مشاهده نسخه کامل
: استفاده از عناصر دانشجو ؟
anti-military
04-08-2014, 22:11
به نظر شما دانشجو جماعت چیزی بارشه؟ منظورم تو رشته طراحی و گرافیکه
کسی اطلاعاتی داره که تو تهران چه دانشگاه هایی برای گرافیک وجود داره و پاتوق این دانشجوها کجاست و انجمن و سایت و چیزی دارن و ...
کیفیت پروژه ای که چند وقت پیش در موردش صحبت میکردم حداقل از نظر خودم خیلی بالا رفته و به همین دلیل نیازم به تخصص های حرفه ای بیشتر شده
مخصوصا تو قسمت طراحی که انتظار دارم مدلهای طراحی شده از طرف طراح چیزی در حد یه فیلم CG باشه چون هدفم نزدیک کردن بازی به کیفیت CG هست.
حالا با این سطح توقع که از طراح ها دارم اما توان هزینه کردن بیشتر از ماهی 700 و 800 واسه هر نفرو ندارم و به همین دلیل به فکر استفاده از عناصر دانشجو افتادم
کسایی که با اینجور افرادی که دانشجو هستن ارتباط داشتن به نظرتون طراح خوب هم توشون پیدا میشه؟ سطح توقعشون چقدره و ...
3 ماه بیشتر از خدمتم نمونده و فونداسیون بازی به سرعت در حال تکمیله فقط تو تامین نیروی متخصص مشکل دارم که امیدوارم به زودی حل بشه
ehsanyacoza0021
08-08-2014, 23:07
آقا چرا به داشنجو ها توهین میکنی!! بارشه چیشه همشون خفنن:n19:
بستگی به دانشجو داره خوب خیلی ها تو کارشون و اون رشته ای که میان حرفه این ربطیم به دانشگاه نداره خودشون تلاش کردن خیلی ها که اکثرا با لای 90 درصد هستن نه تو اون زمینه رشتشون هیچی بارشون نیست و حتی تلاشم نمیکنن یاد بگیرن
حالا دقیقا برا چه کاری میخوای؟؟ طراحی چی مدلسازی اینا؟ طراحی بازی کانسپت؟
اتفاقا دانشجوها علم خیلی به روزی دارن، خوباشون اونایی هستند که با علاقه درسشون را ادامه میدن. یه عده شون عشقه درس خوندن هستن و کمتر دنبال کار میرن بعضی هاشون هم خوب یا بد خیلی زود دوست دارن وارد کار بشن
توقعشون بستگی به تجربشون داره، اگه قبلا کار کرده باشن یه چیزایی بلدن و راحت زیر بار هر چیزی نمیرن
اما دانشجو جماعت که خودمم یکیشونم یه مقاطعی خیلی روش نمیتونی حساب کنی ، یه روز امتحان داره، یه روز پروژه داره و ممکنه تو شرایط بدی قرار بگیری ولی در کل دانشجو به نظرم ذهن بازتر و خلاق تری داره و نیروی مفیدیه
و این دسته افرادم دوستان و همکلاسی هاشون شاید خوب بشناسنشون چون باشون در ارتباطند، حالا این که معرفی کنند به شما یا نه را خدا میدونه
Reza Azimy_RW
09-08-2014, 11:41
به طور کلی دانشجو باید دانشجو باشد . دانشجویی که دانشجو نباشد دانشجو نیست :دی
anti-military
09-08-2014, 15:51
3 ماه بیشتر وقت ندارم واسه پیدا کردن نیروهای مورد نیاز اما هنوز 1 نفر رو هم مدنظر ندارم
فقط 1 نفر از اون بچه های بسیار گل روزگار رو پیدا کرده بودم که متاسفانه بر اثر تصادف همین چند روز پیش فوت کرد
به طور کلی دانشجو باید دانشجو باشد . دانشجویی که دانشجو نباشد دانشجو نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم بازی باید بازی باشه چون بازی که بازی نباشه اصلا بازی نیست.
M0hsen3D
10-08-2014, 16:25
700 کمه واقعا.... دانشجو هم که حداکثر حدود 5 تا 10 درصد به نظر من کار میکنن و و تخصص دارند که از همین ها هم باز چند درصدی کارشون واقعا شاخ هست
anti-military
10-08-2014, 19:18
700 کمه واقعا.... دانشجو هم که حداکثر حدود 5 تا 10 درصد به نظر من کار میکنن و و تخصص دارند که از همین ها هم باز چند درصدی کارشون واقعا شاخ هست
درسته کمه اما ما با یه شرکت بزرگ و سرمایه دار طرف نیستیم. چه انتظاری از یه همچین شرکتی میشه داشت؟
این مبلغ همیشگی نیست و در صورت پیشرفت میتونه خیلی بیشتر از این باشه
از اول یجوری شروع کردی الان بگی 5 ملیون ماهی بازم همه میگن کمه :n08:
بگردی خیلیا رو پیدا میکنی میگن قرارداد ببندیم مجانی برات کار کنم فقط رزومه بشه برام :n04: حالا 400 هم میتونی بذاری روش بهش انرژی مالی و کرایه تاکسیش رو داده باشی :n06:
M0hsen3D
11-08-2014, 20:06
درسته کمه اما ما با یه شرکت بزرگ و سرمایه دار طرف نیستیم. چه انتظاری از یه همچین شرکتی میشه داشت؟
این مبلغ همیشگی نیست و در صورت پیشرفت میتونه خیلی بیشتر از این باشه
"
مخصوصا تو قسمت طراحی که انتظار دارم مدلهای طراحی شده از طرف طراح چیزی در حد یه فیلم CG باشه چون هدفم نزدیک کردن بازی به کیفیت CG هست.
"
کسی کارش در حد یه فیلم cg باشه مطمئنا تو هر شرایطی قبول نیمکنه با این حقوق کار کنه چون ربطی نداره به طرف که شرکت شما با سرمایه میلیاردی شروع کرده یا توانایی پرداخت هزینه کارکنانش محدود به همین مبالغ باشه دیگه.
M0hsen3D
11-08-2014, 20:14
بگردی خیلیا رو پیدا میکنی میگن قرارداد ببندیم مجانی برات کار کنم فقط رزومه بشه برام :n04: حالا 400 هم میتونی بذاری روش بهش انرژی مالی و کرایه تاکسیش رو داده باشی :n06:
واسه داشتن portfolio نیاز نیست مجانی واسه دیگران اونم تو هر شرایطی کار کنی که خیلی از شاخ ترین کار ها از 3D کارا دیدیم که کار شخصی بوده دیگه که تو portfolio شون مث الماس میدرخشه. :n01:
البته اینم هست که معمولا همه کارهایی که واسه خودشون میزنن خیلی خیلی بهتر از کارهایی هست که سفارش مستری بوده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.