PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل باتری لب تاپ ایسوس و چشمک زدن چراغ باتری

ittools
07-08-2014, 11:52
سلام

یه مدتی بود از لب تاپ استفاده نمیکردم دیروز روشن کردم دیدم چراغ باتری به نارنجی چشمک میزنه چند باری هم باتری رو درآوردم و دوباره جا زدم فرقی نکرد همون طور نارنجی چشمک میزنه
اینم بگم قبلا وقتی باتریش شارژ میشد به صورت ممتد چراغش نارنجی میشد و وقتی فول شارژ میشد چراغش آبی میشد
الان اگه شارژر رو خاموش کنم لب تاپ دیگه روشن نمیمونه و خاموش میشه خودش هم موقتی میزنم به شارژر مینویسه در حال شارژ ولی 0 درصد رو نشون میده

مدل : Eee PC 1215N

به نظر شما چیکار کنم که مشکل حل بشه ؟

arashm7
07-08-2014, 15:37
سلام اقا.شما موقعی که میدونید مدتی از لپ تاپتون استفاده نمیکنید باید باطری لپ تاپو در بیارید و بعد ان را خاموش کنید.
در اکثر مواقع از باطری لپ تاپ موقعی باید استفاده بشه که دسترسی به برق وجود نداشته باشه و در غیر از این موارد در هنگام استفاده باید باطری از لپ تاپ جدا کرده و با برق مستقیم لپ تاپ رو روشن کرد.
باتری رو باید به نظرم عوض کنید.

chaparman
07-08-2014, 16:51
من هم باتری رو در نمی یارم و همراه باطری مستقیم از برق شهر استفاده می کنم چون شنیدم اگر باطری رو در بیارم و نوسان شدید برق وجود داشته باشد ممکنه مادربورد لپ تاب بسوزه . از طرفی هم بعضی ها میگن باقی بودن باطری روی لپ تاپ زمان استفاده مستقیم از برق شهر به مرور از عمر باطری کم می کنه . این صحت داره؟

به نظر شما راهکار چیه؟

ittools
07-08-2014, 19:06
دوستان خواهشا کمک کنید

arashm7
07-08-2014, 19:45
بعله صحت داره.چون شما فقط میتونی به یه میزان خاصی از باطری لپ تاپ استفاده کنی و بعد از اونتعداد شارژ مجدد باطری کارایی خودشو از دست میده.

arashm7
07-08-2014, 19:45
دوستان خواهشا کمک کنید
شما تنها راهی که داری اینه که یه باطری جدید بگیرید.

ittools
08-08-2014, 10:34
لطفا دوستان دیگه ای هم نظر بدن
اصلا راهی نداره که تعمیر بشه شنیدم بزاری تو فریزر یا بهش شک بدی درست میشه ؟ درسته ؟

ittools
09-08-2014, 12:29
هنوز منتظر کمکم
قبلنا دوستان بیشتر کمک میکردن :n27:

ittools
08-09-2014, 12:23
کسی نیست کمک کنه ؟ :n15:

mehrdad8086
15-09-2014, 15:46
دوست من....
شوک به باطری و این داستان ها پایه اساس علمی آنچنانی نداره.جواب هم بگیری کوتاه مدته.
آدم لب تاب رو می خره باطری روش باشه .بتونه حمل و نقل کنه و برق اگر رفت تا مدتی به کارش ادامه بده......درآوردن باطری و ......ممکنه کمی عمر باطری رو افزایش بده و البته وجودش رو دستگاه نه می تونه نوسان برق رو بگیره و نه چیزه دیگه.....مگه استابلایزره!!!
باطری عمری داره و تعداد سیکل شارژ.زیاد خودتو درگیرش نکن و اگه با فریزر و 12 شارژ مداوم جواب نداد :n06: یکی تهیه کن.

تعمیرش هم نکن هم باطری از ریخت میوفته معمولا و کارائی آکبند رو نداره.

امیر تتلو
21-09-2014, 23:45
دوست من....
شوک به باطری و این داستان ها پایه اساس علمی آنچنانی نداره.جواب هم بگیری کوتاه مدته.
آدم لب تاب رو می خره باطری روش باشه .بتونه حمل و نقل کنه و برق اگر رفت تا مدتی به کارش ادامه بده......درآوردن باطری و ......ممکنه کمی عمر باطری رو افزایش بده و البته وجودش رو دستگاه نه می تونه نوسان برق رو بگیره و نه چیزه دیگه.....مگه استابلایزره!!!
باطری عمری داره و تعداد سیکل شارژ.زیاد خودتو درگیرش نکن و اگه با فریزر و 12 شارژ مداوم جواب نداد :n06: یکی تهیه کن.

تعمیرش هم نکن هم باطری از ریخت میوفته معمولا و کارائی آکبند رو نداره.

کاملا درست میفرمایی شما موافقم

ittools
05-10-2014, 12:16
ممنون دوستان
باتری اصلیش 6 cell از نوع 56Wh 5200mAh هست به نظر شما میتونم 9 cell بندازم که مدت زمان بیشتری شارژ نگه داره ؟ مدل دقیق رو میتونید بگید
ممنون :n16: