مشاهده نسخه کامل
: سریال دردسرهای عظیم | شبکه سه
Amir_oscar
05-08-2014, 23:59
مهدی هاشمی باز هم به تلویزیون برگشته و از اونجایی که هاشمی کارهای ضعیف رو قبول نمیکنه، به احتمال قوی، «دردسرهای عظیم» باید سریال باکیفیتی باشه. شروع پخش، یحتمل اواخر مرداد هست. کارگردان سریال، برزو نیکنژاده که خیلی از سریالهای موفق تلویزیون رو نوشته و توی جشنوارهی فیلم فجر قبلی هم فیلم متوسط «ناخواسته» کارگردانی کرده بود. تهیهکنندههای کار، ایرج محمدی و مهران مهام هم تا حالا کارهای موفقی رو برای تلویزیون ساختن. یه نگاه به لیست عوامل فیلم، نشون میده که باید خوشبین باشیم به «دردسرهای عظیم».
اطلاعات سریال:
نویسندگان: علیرضا کاظمی پور - سعید جلالی
كارگردان: برزو نیک نژاد
تهیه کنندگان: ایرج محمدی - مهران مهام
بازیگران: مهدی هاشمی ، جواد عزتی ، مهران رجبی ، امیر غفارمنش ، اشکان اشتیاق ، بهشاد شریفیان ، محمد مهدی مطلبی ، پرستو گلستانی ، مریم سعادت ، الناز حبیبی ، زهره فکور صبور ، شهین تسلیمی ، صفا آقاجانی
خلاصه داستان:لطیف جوانی که رویای بازیگری در سر می پروراند ناخواسته درگیر ماجرای عجیبی می شود که او را دچار دردسرهای فراوان کرده و مسیر زندگی اش را دگرگون می کند...
---------------------------------------------------------------------------
سایر عوامل
مدیر تصویربرداری: فرشاد گل سفیدی
مدیر صدابرداری: امیر پرتوی زاده
طراح صحنه و لباس: قاسم ترکاشوند
تدوین: حسین غضنفری
دستیار اول کارگردان: احسان سجادی حسینی
مدیر تولید: شاپور دلدار
برنامه ریز : مجتبی خادم زاده
طراح چهره پردازی : زهره سیه پوش
آهنگساز : حمید صدری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amir_oscar
21-08-2014, 23:28
الحق که سریال بدی نیست. کاراکتر جواد عزتی خیلی خوب شده. «ناراحت شدی؟» :n02:
Mehran-King
21-08-2014, 23:33
چرا اینجا کسی نمیاد نظر بده ؟
من که به شخصه از جواد عزتی خوشم میاد جزو بازیگر محبوب منه :n12:
اخلاقش عین منه ! :دی
منم شاید اگه جواد عزتی تو این سریال نبود اصلا نمیدونستم همچین سریالی از شبکه 3 داره پخش میشه.:n02:
بعد از مدت ها افتضاح سریالهای تلویزیون بالاخره یه سریال نسبتا خوب داره پخش میشه که امیدوارم ارزش وقت گذاشتن داشته باشه.
راستی تا الان چند قسمت پخش شده؟ و کلا چند قسمته؟
SAEED 120
27-08-2014, 18:52
جواد عزتی نباشه سریال کلا تعطیل میشه..بار طنز سریال نصفش جواد عزتی بقیش بقیه..عجب استادیه ...ولی بچه ها جدی.. ناراحت شدین؟
خیلی باحاله دیشب بلند شد رفت دنبال بهار خانوم ..بهار خانوم بهار خانوم..من گفتم چی میخواد بهش بگه این همه بلند شد رفت..بعد گفت ناراحت شدین؟
عجب تیکه ای مد کرده..ناراحت شدی؟ چه قدرم به موقع میگه /دمش گرم خیلی خاطر خواشم..طرفدارشم 1000 تا ..
من ا زاون اولش با تبلیغاش خندم میگرفت...از بازی جواد عزتی..عجب استادیه خداوکیلی..//\\دم نش کش تو آنونسش..توشه؟ توش نباشه؟ خیلی باحالی جواد عزتی دمت گرم هر جا هستی..خودت یه پا سریال طنزی
reza.kaka
29-08-2014, 10:53
کلا خیلی سریال باهالی هست . سریال ناب هست که بیشتر میمود در ماه رمضون پخش بشه که نشد . خیلی فیلم قشنگی هست و ستارش رو جواد عزتی هست که خیلی شخصی باهالی هست .
payam.n5
29-08-2014, 10:57
سریال خوبیه
از اون طنزهایی که میشه دید
مسخره بازی نیست توش
Mohammad Yek110
29-08-2014, 12:09
منم به خاطر جواد عزتی نگاه میکنم ، سریال خوبیه ... سریالهای شمعدانی ( سروش صحت با بازی قدرت الله ایزدی (رشید) ) و اتاق عمل ( مهران مدیری :40: ) رو هم در پیش داریم ...
