PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GTX 770 or GTX 780

mahdi.darklord
08-08-2014, 16:20
سلام دوستان من میخام یه سیستم جدید برا گیمینگ ببندم با این مشخصات:
intel core i7 4790 3.6 mhz
corsair 8 (4*2( ram
asus h97-pro

با توجه به اینکه میخام یه مانیتور 1080p بگیرم، به نظرتون گرفتن 780 دورریختن پول نیست.....اگه بخوام780 بگیرم باید یه سی پی یو core i5 بگیرم و ظرفیت هاردمو بیارم پایین (با توجه به بودجم)
مدل دقیق دو کارت گرفیک هم اینان
asus gtx 770 dc2oc 4gb gddr5
asus gtx 780 3gb gddr5

به نظرتون 770 میتونه حداقل دوسه سال بازی ها رو 1080p اجرا کنه؟؟
ممنون

afshin b
08-08-2014, 16:29
سلام دوستان من میخام یه سیستم جدید برا گیمینگ ببندم با این مشخصات:
intel core i7 4790 3.6 mhz
corsair 8 (4*2( ram
asus h97-pro

با توجه به اینکه میخام یه مانیتور 1080p بگیرم، به نظرتون گرفتن 780 دورریختن پول نیست.....اگه بخوام780 بگیرم باید یه سی پی یو core i5 بگیرم و ظرفیت هاردمو بیارم پایین (با توجه به بودجم)
مدل دقیق دو کارت گرفیک هم اینان
asus gtx 770 dc2oc 4gb gddr5
asus gtx 780 3gb gddr5

به نظرتون 770 میتونه حداقل دوسه سال بازی ها رو 1080p اجرا کنه؟؟
ممنون

بنظر من اگر سیستم گیمینگ هست فقط، پردازنده i5 بگیرین با ۷۸۰. چون ۷۷۰ برای فول اچ دی در نهایت تنظیمات گرافیکی الان میشه گفت کاملا جوابگو هست ولی تا دو سه سال دیگه اصلا!
دوتا توصیه هم دارم:
اگر خواستید ۷۷۰ بگیرید اصلا ایسوس نگیرید چون مشکل حرارتی داره. برند گیگا از این کات عالیه.
اگر خواستید ۷۸۰ بگیرین بهترین کارت لایتنیگ ام اس آی هست. مخصوصا اگر بخواین کمی اورکلاک کنین حرف نداره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

vahid-suarez
08-08-2014, 16:54
اگه تعصب رو برند خاصی ندارید پیشنهاد میکنم این تغییرات رو تو سیستم بدید :
MB : Asrock Fatal1ty H97 Killer 470/000
مادربورد مخصوص گیمینگ هستش !
VGA : Sapphire R9 290x Tri-x OC 4GB GDDR5 2/100/000
این کارت گرافیک gtx 780 رو درسه قورت میده و فقط کمی از 780ti ضعیفتره !
CPU هم 4690 بگیرید !

mahdi.darklord
08-08-2014, 17:12
بنظر من اگر سیستم گیمینگ هست فقط، پردازنده i5 بگیرین با ۷۸۰. چون ۷۷۰ برای فول اچ دی در نهایت تنظیمات گرافیکی الان میشه گفت کاملا جوابگو هست ولی تا دو سه سال دیگه اصلا!
دوتا توصیه هم دارم:
اگر خواستید ۷۷۰ بگیرید اصلا ایسوس نگیرید چون مشکل حرارتی داره. برند گیگا از این کات عالیه.
اگر خواستید ۷۸۰ بگیرین بهترین کارت لایتنیگ ام اس آی هست. مخصوصا اگر بخواین کمی اورکلاک کنین حرف نداره.

من دنبال evga بودم اما پیدا نکردم.......چرا ایسوس که مارک درجه یکیه

afshin b
08-08-2014, 17:17
من دنبال evga بودم اما پیدا نکردم.......چرا ایسوس که مارک درجه یکیه

در اینکه ایسوس مارک خوبیه هیچ شکی نیست. اما نباید اول برند رو انتخاب کنین بعد مدل کارت گرافیک. همه برندهای تاپ مثل ایسوس و گیگا و ام اس آی و evga عالی هستن.
هر مدلی میخوای بگیرین باید بین برندهای مختلف بنا به اولویت هاتون دنبال قوی ترین، خنک ترین و کم صداترین کارت باشین.
توی ۷۷۰ مطمئنا کارت ایسوس مشکل گرما داره. پس عاقلانه نیست تهیه اش.
توی ۷۸۰ هم من از ایسوس مشکلی نشنیدم ولی میدونم MSI lightning فوق العادست.

