ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا در کانکشن استرینگ

dharmaa
06-08-2014, 10:46
سلام بر دوستان همیشه در صحنه
من اومدم یه برنامه نوشتم (سی شارپ) و دیتا بیسش رو هم با R2 2008 Sql Server Management Studio ساختم.فایل ستاپش رو هم با خود Vs2010 درست کردم،و از قسمت prerequisites ،گزینه Sql Server 2008 Express رو هم تیک زدم .بعد از نصب برنامه و اجرای آن روی کامپیوتر دیگه ،خطای ...A network related or instance specific error occured while establishing a connection to sql server
رو میده.
کانکشن استرینگ اینه: con.ConnectionString =Data Source=local;Initial Catalog=master;Integrated Security=True
اول وصل میشه به master و بعد از اون دیتابیس رو اتچ میکنه.
مشکل از کجاست؟ روی کامپیوتر مقصد که Sql Server 2008 Express نصب میشه .از کانکشن استرینگه یا از نبودن یه موتور دیتابیس مناسب.

لطفا راهنمایی ام کنید.

H.E.R.O.E.S
06-08-2014, 22:05
سلام بر دوستان همیشه در صحنه
من اومدم یه برنامه نوشتم (سی شارپ) و دیتا بیسش رو هم با R2 2008 Sql Server Management Studio ساختم.فایل ستاپش رو هم با خود Vs2010 درست کردم،و از قسمت prerequisites ،گزینه Sql Server 2008 Express رو هم تیک زدم .بعد از نصب برنامه و اجرای آن روی کامپیوتر دیگه ،خطای ...A network related or instance specific error occured while establishing a connection to sql server
رو میده.
کانکشن استرینگ اینه: con.ConnectionString =Data Source=local;Initial Catalog=master;Integrated Security=True
اول وصل میشه به master و بعد از اون دیتابیس رو اتچ میکنه.
مشکل از کجاست؟ روی کامپیوتر مقصد که Sql Server 2008 Express نصب میشه .از کانکشن استرینگه یا از نبودن یه موتور دیتابیس مناسب.

لطفا راهنمایی ام کنید.

با سلام و خسته نباشید
مشکل شما در سورس هست
شما نباید ادرس ثابت میدادید
باید ادرس هاتون و متغیر بسازید
بانک اطلاعاتیتون و بهتره ADO.Net کنید اون جایی که می خوایید Provider رو بدید این قرار بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین سادگی
به همین خومزگی
خخخخ

dharmaa
07-08-2014, 17:33
خیلی ممنون از راهنمایی تون.
مشکلم حل شد ،البته با تغییر دادن مقدار Data Source از local به SQLEXPRESS\\.
من باید به کانکشن استرینگ یه Instant name هم میدادم.چون بعد از نصب این اس کیو ال اکسپرسه که بانک رو ساپورت میکنه .