مشاهده نسخه کامل
: مشکل باتری لب تاپ ایسوس و چشمک زدن چراغ باتری
سلام
یه مدتی بود از لب تاپ استفاده نمیکردم دیروز روشن کردم دیدم چراغ باتری به نارنجی چشمک میزنه چند باری هم باتری رو درآوردم و دوباره جا زدم فرقی نکرد همون طور نارنجی چشمک میزنه
اینم بگم قبلا وقتی باتریش شارژ میشد به صورت ممتد چراغش نارنجی میشد و وقتی فول شارژ میشد چراغش آبی میشد
الان اگه شارژر رو خاموش کنم لب تاپ دیگه روشن نمیمونه و خاموش میشه خودش هم موقتی میزنم به شارژر مینویسه در حال شارژ ولی 0 درصد رو نشون میده
مدل : Eee PC 1215N
به نظر شما چیکار کنم که مشکل حل بشه ؟
سلام اقا.شما موقعی که میدونید مدتی از لپ تاپتون استفاده نمیکنید باید باطری لپ تاپو در بیارید و بعد ان را خاموش کنید.
در اکثر مواقع از باطری لپ تاپ موقعی باید استفاده بشه که دسترسی به برق وجود نداشته باشه و در غیر از این موارد در هنگام استفاده باید باطری از لپ تاپ جدا کرده و با برق مستقیم لپ تاپ رو روشن کرد.
باتری رو باید به نظرم عوض کنید.
chaparman
07-08-2014, 16:51
من هم باتری رو در نمی یارم و همراه باطری مستقیم از برق شهر استفاده می کنم چون شنیدم اگر باطری رو در بیارم و نوسان شدید برق وجود داشته باشد ممکنه مادربورد لپ تاب بسوزه . از طرفی هم بعضی ها میگن باقی بودن باطری روی لپ تاپ زمان استفاده مستقیم از برق شهر به مرور از عمر باطری کم می کنه . این صحت داره؟
به نظر شما راهکار چیه؟
بعله صحت داره.چون شما فقط میتونی به یه میزان خاصی از باطری لپ تاپ استفاده کنی و بعد از اونتعداد شارژ مجدد باطری کارایی خودشو از دست میده.
دوستان خواهشا کمک کنید
شما تنها راهی که داری اینه که یه باطری جدید بگیرید.
لطفا دوستان دیگه ای هم نظر بدن
اصلا راهی نداره که تعمیر بشه شنیدم بزاری تو فریزر یا بهش شک بدی درست میشه ؟ درسته ؟
هنوز منتظر کمکم
قبلنا دوستان بیشتر کمک میکردن :n27:
mehrdad8086
15-09-2014, 15:46
دوست من....
شوک به باطری و این داستان ها پایه اساس علمی آنچنانی نداره.جواب هم بگیری کوتاه مدته.
آدم لب تاب رو می خره باطری روش باشه .بتونه حمل و نقل کنه و برق اگر رفت تا مدتی به کارش ادامه بده......درآوردن باطری و ......ممکنه کمی عمر باطری رو افزایش بده و البته وجودش رو دستگاه نه می تونه نوسان برق رو بگیره و نه چیزه دیگه.....مگه استابلایزره!!!
باطری عمری داره و تعداد سیکل شارژ.زیاد خودتو درگیرش نکن و اگه با فریزر و 12 شارژ مداوم جواب نداد :n06: یکی تهیه کن.
تعمیرش هم نکن هم باطری از ریخت میوفته معمولا و کارائی آکبند رو نداره.
امیر تتلو
21-09-2014, 23:45
دوست من....
شوک به باطری و این داستان ها پایه اساس علمی آنچنانی نداره.جواب هم بگیری کوتاه مدته.
آدم لب تاب رو می خره باطری روش باشه .بتونه حمل و نقل کنه و برق اگر رفت تا مدتی به کارش ادامه بده......درآوردن باطری و ......ممکنه کمی عمر باطری رو افزایش بده و البته وجودش رو دستگاه نه می تونه نوسان برق رو بگیره و نه چیزه دیگه.....مگه استابلایزره!!!
باطری عمری داره و تعداد سیکل شارژ.زیاد خودتو درگیرش نکن و اگه با فریزر و 12 شارژ مداوم جواب نداد :n06: یکی تهیه کن.
تعمیرش هم نکن هم باطری از ریخت میوفته معمولا و کارائی آکبند رو نداره.
کاملا درست میفرمایی شما موافقم
ممنون دوستان
باتری اصلیش 6 cell از نوع 56Wh 5200mAh هست به نظر شما میتونم 9 cell بندازم که مدت زمان بیشتری شارژ نگه داره ؟ مدل دقیق رو میتونید بگید
ممنون :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.