mahdi.darklord
08-08-2014, 17:21
دوستان کسی میدونه evga تو ایران نمایندگی داره یا نه؟؟چون آمریکاییه باید محصولاتش عالی باشن

mahdi.darklord
08-08-2014, 17:26
در اینکه ایسوس مارک خوبیه هیچ شکی نیست. اما نباید اول برند رو انتخاب کنین بعد مدل کارت گرافیک. همه برندهای تاپ مثل ایسوس و گیگا و ام اس آی و evga عالی هستن.
هر مدلی میخوای بگیرین باید بین برندهای مختلف بنا به اولویت هاتون دنبال قوی ترین، خنک ترین و کم صداترین کارت باشین.
توی ۷۷۰ مطمئنا کارت ایسوس مشکل گرما داره. پس عاقلانه نیست تهیه اش.
توی ۷۸۰ هم من از ایسوس مشکلی نشنیدم ولی میدونم MSI lightning فوق العادست.

مادربرد چی؟؟بهتره که با گرافیک از یه مارک باشن؟؟

afshin b
08-08-2014, 17:27
دوستان کسی میدونه evga تو ایران نمایندگی داره یا نه؟؟چون آمریکاییه باید محصولاتش عالی باشن

چرا این برند هم فروش داره. ۷۸۰ این مدل حدود ۲۱۰۰ هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستید تو پیام خصوصی فروشنده بهتون معرفی کنم.
اما بازم میگم فقط به برند تکیه نکنید و قبل انتخاب کمی ریویوهای معتبر رو مطالعه کنین

Erfan.
08-08-2014, 23:10
درود.

پردازنده رو I5 بگیرید، در گیمینگ I5 با I7 تقریبا هیچ تفاوتی نداره و فرکانس اهمیت داره. به همین منظور، پردازنده رو مدل با پسوند "K" و مادربرد رو از سری های Z87 یا Z97 تهیه کنید تا بعدا بتونید اورکلاک کنید CPU رو.

کارت گرافیک هم GTX 770 در حال حاضر برای 1080P کاملا مناسبه. اما هزینه بیشتر روی کارت گرافیک برای PC گیمینگ ضرر نداره هیچ موقع. GTX 780 یا R9 290 هم می تونید تهیه کنید. 290 قیمتش نسبت به کارایی که ارائه میده مناسب تره و البته مدل reference اون به شدت داغ می کنه و سر و صدای نسبتا زیادی هم تولید می کنه در هنگام گیمینگ.

mahdi.darklord
08-08-2014, 23:46
درود.

پردازنده رو I5 بگیرید، در گیمینگ I5 با I7 تقریبا هیچ تفاوتی نداره و فرکانس اهمیت داره. به همین منظور، پردازنده رو مدل با پسوند "K" و مادربرد رو از سری های Z87 یا Z97 تهیه کنید تا بعدا بتونید اورکلاک کنید CPU رو.

کارت گرافیک هم GTX 770 در حال حاضر برای 1080P کاملا مناسبه. اما هزینه بیشتر روی کارت گرافیک برای PC گیمینگ ضرر نداره هیچ موقع. GTX 780 یا R9 290 هم می تونید تهیه کنید. 290 قیمتش نسبت به کارایی که ارائه میده مناسب تره و البته مدل reference اون به شدت داغ می کنه و سر و صدای نسبتا زیادی هم تولید می کنه در هنگام گیمینگ.
درود بر شما
من اصلا اهل اورکلاک و اینجور کارا نیستم....راسیتش میترسم که به سیستم آسیب بزنم

pharm
09-08-2014, 00:02
گرافیک R9 290 Tri-x Oc 4 gig بگیر اخرین قیمتی که رایان صبا زده بود 1650 بود یعنی برو فقط تستاشو ببین که تو بیشتر بازی ها از 780 ti هم قوی تره و دماش هم خیلی خیلی از رفرنس پایین تر و خنک تره تازه مصرف برقش کمتره این گرافیکو بگیری تا 3 سال هیچ مشکلی نداری همه بازی ها ذا الترا و msaa 4X من خیلی درباره این گرافیک مقاله خوندم از همه نظر عالیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه الان موجود نیست
(کاش میخریدم)

1376MAXIMUM
09-08-2014, 00:03
درود بر شما
من اصلا اهل اورکلاک و اینجور کارا نیستم....راسیتش میترسم که به سیستم آسیب بزنم
به هر حال اگر خواستید اورکلاک رو هم قابلیتش رو داشته باشید یه صورت خودکار روی مین بورد های ام اس ای هست روی مین های گیمش هست شما یکی از اون مین ها رو بگیرید و یه سی پی یو ضریب باز سعنی سری k یه مود هست فقط باید توی بایوس فعالش کنید و تمام حله البته یه کار کوچیک میمونه اونم دما هست که باید مواضب باشید
یه مدل مین بوردش میشه
MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود 520-550
یه مدل دیگه هم
MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود ۶۰۰-۶۵۰
تفاوتشون هم تو ساپورت sli و ساپورت نکردنش هست
cpu رو هم یه i5 4670k بردارید فکر کنم کافی باشه برای کارت هم من با توجه به این که تفاوت i5 و i7 در بازی ناچیز هست و گاها حتی i5 ها عملکرد بهتری دارند توصیه میکنم i5 بردارید و کارت رو ۷۸۰ بردارید که قوی تر هست یا رم رو اگر ۸ گذاشتید بیشتر بزارید مثلا ۱۶ هم کارت AMD رو بردارید وکه ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ قیمت ایسوزش هست و قیمت msi هم ۱۷۴۰ تا ۱۸۰۰ هست
تجربه من میگه که کارت رو بهتر بردارید cpuکافیه یه دونه i5

mahdi.darklord
09-08-2014, 01:04
به هر حال اگر خواستید اورکلاک رو هم قابلیتش رو داشته باشید یه صورت خودکار روی مین بورد های ام اس ای هست روی مین های گیمش هست شما یکی از اون مین ها رو بگیرید و یه سی پی یو ضریب باز سعنی سری k یه مود هست فقط باید توی بایوس فعالش کنید و تمام حله البته یه کار کوچیک میمونه اونم دما هست که باید مواضب باشید
یه مدل مین بوردش میشه
MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود 520-550
یه مدل دیگه هم
MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود ۶۰۰-۶۵۰
تفاوتشون هم تو ساپورت sli و ساپورت نکردنش هست
cpu رو هم یه i5 4670k بردارید فکر کنم کافی باشه برای کارت هم من با توجه به این که تفاوت i5 و i7 در بازی ناچیز هست و گاها حتی i5 ها عملکرد بهتری دارند توصیه میکنم i5 بردارید و کارت رو ۷۸۰ بردارید که قوی تر هست یا رم رو اگر ۸ گذاشتید بیشتر بزارید مثلا ۱۶ هم کارت AMD رو بردارید وکه ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ قیمت ایسوزش هست و قیمت msi هم ۱۷۴۰ تا ۱۸۰۰ هست
تجربه من میگه که کارت رو بهتر بردارید cpuکافیه یه دونه i5
ممنون از راهنماییات داداش ;)

kaveh-gh
09-08-2014, 12:44
به نظر من اورکلاک رو کلاً فراموش کنید. با یک پردازنده i5 4690 حداقل تا 2-3 سال هیچ مشکل پردازشی در اجرای گیم نخواهید داشت.
Gigabyte GA-H97-Gaming 3 در مقایسه با Asus H97 Pro برای گیم انتخاب بهتریه و کمی هم ارزونتره
شما هر کارت گرافیکی بخری تا 2-3 سال آینده دیگه نمیتونی همه بازیها رو روی بهترین تنظیمات اجرا کنی. من با نظر خودتون موافقم، چون قراره در رزولوشن 1080 بازی کنید خرید 780 یا r9 290x زیاد مقرون به صرفه نیست. قدرت این کارت‌ها در رزولوشن‎های بالاتر از FHD خودشو نشون میده که شما قرار نیست ازش استفاده کنید.
پیشنهاد من به شما GTX 770 با برد گیگا هستش.
در مورد CPU هم نظر دوستان تأیید میشه. نیازی به خرید i7 برای سیستم گیمینگ نیست. برتری پردازنده‌های i7 نسبت به i5 وجود تکنولوژی Multithreading هستش که تقریباً در هیچ گیمی (غیر از 2-3 مورد) کاربردی نداره.

vahid-suarez
09-08-2014, 16:41
به نظر من اورکلاک رو کلاً فراموش کنید. با یک پردازنده i5 4690 حداقل تا 2-3 سال هیچ مشکل پردازشی در اجرای گیم نخواهید داشت.
Gigabyte GA-H97-Gaming 3 در مقایسه با Asus H97 Pro برای گیم انتخاب بهتریه و کمی هم ارزونتره
شما هر کارت گرافیکی بخری تا 2-3 سال آینده دیگه نمیتونی همه بازیها رو روی بهترین تنظیمات اجرا کنی. من با نظر خودتون موافقم، چون قراره در رزولوشن 1080 بازی کنید خرید 780 یا r9 290x زیاد مقرون به صرفه نیست. قدرت این کارت‌ها در رزولوشن‎های بالاتر از FHD خودشو نشون میده که شما قرار نیست ازش استفاده کنید.
پیشنهاد من به شما GTX 770 با برد گیگا هستش.
در مورد CPU هم نظر دوستان تأیید میشه. نیازی به خرید i7 برای سیستم گیمینگ نیست. برتری پردازنده‌های i7 نسبت به i5 وجود تکنولوژی Multithreading هستش که تقریباً در هیچ گیمی (غیر از 2-3 مورد) کاربردی نداره.
درسته 770 تمامی بازیهای که تا حالا اومده رو با رزولوشن full hd با بالا ترین تنضیمات اجرا کرده و لی هیچ تضمینی وجود نداره که بازی های سال بعد رو هم با بالاترین تنضیمات بتونه اجرا کنه ! توی سیستم گیمینگ هیچوقت هزینه روی کارت گرافیک بیهوده نیست اینو خودم شدیدا بهش اعتقاد دارم ! در ضمن 770 تو بازیهای سنگین مثل crysis 3 و hitman و tomb rider این کارت زیر 50 فریم میگیره این در حالیه که بهترین حالت برای گیم 60 فریم هستش !

kaveh-gh
10-08-2014, 13:40
درسته 770 تمامی بازیهای که تا حالا اومده رو با رزولوشن full hd با بالا ترین تنضیمات اجرا کرده و لی هیچ تضمینی وجود نداره که بازی های سال بعد رو هم با بالاترین تنضیمات بتونه اجرا کنه ! توی سیستم گیمینگ هیچوقت هزینه روی کارت گرافیک بیهوده نیست اینو خودم شدیدا بهش اعتقاد دارم ! در ضمن 770 تو بازیهای سنگین مثل crysis 3 و hitman و tomb rider این کارت زیر 50 فریم میگیره این در حالیه که بهترین حالت برای گیم 60 فریم هستش !

فرمایشات شما رو رد نمیکنم ولی مسئله مهم نسبت قیمت به عملکرد یک قطعه هستش.
GTX 770 حدود 700،000 تومان از GTX 780 و حدود 800،000 تومان از R9 290X ارزونتره!
کسی این هزینه اضافی رو پرداخت میکنه که بتونه از 100% توانایی قطعه بهره ببره.

vahid-suarez
10-08-2014, 15:59
فرمایشات شما رو رد نمیکنم ولی مسئله مهم نسبت قیمت به عملکرد یک قطعه هستش.
GTX 770 حدود 700،000 تومان از GTX 780 و حدود 800،000 تومان از R9 290X ارزونتره!
کسی این هزینه اضافی رو پرداخت میکنه که بتونه از 100% توانایی قطعه بهره ببره.

دوست عزيز شما وقتي سيستم ميبندي فقط براي 1 سال ازش انتضار نداري كه!
r9 290x هم درسته الان قدرتشو نميتونه نشون بده ولي مطمئنا تا سال ديكه فرقش با gtx 770 مشخص ميشه (full hd)!

kaveh-gh
10-08-2014, 18:13
دوست عزيز شما وقتي سيستم ميبندي فقط براي 1 سال ازش انتضار نداري كه!
r9 290x هم درسته الان قدرتشو نميتونه نشون بده ولي مطمئنا تا سال ديكه فرقش با gtx 770 مشخص ميشه (full hd)!
اگه به من باشه ترجیح میدم فعلاً این 800 هزار تومان رو تو حساب بانکیم نگه دارم، تا 1 سال دیگه اگه لازم شد یکم میذارم روش یه GTX 770 دیگه میخرم SLI میکنم :)

1376MAXIMUM
10-08-2014, 19:09
اگه به من باشه ترجیح میدم فعلاً این 800 هزار تومان رو تو حساب بانکیم نگه دارم، تا 1 سال دیگه اگه لازم شد یکم میذارم روش یه GTX 770 دیگه میخرم SLI میکنم :)
سال دیگه ۷۷۰ نایاب هست دیگه به جاش احتمالا ۸۷۰ هست و ۸۸۰ که قراره تو ستامبر بیاد و اگر بخواهیم عوض کنیم باید مفت بفروشیم و گرون بخریم نمیصرفه بعد هم این کارت ها مشتری کمی دارن تو ایران مردم نمیخرن چون سوادش رو هم ندارن فکر میکنه که چرا بیام مثلا۸۰۰ تومان پول دست دوم بدم میرم نو میخرم