ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کند نصب شدن ویندوز 7

enerzhi
07-08-2014, 18:35
سلام. یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه سیستم دارم با رم 2 که روش ویندوز xp نصب بود. امروز اومدم 7 نصب کنم . بعد اینکه درایو c رو فرمت کردم ، توی مرحله Expanding Files خیلیییییییییییییییی طول میکشه ! هر یه ربع ، 1 درصد !!! توی ساعت رسید به 20 درصد ، بیخیالش شدم.
از چند نفر پرسیدم گفتم مشکل میتونه از پارتیشن باشه . درایو C رو DELETE کردم و NEW رو زدم و با همون حجم یه پارتیشن ساختم تا ویندوز رو توی اون نصب کنم ولی ارور داد و حتی به مرحله ی Expanding Files نرسید !
این ارور هارو داد :

WINDOWS COULD NOT FORMAT A PARTITION ON DISK 0 . THE ERROR OCCURRED WHILE PREPARING THE PARTITION SELECTED FOR INASTALLATION.ERROR CODE : 0*80070057

یه ارور دیگه هم داد :

FAILD TO FORMAT THE SELECTED PARTITION. [ERROR : 0*80070057]

ممنون میشم کسی کمک کنه.:n16:

kian98
07-08-2014, 20:50
سلام
رمتون ضعیف هست.
احتمال داره دی وی دی ویندوزتون خش دار باشه و دی وی دی رایتر نتونه به راحتی اون رو بخونه.

roya.rashidi
07-08-2014, 21:35
سلام
رمتون ضعیف هست.
احتمال داره دی وی دی ویندوزتون خش دار باشه و دی وی دی رایتر نتونه به راحتی اون رو بخونه.
احتراما میشه ارتباط خش ویندوز رو با این ارور هایی که براش بوجود اومده بگید ؟

یه سیستم دارم با رم 2 که روش ویندوز xp نصب بود. امروز اومدم 7 نصب کنم . بعد اینکه درایو c رو فرمت کردم ، توی مرحله Expanding Files خیلیییییییییییییییی طول میکشه ! هر یه ربع ، 1 درصد !!! توی ساعت رسید به 20 درصد ، بیخیالش شدم.
از چند نفر پرسیدم گفتم مشکل میتونه از پارتیشن باشه . درایو C رو DELETE کردم و NEW رو زدم و با همون حجم یه پارتیشن ساختم تا ویندوز رو توی اون نصب کنم ولی ارور داد و حتی به مرحله ی Expanding Files نرسید !
این ارور هارو داد :

WINDOWS COULD NOT FORMAT A PARTITION ON DISK 0 . THE ERROR OCCURRED WHILE PREPARING THE PARTITION SELECTED FOR INASTALLATION.ERROR CODE : 0*80070057

یه ارور دیگه هم داد :

FAILD TO FORMAT THE SELECTED PARTITION. [ERROR : 0*80070057]

ممنون میشم کسی کمک کنه.:n16:
واسه ویندوز سون میگن یه گیگ رم کافیه ولی واقعا کمه نصب نکنید .سی پی یوتونم ضعیف باشه دیگه بدتر چون سرعتتون واقعا کند میشه . اگرم هاردتون از این قدیمیا باشه واقعا اذیت میکنه .

حالا واسه اینکه مشکلتون حل شه بنظرم از اول اف دیسک کنید اگه درس نشد درباره هاردتون تو تایپیک مربوطه سوال کنید. چون مشکل از هاردتونه .

kian98
08-08-2014, 07:30
احتراما میشه ارتباط خش ویندوز رو با این ارور هایی که براش بوجود اومده بگید ؟
وقتی دیسک خش دار باشه دی وی دی رایتر نمی تونه اون رو بخونه و جاهایی که نمی تونه بخونه رو رها می کنه و می ره جلوتر. این خطاها هم میگه که ویندوز نمیتونه پارتیشن رو فرمت کنه. خوب وقتی دی وی دی خش دار باشه دستگاه هم اون رو نمیخونه و در نتیجه می گه ویندوز نمیتونه فرمتش کنه. حتی اگه هم بتونه فرمت کنه با سرعت خیلی پایین این کار رو انجام میده چون دستگاه داره هی زور میزنه تا بخش خش دار رو بخونه.

enerzhi
08-08-2014, 10:24
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .
مشکلم حل شد و توی 20دقیقه ویندوزو تونستم نصب کنم . به این صورت که کد ارور رو توی گوگل سرچ کردم و توی سایت مایکروسافت دیدم نوشته که پارتیشن رو delete کنم و یه جدیدشو بسازم . بعد " فرمتش کنم " بعد next رو بزنم. قبلا بعد از ساخت پارتیشن جدید ، بدون فرمت next رو میزدم.:n02: