PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL MAXNET/ شركت ماکس ( تبریز ، ارومیه ، اردبیل ، )

saber73
08-08-2014, 20:05
سلام

تو این قسمت مشترکان شرکت ماکس نت میتونن تبادل نظر و دیگاه و طرح پرسش و پاسخ در مورد ADSL ماکس نت انجام بدن .

saber73
08-08-2014, 20:07
پست اول رو هم خودم میزنم .

دوستانی که تو تبریز یا ارومیه از ماکس نت تبریز سرویس دارن آیا از طرح تغییر ساعات رایگان استفاده کردن سرعت فرق میکنه یا نه ؟ ارزش داره بخریم یا نه ؟ سرویس جیمبو که من تست زدم عالی بود سرعت نزدیک 1 مگ بود .

سرویس
هزینه فعال سازی
توضیحات سرعت

2 بامداد تا 8 صبح
---
متوسط

4 بامداد تا 10 صبح (جدید)
به ازای هر روز 100 تومان
عالی

12 بامداد تا 6 صبح (جدید)
به ازای هر روز 120 تومان
خوب

amin7668
22-11-2014, 01:46
مکس نت کسی نبود؟؟؟
فکر کنم جزئ معدود شرکت هاییه که هنوز اینترنت نامحدود داره!
البته من گرفتم 128 ش رو راضی نیستم!

saber73
24-11-2014, 17:53
مکس نت کسی نبود؟؟؟
فکر کنم جزئ معدود شرکت هاییه که هنوز اینترنت نامحدود داره!
البته من گرفتم 128 ش رو راضی نیستم!

سلام دوست عزیز شما اصلا نامحدود نگیر اونم سرویس های برنزی چون اصلا به درد نمیخوره اگه نامحدود میخوای بگیری از سرویسهای نامحدود طلایی استفاده کن سرعت دانلود هم از تقسیم سرعت سرویست به عدد 8 بدست میاد .

saber73
24-11-2014, 18:00
الان شرکت ماکس نت از لحاظ ارائه خدمات اینترنتی خیلی پیشرفت کرده مثل همین سرویس جیمبو که مثل فشفشه شرکت های وب هستش و جشنواره های خوبی داره ارائه میده و تعویض بسته های رایگان شبانه و مهم تر اینکه از (مرحله خرید گرفته تا دریافت سرویس و تمدید و شارژ کاملا الکترونیکی هستش ). پشتیبانی خوبی هم دارن . کلا نوع سرویس و سرعت های دانلود هم طبق قانون سازمان تنظیم ارتباطات هستش فقط مشکل ماکس نت گران حساب کردن قیمت و سرویس ها هستش اونم مربوط میشه به هزینه های نگهداری و ابونمان که از مشتری میگیرن در حالی که باید شرکت جهت تشویق هم شده اینها رو خودش پرداخت کنه یا تخفیف بده . من با صبا نت مقایسه کردم دور بر 2500 در بیشتر سرویس ها ماکس نت گران هستش . البته در ماکس نت سرعت دانلود روزانه با شبانه رایگان فرقی نداره و این یه امتیاز نسبت به دیگر رقبا هستش .

تا حالا که من 4 ساله مشتری این شرکت هستم . بیشتر سرویس ها رو امتحان کردم . در کل نباید زیر سه ماه و زیر سرعت 1024 خرید سرویس داشته باشید . نامحدود هم خواستید فقط طلایی اونم نباید زیر 512 باشه .

bahram.
30-11-2014, 19:59
من خودم حدود 8 ساله مشتری ماکس نتم
قبلنا کیفیتشون خیلی خوب بود
128 گرفته بودم بالای 100 دانلود داشتم الان حدوذ 120-130 تا با سرویس یک مگ محدود دارم
متاسفانه با افزایش تعداد شهرها و کاربرا شرکت همونی نیس که بود
سرویس رو روی 6 بستن اما سرعت دانلود رو با نرمافزار اکانتیگون محدود کردن
دنبال یه ISP دیگه هستم تا بعد 8 سال از ماکسنت خداحافظی کنم

saber73
30-11-2014, 22:48
من خودم حدود 8 ساله مشتری ماکس نتم
قبلنا کیفیتشون خیلی خوب بود
128 گرفته بودم بالای 100 دانلود داشتم الان حدوذ 120-130 تا با سرویس یک مگ محدود دارم
متاسفانه با افزایش تعداد شهرها و کاربرا شرکت همونی نیس که بود
سرویس رو روی 6 بستن اما سرعت دانلود رو با نرمافزار اکانتیگون محدود کردن
دنبال یه ISP دیگه هستم تا بعد 8 سال از ماکسنت خداحافظی کنم

سلام اصلا این کارو نکنید چون همون طور که اطلاع دارید سرویس دانلود شبانه حذف شده الان فقط ماکس نت داره این سیستم رو ارائه میده اونم با کمی تغییرات از جمله :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود.
در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود.
در ضمن شما می توانید با شرایط خاصی ساعات پیش فرض ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
را تغییر دهید.

amin7668
04-12-2014, 15:07
مکس نت قیمتاش خیلی بالاس ،الان برای من تنها مزیتش پینگ خیلی خوبشه!
وگرنه علاوه بر قیمت بالای سرویس هاش ،یه سری اضافاتی هم موقع پرداخت ازت میگیره که کاملا غیر قانونی هست.هزینه ی نگهداری و رانژه از نظر قانونی حداکثر باید 5000 تومان باشه که مکس نت 15000 میگیره.
8%در صد هم مالیات میگیره! سرویسارو هم 3 ماهه میده که وقتی فهمیدی بدبخت شدی 3 ماه توش بمونی!! :n02: مخابرات برای ما هزینه ی نگهداری و ... نداره اصلا! برای وصل کردنش هم بصورت آنلاین بخری هیچ هزینه ای نمیگیره.
در کل اگه سرویس نامحدود مخابرات حذف نمیشد من اصلا سراغ مکس نمیومدم! اومدم مکس نت 128 نامحدود طلایی گرفتم! الان رفتم سایتشون میبینم برا اونم محدودیت قائل شدن نوشتن حداقل 10 گیگ!!! سرعت 128 نامحدود طلایی 30 کیلو بایته.بعد از 10 گیگ چقدر بشه خدا میدونه!
کلا سرویس دهنده ی به درد بخوری نیست.
فونت رو هم بزرگ نوشتم چون شما بزرگ مینویسی

ali-u
06-12-2014, 17:17
دوستان مکس نتی

حالا بسته شبانه چه تغییری کرده

ما توضیحات سایت و کامل متوجه نشدیم

زنگ زدیم پشتیبانی اونا هم چندان توضیح قابل فهمی ندادن

bahram.
03-02-2015, 19:40
دوستان مکس نتی

حالا بسته شبانه چه تغییری کرده

ما توضیحات سایت و کامل متوجه نشدیم

زنگ زدیم پشتیبانی اونا هم چندان توضیح قابل فهمی ندادن
از بسته شبانه چیشو نگرفتید؟؟
همون مثل قبل هستش 2-8 رایگان
اما میتونی تغییر ساعت بدی با پرداخت هزینه
و متاسفانه برا ساعات شبانه حدود 3500 ماهانه هزینه میگیرند حالا استفاده کردی یا نکردی فرقی نداره
و متاسفانه برا کاربران قدیمیشون کوچکترین امتیازی قایل نیستن به کاربران جدید تمرکز دارن (6درصد تخفیف کاربران جدید و ......)
سرعت دانلود هم الان از مخابراتی که هیچ کدومشون قبولش ندارن خیلی پایینتره
بچه های مخابرات با یه سرویس یک مگ بالای 500 الی 900 دان دارند اما مکس نت میفرمایند معیار ما همون یک هشتم سرعتت هسبش و اونو ارایه میدن
یه خانم قسمت فروش مسئول تنظیم مودم هستش جالبه که هر مودمی که قادر به تنظیمش نباشه پاسخش مودم شما ایراد داره وقابل تنظیم نیس ببرین پسش بدین هستش
به دو تا از دوستان من که متاسفانه خودم آدرس داده بودم برن شرکت
همین اصطلاح رو بکار برده بود و ذکر کرده بود مودم رو از شرکت تهیه کنید
مودم رو هم من براشون خریده بودم؛ حسابی شاکی اومدن پیشم
2 دقیقه مودم رو براشون تنظیم کردم و با سرعت و بدون تایم اوت وصل شدن چون مودم چیپست برودکام داشت و با نویز راحتتر کنار می اومد

saber73
04-02-2015, 19:20
الان بیشتر شرکت ها دانلود شبانه ندارن ولی ماکس نت هنوز هم داره بعلاوه اینکه میتونید ساعت پیش فرض رو با کمی هزینه اضافی تغییر بدید مثلا بجای 2 تا 8 شما 12 تا 6 بگیرید و کارتون زود راه بیفته و دیگه تا ساعت 2 منتظر نمونید و دیگر اینکه چون شبانه رایگان میده برا فقط 2 گیگش پول میگیره اونم یک بار در اول خرید اکانت و یا شارژ و باقی هر چی دانلود کنی تو ساعات رایگان مفته و اینکه از وقتی این اتفاق افتاده حداقل تو شهر ما یعنی نقده (آذربایجان غربی) سرعت دانلود کلا بالا رفته و برا سرویس های 1 و 2 مگ شده نزدیک 350 و این نسبت به قبل خیلی بهتر هستش . فقط یه مشکل داره که همه دوستان هم اشاره کردن گران حساب کردن اینترنت و هزینه های جانبی اون هست و اینکه بیشتر سرویس ها زیاد طبق سلیقه مشتری نیست و تحمیلی هستش . ولی در کل سرعت خوب شده شبانه رایگان داره با قابلیت تعویض ساعات و از همه مهمتر مثل های وب ترافیک فشفشه به اسم (شهاب) داره که ارزونتر و با سرعت بالاتر میتونید بسته به نیازتون ترافیک برا دانلود بگیرید ما اینجا امتحان کردیم در سیستم شهاب سرعت دان تا 700 میره البته بسته به ترافیک خطتون و نویز سیمکشیتون داره . موفق باشید .

bahram.
04-02-2015, 23:17
الان بیشتر شرکت ها دانلود شبانه ندارن ولی ماکس نت هنوز هم داره بعلاوه اینکه میتونید ساعت پیش فرض رو با کمی هزینه اضافی تغییر بدید مثلا بجای 2 تا 8 شما 12 تا 6 بگیرید و کارتون زود راه بیفته و دیگه تا ساعت 2 منتظر نمونید و دیگر اینکه چون شبانه رایگان میده برا فقط 2 گیگش پول میگیره اونم یک بار در اول خرید اکانت و یا شارژ و باقی هر چی دانلود کنی تو ساعات رایگان مفته و اینکه از وقتی این اتفاق افتاده حداقل تو شهر ما یعنی نقده (آذربایجان غربی) سرعت دانلود کلا بالا رفته و برا سرویس های 1 و 2 مگ شده نزدیک 350 و این نسبت به قبل خیلی بهتر هستش . فقط یه مشکل داره که همه دوستان هم اشاره کردن گران حساب کردن اینترنت و هزینه های جانبی اون هست و اینکه بیشتر سرویس ها زیاد طبق سلیقه مشتری نیست و تحمیلی هستش . ولی در کل سرعت خوب شده شبانه رایگان داره با قابلیت تعویض ساعات و از همه مهمتر مثل های وب ترافیک فشفشه به اسم (شهاب) داره که ارزونتر و با سرعت بالاتر میتونید بسته به نیازتون ترافیک برا دانلود بگیرید ما اینجا امتحان کردیم در سیستم شهاب سرعت دان تا 700 میره البته بسته به ترافیک خطتون و نویز سیمکشیتون داره . موفق باشید .
دانلود شبانه چندان رایگان هم نیس
و هزینه های نگهداری که میگیرن من کمتر شرکتی دیدم بزنن حساب مشتری
و اما سرعت دانلود:
شرکت بلوط با 128 شخصا خودم مغازه دوستان 200 دانلود داشتم
بچه های مخابرات با سرویس یک مگ بالای 500 -900 دانلود دارن
و........
پس ما با سرویس 2 مگ فعلا صحبت سرعت تا 350 رو میکنیم که اونم جدیدا زیاد شده و گرنه اینم نبود

فقط اینو میتونم بگم تا شرکت فقط تبریز بود سرعت خوب بود از وقتی گسترش یافته از کاربر زدن به جیب خودشون فشار نیاوردن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bahram.
04-02-2015, 23:24
ضمنا با تعویض ساعت ؛ بالای 7 هزار میافته دان شبانه در هر ماه (3500 که به زور میگیرن +هزینه تعویض ساعت که حدود 3600 میشه )

bahram.
06-02-2015, 15:13
.
بچه های مخابرات با سرویس یک مگ بالای 500 -900 دانلود دارن
و........
پس ما با سرویس 2 مگ فعلا صحبت سرعت تا 350 رو میکنیم که اونم جدیدا زیاد شده و گرنه اینم نبود

.

. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عجب چشمی زدم این نت مخابرات رو !!!!!!!!!!!!!!:n04:
یهو همه چیشون بهم خورده

saber73
27-02-2015, 01:32
ضمنا با تعویض ساعت ؛ بالای 7 هزار میافته دان شبانه در هر ماه (3500 که به زور میگیرن +هزینه تعویض ساعت که حدود 3600 میشه )

حرف های شما درسته ولی تو این آشفته بازار اینترنت باز هم ماکس نت بهتره همین صبا نت با این همه سر و صدا که به پا کرده درسته شبانه رایگان داره و قیمتهای سرویس هاش خیلی کمتر از ماکس نت هستش و در عوض یه حد و حدودی برا ساعات رایگان داره که اگر اونو رد کنی . کلا دانلود شبانه سرویست محدود و عملا بی استفاده میشه و هیچ طرحی مثل شهاب نداره تا بخوای از جیب خودت خرج کنی و ترافیک برا دانلود بگیری . همین های وب هم فقط برا سرویس های زیر 1 مگ دانلود شبانه داره اونم فقط سه ساعت . درسته سرعت دانلودش زیاده ولی کی ساعت 4 تا 7 صبح ! واقعا سخته تا این ساعت بیدار موندن یا بیدار شدن در این ساعت برا دانلود . فقط یه چیزش خوبه اونم طرح فشفشه که از شهاب ماکس نت دور بر 200 تومن ارزونتره اونم بلاخره پول میدی بابتش . من خودم ماهی با سرویس 2 مگ ماکس نت کمش 80 تا 90 گیگ دانلود شبانه میکنم اونم دقیقا برابر همون سرعت روزانه سیستم . فقط من از قیمتهای این ماکس نت ناراضی هستم . و خواستم به سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی اطلاع بدم که تو لیستشون اصلا خبری از ماکس نت نیست؟

saber73
27-02-2015, 01:39
عجب چشمی زدم این نت مخابرات رو !!!!!!!!!!!!!!:n04:
یهو همه چیشون بهم خورده

به نظر من سرویس های مخابرات بسته به شهر و استان فرق داره اول باید یه جایی که از این سرویس ها اشتراک دارن تست کنی و بعدا اقدام به خرید کنی همین استان ما آ-غ اصلا مشخص نیست شبانه رایگان داره یا نه و تو سرویس ها به چنین چیزی اشاره نشده در ضمن تو شهرستان ما نقده اصلا بالای 128 به مصارف خانگی نمیدن باید پارتی کلفت داشته باشی یا جشنواره یا چیزه دیگه ای باشه .

amin_v30
27-02-2015, 07:59
دوستان پینگ این شرکت خوبه؟
میشه DNS هاشو بدین

bahram.
27-02-2015, 15:02
حرف های شما درسته ولی تو این آشفته بازار اینترنت باز هم ماکس نت بهتره همین صبا نت با این همه سر و صدا که به پا کرده درسته شبانه رایگان داره و قیمتهای سرویس هاش خیلی کمتر از ماکس نت هستش و در عوض یه حد و حدودی برا ساعات رایگان داره که اگر اونو رد کنی . کلا دانلود شبانه سرویست محدود و عملا بی استفاده میشه و هیچ طرحی مثل شهاب نداره تا بخوای از جیب خودت خرج کنی و ترافیک برا دانلود بگیری . همین های وب هم فقط برا سرویس های زیر 1 مگ دانلود شبانه داره اونم فقط سه ساعت . درسته سرعت دانلودش زیاده ولی کی ساعت 4 تا 7 صبح ! واقعا سخته تا این ساعت بیدار موندن یا بیدار شدن در این ساعت برا دانلود . فقط یه چیزش خوبه اونم طرح فشفشه که از شهاب ماکس نت دور بر 200 تومن ارزونتره اونم بلاخره پول میدی بابتش . من خودم ماهی با سرویس 2 مگ ماکس نت کمش 80 تا 90 گیگ دانلود شبانه میکنم اونم دقیقا برابر همون سرعت روزانه سیستم . فقط من از قیمتهای این ماکس نت ناراضی هستم . و خواستم به سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی اطلاع بدم که تو لیستشون اصلا خبری از ماکس نت نیست؟
مگه تا 2 شب نشستن راحته؟؟؟که شبانه ماکس شروع بشه
ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه
یه مثال بزنم براتون :
دوستم 128 محدود از یه شرکت بسیار بینام داره 3 ماهه 23 تومن میده ماهی 2گیگ با شبانه رایگان از 1-7 صبح
سرعت دانلودش با منی که یک مگ از ماکس داشتم یکیه و من سه ماهه رو 58 هزار میخرم ماهی 2 گیگ
پس به چی ماکس نت دل ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچییییی ییش

bahram.
27-02-2015, 15:05
دوستان پینگ این شرکت خوبه؟
میشه DNS هاشو بدین
نه داداش اصلا دنبال پینگ خوب و تایم کم و سرعت خوب و قیمت مناسب در این شرکت نگرد
قبلا (3-4 ) سال پیش که شعبه نزده بودن ارومیه و همدان واردبیل و...خوب بود اما الان نهههههههههههههههه

zoroasterormazd
27-02-2015, 17:37
های وب دارم سرویس 1 مگ 8 گیگ 30 تومن ماهانه روزی 8 گیگ دانلود ولش کنین این ماکس واکسو الکی پولتونو میندازین دور

saber73
28-02-2015, 03:22
ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه
یه مثال بزنم براتون :
دوستم 128 محدود از یه شرکت بسیار بینام داره 3 ماهه 23 تومن میده ماهی 2گیگ با شبانه رایگان از 1-7 صبح
سرعت دانلودش با منی که یک مگ از ماکس داشتم یکیه و من سه ماهه رو 58 هزار میخرم ماهی 2 گیگ

4 شب کجا 2 شب کجا دوما میتونی با کمی هزینه از ساعت 12 دانلود شبانه داشته باشی و اینکه در ماکس نت سرعت دانلود شب و روز یکی هستش و سوما الان ما نفهمیدیم با این اوضای شاتل و صبا نت در دانلود شبانه و کم بودن و بی وقت بودن دانلود شبانه های وب و نداشتن شبانه رایگان در 3g ایرانسل و همراه اول از کجا اینترنت بگیریم . مخابرات هم همین الان استان ما قاط زده و مشکل پشت مشکل و تنظمینی بر سرعت و کیفیت خوب نداره . الان مخابراتی ها با سرویس 128 با زور 25 تا سرعت دانلودشونه .

saber73
28-02-2015, 03:25
های وب دارم سرویس 1 مگ 8 گیگ 30 تومن ماهانه روزی 8 گیگ دانلود ولش کنین این ماکس واکسو الکی پولتونو میندازین دور

سلام شما روزی 8 گیگ رو با سرویس شبانه رایگان 3 ساعته های وب انجام میدی ! سرعت دانلودت روز و شب چقدره ؟ یا نه از فشفشه استفاده میکنی ! منظور من فقط ساعات رایگان هستش در غیر این صورت خود ماکس نت هم شهاب داره با سرعت تقریبا 1 مگ دانلود میکنه .

saber73
28-02-2015, 03:29
یه مثال بزنم براتون :

ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه . این حرفت درسته ولی من با سایتها و لینک هایی سر کار دارم که نمیشه بیشتر از یک ساعت گذاشت برا دانلود و اگه این زمان پر بشه دیگه دانلود نمیشه . کلا دانلود های نصفه و نیمه هم اگه لینک جدید هم بهشون بدی بعضی مواقع دانلود رو از ابتدا شروع میکنن به علت تغییر در زمان و تعداد دانلود و اگه بیدار نباشی کله دانلودت از نو شروع میشه باید خودت باشی تا این گزینه رو رد کنی .

saber73
28-02-2015, 14:44
بیا دوست عزیز اینم از مخابرات آذربایجان غربی :

bahram.
28-02-2015, 16:07
4 شب کجا 2 شب کجا دوما میتونی با کمی هزینه از ساعت 12 دانلود شبانه داشته باشی و اینکه در ماکس نت سرعت دانلود شب و روز یکی هستش و سوما الان ما نفهمیدیم با این اوضای شاتل و صبا نت در دانلود شبانه و کم بودن و بی وقت بودن دانلود شبانه های وب و نداشتن شبانه رایگان در 3g ایرانسل و همراه اول از کجا اینترنت بگیریم . مخابرات هم همین الان استان ما قاط زده و مشکل پشت مشکل و تنظمینی بر سرعت و کیفیت خوب نداره . الان مخابراتی ها با سرویس 128 با زور 25 تا سرعت دانلودشونه .
اینی که میفرمایید 128نامحدود مخابراته با 25 دان میکنند که طبیعیه و قانونیش 16 هستش

bahram.
28-02-2015, 16:09

مخابرات تبریز خیلی بهتر از شهرستان شماست سرعت دانلوداش
بچه ها با یک مگ 350 الی 500 دان دارند خوب منظقه فرق میکنه احتمالا منطقه شما شرکت نت کم هستش و مخابرات انگیزه رقابت نداره

bahram.
28-02-2015, 16:53

اینم دیدین؟؟؟؟

saber73
28-02-2015, 17:42
اینم دیدین؟؟؟؟

ایشون خودشم نمیدونه چی نوشته وقتی تعرفه ها و باقی سرویس ها و هزینه نوشته شده و قبل پرداخت هم برات صورت حساب میده دیگه مکس دزد یعنی چه مگر انسان خودش عقل نداره ! خوبه خودش هم نوشته اینترنت مخابرات استان اذربایجان غربی چه وضعیتی داره. ماکس نت فقط گرون حساب میکنه دیگه فکر نکنم مشکل دیگه ای داشته باشه در عوض خیلی امکانات و شرایط داره و دست مشتری بازه سرعت دانلود هم الان چند ماهه خیلی بیشتر شده و قطعی و افت سرعت خیلی کم شده . اینجا ما صبا نت داریم با های وب و داده گستر پیشگامان یزد هیچکدوم از نظر رایگان شبانه نمیسرفه .

android500
18-07-2015, 10:40
دوستان من میخام از مخابرات برم ماکس نت توروخدا اگه بدی چیزی از ماکس نت دیدین بهم بگین ممنون میشم آسیاتک چطوره نسبت به ماکس نت؟
موقع ثبت نام اولیه ماکس نت مبلغ 14500 تومن رو برای رانژه (5000) و راه اندازی (9500) میگیره من خودم راه اندازشو بلدم چطور میشه این 9500 رو پرداخت نکرد.
راستی از ماکس نت یه ماهه نمیشه خرید کرد؟

bsm1992
30-08-2015, 20:58
من از سال 91 تا 93 ماکس نت بودم پینگ در حدود 200 تا 400 بود از 200 پایینتر نیومد واسه محدود خوب نیس چون ارتقا سرعت نمیده مثلا سرویس 1 mb فقط 120kB دانلود میده در حالی که مخابرات واسه 128kb میده 130KB واسه اینترنت نامحدود خوبه یکی هم علاوه بر رانژه ماهانه 4 تومن با ارزش افزوده واسه نگهداری میگیرن کلا میتونم بگم به نسبت خدماتش گرونه

electronic0nt
23-10-2015, 00:27

mig-
30-10-2015, 13:31
دوستان این مکس نت تبریز طرف ولیعصر کسی هست بتونه بگه شب سرعت چجوریه؟ محدود کردن دارن مثل شاتل یا نه؟
بعد من توضیح خود سایت رو هرچقدر خوندم نفهمیدم یعنی چی شبانه دو گیگ حساب میکنن بعدش رایگان؟

aliforever
19-11-2015, 13:41
متاسفانه ماکس نت هم خراب کرد،
با همکاری آسیاتک، سرعت سرویس های نامحدودش رو محدودتر کرد.
سرویس 1 مگ نامحدود داشتم که سرعت دانلود همیشه رو 60 کیلوبایت در ثانیه بود،
حالا اومدن طرح جدیدی گذاشتن که هر روز 1 گیگ میتونیم با سرعت 500 دانلود کنیم، بعدش سرعت افت میکنه به 30 کیلوبایت.
هزینه این سرویس هم ماهانه 50 هزار تومان هست که واقعا نمی ارزه.
تو شهرستان های دیگه سرویس نامحدود میدند با سرعت 120 کیلوبایت، قیمت 20 الی 30 هزار تومان.
دوستانی که تو تبریز هستند، شرکتی رو میشناسند که با مشخصات زیر سرویس بده؟
- نامحدود، حداقل سرعت: 100 کیلوبایت، قیمت: 20 الی 30 هزار.

