیاز اصلیم اینه که اطلاعات یک جدول export بشن و در موقع نیاز دوباره import بشن درواقع چیزی که به ذهنم رسیده اینا که دیتای جدول رو بخونم رو روی یک فایل xml یا متنی بریزم و دوباره از برگردونم برای فایل xml میتونید راهنماییم کنید؟
H.E.R.O.E.S
02-11-2014, 22:25
شما می تونی یک استراکچر تعریف کنی به تعداد تمام ستون های جدول ....
می تونی یک دستور معمولی مثل
select * from tbl1
اچرا کنی و تمام رکوردها رو توی استراکچر بریزی و سپس اون ها رو توی فایل با هر پسوندی که دلت خواست کپی کنی
البته این جوری یکم زمان بر هستن ولی ریستور کردن اون خیلی راحت تره و درد سر نداره
البته اگه با برنامه نویسی کودا اشنایی داشته باشی می تونی این کار رو با سرعت نور انجام بدی
اگر CPU تو یک ثانیه 1000 تا دیتا رو بکاپ می گیره یک GPU تو یک ثانیه 30000 تا دیتا رو بکاپ می گیره
این که سرعت کودا چند صد برابر سی پی یو هست به این خاطره که جی پی یو هسته های زیادی در خودش داره
این عکس زیر و نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید این سوال پیش بیاد که چرا جی پی یو رو جای سی پی یو انتخاب کنیم. دلیلش اینکه GPU در پردازش اطلاعات به خاطر ساختار و معماریش سرعتش در عملی گرافیکی به مراتب بالاتر از CPU هستش.
من با چشم های خودم دیدم که از سی پلاس پلاس برنامه های کودا می نویسن دلیلش هم استفاده از include های مربوط به جی پی یو هست
اگه بشه با سی پلاس پلاس(که خودم بلد نیستم فقط یک اشنایی دارم) بتونی یک فایل DLL بسازی دیگه نور اعلا نور می شه یعنی این مشکل سرعت شما هم حل می شه
البته من شنیدم که از GPU فقط برای رندر پردازش های گرافیکی خیلی قوی مثل رندر فیلم در افترافکت یا ادیوس زیاد استفاده می شه ولی من این طور فکر نمی کنم یعنی می شه یک ماشین حساب (حداقل) با سرعت نوشت
H.E.R.O.E.S
02-11-2014, 22:31
البته این سایت با سیستم های ایران مشکل داره بهتره از یک ف**..ی**..ل**..ت**..ر**.. شکن استفاده کنید تا بتونید اطلاعات جامعی رو کسب کنید
البته من و ببخشید که صحبتم خیلی طولانی شد و باعث شد وقتتون و بگیرم
:n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.