ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال مهم در رابطه با دادن کار طراحی سایت به طراح...؟؟

Cna_1
05-08-2014, 01:31
سلام دوستان یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه این هست که وقتی کسی به طراحی میده سایتش رو براش طراحی کنه بعد از اماده شدن سایت ..آیا قانونی و راهی هست که اون طراح نتونه از اون سایت که به اصطلاح اختصاصی برای شخصی طراحی کرده دوباره استفاده کنه ؟؟

یعنی به افراد دیگه نفروشه ؟
مثلا برای این کار قرار دادی چیزی نوشته میشه ؟

خواهشا راهنماییم کنید ممنون

kian98
05-08-2014, 09:05
سلام
بستگی داره. بعضی از سایت ها اینکارها رو می کنند. بهتره سایت تون رو برای طراحی به سایت های معتمد بدید و یا سایت هایی که سایت های بزرگی رو طراحی کردند. معمولا وقتی اون سایت طراح بخواد قالبتون رو به کس دیگه ای بفروشه ازتون اجازه می گیره و احتمالا سودی هم از فروش اون قالب بهتون میرسه.
برای اینکه سرتون کلاه نره می تونید طراحی سایتتون رو به سایت های معروف بدید. گرچه هیچ کس یه قالب تکراری نمی خره.

Cna_1
08-08-2014, 20:39
سلام
بستگی داره. بعضی از سایت ها اینکارها رو می کنند. بهتره سایت تون رو برای طراحی به سایت های معتمد بدید و یا سایت هایی که سایت های بزرگی رو طراحی کردند. معمولا وقتی اون سایت طراح بخواد قالبتون رو به کس دیگه ای بفروشه ازتون اجازه می گیره و احتمالا سودی هم از فروش اون قالب بهتون میرسه.
برای اینکه سرتون کلاه نره می تونید طراحی سایتتون رو به سایت های معروف بدید. گرچه هیچ کس یه قالب تکراری نمی خره.

آخه من چند وقت قبل داشتم تو سایت های طراحهای وب میگشتم دیدم چند تا سایت هستن هرکدوم ورداشتن یه قالب کاملا یه شکل رو به عنوان نمونه کار خودشون گذاشتن تو سایتشون !

میشه قراردادی نوشت برای اینکه هیچ گونه استفاده ای از قالب و طرح های گرافیکی که برای من طراحی کردن-نتونن بکنن ؟ (کلا برای این جور کارها قرار داد نوشته نمیشه در کل ؟)

kian98
08-08-2014, 20:50
سلام

معمولا همچین قرار دادهایی بسته نمی شه. همونطور که گفتم باید از سایت های مورد اعتماد قالب بخرید.
گرچه خیلی ها به راحتی می تونن قالب سایت ها رو برای خودشون ریپ کنند. سایت دانلودها و پی سی دانلود یه نمونه اش هستند.
البته این رو هم بگم قرار داد بستن فایده ای نداره چون حتی اگه اون طراح قالب شما رو به یکی دیگه هم بفروشه شما هیچ وقت خبر دار نمی شید.
سایت های مورد اعتماد،سایت هایی هستند که برای سایت ها بزرگ و معروف قالب ساختند. مثلا سایت وی دیزاین و یا مای تم و فرهادینا و..../

باتشکر فراوان

Cna_1
10-08-2014, 17:48
سلام

معمولا همچین قرار دادهایی بسته نمی شه. همونطور که گفتم باید از سایت های مورد اعتماد قالب بخرید.
گرچه خیلی ها به راحتی می تونن قالب سایت ها رو برای خودشون ریپ کنند. سایت دانلودها و پی سی دانلود یه نمونه اش هستند.
البته این رو هم بگم قرار داد بستن فایده ای نداره چون حتی اگه اون طراح قالب شما رو به یکی دیگه هم بفروشه شما هیچ وقت خبر دار نمی شید.
سایت های مورد اعتماد،سایت هایی هستند که برای سایت ها بزرگ و معروف قالب ساختند. مثلا سایت وی دیزاین و یا مای تم و فرهادینا و..../

باتشکر فراوان

شما چند تا سایت مورد اعتمادتون رو به من معرفی میکنید ؟
برام خیلی مهمه که ظاهر و گرافیک سایت خیلی به روز و حرفه ای از آب دربیاد
مثلا یکـــم این سایت به چیزی که من تو ذهنم هست میخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ببینیدش بعد نظرتون رو بگید ممنون میشم

kian98
11-08-2014, 07:45
سلام
تاحالا اسم این سایت به گوشم نخورده و مطمئن نیستم سایت خوبی باشه .فکر نکنم همچین سایتی بدردبخور باشه.سایت طراحی اولا باید سنگین( با وقار) باشه.چون این اولین نشونه برای اعتماد به اون سایت هست. این رو میتونم بهتون بگم هیچ وقت چون قالب یه سایت زیبا هست بهش اعتماد نکنید.
سایت های خوبی که میتونم بگم : وی دیزاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / مای تم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / توس وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / جومیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / فرهادینا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و....
باتشکر:n16:

Cna_1
11-08-2014, 14:57
سلام
تاحالا اسم این سایت به گوشم نخورده و مطمئن نیستم سایت خوبی باشه .فکر نکنم همچین سایتی بدردبخور باشه.سایت طراحی اولا باید سنگین( با وقار) باشه.چون این اولین نشونه برای اعتماد به اون سایت هست. این رو میتونم بهتون بگم هیچ وقت چون قالب یه سایت زیبا هست بهش اعتماد نکنید.
سایت های خوبی که میتونم بگم : وی دیزاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / مای تم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / توس وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / جومیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / فرهادینا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و....
باتشکر:n16:

ممنون آقا کیان
اون سایتی که لینکش رو دادم به عنوان سایت نمونه بود یعنی به عنوان سایت طراح ندادم (طراح نیستن :دی) یه سایتی هست که ظاهر و گرافیکش خاص و متفاوت هست یکم با سلیقه و خواست من جوره

kian98
11-08-2014, 19:29
سلام
سینا خان بنده فکر کردم که سایت طراح هست، اما خداییش سایته واقعا قشنگه. ولی استفاده از رنگ های زیاد توی طراحی زیاد خوب نیست.
تجربه نشون داده توی ایران مردم بیشتر از رنگ های آبی و خاکستری خیلی خوششون میاد. در کل رنگ هرچی سنگین تر و با وقار تر باشه بهتره.