ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش حجم هارد دیسک و نشان ندادن اطلاعات

abbasazarpikan
06-08-2014, 12:10
دوستان کسی می تونه مشکل منو حل کنه

یه نرم افزار به نام USB.Safeguard.v6.0. نصب کردم که اطلاعات هارد دیسک اکسترنال رو رمز گذاری کنم
وسط کار سیستم ریستارت شد
برگشتم فهمیدم هارده فقط 96 کیلو نمایش میده
ولی داخل disk managment حجم کلش هست
نرم افزار هم نمیاد بالا و نمیشه هم یه بار دیگه داخل هارد کپی کرد
کلی اطلاعات داخل هاردم بوده
کسی نظری داره
می تونید کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
06-08-2014, 16:48
دوستان کسی می تونه مشکل منو حل کنه

یه نرم افزار به نام USB.Safeguard.v6.0. نصب کردم که اطلاعات هارد دیسک اکسترنال رو رمز گذاری کنم
وسط کار سیستم ریستارت شد
برگشتم فهمیدم هارده فقط 96 کیلو نمایش میده
ولی داخل disk managment حجم کلش هست
نرم افزار هم نمیاد بالا و نمیشه هم یه بار دیگه داخل هارد کپی کرد
کلی اطلاعات داخل هاردم بوده
کسی نظری داره
می تونید کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببینید میتونید با نرم افزارهایی ریکاوری مثل eases data recovery کل پارتیشن رو ریکاوری کنید یا نه الان تو disk managamnet که در قسمت دیسک ها حجم رو درست زده ولی فکر کنم به دلیل استفاده از همون نرم افزار که encrypt کرده این سایز شده فعلا ببینید میتونید ریکاوری کنید یا نه

abbasazarpikan
06-08-2014, 16:55
باید حتما ریکاوری بشه
کسی با این نرم افزار کار نکرده
USB.Safeguard.v6.0.

abbasazarpikan
10-08-2014, 08:18
کسی نیست کمک ما کنه!!!!!!!!!!!!