PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : NVIDIA Installer failed

TIV
08-08-2014, 12:40
با سلام. درایور مربوط به انویدیا جی فورس جی تی 430 رو دانلود کردم البته از نسخه 330 تا 340 ولی وسط نصب پیغام زیر رو میده .آیا شما میدونید چه طور باید رفع بشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
08-08-2014, 12:47
سلام
نسخه ی لپتاپ رو دانلود کردین؟؟

TIV
08-08-2014, 13:33
هم نسخه لپتاپ و هم نسخه PC ولی همش همین ارور

Public Enemy
08-08-2014, 14:23
اگر نسخه رو اشتباهی دانلود کرده بودین همون اول ارور Comparability می داد .
قبل از همه چیز بگین چه ویندوزی رو نصب کردین ( نسخه و 32 بیت یا 64 بیت بودن ) و لینکی که از طریق اون درایور کارت گرافیک انویدیا رو دانلود کردین بگین
به نظر میاد مشکل از جای دیگست . چند چیز رو چک کنین :

الف : مشابه این مشکل قبلا برام پیش اومده بود . اولا چک کنین در صورتی که پردازنده کارت گرافیک داخلی داره ، باید در Device Manager دو تا کارت گرافیک داشته باشین ( برای اطمینان از اینکه در بایوس کارت گرافیک ثانویه غیر فعال نشده )
ب : قبل از نصب درایور جدید درایور قدیمی رو کاملا حذف کنین . سپس سیستم رو ری استارت کنین
پ : درایور کارت گرافیک اینتل رو نیز حذف کنین ( در صورت وجود )
ت : برای پاکسازی کامل بازمانده های درایور از driver Sweeper کمک بگیرین ( لینک دانلودش توی GURU3D هست )
ث : درایور جدید کارت گرافیک اینتل رو از سایت سازنده لپ تاپ بگیرین ( در صورت وجود )
ج : سپس پس از نصب و ری استارت درایور Nvidia رو نصب کنین

TIV
08-08-2014, 16:21
من Windows 7 Ultimate sp1 64 بیتی نصب کردم ، لینک اون هم با قندشکن به سایت انویدیا قسمت تشخیص خودکار GPU و دانلود می کردم و قسمت الف برای رایانه من صدق میکنه اما شکل زیر رو نگاه کنید من نمیدونم کدوم اصلی و اون رو آپدیت کنم(این عکس ازDevice Manager قسمت display) از موقعی که رایانه خریدم همین بود یعنی بار ها عوض کردن ویندوز باز هم این شکل زیر برقرار بود جالب این که بازی های نیمه سنگین تا سبک هم نمی کشه لطفا بیشتر توضیح بدین :

Public Enemy
08-08-2014, 16:39
دوست عزیز شما ظاهرا دارین از PC استفاده می کنین .
اینجا بخش مشکلات نرم افزاری/درایور های لپ تاپه .

ثانیا شما اول باید درایور کارت گرافیک Nforce رو نصب کنین . اون علامت تعجب کنار کارت اولیه هم دلیلش همینه .