حسین 94
19-11-2015, 15:05
من نامحدود طلایی 256 داشتم سرعت تا یک حجم بالا بود بعد کاهش پیدا می کرد

این ماه از تعرفه های آسیاتک

کولاک (سرعت 4 مگابیت ) 10 گیگ حجم برای یک ماه و از 8 - 10 صبح هم رایگان گرفتم 43 هزار تومان
حدودا سرعت دانلود 700 بود صبح برای ساعت رایگان

میشه در 2 ساعت حدود 5 گیگ رو دانلود کرد
و در طول روز هم با سرعت خوب از اینترنت استفاده کرد

saber73
19-11-2015, 19:34
بله دوستان از وقتی ماکس نت اومد و با اسیا تک یکی شد و کاربراشو فرستاد اسیا تک همه چی بهم خورد . از سرعت دانلود و نت گرفته تا نویز شدید و قطع و وصلی های پیا پی به طوری که شهرستان ما اونقدر خط نت از اسیا تک به ملت فروختن که الان مرکز مخابراتی هنگ کرده و بهم ریخته . هیف شد ماکس نت با این همکاری که انجام داد . درسته سرویس هاش گرون بود ولی در عوض سرعت دانلود خوبی داشت و سرویس هاش با ثبات بودن و در کل امکاناتی مثل ترافیک جیمبو و تغییر ساعات رایگان که همگی کشک شدن . در عوض الان یه چیز خوبه اونم اینکه هم میتونیم از طرح های اسیا تک استفاده کنیم و هم از طرح های ماکس نت .

aliforever
19-11-2015, 22:52
من نامحدود طلایی 256 داشتم سرعت تا یک حجم بالا بود بعد کاهش پیدا می کرد

این ماه از تعرفه های آسیاتک

کولاک (سرعت 4 مگابیت ) 10 گیگ حجم برای یک ماه و از 8 - 10 صبح هم رایگان گرفتم 43 هزار تومان
حدودا سرعت دانلود 700 بود صبح برای ساعت رایگان

میشه در 2 ساعت حدود 5 گیگ رو دانلود کرد
و در طول روز هم با سرعت خوب از اینترنت استفاده کرد

در طول روز سرعت دانلود چقدر هست؟

aliforever
20-11-2015, 00:21
یه سوال دیگه،
چالاک نامحدود طلایی ( با 10 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه)
منظور از 10 گیگ سرعت بالا، ماهانه هست، یا روزانه؟
روزانه به نظر خودم نمیشه :n02:

saman123123
20-11-2015, 00:39
بله دوستان از وقتی ماکس نت اومد و با اسیا تک یکی شد و کاربراشو فرستاد اسیا تک همه چی بهم خورد . از سرعت دانلود و نت گرفته تا نویز شدید و قطع و وصلی های پیا پی به طوری که شهرستان ما اونقدر خط نت از اسیا تک به ملت فروختن که الان مرکز مخابراتی هنگ کرده و بهم ریخته . هیف شد ماکس نت با این همکاری که انجام داد . درسته سرویس هاش گرون بود ولی در عوض سرعت دانلود خوبی داشت و سرویس هاش با ثبات بودن و در کل امکاناتی مثل ترافیک جیمبو و تغییر ساعات رایگان که همگی کشک شدن . در عوض الان یه چیز خوبه اونم اینکه هم میتونیم از طرح های اسیا تک استفاده کنیم و هم از طرح های ماکس نت .

شما کدوم شهر هستید؟
وضع دانلود شبانه و پینگتون چطور شده دقیقا؟
میشه یه تست بذارین لطفا؟

saber73
20-11-2015, 12:13
شما کدوم شهر هستید؟
وضع دانلود شبانه و پینگتون چطور شده دقیقا؟
میشه یه تست بذارین لطفا؟

من اذربایجان غربی شهرستان نقده هستم . الان سرویس های ماکس نت شهرستان ما رو انتقال دادنن به اسیا تک و کلیه پورت های این شرکت هم پر شده و دیگه اینترنت واگذار نمیکنند و وضع اینترنت هم اصلا خوب نیست و مشخص نیست چی به چی هست .

حسین 94
20-11-2015, 12:44
در طول روز سرعت دانلود چقدر هست؟
فرق نمی کنه همون 700 کیلوبایت
البته با idm
وگرنه تک کانکشن اسیاتک پایین هست و متغییر

pic4you
20-11-2015, 15:29
یه سوال دیگه،
چالاک نامحدود طلایی ( با 10 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه)
منظور از 10 گیگ سرعت بالا، ماهانه هست، یا روزانه؟
روزانه به نظر خودم نمیشه :n02:

روزانه باشه که حرامه :n02:

تقسیم میشه روزی 300 مگ

چه تفاوتی در سرویس های نامحدود برنزی و نقره ای و طلایی وجود دارد و منظور از گیگ هدیه و حداقل ترافیک تبادلی چیست؟

تفاوت این سه سرویس در ضریب اشتراک آنها میباشد.ضریب اشتراک سرویسهای طلایی حداکثر 1 به 3 تا 1 به 4، نقره ای 1 به 5 تا 1 به 8 و برنزی 1 به 8 میباشد

.در سرویس های نامحدود هیچ محدودیتی در میزان استفاده از ترافیک نمیباشد ولی جهت کنترل مصارف نامتعارف و ایجاد عدالت در شبکه ، قوانین رفتار منصفانه حاکم بوده و در سرویسها تا A گیگ مصرف با سرعتی بالاتر از سرعت اسمی و در صورت تبادل B گیگ ، سرعت سرویس به یک پله پایین تر ، تغییر داده میشود . همچنین دقت شود که همه مقادیر روزانه بوده و گیگ هدیه و گیگ تبادلی قابل انتقال به روز بعد نمیباشد.

مثال1) در یک سرویس 1024 نقره ای ، با 9 گیگ هدیه و 70 گیگ تبادل ، هر روز شما تا 300 مگ مصرف دارای سرعت 1.5 مگ یعنی 1536 کیلوبیت برثانیه یعنی بالاتر از سرعت اسمی خواهید بود و بعد از آن تا 2350 مگ مصرف دارای سرعت 1024 کیلوبیت برثانیه و در مصارف بیش از 2350 مگ دارای سرعت دانلود 384 کیلو بیت برثانیه خواهید داشت.
مثال2) سرویس 128 نقره ای با 3 گیگ هدیه ، هر روز تا 90 مگ مصرف با سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه یعنی بالاتر از سرعت اسمی خواهید بود و بعد از آن تا 10 گیگ مصرف با سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه و برای مصارف بیشتراز 10 گیگ با سرعت 96کیلوبیت برثانیه امکان دانلود خواهید داشت.

saber73
20-11-2015, 16:11
فرق نمی کنه همون 700 کیلوبایت
البته با idm
وگرنه تک کانکشن اسیاتک پایین هست و متغییر

البته برا همه اینطوری نیست برا بعضیا کلا شب و روز یکی هست یعنی مثلا سرویس 1 یا 2 مگ دانلود دور بر130 تا 250 تا و برا بعضیها همنطور که گفتید تا 700 الی 1 مگ در روز و در ساعات رایگان قفل میشه بر روی 120 تا 500 البته بسته به نوع سرویس .

saber73
20-11-2015, 16:15

saber73
20-11-2015, 16:17

aliforever
21-11-2015, 00:06
دوستان کلا دیگه فاتحش خوندست ماکس نت فکر کنم،
تو کار بازی آنلاین هستم، الان چند هفتست پینگ ثباتش رو از دست داده و اکثرا بالای 250 هست.
ISP های دیگه تبریز کدوم پینگشون بهتره؟
جالبه زنگ هم میزنی میگند مشکل زیر ساختیه، نمیگن همه مشتری ها رو انتقال دادیم آسیاتک پهنای باند کم آوردیم، یه ذره انصاف ندارند.

aliforever
25-11-2015, 01:45
در تماس اخیری که داشتم گفته شد قراره ماکس نت به حالت قبلی برگرده،
یعنی قراره همکاریش رو با آسیاتک قطع کنه؟