یه خرده کیفیت سریالای طنز بالا بره مردم "ستایش بین" نمیشن :2:
Abdolreza2012
29-08-2014, 12:21
سلام
بعد مدت های یه سریال طنز خووووب داریم میبینیم
امیدوارم ادامش هم خووووب باشه و یهو خرابش نکنن
+
جواد عزتی خیلی خوبه و واقعا جزء چند بازیگر طنز خووووب ایران هست و وجودش تو این سریال باعث جذاب تر شدن شده
reza.kaka
29-08-2014, 12:28
منم فقط و فقط به خاطر جواد عزتی یا بابا اتی خودمون نگاه میکنم این سریال رو ....:n09:
mehrabooni
29-08-2014, 17:49
سریال خوبیه
از اون طنزهایی که میشه دید
مسخره بازی نیست توش
به نظر منم سریال خوبیه چون تونسته بچه ها رو کمی شاد کنه
دیروز خونه ی مادربزرگم بودیم،بچه ها داشتن نگاه میکردن میخندیدن که معلوم بود واسشون جذابه،منم یکم نگاه کردم ولی واسه گروه بزرگسال اصلا مخاطب پسند نبود
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
شوخی های جنسی کلامی هم به صورت نامحسوس زیاد دیده میشه ها تو سریال! :n08:
بذار دهنت
سرشو بگیر
تو دهنته
بگیر دستت
کاملا تابلوئه این دیالوگ ها از عمد اینجوری نوشته شده از لحن جواد عزتی معلومه :n09:
تو قسمت های اول هم یه جا لطیف به ارسلان گفت تو خودت به من گفته بودی به من حس داری!
امروز خیلی قشنگ بود . اون تیکه که دستش خورد به درخت گفت "درخته چقدر کلفته چرا تیغ داره !!! " :n08:
payam.n5
31-08-2014, 16:12
امشب پخش نمیشه انگار
دیشب خیلی خوب بود به خصوص سکانس مشترک جواد عزتی و الناز حبیبی که بغض کرده بود
Mehran-King
31-08-2014, 20:33
دوستان من یه لباسی دارم عین همین لباس آقای جواد عزتی هستش! اخلاق و رفتار جواد عزتی عین منه !!! :دی باور کنین !!!
Abdolreza2012
01-09-2014, 01:08
ای عکسی که گذاشتید برای کدوم قسمته ؟؟؟
چرا ندیدمش ؟؟؟؟!!!! :n13: فکر کنم همه قسمت هارو دیده باشم
reza.kaka
02-09-2014, 19:00
ای عکسی که گذاشتید برای کدوم قسمته ؟؟؟
چرا ندیدمش ؟؟؟؟!!!! :n13: فکر کنم همه قسمت هارو دیده باشم
سلام قسمت دیروزش بود . کلا این بچه (جواد عزتی) خیلی بدبخته . این دختر ها هنوز نفهمیدن نباید بالجبار خودتو قالب کنی . کل مشکلات به خاطره دختره بود . که اخرش اومد گند زد به حال این لطف یا جواد عزتی خودمون .
SAEED 120
02-09-2014, 19:35
به نظرم یکی از دلایلی که کاربرا کمتر تو این تاپیک پست میدن شاید مسخره بودن سریال..اما من فکر میکنم دلیل اصلیش عالی بودن سریال که واقعا جای هیچ حرفی رو نزاشته.
بابازی بسیار قوی جواد عزتی...چه حسایی میگیره وایییییییییییییییی ..دیدی می خواد گریه کنه دلش شکسته..آره خلاصه..سریال خیلی عالیه موفق باشید و دست مریزاد یا همون خسته نباشید میگم به کارگردان و تمام عوامل و همچنین خدا قوت.
که یک سریال زیبا در فصل تابستان پخش کردید.بیشتز از این کارا بکنین. مردم ما به سریالهای خوب و شاد و داستانها ی مفرح بیشتر نیاز دارند .
جواد جان دستتو به گرمی می فشارم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی. همچنین آقای هاشمی که نقش رو بدون کمو کاستی در میاره. واقع حرص زدنای خانم سعادت من رو یاد مادرای فداکار ایرانی میندازه.
میگه هر چی از دل بر آید به دل بشینید این کارگردان با عشق این کارو ساخته و به دل مردم هم میشینه.
من دیگه عرضی ندارم. موفق باشید همه مردم فارسی زمان تمام این کره آبی و خاکی :n11:
فکر کنم اخرش لطیف با اون دختره خاک پور ازدواج کنه .
دقت کردید در هر دو سریالی که الان داره همزمان از شبکه 1 و 3 پخش میشه یه نفر هست که مرده ولی یه جنازه اشتباهی رو به جاش دفن کردن و بعدا معلوم میشه اون شخص اصلا نمرده یا زنده شده بوده؟
به نظرتون اتفاقیه؟
سلام به همه ؛ خسته نباشید
راستش من ساعتی که پخش میشه این سریال (هم پخش اول و هم پخش تکرار) سر کار هستم و نمیتونم ببینمش؛شاید چند تیکه دیدم این سریال و از فضاش خوشم اومد؛
میشه یکی بگه که تا قسمت چندم پخش شده این سریال؟
و البته میدونم این درخواستم خلاف مقرراته؛ولی خداییش مجبور بودم این درخواست رو بکنم؛میشه یکی یه سایتی بهم در "پیغام خصوصی" معرفی کنه که این سریال رو تا اونجایی که پخش شده با کیفیت بالا برای دانلود بذاره؟
خیلی ممنونم و منتظرم...:n16:
سلام به همه ؛ خسته نباشید
راستش من ساعتی که پخش میشه این سریال (هم پخش اول و هم پخش تکرار) سر کار هستم و نمیتونم ببینمش؛شاید چند تیکه دیدم این سریال و از فضاش خوشم اومد؛
میشه یکی بگه که تا قسمت چندم پخش شده این سریال؟
و البته میدونم این درخواستم خلاف مقرراته؛ولی خداییش مجبور بودم این درخواست رو بکنم؛میشه یکی یه سایتی بهم در "پیغام خصوصی" معرفی کنه که این سریال رو تا اونجایی که پخش شده با کیفیت بالا برای دانلود بذاره؟
خیلی ممنونم و منتظرم...:n16:
واقعا سریال عالی هست . اصلا انتظار نداشتم صدا سیما همچین فیلم زیبایی بده ببیرون
میتونی از خود شبکه سه دانلود کنی تمام قسمت های سریال رو .........:n16:
سلام به نظر من سریال خوب و موفقی هست طبق آمار صدا و سیما بازخورد خوبی هم بین مردم داشته و جز پرمخاطبت ترین برنامه های اخیر سیما بوده که البته موفقیت سریال رو باید مدیون بازی خوب جواد عزتی و اقای هاشمی باشند
ghassam2
08-09-2014, 07:47
در سریالهای ایرانی در چند قسمت پایانی مشخص میشه سریال خوب بوده یا فاجعه !
بدک نیست تو این قحطی سریال خوب تو تلویزیون این سریال از هیچی بهتره ....فقط هم جواد عزتی خوب بازی می کنه بقیه :n21:
منم از طریق لینکی که عبدالرضای عزیز بهم داد دانلودش کردم و دارم میبینمش؛سریال جالبیه؛خوشم اومد؛
تیم بازیگریش هم خوبن؛جواد عزتی و الناز حبیبی و مهدی هاشمی و امیر غفارمنش قشنگ بازی کردن خدایی؛البته شخصا اصلا از زهره فکورصبور خوشم نمیاد؛
حتی مهران رجبی از 245000 (!!!!!) تا فیلم و سریالی که در سال بازی میکنه و اکثرا بی مزه و لوس هستن این نقشش رو خوب بازی کرد؛(کلا از این نقشش و کارکترش در سریال روزهای بد به در ساخته ی سعید آقاخانی و کارکترش در سریال راه بی پایان خوشم اومد از 1979667720000 تا فیلم و سریالی که تا الان بازی کرده!!!!!!! :n02::n02: )
کارگردانیه آقای نیک نژاد هم به لطف تصویربرداری های استادنه ی فرشاد گل سفیدی و طراحی صحنه ی قاسم ترکاشوند (که معمولا با سعید آقاخانی کار میکنه) خیلی خوب از آب در اومده؛
داستان خوب و فیلمنامه ی نسبتا خوب و روانی داره سریال؛
کلا از محدود سریال های به نسبت خوبه چند سال اخیر صدا و سیما در اومده که ید طولایی در ساخته خزعبلات داره!!!
