ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک (مشکل کلی در درک ریاضیات)

shirin59
08-08-2014, 14:40
بچه ها سلام
من دارمیش تجربی رو میخونم و در زمینه ریاضی مشکل دارم اون هم فراوون راستش اصلا چیزی نمی فهمم :n21:میشه کممممکم کنید:n28:

رضا جنگنده
11-08-2014, 23:27
بچه ها سلام
من دارمیش تجربی رو میخونم و در زمینه ریاضی مشکل دارم اون هم فراوون راستش اصلا چیزی نمی فهمم
:n21:
میشه کممممکم کنید
:n28:
با تمرین مشکلتون حل میشه.
اگه مشکلی دارین مخصوصا راجب تابع ها، تو همین تاپیک بگین اگه بتونم کمکتون می کنم.
خودم رشته ریاضیم و با اطمینان بهتون میگم ریاضی شما واقا نسبت به درسای ریاضی ما سادس و تمرین کافی کاملا مسلط میشین.
در ضمن مثلا خواهر منم که تجربیه تو ریاضیش مشکل داشت که بیشتر به خاطر اطلاعاتی بود که باید از راهنمایی یا سال اول دبیرستان داشت برا همین میگم تمرین زیاد چون می فهمین کجا مشکل دارین.
ریاضیم تو کنکور مهمه مخصوصا برا تجربیا که همه درصدا رو خوب می زنن به جز ریاضی. من سراغ دارم کسی رو که همه درسا رو بالا 50 زد به جز ریاضی و زمین و تو زیرگروه مربوط به پزشکی چون زمین ضریب 0 داره شد حدود 2 هزار تا 3 هزار. (ریاضی رو زیر 5 زده بود!)
حالا حساب کنین اگه عمومی ها رو حتی تا 40 زده بود یا شایدم کمتر ولی به جاش ریاضی رو بالا زده بود چقدر به نفعش بود...

JJSIMON
12-08-2014, 00:35
بچه ها سلام
من دارمیش تجربی رو میخونم و در زمینه ریاضی مشکل دارم اون هم فراوون راستش اصلا چیزی نمی فهمم :n21:میشه کممممکم کنید:n28:

از پایه شروع کنید به خوندن هر مطلبی که متوجه نمیشید. از پایه اول وابتدایی ترین مطالب بخونید وبیاد بالا.
خیلی موثره البته از جایی که یادتون رفته ومشکل دارید. همه درس های گذشته رو خوندن یکم خسته کنندست!
موفق باشید.

shirin59
12-08-2014, 14:25
سلام از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنون راستش با مطالعه همه چی یادم میاد و ظاهرا مشکل زیادی ندارم فکر میکنم بیشتر استرس دارم :n04:

رضا جنگنده
12-08-2014, 16:18
سلام از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنون راستش با مطالعه همه چی یادم میاد و ظاهرا مشکل زیادی ندارم فکر میکنم بیشتر استرس دارم :n04:
از من می شنوی هر چه زودتر مشکلتو با استرس حل کن چون منم که ریلکسم معمولا تو کنکور از استرس دلم درد گرفت! خلاصه 2 تا چیز تو کنکور ممکنه بد زحمتا آدما هدر بده:
یکی استرس که همه تقریبا دارن و باید یاد بگیرین کنترلش کنین و باش کنار بیاین.
یکی دیگه هم سر و صدا که ممکنه تو بعضی جاها باشه و یا پیش بیاد، مثلا یکی از دوستام تو دانشگاه صنعتی که کنکور داشت تو قسمتی که امتحان دادن، مشکل صدای سیستم تهویه رو داشتن و شنیدم تو دانشگاه اصفهانم یه موقع شنیدم تو یه قسمتاش کلاغا ریخته بودن و قار قار می کردن :n02:
خلاصه این مشکل دوم که گفتم شانسیه و بعضیا نمی تونن با سر و صدا کنار بیان و تمرکز کنن. خدا رو شکر من این مشکلو اصلا نداشتم :n09:

shirin59
12-08-2014, 20:45
اصلا نمیتونم با استرسم کنار بیام:n03:راستی درباره دصد های کمی که گفتی ممنون منظورت اینه که رو عمومی ها مانور ندم
من با زیست مشکل ندارم مشکلم تو شیمی و ریاضیه و اینکه کلا هردرس برای انتخاب رشته ی ژنتیک چند درصد داره رو کدوم درس ها بیشتر وقت بذارم؟:n13:

رضا جنگنده
12-08-2014, 22:42
اصلا نمیتونم با استرسم کنار بیام
:n03:
راستی درباره دصد های کمی که گفتی ممنون منظورت اینه که رو عمومی ها مانور ندم
من با زیست مشکل ندارم مشکلم تو شیمی و ریاضیه و اینکه کلا هردرس برای انتخاب رشته ی ژنتیک چند درصد داره رو کدوم درس ها بیشتر وقت بذارم؟
:n13:
گفتم که من رشته ریاضیم و درباره رشته های تجربی نمی دونم. تو نت بگردین درصدا پیدا میشه، مخصوصا سایت کانون داره...
اولی هر چه بالاتر بهتر! به فکر محدود کردن درصدا نباشین.
عمومی ها رو حتما بخونین ولی اختصاصی ها رو بیشتر! مثلا 70 درصد اختصاصی بخون و 30 درصد عمومی بخون.... ولی خب بازم بستگی به خودتون داره و اینکه تو چی ضعیف تر هستین. کلا اختصاصی ها ضریب بیشتری دارن نسبت به عمومی ها... (دقیق یادم نیست چه ضریبی و منظورم ااینه که مثلا، مثلا ادبیات 4 داره و زیست هم 4 داره ولی مساوی ارزش ندارن، بلکه زیست چون اختصاصیه علاوه بر اون ضریب یه ضریب دیگم داره و غیر از این اختصاصی ها تمرین بیشتری هم می خوان...)
با استرستون هم سعی کنین کنار بیاین. این آزمونا آزمایشی شاید خیلی مفید باشن برا تجربه پیدا کردن و کاهش استرس... (من به خواهرم گفتم سنجش بره ولی کاملا شخصیه و انتخاب اینکه کدومو برین بستگی به شرایط خودتون داره ولی توصیه می کنم یکیش رو برید چون مفیده.)
یه چیز دیگم بگم چون ممکنه بعد عید نباشم که بگم. تو خرداد نزدیک کنکور، سوالا کنکور سالها پیشو پرینت بگیرین و صبح ها مثل زمان کنکور بلند بشین و از خودتون آزمون بگیرین و سر ساعت پایان کنکور هم تمومش کنین. هم تو زمان بندی کمک می کنه، هم مطالب رو یاد آوری می کنه و هم درصدا خودتونو می تونین حساب کنین و تو سایت قلمچی بزنین و حدود رتبه ی شما تو همون سال کنکوری که از خودتون آزمون گرفتین رو میگه که برا من کنکور واقیم هم حدود همونا شد....
خلاصه خیلی خیلی موثره، اگه این کارو نکرده بودم الان رتبم خیلی بدتر شده بود....

shirin59
12-08-2014, 23:10
مرسی راهنماییتون عالی بود اما یه سوال البته شایدم دو تا سوال
رتبتون چقد بوده؟ و اینکه چرا بعد عید نیستید؟:n02:البته اگه دوست ندارید جواب ندیدفقط کنجکاویه
بهرحال تقریبا راهنماییتون مثل یه برنامه ریزی بود سعی میکنم تو قدم اول استرسم کنار بذارم بازم ممنون

رضا جنگنده
13-08-2014, 10:05
مرسی راهنماییتون عالی بود اما یه سوال البته شایدم دو تا سوال
رتبتون چقد بوده؟ و اینکه چرا بعد عید نیستید؟
:n02:
البته اگه دوست ندارید جواب ندیدفقط کنجکاویه
بهرحال تقریبا راهنماییتون مثل یه برنامه ریزی بود سعی میکنم تو قدم اول استرسم کنار بذارم بازم ممنون

11 هزار منطقه 1 و 25 هزار کشوری (کتابام نو مونده:n02: اگه اون کاری که پست قبل گفتم رو نمی کردم الان رتبم بدتر این این حرفا بود چون وقت سر کنکور کم می یومد...)
بعد از انتخاب رشته دیگه سمت تاپیکا مربوط به کنکور اصلا نمی یام :n02:

برا همین می گم بعد عید نیستم، یعنی تو این قسمت نیستم:n09: