مشاهده نسخه کامل
: مشکل write protect فلش مموری
porya_spy
08-08-2014, 18:28
سلام خدمت دوستان :n12: من یه فلش ترنسند دارم خیلی راحت فرمت میشه و هیچ مشکلی هم نداره ولی وقتی فایلی روش کپی میکنم وسط کپی کردن یک دفعه قطع میشه و ارور write protect میده و دیگه فرمت نمیشه و همین ارور میده ولی 1 بار فلش در میارم دوباره میذارم خیلی راحت فرمت میشه و مشکلی نداره ! ولی بازم یه فایل که کپی میکنم ارور write protect میده ! تو اینترنت جستجو کردم اون کاری که تو رجیستری بود انجام دادم بازم نشد ! راه حال دیگه ای سراغ دارید یا فلش خراب شده ؟ :n01:
Soroush-S
19-09-2014, 16:55
منم یه مموری 16 گیگ KingMax دارم. هرچی داخلش کپی میکنم یکباره غیب میشه!! یه کمک کنید مشکلشو حل کنم
سلام خدمت دوستان :n12: من یه فلش ترنسند دارم خیلی راحت فرمت میشه و هیچ مشکلی هم نداره ولی وقتی فایلی روش کپی میکنم وسط کپی کردن یک دفعه قطع میشه و ارور write protect میده و دیگه فرمت نمیشه و همین ارور میده ولی 1 بار فلش در میارم دوباره میذارم خیلی راحت فرمت میشه و مشکلی نداره ! ولی بازم یه فایل که کپی میکنم ارور write protect میده ! تو اینترنت جستجو کردم اون کاری که تو رجیستری بود انجام دادم بازم نشد ! راه حال دیگه ای سراغ دارید یا فلش خراب شده ؟ :n01:
چک کنید سیستم و فلش ویروسی نباشه
درست نشد فلش رو یک دور فرمت سطح پایین بکنید و با نرم افزارهای مختلف مثل usb format یا hp usb disk هم تست کنید درست نشد با نرم افزار خود ترنسد که درسایت است هم فلش رو فرمت کنید و فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.