کسی نمیدونه قراره در چند قسمت باشه؟
اون زنه که تو مجموعه ی زی زی گولو بازی میکرد و الان نقش مادر بهار(با بازی الناز حبیبی دوست داشتنی) رو داره چقدر رو مخ بنده راه میره!!!:n23::n23::n23::n23::n24::n24::n24::n24 :
شما هم از اون کارکتر مثل من متنفرید؟!! :n21::n21::n21::n21:
reza.1370
12-09-2014, 21:17
اون زنه که تو مجموعه ی زی زی گولو بازی میکرد و الان نقش مادر بهار(با بازی الناز حبیبی دوست داشتنی) رو داره چقدر رو مخ بنده راه میره!!!:n23::n23::n23::n23::n24::n24::n24::n24 :
بله به شدت نفرت انگیزه!! :n21:
دختر مرده (هاشمي) از وقتي تو سريال فكر ميكنم زمانه نقش يه دختر كور رو بازي كرد هنوز تو حس كور بودنه چشماش اصلا حركت نميكنه پلك هم نميزنه ! كلا انگار از يه تيكه يخ تراشيدنش سرد و بي روح و رنگ پريده، يه چند روزي بره شمال آفتاب بگيره فكر كنم حالش بهتر شه...
نكنه اينجا هم كوره؟
زهره فکور صبور دقیقا همه نقش ها رو یه جور بازی میکنه . کلا بیروح و بی حال !!! حضورش توی سریال های طنز جای تعجبه . اصلا بار طنز نداره توی این سریال .
ولی واقعا دم مهدی هاشمی و جواد عزتی گرم !!! کارشون درسته . الناز حبیبی هم با توجه به تجربه اش کارش قابل قبوله . و طبق معمول هم مریم سعادت روی مخه اساسی !!!!
فک کنم این سریال تونست یخورده مردم رو ولو برای ساعتی هم که شده ، از دست سریال های ماهواره راحت کنه ( خوب چیکار کنن بنده های خدا !!:n02: مجبورررررررررن !! چیز بهتری گیرشون نمیاد) . :n08:
خیلی خیلی گوشت تلخ هست ...!! منم بالا میارم:n10:
احساسی ترین سکانس سریال
sub▬zero
16-09-2014, 23:32
واقعن سریال چرتیه. البته من از وقتی که بریکینگ بد رو دیدم دیگه نمیتون بیقیه فیلم و سریال هارو تحمل کنم علل خصوص این سریالا و فیلمای چرت ایرانی,بریکینگ بد و نویسندگیش باعث شده که همینجور فرت و فرت دارم از فیلم ها و سریال ها اشکال و ایراد نوسندگی میگیرم.
مثلن چرا این یارو مقصودی که مولتی میلیاردره خودش میاد کشیک وای میسه؟ کار و زندگی نداره مگه میلیاردر نیست پس چرا قرار داد نمی بنده با کسی؟ یعنی این قدر بیکاره که بیاد خودش کشیک وایسه؟ یا اون دوتا طلب کارای دیگه هم که میلیاردر هستن خودشون میرن تو ماشیبن میشینن و اینارو تحت نظر میگیرن؟ یا اصلن اگه اینا اینقدر پول دارن پس چرا ماشینشون این جوریه؟دویست شیش و یا مثلن زانتیا!!
کلن خیلی سریال مسخره ای هستش و داستانش دقیقن مثل سریال های دیگه ی ایرانیه و کلیشه ای شده.یادمه قبلن کانال یک یه سریال میداد دقیقن با همین موضوع دقیقن با همین شرایط فقط فرقش این بود که شرفی نیا (:n21:)بود به جای مهندس خاکپور و به جای کمک گرفتن از لطیف از پسراش کمک میگرفت. آخرش هم با پا در میونی شیخ محله طلب کارا قبول کردن که پولشونو ببخشن!:n08::n08:
اصلا این نویسنده های ایرانی دیگه واقعن شورشو در آوردن. همش دارن دو سه تا داستان رو میگیرن و فقط جای بازیگرا رو تغیر میدن و میدن به خورد ملت. یه دفعه هم که یه چیز متفاوت مثل شاهگوش اومد بیرون دیدین که چجوری تو آخرین قسمت به بیننده های سریال توهین شد با اون پایان آبکی.:n21:
ghassam2
17-09-2014, 07:40
واقعن سریال چرتیه. البته من از وقتی که بریکینگ بد رو دیدم دیگه نمیتون بیقیه فیلم و سریال هارو تحمل کنم علل خصوص این سریالا و فیلمای چرت ایرانی,بریکینگ بد و نویسندگیش باعث شده که همینجور فرت و فرت دارم از فیلم ها و سریال ها اشکال و ایراد نوسندگی میگیرم.
مثلن چرا این یارو مقصودی که مولتی میلیاردره خودش میاد کشیک وای میسه؟ کار و زندگی نداره مگه میلیاردر نیست پس چرا قرار داد نمی بنده با کسی؟ یعنی این قدر بیکاره که بیاد خودش کشیک وایسه؟ یا اون دوتا طلب کارای دیگه هم که میلیاردر هستن خودشون میرن تو ماشیبن میشینن و اینارو تحت نظر میگیرن؟ یا اصلن اگه اینا اینقدر پول دارن پس چرا ماشینشون این جوریه؟دویست شیش و یا مثلن زانتیا!!
کلن خیلی سریال مسخره ای هستش و داستانش دقیقن مثل سریال های دیگه ی ایرانیه و کلیشه ای شده.یادمه قبلن کانال یک یه سریال میداد دقیقن با همین موضوع دقیقن با همین شرایط فقط فرقش این بود که شرفی نیا (:n21:)بود به جای مهندس خاکپور و به جای کمک گرفتن از لطیف از پسراش کمک میگرفت. آخرش هم با پا در میونی شیخ محله طلب کارا قبول کردن که پولشونو ببخشن!:n08::n08:
اصلا این نویسنده های ایرانی دیگه واقعن شورشو در آوردن. همش دارن دو سه تا داستان رو میگیرن و فقط جای بازیگرا رو تغیر میدن و میدن به خورد ملت. یه دفعه هم که یه چیز متفاوت مثل شاهگوش اومد بیرون دیدین که چجوری تو آخرین قسمت به بیننده های سریال توهین شد با اون پایان آبکی.:n21:
واقعا آفرین بر شما من یادم رفته بود دقیقا کپی پیامک از دیار باقی که سیروس مقدم کارگردانش بود و البته این سریال هم تبدیل به یک دورهمی شده و بس
شما برکینگ بد شبکه AMC امریکا جز رتبه های اول IMDB رو معیار قرار میدید برای انتخاب سریال شبکه های صدا و سیما ایران دل خجسته ای داری دوست عزیز:n02: نه تنها ایران بلکه هیچ کشوری قادر نیست به سطح کیفی این سریال نزدیک بشه
سریال های صدا و سیما رو باید با بقیه سریالهای پخش شده سیما مقایسه کرد که بنظر من "دردسرهای عظیم" از سریال های چند وقت اخیر "خیلی بهتره" بوده
در کل هر کی و وسعش
sub▬zero
17-09-2014, 12:12
شما برکینگ بد شبکه AMC امریکا جز رتبه های اول IMDB رو معیار قرار میدید برای انتخاب سریال شبکه های صدا و سیما ایران دل خجسته ای داری دوست عزیز:n02: نه تنها ایران بلکه هیچ کشوری قادر نیست به سطح کیفی این سریال نزدیک بشه
سریال های صدا و سیما رو باید با بقیه سریالهای پخش شده سیما مقایسه کرد که بنظر من "دردسرهای عظیم" از سریال های چند وقت اخیر "خیلی بهتره" بوده
در کل هر کی و وسعش
من که با بریکینگ بد مقایسه نکردم اینو!فکرشو بکن بریکینگ بد با این سریال مقایسه بشه:n08::n19::n08::n19::n20::n19:
من میگم که از وقتی بریکینگ بد دیدم راحت تر میتونم ایراد فیلم ها مخصوصن ایراد های نویسندگیشون رو متوجه بشم.
مثلن شباهت همین سریال با همون سریالی که شریفینیا(:n21::n21::n21:)توش بازی میکرد و طلبکارا با پا در میونی شیخ محله پولشونو بخشیدن:n01::n08:
یا مثلن اگر دقت کنی تو اکثر سریال ها بیس و پایشون مثل سریال خانه بدوش هست یه خانواده ای که از نظر مالی ضعیف حساب میشن و جمعیت خانواده نسبتن زیاده و پولشونم معمولن دزدیده میشه و بعد در آخر فیلم پولشون پیدا میشه و آخرین قسمت سریال هم با ازدواج یکی از همون بچه های همون خوانواده تموم میشه.
این که سریال دردسر های عظیم تونسته بهتر عمل کنه بیشتر به خاطر اینه که جواد عزتی تو سریال ایفای نقش میکنه.ولی من مطمئن هستم که این سریال هم مثل شاهگوش با یک پایان مضخرف تمام میشه.
بزیرگترین مشکل فیلم و سریال های ایرانی نویسندگیشونه همونطور که شاهد هستیم موفق ترین فیلم و سریال های ایرونی اونایی هستن که بر اساس واقعیت و از داستان های تاریخی درست شدن مثل یوزارسیف.
اگه بخوان به مدت یکی دو ماه ماشینای گرون قیمت بیارن سر سریال هزینه اجاره و نگهداریش زیاد میشه و خرج سریال میزنه بالا برای همین از ماشینای معمولی استفاده می کنن
شاید اصلا این ماشینا برای عوامل خود سریال باشه که تو سریال هم ازشون استفاده میشه
صدا و سیما با مشکلات مالی مواجه هست برای همین تو همه چی صرفه جویی می کنن
sub▬zero
17-09-2014, 15:03
اگه بخوان به مدت یکی دو ماه ماشینای گرون قیمت بیارن سر سریال هزینه اجاره و نگهداریش زیاد میشه و خرج سریال میزنه بالا برای همین از ماشینای معمولی استفاده می کنن
شاید اصلا این ماشینا برای عوامل خود سریال باشه که تو سریال هم ازشون استفاده میشه
صدا و سیما با مشکلات مالی مواجه هست برای همین تو همه چی صرفه جویی می کنن
خوشبحاله ضرغامی.
به امید روزی که ضرغام تی وی نابود بشه کلن.
sub▬zero
17-09-2014, 21:08
خوب علاوه بر اون قسمت آخر و بچه که معلوم شد لطیف و بهار تو مدتی که با هم محرم بودن,کار هایی صورت دادن:21::25::21: و این که لطیف گفت ای بابا بچه از کجا اومد تو زندگیمون این مسئله رو تایید کرد.بازم باید قبول کرد که پایان چرتی داشت و کلن سریال بیخودی بود و فقط برای مخ کارگیری خوب بود.
ghassam2
18-09-2014, 10:41
اینجاست که باید پرسید هدف چی بود؟ از ساخت این سریال...
پر بیننده ترین و حساسترین قسمت یک سریال قسمت اخرش هست سریالا ایرانی قسمت اخر و گند میزنن
این پایان برای این سریال اصلا خوب نبود
sub▬zero
18-09-2014, 13:21
اینجاست که باید پرسید هدف چی بود؟ از ساخت این سریال...
آره به خدا مردم دارن از گرسنگی و بی پولی میمیرن صف سبد کالا و برنج و مرغ کشته داره میده اینا میان برنامه میسازن با این مضمون که پول بی ارزشه.ملتو چی فرض کردن اینا؟
یعنی اینا فکر میکنن که مردم نشستن پای تلویزیون و کانال های ایرانو میبینن و هر چی هم که تلویزیون بگه مردم قبول میکنن؟
Abdolreza2012
18-09-2014, 13:41
نظر همه ی دوستان رو قبول دارم یجورایی ولی به نظرم قسمت آخر کامل تموم شد
نه مثل خیلی سریالهای دیگه ، تو قسمت آخرشون کلی نکته ی مجهول و علامت سوال برای بیننده بذاره و تموم شه
در کل هم باید قبول کرد که بازی جواد عزتی تو این سریال بر جذابیتش افزوده بود
alone_boy
18-09-2014, 14:33
این سکانس آخر که بچه رو تو ماشین نشون داد ناخودآگاه یاد فیلم Hangover افتادم: دی
reza.kaka
18-09-2014, 16:07
دیدین اخر سریال جواد عزتی گفت این بچه از کجا وارد زندگیمون شد . دقیقا اشاره داره به سریال ها و فیلم های ترکیه ای و امریکایی که قبل از ازدواج بچه دار میشن و بعد ازدواج میکنن:n08:
payam.n5
18-09-2014, 17:20
اتفاقا پایان جالبی داشت
mr_khodaei2008
18-09-2014, 19:26
بد نبود . یه مدتی سرگرم بودیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.