PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید برای برنامه نویسی و طراحی وب

2undercover
07-08-2014, 09:47
سلام من کار اصلیم برنامه نویسی و طراحی وب هست که در کنارش نیاز به وبگردی هم دارم.
مهم ترین فاکتور ها برای من اول باتری، وزن و کی بورد و دما هستند، بعد کیفیت ساخت و این که تا 3 سال دیگه کار بکنه برام.
قیمت هم یک چیزی دور و بر 2300، 100 تا بالا و پایین.

خودم این هارو مد نظر دارم، می خوام ببینم نظر شما در مورد این ها با توجه به فاکتور هایی که من گفتم چیه؟
هم چنین خودم بیشتر نظرم روی V5 ولی دماش توی بررسی ها بالا بود و S551LB که تنها مشکلش وزن بیشتر نسبت به بقیه است، هست. Lenovo هم مشخصاتش به خصوص Full HD بودنش با توجه به قیمت و SSD وسوسه کننده است.

ACER Aspire v5-573G
CPU: Core i5 4200u
Graphic: Nvidia 750m
Battery: 53wh (6 hour for web surfing)

ASUS S551LB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Graphic: Nvidia 740m
Battery: 50wh (6 hour for web surfing)

ASUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])K551LN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Graphic: Nvidia 840m
Battery: 4500mah (4 hours web surfing)

L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])enovo Flex 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU: Core i5 4210u
Graphic: Nvidia 840m
HDD: 500GB + 8GB SSD
Battery: 32wh (7 hours web surfing)

HP Probook 450 G1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU: Core i5 4200m
Graphic: AMD 8750m
Battery: 47wh
* با توجه به قیمت میشه یک SSD با رابط mSATA هم کنارش گذاشت.

HOJ-JAT
07-08-2014, 10:43
با این تفاسیر شما اصلا به کارت گرافیک نیاز ندارید و میتونید روی لپتاپ های فاقد کارت گرافیک هم فک کنید
متاسفانه الان برای خرید مهمترین بحث کیفیت برند و سری هست کیفیت لپ تاپ های کنونی خیلی پایین اومده بعضیا ب شش ماهم نمیکشه!!

mg_mahyar
08-08-2014, 01:15
لنوو تنها مزیت لمسی بودنه که به نظر برای شما کاربردی نیست 8 گیگ هم نمایشیه شما حتی نمیتونید یک ویندوز درست حسابی با خیایل راحت روش نصب کنید.
بین اینها لیسوز سری K و ایسر رو پیشنهاد میکنم. اگر موردی داشتید که IPS بود نمایشگرش اونو انتخاب کن. ضمنا 4200U کم مصرف تره و گرمای کمتری داره و کار شما رو هم راه میندازه. دلیل رد اچ پی عدم شناخت خودمه و سری s ایسوز هم کیبرد و تاچش دلچسب نیست.
اولویت من سری k ایسوز هست

2undercover
08-08-2014, 17:31
لنوو تنها مزیت لمسی بودنه که به نظر برای شما کاربردی نیست 8 گیگ هم نمایشیه شما حتی نمیتونید یک ویندوز درست حسابی با خیایل راحت روش نصب کنید.
بین اینها لیسوز سری K و ایسر رو پیشنهاد میکنم. اگر موردی داشتید که IPS بود نمایشگرش اونو انتخاب کن. ضمنا 4200U کم مصرف تره و گرمای کمتری داره و کار شما رو هم راه میندازه. دلیل رد اچ پی عدم شناخت خودمه و سری s ایسوز هم کیبرد و تاچش دلچسب نیست.
اولویت من سری k ایسوز هست

متشکرم. ولی آیا سری K ایسوس شارژ دهی بالا 5 ساعت با توجه به استفاده ی من رو داره؟ چون سری S چنین شارژ دهی رو داره.

mg_mahyar
09-08-2014, 00:15
متشکرم. ولی آیا سری K ایسوس شارژ دهی بالا 5 ساعت با توجه به استفاده ی من رو داره؟ چون سری S چنین شارژ دهی رو داره.
باید یه تعادل در نظ بگیری
ممکنه سری S شارژ بهتری داشته باشه ولی شما شارژ برای تایپ میخوای دیگه. وقتی کیبرد و تاچ پد خوب نیست به چه دردت میخوره؟ بازم هر طور مایلید بهتره برید مغازه روش یک بار تایپکنید اگر دوست داشتید تهیه کنید. ولی حتما تست کن.

HOJ-JAT
09-08-2014, 09:02
من سری sداشتم اصلا ۶ ساعت شارز نمیده اگه بزاری رو باتری سیو و نور صفحه رو کم کنی شابد ب زور ب ۴ ساعت برسه

2undercover
14-08-2014, 14:53
متشکرم از همگی سری K ایسوس چقدر شارژ دهی دارند، برای وبگردی؟

Public Enemy
14-08-2014, 17:22
با سلام .

اولویت عموم برنامه نویسان برای لپ تاپ مناسب داشتن کیبورد راحت و مناسب برای تایپ هستش . لذا بیشتر برنامه نویسان لپ تاپ هایی رو انتخاب می کنند که عموما حالت Chiclet ( بهش جزیره ای نیز گفته می شود ) داشته باشد . فاصله میان حروف میزان خطاها رو کاهش می ده . اما از میان لپ تاپ ها با کیبورد جزیره ای دو سری خیلی معروف شدند :

الف : کیبورد جزیره ای اپل
محصولات اپل که همیشه در طراحی با کیفیت بالا مشهور بوده اند. اپل در طراحی خاص خودش سعی کرده کیبورد رو طوری طراحی کنه که میزان خطای ناشی از برخورد دست به دکمه ها کاهش یابد . هم چنین کیبورد نیز به فشار اندک نیز پاسخ گو هستش و کاربر نیاز نیست برای تایپ فشار زیادی رو روی کیبورد بیاره . اگر کمی جستجو کنین متوجه می شین انتخاب اول برنامه نویسان مدل های اپل هستش که کیبورد عالیش یکی از دلایلی هست که بیشتر به این سمت کشیده می شن

ب : Accutype در لنوو

لنوو در طراحی جدید کیبورد هاش استانداردی رو به نام Accutype معرفی کرده . این نوع کیبورد ها معمولا از نوع جزیره ای هستند و فاصله بین دکمه ها میزان مناسبی دارد . شکل طراحی دکمه ها به صورت کمی انحنا دار ( لبخند مانند ) طراحی شده تا ماکزیمم سطح اصطکاک با انگشتان دست رو داشته باشه و میزان خطاهای تایپ بسیار پایین بیاد .

------------------------------------------------

توصیه ای که بنده می کنم اگر کیبورد واستون اهمیت داره بهتره به سراغ مدل Lenovo Flex 2 برین . کیبوردش برای تایپ بسیار مناسب تر هست و این موضوع رو به راحتی می شه با چند بار تست متوجه شد .

حال هم چنین مدل های دیگه هم کیبورد مناسبی دارند ولی چون کار شما برنامه نویسی هستش و کیبورد و تعداد خطاهای تایپ تاثیر بالایی توی سرعت تایپ داره فکر کنم Flex 2 انتخاب بهتری باشه

mg_mahyar
15-08-2014, 20:20
با سلام .

اولویت عموم برنامه نویسان برای لپ تاپ مناسب داشتن کیبورد راحت و مناسب برای تایپ هستش .

به جز کیبرد مانیتور هم اهمیت داره. یک مانیتور خوب (مات ترجیحا) بسیار اهمیتش بیشتره از کیبرد خوب.
کیبرد رو دست عادت مکینه ولی مانیتور رو چشم عادت نمیکنه.