مشاهده نسخه کامل
: معمای اتاق ها !!
farshad.88
06-08-2014, 09:20
سلام عزیزان
یک سیستم هست که توی یک اتاق روشن نمیشه. اما توی یه اتاق دیگه روشن میشه. سه راهی رو هم تعویض کردم اما باز این مشکل رو دارم. مثلا توی اتاق X سیستم روشن میشه. یعنی فقط پاور شروع به کار میکنه و نه صدای بوق میاد و نه چیزی نشون داده میشه. اما اگه همین سیستم رو توی اتاق Y ببرم سالم و قبراق کار میکنه و ویندوز هم بالا میاد. به نظرتون مشکل از کجاست ؟
این مشکل برای یه اتاق دیگه هم رخ داده. مثلا اتاق P سیستم بعد از مدتی ریستارت میشه. اما اگه همین سیستم رو به اتاق Y ببرم. مثل ساعت کار میکنه و ریستارت یا خاموش شدن خودکار رخ نمیده
عجب اتاقیه این اتاق Y. کلا همه مشکلات رو رفع میکنه. داداش من هم چند تا کامپیوتر دارم مشکل دارن میشه بیارم اتاق Y؟
والا از این چیزهای عجیب زیاد شنیدم, شما هم یه امتحانی بکن شاید نتیجه گرفتی:
1: ببین سیم ها جایی خم نشده باشن و نشکسته باشن, گلدونی چیزی نباشه که آب بچکونه روی سیم ها.
2: احتمالا اتاق P که سیستم ریستارت میشه, دمای بالایی نداره (دمای بالا افزایش درجه حرارت سی پی یو و ریستارت)؟
3: تو اتاقهایی که مشکل دارن, آیا در همه پریز های این اتاقها, مشکل پابرجاست؟ پریز دیگه رو در این اتاقها امتحان کنید.
4: خونه تون جن نداره؟ :دی (شوخی)
اگر مشکل پا برجاست, سیستم رو ببرید در اتاقی که مشکل وجود داره ولی با برق اون اتاقها سیستم رو روشن نکنید بلکه یه سیم بلند از اتاقی که سیستم در اونجا درست کار میکنه, بکشید بیارید تو این اتاق بعد ببینید چطور میشه.
zinevand_r
06-08-2014, 10:02
کاش ما هم از این اتاق های x , y داشته باشیم.:n02:
farshad.88
06-08-2014, 10:59
مشکل اتاق X حل شد. مانیتور خراب شده بود !
اما مشکل اتاق هایی مثل P هنوز هست. که وسط کار یهو خسته میشن و خاموش یا ریستارت میشن. دمای اتاق هم طبیعیه . توی یک شرکت هست و اتاق ها کوچک و کولر روشن است
سلام عزیزان
یک سیستم هست که توی یک اتاق روشن نمیشه. اما توی یه اتاق دیگه روشن میشه. سه راهی رو هم تعویض کردم اما باز این مشکل رو دارم. مثلا توی اتاق X سیستم روشن میشه. یعنی فقط پاور شروع به کار میکنه و نه صدای بوق میاد و نه چیزی نشون داده میشه. اما اگه همین سیستم رو توی اتاق Y ببرم سالم و قبراق کار میکنه و ویندوز هم بالا میاد. به نظرتون مشکل از کجاست ؟
این مشکل برای یه اتاق دیگه هم رخ داده. مثلا اتاق P سیستم بعد از مدتی ریستارت میشه. اما اگه همین سیستم رو به اتاق Y ببرم. مثل ساعت کار میکنه و ریستارت یا خاموش شدن خودکار رخ نمیده
هرچی هست مربوط به سیستم برق رسانی اتاق هاست سیستم ها سالمه حالا یا پریز میتونه ایراد داشته باشه یا سیم کشی ساختمون یا کابل برق یا سه راهی ......
ess_1362
07-08-2014, 11:08
قطعا برق کشی ساحتمان مشکل داره
حدود یکسال پیش من هم همین مشکل را داشتم و سیستم خود به خود روشن میشد در یک اتاق خاص
وقتی فیوز اون اتاق را قطع می کردم چراغ اتاق مجاور روشن میشد
همچنین وقتی به شیر آلات مربوط به کولر آبی روی پشت بام با دست خیس دست می زدم 80 سانت پرت میشدم هوا
بعد از دو روز زیر و رو کردن سیم کشی خانه مشخص شد که یکی از پریز های حیاط سیم ها دچار اتصالی شده بود و این مورد پیش میامد و اگر به موقع پیگیری نمی کردم قطعا موجب آتش سوزی میشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.