ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی هارد دوم

Simaaa
05-08-2014, 15:12
سلام
به دلایلی مجبور شدم یه سیستم قدیمی رو احیا کنم ...
1.سیستم قبلا ویندوز xp داشت و یادمه روشن میشد ، خودم روش xp ریخته بودم ...اما الان روشن نمیشه و یه صفحه سیاه همون اول میمونه ...
2.اومدم رو سیستم ویندوز 7 بریزم ببینم میشه یا نه ، ویندوز تا آخر نصب شد و تا بالا اومد و دسک تاپ نمایان شد Reset شد و دیگه به همون لوگوی ویندوز که میرسه یه بوق میزنه و reset میشه
3.گفتم شاید مشکل از هارده، هارد رو با هارد دیگه ای عوض کردم رو اون هم همون وضع شد و به این نتیجه رسیدم شاید win 7 نمیشه روش نصب کرد .
4.همون هارد اول خود سیستم رو گذاشتم که xp نصب کنم همون ابتدای کار ، بالای خطی که میزنه press any key to boot from CD یه error میده که confilict سخت افزاری هست ، عین متن errorش یادم نیست ، دو سه بار هی همه چی رو چک کردم که شاید قطعه ای شل شده و اینا و reset کردم و رفتم برای نصب xp که با وجود اینکه error رو نوشت ولی رفت رو بوت cd و نصب شروع شد و xp اومد بالا و خبری هم از اون error نیست دیگه ...
5.حالا میخوام علاوه بر همین هارد sata که هارد خودش بوده و الان ویندوز روشه ، یه هارد 1T دیگه که اون هم sata ست بهش بشناسونم ... هارد اول رو 2 تا از پیناش جامپر داره که از اول داشت و دست نزدم ، هارد دوم پین های جامپراش آزاده و هیچی روش نیست ..... هارددوم رو که به وادربورد وصل میکنم .. همون صفحه سیاه اول که ram رو چک میکنه و IDE و sata و اینا همون جا دو تا هارد رو میشناسه و وایمیسه و ادامه نمیده ... با هیچ کلیدی هم اتفاقی نمیافته .. تنظیمات BIOS هم Factory reset کردم بازهم همین شد ...

تمام دیتای مورد نیاز مثل درایورا و برنامه ها هم رو هارد دوم هست ....
ممنون میشم راهنماییم کنید .

این هم مشخصات کلی سیستم: مین بوردش اگه اشتباه نکنم Asus ,و 2G رم داره 4 تا 512 تو دوتا بانک ، و یه کارت گرافیک هم داره فکر کنم گیگابایت بود . یه کارت شبکه و هارد ها هم هر دوتا SATA اولی 160 maxtor فقط یک پارتیشن که ویندوز xp روش ریختم و دومی هم 1T seagate

saeed_136915
05-08-2014, 15:17
سلام
به جامپرهای هارد ساتا نیازی نیست دست بزنین
کابل ساتا رو چک کنین اگه درست نشد هارد دوم رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنین ببینین جواب میده

ویرایش : مطمئنین هارد 160 گیگتون ساتاست؟؟ یه خورده بعید به نظر میرسه با این حجم

zinevand_r
06-08-2014, 09:17
این علت از دو چیز می تونه باشه
1- لقی فن cpu
2- خرابی پاور
این دو تا رو تست کن.